Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

CONFRONTATION-ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ .

“Ονομάζετε τους ανθρώπους αυτούς όχλο (a mob), απελπισμένο, επικίνδυνο και αγράμματο· και μοιάζετε να σκέπτεστε ότι ο μόνος τρόπος να ηρεμήσει η “Bellua multorum capitum” (το “ζώο με τις πολλές κεφαλές”) είναι να κρεμάσετε μερικές από τις κεφαλές αυτές. Αλλά ακόμα κι ένας όχλος μπορεί καλύτερα να μπει στον δρόμο της λογικής μ’ ένα κράμα διαλλακτικού πνεύματος και σταθερού χεριού παρά με πρόσθετο εξερεθισμό και αυξημένες ποινές.
Έχουμε, τάχα, συνειδητοποιήσει τι οφείλουμε σ’ αυτόν τον όχλο; Είναι ο όχλος που δουλεύει στους αγρούς σας και υπηρετεί στα σπίτια σας -που επανδρώνει τον στόλο σας και προμηθεύει άνδρες στον στρατό σας- που σας έκαμε ικανούς να αψηφήσετε ολόκληρο τον κόσμο, και που μπορεί, επίσης, να αψηφήσει και σας, όταν η παραμέληση και η δυστυχία θα τον οδηγήσει σε απόγνωση! Ονομάστε, αν θέλετε, τους ανθρώπους αυτούς όχλο· αλλά μην ξεχνάτε ότι ένας όχλος εκφράζει πολύ συχνά τα αισθήματα του λαού”.
Στα τέλη Φεβρουαρίου του 1812, η Βουλή των Λόρδων συζητούσε ένα κρίσιμο νομοσχέδιο. Το νομοσχέδιο αυτό (γνωστό ως “The Frame-Work Bill”) πρόβλεπε αυστηρές ποινές, ακόμα και την ποινή του θανάτου, για τους εργάτες, που -χάνοντας τη δουλειά τους, το ψωμί τους, με την πρόοδο της τεχνικής- ξεσηκώνονταν και έσπαζαν τις μηχανές. Είχαν σημειωθεί ήδη πολλά δραματικά επεισόδια, και ο ίδιος ο Μπάιρον είχε παρακολουθήσει, όταν πρόσφατα βρισκόταν στο Νιούστεντ, φοβερές και αιματηρές σκηνές στην περιοχή του Νόττινχαμ, όταν οι άνεργοι των κλωστοϋφαντουργείων, που με την εισαγωγή νέων εργαλείων είχαν χάσει τη δουλειά τους, ξεσηκώνονταν σχεδόν κάθε μέρα και αντιμετώπιζαν τις ξιφολόγχες, τις σπάθες του ιππικού ή και τα πυρά όχι μόνο της Εθνοφυλακής, αλλά και συνταγμάτων του τακτικού στρατού, που μετακινήθηκαν προς την περιοχή εκείνη. Πολλές μηχανές είχαν καταστραφεί, αλλά και άφθονο αίμα απελπισμένων ανέργων είχε χυθεί.

Ο Παναγιώτης Κανελλόπουλος, στο έργο του “Ιστορία του Ευρωπαϊκού Πνεύματος”, παρουσιάζει μια άγνωστη πτυχή της ζωής του Λόρδου Μπάιρον.



12 σχόλια:

zkcome είπε...

(Ρ.Α.Μ) Ρυζική Αλλαγή Μέσα μας

ΑΓΑΠΗ, ΧΑΡΑ, ΕΙΡΗΝΗ, ΜΑΚΡΟΘΥΜΙΑ, ΧΡΗΣΤΟΤΗΣ, ΑΓΑΘΩΣΥΝΗ, ΠΙΣΤΙΣ,
ΠΡΑΟΤΗΣ, ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ.
ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΣ

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Αντε βγηκανε εξω ολοι και φωναξανε και τα σπασανε ολα και οι νομοι εγιναν λιγο πιο light ωραια και? αυτο ποσο θα κρατησει? Δεν χρειαζομαστε ταινιες και βιντεο και αποκρυπτογραφησεις η αναζητησεις τον υπονοουμενων κτλ για να παρουμε μερικα μαθηματα και να καταλαβουμε καποια πραγματα,η ιστορια μας λεει ξεκαθαρα οτι η βιομηχανικη επανασταση πηρε πολλες δουλειες και δεν αλλαξαν σχεδον καθολου τα πραγματα παρ ολου που εγιναν αιματοχυσιες, ετσι και στην Ελλαδα δεν αλλαξαν και πολλα πραγματα(στην ουσια τιποτα) που εβγαιναν στο Συνταγμα οι Ελληνες και φωναζαν. Αυτη η ουραγκοτακοφατσα που φωναζει ετσι σαν τρελη που της εσπασε το νυχι ειναι ενας σχεδον ματαιος και προτογονος τροπος να αλλαξει καποιος τον κοσμο. Αυτο το βιντεο επιτελει ενα πολυυυ υπουλο πραγμα δειχνει πως για να αλλαξεις την κατασταση και τον κοσμο ειναι να βγεις εξω και να ξεσπασεις, αυτοι οι καπιοι αυτο θελουν να βγουμε να ξεσπασουμε και με μετρο φυσικα εεεε ,γιατι εχουμε την αστυνομια και τους κουκουλοφορους. Οκ καναμε την επανασταση μας αντε σπιτια σας τωρα. Ενω γινονται ολα αυτα το πνευμα του ανθρωπου παλι εκει! παραμενει στην λυθινη κατασταση αυτοι οι καπιοι... το γνωριζουν και αυτο θελουν το πνευμα να ειναι στην λυθινη εποχη. Αντε να φτιαξουμε μια επαναστατικη ταινια να γουσταρουνε οι ανθρωποι και κολυμπανε ακομα πιο πολυ στην ματαιοτητα και απεπλπησια μετα. Ο κοσμος ειναι μια χαρα οπως και το συμπαν, εμεις εαν αλλαξουμε θα αλλαξουν και τα πραγματα και θα καλητερεψουν, ανωτερες δυναμεις βλεπουν πως δρα ο κοσμος και αναλογα την πνευματικη του προοδο επιτρεπονται να γινονται και τα αναλογα πραγματα. Ρε ανθρωπε ειναι τοσο απλο ζητα να αλλαξεις ζητα να μαθεις πως αλλαζει ο κοσμος ζητα αληθειες ζητα βοηθεια περιμενε απαντησεις μεσα απο τις συγκηριες εχε πιστη και ελπιδα, δεν εισαι μονο υλη εισαι πνευμα και ψυχη εισαι ασωματος και σωματενιος, αν ολοι που βγαινουν εξω στο συνταγμα αντι να φωναζουν και βριζουν εαν προσευχοντουσαν ολοι αυτοι με καθαρη καρδια η προθεση τι αλλαγες νομιζεις οτι θα γινονταν?

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

ΓΙουλίου 18∴ βλέπει εις τον ύπνοτου ο Χατζη-Αντώνης, (γεννημένος εις τ’ Αγεροσόλυμον, <=Ιεροσόλυμα> τίμιος πολύ), βλέπει έναν γέρο με άσπρα γένεια, κ ασπροφορεμένος, κ του λέγει: «σύρε να ειπείς του Μακρυγιάννη» (του το είπε τρείς φορές) «οτι αυτό οπου κάμετε θα το κιντυνέψουν• δοξάστε τον Θεόν να κάμει το ΈλεόςΤου»• κ έφυγε• πάγει την άλλη την νύχτα κ τον σταυρώνει• κ σηκώθη, δαέν κοιμάταν πλέον. Αφού τον είδε οπού’τρεμεν ο άνθρωπος απο τον φόβοτου, του λέγει: «μήν φοβάσαι» (τότε ήτον με πράσινα φορέματα),)
του δείχνει μιάν χρυσή λαβίδα οπου μεταλαβαίνουν οι άνθρωποι κ έναν χρυσόν κορμόν με τρία χρυσά κλωνάρια, κ του λέγει: «τούτα θα τα πάγω μόνοςΜου να τα δώσω του Μακρυγιάννη, να του τα βάλω μέσα εις την κασέλατου. Κ να του ειπείς αύριον: να τα γλειδώσει <=κλειδώσει> καλά εις την κασέλατου. Κ θα του τα γυρέψουν να τα πάρουν απο την κασέλατου κ να του δώσουνε άλλα• να μήν τον γελάσουνε κ τα δώσει ή μετανοήσει. Κ θα τον κιντυνέψουν πολύ, αδίκως, αυτόν κ την πατρίδασας κ θρησκεία – δέν μπορούν να κάμουν τίποτας• ο Θεός τα διατηρεί όλα αυτά. Κ Εγώ», του λέγει, «θα του τα πάγω εις το σπίτιτου, να τα βάλω εις την κασέλατου• κ να τα φυλάγει καλά, να του ειπείς, να μήν μετανογήσει• οτι θα γυρέψουν πολλοί να τον απατήσουν. Κ: Εγώ φεύγω δια πολύ καιρό• κ όποτε είναι καιρός, θα’ρθώ πίσω».

....κι άμα γυρίσει,... ποιος είδε τον Θεό και δεν φοβήθηκε?!

Ένας γέροντας μου είπε κάποτε "Η Πίστη, πίστη και το Δόγμα, Δόγμα". Έτσι πιστεύω την κατάλληλη στιγμή ο καθένας θα κλιθεί για να προσφέρει τις υπηρεσίες του κατά το ρήμα Του Κυρίου.....εν Ειρήνη του Κυρίου δεηθώμεν.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Είναι τρελός, είναι τρελός ο Αδερφός!!!!
Yio brother's
Καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=XN1Enn9hf-c&context=C41b9f15ADvjVQa1PpcFMLVCfBhc3WGuhSqeyZkglV5L-bPt-gdfI=



ΟΙ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ! ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΗΛ! ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ! ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΝΔΡΕΣ!

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΝΑΤΟΙ!

ΟΙ 300 ΤΟΥ ΓΕΔΕΩΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!

ΟΙ 3 ΕΜΕΙΣ ,3 ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΕ ΠΝΕΥΜΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ!
ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΧΟΙΡΟΙ!ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΤΟ ΜΙΣΕΙ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ! ΟΜΩΣ ΟΙ 3
Η ΟΙ 300 Η ΟΙ 3.000000000000 ΕΙΝΑΙ
ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ! ΧΑ!ΧΑ!


ΑΥΤΟΙ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΓΕΔΕΩΝ---ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ
ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
ΚΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ!
ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ!

ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΘΥΣΙΑΣΤΗΡΙΟΝ = Η ΘΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΑΓΑΠΗ! ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ!ΧΑ!ΧΑ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ!

PISTOS788 είπε...

zkcome!

Στον παράδεισο ένας άγγελος λέει σε έναν νεκρό:
- Θα σου διαβάσω ένα χωρίο το οποίο δεν αναφέρεται επίσημα στις Γραφές και δείχνει την πλεονεξία και την απληστία των ανθρώπων. "Και ο Ιησούς επολλαπλασίασε τούς άρτους και τάς ιχθύας και έφαγαν όλοι και εχορτάσθησαν. Και είτα έστρεψαν το βλέμμα εις τον Ιησού και ερώτησαν:
Φρούτο δεν έχει;"


ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

αν ολοι που βγαινουν εξω στο συνταγμα αντι να φωναζουν και βριζουν εαν προσευχοντουσαν ολοι αυτοι με καθαρη καρδια η προθεση τι αλλαγες νομιζεις οτι θα γινονταν?

ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ,ΜΠΡΑΒΟ!!!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ...

Η μαμά ρώτησε τον Γιαννάκη τι μάθανε στα θρησκευτικά σήμερα.
- Α, η δασκάλα μάς είπε για τον Μωυσή, είπε ο Γιαννάκης.
Για το πως τον έστειλε ο Θεός σε μια μυστική αποστολή, για να βοηθήσει τους Ισραηλίτες να ξεφύγουν από τους Αιγύπτιους.
Ο Μωυσής οδηγούσε τους Ισραηλίτες, όταν έφτασαν στην Ερυθρά Θάλασσα. Αμέσως έβαλε τους μηχανικούς του να κατασκευάσουν μια γέφυρα και πέρασε όλος ο λαός.
Μετά ζήτησε ενισχύσεις με το walkie-talkie του και ήρθαν οι πυροτεχνουργοί. Αυτοί ανατίναξαν τη γέφυρα και έτσι οι εχθροί δεν μπόρεσαν να τους ακολουθήσουν. Και έτσι σώθηκαν οι Ισραηλίτες!
- Έλα τώρα, Γιαννάκη, λέει η μαμά. Παραδέξου ότι η δασκάλα δε σας είπε τίποτε τέτοιο!
- Εντάξει, λέει ο Γιαννάκης, αλλά, αν σ' τα έλεγα όπως μας τα είπε, αποκλείεται να τα πίστευες...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa!

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

PISTOS788 είπε...

Τσουνάμι "Ανεξάρτητων Ελλήνων" απειλεί να "πνίξει" ΠΑΣΟΚ και ΝΔ

Τα νέα δεν είναι καλά για το δικομματισμό. Ποτέ πριν μια καινούρια πολιτική κίνηση σαν αυτή του Πάνου Καμμένου δεν έφτασε σε διψήφια δημοσκοπικά ποσοστά μέσα σε ένα μήνα όπως τώρα που δείχνει εκλογική επιρροή της τάξεως του 11% σε δημοσκόπηση της VPRC! Πρακτικά η πολιτική κίνηση του Πάνου Καμμένου λαμβάνει διαστάσεις "τσουνάμι" που απειλεί να πνίξει όχι μόνο της ΝΔ του Μνημονίου, αλλά όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να πέρασει και το ΠΑΣΟΚ!
Η εκλογική δύναμη της ΝΔ εμφανίζεται κουτσουρεμένη στο 22,5%. Η δημοσκόπηση είναι με αναγωγή των αναποφάσιστων.H δημοσκόπηση της εταιρείας VPRC δημοσιεύεται την Πέμπτη στο περιοδικό «Επίκαιρα».
Aπό την δημοσκόπηση δεν προκύπτει αυτοδυναμία σε περίπτωση συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, καθώς και οι δύο δεν συγκεντρώνουν μαζί 151 έδρες! Είναι η δεύτερη δημοσκόπηση στην οποία καταγράφεται αυτό και διαφορετικής εταιρείας.
Με μειωμένα ποσοστά εμφανίζεται και η Δημοκρατική Αριστερά του Φ.Κουβέλη, η οποία πλέον είναι στο 11%. Οι δηλώσεις περί "σεβασμού σε ότι έχει υπογραφεί για το Μνημόνιο" που τον δείχνουν σε "εφεδρεία" των μνημονιακών δυνάμεων, σίγουρα του έχουν κάνει ζημιά.

Αναλυτικότερα, στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ συγκεντρώνει το 22,5%, το ΠΑΣΟΚ 12,5%, το ΚΚΕ 12,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 12%, η Δημοκρατική Αριστερά το 11,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 11%, το ΛΑΟΣ 3%, η Χρυσή Αυγή 3,5% οι Οικολόγοι Πράσινοι 2,5% ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία 2%.
Είναι σαφές ότι η εκλογή του Ε.Βενιζέλου θεωρείται "ως μη γενόμενη", τουλάχιστον σε επίπεδο εκλογικής επιρροής. Στην δημοσκόπηση δεν μετρήθηκε η "Κοινωνική Συμφωνία" των Λ.Κατσέλη και Χ.Καστανίδη.

Είναι πασιφανές ότι τα δημοσκοπικά ποσοστά διαμορφώνουν πλέον ένα νέο πολιτικό τοπίο με κύριο χαρακτηριστικό τον πολυκερματισμό του συστήματος.

Πάντως ο ρυθμός αύξησης των ποσοστών της κίνησης του Πάνου Καμμένου κόβει την ανάσα από εβδομάδα σε εβδομάδα.
defencenet.gr

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Δυσκολευομαι πραγματικα δυσκολευομαι να πιστεψω αυτα τα ποσοστα, αν δουμε το θεμα μονο απο την κοσμικη πλευρα δηλαδη το ευρυ πνευματικο φασμα του μεσου ανθρωπου, χρειαζομαστε ενα πατριωτικο κομμα Ελληνες πολιτικους που θα τα δωσουνε ολα για την Ελλαδα ειναι δυνατον κατι τετοιο να ειναι ο Σαμαρας και η ΝΔ? οι πρασινοι οικολογοι που βριζουνε τους ελληνες και οταν καινε οι τουρκοι τα δασοι να μην μιλανε, ειναι δυνατον να ειναι το ΠΑΣΟΚ το κομμα που θα μας σωσει? Ειναι δυνατον να ειναι το ΣΥΡΙΖΑ(ΤΟΟΟ ανθελληνικο κομμα) μαζι με τον μαστουρεμενο τσιπρα? Πως ειναι δυνατον να εχουν τοσσα μεγαλα ποσοστα αυτα τα κομματα, με ποια κρητηρια δηλαδη τους θεωρουν ικανους να κυβερνησουν την Ελλαδα με ποια κρητηρια τους θεωρουν πατριωτες? Αυτα για να τα καταλαβει καποιος θελει πολυ πολυ απλο και λιγο μυαλο.

οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 11% πολυ καλα πανε.


Ενα δειγμα απο μερικους τετοιους Ελληνες(λογικα κοιμησμενους ακομαααααα) εγω γελασα πολυ το ειδα απο την κωμικη πλευρα

http://www.youtube.com/watch?v=zXzURZ4f8sU&feature=related 0:00-1:00

http://www.youtube.com/watch?v=o9LF3hFuNSI&feature=endscreen&NR=1

http://www.youtube.com/watch?v=JRp4Sz8eFbQ&feature=related (χαχα)

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=Js8k9ss6I4k απο 1:54

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες