Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Η ΠΕΙΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ,Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΧΑΘΕΙ…ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ…

ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΛΥΚΟΣ,ΚΥΝΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΙΕΣ,ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ,ΕΣΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ,ΜΟΝΟΣ,
ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΥΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΑΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟΣ...
ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΛΥΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΙΝΟΠΑΘΟΥΣΑΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΙ ΛΙΜΟΚΤΟΝΟΥΣΑΝ.
Ο ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΣΥΧΑΖΕ ΟΛΟΥΣ,ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΓΕΛΕΣ ΕΛΑΦΙΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΥΝΗΓΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΝΑΣ ΝΕΑΡΟΣ ΛΥΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΑ ΜΙΑ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
Ο ΓΕΡΟΛΥΚΟΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ,ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΛΥΚΟΣ.
Ο ΝΕΑΡΟΣ ΛΥΚΟΣ ΜΕ ΚΑΚΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ,ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ,ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΧΩΡΙΟ.

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΤΑ ΑΠΟΦΑΓΙΑ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ Ο ΛΥΚΟΣ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥ,ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΕΠΕΙΤΑ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΝΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ,ΩΣΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ,ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΙΟΥ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΣΑΙ ΤΗ ΛΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΟΥ.
ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΥΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ.
ΚΑΠΟΤΕ,ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ ΚΥΝΗΓΙΟΥ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟΛΥΚΟ,ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ.
Ο ΝΕΑΡΟΣ ΛΥΚΟΣ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΕΙ,ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΕΛΗΣ.
ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ.
Η ΣΙΩΠΗ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΛΥΚΟΥ
-ΕΖΗΣΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΩΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΛΥΚΟΣ,ΚΥΝΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΛΕΙΕΣ,ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ.
ΑΝΤΙΘΕΤΑ ,ΕΣΥ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ,ΜΟΝΟΣ,
ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΛΥΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΓΕΜΑΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΚΑΤΑΦΡΟΝΗΤΟΣ.
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΣ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ,ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ…



ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΕΙΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ,Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΧΑΘΕΙ…ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ…

11 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

προειδοποιεί...
Άρχεται από την γαστέρα, ίνα όταν τις μη έχων φαγητά, αναγκασθή να λάβη την σφραγίδα εκείνου, ..........

προειδοποιεί...

Στο Μυστικό Δείπνο μετά το πλύσιμο των ποδιών των μαθητών Του ο Χριστός είπε: «εσείς είστε καθαροί, αλλ’ όχι όλοι» (Ιωάν. 13,10-11). Γνώριζε αυτόν, που θα Τον παραδώσει. Στη συνέχεια, ενώ διδάσκει την ταπείνωση (γι’ αυτό έπλυνε τα πόδια των μαθητών Του), προειδοποιεί πάλι τον Ιούδα λέγοντας την προφητεία του Δαβίδ (Ψαλ. 40,10): «Εκείνος που τρώει μαζί μου ψωμί σήκωσε και με χτύπησε με τη φτέρνα του». Στην υποκριτική αταραξία του Ιούδα ο Χριστός ταράχθηκε για την απώλεια της ψυχής του και είπε καθαρά ότι κάποιος θα τον προδώσει (Ιωάν. 13,21). Ο Ιούδας πάλι έκανε τον ανήξερο. Ο Χριστός τον φανερώνει έμμεσα λέγοντας: «εκείνος που βούτηξε μαζί μου στην πιατέλα το ψωμί, αυτός θα με παραδώσει» (Ματθ. 26,23). Κι ενώ ο Ιούδας συνέχιζε να κρύβεται, λέει ο Χριστός απειλητικά: «αλίμονο στον άνθρωπο εκείνο μέσω του οποίου ο υιός του ανθρώπου (ο Μεσσίας) θα παραδοθεί. Καλό θα ήταν γι’ αυτόν να μην είχε γεννηθεί (Ματθ. 26,24). Κι ενώ όλοι έλεγαν «μήπως είμαι εγώ», ο Ιούδας, για να μη φανερωθεί με τη σιωπή του, Τον ρώτησε κι αυτός χωρίς ντροπή: «μήπως είμαι εγώ»; Ο Χριστός τού είπε: «Συ το είπες», δηλ., όπως το είπες.

προειδοποιεί...

....κι άρχισε να κάνει πείνα Αδερφέ μου!

ταξιδιώτισσα είπε...

ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΕΙΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ,Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΟΜΩΣ ΑΝ ΧΑΘΕΙ…ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΖΕΙ…

εκτός αν κάποιος μετα-νοήσει...

έτσι δεν είναι αδελφέ;

Ανώνυμος είπε...

ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ!ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ!ΟΜΩΣ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ!

ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ!
ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ!

ΚΑΤΑΒΑΘΟΣ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΜΑΙ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΕΙΣΜΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ!

ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ Ο ΘΕΟΣ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΩΣ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΖΩ ΕΝΑΝ
ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ!ΜΠΟΡΟΥΝ!


http://www.youtube.com/watch?v=wTQgYoKxWZs

ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!

ΟΜΩΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΔΟΓΜΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

1 προς Κορινθίους 6:13
Τὰ βρώματα τῇ κοιλίᾳ καὶ ἡ κοιλία τοῖς βρώμασιν· ὁ δὲ Θεὸς καὶ ταύτην καὶ ταῦτα καταργήσει.

Δια την αντιγραφήν

ΙΩΑΝΝΗΣ

zkcome είπε...

Με άρτο μόνο δε θα ζήσει ο άνθρωπος,
αλλά με κάθε λόγο που βγαίνει
από το στόμα του Θεού».

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ...ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ...

ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΕΑΝ ΜΕΤΑ-ΝΟΗΣΕΙ...ΤΟΤΕ ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ,ΩΡΑΙΑΑΑ...

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΚΑΣΟΝ...ΚΑΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΦΕΤΕΣ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

Ήταν ένας Γερμανός, ένας Γάλλος και ένας Έλληνας σε ένα μπαρ.
Ξαφνικά εμφανίζεται μπροστά τους ο Χριστός.
Αγγίζει τον Γερμανό και εκείνος λέει:
- Αχ, μου πέρασε ο πόνος στον αυχένα που τον είχα χρόνια.
Αγγίζει ο Χριστός τον Γάλλο:
- Α, μου πέρασε ο πόνος στο γόνατο!
Πάει να αγγίξει και τον Έλληνα και εκείνος λέει:
- Μην με αγγίξεις, και είδα και έπαθα να βγάλω την αναπηρική σύνταξη!

ΧΑΧΑΑ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης – ΛΑ.Ο.Σ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

05-03-2012






Αποκάλυψη Κυριάκου Βελόπουλου. Αυτή είναι η βόμβα που τρέμει το σύστημα και στοχοποιήθηκα. "Οι διεκδικήσεις των αρχαιοτήτων που προέρχονται από κλοπές και παράνομες ανασκαφές των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής"




Το 2005 το Εθνικό Συμβούλιο για τις Γερμανικές Επανορθώσεις, σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας (ΑΣΟΕ) οργάνωσε ένα συνέδριο με γενικό θέμα «Οι οφειλές της Γερμανίας στην Ελλάδα». Ενα από τα επιμέρους θέματα του συνεδρίου ήταν και "Οι διεκδικήσεις των αρχαιοτήτων που προέρχονται από κλοπές και παράνομες ανασκαφές των γερμανικών στρατευμάτων κατοχής" και αφορούσε το θέμα της επιστροφής των αρχαιοτήτων, που περιήλθαν στην κατοχή του Γερμανικού Δημοσίου και σε ιδιωτικές συλλογές με κλοπές και παράνομες ανασκαφές, που πραγματοποίησαν τα στρατεύματα κατοχής, καθώς και της αποζημίωσης για τις ζημιές που προκάλεσαν στις αρχαιότητες στη διάρκεια της κατοχής.

Το θέμα αυτό ποτέ δεν πήρε τη δημοσιότητα που πρέπει αν και είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Τόσο στη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, όπως και μετά την απελευθέρωση, οι 16 έφοροι και 11 επιμελητές αρχαιοτήτων προπάντων οι εξέχοντες Χρήστος Καρούζος (ακαδημαϊκός, διευθυντής του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου) και ο Μαρίνος Καλλιγάς (έφορος Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, κατόπιν διευθυντής της Εθνικής Πινακοθήκης) κατέγραψαν σε μια μελέτη τις αρπαγές των αρχαιοτήτων από τα μουσεία από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής και το Γερμανικό Αρχαιολογικό Ινστιτούτο στην Ελλάδα, το οποίο συνέχισε τις εργασίες του, όπως και προπολεμικά με διευθυντή τον αρχαιολόγο Βάλτερ Μπρέντε, φανατικό ναζί, βαθμοφόρο του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος.
Η έκθεση της επιτροπής εκδόθηκε (1946) στο Εθνικό Τυπογραφείο, από το τότε υπουργείο Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας, στο οποίο υπαγόταν η Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Ιστορικών Μνημείων, με τίτλο «Ζημίαι των Αρχαιοτήτων εκ του Πολέμου και των Στρατών Κατοχής».
Αυτή η μελέτη - έκθεση αποτελεί βασική πηγή για την ιστορική και αρχαιολογική έρευνα για τις κλοπές και τις καταστροφές των αρχαιοτήτων της περιόδου εκείνης. Έκτοτε όλοι οι υπουργοί Πολιτισμού των ελληνικών κυβερνήσεων, ή αγνοούν αυτό το γεγονός, ή αδιαφορούν, ή δεν θέλησαν ποτέ να διαταράξουν τις σχέσεις των δύο χωρών, με την υποβολή σχετικού αιτήματος για την επιστροφή των αρχαιοτήτων. Όμως όπως πάγιο αίτημα του ελληνικού λαού είναι να επιστρέψουν στην πατρίδα τους τα γλυπτά του Παρθενώνα, το ίδιο αίτημα πιστεύω πως πρέπει να δοθεί και για την επιστροφή στην κοιτίδα τους, των αρχαιολογικών θησαυρών που εκλάπησαν κατά την διάρκεια της κατοχής. Είναι στις προθέσεις μου να αγωνιστώ για να γίνει αυτό πραγματικότητα όσο και όσους αν "ενοχλεί" αυτός μου ο αγώνας. Θυμάμαι πως όταν μιλούσα για τα ελληνικά πετρέλαια και το φυσικό αέριο με θεωρούσαν γραφικό ή ονειροπόλο. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες