Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

PROJECT-CONTAGION

ΚΑΙ ΟΤΕ ΗΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗΝ...ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ...
ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΙΠΠΟΣ ΧΛΩΡΟΣ,ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΩ ΑΥΤΟΥ,ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΩ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ...ΚΑΙ ΕΔΟΘΗ ΑΥΤΩ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΙ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ,ΑΠΟΚΤΕΙΝΑΙ...ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.









Να καταστεί «άκρως απόρρητο» ή να καταστραφεί εντελώς ένα συγκεκριμένο στέλεχος του ιού που μπορεί να αφανίσει την ανθρωπότητα, ζήτησαν επίσημα οι ΗΠΑ από τους Ολλανδούς που κατασκεύασαν το συγκεκριμένο στέλεχος.

Η αποκάλυψη ολλανδικών εργαστηρίων αφορά την αποκάλυψη ενός άκρως θανατηφόρου στελέχους του ιού της γρίπης Η5Ν1 και οι ΗΠΑ ζήτησαν επίσημα από την Ολλανδία να λάβει μέτρα, με το επίσημο αιτιολογικό, ότι αυτό «θα μπορούσε να προκαλέσει πανδημία με εκατοντάδες εκατομμύρια νεκρούς αν βρισκόταν σε ακατάλληλα χέρια».

Πρόκειται για ένα στέλεχος, που παρασκευάστηκε τεχνικά, για να γίνει κατανοητός ο τρόπος που λειτουργεί ο ιός, έτσι ώστε να βρεθεί και η θεραπεία του.
Το αποτέλεσμα ήταν ένα εξαιρετικά ανθεκτικό στα αντιβιοτικά στέλεχος, με πολύ γρήγορη μεταδοτικότητα και πάνω απ’ όλα θανατηφόρο σε ποσοστό 85% όσων νοσούν από αυτό, κάτι που σημαίνει πως αν ο ιός πέσει στα λάθος χέρια, τότε η ανθρωπότητα θα βιώσει αφανισμό!

Η απάντηση των Ολλανδών ερευνητών ήταν αρκετά αλαζονική και συγκεκριμένα ανέφεραν ότι θα λάβουν μεν υπόψη τους τις αμερικανικές παραινέσεις, αλλά επιφυλάσσονται για την τελική τους απόφαση, μια απάντηση που έχει προκαλέσει την οργή των Αμερικανών που απειλούν με αντίποινα την ολλανδική φαρμακοβιομηχανία, αν δεν λάβει άμεσα μέτρα περιορισμού πιθανής διάδοσης του στελέχους.
ΠΗΓΗ-http://www.prionokordela.gr/diethnh/viologikos-polemos-hpa-ollandias-gai-ton-io-afanismos/



Η Κίνα ανακοίνωσε ότι εντόπισε ένα πιθανό κρούσμα του ιού Η5Ν1, της γρίπης των πτηνών, σε έναν άνδρα που ζει στα νότια της χώρας κοντά στο Χονγκ Κονγκ.
Ο ασθενής, ένας άνδρας 39 ετών που ζει στην πόλη Σενζέν, παρουσίασε συμπτώματα στις 21 Δεκεμβρίου και διακομίστηκε σε νοσοκομείο στις 25 Δεκεμβρίου εξαιτίας βαριάς πνευμονίας, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κέντρο Προληπτικής Υγείας του Χονγκ Κονγκ. Έκτοτε νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.
Το υπουργείο Υγείας της Κίνας ανακοίνωσε ότι οι προκαταρκτικοί έλεγχοι από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Λοιμώξεων της επαρχίας Γκουαντόνγκ ήταν θετικοί για τον ιό Η5Ν1.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πετρος


Θα ελεγα στην Κινα Αμερικη Ολλανδια και οχι μονο... και τους ιους τους αλλα και τα εργαστηρια τους να τα βαλουνε στον κολο τους!
Και ποιος μας λεει οτι δεν παιζουν καμια θεατρικη παρασταση μεταξυ τους για να ξανασπυρουν τον φοβο...?η την ανασφαλεια για τους επομενους εμβολιασμους.

Τα εμβολια κανουν ζημιες,σχεδον ολα.Του κοκκιτη για παραδειγμα κανει ζημια στο εγκεφαλο αν ενα παιδι θα εβγαινε ενας καλος καλητεχνης η σπουδαιος ανθρωπος δεν θα βγει,απλα θα ειναι ενας φυσιολογικος ανθρωπος δεν θα ειναι ενας καλος καλητεχνης.Γιατι η Ελλαδα πλεον δεν βγαζει καλητεχνες γιατι δεν βγαζει πολλους σπουδαιους γιατι υπαρχει αυτου του ειδους η λειψηνδρια?Γιατι λυσανε να εμβολιαζουμε τα παιδια μας? Οι ναζοι δεχτηκαν αρκετους εμβολιασμους τα εμβολια ειναι αφορμες για να επηρεαζονται οι προσωπικοτητες των ανθρωπων.Αυτα και πολλα αλλα δεν τα λενε οι ειδηκοι σκατα ειδικοι ειναι.


Υπαρχει η ρεφλεξολογια και η ομοιοπαθητικη 2 επιστημες σχεδον τσαμπα ικανες να νικησουμε τα παντα και να πεθανουμε ακρως υγειης.
Ρεφλεξολογια:Κατω απο τις πατουσες μας περνανε 4000 νευρα που το καθε ενα αντιστοιχει και σε ενα οργανο η σωστη μαλαξη κανει το οργανο που νοσει να νικησει την αρρωστια του ακομα και οι οζοι απο τον θυροειδη θεραπευονται και πρωτος πρωτος μαρτυρας ειμαι εγω γιατι ειχα οζους και τωρα δεν εχω(ομως αυτο τους το εχουν απαγορευσει να το λενε οι ιατρικες κοινοτητες γιατι αλλιως εχουνε να κανουνε με το συστημα... και ετσι λενε ισως σε βοηθησει).Επισης μπορει να γινει και διαγνωση για το τι θα παρουσιασει στο μελλον το σωμα και με τις μαλαξεις να μην παρουσιαστει τιποτα.Αυτο δεν γινετε μονο στην πατουσα αλλα και σε αλλα μεροι.Ομως χρειαζεσε εναν πραγματικα καλο ρεφλεξολογο.Μπορει καποιος να το κανει και για ενδυναμωση του ανοσοποιητικου του και να μην κυνδυνευει απο τον θανατηφορο ιο που θελουνε να βγαλουνε εξω.
Η ρεφλεξολογια ειναι ιατρικη επιστημη προηγμενη και την ειχαν οι αρχαιοι Ελληνες την πηραν στην Ασια και την προχωρησαν και αλλο και εφτιαξαν τον βελονισμο,ομως θα πρεπει να ειναι πολυ καλος ο αλλος αλλιως μπορει να κανει ζημιες.

Ομοιοπαθητικη:Αναλογα με την συμπεριφορα σου και αρκετα αλλα χαρακτηριστηκα σου μαζι και με το ιατρικο σου ιστορικο βγαινει και ποια ουσια ειναι αυτη που θα επρεπε να παρεις.Οι ουσιες αυτες ειναι συνηθως ενεργειακα πετρωματα μεσα σε χαπι σε απειροελαχιστες ποσοτητες ενεργοποιουν το μεγιστο δυναμικο του ανοσοποιητικου και τινει να ειναι μονιμα τοσο δυνατο καθως επισης ενεργοποιουνται και καποιοι αγνωστοι μηχανισμοι στον ανθρωπο.Παρενεργειες δεν υπαρχουν και δεν δημιουργουνται.Η ομοιοπαθητικη απο τους αρχαιους ελληνες ξεκηνησε.

Ολα τα νοσοκομεια εχουνε ενα σωρο ειδηκοτητες ομως δεν εχουνε εναλακτικες θεραπειες σαν και αυτες που ειπα.Ολοι αυτοι οι παπαρες που λενε να τρωμε υγειηνα μας το λενε και μας το ξαναλενε λες και δεν το ξερουμε λες και ειμαστε καθηστεριμενοι,λες και αυτη ειναι η μονη μας λυση.Ο κοσμος πρεπει να στραφει προς το Θεο και προς τις εναλακτικες θεραπειες αν θα ηθελε θεραπεια και ολοκληρωτικη προστασια απο τα μικροβια τους και τα βρωμερα τους κολπα.Δεν εχω δει κανενα ειδηκο να μιλαει για εναλακτικες θεραπειες.Πρεπει να σταματησει ο ανθρωπος να ειναι μια μπιζνα το ιδιο και η υγεια του,πρεπει να σταματησει αυτος ο τεχνολογικος μεσαιωνας.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

«ούτοι μετά του αρνίου πολεμήσουσι και το αρνίον νικήσει αυτούς ότι κύριος κυρίων εστί και βασιλεύς βασιλέων και οι μετ’ αυτού κλητοί και εκλεκτοί και πιστοί»

http://www.youtube.com/watch?v=kcrNR_W7sIw

Χορταράκια απο την γή μας έχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά για μια ζωή μεγάτη υγεία.

PISTOS788 είπε...

Πετρος

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΔΕΣΜΙΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΕ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

Κυρίως οι Αλεξανδρινοί, και ακόμα περισσότερο οι Ρωμαίοι --με τη μανία τους να κατατάσσουν τα πάντα και με την πρόσχαρη χοντροκεφαλιά τους στα πνευματικά ζητήματα—καταχώρισαν το Διόνυσο κάτω από τον τίτλο ο εύθυμος Βάκχος, ο θεός του κρασιού, με την ακόλαστη συνοδεία του, νύμφες και σατύρους. Με τούτη τη μορφή τον πήραν από τους Ρωμαίους οι ζωγράφοι και οι ποιητές της Αναγέννησης· κι αυτοί πάλι, με τη σειρά τους, διαμόρφωσαν την εικόνα με την οποία τον παριστάνει ο σύγχρονος κόσμος.

Αν πρόκειται να καταλάβουμε τις Βάκχες, πρέπει πρώτα πρώτα να τα βγάλουμε όλα αυτά από το νου μας, να ξεχάσουμε τους πίνακες του Τισιανού και του Ρούμπενς, να ξεχάσουμε τον Keats με το θεό των ποτηριών που κατεβάζεις μονορούφι και των κεφάτων τραγουδιών, να θυμηθούμε ότι τα όργια δεν είχαν τη σημερινή έννοια αλλά ήταν πράξεις ευλάβειας και ότι βακχεύειν δε σημαίνει γλεντώ, αλλά αποκτώ μιά ιδιαίτερη θρησκευτική εμπειρία —την εμπειρία της κοινωνίας με το Θεό, που μεταμορφώνει τον άνθρωπο σε βάκχο ή βάκχη.

ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΔΑΞΕΙ
ΛΑΘΟΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟ,ΔΥΝΑΤΟ...

PISTOS788 είπε...

Από Τρελο-Γιάννη:
http://trelogiannis.blogspot.com/2012/01/blog-post_5705.html

Ἐφ΄ ὅσον ὁ ἡγούμενος....
Ἠλιόπουλος Γιάννης

Ἐφόσον ὁ Ἡγούμενος τῆς Μονῆς Βατοπαιδίου -σύμφωνα μὲ τὸ πόρισμα τῆς σεβαστῆς κυρίας ἀνακρίτριας, ἀλλὰ καὶ τῶν ἀξιοσεβάστων δικαστῶν τοῦ Δικαστικοῦ Συμβουλίου ποὺ δέχθηκαν τὴν ἄποψή της- εἶναι ἄτομο μὲ ροπὴ στὸ ἔγκλημα, ἐπικίνδυνος γιὰ τὴν τέλεση καὶ ἄλλων ἐγκλημάτων, ἀφοῦ:

-εὔκολα ἔπεισε (μόνος του, προφανῶς) περίπου 150 κρατικοὺς λειτουργοὺς (ὑπουργούς, ὑφυπουργούς, γενικοὺς γραμματεῖς, νομικοὺς συμβούλους τοῦ κράτους, βουλευτές, δικαστές, νομάρχες, δημάρχους κ. ἄ. καὶ τῶν δύο κυβερνησάντων κομμάτων), πράγμα ποὺ μπορεῖ νὰ ἐπαναλάβει ἀνὰ πᾶσα στιγμή,

ἐνῶ ταυτόχρονα:

-ἔχει ἀνοικτὸ δίαυλο προσωπικῆς ἐπικοινωνίας μὲ τὸν Πούτιν καὶ τὸν Μεντβέντεφ,

-ἐπηρεάζει καὶ ἐλέγχει σημαντικοὺς ἐπιχειρηματίες σὲ Ἑλλάδα, Κύπρο, Ρωσία, Γεωργία κ. ἄ.,

-ἐλέγχει τὴν πολιτικὴ ζωὴ στὴν Κύπρο καὶ ἀνατρέπει τὸ σχέδιο Ἀνὰν τῶν Η.Π.Α.,

-παρεμβαίνει στὴ ζωὴ τῆς Κυπριακῆς Ἐκκλησίας,

-παραπλανᾶ τοὺς ἡγουμένους ὅλων τῶν Μονῶν τοῦ Ἁγίου Ὄρους,

-ἐξαπατᾶ 120 μορφωμένους ἄνδρες, τοὺς πείθει νὰ γίνουν μοναχοὶ καὶ νὰ ζοῦν ἔγκλειστοι, μὲ νηστεία, ἀγρυπνία καὶ προσευχή,

-ἐπενδύει ἑκατομμύρια σὲ μετοχὲς καὶ ἀκίνητα χωρὶς νὰ μπορεῖ κανεὶς ἀπὸ τοὺς εἰδικούς, ποὺ ἐρεύνησαν ἐπὶ δύο ἔτη μὲ ἐντολὴ τῆς κυβέρνησης καὶ τῆς Βουλῆς, νὰ ἀνακαλύψει τὶς παρανομίες του, χωρὶς κανεὶς νὰ καταφέρει νὰ ξεσκεπάσει τὸ μεγαλοφυὲς σχέδιό του,

Ἐφόσον ὅλα αὐτὰ ἰσχύουν (καὶ προφανῶς ἰσχύουν, ἀφοῦ αὐτὸ βεβαιώνει ἡ ἀνεξάρτητη, ὑψηλοῦ ἐπιπέδου, πρόσφατη δικαστικὴ ἀπόφαση τῶν σεβαστῶν κυρίων δικαστῶν), προτείνω:

-νὰ ἀνακηρυχθεῖ ὁ Γέροντας Ἐφραὶμ πρόσωπο τῆς χρονιᾶς γιὰ τὰ ἔτη 2000-2011,

-νὰ ἀποφυλακιστεῖ σήμερα καὶ νὰ τοῦ ζητηθεῖ μὲ τὸν πλέον ἐπίσημο τρόπο συγγνώμη γιὰ τὴν ταλαιπωρία ποὺ ἔχει ὑποστεῖ,

-νὰ ἐκλεγεῖ, μὲ διακομματικὴ συναίνεση, Πρωθυπουργὸς τῆς χώρας, ἐπικεφαλῆς ὀλιγομελοῦς κυβέρνησης τεχνοκρατῶν.

Εἶμαι βέβαιος ὅτι ἐντός τοῦ τρέχοντος ἔτους θὰ ἔχει καταφέρει:

-νὰ πείσει τὴν κυρία Μέρκελ νὰ καταβάλει στὴν Ἑλλάδα τὶς ὀφειλόμενες κατοχικὲς ἀποζημιώσεις, ὕψους περίπου 1.000 δισεκατομμυρίων, σύμφωνα μὲ Γερμανοὺς εἰδικούς,

-νὰ ἐξοφλήσει ἔτσι τὸ σύνολο τοῦ κρατικοῦ χρέους καὶ νὰ ἐπαναφέρει τοὺς μισθοὺς καὶ τὶς συντάξεις στὰ πρὸ τῆς κρίσης ἐπίπεδα,

-νὰ προσελκύσει μεγάλες ἐπενδύσεις ἀπὸ τὴ Ρωσία, τὴν Ἀμερικὴ καὶ τὴν Κίνα,

-νὰ βαπτίσει Ὀρθόδοξο τὸν Πρόεδρο Ὀμπάμα, καὶ στὴ συνέχεια τουλάχιστον 20.000.000 Ἀμερικανούς,

-νὰ βαπτίσει τοὺς γνωστοὺς κρυπτοχριστιανοὺς Γκιοὺλ καὶ Ἐρντογάν, καὶ στὴ συνέχεια τουλάχιστον 5.000.000 Τούρκους,
(μὲ ὅ,τι αὐτὰ συνεπάγονται γιὰ τὴν ἐξωτερικὴ πολιτικὴ τῆς χώρας μας)

-νὰ ὑπογράψει τριμερῆ συμφωνία Ἑλλάδος, Ἰσραὴλ καὶ Τουρκίας γιὰ τὴν ἀπὸ κοινοῦ ἐκμετάλλευση τῶν ἀπέραντων κοιτασμάτων πετρελαίου καὶ φυσικοῦ ἀερίου ποὺ κρύβει τὸ Αἰγαῖο.

-νὰ ἐπιβάλει τὴν ἀξιοκρατία, τὴ δικαιοσύνη, τὴ διαφάνεια, καὶ τὴν ἀποτελεσματικότητα στὸ Δημόσιο, σύμφωνα μὲ τὸ ὑπόδειγμα διοίκησης τῆς Μονῆς Βατοπαιδίου,

-νὰ ἀναδιοργανώσει τὴν Παιδεία, τὴν Ὑγεία, τὴν Ἄμυνα, τὴν Οἰκονομία τῆς χώρας μας,

-νὰ πείσει τουλάχιστον 1.000.000 φιλήσυχους οἰκονομικοὺς μετανάστες νὰ ἐπιστρέψουν στὶς χῶρες τους, προκειμένου νὰ μεταλαμπαδεύσουν ἐκεῖ τὸν ἀρχαῖο καὶ σύγχρονο ἑλληνικὸ πολιτισμό.

Ὅλα αὐτὰ θεωροῦνται ἀπολύτως βέβαια, ὑπὸ τὴν προϋπόθεση φυσικὰ ὅτι ἰσχύουν οἱ ἐπιστημονικὰ τεκμηριωμένες ἀπόψεις τῶν σεβαστῶν κυρίων δικαστῶν, βάσει τῶν ὁποίων διετάχθη ἡ προφυλάκισή του.

Γιατί ἀλλιῶς, ἐὰν δηλαδὴ ὁ Γέροντας Ἐφραὶμ δὲν διαθέτει αὐτὲς τὶς ἱκανότητες, θὰ ἀρχίσω νὰ ὑποθέτω:

-ὅτι πρόκειται γιὰ σκευωρία,

-ὅτι ὑπουργοὶ καὶ βουλευτὲς συνωμότησαν γιὰ νὰ στήσουν μιὰν ἀνύπαρκτη ἱστορία,

-ὅτι δημοσιογράφοι πληρώθηκαν γιὰ νὰ γράψουν ὅσα ἔγραψαν,

-ὅτι δικαστὲς δὲν ἄντεξαν στὶς πιέσεις καὶ ἐξέδωσαν ἀνυπόστατες ἀποφάσεις,

-ὅτι ἡ κοινὴ γνώμη σκοπίμως παραπλανήθηκε,

-ὅτι κάποιοι, ἀκόμη καὶ σήμερα, πολεμοῦν τὴν Ἐκκλησία.

Πράγματα σχεδὸν ἀδιανόητα, δηλαδή...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες