Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΣΕΧΕ.


Αν νοιώθεις υπερηφάνεια για τους προγόνους σου, μη στερήσεις αυτήν τη δυνατότητα και από τους απογόνους σου.
Κικέρων,

8 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Απόσπασμα απο τον "ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΠΕΡΙΚΛΗ"
Αγαπούμε το ωραίο στην απλότητα του και καταγινόμαστε με τα γράμματα χωρίς να γινόμαστε μαλθακοί. Και χρησιμοποιούμε τα πλούτη μας πιο πολύ για να έχουμε τη δυνατότητα για κάποιο έργο, παρά για κομπορρημοσύνη και θεωρούμε ότι δεν είναι ντροπή να ομολογεί κανείς τη φτώχεια του, αλλά μεγαλύτερη θεωρούμε πως είναι ντροπή το να μην προσπαθεί να ξεφύγει (απ' αυτή) δουλεύοντας. Και συμβαίνει οι ίδιοι να φροντίζουμε μαζί και για τα ιδιωτικά μας ζητήματα και για τα ζητήματα της πόλης και, ενώ ο καθένας μας καταγίνεται με διαφορετική απασχόληση, να γνωρίζουμε σε ικανοποιητικό βαθμό τα πολιτικά πράγματα. Γιατί μόνοι εμείς εκείνον που δεν παίρνει μέρος σ' αυτά δεν τον θεωρούμε φιλήσυχο, αλλά άχρηστο και οι ίδιοι εμείς είτε διατυπώνουμε ορθές σκέψεις ή μελετούμε σωστά τις υποθέσεις της πόλης, γιατί νομίζουμε ότι οι συζητήσεις δεν βλάπτουν τα έργα, αλλά περισσότερο (βλάπτει) το να μην διαφωτιστούμε εκ των προτέρων με τη συζή­τηση, πριν προβούμε σε ενέργειες για όσα πρέπει.

Μας διακρίνει κάτι ξεχωριστό και στο σημείο αυτό, ώστε να τολμούμε να υπολογίζουμε με ακρίβεια τις συνέπειες για όσα σκοπεύουμε να επιχειρήσουμε. Ενώ αντίθετα στους άλλους η έλλειψη γνώσης φέρνει αλόγιστο θάρρος και η επίγνωση δισταγμό. Δίκαια μπορούν να θεωρηθούν πολύ δυνατοί στην ψυχή όσοι, παρόλο που γνωρίζουν πολύ καλά και τους κινδύνους του πολέμου και τις απολαύσεις της ειρήνης, εντούτοις δεν προσπαθούν ν' αποφύγουν τους κινδύνους.

Και όσον αφορά την ευεργετική διάθεση, είμαστε αντίθετοι με τον πολύ κόσμο. Γιατί αποκτούμε φίλους όχι ευεργετούμενοι, αλλά ευεργετώντας. Γιατί ο ευεργέτης είναι πιο σταθερός φίλος, εφόσον επιδιώκει να παραμένει η ευγνωμοσύνη του ευεργετημένου, με τη συμπάθεια που δείχνει σ' αυτόν.

Για όλα τα παραπάνω σε λίγο θα είμαστε υπόλογοι και αίτιοι ξεσηκωμού.....μελετούν την φίμωση στην ελεύθερη έκφραση!
Καλό βράδυ αδερφέ μου με την ελπίδα σε έναν πολιτισμό άξιου της δημιουργίας μας γιατί με την επιθυμία μας, τον κάψαμε!
Yio!

PISTOS788 είπε...

BornGR

!!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...

ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ....

ΕΙΠΑΝ....Εθνική ανεξαρτησία.
Είναι η πίστη μας σε μια Ελλάδα της αυτοπεποίθησης. Αυτό σήμαινε πάντα το “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”. Σήμαινε και σημαίνει το δικαίωμα, ο Ελληνικός λαός να επιλέγει ο ίδιος τη μοίρα του, όχι το δικαίωμα να επιλέγει πάτρωνα.

Με το ΠΑΣΟΚ, ο Ελληνικός λαός απέκτησε το δικαίωμα να χαράσσει ο ίδιος την πορεία του σ’ αυτό το διεθνές στερέωμα.
Μια Ελλάδα που ξέρει να διεκδικεί, και όχι απλά να συναινεί.
Που στηρίζει τα συμφέροντά της, με βάση το Διεθνές Δίκαιο, αντί ν’ αναζητά στηρίγματα σε πρόσκαιρους προστάτες.

PISTOS788 είπε...

BornGR

Όταν ο Θεός αγανάκτησε με την ανθρώπινη πλεονεξία, την ασυδοσία και την περιβαλλοντική καταστροφή:

- Αυτό το αναθεματισμένο είδος που κυριάρχησε, για τον πλανήτη Γη αποτελεί πλέον μεγάλη απειλή. Πρέπει να εξαφανιστεί!…

Στέλνει τους αγγέλους του να φέρουν κοντά του τρεις ηγέτες αυτού του μικρού πλανήτη που με τόση στοργή έφτιαξε, κι εκείνοι οι αχάριστοι κοντεύουν να τον αφανίσουν. Τον πρόεδρο Ομπάμα, τον Φιντέλ Κάστρο που είναι κομμουνιστής, και τον Γιώργο Παπανδρέου.

- Τέλειωσαν τα ψέματα! τους λέει ο Θεός. Σας έδωσα μια ευκαιρία τότε, με τον κατακλυσμό του Νώε και δεν την εκτιμήσατε. Τώρα πια είναι αργά… Σ’ ένα μήνα θα καταστρέψω τη Γη! Αποφάσισα ότι το ανθρώπινο είδος είναι επικίνδυνο και πρέπει να εξαφανιστεί. Κι ύστερα θα ξαναρχίσει πάλι με αρμονία η ζωή απ’ την αρχή. Γυρίστε πίσω και ενημερώστε τους ανθρώπους για την απόφασή μου αυτή.
Έντρομοι οι ηγέτες επιστρέφουν απ’ τον Παράδεισο στη Γη.

- Αμερικανικέ λαέ!, αναφωνεί δακρυσμένος στο τηλεοπτικό διάγγελμά του ο πρόεδρος Ομπάμα. Έχω ένα καλό νέο κι ένα κακό. Το καλό νέο είναι πως αποδείχτηκε ότι υπάρχει Θεός. Το κακό νέο είναι ότι σ’ έναν μήνα από τώρα θα μας καταστρέψει… Μετανοώ για όλα και προσεύχομαι να συγχωρέσει κάποτε τις ψυχές μας. Θα τα ξαναπούμε στην Κόλαση…

- Σύντροφοι και συντρόφισσες! μουρμουρίζει με δυσκολία απ’ το κρεβάτι του πόνου ο Φιντέλ Κάστρο: Έχω δύο κακά νέα να σας πω. Πρώτον, ότι δυστυχώς υπάρχει Θεός. Αυτό ανατρέπει όλη τη φιλοσοφία της ζωής μου. Τον είδα με τα μάτια μου και συνειδητοποίησα πως μόνο Εκείνος μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη. Οι ανθρώπινες επαναστάσεις μας ήταν μάταιες. Το χειρότερο κακό όμως είναι πως ο Θεός τιμωρώντας όλους μας για όσα κάναμε σ’ αυτόν τον πλανήτη, αποφάσισε τον επόμενο μήνα να μας καταστρέψει.

- Ελληνίδες, Έλληνες! λέει ο Γιώργος Παπανδρέου. Έχω τη χαρά να σας ανακοινώσω δύο πολύ καλά νέα. Πρώτον: υπάρχει Θεός! Τον συνάντησα αυτοπροσώπως. Δεύτερο και σπουδαιότερο: όπως μου ανακοίνωσε στην κατ’ ιδίαν συνομιλία που είχα μαζί του σε έναν μήνα θα έρθει ο ίδιος και θα αναλάβει να συνεχίσει το έργο μου!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Ο χρυσός της Βενεζουέλας και ο πραγματικός λόγος που η Τρίπολη κατακτήθηκε τώρα!

anti-ntp: Ενδιαφέρουσα αποψη...

Στο παρακάτω άρθρο που βρήκαμε εδώ διαβάζουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη για τον λόγο που οι εξελίξεις επιταχύνθηκαν τόσο τις τελευταίες μέρες στην Λιβύη. Διαβάστε το προσεκτικά.Μετά από πολλούς μήνες σταθερής κατάστασης με τους εξεγερμένους στην Βεγγάζη και τον Καντάφι τα πράγματα άλλαξαν δραματικά τις τελευταίες τρεις μέρες. Όμως τι συνέβη σε αυτό το σύντομο διάστημα που άλλαξε...
τόσο τα πράγματα;
Έχει να κάνει με τον χρυσό και εξηγούμαστε: πριν από μερικές μέρες ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Τσάβες, ζήτησε από το Λονδίνο τον επαναπατρισμό του χρυσού που έχει κατατεθεί στην αγγλική πρωτεύουσα (περίπου 100 τόνοι).

Ο χρυσός είχε δοθεί ως leasing στην Τράπεζα της Αγγλίας και η επιστροφή του στην Βενεζουέλα σημαίνει ότι θα πρέπει να τον ξαναγοράσει στις αγορές. Αυτό προκάλεσε την απότομη άνοδο των τιμών του χρυσού φθάνοντας την Παρασκευή στα 1,881 δολάρια η ουγγιά. Επιπλέον οι τιμές των βραχυπρόθεσμων futures ήταν υψηλότερες των μακροπρόθεσμων, πράγμα που σημαίνει ότι αυτή την στιγμή υπάρχει έλλειψη χρυσού σε φυσική μορφή.
Σε όλη την ιστορία του COMEX αυτό συνέβη μόνο άλλη μία φορά πολλά χρόνια πριν και μόνο για λίγες ώρες. Η τωρινή κατάσταση συνιστά μια εντελώς καινούργια κατάσταση στην αγορά των futures χρυσού.

Γι’ αυτό οι 143.8 τόνοι φυσικού χρυσού που κατέχει ο Καντάφι ήταν απαραίτητοι για την αντικατάσταση του χρυσού που απαιτεί η Βενεζουέλα χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος ενός default και της εκτόξευσης των τιμών του κίτρινου μετάλλου σε μη ανεκτές τιμές.
Επ’ ευκαιρίας να θυμηθούμε ότι ο χρυσός που εικάζεται ότι έχει η FED δεν έχει ελεγχθεί από καμία ανεξάρτητη αρχή εδώ και πολλά χρόνια και επομένως υπάρχουν σοβαρές αμφιβολίες για το αν υπάρχει πραγματικά.[..]
Η πραγματική αιτία της γοργής κλιμάκωσης αυτών των ημερών οφείλεται ακριβώς στην ανάγκη του Λονδίνου να βρει τον χρυσό που θα αντικαταστήσει αυτόν της Βενεζουέλας.
Οι αγορές με αυτήν την κίνηση κατάλαβαν ότι ο χρυσός που ισχυρίζονται ότι κατέχουν τα δυτικά κράτη απλά δεν υπάρχει και γι’ αυτό οι τιμές του χρυσού (και του ασημιού) θα ανέβουν αισθητά τους επόμενους μήνες και χρόνια.
Οι traders και οι τράπεζες διερωτώντουσαν αυτές τις μέρες που θα βρει η Τράπεζα της Αγγλίας τον χρυσό που χρειάζεται για την αντικατάσταση αυτού του Τσάβες. Σήμερα έχουμε την απάντηση.
πηγη-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/blog-post_25.html

zkcome είπε...

Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ.

ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ

PISTOS788 είπε...

Πόσο Νταλάρας είσαι;…

ΑΓΡΙΑ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΡΑΜΕΡΟΥ ΣΤΟΝ ΝΤΑΛΑΡΑ
Σκληρή επίθεση στον Γιώργο Νταλάρα εξαπέλυσε μέσα από άρθρο του ο δημοσιογράφος Γιώργος Καραμέρος με αφορμή τις δηλώσεις του καλλιτέχνη σχετικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις. Ο Γιώργος Καραμέρος έκανε λόγο για…”χρήμα που σκοτώνει την έμπνευση” και πολλά ακόμα στο κείμενο που ακολουθεί:


“Γνωρίζω ανθρώπους που κλαίνε με τα τραγούδια του Νταλάρα και έχουν συνδέσει τις καλύτερες στιγμές τους με τη χροιά της φωνής του. Ποτέ δεν μου άρεσε αλλά αναγνώριζα πάντα την αφοσίωσή του στο σύστημα και τον επαγγελματισμό του. Από παιδάκι τον θυμάμαι να δίνει συναυλίες σε κατάμεστα στάδια και θέατρα, πλουτίζοντας …τις αναμνήσεις μας στο όνομα της Κύπρου, της Παλαιστίνης, του εκσυγχρονισμού, του Μεγάρου, των Ολυμπιακών αγώνων, της Καρέτα Καρέτα, της Πόρσε Καγιέν. Κάπου τον έχασα μαζί με το τέλος της εποχής Σημίτη- Λαμπράκη -Ολυμπιακών Αγώνων. Βλέπετε το χρήμα σκοτώνει την έμπνευση. Είναι νόμος.

Και ξαφνικά βγήκε στο προσκήνιο η σύζυγός του, που από εξαδέλφη Ραγκούση εξελίχθηκε ραγδαία σε υφυπουργό Απασχόλησης μέσω κανό και Πάρου!

Και μετά ήρθαν τα γιαούρτια. Πολύ γιαούρτι και γιούχα για την υφυπουργό όπου στεκόταν και όπου βρισκόταν. Έτσι στον πρώτο ανασχηματισμό την χάσαμε από την κυβέρνηση. Καταλαβαίνω πως ο Γιώργος Νταλάρας μαθημένος στα πολλά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες και έχοντας αναπτύξει μεγάλες υποχρεώσεις χρειάζεται συναυλίες, μεγάλες συναυλίες για μεγάλους σκοπούς! Όμως η Ελλάδα και ο Έλληνας κουράστηκε να τραγουδάει στα νταμάρια και τα στάδια καθώς τώρα χρυσοπληρώνει το σύστημα που εξέφραζε ο κύριος Νταλάρας. Και που είναι τώρα η κονόμα; Στην Τουρκία. Μεγάλα κεφάλαια, χρυσή εποχή με τον Ερντογάν και τους Αμερικανούς και ο φτωχός Ελληνας ας βλέπει Ezel κάθε βράδυ αφού ο Γιάγκος Δράκος ήταν της εποχής Νταλάρα. Η Πάρος και η Σύμη και το υπόλοιπο Αιγαίο γεμάτη Τούρκους νεόπλουτους. Αγώνας οικονομικής ανόδου για τους γείτονες και είναι να μην ακούσει για “αγώνα” ο Νταλάρας. Και να σου:

“Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του” στη Χουριέτ,

“Εγω δεν υποστήριζα τον Οτσαλάν” στην Ραντικάλ. Μένει να δηλώσει στις τουρκικές αθλητικές εφημερίδες:

”Από μικρός ήμουν με τη Φενέρ Μπαξέ”.

Κι όλα αυτά για να πετύχει μια συναυλία που διοργανώνει στην Κωνσταντινούπολη.Σαν καρχαρίας που μύρισε αίμα και πλησιάζει να δαγκώσει. Λυπάμαι τόσο πολύ για όλους αυτούς που έφτασαν την χώρα μου στο χείλος του γκρεμού και τώρα κρύβονται στη Γαλλία, τα Δολιανά και την Κωνσταντινούπολη σαν να μην τρέχει τίποτα. Και για μην γράψω τίποτα βαρύτερο και με τρέχει ο Νταλάρας στα δικαστήρια σαν τον Τζίμη Πανούση βάζω να δω λίγο Εζέλ….”.
Πηγη-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/08/blog-post_3341.html

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΣΟΦΟ!!!!

ΠΟΛΥ ΦΟΥΤΖΙ....

PISTOS788 είπε...

ΠΑΤΕΡΑ ΕΣΥ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΣ!!!

Οδηγώντας σε μια μεγάλη λεωφόρο, μπροστά στα μάτια μιας κυρίας έγινε ένα τροχαίο ατύχημα, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ένας νέος. Με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων, έβαλαν στο αυτοκίνητο της το παλικάρι, περιπου 20 ετών, να το μεταφέρει στο εφημερεύον νοσοκομείο..

Το παλικάρι αιμοραγούσε, η κυρια έφτασε στο νοσοκομείο όσο πιο γρηγορα μπορούσε.. οι τραυματιοφορείς της βάρδιας το πήραν μέσα. Μπήκε μαζί τους και η κυρία, για να μάθει ποιος ειναι, και να ειδοποιησει τους συγγενείς του. Οι γιατροι της βάρδιας διέγνωσαν πως έπρεπε να μπει επειγόντως στο χειρουργείο. Ειδοποίησαν τον χειρουργο, ο οποίος για να τον χειρουργήσει ήθελε 1000 δολάρια. Το είπαν στην κυρια η οποια τους ειπε τι ακριβως συνέβη και οτι δεν γνωριζε το παλικάρι..

Εξηγησαν στον γιατρο αλλά αυτός ανένδωτος, ηθελε τα χρήματα..

Η κυρια βλέποντας το παλικαρι να αργοπεθαίνει.. ειπε: Ξεκινηστε να το σώσετε και πάω να σας φέρω τα χρηματα..

Η κυρια πράγματι έφερε τα χρηματα και τοτε ήρθε ο γιατρός..

Όμως τι ειρωνεια!! Τι οδυνηρο παιχνιδι του φύλαξε αυτη τη νυχτα η αγάπη του για τα χρήματα...

Με το που ειδε το παλικαρι, έμεινε ακίνητος, κιτρινισε, άσπρισε πήρε το χρώμα του νεκρού.. Έπεσε πάνω στο παιδι ουρλιάζοντας... Και το παιδι ειπε τις τελευταίες του λέξεις.:

-Πατερα με σκότωσες και ξεψύχησε..

Η κυρια συγκλονισμένη από αυτο το συμβαν πεταξε τα χρηματα στα μουτρα του γιατρου και του είπε:

-Πάρτα, να κανεις την κηδεία του παιδίου σου...

Σημειωτέον πως ήταν το μονο παιδι που είχε...
Πηγη -http://www.agioritikovima.gr/2011-07-14-22-28-56/2731-%CE%A0%CE%91%CE%A4%CE%95%CE%A1%CE%91-%CE%95%CE%A3%CE%A5-%CE%9C%CE%95-%CE%A3%CE%9A%CE%9F%CE%A4%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%A3

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες