Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΝΑΖΙ-ΠΥΛΕΣ , ΠΕΙΡΑΜΑ 17, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Συμφωνα με την προφητεια του Αγιου Ανδρεα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις “πύλες” που είχαν ανοίξει.
Ο Καλλισθένης κάνει λόγο για μια χάλκινη πύλη που διέταξε ο Αλέξανδρος να κατασκευάσουν και να την αλείψουν με Σιακήνθη (ένα υλικό τόσο ανθεκτικό που ούτε ο σίδηρος τον καταστρέφει αλλά ούτε η φωτιά) ώστε να κλειστούν για πάντα και οι 17 μιαρές φυλές μέσα στη σπηλιά στην οποία κατέφυγαν για να γλυτώσουν από αυτόν.
Σύμφωνα με ένα θρύλο των Συρίων ο Αλέξανδρος, όπως αφηγείται στη μητέρα του, παρακάλεσε το Θεό να φέρει κοντά τα δύο βουνά, ανάμεσα στα οποία έχτισε ένα τείχος από σίδηρο, ώστε να εμποδίσει τις ορδές των Gog και Magog απ’ το να εισβάλουν στη γη.

ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΠΥΛΕΣ...ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ....




ΟΙ Ναζί είχαν ένα γενικότερο ενδιαφέρον για το χώρο της απόκρυφης γνώσης. Χαρακτηριστικό είναι ότι έγιναν διαδοχικές απόπειρες κλοπής από μουσείο της Βραζιλίας των κρυστάλλινων κρανίων που βρέθηκαν σε ανασκαφές στην περιοχή των Μάγια του Μεξικού απʼ τον άγγλο αρχαιολόγο Albert Mitchell-Hedges το 1927. Τα κρανία αυτά αποτελούν ακόμα ένα μυστήριο αυτού του πολιτισμού.
Το 1943 μέλη της “Ahnenerbe” προσπάθησαν ανεπιτυχώς να κλέψουν αυτά τα κρανία. Στις ανακρίσεις δήλωσαν ότι στάλθηκαν ειδικά για να κλέψουν αυτά που αποκαλούσαν «κρυστάλλινα κρανία της Θεάς του Θανάτου» και στα οποία απέδιδαν Ατλάντια καταγωγή.
Το Soldbuch του Χέλμουτ Koch, το βασικό σχήμα στο δεύτερο σετ πειραμάτων (πειράματα 12-17).
[Ιστορικού Αρχείου, Βερολίνο, Γερμανία]

Ένα έγγραφο που αποστέλλεται στο Koch το 1941 πριν από το Πείραμα 1 έγινε, δείχνοντας τη συμμετοχή του, ακόμη και στο στάδιο αυτό.
[ΗΠΑ Records, Freedom of Information Act, DJ αρχείο # 146-7-51-1538]

Helmut Koch και η σύζυγός του, Σοφία, circa 1942. Λίγα είναι αλλιώς γνωστά για την πολιτική ζωή του Koch ή της οικογένειάς του.
[Ιδιωτική συλλογή, Wannsee, Γερμανία]

Koch με τρεις άλλους στρατιώτες, οι οποίοι συμμετείχαν σε πείραμα 17.
[Ιδιωτική συλλογή, Wannsee, Γερμανία]

Λεηλασία της Bibliotheque Nationale από Βέρμαχτ στρατιώτες το 1941. Ο αξιωματικός στο προσκήνιο κρατά το Necronomicon.
[Ιδιωτική συλλογή, Ρέικιαβικ, Ισλανδία]

Βέρμαχτ στρατιώτης κρατώντας το Necronomicon, βρίσκονται στην ηλεκτρονική τοποθεσία δημοπρασιών ePier .

Photo δείχνει Βέρμαχτ αξιωματικός Helmut Koch, κρατώντας το Necronomicon, circa 1943
[Ιδιωτική συλλογή, Wannsee, Γερμανία]

Το πραγματικό δοχείο για το 16 χιλιοστά τροχούς. Η ταινία βρέθηκε σε μια αποθήκη στο Ανατολικό Βερολίνο το 1989, κατά τη διάρκεια έρευνας για την επιβεβαίωση της Στάζι σε εγκλήματα κατά των πολιτικών αντιφρονούντων στην Ανατολική Γερμανία.
[Ιστορικού Αρχείου, Βερολίνο, Γερμανία]

Photostat του εγγράφου που αποδεικνύει το ενδιαφέρον του Χίτλερ στην Necronomicon ένα χρόνο πριν από την κατάκτηση της Γαλλίας.
[Ιστορικού Αρχείου, Πράγα, Τσεχία]
πηγη-http://www.reanimator.8m.com/experiment17.html



ΚΑΙ ΗΝΟΙΞΕ ΤΟ ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ,ΚΑΙ ΑΝΕΒΗ ΚΑΠΝΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΟΣ.... ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΕΞΗΛΘΟΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ….

ΚΑΙ ΕΡΡΕΘΗ ΑΥΤΑΙΣ ΙΝΑ ΜΗ ΑΔΙΚΗΣΩΣΙ ΤΟΝ ΧΟΡΤΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΥΔΕ ΠΑΝ ΧΛΩΡΟΝ ΟΥΔΕ ΠΑΝ ΔΕΝΔΡΟΝ,ΕΙ ΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙΤΙΝΕΣ ΟΥΚ ΕΧΟΥΣΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ….
ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ.

9 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Η παρακάτω ομιλία της εκπαιδευτικού Νίνας Γεωργιάδου, εκφωνήθηκε στην Κάλυμνο χτες κατά τη διάρκεια της απεργιακής κινητοποίησης.

"Απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου, υπάλληλοι των τοκογλύφων, ξεπουλητάδες, αγοραίοι πολιτικάντηδες, δοσίλογοι, μεταποιητές ιδεών, ελπίδων και αγώνων, κηφήνες, πλασιέ λεσχών, οίκων και άλλων συναφών επεξεργαστηρίων δουλείας, κουτοπόνηροι μεγαλοσυνδικαλισταράδες, καλοταϊσμένοι μεσάζοντες, μπουκωμένοι μικροδιανοητές, μισθωμένοι δημοσιογραφούντες, ντοπαρισμένοι μισθοφόροι, παλαμακιστές οπαδοί με το αζημίωτο, θρασίμια κουκουλοφόροι, κρανοφόροι σαδομαζοχιστές, μια μπασταρδη γενιά φιδιού, εθνικοί σκουπιδιαραίοι όπως τους ονόμαζε ο Ντίκενς.



Αυτοί μας κυβερνούν, αυτοί ξεπουλάνε τον τόπο, αυτοί ορίζουν σήμερα την εξαθλίωση των ανθρώπων του μόχθου, αυτοί τσακίζουν...

τα φτερά και τις ελπίδες των νέων ανθρώπων, αυτοί επιβάλλουν τη βαθιά θλίψη των απόμαχων της δουλειάς. Δική τους πατρίδα τα φουαγιέ της Ντόιτσεμπανκ, τα πεζοδρόμια της Γουόλστρητ, ο προθάλαμος της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, η αίθουσα αναμονής της Γκόλντμαν Ζακς, οι διάδρομοι της Μούντις, τα στούντιο των καναλιών, τα ακριβά φαγάδικα, οι εξώστες του Μεγάρου Μουσικής και παρεπιπτόντως, ο καφενές του παλατιού του Όθωνα, που στην κάλπικη δημοκρατία τους, τον βάφτισαν κοινοβούλιο. Ακόμα κι αυτά υποθήκευσαν, στο όνομα ενός χρέους που απο το 1990 έχει αποληρωθεί μιάμισι φορά η χώρα η χώρα μας ξεπουλήθηκε, το μνημόνιο, η δανειακή σύμβαση, το μεσο πρόθεσμο και η συμφωνία της 21ης Ιουλίου αποτελούν, ντροπιαστικά σύμφωνα παράδοσης της χώρας. Οι εργαζόμενοι γίναμε πειραματόζωα εξαθλίωσης των εργασιακών σχέσεων, ισοπέδωσης του του κόστους της δουλειάς μας, θύματα μιας φορομπηχτικής υστερίας και σάκοι του μποξ του κατασταλτικού μηχανισμού. Μ' άλλα λόγια φτώχεια ξύλο και απόγνωση.



Απ' όλα αυτα κρατήστε την καταγγελία των δασκάλων στο 7ο διαμέρισμα Αττικής: Οι μικροί μαθητές λυποθυμούν στο σχολείο απ' την πείνα, γιατί ο πατέρας απολύθηκε, η μάνα είναι άνεργη και το ψυγείο άδειο. Ένα παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κι ο γιατρός διέγνωσε με όση ντροπή μπορεί να διαθέτει σήμερα ένας άνθρωπος, υποσιτισμό. Την ίδια στιγμή που το λίπος γουργουρίζει ακόμα και στη φωνή του αντιπροέδρου και του ειδικού επί των οικονομικών. Όμως εμείς, τα εκατομμύρια των εργαζόμενων, των άνεργων, των παιδιών, των απόμαχων της δουλειάς, δεν είμαστε υπήκοοι της τρόικας, ούτε μετανάστες στην ίδια μας τη χώρα, δεν οφείλουμε καιά νομιμοφροσύνη σε ανδρείκελα και δοσίλογους, δεν οφείλουμε καιά νομιμοφροσύνη σ' αυτούς που βουτάνε το υστέρημα του συνταξιούχου κι αφήνουν το φοροφυγά να πλουτίζει. Πατρίδα μας δεν είναι οι εντολές των τοκογλύφων, πατρίδα μας είναι ο τόπος μας και τα παιδιά μας το ψωμί τους, η ελπίδα τους και το διακιωμά τους να ονειρέυονται.



ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΠΑΛΛΑΪΚΟ ΞΕΣΗΚΩΜΟ,

ΕΜΠΡΟΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ !!"

PISTOS788 είπε...

Ο μεγάλος Γερμανός συγγραφέας Έρχαρτ Κέστνερ έκανε την εξής εξομολόγηση. «Στα 1952 πήγα για πρώτη φορά μετά το πόλεμο, στην Αθήνα. Η γερμανική πρεσβεία, όταν άκουσε πως είχα πρόθεση να πάω στη Κρήτη, μου συνέστησε, επειδή ήταν πολύ νωρίς ακόμα και οι πληγές από τη γερμανική κατοχή ανεπούλωτες, να... λέω πως είμαι Ελβετός. Αλλά εγώ τους ήξερα τους Κρήτες. Από την πρώτη στιγμή είπα πως ήμουν Γερμανός και όχι μόνο δεν κακόπαθα, αλλά ξανάζησα παντού όπου πέρασα τη θρυλική κρητική φιλοξενία.


»Ένα σούρουπο, καθώς ο ήλιος βασίλευε, πλησίασα το γερμανικό νεκροταφείο, έρημο με μόνο σύντροφο τις τελευταίες ηλιαχτίδες. Έκανα όμως λάθος. Υπήρχε εκεί και μια ζωντανή ψυχή, ήταν μια μαυροφορεμένη γυναίκα. Με μεγάλη μου έκπληξη την είδα ν' ανάβει κεριά στους τάφους των Γερμανών νεκρών του πολέμου και να πηγαίνει μεθοδικά από μνήμα σε μνήμα. Την πλησίασα και τη ρώτησα. Είστε από εδώ; Μάλιστα. Και τότε γιατί το κάνετε αυτό; Οι άνθρωποι αυτοί σκότωσαν τους Κρητικούς». Και γράφει ο Κέστνερ. «Η απάντηση, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να δοθεί». Απαντά η γυναίκα.

«Παιδί μου, από τη προφορά σου φαίνεσαι ξένος και δεν θα γνωρίζεις τι συνέβη εδώ στα 41 με 44. Ο άντρας μου σκοτώθηκε στη μάχη της Κρήτης κι έμεινα με το μονάκριβο γιο μου. Μου τον πήραν οι Γερμανοί όμηρο στα 1943 και πέθανε σε στρατόπεδο συγκεντρώσεως, στο Σαξενχάουζεν. Δεν ξέρω πού είναι θαμμένο το παιδί μου. Ξέρω όμως πως όλα τούτα ήταν τα παιδιά μιας κάποιας μάνας, σαν κι εμένα. Και ανάβω στη μνήμη τους, επειδή οι μάνες τους δεν μπορούν να 'ρθουν εδώ κάτω. Σίγουρα μια άλλη μάνα θα ανάβει το καντήλι στη μνήμη του γιού μου».

Σωστά έγραψε ο Γερμανός, ότι «Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να δοθεί η απάντηση αυτή». Λέμε εμείς. Ναι, στην Ελλάδα την ταλαιπωρημένη και απ' όλους αδικημένη.

zkcome είπε...

Και είδα καινούργιο ουρανό και καινούργια γη. Γιατί ο πρώτος ουρανός και η πρώτη γη έφυγαν και η θάλασσα δεν υπάρχει πια. Και την πόλη, την άγια Ιερουσαλήμ, καινούργια την είδα να κατεβαίνει από τον ουρανό, από το Θεό, ετοιμασμένη σαν νύφη κοσμημένη για τον άντρα της. Και άκουσα φωνή μεγάλη από το θρόνο να λέει: «Ιδού η σκηνή του Θεού μαζί με τους ανθρώπους και θα κατασκηνώσει μαζί τους, και αυτοί θα είναι λαοί του και ο ίδιος ο Θεός μαζί τους θα είναι δικός τους Θεός. Και θα εξαλείψει κάθε δάκρυ από τους οφθαλμούς τους, και ο θάνατος δε θα υπάρχει πια ούτε πένθος ούτε κραυγή ούτε πόνος δε θα υπάρχει πια, γιατί τα πρώτα έφυγαν».

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

"παν κτίσμα ο (το οποίον ήταν) εν τω ουρανώ και επί της γης, και υποκάτω της γης, και της θαλάσσης, και τα εν αυτοίς πάντα, ήκουσα λέγοντας: Τω καθημένω επί τω θρόνω και τω Αρνίω, η ευλογία και η τιμή και η δόξα και το κράτος εις τους αιώνας των αιώνων. (Αποκάλυψις 5/ε: 13 και 20/κ: 13).
Τι ουν; (τι λοιπόν;) πάντας απλώς σώζει επιφανείς εν άδη Θεός; Ουχί, αλλά κακεί (και εκεί) τους πιστεύσαντας.
Χθές τα της οικονομίας, σήμερον τα της εξουσίας· χθές τα της ασθενείας, σήμερον τα της αυθεντίας· χθές τα της ανθρωπότητος, σήμερον τα της θεότητος ενδείκνυται. Χθές εραπίζετο, σήμερον τη αστραπή της θεότητος το του άδου ραπίζει οικητήριον· χθές εδεσμείτο, σήμερον αλύτοις δεσμοίς (με άλυτα δεσμά) καταδεσμεί τον τύραννον· χθές κατεδικάζετο, σήμερον τοις καταδίκοις ελευθερίαν χαρίζεται· χθές υπουργοί του Πιλάτου αυτώ ενέπαιζον, σήμερον οι πυλωροί του άδου ιδόντες αυτόν,................... έφριξαν.
"Απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου"
http://www.youtube.com/watch?v=KBQCTRrCbco
Προσοχή λοιπόν στις πύλες που ανοίγουμε-περνάμε γιατί δεν έχουμε κάθε μέρα Μεγ.Αλεξάνδρους να τις κλείνουν! ....άλλωστε βαδίζουμε προς το Τέλος του Χρόνου.
Καλό βράδυ Αδερφέ μου

PISTOS788 είπε...

Τι κρύβεται πίσω από τον σεισμό στην Τουρκία;
24 Οκτωβρίου 2011

Ο Ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας ανέφερε στο Κρεμλίνο σήμερα, πώς οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στη Τουρκία, για λόγους πού έχουν σχέση με την μαζική εισβολή των Τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων στο βόρειο Ιράκ, χρησιμοποιώντας το λεγόμενο Σεισμικό Οπλο.
Σύμφωνα με την αναφορά , Ρωσικά επιστημονικά όργανα που είναι
εγκατεστημένα μέσα και γύρω από την Μαύρη Θάλασσα, ανίχνευσαν της τελευταίες
36 ώρες…. ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας, πού κορυφώθηκε
δύο ώρες πρίν ο σεισμός χτυπήσει την ανατολική Τουρκία.
Η αύξηση της θερμοκρασίας της ιονόσφαιρας είναι σήμα κατατεθέν ότι είχε ενεργοποιηθεί το γνωστό σύστημα ΗΑΑRP , υπερόπλο μαγνητικού παλμού ,με έδρα τις εγκαταστάσεις στην Αλάσκα , πού προκαλεί ισχυρούς σεισμούς.
Το εν λόγω χτύπημα είχε σκοπό να διαταράξει σοβαρά η και να αναστείλει την εξέλιξη των μαζικών πολεμικών επιχειρήσεων του τουρκικού στρατού εναντίων των Κούρδων στο Β. Ιράκ, καθώς αυτές βάζουν σε κίνδυνο τις ισορροπίες και επιλογές των ΗΠΑ στην περιοχή .
Οι ΗΠΑ επίσης φοβούνται για μια γενικευμένη σύρραξη στην περιοχή μετά και
από τις κατηγορίες των Τούρκων ότι η αύξηση της δύναμης των Κούρδων
οφείλεται κυρίως από την υποστήριξη του Ισραήλ προς αυτούς.
Οι Ρώσοι αναλυτές θεωρούν ότι το master plan των ΗΠΑ είναι ο διαμελισμός
μιας σειράς κρατών και η επαναφορά τους στην πριν από τον πρώτο παγκόσμιο
πόλεμο κατάσταση . Ήδη, τα τελευταία 25 χρόνια διαμέλισαν στα “εξ ων
συνετέθησαν” την Σοβιετική Ένωση, την Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ
και τώρα την Λιβύη. Ακολουθούν Τουρκία, Συρία, Ιράν, και κατόπιν Σαουδική
Αραβία.
Σημειώνεται ότι υπερθέρμανση της ιονόσφαιρας παρατηρήθηκε και πριν από τον
καταστροφικό σεισμό της Ιαπωνίας.
Όσον αφορά την τεχνολογία και εξέλιξη του υπερόπλου πρόκλησης σεισμικών
καταστροφών έχει ιστορία δεκαετιών και πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τους
Σοβιετικούς κατά της Περσίας τού Σάχη, προκαλώντας σεισμό ( με υπόγεια
έκρηξη ατομικής βόμβας και οδηγώντας το ωστικό κύμα στη Περσία) μεγέθους 7,4
ρίχτερ, τον Σεπτέμβριο του 1978. Οι Αμερικανοί απάντησαν τον Απρίλιο του
1979 με τα νέα τους σεισμικά όπλα, προκαλώντας σεισμική δόνηση 7,2 ρίχτερ
στην Γιουγκοσλαβία.

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ....ΑΣΤΡΟΠΟΛΙΤΕΙΑ....ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ....ΠΛΟΙΟ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ....
ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΟ....UFO....ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ....

ΤΟΓΙΟ;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΥΠΑΓΕΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΕΞΟΜΑΛΥΝΕΙ ΤΑΣ ΣΚΟΛΙΑΣ ΟΔΟΥΣ.-ΗΣΑΙΑΣ.

ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ...ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ....ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΡΑΔΕΡ!

Ανώνυμος είπε...

peter

Την παλευουν οι ναζι πως χωνονται ετσι στο παιχνιδι της σκοτηνης αναζητησης χωρις καν να ξερουν πως θα προφυλαχθουν σε μια επιθεση των σατανικων μυστηριων που αναζητουν.Απο την αλλην εχουν προχωρηση πολυ την τεχνολογια αλλιως δεν θα απηχαμε και πολυ απο την τεχνολογια του 40'.

Αμα ανοιξουν οι σκοτηνες αυτες πυλες αυτα τα ρυπαρα εθνοι κτλ,οι αστροπολητειες κτλ θα ειναι ανοιχτες η κλειστες τοτε?


Oταν μαθουμε να ζουμε με νοημα,τοτε δεν μας πιανει απογνωση,ετσι οταν τα πραγματα δεν μας ερxονται οπως τα περιμεναμε τοτε ψαxνουμε να βρούμε νοημα μεσα απο τις όποιες δυσκολίες που μας τυχενουν.Τοτε ανοιγει ο νους και μπορουμε να δεχτουμε και να μαθουμε περισσοτερα ετσι ομορφενει και η ζωη μας αλλα και η ομορφια που βλεπουμε τριγυρω η οποια εχει πλασθει για μας.

Θελω να μαθω πως να παρκαρω ufo σε γωνια χωρις να αφηνω κενο...

PISTOS788 είπε...

peter

http://www.youtube.com/watch?v=eaaStXvn0LY

Θελω να μαθω πως να παρκαρω ufo σε γωνια χωρις να αφηνω κενο...

ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ....

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες