Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

ΟΤΑΝ Ο ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΟΡΦΥΡΙΟ.

ΕΝΩ ΑΝΤΙΚΡΥΖΑ ΑΥΤΑ ΔΙΕΚΡΙΝΑ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΣΜΗΝΟΣ ΕΠΤΑ ΠΑΝΦΩΤΙΝΩΝ ΑΣΤΕΡΩΝ ΝΑ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ.ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΩΡΑΣ.
ΕΝ ΔΕ ΕΚ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ ΑΥΤΩΝ ,ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΗΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ,ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΩΤΕΡΟ ΕΚ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΦΑΙΝΕΤΟ ΝΑ ΗΓΗΤΟ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΥΖΕΙ ΜΕ ΥΓΡΕΣ ΦΩΤΟΧΥΣΙΕΣ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…
{ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΗ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ ΣΤΟΝ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΑΣ ΤΟ Ι982}
ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΔΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΙΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ 1991 ΕΝΩ ΕΒΡΙΣΚΕΤΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΔΙΑΒΑΖΕ ΤΟΝ ΕΠΕΣΚΕΦΘΕΙ ΑΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΤΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΡΟΣΜΕΝΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ.
ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΝΩ ΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΠΡΟΣ ΩΡΩΠΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΩΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΕΣΚΕΦΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ,ΟΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΗ ΕΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΕΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΠΕΣΗΜΑΝΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΙΝΑΚΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΡΑΦΕ ΠΡΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ…
ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΙΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ-
-Σ’ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ,ΠΟΛΥ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΣ.ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ.
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ;
ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΘΡΥΛΟΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΟΝΑΧΩΝ,ΔΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΝ ΑΠΕΔΕΧΘΗ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΙΝ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ.
ΟΔΕΥΣΑΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΦΘΑΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΩΘΥΡΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΚΑΠΟΙΑ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ ΚΑΛΟΓΡΙΑ.
ΤΗΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ-ΗΛΘΑΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ-
-ΑΓΙΕ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΝ ΕΥΧΗΝ ΣΑΣ.
Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΑΠΑΝΤΑ-ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΔΕΛΦΟΙ.
ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ, Ο ΕΙΣ ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΛΕΕΙ-ΠΛΗΣΙΑΣΑΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ.
ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΠΑΤΙ ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ.ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΑ ΜΑΡΙΑ;ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ; ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΙΝ;Ο ΥΙΟΣ ΣΑΣ Ο ΤΑΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ;

ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΩΝ ΦΡΑΣΕΩΝ ΤΟΥΤΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΠΑΓΩΜΑ ΚΑΙ ΑΛΑΛΙΑ…

ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ-ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΞΕΡΕΙ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΟΥΤΟΣ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΜΑΙ,ΑΦΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ;
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ,ΞΕΡΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΕΓΧΕΙΡΗΣΙΝ;
ΕΝΩ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Η ΛΑΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΑ ΛΕΕΙ-ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΠΩΣ ΠΡΙΝ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΕΟΡΤΑΖΑΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΙΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ,Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΑΝ,ΠΑΡΑΚΑΛΩΝΤΑΣ ΣΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΨΕΤΕ ΕΝΑ ΚΕΡΑΚΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΣΤΕΥΣΕΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΡΟΤΙΜΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΣΕ ΕΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΜΕΝΟ ΝΑΟ ΤΗΣ.
ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ,Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟΤΕ ΕΝΤΟΝΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ.
ΠΑΡΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΑΥΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ….
ΞΕΡΕΙΣ Η ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΗΣ ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΝΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ…



ΑΔΕΛΦΕ ΙΩΑΝΝΗ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΑ,'Η ΚΑΤ'ΕΣΕΝΑ ΘΕΑ ΑΡΤΕΜΙΔΑ,ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ,Ο ΚΑΤ'ΕΣΕΝΑ ΔΙΑΣ 'Η ΘΕΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ,ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΛΩΣ ΕΝΤΟΝΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΙΔΙΚΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΣ ΜΕΛΛΟΥΣΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΙΝ.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ,ΓΟΝΑΤΙΣΕ, ΔΗΛΑΔΗ ΥΠΕΚΥΨΕ, Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ΧΩΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙΣ,
ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

ΕΙΣΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ταξιδιώτισσα είπε...

λαχταράμε τα μεγαλεία Σου...

πόσο πολύ...

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Όταν οι Νεοπαγανιστές κατηγορούν τους Χριστιανούς επειδή δεν διέσωσαν δήθεν τα αρχαία βιβλία, ΞΕΧΝΟΥΝ όχι μόνο τα όσα οι Χριστιανοί ΔΙΕΣΩΣΑΝ μέχρι σήμερα, αλλά και τα όσα ΑΠΩΛΕΣΑΝ οι ίδιοι οι Παγανιστές!

Η συνείδηση είναι το καλύτερο βιβλίο του κόσμου. Είναι αυτό που πρέπει να διαβάζουμε και να συμβουλευόμαστε συχνότερα. Πασκάλ

Η Αλήθεια είναι φως και δεν αργεί η Στιγμή που θα έρθουν όλα ενώπιόν μας.
Όμορφη και Καλή μέρα Αδερφέ μου

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΘΟΥΝ...ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

Ο Θεός θέλει ο Ναός του να είναι χτισμένος από την αγάπη, αλλά οι άνθρωποι φέρνουν πέτρες...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

...Ο Θεός έφτιαξε την αλήθεια με πολλές πόρτες για να δέχεται κάθε πιστό που τις χτυπάει...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

zkcome είπε...

Επειδή, όταν οι εθνικοί που δεν έχουν νόμο, κάνουν από τη φύση τους τα έργα του νόμου, αυτοί, αν και δεν έχουν νόμο, είναι νόμος στους εαυτούς τους. Οι οποίοι αποδείχνουν ότι το έργο του νόμου είναι γραμμένο στις καρδιές τους, ενώ συμμαρτυρεί η συνείδησή τους.

Γιατί δεν είναι Ιουδαίος αυτός που φαίνεται, ούτε περιτομή είναι αυτή που είναι φανερή στη σάρκα. Αλλά ο Ιουδαίος είναι αυτός που είναι στον κρυφό άνθρωπο, και περιτομή είναι αυτή της καρδιάς με το Πνεύμα, όχι με το γράμμα. Αυτού ο έπαινος δεν προέρχεται από ανθρώπους, αλλά από το Θεό.

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΑΨΟΓΗ ΒΟΛΗ....ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΦΟΥΤΖΙ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Ύποπτα παιχνίδια με τα κοιτάσματα της Κρήτης - Εξορύξεις σε ... 20 χρόνια!

07-12-2011 16:16:07


Ύποπτα παιχνίδια (αν και άκρως αναμενόμενα) έχουν αρχίσει και παίζονται στο «καυτό» ζήτημα των τεράστιων κοιτασμάτων υδρογοναθράκων που έχουν εντοπιστεί νότια της Κρήτης εντός της ελληνικής ΑΟΖ . Παιχνίδια που σίγουρα έχουν σχέση με την πορεία της οικονομίας της χώρας, αλλά και με την πορεία των διεθνών τιμών πετρελαίου και φυσικού αερίου.


Έτσι, ενώ πριν δύο εβδομάδες στην Βουλή αναφερόμενος στο αίτημα του τομεάρχη Εξωτερικών της Ν.Δ. Πάνου Παναγιωτόπουλου να προχωρήσει η Ελλάδα άμεσα σε γεωτρήσεις χωρίς να περιμένει αποτελέσματα διαγωνισμών για «τεχνικούς συμβούλους", ο υφυπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στο θέμα άφησε να εννοηθεί ότι ξεκινούν οι διαδικασίες για την πρώτη γεώτρηση λέγοντας μάλιστα «Σε λίγες ημέρες θα έχουμε ευχάριστα νέα», κάποιος ή κάποιοι του «έβαλαν φρένο».

Όμως πριν λίγο ενημερώνοντας σχετικά τις επιτροπές Εξωτερικών και Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής είπε ότι «Η εκμετάλλευση κοιτασμάτων γίνεται σε βάθος 20ετίας και πριν την εξόρυξη μεσολαβούν πολλά χρόνια προετοιμασίας. Είδατε στην Κύπρο ότι προσέλαβαν τον πρώτο τεχνικό σύμβουλο το 2005 και το γεωτρύπανο έπιασε δουλειά το 2011. Κανείς δεν πρέπει να εξαπατά τον ελληνικό λαό υποστηρίζοντας ότι αύριο, του χρόνου ή τον μεθεπόμενο χρόνο, μπορεί το ελληνικό δημόσιο να προσδοκά πολλά δισ. ευρώ από την εκμετάλλευση υδρογοναθράκων»!

Καμία σχέση με ότι δήλωνε δηλαδή ο ίδιος δυο εβδομάδες .

Και σε ότι αφορά την Κύπρο, ούτε το 2011 δεν θα τρυπούσε αν δεν είχε τις εγγυήσεις ασφαλείας του Ισραήλ. Αλλά γιατί δεν αναφέρθηκε στο Ισραήλ που πέρσι εντόπισε τα κοιτάσματα, εφέτος τρύπησε και σε ένα χρόνο από σήμερα τα πλοία LNG θα μεταφέρουν το υγροποιημένο φυσικό αέριο στα ελληνικά λιμάνια και το ελληνικό δίκτυο διανομής;

Δηλαδή μέσα σε δύο - δυόμιση χρόνια το Ισραήλ θα εισπράττει «ζεστό χρήμα» και δεν μπορεί να προχωρήσει ταχύτατα τις διαδικασίες και η χρεοκοπημένη Ελλάδα θα ξεκινήσει να εισπράττει σε 20 χρόνια; Εδώ έχουμε (έχουν) ξεπουλήσει την χώρα για να δανειστούν 50 δισ. Ευρώ και μιλάμε για 20ετία για να γίνει εξόρυξη σε κάτι που υπάρχει, περιμένει να το φέρουν στην επιφάνεια και η αξία του υπολογίζεται μεταξύ 400 και 500 δισ. Ευρώ;

Εκτός και αν περιμένουν ακριβώς αυτό: Την ολική χρεοκοπία της χώρας έτσι ώστε να συναφθούν πιο εύκολα τα αποικιακά συμβόλαια για το ελληνικό πετρέλαιο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε καμία περίπτωση δεν αρνήθηκε ο υπουργός ότι υπάρχουν μεγάλα κοιτάσματα υδρογονανθράκων. Απλά είπε ότι «Σε ένα χρόνο, από σήμερα, το δημόσιο θα γνωρίζει με ακρίβεια πού και πόσους υδρογονάθρακες έχει το κοίτασμα της Νότιας Κρήτης»


Ακόμα και έτσι να είναι, ποιος εμποδίζει να ξεκινήσει άμεσα η εξόρυξη; Μήπως οι εταιρείες πετρελαίου που δεν θέλουν να δουν την τιμή του «μαύρου χρυσού» να πέφτει, αφού σε κάθε τέτοιο mega-κοίτασμα που εντοπίζεται, έχουμε αμέσως πτωτικές τάσεις στην διεθνή αγορά. Και υπάρχει και ένα άλλο θέμα: Η αμερικανική κρατική υπηρεσία USGS υπεύθυνη για τα ενεργειακά αποθέματα, έχει κάνει ήδη ανακοινώσεις στις ΗΠΑ για το που και ποια είναι τα κοιτάσματα νότια της Κρήτης! Εμείς ακόμα τα ψάχνουμε;

Από εκεί και πέρα ο υφυπουργός ΠΕΚΑ αναφερόμενος στα τρία μικρά κοιτάσματα της Δυτικής Ελλάδας για τα οποία επίσης ΘΑ γίνει διεθνής διαγωνισμός είπε ότι για μεν του Πατραϊκού η εκτίμηση που υπάρχει είναι για αποθέματα 200 εκατομμυρίων βαρελιών που αντιστοιχούν σχεδόν σε δύο Πρίνους, όπως είπε χαρακτηριστικά ενώ γι' αυτό των Ιωαννίνων ανέφερε ότι «είναι πιθανόν να υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις», όπως και γι' αυτό στο Κατάκολο όπου νεότερες ενδείξεις πιθανολογούν μεγαλύτερο κοίτασμα.

Εμείς να πούμε ότι πρώτη φορά κάτω από τα πόδια ενός χρεοκοπημένου ανακαλύπτεται θησαυρός και ο χρεοκοπημένος αρνείται να σκάψει να τον βρει.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες