Τρίτη, 21 Ιουνίου 2011

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΕΞΩΔΙΚΟ


Προς:
– Τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος κ. Γ. Α. Παπανδρέου
ως εκπρόσωπο της Εκτελεστικής Εξουσίας
- Τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο....
ως εκπρόσωπο της Νομοθετικής Εξουσίας
- Τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Γ. Καλαμίδα
ως εκπρόσωπο της Δικαστικής Εξουσίας
- Τον Υπουργό Εθνικής Αμύνης κ. Π. Μπεγλίτη
ως αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων

ΕΝΩΠΙΟΝ TOY ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ
(Μόνου κατά το Σύνταγμα δικαιουμένου και υποχρεωμένου να αντιστέκεται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία. Άρθρο 120 παρ. 4Σ).
Κατά γενική ομολογία, η πολιτική ηγεσία του τόπου μας, τα τελευταία τριάντα πέντε περίπου χρόνια, ασκώντας άφρονα πολιτική, οδήγησε τη χώρα σε μία πλασματική ανάπτυξη, από την οποία επωφελήθηκαν οι συγγενείς και οι φίλοι των πολιτικών προσώπων που άσκησαν εξουσία.
Μάλιστα, αυτή η πολιτική ηγεσία δεν δίσταζε να:
Παραδίδει την αρχηγία των Ενόπλων Δυνάμεων σε κομματικούς της φίλους, εκφυλίζοντας παράλληλα τη μαχητικότητα και τον ρόλο τους να υπεραμυνθούν των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας, με τη διασπορά του στερεότυπου οπίου «τίποτα δεν πρόκειται να γίνει!”.
Δημιουργεί το περιβάλλον στο οποίο ικανότατοι Αξιωματικοί:
Είτε αποστρατεύονταν ακούσια με ανυπόστατες αιτιάσεις,
Είτε μη ανεχόμενοι την αναξιοκρατία και τον κομματικό ραγιαδισμό που επέβαλαν οι διορισμένοι «ηγέτες», υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους προσπαθώντας να διατηρήσουν στο ακέραιο την αξιοπρέπεια τους.
Κατασπαταλά τους αμυντικούς προϋπολογισμούς σε αμφισβητούμενης αποτελεσματικότητας και καθομολογούμενης αδιαφάνειας εξοπλιστικά προγράμματα, χωρίς να εξασφαλίζεται η υποστήριξή τους, ενώ παράλληλα οι μόνιμοι και έφεδροι στρατιωτικοί, συνέχιζαν να λειτουργούν, εργάζονται και ζουν σε συνθήκες του προηγούμενου αιώνα.
Εξαφανίζει τη γνώση και τον επαγγελματισμό από τα καίρια σημεία της διοικητικής μηχανής, οργώνοντας το καλύτερο χωράφι για την ευδοκίμηση της διαφθοράς.
Η τακτική αυτή ακολουθήθηκε και στον υπόλοιπο δημόσιο βίο της χώρας, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε πρωτοφανή φαινόμενα διαφθοράς, τα οποία η κάθε πλευρά εκμεταλλευόταν ανάλογα, προκειμένου να καταλάβει την εξουσία και να συνεχίσει την καταστροφή της.
Σε αυτά τα 35 χρόνια, μεθοδευμένα καταστράφηκε κάθε παραγωγική υποδομή, ενώ η Παιδεία μας εξαρθρώθηκε συθέμελα επ’ ωφελεία της παραπαιδείας που και αυτή είναι στρατευμένη στον ευνουχισμό των Πανελλαδικών. Το Δημόσιο έγινε ο μόνος εργοδότης και επενδυτής.
Οι νέοι παραδόθηκαν «άοπλοι» στον «σύγχρονο» τρόπο ζωής, ο οποίος μεταξύ των άλλων συμπεριελάμβανε και την διαρκή προσπάθεια να τους εξασφαλίσει μία θέση στο Δημόσιο, προκειμένου να καλυφθεί το μεγάλο έλλειμμα της κρατικής εξουσίας να ανοίξει νέους ορίζοντες και προοπτικές για τους νέους με επιθυμίες και οράματα.

Τραγική κατάληξη να ζούμε σήμερα ένα νέο κύμα μεταναστών με την διαφορά όμως, ότι αυτή την ώρα δεν μεταναστεύουν τα εργατικά χέρια, αφού αυτά μας προσφέρονται σε αφθονία από χώρες αμφιβόλων σκοπιμοτήτων αλλά οι πνευματικοί μας άνθρωποι με ιδιαίτερες ικανότητες.
Αυτοί δηλαδή στους οποίους επενδύσαμε τα τελευταία χρόνια την πρόοδο και αλλαγή της πατρίδας μας.
Συνεπώς, ήταν απολύτως βέβαιο ότι θα φθάναμε στην σημερινή κατάσταση. Μόνο που εκείνοι που ασκούσαν την εξουσία παραπλανούσαν με ψεύτικες υποσχέσεις, με ψευδή παραστατικά τους πολίτες, τους αποπροσανατόλιζαν από τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας τους, υποσχόμενοι «καλύτερες ημέρες». Είναι οι ίδιοι που και σήμερα έρχονται να υποσχεθούν στον αγανακτισμένο και διαμαρτυρόμενο λαό, ότι κάνουν ότι μπορούν για να «σώσουν» την χώρα από την καταστροφή.
Την καταστροφή στην οποία εκείνοι την οδήγησαν, ενώ είναι φανερό, ότι τα μέτρα που λαμβάνονται δεν οδηγούν στην διάσωση αλλά στην καταβαράθρωση της Ελληνικής κοινωνίας και του κράτους. Άλλωστε την αποτυχία τους συνομολογούν και οι ίδιοι πλέον....

Όπως ήταν φυσικό με τον τρόπο που έχει επιλέξει να ασκεί την εξουσία της η πολιτική παράταξη που υφάρπαξε για μία ακόμη φορά την λαϊκή εντολή, υποσχόμενη ημέρες πλήρεις υλικών προνομίων, έχει προκαλέσει αναταραχή στο εσωτερικό και θυμηδία στο εξωτερικό.
Έχει για μία ακόμη φορά καθηλώσει τις ελπίδες του Έθνους μας για ανάταξη και πρόοδο και έχει φέρει προ των πυλών νέα εθνική συμφορά, είτε με την πιθανολόγηση μιας εξευτελιστικής εθνικής χρεοκοπίας είτε με την παράδοση άνευ όρων εθνικού εδάφους χάριν αποπληρωμής χρέους, το οποίο η ανόητη και χωρίς όρους διαχρονική καιροσκόπος πολιτική, έχει δημιουργήσει.
Με την παρούσα αναφορά μας, την οποία απευθύνουμε προς τον Ελληνικό Λαό και την κοινοποιούμε στην Εκτελεστική, την Νομοθετική και Δικαστική Εξουσία της Χώρας, θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους εκείνους που θεωρούν, ότι η Πατρίδα είναι αποκλειστικά δική τους υπόθεση και μπορούν να την διαχειρισθούν για μία ακόμη φορά χωρίς τον οφειλόμενο προς αυτήν σεβασμό, ασκώντας βιαίως Συνταγματικές εκτροπές, ότι είμαστε παρόντες στην κρίσιμη για το Έθνος στιγμή.
Παρακολουθούμε και αγρυπνούμε μαζί με τον Ελληνικό λαό, όπως οφείλουμε, αφού, πλέον όλων των άλλων, έχουμε δώσει και όρκο προς την Πατρίδα να τηρούμε το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους, γεγονός που δεν έχουμε λησμονήσει μετά την αποστρατεία μας, μιας και εξακολουθούμε να είμαστε ενεργοί πολίτες.
Υπενθυμίζουμε στους συμπολίτες μας ότι είμαστε σάρκα από τη σάρκα τους και τους επισημαίνουμε το αυτονόητο. Είμαστε συναγωνιστές τους.
Στην αναγνωρισμένη κατά το Σύνταγμα εξουσία δηλώνουμε, ότι θα πράξουμε αυτό που μας αναλογεί ώστε με νόμιμες ενέργειες όλοι εκείνοι που ταπεινώνουν την Χώρα διεθνώς και διαμελίζουν τη σάρκα της, να λογοδοτήσουν σε Δικαστές ανεξάρτητους και αφοσιωμένους στο καθήκον τους.

Υποσχόμεθα ότι δεν θα ανεχθούμε άλλη ταπείνωση του Έθνους και θα συνταχθούμε με τις μικρές μας δυνάμεις, μαζί με τον Ελληνικό Λαό, σε κάθε νόμιμη ενέργεια που μόνο σκοπό θα έχει να μη ζήσει ο λαός μας στο εξής, ημέρες προσβολής και ανώφελης θυσίας.
Τέλος απευθυνόμενοι προς τους εν ενεργεία συναδέλφους μας τους παρακαλούμε να βρίσκονται σε πλήρη υπηρεσιακή ετοιμότητα για την προάσπιση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Πατρίδας μας και να μη παραχωρήσουν νομιμότητα σε καμία πολιτική πράξη οποιασδήποτε εξουσίας, η οποία θα αντιστρατεύεται τους νόμους του Ελληνικού κράτους αλλά πάνω απ’ όλα δεν θα υπηρετεί πιστά το Σύνταγμα της Χώρας.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Αναπλ. Γενικός Γραμματέας Ο Πρόεδρος
Άννα Βλαχοπούλου Εμμανουήλ Σαρτζετάκης
Αξιωματικός Π.Ν. ε.α. Αξιωματικός Π.Ν. ε.α.


14 σχόλια:

PISTOS 788 είπε...

Δώστε μας τον ήλιο σας να πάρετε το δάνειο

Εξαγωγή της ηλιακής ενέργειας στη Γερμανία ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας. Σημειώνει ότι πρέπει να πειστούν οι Γερμανοί φορολογούμενοι για τη συμμετοχή της χώρας σε νέο πρόγραμμα

Να δοθεί η εκμετάλλευση των ελληνικών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της Ελλάδας σε γερμανικές εταιρείες πρότεινε ο υπουργός
Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προκειμένου..
να περιοριστεί το ελληνικό χρέος.
"Η ετήσια ηλιοφάνεια στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Γερμανίας. Θα μπορούσε λοιπόν η Ελλάδα να εξάγει την ηλιακή ενέργεια σε εμάς" ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί αύριο στην εφημερίδα Die Welt.
Επισημαίνει ακόμα ότι η εκμετάλλευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από γερμανικές επιχειρήσεις θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για να ενισχυθεί η ελληνική οικονομία και να περιοριστεί το δημόσιο χρέος.
"Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα θα πετύχει βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και των εξαγωγών της, κάτι το οποίο είναι επιθυμητό", συμπλήρωσε.
Διευκρίνισε μάλιστα ότι οι προτάσεις του δεν έχουν "εθελοντικό χαρακτήρα", αλλά αποτελούν προϋποθέσεις για τη συμμετοχή της Γερμανίας στο νέο δάνειο που πρόκειται να συμφωνηθεί για την Ελλάδα.
"Χωρίς αυτές τις προοπτικές είναι δύσκολο να πειστεί ο Γερμανός φορολογούμενος για τη συμμετοχή της Γερμανίας σε ένα νέο πρόγραμμα με υψηλούς κινδύνους", υπογράμμισε.

πηγη-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/06/blog-post_8726.html

PISTOS 788 είπε...

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΤΟ ΣτΕ

Κανένα ίχνος αντι συνταγματικότητας δεν βρήκε στο Μνημόνιο η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας όπως απεφάνθη σήμερα στην τελευταία της διάσκεψη.Σύμφωνα με τους δικαστές, η δανειακή σύμβαση που έχει υπογράψει η Ελλάδα τηρεί το γράμμα του νόμου και του Συντάγματος ενώ υποστηρίζουν πως οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις δικαιολογούνται δεδομένου της οικονομικής κρίσης.


Οι δικαστές, αποφάσισαν πως η σύμβαση δανεισμού της Ελλάδας δεν προσκρούει στις συνταγματικές επιταγές αλλά ούτε και στην Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ) και τις Διεθνείς Συμβάσεις.


Χαρακτήρισαν συμβατές με το Σύνταγμα τις περικοπές στις αποδοχές και τις συντάξεις κάτω από τις συγκεκριμένες συγκυρίες, που επικρατούν στην Ελλάδα ενώ το ΣτΕ θα κρίνει εκ νέου τα όποια νέα μέτρα έρθουν, με βάσει τις συνθήκες και συγκυρίες, που θα επικρατούν στο χρονικό εκείνο σημείο.


Η απόφαση πάρθηκε έπειτα από πέντε μαραθώνιες διασκέψεις και σχεδόν με απόλυτη πλειοψηφία ενώ θα δημοσιευθεί επισήμως τον Σεπτέμβριο. Σημειώνεται πως σε επιμέρους ζητήματα, υπήρξαν μειοψηφίες έξι έως δέκα δικαστών.


Παράλληλα, οι δικαστές έκριναν ότι το Μνημόνιο δεν χρειαζόταν να ψηφιστεί από τη Βουλή με την πλειοψηφία των 3/5, καθώς δεν αποτελεί διεθνή σύμβαση.


Η ολομέλεια του ΣτΕ δεν "είδε" παραχώρηση εξουσίας σε ξένες δυνάμεις αναφορικά με την άσκηση της εθνικής κυριαρχίας και αντίθετα αποφάσισε πως η κυβέρνηση διατηρεί την κατ' άρθρο 82 του Συντάγματος εξουσία της για τη χάραξη της γενικής πολιτικής της χώρας.


enet.gr

BornGR είπε...

Ο Τελευταίος των Τροϊκανών!!!!!....Τι Λές Τώρα!!!! έγραψες!!!

Επειδή βλέπω τα πράγματα να δυσκολεύουν, θα πάω να πάρω απο ένα τζιπάκι τον "Εργάτη" και θα βάλω το κομποσκοίνι, εκεί......δεν μου φτάνει ούτε χιλιάρι! ....δεν βγαίνω χωρίς εργάτη
και απο τους κινέζους μια "Ηλιοροφή καπέλο" για συλλογή ρεύματος.
Οι δικαστές, αποφάσισαν πως .....
http://www.youtube.com/watch?v=Fav_Ja-U6LY&feature=related

BornGR είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=7SGQnzLU3tg&feature=related

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.

ΑΦΟΥ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΧΑΜΗΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ--ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΑΛΙ - ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ.

ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ 2000 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ
ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 400 ΕΥΡΩ ΔΙΚΑ ΣΟΥ!


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ!

ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ
ΤΟΣΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΑΡΑΩ!

ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ! ΕΚΕΙ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!

ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΘΕ ΑΠΟ ΥΠΟΚΡΙΣΙΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΧΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΘΕΟΣ! ΓΙΑΤΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ! ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ!!

ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ
ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ! ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ!
ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΓΑΘΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!

ΟΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΑΦΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ!
ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΔΙΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΓΗ!

ΕΛΑΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ!

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΑΝ ΣΩΜΑ
ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ!
ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ! ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ!
ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=VL7kHsX11CI&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=noYNcSW-9Tc&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=jJWCbCVWgdE&feature=related

PISTOS 788 είπε...

BornGR

ΟΡΓΑΝΩΣΟΥ....ΚΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ....ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ....

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΓΙΑ ΑΝΩΡΙΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....

ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ,ΜΙΑ ΨΗΦΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ,Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ,Ο ΓΚΑΝΤΙ....ΚΑΙ ΜΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ....

ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ IQ ΡΑΔΙΚΙΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ....
ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS 788 είπε...

telitsa -παυλίτσα

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ!

ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

sagini είπε...

ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΣΑΚΑΤΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΓΕΡΜΑΝΕ,ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

peter


Ειμαι σιγουρος πως αυτη η κριση θα κανει τον ελληνικο λαο να αναθεωρησει πολλα σχεδον τα παντα.Θα πεσουν και αλλες μασκες και αλλες βρωμες ειμαι σιγουρος πως θα βγουν και αλλες βρωμες και αλλες και αλλες. Το καλο τις υποθεσεις ειναι οτι αυτος ο δρομος του Χαους θα φανερωσει τον Χριστο και ετσι θα σωθουμε με την πιστη και την μετανοια μας και τσουπ ως διαμαγιας ολα θα καλητερευουν. Αυτοι οι καραγκιοζιδες στον ντριανταφιλοπουλο που γελανε προς το τελος με το παπα που λεει την βρωμα της ιστοριας μου ερχετε να τους χωσω ολο το ποτηρι τους μεσα στο στοματακι τους ειδικα που λενε μα εμεις δεν ειμαστε μασονοι.Λες και το προβλημα ειναι αμα ειναι μασωνοι.

PISTOS 788 είπε...

sagini

ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΟΥΣΤ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

ΥΓ.ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ....ΤΟ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΜΠΙΝΑΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΑΜΕ....

PISTOS 788 είπε...

peter

ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΑΓΙΟΥΣ....ΜΑ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΕΡ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΒΟΛΤΑ....

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (4) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (53) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (57) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (1) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (51) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (1) ΤΟΓΙΟ; (17) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.