Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

MAX KAISER Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΝΤΑΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ συνέπειες για τις τράπεζες, και κατ’ επέκταση για την ελληνική οικονομία, είχε η ακατανόητη, σχεδόν «εγκληματική» δήλωση του Γ. Παπακωνσταντίνου ότι τα αποθέματα στα κρατικά ταμεία τελειώνουν στις 15 Ιουλίου και αναπόφευκτα θα υπάρξει στάση πληρωμών.

Πληροφορίες από τραπεζικές πηγές αναφέρουν ότι η δήλωση προκάλεσε πανικό και ειδικά την Τετάρτη ξεκίνησε μια μαζική εκροή καταθέσεων και μεταφορά τεράστιων ποσών στο εξωτερικό. Μόνο στην Κύπρο λέγεται ότι μεταφέρθηκαν 4 δισ. ευρώ! Απόσυρση μεγάλων ποσών έγιναν ακόμη και από μικροκαταθέτες από τα ΑΤΜ, μέχρι και 1.000 ευρώ.

Το φαινόμενο υποχώρησε ελαφρώς την επόμενη ημέρα (Πέμπτη), ωστόσο η εκροή συνεχίσθηκε, προκαλώντας τις έντονες ανησυχίες του τραπεζικού κόσμου για τις επιπτώσεις, αλλά και τις απορίες του για τη σκοπιμότητα της δήλωσης του υπουργού Οικονομικών. Παράλληλα ....
σημείωναν ότι τέτοιου είδους δημόσιες τοποθετήσεις αποτελούν «βούτυρο στο ψωμί» των κερδοσκόπων που σπεύδουν να επωφεληθούν από την αναστάτωση που προκαλείται.

Τη συγκρίνουν μάλιστα με την περιβόητη δήλωση του κ. Παπακωνσταντίνου περί «Τιτανικού» στα τέλη του 2009. Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή προκαλούν μεγάλη ζημιά και στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων, καθώς οι υποψήφιοι αγοραστές θα επιχειρήσουν να συμπιέσουν το κόστος προς τα κάτω, γνωρίζοντας ότι η χώρα αντιμετωπίζει οξυμμένα και πιεστικά ταμειακά προβλήματα.
Το αρνητικό κλίμα ήρθε να επιδεινώσει η δήλωση της Μαρίας Δαμανάκη για το ενδεχόμενο επιστροφής στη δραχμή στην περίπτωση που η χώρα μας δεν εφαρμόσει κατά γράμμα τα μέτρα που συμφωνήθηκαν με την «τρόικα». Με την παρέμβασή της η Επίτροπος εξυπηρέτησε τα σχέδια τόσο των Βρυξελλών όσο και της κυβέρνησης, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που θα είχε για την εθνική οικονομία. Οικονομικοί παράγοντες μιλούσαν για «καταστροφική δήλωση», ενώ σφοδρές ήταν οι αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Ιδιαίτερα οξύς ήταν ο Αλ. Τσίπρας, που εμμέσως ζήτησε την παρέμβαση του Εισαγγελέα εναντίον της κ. Δαμανάκη, υπενθυμίζοντας ότι η Δικαιοσύνη είχε παρέμβει μετά το e-mail του τορναδόρου από την Κρήτη που μιλούσε για πιθανή χρεοκοπία της Ελλάδας.

Την παρέμβαση του Εισαγγελέα ζήτησε με ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ Τραπεζών, κατηγορώντας την κ. Δαμανάκη ότι οι δηλώσεις της φέρνουν πανικό και πλήττουν την τραπεζική αγορά σε μια περίοδο ευαίσθητη και άκρως πρόσφορη για κερδοσκοπικά παιχνίδια. Η ΔΑΚΕ κάλεσε παράλληλα την κυβέρνηση να κινηθεί με την ίδια ταχύτητα, όπως όταν στο πρόσφατο παρελθόν είχε ανακοινώσει ότι θα προσφύγει νομικά εναντίον ανυπόστατων δημοσιευμάτων.
Πηγη-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_2047.html

21 σχόλια:

PISTOS 788 είπε...

Του Καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου

Ο μακαρίτης George Orwell έγραψε το γνωστό, μεταφρασμένο σε πάρα πολλές γλώσσες μυθιστόρημά του το 1948 και κάνοντας αναγραμματισμό του έδωσε τον τίτλο 1984…
Με αφορμή την ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ «βόμβα» περί παραιτήσεως από τη Βουλή του κ Καρατζαφέρη και του.....Κόμματός του και ενώ συνεχίζονται οι συγκεντρώσεις στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, στην Πλατεία λευκού Πύργου στη Θεσσαλονίκη δημοσιεύω με σημαντικές προσθήκες σχόλιο που είχα αναρτήσει στις 24 Μαρτίου:

Έτριψα τα μάτια μου, πήρα και χρησιμοποίησα 2 μπατονέτες για κάθε μου αυτί και συνέχισα ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΣ πλέον με επικινδυνότητα για εγκεφαλικό ή καρδιολογικό επεισόδιο να βλέπω και να ακούω σήμερα το πρωί (24 Μαρτίου 2011) τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου κ Γιώργο Κασιμάτη του Πανεπιστημίου Αθηνών να δηλώνει στην εκπομπή του κ Γιώργου Παπαδάκη ότι: (τα αποδίδω σε ελεύθερη μετάφραση)

«Το μνημόνιο με την τρόικα είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, οι αφαιμάξεις που έγιναν στην σύνταξή μας και τους μισθούς των εν ενεργεία συναδέλφων είναι ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, και, και, και, και όπως στέκεται το μνημόνιο εκχωρεί ΕΘΝΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ μας δικαιώματα!!!»

Ο κ Κασιμάτης είπε επίσης ότι ΔΕΝ έπρεπε να εγκριθεί το μνημόνιο ως ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ αποδεκτό από τις Νομικές Υπηρεσίες των Υπουργείων Οικονομικών και Δικαιοσύνης και ότι ο ίδιος το καλοκαίρι του 2010 έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ αγώνα για να ανακληθεί αλλά ΔΕΝ τον άκουσε κανείς!!!

PISTOS 788 είπε...

Αναρωτιέμαι, με αδικαιολόγητη ίσως, αλλά όχι επιτηδευμένη και εσκεμμένη αφέλεια ΔΕΝ είναι ΕΠΕΙΓΟΝ το περιστατικό και δεν ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΑ – ΤΩΡΑ κιόλας – οι 2 συνάδελφοί του Καθηγητές Συνταγματικού Δικαίου και νυν Υπουργοί κκ Βενιζέλος και Λοβέρδος να αντικρούσουν με επιστημονικά επιχειρήματα αυτό που εγώ εισέπραξα από τα λεγόμενα του κ Κασιμάτη ως πράξεις κατάλυσης του Συντάγματος και απεμπόληση Εθνικής Κυριαρχίας από την Κυβέρνηση; Είπε και πολλά άλλα και ανάμεσά τους το επίσης ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ ο κ Κασιμάτης:
«ότι περίμενε έστω ΕΝΑΣ ή ΜΙΑ Βουλευτής να εγείρει τα 2 αυτά καυτά θέματα μέσα στη Βουλή δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για άμεση ΑΚΥΡΩΣΗ του μνημονίου, αλλά κανείς και καμία ΔΕΝ το έκανε!!!»
Τρίβω τα μάτια μου για όσα είδα, μπατονέτες ξανά τα αυτιά μου για όσα άκουσα και βρίσκομαι σε κατάσταση επικινδυνότητας!
«Κατάλυση Συντάγματος και εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας!..»

Γίνεται και ΧΩΡΙΣ τανκς;

Θα σας θυμίσω ότι λιγότερο από 2 εβδομάδες μετά την εμφάνιση του καθηγητή κ Κασιμάτη στην εκπομπή του κ Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ-1. Συμμετείχε ο κ Μίκης Θεοδωράκης ο οποίος είπε πολλά και ακόμη πιο ανατρεπτικά – σύμφωνα με κάποιους ανατριχιαστικά – από όσα είχε πει ο κ Κασιμάτης.

PISTOS 788 είπε...

Θυμήθηκα εκείνη τη σκηνή με επικεφαλής την τότε Πρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου καθηγήτρια κ Άννα Ψαρούδα Μπενάκη τον Φεβρουάριο του 2005 επί Κυβερνήσεως κ Κ. Καραμανλή και Νέας Δημοκρατίας να ανακοινώνει στον κ Κάρολο Παπούλια την εκλογή του στο προεδρικό αξίωμα λέγοντας, μεταξύ άλλων, και τα ακόλουθα που προξένησαν δημοσιογραφικό σάλο και αναστάτωσαν, θυμάστε, σε έντονο βαθμό την ελληνική κοινή γνώμη (που δεν επαληθεύθηκε το 2005 στην πρώτη θητεία του κ Παπούλια αλλά το 2010 στη διάρκεια της δεύτερης προεδρικής του θητείας):
«Αναλαμβάνετε, κύριε Πρόεδρε, την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας για μία πενταετία, όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις: Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση ενδεχομένως και της Συνταγματικής Συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης».
Φρεσκάρω τη μνήμη σας υπενθυμίζοντας την άποψη του κ Γιώργου Παπανδρέου αναφορικά με την εθνική μας κυριαρχία, συμπληρώνοντας τα λεγόμενα της κυρίας Ψαρούδα, για την παγκόσμια διακυβέρνηση:
«Έτσι όπως χειριστήκαμε τα οικονομικά μας, αναιρείται και ένα κομμάτι της κυριαρχίας μας».

Ιούνιος του 2011, έτοιμο για υπογραφή το μνημόνιο 2 που, όπως λέγεται, εκχωρεί σχεδόν καθολικά την ΕΘΝΙΚΗ μας Κυριαρχία (τι σημαίνει τρόικα ΑΠΑΙΤΕΙ…ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ) και αναρωτιέμαι:

Μέσα στα 10 και πλέον εκατομμύρια Ελλήνων,

Πόσοι Φιλέλληνες έμειναν;
http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_6974.html

BornGR είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=C2Xt0vGbxWE&feature=related

κάποτε να σταματήσουμε να ποτίζουμε το "Δέντρο του κακού".

Ποντάρισε αλλά ακόμη δεν έληξε για να πάρει τα "κέρδη"......

Καλό βράδυ αδερφέ μου

zkcome είπε...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΝΤΑΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ήταν τότε μερικοί Έλληνες από εκείνους που ανέβαιναν για να προσκυνήσουν στην εορτή. Αυτοί λοιπόν πλησίασαν το Φίλιππο, που ήταν από τη Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας, και τον παρακαλούσαν λέγοντας: «Κύριε, θέλουμε να δούμε τον Ιησού». Έρχεται ο Φίλιππος και το λέει στον Ανδρέα. Έρχονται ο Ανδρέας και ο Φίλιππος και το λένε στον Ιησού. Τότε ο Ιησούς τούς αποκρίνεται λέγοντας: «Έχει έρθει η ώρα να δοξαστεί ο Υιός του ανθρώπου. Αλήθεια, αλήθεια σας λέω, αν δεν πεθάνει ο κόκκος του σίτου όταν πέσει στη γη, αυτός μόνος μένει. Αν όμως πεθάνει, φέρει πολύ καρπό.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΑΠΕΙΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΥΨΩΘΕΙ.

Trinity είπε...

Με ενα ''ΦΟΥ'' θα φυγουν, αρκει να το αποφασισει ο Μεγαλος.
Δεν αμφιβαλλω πλεον πως ολα γινονται για την ΤΕΛΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ αυτου του Λαου..

Ανώνυμος είπε...

ίντα γίνεται επαέ;

ταξιδιώτισσα

PISTOS 788 είπε...

BornGR

ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ.....

ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΙΔΩΝ....ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ...ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ....

ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΕΔΩ....ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥ....

ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ....

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ....

PISTOS 788 είπε...

zkcome

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΝΤΑΡΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.....

ΟΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ...ΤΑ ΠΑΙΖΩ ΟΛΑ....

ΤΟΓΙΟ;

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS 788 είπε...

Trinity

ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ....

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ....

ΓΕΝΙΚΗ ΠΡΟΒΑ....ΕΝ ΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ....

ΑΠΑΤΑΤΣΙΟΝ!

PISTOS 788 είπε...

Του Λεωνίδα Χ. Αποσκίτη, μέλους της Πρωτοβουλίας Πολιτών ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ
Ο ελληνικός λαός σε όλες τις πλατείες της χώρας ζει τον δικό του «Μάη», αγανακτεί, εξεγείρεται, παίρνει την ζωή στα χέρια του, απαιτεί αποφασισμένος: ΦΥΓΕΤΕ ΤΩΡΑ!

Το σύστημα πόνταρε στην διάσπαση μεταξύ των χιλιάδων πολιτών με ετερόκλητες ιδεολογικές ταυτότητες. Απέτυχε, καθώς είναι διάχυτη η ενωτική ατμόσφαιρα. Πίστευαν ότι θα εκτονωθεί γρήγορα. Διαψεύσθηκαν, το κίνημα όλο και δυναμώνει και συντονίζεται με τον πανευρωπαϊκό βηματισμό.
Τώρα επιχειρούν να ανοίξουν παράπλευρες οδούς διαφυγής με πολιτικά τεχνάσματα και καθεστωτικά τερτίπια, που έχουν όμως ξεγυμνωθεί. Ο κόσμος είναι αποφασισμένος να μείνει Σύνταγμα μέχρι την επόμενη ημέρα, μέχρι να φύγουν όλοι όσοι δημιούργησαν τη σημερινή κατοχή: κυβέρνηση, ΔΝΤ, τρόϊκα, Μνημόνιο και παρατρεχάμενοι.
Όσο περνάει ο καιρός, καταρρέουν τα σενάρια και τα φληναφήματα για ανάκαμψη, επανεκκίνηση και επιστροφή στο προ του 2009 κοινωνικό και εθνικό στάτους κβο, δικαιώνοντας όσους πρώτοι αντέδρασαν και κάλεσαν σε παλλαϊκό ξεσηκωμό.
Η πραγματικότητα είναι η απόλυτη σύγκρουση μεταξύ των οικονομικών συμφερόντων και των ανθρώπινων. Γι’ αυτό και καταλαβαίνουμε απόλυτα τους εξεγερμένους της Ισπανίας, της Ισλανδίας, της Πορτογαλίας και της υπόλοιπης Ευρώπης, που μοιράζονται μαζί μας την κοινή απέχθεια προς το πολιτικό σύστημα, τα συνδικάτα και τους τραπεζίτες.
Ο δρόμος είναι ένας: ξεσηκωμός για την ανατροπή του συστήματος μέχρι τέλους. Να αλλάξουμε τα πάντα «από τα νύχια μέχρι την κορυφή», όπως ζητούν οι «Αγανακτισμένοι», που κατέλαβαν τις πλατείες, όπως έκαναν πριν οι χιλιάδες Αιγύπτιοι της πλατείας Ταχρίρ.
Αυτό που τρέμει το σύστημα είναι η επανεμφάνιση ενός συλλογικού οράματος και ενός εθνικού σχεδιασμού.
Τρέμουν πρωτοβουλίες όπως αυτή των συμπολιτών μας στο Αίγιο, που έστησαν τοπικές κάλπες και αποφάσισαν με δημοψήφισμα στις 15 Μαΐου να αρνηθούν το πολιτικό σύστημα. Τρέμουν τις λαϊκές συνελεύσεις, όπως της Κεφαλονιάς που κήρυξε ανεπιθύμητους στο νησί τους πολιτικάντηδες και το ΣΔΟΕ…
Τρέμουν μην ξυπνήσει ο λαός, μην απεξαρτηθεί η ελληνική οικονομία από το ευρώ, μην γυρίσει ο ελληνικός στρατός τις πλάτες στις εντολές του ευρω-ατλαντικού συστήματος και σταθεί δίπλα στ’ αδέλφια του…
Απέναντι στην κυβερνητική πολιτική που, εκτός από αντισυνταγματική, εξοντωτική και μειοδοτική, είναι και αδιέξοδη, έχουν ορθωθεί δεκάδες αυτοοργανωμένες πρωτοβουλίες, κινήσεις και συλλογικότητες πολιτών, οι οποίοι αναζητούν έναν καινούργιο, δυναμικό και ενωτικό πολιτικό λόγο.

PISTOS 788 είπε...

ΠΗΓΗ-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_9579.html

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΣΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

ΤΟΝ ΠΙΕΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ.Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ,ΤΟΝ ΓΕΜΙΣΕ ΤΡΑΥΜΑΤΑ.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ.

ΟΡΓΙΖΕΣΘΕ ΚΑΙ ΜΗ ΑΜΑΡΤΑΝΕΤΕ.

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.

ΔΙΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΘΥΜΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΥ,ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ.

ΜΟΝΟ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ
ΤΑ ΦΑΣΚΕΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΕΣΑΣ.ΜΗΝ ΜΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΕΤΕ.

ΑΣ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ
ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΔΙΕΞΟΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ,ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ
ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ,ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ.

ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΜΕ.
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ.

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑΣ ΗΜΑΣ!ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ.ΠΡΟΣΠΑΘΩ!ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ.
ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΕΛΙΤΣΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ.
ΠΟΣΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ!
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΡΑΓΕ ΣΗΜΑΣΙΑ?
ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΙΣ!ΕΥΤΥΧΩΣ!ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΓΩΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

PISTOS 788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ....ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS 788 είπε...

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ: Μητροπολίτης Πειραιώς για την λέσχη Bilderberg
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Ἀκτὴ Θεμιστοκλέους 190, 185 39 ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ, Τηλ. +30 210 4514833 (19), Fax +30 210 4528332 e-mail: impireos@hotmail.comἘν Πειραιεῖ τῇ 3ῃ Ἰουνίου 2011
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Θ Ε Ν

Καθώς βαθαίνει ἡ κρίση καί ἡ ὕφεση συγκλονίζει τήν χώρα μας οἱ ἐκβιασμοί τῆς Κυβέρνησης διά στόματος τοῦ Ὑπουργοῦ Οἰκονομικῶν ἀποδεικνύουν ἐναργέστατα τήν βασιμότητα τῆς γνωστῆς δήλωσης τοῦ πρ. Διευθύνοντος Συμβούλου τοῦ ΔΝΤ περί «προεκλογικῶν ὑπογείων διαδρομῶν» διά τήν οἰκονομική ὑποδούλωση καί ἐξαθλίωση τῆς χώρας μέ στοχοθεσία τήν ἀπομείωση τῶν οἰκονομικῶν της ἀξιῶν καί μεγεθῶν καί τήν ἁρπαγή τοῦ φυσικοῦ της πλούτου καί τῶν βασικῶν ὑποδομῶν της σέ ἐξευτελισμένες τιμές ἐφαρμόζοντας τήν γνωστή μέθοδο τῶν ἁρπακτικῶν τοῦ διεθνιστικοῦ συστήματος.

Ναυαρχίδα ὅλου αὐτοῦ τοῦ δολίου καί αἰσχροῦ σχεδιασμοῦ εἶναι ἡ σατανοκίνητη λέσχη Μπίλντεμπεργκ, πού ἀποτελεῖ τόν πολιτικό βραχίονα τοῦ διαμονιώδους Σιωνιστικοῦ τέρατος καί ἡ ὁποία εἶναι ἡ συντονίστρια τῶν διαφόρων μασονικῶν καί ναζιστικῆς ὑφῆς ὀργανώσεων πού στοχεύουν στήν παγκόσμια ὀλιγαρχική καί τυρρανική διακυβέρνηση. Πρῶτα μέλη τῆς ναυαρχίδας ὑπῆρξαν ὁ Πολωνοεβραῖος Ρότζερ Ρέντιγκερ καί ὁ ναζιστής πρίγκηπας Μπέρνχαρντ τῆς Ὀλλανδίας, χρηματοδότες δέ ὅλος ὁ «καλός» κόσμος Σιωνιστές καί Ναζιστές Ρότζιλντ, Ροκφέλερ, Schiff, Kuhn, Loeb, Οὐόλεμπεργκ κλπ. Αὐτή ἡ ὀργάνωση ἀνέλαβε νά δημιουργήσει ὅλα τά διεθνῆ ὄργανα πού θά ὑπηρετούσαν δῆθεν τήν παγκόσμια εἰρήνη.Γιά παράδειγμα τόν Ο.Η.Ε. τοῦ ὁποίου τό κτίριο κτίστηκε σέ οἰκόπεδο τῶν Ροκφέλερ. Ὁ μακροβιότερος Γραμματέας του ἦταν ὁ διαβόητος Κούρτ Βάλτ Χάιμ, σκληρός ναζιστής μέ κατηγορίες γιά ἐγκλήματα κατά τῆς ἀνθρωπότητος. Καριέρα μεγάλη ἔκανε στόν Ὀργανισμό ὁ ἐπίσης διαβόητος Κόφι Ἀνάν, σύζυγος τῆς ἀνεψιᾶς τοῦ Οὐόλεμπεργκ, ἑνός ἀπό τούς κύριους χρηματοδότες τῆς Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.
Μέ πρόσχημα τό «ἀντικομμουνιστικό ἄλλοθι» δημιούργησαν ὅλες τίς ὀργανώσεις πού ἐλέγχουν τόν πλανήτη. Δημιούργησαν τήν Παγκόσμια Τράπεζα μέ πρῶτο Πρόεδρο τόν ἑβραῖο Εὐγένιο Μάγιερ, πατέρα τῆς Κ. Γκράχαμ, ἡ ὁποία εἶναι ἡγετικό στέλεχος τῆς Λέσχης Μπίλντεμπεργκ.

PISTOS 788 είπε...

Ἐρευνώντας τούς διευθύνοντες συμβούλους ὅλων αὐτῶν τῶν μηχανισμῶν καί τοῦ παγκόσμιου μηχανισμοῦ παραγωγῆς καί διασποράς προπαγάνδας τῆς νέας τάξης, βλέπομε πώς ἔστησαν ἕνα παγκόσμιο μηχανισμό ὁ ὁποῖος ἀποφασίζει ποιός θά γίνει διάσημος, ποιός θά ἀναλάβει τήν ἡγεσία ἑνός λαοῦ ἤ μιᾶς πολυεθνικῆς ἑταιρείας καί ποιοί θά γίνουν image mekers τῆς ἐλεγχόμενης παραπληροφόρησης τοῦ ἔντυπου καί ἡλεκτρονικοῦ τύπου σέ ὅλη τή γῆ. Γνωστά τά ὀνόματα τοῦ Χάϊμ Σαμπάν, τοῦ Ρ. Μέρντοχ, τοῦ Ρ. Λώντερ, τοῦ Κόνραντ Μπλάκ, τοῦ Ντέ Μπενεντέτι. Μέ ἐπικεφαλῆς τήν Ὀμοσπονδιακή Τράπεζα τῶν ΗΠΑ ὑπό τόν σιωνιστή Γκρίνπαν καί μέ ἐκτελεστικά ὄργανα τήν Παγκόσμια Τράπεζα μέ ἐπικεφαλής τό σιωνιστή Γούλφενσον καί τήν Κεντρική Εὐρωπαϊκή Τράπεζα μέ ἐπικεφαλῆς τόν σιωνιστή Τρισέ καί τήν περίφημη Ντόϊτσε Μπάνκ τῆς κας Μέρκελ μέ ἐπικεφαλῆς τόν σιωνιστή Ἄκερμαν ἔχουν ἰσοπεδωθεῖ τά πάντα.

Τήν ἐπίθεση ξεκίνησε ἡ Ὀμοσπονδιακή Τράπεζα τῶν ΗΠΑ, (ὁμήρου τοῦ σιωνιστικοῦ τέρατος), μέ στόχο τό σύνολο τῶν κρατῶν τῆς γῆς καί μέ κεφάλαια, αὐτά τῆς Λέσχης Μπίλντεμνπεργ. Μέ τήν μείωση τῶν ἐπιτοκίων στόχος τους ἔγινε νά «πλημμυρίσουν» τήν Δύση μέ φθηνό χρῆμα, ὥστε νά καταστρέψουν τό βιομηχανικό της κεφάλαιο. Γιγαντώθηκαν ἀφύσικα μέ τόν «ἀέρα» τῶν στεγαστικῶν δανείων στίς ΗΠΑ καί μετά βγῆκαν στόν πλανήτη νά σαρώσουν τά πάντα. Ἔριξαν χρῆμα στήν ἀγορά μέ τρόπο πού νά καταστρέφει τό κεφάλαιο. Χρηματοδότησαν τό ἐμπόριο καί αὐτό ἐξουθένωσε τήν παραγωγή. Ντοϊτσε Μπάνκ, Γκόλντμαν Σάξ καί ἄλλος ὑπό τίς εὐλογίες τῆς Εὐρωπαϊκῆς Τράπεζας σάρωσαν τά πάντα. Ὁ «βομβαρδισμός» τῆς Εὐρώπης ἦταν πλήρης καί ἰσοπεδωτικός. Μέσα σέ ἐλάχιστα χρόνια τό σύνολο τῆς παραγωγῆς τῆς Δύσης μεταφέρθηκε στήν Κίνα, ἡ Δύση ἔμεινε παντελῶς ἄνεργη.

Ἡ αὐτοκρατορία τῆς Μπίλντεμπεργκ ὑψώνεται πάνω σέ νεκρά κουφάρια ἐργοστασίων.

PISTOS 788 είπε...

Γιά νά μήν ἀντιδροῦν οἱ λαοί σέ αὐτή τήν καταστροφή χρησιμοποιήθηκαν χρήματα ὥστε νά δημιουργήσουν τήν ψευδαίσθηση μιᾶς νέας πρωτοφανοῦς καί «μυστηριώδους» οἰκονομίας, ἡ ὁποία δημιουργεῖ ἀνάπτυξη καί εὐημερία χωρίς παραγωγή. Μιᾶς νέας οἰκονομίας, ἡ ὁποία δημιουργεῖ χρῆμα ἀπό τό χρῆμα. Μιᾶς νέας οἰκονομίας ἡ ὁποία συντηρεῖ κάποιον χωρίς νά εἶναι ἀπαραίτητο αὐτός νά ἐργάζεται.

Ὅλες αὐτές οἱ «ψευδιασθήσεις» δημιουργήθηκαν ἀπό τό φθηνό χρῆμα καί τόν ὑπερδανεισμό, εἴτε αὐτός ἀφοροῦσε τά μή παραγωγικά κράτη, εἴτε τά «ἄνεργα» νοικοκυριά. Τά δάνεια εἶχαν περάσει καί στόν ἁπλό κόσμο καί γι’ αὐτό οἱ λαοί δέν ἀντιδροῦν τήν στιγμή τῆς καταστροφῆς. Οἱ σιωνιστές στήν πραγματικότητα ἐξαγόρασαν τήν ἀπάθειά τους, τούς νάρκωσαν προκειμένου νά μήν ἀντιδράσουν.

Τήν ἴδια ὥρα πού ἡ Δύση ἰσοπεδωνόταν μέ αὐτόν τόν περίεργο βομβαρδισμό χρήματος στόν λεγόμενο ὑπανάπτυκτο κόσμο ὁ Γούλφενσον τῆς Παγκόσμιας Τράπεζας, τῆς Τράπεζας πού σύμφωνα μέ τόν πρ. ἀντιπρόεδρό της Τζόζεφ Στίγκλιτς ὄχι μόνο δέν βοηθοῦσε τά κράτη νά ξεφύγουν ἀπό τίς κρίσεις ἀλλά ἀντίθετα δημιουργοῦσε τίς κρίσεις μέ «φθηνό»χρῆμα, ὡδήγησε σέ ἐγκληματικό ὑπερδανεισμό καί ἐν τέλει στήν ὀμηρεία του. Τά χρήματα δόθηκαν χωρίς κανένα ἀναπτυξιακό στόχο καί μετατράπηκαν σέ διαφθορά. Μέ τά χρήματα αὐτά δέν χτίστηκε οὔτε ἕνα σχολεῖο, οὔτε ἕνα ἐργοστάσιο, οὔτε ἕνα νοσοκομεῖο. Ἔγιναν βίλες, σκάφη ἀναψυχῆς, ἀμοιβές πόρνων, πολυτελῆ αὐτοκίνητα διεφθαρμένων ἀξιωματούχων. Σέ κράτη θεόφτωχα ξεπηδοῦσαν μέσα σέ μιά νύχτα διεσεκατομμυριοῦχοι διεφθαρμένοι κρατικοί λειτουργοί, οἱ ὁποίοι δένουν ἀπόλυτα μέ τά συμφέροντα τῶν ἰμπεριαλιστῶν σιωνιστῶν. Οἱ λαοί στήν κυριολεξία λιμοκτονοῦν κάτω ἀπό τίς συνθῆκες κάλυψης τοῦ δανεισμοῦ τους καί ξεπουλοῦν σέ ἐξευτελιστική τιμή ὅτι πολυτιμότερο διαθέτουν. Ὀρυχεῖα, πετρελαιοπηγές, φυτεῖες κλπ πῆγαν μέσα σέ λίγα χρόνια στά χέρια τῶν πολυεθνικῶν. Ὁ ἀνεπτυγμένος κόσμος δέν ἀντιδρᾶ γιατί ἁπλούστατα οἱ ἐγκληματίες ἔχουν ἐξασφαλίσει τήν σιωπή του, ἐλέγχοντας τήν ἐνέργεια καί μέσῳ αὐτῆς τήν τεχνολογία. Οἱ 7 ἀδελφές τῶν πετρελαίων γνωρίζουν τό παιγχνίδι τοῦ ἐκβιασμοῦ κάθε φορά πού ἡ ἀνθρωπότης ἀντιδρᾶ στά ἐγκλήματα τοῦ συστήματος.

PISTOS 788 είπε...

Ἀπό τήν στιγμή πού μέ τόν ὑπερδανεισμό ἔδεσαν τό σύνολο τῶν κρατῶν τοῦ πλανήτη στό ἅρμα τους, στόχος τους ἔγιναν οἱ ἴδιοι οἱ λαοί τῶν πιό ἀνεπτυγμένων κρατῶν. «Σκόρπισαν» χρῆμα καί πρέπει νά τό «μαζέψουν». Ἐλέγχοντας τά διεθνῆ ὄργανα καί τίς κυβερνήσεις τῶν διεφθαρμένων, τίς ὁποῖες ἐπέβαλαν μέ τήν πλύση ἐγκεφάλου τῶν ἐγκαθέτων ΜΜΕ ἔσπασαν τά προστατευτικά φράγματα τῶν ἐθνικῶν οἰκονομιῶν. Ὅ,τι νόμο θέλουν μποροῦν νά τόν περάσουν μέ ἕνα ἄρθρο μέσα σέ μία νύχτα καί ὅποιος ἀντιδρᾶ φεύγει ἀπό τή «μέση». Μόνοι τους ἀποφάσισαν, νομοθέτησαν καί ἐκτέλεσαν τό μεγαλύτερο οἰκονομικό ἔγκλημα ὅλων τῶν ἐποχῶν. Ἔβαλαν τούς λαούς στά Χρηματιστήρια καί τούς λεηλάτησαν ἐκ τοῦ ἀσφαλοῦς. Αὐτοί ἀποφάσισαν νά γίνεται τό χρηματιστηριακό παιγχνίδι μέ «ἀέρα». Γνωστή ἡ δρᾶση τήν σιωνιστῶν Μπάφετ καί Σόρος, Μπλάκφάϊντ τῆς Γκόλντμαν Σάξ, Φούλντ τῆς Λέμαν Μπρόδερς, Schwab τῆς ὁμώνυμης ἑταιρείας κλπ. Λεηλάτησαν τό ἕνα χρηματιστήριο μετά τό ἄλλο, τόν ἕναν λαό μετά τόν ἄλλο καί μέ τίς ἐπενδυτικές τους τράπεζες «μόλυναν» τήν χρηματοοικονομική ἀγορά μέ «τοξικά» ὁμόλογα μέ στόχο νά λεηλατήσουν καί τούς «κουμαπράδες»τῶν λαῶν. Τά χρήματα πού δέν βρίσκονταν στήν ἀγορά ἀλλά στά Ταμεῖα τῶν μεγάλων ΔΕΚΟ καί τῶν ἀσφαλιστικῶν ὀργανισμῶν. Ἡ δύναμη τεραστίων δημοσίων ἐπιχειρήσεων καί ὁ πλοῦτος μιᾶς ὁλόκληρης γενιᾶς ἐργαζομένων ἔγιναν «τοξικά»χαρτιά ἄνευ ἀξίας καί ἔτσι ἐπαναλαμβάνουν τώρα στίς κατεστραμένες χῶρες τῆς Δύσεως τήν ἴδια μέθοδο μέ τίς ὑπανάπτυκτες, τίς ὁδήγησαν στόν ὑπερδανεισμό γιά νά ἁρπάξουν αὐτά πού οἱ λαοί θεωροῦν «ἱερά καί ὅσια» καί τά ὁποῖα ἦταν ἀδιαπραγμάτευτα. Ἔχοντας ὑπό τήν ἀπόλυτη ἐξουσία τους τίς διεφθαρμένες ἡγεσίες εἶναι εὔκολο νά τό καταφέρουν. Μέ τά χρήματα πού ἅρπαξαν ἀπό τά χρηματιστήρια ἀγοράζουν πάμφθηνα τίς δημόσιες ἐπιχειρήσεις μέσῳ τοπικῶν ἐγκαθέτων πού ἔχει ἐκπαιδεύσει ἡ μασονική γάγραινα καί ἔχει ἀχρειώσει τό σαρκολατρικό, ἠδυπαθές καί ὑλιστικό καί οὐσιαστικά ἀθεϊστικό ἰδεολόγημα τῆς παγκόσμιας διακυβέρνησης καί τῆς παγκόσμιας ἑωσφορικῆς καί σατανιστικῆς θρησκείας.

PISTOS 788 είπε...

Στόχος εἶναι βέβαια, ὅλος ὁ πλανήτης, ὅλα τά κοιτάσματα τῶν μή ἀνανεωσίμων πόρων τοῦ πλανήτη, οἱ τηλεπικοινωνικές, ἐνεργειακές καί ὑδρευτικές ὑποδομές. Τό σύνολο τῶν ἀμυντικῶν, ὑγιειονομικῶν, ἀσφαλιστικῶν καί τραπεζικῶν συστημάτων. Οἱ γεωργικές ἐκτάσεις, ἡ τεχνολογία τῶν βιομηχανικῶν κλάδων. Μέχρι καί τό ὀδικό δίκτυο ἔχουν βάλει ὡς στόχο ἀπόκτησής του.

Πλήρης ἀπόδειξη τῶν ἀνωτέρω ἀποτελεῖ τό γεγονός ὅτι τό Ἀμερικανικό Κράτος πού τούς ἐξέθρεψε καί τούς ἀνέχθηκε εἶναι τόσο ὑπερχρεωμένο πού μοιάζει περισσότερο μέ τό Μπαγκλαντές παρά μέ δυτική δημοκρατία. Ἔντεκα τρισεκατομμύρια δολλάρια χρωστοῦν οἱ ΗΠΑ. Τρία ἑκατομμύρια ἐξώσεις ἐκδόθηκαν τόν τελευταῖο χρόνο. Τριάντα ἑκατομμύρια ἄνθρωποι ἐξαρτῶνται ἀπό τά δημόσια συσσίτια. Πενήντα ἑκατομμύρια Ἀμερικανοί εἶναι ἐπισήμως οἱ ἀνασφάλιστοι. Δέν ὑπάρχει λοιπόν ἡ θρυλική Ἀμερικανική αὐτοκρατορία ἀλλά ἀντιθέτως ἡ οἰκονομική αὐτοκρατορία τῶν Σιωνιστῶν μελῶν τῆς λέσχης Μπίλντεμπεργκ. Σήμερα γιά πρώτη φορά στήν ἱστορία τῆς ἀνθρωπότητος τά κράτη ἔχουν μιά οἰκονομική ὁμοιογένεια, τήν ὁμοιογένεια τῆς καταστροφῆς.

Ὅ,τι ἀνῆκε στούς λαούς σήμερα ἀνήκει στίς πολυεθνικές τοῦ Σιωνισμοῦ. Προδόθηκαν οἱ λαοί ἀπό τίς δοτές ἡγεσίες τους. Κεφάλαια καί ἀγορές παραδόθηκαν στά ἀφεντικά τῶν Μπίλντεμπεργκς. Ἄν δεῖ κάποιος τί συμβαίνει σήμερα στήν Ἑλλάδα μπορεῖ νά καταλάβει τί πραγματικά συμβαίνει στήν Γαλλία, τήν Γερμανία, τήν Ἰταλία, τήν Βρετανία κλπ. Πρῶτα ἡ λέσχη «ἐκτίμησε» τά προσόντα τοῦ Μπλέρ καί κατόπιν τόν «ἀνεκάλυψε» ὁ Βρετανικός λαός. Πρῶτα ἡ λέσχη «ἐκτίμησε» τά προσόντα τοῦ Σαρκοζί καί κατόπιν τόν «ἀνεκάλυψε» ὁ Γαλλικός λαός. Μέχρι καί ἡ πρώην «κομμουνίστρια» Μέρκελ μέσα ἀπό τούς διαδρόμους τῆς Λέσχης ἔφτασε στήν θέση τῆς Καγκελαρίας τῆς Γερμανίας. Ὅλοι οἱ ἡγέτες τῆς Εὐρώπης εἶναι ἐπιλεγμένοι ἀπό τήν λέσχη. Ὅλοι τους διορισμένοι νά ὑπηρετοῦν τά ἀφεντικά τους εἰς βάρος τῶν λαῶν πού τούς ψηφίζουν. Τό ἴδιο συμβαίνει καί μέ τά συλλογικά ὄργανα τῆς Ε.Ε. Ἀπό τό θλιβερό Μπαρόζο μέχρι τόν Σολάνα, ὅλοι λειτουργοῦν μέ «ραβασάκια» τῆς Λέσχης. Ὅποιος ἀντιδρᾶ δέν πάει ἁπλά σπίτι του ἀλλά φυλακή γιά διαφθορά. Ἔχουν στήσει μιά βιομηχανία παραγωγῆς μελλοντικῶν ἡγετῶν μέ τήν δύναμη τῶν μέσων διεθνοῦς προπαγάνδας, τά ὁποῖα διαθέτουν δημιούργησαν μιά τρομερή βιτρίνα γιά κάποια πολύ συγκεκριμένα πανεπιστήμια τῶν ΗΠΑ. Τό περίφημο Ivy League περιλαμβάνει 8 ἀπό αὐτά ἀπρόσιτα γιά τούς πολλούς, προσιτά γιά τούς ἐκλεκτούς τῆς Λέσχης καί ἀσφαλῶς δέν εἶναι τυχαῖο ὅτι ἐλέγχονται πλήρως μέ προέδρους σιωνιστές Ἑβραίους. Στό Τάφτ πρόεδρος εἶναι ὁ ἑβραῖος Lawrence Bacow. Στό Χάρβαρντ πρόεδρος εἶναι ὁ ἑβραῖος Lawrence Summers, πού διαδέχθηκε τόν ἐπίσης ἑβραῖο Neil Redenstine. Στό Γέιλ πρόεδρος εἶναι ὁ ἑβραῖος Richard Levin. Στό Πρίνστον πρόεδρος εἶναι ἡ ἑβραῖα Shirley Tilghman, πού διαδέχθηκε τόν ἑβραῖο Harvey Shapiro. Στό Κορνέλ πρόεδρος εἶναι ὁ ἑβραῖος Jeffrey Lehman. Στό Πανεπιστήμιο τῆς Πενσυλβάνιας πρόεδρος εἶναι ἡ ἑβραῖα Judith Robin. Ἐκεῖ κατασκευάζονται οἱ δοσίλογοι τῆς Νέας Τάξης καί οἱ ἡγέτες τῆς Νέας Ἐποχῆς. Δέν φοροῦν πλέον κουκούλες, οὔτε κρύβονται ὅπως οἱ προκάτοχοί τους. Σήμερα φοροῦν πανάκριβα ροῦχα καί τά πρόσωπά τους προβάλονται στά περιοδικά τῶν ἀφεντικῶν τους. Σήμερα θεωρεῖται must νά μιλοῦν μεταξύ τους in english, στήν γλῶσσα τῶν ἀφεντικῶν.

PISTOS 788 είπε...

Νά λοιπόν, γιατί συγχαίρω ἀπό τά βάθη τῆς ψυχῆς μου τό κίνημα «ἀγανακτισμένων», νά γιατί σπεύδω νά ἀσπασθῶ μετ’ εὐλαβείας τόν μαΐστορα τοῦ τόπου καί τοῦ τρόπου μας κυρ Μίκη Θεοδωράκη καί τούς πανεπιστημιακούς μου δασκάλους Γ. Κασιμάτη καί Αἰδεσιμ. Κωνσταντῖνο Μπέη πού ὑψώνουν ἄφοβα τό λάβαρο τῆς ἀντίστασης στήν ἄθλια σιωνιστική καταιγίδα καί πού χρεωστοῦν στήν ἱστορία τους νά κατονομάσουν καί νά καταδείξουν ὅλους τούς ἀνωτέρω στυγνούς ἐγκληματίες τῆς γῆς.

Τελειώνοντας, ἀπό τό ταπεινό μου μετερίζι τοῦ ἐλαχίστου διακόνου τοῦ εὐχαριστιακοῦ σώματος τῆς Ἐκκλησίας μέ στεντόρια φωνή διασαλπίζω στό εὐλογημένο μου ποίμνιο τούς μακαρίους λόγους τῆς ὁριακῆς Ἀποκαλύψεως «ὁ ἀδικῶν ἀδικησάτω ἔτι, καί ὁ ῥυπαρός ῥυπαρευθήτω ἔτι, καί ὁ δίκαιος δικαιοσύνην ποιησάτω ἔτι, καί ὁ ἅγιος ἁγιασθήτω ἔτι. Ἰδού ἔρχομαι ταχύ, καί ὁ μισθός μου μετ’ ἐμοῦ, ἀποδοῦναι ἑκάστῳ ὡς τό ἔργον ἔσται αὐτοῦ, ἐγώ τό Α καί τό Ω, ὁ πρῶτος καί ὁ ἔσχατος, ἀρχή καί τέλος» (22:12-13)

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (4) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (53) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (21) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (58) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (1) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (53) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (1) ΤΟΓΙΟ; (17) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.