Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ-ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ-ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ....


ΠΡΩΤΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ,ΜΕΤΑ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ… ΠΕΙΝΑ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ…
ΙΩΣΗΦ ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ




Μόνον πνευματικά μπο­ρεί να αντιμετωπισθεί η σημερινή κατάσταση, όχι κοσμικά. Θα σηκωθεί ακόμη λίγη φουρτούνα, θα πετάξει έξω κονσερβοκούτια, σκουπίδια, όλα τα άχρηστα, και μετά θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.
Ο Καλός Θεός όλα θα τα οικονομήσει με τον καλύτερο τρόπο, αλλά χρειάζεται πολλή υπομονή και προσοχή, γιατί πολλές φορές, με το να βιάζωνται οι άνθρωποι να ξεμπλέξουν τα κουβάρια, τα μπλέκουν περισσότερο. Ό Θεός με υπομονή τα ξεμπλέκει. Δεν θα πάει πολύ αυτή ή κατάσταση. Θα πάρει σκούπα ό Θεός! - Γέροντας Παΐσιος

19 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Γίνονται εκλογές και κερδίζει η παράταξη που για χρόνια ήταν στην αντιπολίτευση. Σε ένα από τα υπουργεία κατά την παράδοση ο παλιός υπουργός λέει στον καινούριο:

«Εκτός από όσα σου είπα ήδη στο 3ο συρτάρι του γραφείου θα βρεις 3 γράμματα για την αντιμετώπιση κρίσεων».

Ο νέος υπουργός όλο αυτοπεποίθηση απαντά: «Τι να τα κάνω τα γράμματά σου! Εμείς έχουμε πρόγραμμα και όλα θα πάνε μια χαρά».

Περνάνε έξι μήνες και ξεσπά η πρώτη κρίση. Ο νέος υπουργός προσπαθεί να την αντιμετωπίσει με δηλώσεις και συνεντεύξεις στα ΜΜΕ αλλά τα πράγματα δεν ηρεμούν. Μετά από λίγο θυμάται τα γράμματα του προκατόχου του. Τρέχει στο γραφείο, ανοίγει το γράμμα Νο 1 και διαβάζει:

«Για την πρώτη μεγάλη κρίση θα ισχυριστείς ότι για τα προβλήματα φταίει ο προηγούμενος. Ζήτα πίστωση χρόνου».

Έτσι και γίνεται: ο υπουργός λέει στο λαό ότι δεν είναι δυνατό να αντιμετωπιστεί το χάος που παρέλαβε από τον προηγούμενο υπουργό μέσα σε έξι μήνες και ως εκ τούτου θα πρέπει να του δοθεί μια πίστωση χρόνου ώστε να φέρει αποτέλεσμα το πρόγραμμα της κυβερνήσεως.

Η κρίση εκτονώνεται. Μετά από έξι μήνες ξεσπά νέα κρίση. Ο υπουργός αρχίζει πάλι τις δικαιολογίες στον τύπο, αναμασά τα ίδια και τα ίδια, δίνει συνεντεύξεις, γράφει άρθρα στις φιλικά προσκείμενες εφημερίδες αλλά δε γίνεται τίποτα. Τα ΜΜΕ τον φτύνουν και ο λαός έξαλλος. Θυμάται τα γράμματα, ανοίγει το φάκελο Νο 2 και βλέπει τα εξής:

«Θα ισχυριστείς ότι για όλα τα προβλήματα φταίει το σύστημα».

Πράγματι, ο υπουργός βγάζει ένα δεκάρικο λόγο για τις αδυναμίες του συστήματος, για το σάπιο κατεστημένο που εμποδίζει το έργο του και για το οποίο ουδεμία ευθύνη φέρει η νέα κυβέρνηση, για το νομικό πλαίσιο που δυστυχώς δεν είναι ευέλικτο και προοδευτικό, και υπόσχεται ότι το πολύ μέχρι το τέλος του έτους θα έχουν αντιμετωπιστεί τα θέματα.

Η κατάσταση βελτιώνεται και ο υπουργός ηρεμεί. Δυστυχώς όμως επειδή όλα τα ωραία δεν κρατούν για πάντα σε λίγο ξεσπά νέα κρίση ακόμα πιο σφοδρή, η καρέκλα του υπουργού μας τρίζει επικίνδυνα και αυτή τη φορά πανικόβλητος τρέχει κατευθείαν στο συρτάρι συγχωρώντας τα πεθαμένα του προκατόχου του που τόσο καλός φάνηκε μαζί του και του εμπιστεύτηκε τέτοιο θησαυρό. Ανοίγει το 3ο γράμμα και διαβάζει:

«Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ετοίμασε τρία γράμματα για τον επόμενο».

Τέλειο το κούρεμα.....γέλασα πολύ

Πάμε για τα άλλα.!
Υπομονή και προσευχή!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΚΑΛΟΟ!!!

ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ;ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ...

zkcome είπε...

"ΠΡΩΤΑ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ - ΜΕΤΑ Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ - ΜΕΤΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ - ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ...."

Ζ.Κ + Ε

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΑΔΕΡ ΦΟΥΤΖΙ!

PISTOS788 είπε...

Πραξικοπηματική σφαγή 16 ανωτάτων αξιωματικών - Ν.Δ.: Θα επαναφερθούν

Με την σφαγή 16 αντιστρατήγων, αντιναυάρχων και αντιπτεράρχων, από τους οποίους οι τέσσερις Αρχηγοί, η κυβέρνηση "σφράγισε" τις έκτακτες πραξικοπηματικές, όπως τις χαρακτηρίζει η Ν.Δ. κρίσεις στην ηγεσία των Ε.Δ. Νέοι Αρχηγοί είναι οι: Μιχάλης Κωσταράκος, νυν διοικητής Γ΄ΣΣ νέος Α/ΓΕΕΘΑ, Αντιστράτηγος Ζαζιάς, νυν διοικητής Δ΄ΣΣ, νέος Α/ΓΕΣ, Αντώνης Τσαντιράκης, αρχηγός ΑΤΑ για Α/ΓΕΑ και Αντιναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης, νυν διοικητής ΔΔΜΝ Α/ΓΕΝ.

Στο Ν.Δ. λένε ότι οι κρίσεις είναι "μηδέποτε γενόμενες", οι αποταχθέντες θα ανακληθούν στην υπηρεσία όλοι ή σχεδόν όλοι και οι νεοτοποθετηθέντες θα αποστρατευτούν όχι εκδικητικά αλλά για έναν πολύ απλό λόγο: Είναι εξαιρετικά άπειροι για τις θέσεις αυτές!
ΠΗΓΗ-
http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=26578&Itemid=139

ΣΧΟΛΙΟ 788-ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΗ Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΤΗΣ...ΓΙΑ ΚΡΙΣΕΙΣ...

Ανώνυμος είπε...

peter


Οποτε τωρα τι κανουμε?τι γινετε?παμε για πολεμο?χανουμε τα λεφτα μας? οταν βγαζω ακρη βρισκω και μια αλλη εκδοχη και ενα αλλο κρατουμενο που δεν υπολογισα και στο τελος σε λυση δεν φτανω και δημιουργειτε μια τεραστια αλυτη συζητηση με πολλα αποτελεσματα στο μυαλο μου. Και λεω το εξης...και τωρα?

Καμια φορα λεω ασε τα πραγματα να κυλησουν μονα τους.Οι κακοι οι ηληθιοι κτλ.. καποτε ερχετε το delete για αυτους.

επιθυμω αλλαγες...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ.
ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!
Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ.

ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΥΣ ΧΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ.ΟΜΩΣ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΝ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ.


ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ!
ΘΕΣΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΚΙ.

ΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΒΡΑΚΙ!

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΟΛΟΥΣ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Μεταξύ δύο κακών, διαλέγω πάντα αυτό που δεν έχω δοκιμάσει. ...

Ὡς φάσμα τρέχω τῆς νυκτὸς
μακράν του δρῶντος κόσμου
καὶ ὅπου τάφος ἀνοικτὸς
μοῦ φαίνεται δικός μου.
Σουρής

όταν έχεις την ενέργεια στα χέρια σου "υλική κ πνευματική" δεν πρόκειται να σε αφήσουν έτσι απλά με μια ψήφο να ορίσεις εσύ τα πράγματα........
-Με ναι επικυρώνουμε την πώληση και έχουμε συνείδηση πουλημένης γενιάς.
-Με όχι, μας βάζουν στην άκρη και ρίχνουν τους γείτονες στο παιχνίδι.

Να ο λόγος που προσπάθησαν να απαξιώσουν τους προγόνους και την θυσία τους για μια πατρίδα ελεύθερη, έτσι που σήμερα να αμφισβητούμε την πρόθεση στην θυσία και στο ΟΧΙ.....γιατί θα κάνει "πείνα"... είναι και χειμώνας.....τυχαίο?

πάλι Σουρής
Φέρνω τὸν νοῦν στὸν Διάκο καὶ εἰς τὸν Καραΐσκο,
κατενθουσιασμένος τὰ γένια μου μαδῶ,
τὸν Ἕλληνα εἰς ὅλα ἀνώτερο τὸν βρίσκω,
κι ἀπάνω στὴν καρέκλα χαρούμενος πηδῶ.

Τὴν φίλη μας Εὐρώπη μὲ πέντε φασκελώνω,
ἀπάνω στὸ τραπέζι τὸν γρόθο μου κτυπῶ...
Ἐχύθη ὁ καφές μου, τὰ ροῦχα μου λερώνω,
κι ὅσες βλαστήμιες ξέρω ἀρχίζω νὰ τὶς πῶ.

Στὸν καφετζῆ ξεσπάω... φωτιὰ κι ἐκεῖνος παίρνει.
Ἀμέσως ἄνω κάτω τοῦ κάνω τὸν μπουφέ,
τὸν βρίζω καὶ μὲ βρίζει, τὸν δέρνω καὶ μὲ δέρνει,
καὶ τέλος... δὲν πληρώνω δεκάρα τὸν καφέ.

Ποντάρω στο βρακί μου!!!!
Καλό βράδυ Αδέρφια

PISTOS788 είπε...

peter

ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ....

ΖΚΕ....!!!

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ BornGR ΜΑΣ ΚΑΛΥΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ...

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ...ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΟΟ ΜΟΥ!!!

ΚΕΝΤΗΣΕΣ....

ΑΠΟΨΕ ΞΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΠΡΟ....

PISTOS788 είπε...

Λυσσαλέα μάχη του συστήματος για να περάσει η σύμβαση - ΠΡΟΣΟΧΗ ! Αυτό είναι το διακύβευμα
Λυσσαλέα μάχη δίνει το κατεστημένο αστικό πολιτικό και δημοσιογραφικό σύστημα σε Ελλάδα και Ευρώπη προκειμένου να περάσει η συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου. Αυτό είναι το μέγιστο διακύβευμα. Γι'αυτό κι αυτά τα καραγκιοζιλίκια με το δημοψήφισμα.
Στη μάχη αυτή έχουν επιστρατευτεί όλα τα διαθέσιμα μέσα μέσα με κυριότερο εκείνο της απειλής της χρεοκοπίας. Εκβιάζουν βουλευτές και κόμματα ότι σε περίπτωση που η Ελλάδα δεν δεσμευτεί για την υπογραφή της συμφωνίας και όλων των όρων της δεν θα εκταμιεύσουν την 6η δόση.

Πέρα απ' το ότι για την αυτή κατάσταση κύριος υπεύθυνος είναι ο πιο λαομίσητος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης, σε συνεννόηση με τους Μερκοζί (κι αφού αποχωρεί έχοντας εκτελέσει το projekt παράδοσης της χώρας εκτελεί τώρα την τελευταία του αποστολή με το παιχνίδι του δημοψηφίσματος) , σημαντική είναι η στάση που θα κρατήσουν τα υπόλοιπα κόμματα μπροστά σ'αυτό το προσχεδιασμένο δίλημμα - αδιέξοδο και κυρίως, η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

PISTOS788 είπε...

Γ.Παπανδρέου: "Έσπαγε πλάκα" με Βενιζέλο, Διαμαντοπούλου, Λοβέρδο

Καλά λένε ότι η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία. Γιατί αυτά που συνέβησαν σήμερα, στην κυβέρνηση, την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, στο υπουργικό, γύρω από την Βουλή, ξεπερνούν κάθε φαντασία.

Πλάκα έκανε στους πάντες ο Γιώργος Παπανδρέου, που μόνο συμπεριφορά "Τζέφρι" δεν έδειξε. Ξεφτίλισε τον "πολύ" Ε.Βενιζέλο που είχε στείλει τα ξημερώματα την επιστολή για το δημοψήφισμα, έσπασε πλάκα με την Άννα Διαμαντοπούλου, "πούλησε τρέλα" στην Βάσω Παπανδρέου, είπε ψέματα σε όλους στο υπουργικό, γενικά έπαιξε όπως το κακομαθημένο παιδί με τα παιχνίδια του: Τα έσπαγε, τα ζούλαγε, τους έβγαζε τα μάτια

Στο υπουργικό τους είπε ότι παραιτείται και σχηματίζεται μεταβατική κυβέρνηση. Μάλιστα τους είπε ότι "Θα πάμε σε εκλογές το Μάρτιο". Στην Κ.Ο. τους είπε "Ποια παραίτηση; Ποια κυβέρνηση; Η χώρα έχει κυβέρνηση: Εμάς!" Μάλιστα στην παρατήρηση της κακομοίρας της Διαμαντοπούλου ότι άλλα είπε στο υπουργικό, είπε ότι θα μιλήσουν στην Κ.Ο. για τη νέα κυβέρνηση κυβέρνηση εθνικής ευθύνης ... γελώντας (κυριολεκτικά) της απάντησε "Μα, εμείς είμαστε κυβέρνηση εθνικής ευθύνης"!

Και μόλις η Βάσω Παπανδρέου ανέβασε τους τόνους και του είπε "Είσαι εκτός τόπου και χρόνου", οι δικοί του διέκοψαν την συνεδρίαση! Σαν το παιδάκι που δεν καταλαβαίνει το παιχνίδι, θυμώνει και το σπάει!

Στο υπουργικό άκουγε τη περισπούδαστη ανάλυση του Α.Λοβέρδου και στο τέλος του είπε "Συμφωνώ! Άλλος θέλει να μιλήσει;"!

Kαλά τους κάνει αφού βρίσκει και τα κάνει. Αν έχουν αντίρρηση (και "άντερα"), ας τον ρίξουν αύριο...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Ανώνυμος είπε...

peter


Χχμμμ τετοιες συμπεριφορες σαν του παπανδρεου μαλλον ειναι αμυνες,κυριως για την δικη του παροδικη ψυχικη υγεια και ηρεμια.Στον τομεα της στρατιγηκης αυτο το κανει η για να κρυψει,μπερδεψει πραγματα για να αποπροσανατολησει καταστασεις προς οφελως του.Η ειναι μερος καποιου δικου του σχεδιου.

Παντως το καλο ειναι το εξης.Βλεπω οτι ο κσομος αυξανετε στις εκκλησιες και σταματανε τελειως να βλαστημανε αρα ισως γλυτωσουμε πολλα ασχημα πριν τα ωραια

Ανώνυμος είπε...

BORN GR ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ!ΓΕΛΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ!ΣΤΟ ΠΟΝΤΑΡΩ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΜΟΥ!


http://www.youtube.com/watch?v=1DUUXw7-7qY&feature=related

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΙΣΤΕ ΒΑΛΕ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥ ΘΕΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΦΥΛΑΚΗ!

Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΕΙΧΕ ΔΥΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ!

Η ΘΕΙΑ ΜΟΥ Η ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΩ.ΗΤΑΝ Η ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ!ΕΙΧΕ 12 ΚΟΥΚΛΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΤΗΣ!ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΦΙΛΕΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ!

ΓΝΩΡΙΣΑ 4 ΚΟΡΙΤΣΙΑ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΙΚΩΝ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΓΓΕΛΙΩ!

ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ!

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ ΠΟΛΥ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

-την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω,
πλείω δε και αρείω όσης αν παραδέξωμαι
-την πατρίδα δε θα παραδώσω μικρότερη,
αλλά μεγαλύτερη και καλύτερη απ' όση θα μου παραδοθεί.

'Μόνο ένας Έλληνας να μείνει,μόνο ένας σε αυτήν εδώ την πλάση ολόκληρη,πάντα θα πολεμά.Και μην ελπίζεις πως τη γη μου θα την κάνεις δική σου.ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ, ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ, ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ!
Ευχαριστώ Αδερφή μου με την όμορφη ψυχή....ο θεός μαζί μας.

PISTOS788 είπε...

peter

ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΣΟΥ,ΟΤΙ ΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ-ΝΟΕΙ=ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ...
ΤΟΣΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΣΧΗΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΤΕΡ,Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ...ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ....

PISTOS788 είπε...

telitsa - BornGR

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες