Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ....

Κορακίστικα, ακαταλαβίστικα
Λόγια μεσοβέζικα, πάντα ερεθιστικά
Λόγια από αυτά που δεν μπορώ να πιστέψω
Δεν μπορώ να καταλάβω μόνο να μαντέψω
ΠΟΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΑΝΕ;

Όλα τα στόματα και πτώματα από τη χρήση της γλώσσας
Λόγια όσα κι αυτά, έλεγε κάποιος Κώστας
Όποιους θες, όποιους πείσει Σημίτης Καραμανλής
Δεν ξεστομίζω τον άλλο ότι και να μου πεις

Ποια γλώσσα μιλάνε
Εμένα κοιτάνε
Γελάνε ή κλαίνε
Δεν καταλαβαίνω τι λένε

13 σχόλια:

Ευρύνοος είπε...

Τι να πείς..

ο κόσμος που ψηφίζει,στηρίζει,σηκώνει σημαιάκια,ακολουθεί..
αυτοί ήθελα να μάθω δέν έχουν μνήμη?
δέν έχουν αυτιά?
δέν έχουν σκέψη τελικά?

πόσο χαμηλά ακόμη..
πόσο..

λύση υπάρχει και το ξέρουμε και οι δυό μας φίλε μου..
ετοιμάσου..
έρχεται η ώρα και είναι κοντά..

χαιρετώ σε..

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

...Συ είπας!

“Σ’ αυτήν την πολυστένακτη κατάντια, που έφθασε ο άνθρωπος, αφού φυσικά χωρίστηκε από το Θεό, δεν απουσιάζει και η παγκάκιστη επιβουλή και επίδραση του σατανά, ο οποίος έχει εξουσία στην κοιλάδα του κλαυθμώνος αυτής της παροικίας μας.”
Γέροντας Ιωσήφ

Και άλλοτε είπε για τους πολιτικούς: «Τι να σου κάνουν και οι πολιτικοί; Είναι μπερδεμένοι με τα ψυχικά τους πάθη.
Γέροντας Πορφύριος

Διαφεύγουν των ψεκασμών Αέρος εδάφους, αλλά όχι των Αέρος αέρος!!!!...ιδού τα αποτελέσματα "δεν ξέρουν, τι τους γίνεται"! Γνωστό άλλωστε το ρητό του Σοφού λαού: Καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς.....εξαιρούνται του κανόνα οι Αντιπρόεδροι.....

Πυρ κατά ριπάς, με τα δικά τους όπλα "λόγια"

Καλό βράδυ Αδερφέ μου-ΈΞΥπνο

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

ταιριάζει με την περίσταση......
http://www.youtube.com/watch?v=07_CIRvzv7Q&feature=related

PISTOS788 είπε...

Ευρύνοος

ΜΗΝ ΣΕ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ....

ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ....

ΘΑ ΑΚΟΥΝ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΟΟΥΝ....

ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΨΗΛΑ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ....ΠΛΗΣΙΟΝ....ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ....

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ....
ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΛΟ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ,ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

PISTOS788 είπε...

BornGR

Ο Γιωργάκης και ο Μπένι περπατούν κάτω από ένα δέντρο. Σε μια στιγμή, πέφτει πάνω στο κεφάλι του Γιώργου κουτσουλιές από τα πουλιά του δέντρου. Ρωτάει αμέσως το Μπένι:
- Ρε Μπέννυ, τι έχω στο κεφάλι μου;
- «Σκατά», του απαντά αυτός.
- Όχι ΜΕΣΑ βρε, ΕΠΑΝΩ στο κεφάλι τι έχω;

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ,ΧΑΧΑ!

zkcome είπε...

ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ...."

Γιατί τόσο αγάπησε ο Θεός τον κόσμο, ώστε έδωσε τον Υιό του το μονογενή, για να μη χαθεί καθένας που πιστεύει σ' αυτόν, αλλά να έχει ζωή αιώνια. Γιατί ο Θεός δεν απέστειλε τον Υιό στον κόσμο, για να κρίνει τον κόσμο, αλλά για να σωθεί ο κόσμος μέσω αυτού.
Όποιος πιστεύει σε αυτόν δεν κρίνεται.

Ανώνυμος είπε...

PETER

Αυτοι οι πολιτικοι μου θυμιζουν ενα παλιο παιδι στο λυκειο,ητανε στις κοπελες βρωμοστομος,αγαρμπος,αξυστος, παραξενος,ψευτης ,υποκρητης και ηθελε να ειχε εστω μια κοπελα αλλα δεν τα καταφερνε.Ετσι μαζεψε ατακες απο καμακια και γλυκολογα απο ταινιες η που ειχε ακουσει,χαχαχαχα.Και πηγαινε στις κοπελες και αρχιζε και ελεγε οτι ειχε μαθει απ'εξω,σχεδον καθε φορα στο τελος γινοτανε περιγελος στις κοπελες.



Στους ανθρωπους δεν αρεσουν τα περιπλοκα και τα δυσκολα πραγματα!Ετσι αρκουνται στα πιστευω τους τα οποια πανε μεχρι εκει που δεν θα πολυζοριστει η αντηληψη και το πνευμα η που εκει παραπλανη8ηκαν.Η δυναμη της συνηθειας κανουν πολλα πιστευω σκληρα σαν τσιμεντο και ετσι δεν αλλαζουν γνωμη δειχνοντας μια ειρωνικη,περιφρονιτικη η οργιστηκη αποθητικη σταση σε καθε τι καινουργιο. Ετσι εχουμε πολλους ανθρωπους να πιστευουν ακομα σε πολιτικους η σε απατεωνες.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

....Καλοοοό!!!!
Σ' έναν αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια, κάποιος οδηγός φτάνει σ'ένα τεράστιο μποτιλιάρισμα και σταματάει. Κάποιος τον πλησιάζει και του χτυπά το τζάμι.
Ο οδηγός ανοίγει το παράθυρο και ρωτάει:
- Τι συμβαίνει;
- Μια ομάδα από τρομοκράτες έπιασε όμηρο τον Τζώρτζ Μπους, και ζητάει λύτρα 1 εκατομμύριο δολλάρια, αλλιώς λένε ότι θα τον καταβρέξουνε με βενζίνη και θα του πετάξουνε ένα αναμένο σπίρτο. Λοιπόν, καταλαβαίνετε ότι, μπροστά σ'αυτή την τραγική κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, ζητoύμε από κάθε αυτοκίνητο να κάνει μια δωρεά.
Ο οδηγός ρωτάει:
- Και πόσα δίνει ο κόσμος;
- Γύρω στα 5 λίτρα.

PISTOS788 είπε...

FSB : ΠΩΣ ΟΙ ΗΠΑ ΡΙΞΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2011 09:23
Μοιραστείτε το στο Facebook
Το έγγραφο 1782/19 Αυγούστου 2009 της Ε.Υ.Π., που αναφέρεται στο περιοδικό Επίκαιρα, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες που από τότε ακόμη σας είχαμε δώσει, για προσπάθεια των παγκόσμιων επικυρίαρχων για αποπομπή του Καραμανλή και οικονομική εξαθλίωση του πληθυσμού της Ελλάδος.

Στον Καραμανλή, σύμφωνα με αυτά που λένε οι δικές μας πηγές από τη Μόσχα,, δόθηκαν τρεις επιλογές.

1. Κάνει εκλογές και φροντίζει να τις χάσει.

2. Κάνει εκλογές, τις κερδίζει και φέρνει το ΔΝΤ.

3. Τον κατεβάζουν βίαια από την εξουσία με γεγονότα χειρότερα από τα Δεκεμβριανά, ή τον σκοτώνουν.

Το αποτέλεσμα δείχνει το τι επέλεξε ο Καραμανλής.

Προσοχή χρειάζεται το γεγονός, κατά το οποίο, παρά την μεγάλη ήττα της Ν.Δ. ακολούθησε τρομακτική πλύση εγκεφάλου μέσω όλων σχεδόν των ΜΜΕ και των μαϊντανών δημοσιογράφων, προσωπικά κατά του Καραμανλή, αλλά και της ΝΔ, σαν σχεδόν αποκλειστικά των μόνων υπεύθυνων για το ότι "οδηγηθήκαμε" στο ΔΝΤ.

Το παραμύθι, το έφαγαν βέβαια σχεδόν όλοι και είπαν και ευχαριστώ, αφού το μόνο εύκολο είναι να τραβήξεις το χαλί κάτω από τα πόδια οποιουδήποτε πολιτικού.

Κανείς πολιτικός δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι κάνει τη δουλειά του όπως θα έπρεπε.

Ο Καραμανλής όμως, εκτός από τις συμφωνίες με τον Πούτιν, έκανε και κάτι άλλο που τελικά τον έφαγε.

Ήταν ο μόνος σύγχρονος Έλληνας πολιτικός, που ε΄'ιπε ΟΧΙ στους Αμερικάνους, όταν στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, είπε το όχι για το όνομα της Μακεδονίας και μάλιστα παρουσία του Μπους που είχε πάει στη σύνοδο, ειδικά για αυτό το λόγο.

Εδώ τίθεται και το ερώτημα. "Γιατί ο τότε απερχόμενος από την προεδρία των ΗΠΑ Μπους, ήθελε, η αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα Μακεδονια, να είναι η τελευταία μεγάλη πράξη του, σαν προέδρου των ΗΠΑ;"

Αυτή η πράξη του Καραμανλή ήταν και το τέλος του. Το μεγαλύτερο όμως σφάλμα του Καραμανλή ήταν το ότι δεν ολοκλήρωσε την συνεργασία με τον Πούτιν, που ήταν και ο μόνος που μπορούσε να του παράσχει προστασία, σ΄αυτόν και την Ελλάδα.

Επίσης είχε κριθεί "επικίνδυνος" και ο τότε αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Γράψας, τον οποίο επίσης φρόντισαν να απομακρύνουν, προς έκπληξη όλων.

Ήθελαν έναν αρχηγό ΓΕΕΘΑ που θα έλεγε για παράδειγμα, ότι "στο Μαραθώνα οι Έλληνες πολέμησαν για την ειρήνη".

Όσον αφορά την διακυβέρνηση Καραμανλή, δεν μπορούμε να πούμε ότι ήταν και η επιτυχέστερη, αφού είχε δεσμευθεί να μειώσει τον κρατικό τομέα και τα έξοδά του, πράγμα που δεν έκανε. Όσον αφορά τον υπερδανεισμό, ουσιαστικά πήρε μόνο 60 δις, αφού τα υπόλοιπα ήτανε για εξώφληση δανείων του παρελθόντος, που για να ξεχρεωθούν, έπρεπε η Ελλάδα να περισέψει 400 δις σε έξη χρόνια, πράγμα που κανένα κράτος πάνω στον πλανήτη δεν μπορεί να κάνει, γι αυτό και σας λέμε ότι το μόνο εύκολο είναι το να τραβήξεις το χαλί κάτω από τα πόδια οποιουδήποτε πολιτικού.

Για να τον χτυπήσουν θυμίζουμε, ότι εκτός από τα Δεκεμβριανά, του δώσανε και τις μεγαλύτερες πυρκαγιές στην ιστορία της Ελλάδος.

ΠΗΓΗ-http://www.liako.gr/news/home/35254-fsb-.html

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!!!

PISTOS788 είπε...

PETER

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ....1800.Μ.Χ

Ο ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ ΛΕΕΙ,ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ,ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΠΕΤΑΕΙ....
ΡΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ,ΡΕ ΧΑΖΕ-ΣΙΚ....

ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ....

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ,ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΤΟΣΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΣ....

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΧΑΧΑ-ΚΕΦΑΚΙΑ....!!!!

PISTOS788 είπε...

Πυρά Μητροπολίτη Πειραιώς για την πρόσληψη 250 ιεροδιδάσκαλων του Κορανίου

Την οξεία αντίδραση του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ προκάλεσε η απόφαση της Κυβέρνησης να προσλάβει την φετινή χρονιά 250 "ιεροδιδασκάλους" του Κορανίου για τις Μουφτείες της Θράκης. "Σε αυτόν τον προγραμματισμό που περιβάλλει με τόση «αβρότητα» τις Μουφτείες της Θράκης δεν ευρέθη ούτε μία θέσις για την τροφό και κιβωτό του Γένους Ορθόδοξο Καθολική Εκκλησία της Ελλάδος παρά τις κίβδηλες και ψευδείς δεσμεύσεις και υποσχέσεις του Πρωθυπουργού της Κυβερνήσεως και του μέχρι προ τινος αρμοδίου επί των Εσωτερικών Υπουργού σε αντιπροσωπεία της Ιεράς Συνόδου" τονίζει ο Πειραιώς Σεραφείμ.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες