Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΚΑΤ'ΟΝΑΡ...ΕΦΙΑΛΤΗΣ-ΕΝΑΡΞΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ ...

Τοίς εγρηγορόσιν ένα και κοινόν κόσμον είναι, των δε κοιμωμένων έκαστος είς ίδιον αποστρέφεσθαι.
Όσοι είναι σε εγρήγορση έχουν συναίσθηση ότι ο κόσμος είναι ένας και κοινός, αντιθέτως όσοι κοιμούνται (δηλ. αδρανούν), ιδιωτεύουν ο καθένας στον δικό του κόσμο.
ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ








9 ἐθεώρουν ἕως ὅτε θρόνοι ἐτέθησαν καὶ Παλαιὸς ἡμερῶν ἐκάθητο ἔχων περιβολὴν ὡσεὶ χιόνα καὶ τὸ τρίχωμα τῆς κεφαλῆς αὐτοῦ ὡσεὶ ἔριον λευκὸν καθαρόν ὁ θρόνος ὡσεὶ φλὸξ πυρός 10 καὶ ἐξεπορεύετο κατὰ πρόσωπον αὐτοῦ ποταμὸς πυρός χίλιαι χιλιάδες ἐθεράπευον αὐτὸν καὶ μύριαι μυριάδες παρειστήκεισαν αὐτῷ καὶ κριτήριον ἐκάθισε καὶ βίβλοι ἠνεῴχθησαν. (Δαν. 7:9-10)

ΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΤ’ΟΝΑΡ=ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ…ΕΦΑΝΗ ΑΥΤΩ ΛΕΓΩΝ,ΙΩΣΗΦ ΥΙΟΣ ΔΑΥΙΔ ΜΗ ΦΟΒΗΘΗΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΝ ΜΑΡΙΑΜ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ,ΤΟ ΓΑΡ ΕΝ ΑΥΤΗ ΓΕΝΝΗΘΕΝ ΕΚ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΕΣΤΙΝ ΑΓΙΟΥ…


ΟΙ ΜΑΓΟΙ…ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΤ’ΟΝΑΡ …ΜΗ ΑΝΑΚΑΜΨΑΙ ΠΡΟΣ ΗΡΩΔΗΝ,ΔΙ’ΑΛΛΗΣ ΟΔΟΥ ΑΝΕΧΩΡΗΣΑΝ ΕΙΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑΝ ΑΥΤΩΝ….


ΑΝΑΧΩΡΗΣΑΝΤΩΝ ΔΕ ΑΥΤΩΝ ΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤ’ΟΝΑΡ…ΤΩ ΙΩΣΗΦ ΛΕΓΩΝ,ΕΓΕΡΘΕΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕ ΕΙΣ ΑΙΓΥΠΤΟΝ,ΚΑΙ ΙΣΘΙ ΕΚΕΙ ΕΩΣ ΑΝ ΕΙΠΩ ΣΟΙ….ΜΕΛΛΕΙ ΓΑΡ ΗΡΩΔΗΣ ΖΗΤΕΙΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟΛΕΣΑΙ ΑΥΤΟ….ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ΤΕΛΕΥΤΗΣΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΗΡΩΔΟΥ ΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΤ’ΟΝΑΡ …ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΩ ΙΩΣΗΦ ΕΝ ΑΙΓΥΠΤΩ….

10 σχόλια:

zkcome είπε...

Και θα γίνει στις έσχατες ημέρες, λέει ο Θεός,
θα εκχύσω από το Πνεύμα μου πάνω σε κάθε σάρκα,
και θα προφητέψουν οι γιοι σας
και οι θυγατέρες σας
και οι νεαροί σας θα δουν οράματα
και οι πρεσβύτεροί σας στην ηλικία θα δουν όνειρα.
Και βέβαια πάνω στους δούλους μου
και στις δούλες μου
τις ημέρες εκείνες θα εκχύσω από το Πνεύμα μου,
και θα προφητέψουν.
Και θα δώσω τέρατα στον ουρανό πάνω,
και σημεία στη γη κάτω,
αίμα και φωτιά και στήλη καπνού.
Ο ήλιος θα μεταβληθεί σε σκοτάδι
και η σελήνη σε αίμα,
πριν έρθει η ημέρα του Κυρίου
η μεγάλη και επιφανής.
Και θα συμβεί καθένας που επικαλεστεί
το όνομα του Κυρίου να σωθεί.

Ανώνυμος είπε...

peter


0:46 λεει βαζουμε το υποκειμενο μεσα στο ονειρο και το γεμιζει με τα μυστικα του. Εδω βγαινει το νοημα οτι στα ονειρα βγαζουμε τα πραγματα που εχουμε μεσα μας καθως και πραγματα που ειναι στα βαθυτερα στρωματα της ψυχης.Αν μπορει να γινετε μια ληστεια στο σπιτι καποιου γιατι να μην γινετε και στο μυαλο του? Τα ονειρα πρεπει μοιαζουν με ονειρα και η πραγματικοτητα με πραγματικοτητα αλλιως μπερδευεσε,καπως ετσι την πατησε η γυναικα του πρωταγωνιστη.Το ποτε ξεκηναει και τελειωνει η πραγματικοτητα και το ονειρο ειναι κατι διαφορετικο για τον καθενα.Μεχρι τωρα εχω καταλαβει οτι τα ονειρα ειναι οπως ενα σταδιο...Το σταδιο μπορει να εχει πολλες εφαρμογες π,χ, αγωνας,συναυλια,εκθεση κεντρο αθλησης ή εκπαιδευσης.Μπορεις με τα ονειρα να θεραπευσεις καποια πραγματα σε εσενα,να αναζητησεις επιστημονικες απαντησεις,να εκπαιδευτεις στα ονειρα. 2:12Μη φοβασαι να ονειρευτης. Θα ελεγα τα ονειρα ειναι για να ονειρευσε και η πραγματικοτητα να μην ειναι το εμποδιο να ονειρευεσε,και αυτο για να την κανεις σαν ονειρο την πραγματικοτητα.



Tο shαdow beyond time ωραια ιστορια μου θυμιζει διαφορα πραγματα τα οποια τα ενωνει.Ο κθουλου ειναι ενα πλασμα με πλοκαμια που τα ονειρα του εχουν υποσταση οπως η δικια μας πραγματικοτητα,και πως ειμαστε κομματια των ονειρων του ειναι ενα ειδος πιστης?θρησκειας? αυτα μου τα ειχε πει καποιος που πιστευε σε αυτο.Μυθολογικα εχουμε καποια παρομοια πλασματα που λεγονται τεχλινες. Αν ξαφνηκα βλεπαμε η ζουσαμε με σαυρανθρωπους η ψαρανθρωπους κτλ τι θα γινονταν αραγε?πολεμος?

PISTOS788 είπε...

zkcome

θα εκχύσω από το Πνεύμα μου πάνω σε κάθε σάρκα,
και θα προφητέψουν οι γιοι σας
και οι θυγατέρες σας
και οι νεαροί σας θα δουν οράματα
και οι πρεσβύτεροί σας στην ηλικία θα δουν όνειρα.

ΕΝΑΡΞΗ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΦΟΥΤΖΙ!

PISTOS788 είπε...

peter

Μη φοβασαι να ονειρευτης. Θα ελεγα τα ονειρα ειναι για να ονειρευσε και η πραγματικοτητα να μην ειναι το εμποδιο να ονειρευεσε,και αυτο για να την κανεις σαν ονειρο την πραγματικοτητα.

και οι νεαροί σας θα δουν οράματα
και οι πρεσβύτεροί σας στην ηλικία θα δουν όνειρα.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΤΕΡ,Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ....

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Στον ουρανό του ουρανού….

Ξαφνικά έπεσα σε έκσταση. Ένοιωθα πως πατούσα πάνω στον ουρανό, πως με οδηγούσε κάποιος νέος φορώντας μανδύα, με πρόσωπο λαμπρό σαν τον ήλιο. Νόμιζα πώς ήταν εκείνος που με χτύπησε στο πρόσωπο με το ανθισμένο κλαδί την ώρα που ξεψυχούσα από το κρύο, και διέταξε τους υπηρέτες του να με σηκώσουν.
Καθώς με οδηγούσε, βλέπω ξαφνικά έναν ωραίο και μεγάλο σταυρό. Τριγύρω του υπήρχαν τέσσερα ανάερα πέπλα, που έμοιαζαν με φωτεινή νεφέλη. Τα δύο απ' αυτά έλαμπαν σαν αστραπή, ενώ τα άλλα δύο ήσαν λευκά σαν χιόνι. Κυκλικά είχαν σταθεί λευκοί μελωδισταί, ψηλοί και ωραίοι. Τα μάτια τους άστραφταν με πύρινες ακτίνες. Έψαλλαν μάλιστα χαμηλόφωνα ένα γλυκό μέλος για τον Σταυρωθέντα. Ο οδηγός μου περνώντας μπροστά από τον σταυρό τον κατεφίλησε και μου έκανε νόημα να κάνω τα ίδιο. Έσκυψα λοιπόν με τη σειρά μου και τον προσκύνησα. Μόλις ασπάσθηκα εκείνο το κοκκινωπό Τίμιο ξύλο, γέμισα από ευωδία μέλιτος, που δεν οσφράνθηκα παρόμοια στον παράδεισο. Καθώς ανασήκωσα τα μάτια μου από τον σταυρό, τι να δω! Κάτω από μας η άβυσσος της θαλάσσης. Με κυρίευσε τρόμος. Φοβήθηκα μήπως γλιστρήσω, και φώναξα στον οδηγό μου: «Κύριε μου, περπατώ στο κενό, νομίζω πως βαδίζω πάνω σε σύννεφο, φοβάμαι μήπως δεν με βαστάξει και πέσω στη θάλασσα». «Μη φοβάσαι. Πρέπει να ανέβουμε ψηλότερα», μου λέει και μου δίνει το χέρι. Βρεθήκαμε αμέσως στο δεύτερο στερέωμα, που ήταν λευκό σαν χιόνι........
Ο θεός εδώ σ' έχει κατατάξει. Πήγαινε όμως πρώτα στο καμίνι του κόσμου, εκεί που βρίσκονται συναγμένα τα τριβόλια και οι οχιές, τα φίδια και οι δράκοντες. Πάντως η παρουσία σου σ' αυτόν τον χώρο είναι κάτι ασυνήθιστο και παράδοξο. Κανείς δεν ήρθε εδώ παρά μόνο εκείνος που κοπίασε περισσότερο απ' όλους για το Ευαγγέλιο του Χριστού. Δεύτερος είσαι εσύ, επειδή άδραξες την ταπείνωση στην πιο τέλεια μορφή της. Ξέρω όμως πως την απέκτησες! Με την τέλεια πτωχεία,....
Άγιος Ανδρέας ο διά Χριστόν Σαλός
και η Αρπαγή του!

Και θα γίνει στις έσχατες ημέρες, λέει ο Θεός,
θα εκχύσω από το Πνεύμα μου!
Όλα μας τα όνειρα θα γίνουν πραγματικότητα και κάθε ευχή "Μακάρι" ας είναι προς την Βασιλεία του και το θέλημά του.
Καλό βράδυ Αδερφέ μου

Ανώνυμος είπε...

ΟΝΕΙΡΑ -- ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ.ΚΑΘΑΡΟΣ ΕΓΚΕΓΑΛΟΣ=ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

ΤΟΤΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ Η ΟΡΑΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ.

Η ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ.

ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΕΚΛΑΛΗΤΗ ΧΑΡΑ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.

ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΟΒΟ Η ΘΛΙΨΗ ΔΕΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΒΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.

Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ.

Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ.

Π.Χ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ?ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΝΕΙΡΟ.ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ
ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ,ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΒΗ.ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ.
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΕΧΩΜΑΙ!

ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΓΙΓΝΩΣΚΟΜΕΝ,ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΥΜΕ...ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΤΟΠΤΡΟ.

ΚΥΡΙΕ ΜΗ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΘΑ ΡΙΞΩ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ.ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΩ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ!
ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΩ ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ,Η ΧΑΡΑ!

ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ!

ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΡΑΓΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΩ?ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ!

ΠΙΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΒΛΑΜΜΕΝΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ Η ΕΓΩ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ!?

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

Στον ουρανό του ουρανού….

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ....ΑΠΟΜΕΝΕΙ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Κάποια ημέρα συνέβη κάτι παράδοξο στο θεράποντα του Κυρίου. Κατά την συνήθειά του, για να μην γνωρίζει κανείς την εργασία του στους προθάλαμους των εκκλησιών, όπου προσευχόταν, πορευόταν κρυφά προς το ναό της Πανυμνήτου Θεοτόκου, στην αριστερά στοά της αγοράς του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Έτυχε, τότε, κάποιο παιδί να διέρχεται τη λεωφόρο, εκτελώντας διαταγή του κυρίου του. Ο Όσιος πήγαινε προς το ναό για να προσευχηθεί• το παιδί τάχυνε το βήμα του και τον πρόφθασε, χωρίς ο Όσιος να το αντιληφθεί. Όταν έφθασε προ των πυλών του ναού ο Ανδρέας, Θεού θέλοντος, εξέτεινε τη δεξιά του χείρα και αφού σφράγισε με το σημείο του τιμίου Σταυρού τις πύλες, αυτές ευθύς υποχώρησαν. Εισήλθε στο ναό και άρχισε τις προσευχές, μη γνωρίζοντας ότι κάποιος τον παρακολουθούσε. Το παιδί, το οποίο ακολουθούσε τον Όσιο, γνώριζε ότι ο άνθρωπος ήταν σαλός. Όταν τον είδε να ανοίγει αυτομάτως τις πύλες του ναού, έφριξε και κυριεύθηκε από τρόμο• έλεγε, λοιπόν, στον εαυτό του: «Ποιόν δούλο του Θεού οι κατά αλήθειαν μωροί σαλό ονομάζουν! Πόσο μεγάλος άγιος είναι, και εμείς οι ανόητοι αγνοούμε! Πόσους κρυφούς δούλους έχει ο Θεός και ουδείς γνωρίζει τα περί αυτών!».

Εις πολλά έτη Αδερφέ μου και Απο την Αλίκη

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ....ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΟΥΝ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες