Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ὅπου γὰρ ἐὰν ᾖ τὸ πτῶμα, ἐκεῖ συναχθήσονται οἱ ἀετοί.

ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΔΙ’ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΙΤΙΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΟΡΓΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΝΑ ΚΡΑΥΓΑΖΗ,ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ,ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΓΗΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΕΙΝΟΣ.
ὅπου γὰρ ἐὰν ᾖ τὸ πτῶμα, ἐκεῖ συναχθήσονται οἱ ἀετοί. ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΚΔ-28



Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΤΩΜΑ,ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΕΙΣ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΟΥΝ,ΔΕΝ ΗΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ,ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΖΩΗΝ,ΔΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΑΣΙΝ ΚΑΙ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΑΓΟΥΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ.

ΗΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ ΔΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΗΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΩΛΩΠΙΣΘΗΜΕΝ ΔΙΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.
ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΤΩΡΘΩΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΨΕΥΔΗ, ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΒΛΗΤΟΥΣ ΤΑΣ ΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ,ΔΥΝΑΜΕΝΑΣ ΑΝΑ ΠΑΣΑΝ ΣΤΙΓΜΗΝ ΝΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΚΑΙ ΕΝ ΕΥΘΕΤΩ ΧΡΟΝΩ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΟΠΟΙΗΣΙΝ ΑΥΤΟΥ.
Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ,ΤΟ ΘΕΛΟΜΕΝ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΜΕΝ,ΘΑ ΚΑΝΗ ΧΡΗΣΙΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΑΙΣΙΟΝ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ,ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΟΝ…ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ,ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ.

22 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

ΟΛΟΙ ΟΙ BLOGGERS ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΝΤΙΜΩΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ κ.κ. ΠΕΠΟΝΗ και ΜΟΥΖΑΚΙΤΗ

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Αγαπητοί Συνάδελφοι bloggers,Καθημερινά αποδεικνύεται, ότι η δύναμη των blogs, είναι τεράστια.Ας την εκμεταλλευτούμε, κι ας ξεκινήσουμε έναν αγώνα συμπαράστασης στους δυο ΕΝΤΙΜΟΥΣ και ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, τον κ. Πεπόνη και τον κ. Μουζακίτη,
που ζητούν την παραπομπή του Γιώργου Παπανδρεόυ και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

Πόπη Σουφλή


http://olympia.gr

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Όταν η κοιτίδα του ευγενεστέρου πολιτισμού που γνώρισε η ανθρωπότης, η χώρα που της οφείλομε ότι καθιστά την ζωή ανώτερη και ωραιότερη, υφίσταται τέτοια επίθεση, η θέση όλων των αληθινών ανθρώπων είναι στο πλευρό της.

ΜΑΚΕΝΖΙ ΚΙΝΚ Πρωθυπουργός Καναδά

Του Χρήστου Γιανναρά
Tώρα μοναδική μας ελπίδα είναι να βρεθούν δέκα πατριώτες Eλληνες μέσα στη Bουλή, αποφασισμένοι για όλα. Tην καταστροφή την αντέξαμε αρκετές φορές: το '97, το '22, το '46 - 49.
Tην ντροπή δεν αντέχουμε, τον εξευτελισμό. Γι' αυτό και δεν υπάρχει συχώρεση για τα σπιθαμιαία, ιδιοτελή ανθρωπάρια που κυβερνάνε την Eλλάδα σήμερα.

Η σημερινή όπως και η παλαιά Ελλάδα έχει υψίστη σημασία για οποιονδήποτε ψάχνει να βρει τον Εαυτό του!

Ταρακουνήθηκε το ΕΙΝΑΙ ΜΟΥ!
YIO BRO, ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝ

zkcome είπε...

ΟΣΤΙΣ ΕΝ ΜΟΡΦΗ ΘΕΟΥ ΥΠΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΕΝΟΜΙΣΕΝ ΑΡΠΑΓΗΝ ΤΟ ΝΑ ΗΝΑΙ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ,
ΑΛΛ ΕΑΥΤΟΝ ΕΚΕΝΩΣΕ ΛΑΒΩΝ ΔΟΥΛΟΥ ΜΟΡΦΗΝ ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΚΑΙ ΕΥΡΕΘΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΤΑΠΕΙΝΩΣΕΝ ΕΑΥΤΟΝ ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΔΕ ΣΤΑΥΡΟΥ.
ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΥΠΕΡΥΨΩΣΕΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΧΑΡΙΣΕΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΥΠΕΡ ΠΑΝ ΟΝΟΜΑ,
ΔΙΑ ΝΑ ΚΛΙΝΗ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΠΑΝ ΓΟΝΥ ΕΠΟΥΡΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΘΟΝΙΩΝ
ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΓΛΩΣΣΑ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣ ΔΟΞΑΝ ΘΕΟΥ ΠΑΤΡΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πετρος



Ασχετο μια σχετικη παλια ειδηση που ειχε παει ο γιωργος παπανδρεου στο αγιο ορος και ενας μοναχος ελεγε παρτε αυτο τον μαυρο απο μπροστα μου τωρα.Ενωουσε οτι τον ακολουθουσαν πολλοι δαιμονες,ανθρωποι που φτανουν σε πολυ μεγαλα επιπεδα και μπορουν να βλεπουν παραπανω πραγματα,οταν λενε αυτος ειναι μαυρος αυτο ενωουνε.

Kαπως ετσι την γλυτωσαμε απο την φοροκαρτα και την καρτα του πολιτη,μεχρι τωρα.Αν φανταστουμε οτι ειμαστε κατι σαν θεοι και μας ζητανε βοηθεια λογικο δεν ειναι να την δωσουμε. Οσο πιο πολυ πλησιαζουμε στην νεα εποχη τοσο πιο πολυ βλεπω να ξεδιαλυνονται καποια πραγματα...

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Και ενα βιντεο για να γελασουμε http://www.youtube.com/watch?v=z6iZ5h5GA1E&feature=share

Ανώνυμος είπε...

ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΚΟΡΝΗΛΙΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗΣ.

ΠΤΩΜΑ=ΧΡΙΣΤΟΣ

ΠΤΩΜΑ=ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ

ΠΤΩΜΑ= ΕΛΛΑΔΑ

ΑΕΤΟΙ= ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΔΥΝΑΤΟΙ--ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ
ΑΦΘΑΡΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

ΟΙ ΜΑΣΣΩΝΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΓΩ!

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΣΥ!

ΔΙΑΛΕΞΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ!ΟΛΟΥΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΒΓΑΛΜΕΝΑ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΒΑΣΙΛΙΑΣ Ο ΚΙΝΚ...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑΥΜΑΤΩΝ...

ΣΤΡ.ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΑΛΛ ΕΑΥΤΟΝ ΕΚΕΝΩΣΕ ΛΑΒΩΝ ΔΟΥΛΟΥ ΜΟΡΦΗΝ ΓΕΝΟΜΕΝΟΣ ΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΚΑΙ ΕΥΡΕΘΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

ΠΟΛΥ ΦΟΥΤΖΙ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙΤΣΟΥ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Πετρος

ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ...

ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΕΝΟΙ...ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ...

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΔΟΝ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΕΡ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ...ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

Iστορική στιγμή για την κεντροδεξιά στην Ελλάδα η ίδρυση κόμματος από τον Πάνο Καμμένο.
Αντίστοιχη με την επιστροφή του εξόριστου Καραμανλή το 1974...

Ιστορική στιγμή για την κεντροδεξιά στην Ελλάδα αλλά και για την ίδια τη χώρα!

Ο Πάνος Καμμένος ιδρύει εθνικοπατριωτικό κόμμα σε μια ιστορική στιγμή για την πατρίδα μας η οποία παραπαίμπει στην ημέρα που επέστρεψε ο Καραμανλής από το Παρίσι.

Η πολιτική πρωτοβουλία του νεαρού βουλευτή είναι η πιο σοβαρή προσπάθεια δημιουργίας πολιτικού φορέα που έγινε τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Το κόμμα του Καμμένου δεν θα δυσκολευθεί να μπει στη Βουλή και να ισοπεδώσει τόσο το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, όσο και τη ΝΔ που οι κωλοτούμπες του Αντώνη Κομανέτση την μετατρέπουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα σε Πολιτική Άνοιξη.

Ο Πάνος Καμμένος με την πολιτική του και τους αγώνες του ενάντια στη διαπλοκή μπορεί να απευθυνθεί σε ολόκληρο το πολιτικό φάσμα από της Αριστερά ως τη Δεξιά συμπεριλαμβανομένων και των λεγόμενων άκρων.

Το επεναλαμβάνουμε: Η κεντροδεξιά έχει να ζήσει παρόμοια ιστορική στιγμή από την μέρα που επέστρεφε ο Καραμανλής από την εξορία!


Η επιμονή της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά να ψηφίσουν τη νέα δανειακή σύμβαση έφερε τον ανεξάρτητο βουλευτή Πάνο Καμμένο σε οριστικό διαζύγιο με τη Συγγρού.

Σε συνέντευξή του στον “Τύπο της Κυριακής”, άφησε ανοιχτό ένα ακόμα ενδεχόμενο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον: την ίδρυση ενός πολιτικού φορέα, με τις λεπτομέρειες να γίνονται γνωστές στις 19 Φεβρουαρίου, μια ημερομηνία που δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού είχε συμφωνηθεί εκείνο το βράδυ της Κυριακής από τα κόμματα που συμμετέχουν στην μεταβατική κυβέρνηση από τον Λ. Παπαδήμο, ως την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών. Στην ουσία απαντά και σε όσους τον ήθελαν να ασχολείται με την τοπική αυτοδιοίκηση…
Διαβάστε την συνέντευξη (η απάντηση του Πάνου Καμμένου που θα κάνει πολλούς να χάσουν τον ύπνο τους στο τέλος του κειμένου):

PISTOS788 είπε...

Κύριε Καμμένε, επιμένετε στη θέση σας πως θα καταψηφίσετε τη δανειακή σύμβαση;
Στα 19 χρόνια που είμαι στη Βουλή, ό,τι λέω το στηρίζω με πίστη και συνέπεια. Αρνούμαι τη λογική του πολιτικά ορθού που έχει οδηγήσει σε πλήρη αναξιοπιστία τον κοινοβουλευτισμό. Για εμένα οι κόκκινες γραμμές δεν είναι κόκκινα φανάρια, με ό,τι και αν κοστίζει. Θα καταψηφίσω, θα αγωνιστώ για να πείσω τους βουλευτές να αρνηθούν την παράδοση της χώρας και ξεκαθαρίζω ότι αυτό που γίνεται είναι συνταγματική εκτροπή που θα αντιμετωπιστεί με το άρθρο 120 του Συντάγματος.
*Πάντως και στη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών υπό τον Λουκά Παπαδήμο ο Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε τη στήριξή του στην κυβέρνηση…
Εχω απογοητευτεί πλήρως, είναι θλιβερό να στηρίζει η Νέα Δημοκρατία τον Παπακωνσταντίνου που με δόλο μας οδήγησε στο Μνημόνιο παραποιώντας τα στατιστικά στοιχεία, τον Πάγκαλο του «μαζί τα φάγαμε», τους υβριστές του Καραμανλή σε ξένες πρεσβείες, τον Βενιζέλο την ώρα που συλλαμβάνεται ο κομματάρχης του ΣΔΟΕ στη Θεσσαλονίκη με τα 40 εκατομμύρια, τον Αδωνι που μέχρι χθες έβριζε τον Σαμαρά, και όλη τη συμμορία που μας έφτασε εδώ. Τον Παπαϊωάννου που παρεμβαίνει για να κουκουλώσει τη ληστεία των CDS.
*Παραμένετε, όμως, στέλεχος της Ν.Δ. παρά το γεγονός ότι έχετε διαγραφεί από την Κ.Ο. του κόμματος…
Η Νέα Δημοκρατία δεν παραμένει Νέα Δημοκρατία, έγινε ουρά του ΠΑΣΟΚ, ξεκαθαρίζω ότι η ψήφιση της δανειακής σύμβασης για εμένα σημαίνει οριστικό διαζύγιο.
*Έχετε δώσει μεγάλη έμφαση στην υπόθεση των CDS, πρόσφατα είχαμε και τις καταγγελίες των δικαστικών που ασχολήθηκαν με το θέμα για ουσιαστικές παρεμβάσεις στο έργο τους….
Πρόκειται για πραξικόπημα, τώρα εξηγείται γιατί δεν απαντούν από τον Μάιο στην επερώτηση για το ποιος έφαγε τα 26 δισ. $ του Τ.Τ. μέσω των CDS. Τώρα καταλαβαίνουμε όλοι γιατί η Τράπεζα της Ελλάδος δεν δίνει τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη και στη Βουλή. Θα έπρεπε να συλληφθούν όλοι και να δημευτούν οι περιουσίες των κερδοσκόπων, θα δείτε ότι αυτοί που έκαναν αγωγές για να σιωπήσω τώρα τα πουλάνε όλα και θα διαφύγουν όπως ο Χριστοφοράκος.
*Τις καταγγελίες εσείς τις έχετε κάνει εδώ και καιρό… Γιατί δεν έχει γίνει τίποτα μέχρι σήμερα;
Γιατί είναι πολλοί στο κόλπο, θέλουν να τελειώσουν την απάτη.
*Εμμένετε στις απόψεις σας για τον κ. Παπαδήμο;
Γιατί, άλλαξε τράπεζα;
*Τι κλίμα υπάρχει στην κοινωνία; Και το ρωτώ, γιατί εσείς ταξιδεύετε αρκετά σε όλη τη χώρα…
Οι Ελληνες οδηγούμαστε στην εξαθλίωση για να παραδώσουμε αμαχητί τον πλούτο της χώρας στους τοκογλύφους και βέβαια στόχος είναι πρώτα ο ορυκτός πλούτος.
*Θα είστε υποψήφιος στις εκλογές; Επαφές έχετε με στελέχη από το δικό σας χώρο;
Μην ακούτε αυτούς που με θέλουν δήμαρχο για να γλιτώσουν, εγώ έμαθα να μην πηδάω πρώτος από το καράβι που βουλιάζει, όσο μέσα είναι τα παιδιά μας και τα όνειρα μας, όσο είναι οι γονείς μας και η ιστορία μας, το καράβι της Ελλάδας δεν θα βουλιάξει από τους πειρατές των αγορών και τα ενεργούμενά τους. Επαφές έχω με όλους τους Ελληνες, ανεξάρτητα από ιδεολογικές διάφορες η Ελλάδα προέχει.
*Θα κάνετε δικό σας κόμμα, όπως εκτιμούν πολλοί;
Στις 19 Φεβρουαρίου, την ημέρα της κόκκινης γραμμής των εκλογών, θα μάθετε τις λεπτομέρειες. Προέχει η καταψήφιση της δανειακής σύμβασης.

ΠΗΓΗ-http://kourdistoportocali.com/articles/9387.htm

PISTOS788 είπε...

Απόκοσμοι ήχοι. Μια ερμηνεία για την προέλευση και τους παράγοντες πού τους δημιουργούν.

Γράφει ο Zervas Georgios Marios / Αφύπνιση ΣυνείδησηςΥπάρχουν εκατοντάδες αναφορές, προερχόμενες από όλα τα μέρη του κόσμου. Βίντεο συνοδευόμενα από τους ήχους αυτούς ήδη κατακλύζουν το διαδίκτυο. Οι εντελώς απληροφόρητοι βέβαια αρνούνται την γνησιότητα τέτοιων φαινομένων και μιλάνε για καλοστημένες φάρσες. Πολύ αμφιβάλλω όμως ότι παρακολούθησαν τις εκατοντάδες.... καταγραφές και βιντεοσκοπήσεις αυτών των απόκοσμων θορύβων.
Αν έβρισκαν την υπομονή και την πειθαρχία να το κάνουν θα είχαν παρατηρήσει ότι οι ήχοι είναι αρκετά παραπλήσιοι, παρόλο που καταγράφονται σε διαφορετικές, αρκετά μακρινές τοποθεσίες. Για αυτό ας αγνοήσουμε για λίγο την αναξιόπιστη και στενόμυαλη άποψη τέτοιων ανθρώπων και ας επικεντρωθούμε στα αίτια δημιουργίας τους. Θα μπορούσαμε να δώσουμε πολλές πιθανές, αληθοφανείς ερμηνείες.


Μερικοί κάνουν εικασίες για τεχνητούς ήχους πού προκαλούνται από συχνότητες πού εκπέμπει το H.A.A.R.P. Άλλοι μιλάνε ήδη για ‘’πρόβες’’ ηχητικών εφέ του Project Bluebeam (Σχέδιο Γαλάζια Ακτίνα). Την ολογραφική, θεατρική παράσταση πού προσμένουμε να παρακολουθήσουμε (με ασυγκράτητη ανυπομονησία) στον ουράνιο θόλο. Το έργο αναμένεται να είναι συγκλονιστικό. Τρισδιάστατες σκηνές πού σίγουρα θα συνοδεύονται από φαντασμαγορικά ηχητικά εφέ. Άρα μπορούμε να χαρακτηρίσουμε αυτό το σενάριο προέλευσης των θορύβων ιδιαίτερα βάσιμο και έγκυρο.


Πολλοί επίσης ισχυρίζονται, ότι τέτοιου είδους ήχοι προκαλούνται, εξαιτίας της διαδικασίας αυτό-επιδιόρθωσης της Γης. Είναι αρκετά πιθανό και άλλοι συγκάτοικοι- πλανήτες να παρουσιάζουν τέτοια συμπτώματα πού ίσως να σηματοδοτούν την επικείμενη κυκλική εναλλαγή, των κοσμικών εποχών. Πόσο συμπτωματικό μπορεί να είναι το γεγονός ότι αυτοί οι μεταλλικοί θόρυβοι μοιάζουν με τους ήχους που λαμβάνουν από τους πλανήτες ραδιοτηλεσκόπια μέσω ηλεκτρομαγνητικών εκπομπών;




Υπάρχει και μία άλλη κατατοπιστική εξήγηση για το φαινόμενο προς την οποία κλίνω και συμμερίζομαι περισσότερο, σε σύγκριση με όλες τις άλλες. Οι μεταλλικοί απόκοσμοι ήχοι δεν προέρχονται από τον ουρανό αλλά από το υπέδαφος. Και οφείλονται σε εργασίες πού πραγματοποιούνται για την επέκταση μυστικών -υπόγειων βάσεων.


Ερευνώντας το θέμα βαθύτερα και συγκεντρώνοντας μαρτυρίες και περιγραφές από ανθρώπους που έχουν βιώσει το φαινόμενο από πρώτο χέρι καταλήγουμε στα εξής σημεία.


* Το φαινόμενο έχει την τάση να εκδηλώνεται στις ίδιες περιοχές, δεν είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για του κατοίκους αφού τα παράπονα πού δέχονται οι τοπικές αρχές αφορούν τις ίδιες ακριβώς τοποθεσίες. Τέτοια περιστατικά δεν αναφέρονται για πρώτη φορά, οι αρχικές καταγγελίες μπορεί να έγιναν πριν πάμπολλους μήνες ή ακόμα, πριν από χρόνια, με όλες τις μαρτυρίες να καταδεικνύουν την ίδια τοποθεσία.




* Αυτόπτες μάρτυρες μιλάνε για μεταλλικούς ήχους προερχόμενους όχι από τον ουρανό, αλλά από το υπέδαφος. Όσο κοντύτερα βρισκόταν κάποιος στην εστία του ‘’βουητού’’ συμπέραινε πως οι δονήσεις παράγονταν υπογείως, αρκετά μέτρα (συνήθως χιλιόμετρα) από την εξωτερική επιφάνεια της Γης.




* Περιοχές, ευρέως γνωστές για τις υπόγειες μυστικές εγκαταστάσεις τους είναι επίσης περιβόητες στους ντόπιους και μη, για τους απόκοσμους εκκωφαντικούς θορύβους τους. Φαίνεται πως μεταξύ των δύο (βουητά και μυστικές βάσεις) υπάρχει άμεση σχέση.




* Ο θόρυβος είναι περισσότερο ευδιάκριτος τις νυχτερινές ώρες παρά την ημέρα. Όχι επειδή αυξάνεται η ένταση του, αλλά γιατί μειώνονται οι εξωτερικές ηχητικές παρεμβολές. Ιδιαίτερα την νύχτα, πού επικρατούν λιγότερα ‘’παράσιτα’’ είναι ευκολότερο για το ανθρώπινο αυτί να τον εντοπίσει.

PISTOS788 είπε...

* Βιώσαντες του φαινομένου ισχυρίζονται ότι το βουητό ακούγεται δυνατότερα στο εσωτερικό των σπιτιών παρά έξω. Ίσως γιατί οι δονήσεις ‘’παγιδεύονται’’ στα τοιχώματα του σπιτιού. Κάτι πού μαρτυράει πώς η εστία του ήχου βρίσκεται στο υπέδαφος.




* Κάθε φορά που διαδραματίζονται τέτοια περιστατικά, εκτός από το βουητό, μάρτυρες περιγράφουν ταυτόχρονες σεισμικές δονήσεις, άλλοτε μικρής κλίμακας και άλλοτε εντονότερες. Τα συμπτώματα δηλαδή, πού αναφέρουν οι κάτοικοι, ‘’μιμούνται’’ τα συμπτώματα μιας σεισμικής δραστηριότητας. Το έδαφος να δονείται, παράθυρα να κροταλίζουν, ξύλινες σκάλες να τραντάζονται κ.α. Μάλιστα σε μία επαρχιακή πόλη στην περιοχή του Οντάριο (Καναδάς) το βουητό και οι σεισμικές δονήσεις ήταν τόσο ισχυρές πού το Υπουργείο Φυσικών Πόρων του Καναδά αποφάσισε (έπειτα από αλλεπάλληλες διαμαρτυρίες των κατοίκων) να εγκαταστήσει σε στρατηγικά σημεία ειδικά διαμορφωμένους σεισμογράφους ώστε να συλλέξουν στοιχεία και να μετρήσουν την ένταση των σεισμικών κυμάτων.



Λαμβάνοντας υπόψιν τις ανωτέρω μαρτυρίες και αναφορές φαίνεται πως το σενάριο περί επέκτασης και κατασκευής υπόγειων βάσεων-κρησφύγετων είναι και το πιθανότερο. Και γιατί όχι; Ιδιαίτερα τώρα, πού διανύουμε μια εκρηκτική περίοδο (πολιτικά και διπλωματικά), με τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο να διαφαίνεται στον ορίζοντα και τον κίνδυνο ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος. Σαφώς και οι ανώτερες προνομιούχες τάξεις της Ελίτ θα προετοιμάζονται, ώστε να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια σε περίπτωση πού ξεσπάσει ένας παγκόσμιος πυρηνικός πόλεμος. Καθώς προβλέπουν ότι θα λάβει, ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Υπαρχει και ενας παραγοντας που λεγετε Θεος,πρεπει να τον υπολογιζουν και αυτον τον παραγοντα. Ειναι αληθεια oτι φτιαχνουν παντου υπογειες βασεις.Εαν εχω οπλα δεν πρεπει να εχω και θωρακισεις-αλεξισφαιρα κτλ?Ετσι και εδω εχω πυρινικα?πρεπει να εχω και τις κρυψωνες μου,γιατι με τα πυρινικα μονο με κρυψωνες την βγαζεις καθαρη100%. Ομως μας δινουν παντου μυνηματα για υπογειες βασεις κτλ οπως στις ταινιες Resident evil,2012,terminator η παιχνιδια οπως το fallout οπου εγινε πυρινικος πολεμος και βγαινεις εξω μετα απο 100 χρονια και ειναι ολα καμενα και μεταλαγμενα. Η βγαινουν συχνα εικονες απο υπογειες βασεις στο νετ σαν να μας λενε κουκου κουκου εχουμε να σωθουμε εμεις οι ελιτ...η απαντηση μας πρεπει να ειναι στα τετοια μας,καλο σκαψημο guys,τρεξτε να κρυφτειται σαν γκομενακια.

Trinity είπε...

Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ,ΤΟ ΘΕΛΟΜΕΝ Ή ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΜΕΝ,ΘΑ ΚΑΝΗ ΧΡΗΣΙΝ ΤΩΝ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΣ ΑΙΣΙΟΝ ΠΕΡΑΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ,ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΟΝ…ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ,ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΥΤΡΩΣΗ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ.
ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ.

ΚΑΙ ΕΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ

PISTOS788 είπε...

Πετρος

Υπαρχει και ενας παραγοντας που λεγετε Θεος,πρεπει να τον υπολογιζουν και αυτον τον παραγοντα.

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

PISTOS788 είπε...

Trinity

ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ Η ΤΡΙΝΙΤΙ...

ΦΟΙΒΟΣ ΟΚ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Ω Παίδες Ελλήνων, ίτε ελευθερούτε Πατρίδ', ελευθερούτε δε Παίδας γυναικών, Θεών τε Πατρώων έδη θήκας τε προγόνων. Νυν υπέρ πάντων αγών (Ω, παιδιά της Ελλάδας, εμπρός για να ελευθερώσετε την πατρίδα, τα παιδιά, τις γυναίκες, τους βωμούς των πατρώων θεών και τους τάφους των προγόνων σας. Τώρα είναι ο υπέρ πάντων αγών) [Παιάνας Σαλαμινομάχων] [[Αισχύλος [Πέρσαι 402-405]]



Η ιστορία της Ελλάδας σε 10 Λεπτά
http://www.youtube.com/watch?v=QeIu2CtyMOs


ΑΦΥΠΝΙΣΗ.......

Καλό βράδυ!!!
Κατερίνα

PISTOS788 είπε...

Κατερίνα

ΚΑΛΟ,ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Προς Ρωμαίους 1:16
Οὐ γὰρ ἐπαισχύνομαι τὸ εὐαγγέλιον τοῦ Χριστοῦ• δύναμις γὰρ Θεοῦ ἐστιν εἰς σωτηρίαν παντὶ τῷ πιστεύοντι, Ἰουδαίῳ τε πρῶτον καὶ Ἕλληνι.
Ρωμ. 1:17
δικαιοσύνη γὰρ Θεοῦ ἐν αὐτῷ ἀποκαλύπτεται ἐκ πίστεως εἰς πίστιν, καθὼς γέγραπται• ὁ δὲ δίκαιος ΕΚ ΠΙΣΤΕΩΣ ΖΗΣΕΤΑ.Ι

ΙΩΑΝΝΗΣ

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

δικαιοσύνη γὰρ Θεοῦ ἐν αὐτῷ ἀποκαλύπτεται ἐκ πίστεως εἰς πίστιν, καθὼς γέγραπται• ὁ δὲ δίκαιος ΕΚ ΠΙΣΤΕΩΣ ΖΗΣΕΤΑ.Ι

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ...ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες