Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Έχω ορκιστεί, πάνω στο θυσιαστήριο του Θεού, αιώνια εχθρότητα απέναντι σε κάθε μορφή τυραννίας πάνω από το νου του ανθρώπου." Τζέφερσον
















17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΤΟ ΔΕΙΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΒΟΜΒΑ.ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ.

ΣΤΑ ΠΗΓΑΔΙΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΦΟΡΟΙ!ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΡΟ!

ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ!ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ.

ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΛΑΧΘΕΙΣ?

ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΛΟΓΟ=ΠΟΛΕΜΟΙ

ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ=ΠΕΙΝΑ-ΔΙΨΑ=ΔΕΙΝΑ

ΚΙΤΡΙΝΟ ΑΛΟΓΟ=ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ.28.000.000
ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΟΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.ΑΝ ΘΕΣ ΒΑΛΕ ΓΙΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΜΒΥΣΕΛΗ.

Λ Υ Σ Η ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΕΞΕΛΘΕΤΕ ΕΞ ΑΥΤΗΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΗΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ ΑΥΤΗΣ.

ΒΑΒΥΛΩΝΑ=ΑΜΑΡΤΙΑ

ΦΩΝΗ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ==ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ ΑΠΟ
ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

ΜΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΒΑΛΛΩ
ΚΑΘΕ ΚΑΚΙΑ ΘΑ ΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ.

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ.ΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ ΜΟΥ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ=Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ

ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΙ.ΓΙΩΡΓΗ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΟΞΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΠΤΑΚΕΦΑΛΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΤΑ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ.

ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ!ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ!


ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ.ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΩ!

zkcome είπε...

ΚΑΙ ΗΛΘΕΝ ΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΠΤΑ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΩΝ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΑΣ ΕΠΤΑ ΦΙΑΛΑΣ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΕ ΜΕΤ ΕΜΟΥ ΛΕΓΩΝ ΜΟΙ ΕΛΘΕ ΘΕΛΩ ΣΟΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΝ ΤΗΣ ΠΟΡΝΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

peter

Μια βομβα υδρογονου δρα σαν πυρινικη αλλα εχει την δυνατοτητα να καιει καθε ζωντανο κυτταρο, ειναι σαν να λεμε θα εξαφανιζει την ζωη ισως και τα ιχνοι της.

Οσοι ζησουν απο τις πυρινηκες η της θερμοπυρινικες οι ποιο κοντινοι προς την εκρηξη θα ειναι ζωντανοι χωρις δερμα και τα ρουχα θα λιωσουν πανω στην σαρκα και θα μεινουν ζωντανοι απο λιγα λεπτα ισως και μερες,οι υποληποι θα μεινουν ανικανοι θα παθουν καρκινο τυφλωση και πολλα αλλα.Ακουγετε τρομακτικο ομως ειμαι σιγουρος πως εφραμοσαν πολυ ποιο φρικτα σχεδια τα οποια απετυχαν καπως ετσι ελπιζω να αποτυχει και αυτο. Εαν γινει θα κυριαρχησει η απελπησια πραγμα ισως λογικο μα καταστροφικο.Στο χερι του ανθρωπου ειναι για το αν θα γινουν,οσοι ποιο πολυ μετανιωσουν και προσευχονται τοσο ποιο υπερ μας τα πραγματα,αλλιως γινονται ασχημα για να οδηγηθουμε προς την προσευχη.Αρκετοι αθεοι ειναι αθεοι και παραμενουν αθεοι οταν ομως ειναι μελοθανατοι και νιωθουν πως σβηνουν τοτε το ξανασκεφτονται ισως καπως ετσι να πηγαινει αν γινουν τοσο μεγαλα κακα ισως να σκεφτουν την μετανοια και το Θειο μιας και εκει θα τους εχει οδηγηση η απογνωση.Μου φεναιτε λιγο απιθανο να γινει,ολοι εχουνε σχεδια... και ο Θεος τα δικα του.Μου φαινετε πολυ βαρη στο μυαλο να γινουν ολα αυτα.


Υπαρχουνε μερικες τεχνικες πως να σωθει ο κοσμος απο την ραδιενεργεια των πυρινικων.

1Σε περιπτωση πυρινικης εκρηξης βγαζουμε τα ρουχα και δεν τα ξαναφοραμε μενουμε γυμνοι οταν μπορεσουμε και βαζουμε ρουχα που να μην ειναι εκτεθημενα σε ραδιενεργια.Εαν δεν γινετε σκαβουμε καπου στο μισο μετρο περνουμε χωμα και τριβουμε τα ρουχα μας με χωμα και υστερα ξεσκονιζομαστε πολυ καλα και δεν αναπνεουμε οταν ξεσκονιζομαστε και πλενομαστε με σαπουναδα μετα αν μπορουμε.

2Η ραδιενεργια τις πρωτες ωρες μετα την εκρηξη υπερβαινει εκεινη που θα δεχομασταν επι 1 βδομαδα.Σκαβουμε εναν λακο 1 με 1,5 μετρο και μενουμε εκει μεσα αφου θα εχουμε με σκεπαστει για τουλαχιστον 48 ωρες αλλιως μπορουμε να πεθανουμε απο καλπαζον καρκινο η να σταματησει το σωμα μας απο την ακτινοβολια.Η καλητερη λυση ειναι τα φυσικα καταφυγια φαραγγια σπηλιες κτλ.Σε πολεις ειναι τα υπογεια τα γκαραζ και οι υπονομοι.

3 τα εγκαυματα τα πλενουμε με νερο αν δεν εχουμε τοτε με ουρα.Τα ματια να καλυπτονται και το στομα και η μυτη με υγρο πανι για να προστατευτουμε απο την ραδιενεργια.

4Αποφυγετε τροφες με αλατι γιατι αποροφουν πολυ ακτινοβολια,προτιμηστε σουπες φρουτα και λαχανικα.Και τα παντα να τα πιανετε με γαντια.Απο τα πτηνα μονο τα αυγα μπορουμε να φαμε.Τα ψαρια και τα πουλια αν τα φαμε ειναι σαν να θελουμε το θανατο.Τα κοκαλα αποθηκευουν το 90% της ραδιενεργειας οποτε δεν τρωμε το ζωο μεχρι το κοκαλο,αυτο σε περιπτωση που δενε χουμε αλλη επιλογη.

5Οι θερμοπυρινικες εκρηξης φερνουν τον πυρινικο χειμωνα το καλο ειναι οτι θα καιμε λιγοτερες θερμιδες=λιγοτερες καυσεις λιγοτερες αναγκες για τροφη και νερο. Ομως το ποιο σημαντικο ΟΛΩΝ ειναι η αδιαλυπτη προσευχη πραγμα που θα πρεπει ολοι να το κανουν αρα οσοι ποιο πολυ τοσο το καλητερο.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ησαΐας 55:8
"Οι βούλες μου δεν είναι βούλες σας, ούτε οδοί σας οι οδοί μου, λέγει Κύριος. Αλλά όσο ψηλοί είναι οι ουρανοί από την γη, έτσι οι οδοί μου είναι ψηλότεροι των οδών σας, και οι βούλες μου των βουλών σας"

Και πάλι Ιερεμίας 29:11
"επειδή εγώ γνωρίζω τις βούλες που βουλεύομαι για σας, λέει ο Κύριος, βούλες ειρήνης και όχι κακού, για να σας δώσω το προσδοκώμενο τέλος"

Και προς Ρωμαίους 1:17
"Ο δε δίκαιος θα ζήσει ΔΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ"

Η θλίψη "ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΣ". Εργάζεται υπομονή. Εργάζεται αιώνια δόξα. Εργάζεται υπακοή. Τίποτα στην ζωή ενός ανθρώπου που αγαπά τον Θεό δεν είναι τυχαίο ή μάταιο. Αντίθετα "ΟΛΑ ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΑΘΟ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ"
Πηγή: www.jba.gr

"ειρηνη τω γραψαντι και τω αναγινωσκοντι"
Θλίβομαι μα Ελπίζω Αδελφοί μου

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ...ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ...ΑΝΑΝΗΨΑΤΕ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Η ΠΟΡΝΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΤΗΣ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

peter

- ΠΥΡΓΕ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 2500 ΠΟΔΙΑ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ 400 ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ & ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΓΟΝΑ ΚΑΥΣΙΜΑ. ΔΩΣΕ ΟΔΗΓΙΕΣ.
- ΕΠΑΝAΛΑΒΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ: ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ Ο ΕΝ ΤΟΙΣ ΟΥΡΑΝΟΙΣ!!!!....!!!!

ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ...ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ...ΖΚΕ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΤΕΡ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΑΝΑΝΗΨΑΤΕ...ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΕΓΓΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΛΥΤΡΩΜΟΥ ΣΑΣ...

ΖΚΕ...ΖΚΕ...ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΟΡΝΑΚΟ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΘΛΙΨΕΙΣ...ΑΝΑΝΗΨΑΤΕ...

PISTOS788 είπε...

Οι Έλληνες παρακολουθούν τούρκικα σίριαλ και όλος ο υπόλοιπος κόσμος ελληνικό δράμα.

PISTOS788 είπε...

"Κάποιοι επέλεξαν να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις μας με τη Ρωσία"

“Κάποιοι έδωσαν εξετάσεις με αυτή την απόφαση”.
Δηλαδή; Ποιοί έδωσαν εξετάσεις και σε ποιούς;
Η Κατερίνα Ακριβοπούλου με τόλμη έβαλε την εξέλιξη με τον Εφραίμ στην σωστή της διάσταση. Για την ακρίβεια είναι η μόνη που τόλμησε να θίξει την άθλια συγκυρία που εξελίσσεται αυτό το ανοσιούργημα. "Είναι περίεργη η συγκυρία που επέλεξαν κάποιοι, να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις μας με την Ρωσία", τόνισε η Κυρία της δημοσιογραφίας...

Είναι μάλιστα σοβαρότατη και η δήλωση της Ρωσικής πλευράς ότι “κάποιοι έδωσαν εξετάσεις με αυτή την απόφαση”. Επιπλέον, η Κατερίνα θύμησε σε όλους ότι στο Βατοπέδι δεν βρέθηκε “μαύρο χρήμα” δεν τεκμηριώθηκε ζημιά του δημοσίου, ενώ αντίθετα, υπάρχουν σοβαρότατες καταγγελίες για χάλκευση της υπόθεσης από περίεργους κύκλους όπου εμπλέκονται βουλευτές και στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Όπως και την απαίτηση του τ. υπουργού, κυρίου Κοντού να άρει την όποια ασυλία ή παραγραφή για να δικαστεί, αλλά ο πρόεδρος της βουλής κάνει “γαργάρα” τις επιστολές του (!!). Τέλος, απόρησε με την σιωπή και την αμηχανία της Νέας Δημοκρατίας για το θέμα. (Για το τελευταίο, δυστυχώς είναι απασχολημένοι με το να εξαπολύουν συμβόλαια θανάτου προς τους εσωκομματικούς αντιπάλους που θεωρούν “ανταγωνιστές της κουτάλας”. Θα δείτε σε λίγο τι εννοούμε).



Το μυστικό βρίσκεται στη συνέχεια της φράσης ""Είναι περίεργη η συγκυρία που επέλεξαν κάποιοι, να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις μας με την Ρωσία".


Η απάντηση στην ερώτηση που ακολουθεί εξηγεί τα πάντα:
"Και γιατί κάποιοι να θέλουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στις σχέσεις μας με τη Ρωσία; Γιατί ζορίζονται τόσο για τις σχέσεις με τη Ρωσία; Τι τους καίει τόσο πολύ; Δεν πρόκειται η Ελλάδα να φύγει από το ΝΑΤΟ, ούτε να βομβαρδίσει τις ΗΠΑ, ούτε να καταστρέψει το δολάριο, ούτε να μπεί σε κανένα ..."παραπέτασμα" το 2011. Γιατί λοιπόν κάποιοι ζορίζονται τόοοοοοοσο πολύ, με την παραμικρή προσέγγιση Ελλάδας - Ρωσίας και εξοντώνουν όσους την τολμούν; Γιατί άραγε;"


Αν απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα, ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που ξέρουν και δεν χρειάζονται άλλη γνώση....

PISTOS788 είπε...

Η "ρωσική" επιταγή για τους άπορους στέλνει στην φυλακή τον Εφραίμ;

Μια επιταγή πολλών εκατομμυρίων ευρώ την οποία παρέδωσε ο ηγούμενος Εφραίμ στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο προκειμένου να διατεθεί το ποσό στο συσσίτιο των απόρων και στην στέγασή τους στους κοιτώνες της Εκκλησίας, πιθανόν να βρίσκεται πίσω από το άνοιγμα της υπόθεσης του Βατοπεδίου κα την προφυλάκιση του ηγούμενου, πέρα βέβαια από τις συνήθεις πολιτικές σκοπιμότητες.

Το ποσό προήλθε από τις εθελοντικές οικονομικές προσφορές των 3.000.000 Ρώσων πιστών στον προσκύνημα της Αγίας Ζώνης, κατά την περιοδεία του ηγούμενου Εφραίμ στη Ρωσία, όπου είχε γίνει δεκτός με τιμές αρχηγού κράτους.

Κύκλοι, λοιπόν του ηγούμενου, θεωρούν ότι η κίνηση αυτή εντοπίστηκε από κέντρα που θέλουν την διάρρηξη των σχέσεων της ελληνικής Εκκλησίας από το αδελφό Πατριαρχείο της Μόσχας, αλλά και την απομείωση της, ισχυρότατης πλέον, επιρροής της Μόσχας από το Άγιο Όρος και έβγαλαν την υπόθεση από το αρχείο.

Μια υπόθεση για την οποία έχουν απαλλαγεί ΟΛΟΙ οι πολιτικοί που υποτίθεται ότι εμπλέκονταν σε αυτή. Και το ερώτημα είναι αν έχουν απαλλαγεί οι πολιτικοί (ΠΑΣΟΚ και ΝΔ) που έβαλαν την υπογραφή για την ανταλλαγή των ακινήτων, πως συνελήφθη ο ηγούμενος ο οποίος απλώς προσέφερε το ένα μέρος των ακινήτων για την ανταλλαγή (υπάρχουν τρεις γνωμοδοτήσεις ειδικών οίκων αποτίμησης που αποκαλύπτουν ότι δεν ζημιώθηκε το δημόσιο από την ανταλλαγή).

Αλλά εν προκειμένω δεν αφορά η υπόθεση το αν είναι ένοχος ή όχι ο Εφραίμ. Αφορά το αν είναι ύποπτος φυγής ή τέλεσης νέων αδικημάτων. Ύποπτος φυγής από την χώρα ο ηγούμενος ενός μοναστηριού, είναι λιγάκι … δύσκολο να είναι, αφού όλα αυτά τα χρόνια θα μπορούσε να είχε ταξιδέψει στον … πλανήτη Άρη, όχι απλώς εκτός Ελλάδος, αν ήθελε να φύγει.

Ύποπτος τέλεσης νέου αδικήματος, επίσης λιγάκι δύσκολο: Δέχθηκε δηλαδή το δικαστικό συμβούλιο, ότι θα μπορούσε να στήσει νέα υπόθεση ανταλλαγής ακινήτων με τις υπογραφές των υπουργών της κυβέρνησης;

Εν πάση περιπτώσει το θέμα έχει δημιουργήσει διπλωματικό σάλο, με την Ρωσία το Σάββατο να επιτίθεται κατά της «ελληνικής διοίκησης» του Αγίου Όρους (προσέξτε την ορολογία: Η Μόσχα για πρώτη φορά δημοσίως τονίζει το αυτοδιοίκητο του Αγίου Όρους…) και χθες το βράδυ επανήλθε με δηλώσεις στο ρωσικό πρακτορείο Interfax ο αρμόδιος για τις διορθόδοξες σχέσεις πρωθιερέας, Ιγκόρ Γιάκιμτσουκ λέγοντας :

«Πρόκειται για πρωτοφανές συμβάν και είναι φυσικό που ανησυχούμε. Ακόμη και αν υποθέσουμε ότι ο γέροντας Εφραίμ είναι για κάτι ένοχος, η σύλληψη του καθηγουμένου ενός μοναστηριού, ενός μοναχού, αποτελεί υπερβολικό μέτρο.

Είναι δύσκολο να κρίνει κανείς εάν υπάρχει βασιμότητα στην απόφαση της σύλληψης, γιατί γι' αυτό χρειάζεται καλή γνώση τόσο της ελληνικής νομοθεσίας όσο και των στοιχείων της υπόθεσης, όμως και μόνο το γεγονός της σύλληψης του γέροντος Εφραίμ, πολύ περισσότερο, που σήμερα εορτάζονται στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα, προκαλεί μεγάλα ερωτήματα. Σε πολλούς πιστούς στην Ελλάδα αυτό θα χαλάσει τη γιορτή.

Προκαλεί απορία γιατί η νέα έξαρση αυτής της υπόθεσης άρχισε αμέσως μετά τη θριαμβευτική επιστροφή του πατέρα Εφραίμ με την Αγία Ζώνη από τη Ρωσία. Μπορεί», πρόσθεσε, να είναι μια τυχαία σύμπτωση, όμως πολλοί άνθρωποι βλέπουν εδώ κάποια σχέση, κάποιο πολιτικό παρασκήνιο».

Το Σάββατο, με ανακοίνωσή του, διαμαρτυρήθηκε έντονα για την κράτηση Εφραίμ το Ίδρυμα του Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου, το οποίο είχε την πρωτοβουλία της πρόσκλησης του ηγουμένου στη Ρωσία.

Trinity είπε...

Μερικές σκεψεις..:
1) Αγια Ζώνη στην Ρωσια : Αποτελούσε αναπόσταστο τμήμα του Σταυρου
''
Ὁ Ἅγιος Κωνσταντῖνος εἶχε κατασκευάσει ἕναν χρυσὸ σταυρὸ γιὰ νὰ τὸν προστατεύει στὶς ἐκστρατεῖες. Στὴ μέση του σταυροῦ εἶχε τοποθετηθεῖ τεμάχιο Τιμίου Ξύλου• ὁ σταυρὸς ἔφερε ἐπίσης θῆκες μὲ ἅγια λείψανα Μαρτύρων, καὶ ἕνα τεμάχιο τῆς Τιμίας Ζώνης. Ὅλοι οἱ βυζαντινοὶ αὐτοκράτορες ἔπαιρναν αὐτὸν τὸν σταυρὸ στὶς ἐκστρατεῖες.''
2)Ο Εφραιμ ειναι ο πνευματικός του Πουτιν
3)Αλλα και του Καρόλου της Αγγλίας (εδω σας θέλω..)
4)Συνδιαστε την Ιερη Λογχη
5)Το βιντεο...
και καλά κρασια...

PISTOS788 είπε...

Trinity

ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΣΤΟ MEGA-LO ΚΑΝΑΛΙ...

ΤΟ 2012 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΕΥΡΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

Trinity είπε...

ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ:
ΣΥΝΔΙΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=2114193

PISTOS788 είπε...

Trinity-ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ...

Ρωσία και Ισραήλ, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΥΠΕΚΑ, ζήτησαν επίσημα από την κυβέρνηση Παπαδήμου να ξεκινήσουν ΆΜΕΣΑ γεωτρήσεις στην θαλάσσια περιοχή νότια της Κρήτης, εντοπισμού υδρογονανθράκων, χωρίς να περιμένουν τα χρονοβόρα αποτελέσματα των ερευνών του ΥΠΕΚΑ, αφού όπως ισχυρίζονται, "Γνωρίζουν πολύ καλά που υπάρχει πετρέλαιο και φυσικό αέριο».

«Δεν χρειαζόμαστε πρόσθετα στοιχεία για να ξεκινήσουν άμεσα οι έρευνες» δήλωσαν τόσο η Gazprom και η Rosneft, όσο και η ισραηλινή Delek, αφού έχουν βεβαιωθεί για την ύπαρξη τεράστιων κοιτασμάτων και θεωρούν ότι από την στιγμή που αναλαμβάνουν αυτές το ρίσκο της γεώτρησης σε σημεία που θα επιλέξουν αυτές, δεν υπάρχει κανένας λόγος από την ελληνική κυβέρνηση να μην δώσει το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν άμεσα σε δοκιμαστικές γεωτρήσεις.

Μάλιστα όμως χαρακτηριστικά είπε ένας Ρώσος αξιωματούχος στο περιθώριο της συνεδρίασης της Mεικτής Eνεργειακής Eλληνο-Ρωσική Ομάδα Εργασίας που συνεδρίασε στο υπουργείο στις 12 Δεκεμβρίου:

«Δεν καταλαβαίνουμε τι σας κοστίζει να προχωρήσουμε με δικές μας δαπάνες σε άμεση γεώτρηση στα σημεία που εμείς θεωρούμε ότι υπάρχουν κοιτάσματα. Αν αποτύχουμε δεν σας κοστίζει τίποτα, ίσα-ίσα που θα περιοριστούν οι προς έρευνα περιοχές. Αλλά αν πετύχουμε, εμείς θα έχουμε μερίδιο σε ένα ακόμα κοίτασμα από τα δεκάδες μεγάλα κοιτάσματα που αξιοποιούμε σε όλο τον πλανήτη. Εσείς όμως θα σωθείτε. Σε μερικούς μήνες μπορεί να σας αρπάξουν το κοίτασμα για πενταροδεκάρες. Αν μέχρι τον Μάρτιο βρεθούν αυτά που υπολογίζουμε, αλλάζουν πολλά πράγματα στην τύχη της Ελλάδας»!

PISTOS788 είπε...

Μάλιστα δια της διπλωματικής οδού έχει υπάρξει από την Ρωσία η διαβεβαίωση στην Ελλάδα ότι «Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα και από κανέναν αν υπάρξει κάποιος που παράνομα θέλει να διεκδικήσει μερίδιο από τον ορυκτό σας πλούτο», τονίστηκε και εννοούσαν φυσικά την Τουρκία.

Στο ίδιο ακριβώς πλαίσιο βρίσκεται και η επιμονή του Ισραήλ, όπου η Delek δήλωσε ότι «Δεν θέλει τα αποτελέσματα των ερευνών, ξέρει που να κάνει τις γεωτρήσεις με 100% δική της επιβάρυνση σε ότι αφορά το κόστος πιθανής αποτυχίας»!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες όλα τα στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει οι Αμερικανοί και ειδικά η Υπηρεσία Φυσικών Πόρων, βρίσκονται στα χέρια της κυβέρνησης του Ισραήλ, ενώ έχουν διαβιβαστεί στη DELEK με αποτέλεσμα η εταιρεία να φαίνεται έτοιμη να προσχωρήσει σε επενδύσεις στην Ελλάδα θεωρώντας πως η επιτυχία είναι βέβαια.

Βέβαια, καλά όλα αυτά, αλλά φαίνεται ότι οι ισχυροί παίκτες, πρώτα οι ΗΠΑ (οι οποίες θεωρούν αυτονόητο ότι θα έχουν την εκμετάλλευση, μέσω των εταιρειών τους, των κοιτασμάτων αυτών ειδικά αν αφορούν πετρέλαιο) και κατά δεύτερον η Ε.Ε., για ανεξήγητους λόγους θέλουν να καθυστερήσει η όλη διαδικασία.

Εξ ου και η στροφή 180 μοιρών του υφυπουργού Γ.Μανιάτη μέσα σε λίγες ημέρες που ενώ είχε εμμέσως προαναγγείλει στην Ολομέλεια της Βουλής άμεση έναρξη γεωτρήσεων απαντώντας σε σχετική πρόσκληση του βουλευτή και υπεύθυνου του Τομέα Εξωτερικών της Ν.Δ. Π.Παναγιωτόπουλου, λίγες ημέρες μετά σε Επιτροπή της Βουλής, μίλησε για «διαδικασία χρόνων».

Για να επιβεβαιωθεί φαίνεται ο Ρώσος που υποστήριξε ότι «Θα σας πάρουν τα κοιτάσματα για πενταροδεκάρες» εννοώντας ότι μετά την επικείμενη ολική πτώχευση η κρατική περιουσία θα περάσει στον έλεγχο των δανειστών ή των προστατών…

Γιατί τέτοια αγωνία για τα κοιτάσματα νότια της Κρήτης: Σύμφωνα με τον ομότιμο καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης Α.Φώσκολου η αξιολόγηση γεωλογικών, γεωχημικών και λοιπών γεωστοιχείων, που έχουν δημοσιευθεί κυρίως από ξένους επιστήμονες, μας υποδεικνύει την ύπαρξη μεγάλων αποθεμάτων υδρογονανθράκων νότια της Κρήτης και ειδικότερα εντός της Μεσογειακής Ράχης, έκτασης περίπου 80.000 Km2, με μεγάλο μέρος της να βρίσκεται εντός της ελληνικής Α.Ο.Ζ που έχει ήδη καθοριστεί από το υπουργείο ΠΕΚΑ.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Φώσκολος, από την εκμετάλλευση των κοιτασμάτων η Κρήτη για 25 χρόνια θα πάρει 1,2 δισ. ευρώ το χρόνο.

Ο κ. Φώσκολος στην ομιλία του παρέθεσε στοιχεία Νορβηγών επιστημόνων, σύμφωνα με τα οποία τα αποθέματα κάτω από την Κρήτη είναι της τάξεως των 20 -22 δισ. βαρέλια πετρέλαιο, ενώ σε αυτά μπορούν να προστεθούν και περίπου 20 δισ. βαρέλια πετρελαίου που βρίσκονται στη ζώνη του Ηροδότου, δηλαδή 150 -175 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες