Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟΝ Strauss Kahn ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ





Περίεργες δηλώσεις ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ αδειάζουν ΓΙΩΡΓΟ. Ο Στρος Καν μας λέει ότι ο Γιώργος ήξερε πλήρως τα μαύρα χάλια της Ελληνική Οικονομίας και όμως έταζε λαγούς με πετραχήλια με κείνο το περίφημο "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" και "ΘΑ ΔΩΣΩ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ"
Την είδηση αποκάλυψε με βίντεο ο Λάκης Λαζόπουλος στο Αλ-Τσαντιρ νιουζ και δυστυχώς είναι αλήθεια αφού κανείς δεν το διεύψευσε

ΜΑΡΤΥΡΙΑΡΗ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ....

12 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Έκρυψαν το επεισόδιο στον Έβρο - Θέμα με την επίσημη ανακοίνωση
20-05-2011 11:15:16

Θερμό επεισόδιο που απεκρύβη είχαμε τη νύχτα στο Τυχερό του Έβρου όταν περίπολος Ελλήνων συνοριοφυλάκων που επιχειρούσαν σε περιπολία με την συνδρομή Γερμανών της Frontex δέχτηκε πυρά από Τούρκους δουλεμπόρους αρχικά και στρατιώτες εν συνεχεία, που έβαλλαν εναντίον τους για να καλύψουν την αποχώρηση των δουλεμπόρων. Πιο συγκεκριμένα ομάδα τεσσάρων Ελλήνων συνοριοφυλάκων και δύο Γερμανών της Frontex δέχτηκαν πυρά από Τούρκους δουλέμπορους στην νησίδα Αντάς η οποία βρίσκεται στην ελληνική περιοχή του Τυχερού.

Πληροφορίες από την τουρκική πλευρά των συνόρων έδειξαν αυξημένη κινητικότητα των τουρκικών δυνάμεων που είχαν στείλει στην περιοχή ένα μηχανοκίνητο λόχο. Και από ελληνικής πλευράς κατά την διάρκεια του επεισόδιου είχε σημάνει συναγερμός και οι δυνάμεις της 7ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας βρίσκονταν "με το όπλο ανά χείρας".

Το θέμα είναι γιατί κρύφτηκε η είδηση και δεν ανακοινώθηκε είτε από το υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ είτε από το ΥΠΕΘΑ. Είναι το δεύτερο επεισόδιο μετά την προσπάθεια "απόβασης" του Τούρκου απόστρατου αξιωματικού στο Αγαθονήσι που δεν ανακοινώνεται.

Η νησίδα προσεγγίζεται από την τουρκική πλευρά μόνο με βάρκα, ενώ από την ελληνική είναι προσβάσιμη με τα πόδια λόγω της χαμηλής στάθμης του ποταμού. Το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε διαπιστωθεί ότι οι Τούρκοι δουλέμποροι αποβίβαζαν με βάρκες του παράνομους μετανάστες στη νησίδα αυτή οι οποίοι συνέχιζαν την πορεία τους προς τις ελληνικές ακτές του Έβρου.

Για το λόγο αυτό απεστάλη ομάδα της Frontex και Ελλήνων συνοριοφρουρών για να εμποδίσουν τις αποβιβάσεις των παράνομων μεταναστών. Οι Τούρκοι δουλέμποροι προσπάθησαν να προσεγγίσουν την νησίδα χωρίς επιτυχία λόγω της παρουσίας των Ελλήνων και Γερμανών αστυνομικών. Την επομένη, δηλαδή σήμερα το πρωί, εμφανίστηκε στην περιοχή μία τουρκική βάρκα στην οποία επέβαιναν άνδρες οι οποίοι έφεραν οπλισμό. Αυτόματα τυφέκια και πιστόλια.

Αρχικά οι Τούρκοι μόλις είδαν την ελληνογερμανική αστυνομική δύναμη πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό. Μετά όμως έβαλλαν με ριπές αυτομάτων όπλων κατά των ανδρών του ελληνογερμανικής περιπόλου. Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε ανταπόδοση των πυρών από το ελληνογερμανικό αστυνομικό κλιμάκιο.

Τότε εμφανίστηκαν περίπολοι του τουρκικού στρατού Μόλις εμφανίστηκαν οι Τούρκοι στρατιώτες ένας Γερμανός άνδρας της Frontex ανασηκώθηκε για να τους χαιρετήσει και δέχτηκε πυροβολισμούς τόσο από την περίπολο όσο και από τους δουλεμπόρους.

PISTOS788 είπε...

Υπό το τουρκικό πυρ και προ υπέρτερων δυνάμεων η ελληνική περίπολος αναγκάστηκε να υποχωρήσει από την ελληνικό έδαφος το οποίο τέθηκε υπό τον προσωρινό έλεγχο της τουρκικής περιπόλου! Δεν έχει εξακριβωθεί αν οι Τούρκοι στρατιώτες κατέβηκαν στη νησίδα που αποτελεί ελληνικό έδαφος, αλλά όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι ατό έγινε.

Το θέμα είναι γιατί κρύφτηκε το επεισόδιο από ελληνική πλευράς.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

(Ανανέωση 16.58): Ηρεμία επικρατεί αυτή την ώρα στην μεθόριο καθώς έχουν αποχωρήσει και από τις δύο πλευρές των συνόρων οι στρατιωτικές δυνάμεις στις βάσεις τους, ενώ έχουν υπάρξει εκατέρωθεν διαβουλεύσεις για την αποκλιμάκωση της έντασης. Πάντως φαίνεται ότι οι Γερμανοί δεν θα αφήσουν στο όλο θέμα και θέλουν να ερευνηθεί ποιος διέταξε τους πυροβολισμούς κατά των στελεχών της FRONTEX από την πλευρά των Τούρκων.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(πατρίδα...

PISTOS788 είπε...

Ανανέωση 2) Ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης

Παράλληλα η αστυνομική διεύθυνση Αλεξανδρούπολης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση γύρω από το συμβάν. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-05-2011) στην αγροτική περιοχή Τυχερού Έβρου είχαν αναπτυχθεί αστυνομικοί της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης και δυνάμεις της FRONTEX, για την αποτροπή διέλευσης ομάδας μεταναστών, που είχε εντοπιστεί στην παραποτάμια περιοχή, επί του τουρκικού εδάφους. Επίσης είχαν εντοπιστεί και δύο βάρκες με τέσσερις διακινητές.

Την 10.30 ώρα, δύο από τους διακινητές επιβαίνοντας στη μία βάρκα κινήθηκαν προς την ελληνική όχθη και όταν αντιλήφθηκαν την παρουσία αστυνομικών δυνάμεων επέστρεψαν στο τουρκικό έδαφος, πυροβολώντας δύο φορές στον αέρα με κυνηγετικές καραμπίνες.

Στη συνέχεια αποβιβάστηκαν από τη βάρκα και κινούμενοι νότια στην τουρκική όχθη, την 11.00 ώρα, πυροβόλησαν με τις κυνηγετικές καραμπίνες τέσσερις φορές, προς την πλευρά που βρίσκονταν άνδρες της FRONTEX, στην ελληνική πλευρά του ποταμού.

Προηγουμένως την 10.45 ώρα, οι δύο άλλοι διακινητές, κινήθηκαν με τη δεύτερη βάρκα προς την ελληνική όχθη και πυροβόλησαν με κυνηγετικές καραμπίνες τέσσερις φορές, προς την πλευρά που βρίσκονταν Έλληνες αστυνομικοί.

Όλοι οι πυροβολισμοί προήλθαν από τους διακινητές, που βρίσκονταν στη τουρκική όχθη, και σε απόσταση μεγαλύτερη των 150 μέτρων από τα σημεία που βρίσκονταν οι αστυνομικές δυνάμεις, δηλαδή σε απόσταση μεγαλύτερη του βεληνεκούς των κυνηγετικών όπλων.

Από τις τουρκικές Αρχές, που είχαν ειδοποιηθεί από τη Διεύθυνσή μας συνελήφθησαν στην τουρκική πλευρά 97 μετανάστες, οι οποίοι είχαν κρυφτεί στην γύρω περιοχή και είχαν εντοπιστεί από το αεροσκάφος του FRONTEX.

Καθ' όλη τη διάρκεια του περιστατικού υπήρξε στενή επικοινωνία και συνεργασία με τις τουρκικές Αρχές».

H ανακοίνωση είναι επιεικώς ανακριβής και επικίνδυνη. Μιλάει για "κυνηγετικές καραμπίνες". Πρώτον είναι πρακτικά αδύνατον να είδαν μέσα στο σκοτάδι αν ήταν καραμπίνες ή πολεμικά όπλα. Εμείς λέμε ότι αυτήκοοι μάρτυρες, στρατιώτες που υπηρετούσαν σε κοντινό φυλάκιο, άκουσαν πυρά αυτόματων τυφεκίων.

Είναι γελοίο να γράφεται στην ανακοίνωση ότι υπήρξε "στενή συνεργασία με τις τουρκικές αρχές", όταν οι Τούρκοι στρατιώτες κάλυψαν την αποχώρηση των δουλεμπόρων (σε τελική ανάλυση όλοι ξέρουν ότι συνεργάζονται μαζί τους).

Το ότι συνελήφθησαν "97 μετανάστες στην τουρκική πλευρά" δεν νομίζουμε ότι αποδεικνύει την "συνεργασία των τουρκικών αρχών". Που είναι οι δουλέμποροι; Αυτούς γιατί δεν τους συνέλαβαν;

Αλλά υπάρχει και άλλο πρωτοφανές για αστυνομική ανακοίνωση: Χαρακτηρίζονται "μετανάστες" δηλαδή άνθρωποι που έχουν προσκληθεί από μια χώρα να μεταναστεύσουν νόμιμα σε μια άλλη χώρα οι λαθρομετανάστες που πιάστηκαν στην Τουρκία έτοιμοι να εισβάλουν στην Ελλάδα! Αν ήταν μετανάστες, δηλαδή αν νόμιμα θέλουν να εγκατασταθούν στην Ελλάδα, γιατί συνελήφθησαν;

Είναι απίστευτο πως χαρακτηρίζονται από μια αστυνομική διεύθυνση απλά μετανάστες, δηλαδή ... άνθρωποι που μεταναστεύουν νόμιμα μετά προσκλήσεως και σχετικών εγγράφων, μια ομάδα λαθρομεταταναστών που ετοιμαζόταν να μπει με την βοήθεια δουλεμπόρων στη χώρα.

Αυτά για να μην απορούμε πως φτάσαμε να είναι οι Έλληνες φιλοξενούμενοι στην ίδια τους τη

PISTOS788 είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αρμάδα κατεβάζει και η Άγκυρα μεταξύ Ρόδου-Μεγίστης
20-05-2011 13:36:50

Σκηνικό υψηλής έντασης στήνουν οι Τούρκοι από την Έβρο μέχρι την Ανατολική Μεσόγειο εν μέσω προεκλογικής περιόδου στην γειτονική χώρα και ο χρόνος θα δείξει κατά πόσο είναι οι συνήθεις τουρκικοί λεονταρισμοί (οι οποίοι όμως την νύχτα παραλίγο να είχαν θύματα από ελληνική πλευράς στο επεισόδιο του Έβρου) ή "σπρώχνουν" σε μείζον "θερμό" επεισόδιο. Το νυχτερινό επεισόδιο στον Έβρο, παρά το γεγονός ότι είχε να κάνει με λαθρεμπόρους και συνοριοφύλακες, κλιμακώθηκε άμεσα με την εμπλοκή τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων. Άρα πάνε γυρεύοντας...

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες, η Τουρκία αποφάσισε να "κοντράρει" την ελληνική μείζονα αεροναυτική άσκηση SAR μεταξύ Ρόδου και Μεγίστης (Καστελόριζου) και να προχωρήσουν σε δική τους άσκηση, ανακοινώνοντας ότι η περιοχή μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου είναι τουρκικής αρμοδιότητας για αποστολές SAR και όποιος πλεύσει ή πετάξει μέσα σε αυτές τις περιοχές οφείλει να λάβει έγκριση και άδεια από την Τουρκία.

PISTOS788 είπε...

Νεαρή κοπέλα θύμα βιασμού από αλλοδαπούς στην Πάτρα
20-05-2011 14:28:50

Την πλήρη ανικανότητα των κυβερνητικών μηχανισμών όχι να εξαλείψουν βέβαια, αλλά να περιορίσουν τουλάχιστον σε κάποια αποδεκτά επίπεδα μιας πολιτισμένης –υποτίθεται- κοινωνίας τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης αποδεικνύουν καθημερινά περιστατικά που συμβαίνουν σε όλη τη χώρα. Η ανικανότητα αυτή -ή οποία προσομοιάζει περισσότερο με συγκεκριμένη κατευθυνόμενη στρατηγική παρά με οτιδήποτε άλλο- έχει ως καθημερινά θύματά της, έλληνες πολίτες οι οποίοι βιώνουν το δικό τους «Γολγοθά» σε όλη την επικράτεια.

Αυτή τη φορά θύμα της κυβερνητικής αναλγησίας και αδιαφορίας έπεσε μια νεαρή κοπέλα στο κέντρο της Πάτρας, αφού όπως κατήγγειλε ομάδα μεταναστών της επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Η κοπέλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, εξαιτίας του σοκ που υπέστη.
Το περιστατικό συνέβη προχθές τα ξημερώματα στην Αγίου Νικολάου, την ώρα που η νεαρή ανέβαινε τις σκάλες. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας της Πάτρας «Πρωινή Γνώμη» οι αλλοδαποί αποπειράθηκαν να την βιάσουν, και μάλιστα εξαιτίας του σοκ που υπέστη νοσηλεύεται ακόμη στο Νοσοκομείο, έχοντας υποστεί αφωνία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά και από το bestnews της Πάτρας αρκετοί αλλοδαποί φέρεται να έπεσαν πάνω της, η ίδια όμως άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να φύγουν, ενώ διερχόμενοι ακούγοντας τις φωνές έσπευσαν στο σημείο.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Δεν είναι ο πρώτος, ίσως ούτε και ο τελευταίος. Επίδειξη δύναμης? αναίμακτες εκκαθαρίσεις? με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια?....
Και ρωτώ εγώ ο μικρός τώρα- πες ότι είμαι παρκαδόρος στην βουλή και πάω να κάνω καταγγελία ότι η κυρία Δ........υ με βίασε (που το κάνει με τις επιλογές της).......θα προλάβουν μέσα σε λίγες ώρες να την συλλάβουν, να την προφυλακίσουν, να κάνουν και τεστ DNA??????? χωρίς να υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας??? και με μόνο την δική μου καταγγελία.......??? καλά για πόσο κουτούς δηλαδή μπορεί να μας έχουν?.... ή δεν μας έχουν?
Επέμενα πολύ στο βίντεο της κυρίας Μαργαρίτη που έδειχνε πως το σύστημα τρώει και το χειρότερο δεν υπάρχει δύναμη υπεράσπισης....δεν την υπερασπίστηκε κανείς από τους συναδέρφους της!...μόνον σιωπή και φόβος για να μην πάθουμε τα ίδια.
Πως καταντά η ανθρωπότητα για μια "χούφτα Δολάρια"?
Μας κουράσανε με τον "πλούτο"...λίγος Αριστοφάνης δεν θα τους έβλαπτε!
http://www.youtube.com/watch?v=T_W6ktQPuCQ&feature=related

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος είναι υπέρ της παγκόσμιας Κυβέρνησης και αυτό είναι ομολογία του και στάση του και θέση και είναι συνεπέστατος προς αυτήν. Τα υπόλοιπα είναι η σωστή εφαρμογής της δεδηλωμένης του!
Ομολογώ ότι με τρομάζει η στάση των ανθρώπων. Με τον λόγο είναι αλλού, αλλά με τις πράξεις είναι στην ίδια δεδηλωμένη...............θέλει αυτοκριτική κάθε στιγμή.
Είπα πολλά και να με συγχωρείτε αδερφοί μου, αλλά με πονά, όχι η απώλεια των αγαθών γιατί αυτά μπορούμε να τα φτιάξουμε απο την αρχή. Πονώ για την προδοσία της αγάπης. Με αυτήν μπορούμε να πορευτούμε σε όλες τις δυσκολίες και απο τα λάθη του παρελθόντος να κοιτάμε προς το Μέλλον.
Καλό και ειρηνικό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

επιμένω να ποθώ την Δικαιοσύνη Του...

καλημέρα Πιστέ

καλημέρα BornGR

ταξιδιώτισσα

Ανώνυμος είπε...

peter
Οταν ενα ενζυμο,μικροβιο η ουσια ειναι μεσα στο σωμα και ειναι απειλη τοτε πρεπει να εξωντωθει ετσι ειναι και το συστημα των αυτοκρατωρων.
Στην αμερικη οταν ειναι σε ενα γραφειο ο εξεταστης και μια γυναικα σε ενα πανεπηστημιο εχουνε παντα την πορτα ανοικτη,τοσο πολυ φοβονται τα σκηνηκα ειναι νομοι ειναι πολυ αυστηροι σε τετοια θεματα.Ενα γενικο παραδειγμα...στην ελλαδα αν δεν κανεις η αρνησε να κανεις κατι με την γραμματεα σου θεωρησε κουτος απο το γενικο ελληνικο πληθος ενω στην αμερικη το βλεπουν αλλιως και ακαταληλο και αυτο εδω εχει σημασια!Οπως ειπε το βιντεο ο κοσμος ενιωσε μια συναισθηματικη ικανοποιηση,στην ελλαδα δεν θα ενιωθε ο περισοτερος κοσμος συναισθηματικη ικανοποιηση θα ενιωθε αμα εκανε κανενα τρελο οικονομικο η παιδαραστηκο σκανδαλο.Μια αποδηξη οτι ειμαστε διαφορετικοι σαν λαοι και αντηληψεις ειναι οτι τον καταδικασαν με λιγα λογια πρην καν τον δικασουν και δεν ειναι μονο αυτο δεν εβαλαν και λιγο το μυαλο τους,ειναι δυνατον να νηκησε σε σωματικη βια ενας αγυμναστος παπουλης μια ψηλη νεα αφροαμερικανα και μετα να την βιασε?Στο πρηγουμενο θεμα που αναλησαμε η ηρεμια και η χαλαροτητα του παπανδερου καθυσηχαζει η αποσυτονιζει την οργη και την συνηδητοποιηση του κοσμου κατι αναλογο γινετε στην αμερικη με τον strauss kahn. Εαν γινει αλλο ενα σκηνηκο παρομοιο τοτε θα αρχησουν οι αμφιβωλιες και το κακο ειναι οτι πολυ δυσκολο να ξαναγινει ενα αναλογο σκηνικο.

PISTOS788 είπε...

BornGR

Ο ΣΙΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΧΥΡΟ!

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΤΟΥ ΣΙΤΑΡΙΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ,Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΧΥΡΟΥ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΙΤΟΥ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΧΥΡΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΙΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΥΨΟΣ,ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ,ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΙΤΟΥ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΧΥΡΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ Η ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ....

ΜΕΤΑ Ο ΓΕΩΡΓΟΣ ΣΥΛΛΕΓΕΙ ΤΟΝ ΣΙΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΙΕΙ ΤΟ ΑΧΥΡΟ.

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ Ο ΘΕΟΣ ,ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ....

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ!

Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΣΙΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ....

ΖΚΕ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΠΟΘΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ!

PISTOS788 είπε...

peter

ΕΝΤΟΠΙΖΕΙΣ ΣΩΣΤΑ,ΠΟΛΛΕΣ ΟΠΤΙΚΕΣ ΓΩΝΙΕΣ....
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ....

ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ....

ΓΙΝΕΣΘΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟΙ ΩΣ ΟΙ ΟΦΕΙΣ,ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΙ ΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΕΣ....ΛΕΕΙ
=
ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ....


Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΕΤΕΡ,ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

PISTOS788 είπε...

Εξώδικο επιστολή έστειλε στο Αρχηγό της ΕΛΑΣ η ομάδα «Ελεύθεροι Επαγγελματίες» η οποία αφορά την πιθανότητα πραγματοποιήσεως διαδηλώσεων αλλοδαπών το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα. Με την επιστολή αυτή η ομάδα «Ελεύθεροι Επαγγελματίες» ζητά την άμεση απαγόρευση και καταστολή αυτών των κινητοποιήσεων, όπως το άρθρο 11 του Συντάγματος των Ελλήνων επιτάσσει.

Ακολουθεί η εξώδικη αποστολή

Προς: Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, αντ/γο κ. Ελευθέριο Οικονόμου
Κοιν: ΜΜΕ

Θέμα: Συναθροίσεις – Διαδηλώσεις αλλοδαπών

Αξιότιμε αντ/γε κ. Οικονόμου,

Σας είναι γνωστό ότι τον τελευταίο καιρό, όλο και πιο συχνά παρατηρούνται προκλητικές συγκεντρώσεις αλλοδαπών με διάφορες αφορμές, υποκινούμενες συχνά από πολιτικές ομάδες με αμφιλεγόμενες προθέσεις, οι οποίες ωστόσο σίγουρα δεν συμβιβάζονται με τα χαρακτηριστικά ενός εθνικού κράτους δικαίου, όπως πιστεύουμε ότι είναι η χώρα μας και ως εκ τούτου είναι αμφισβητουμένης νομιμότητος.

Επειδή σε ανάλογη περίπτωση ευθύς μετά τις εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου, εντός και εκτός των Προπυλαίων του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ελληνική Αστυνομία, της οποίας εσείς ηγείσθε, περιφρούρησε αντί να αποτρέψει μία τέτοια εκδήλωση αλλοδαπών,

Επειδή η ΕΛ.ΑΣ. λειτούργησε αντιστοίχως πολλάκις μέχρι τώρα και σε άλλες τέτοιες περιπτώσεις,

Επειδή οι Έλληνες πολίτες αλλά και οι επιχειρήσεις της Αθήνας, ιδίως του κέντρου και των περιοχών που βρίσκονται πέριξ της οδού Πατησίων και σε όλο της το μήκος από την Ομόνοια αισθάνονται ιδιαίτερη ανασφάλεια,

Επειδή αυτού του είδους οι εκδηλώσεις στοχεύουν στην πρόκληση των Ελλήνων πολιτών,

Επειδή η πλειονότητα των συμμετεχόντων σε τέτοιες εκδηλώσεις δεν είναι απλά αλλοδαποί αλλά σαφέστατα ευρίσκονται στην χώρα μας παρανόμως,

Επειδή η κατάσταση στην Αθήνα είναι ιδιαιτέρως τεταμένη, λόγω της δολοφονίας του Εμμανουήλ Καντάρη από αλλοδαπούς,

Επειδή έχει ήδη ξεκινήσει η τουριστική περίοδος και το εμπόριο της Αθήνας βασίζει μεγάλο μέρος της ελπίδας της για σωτηρία στους τουρίστες και δεν επιθυμούμε αυτοί να γίνουν κοινωνοί εικόνων, όπου η Αθήνα εμφανίζεται να είναι ένα τεράστιο πεδίο αναρχίας, ανομίας, μαχών και ταραχών,

Επειδή κυρίως από το διαδίκτυο έχει γίνει γνωστό ότι επίκεινται διαδηλώσεις αλλοδαπών τις ερχόμενες ημέρες,

Για όλους αυτούς τους λόγους και προ πάντων για την ικανοποίηση του περί δικαίου αισθήματός μας,
Σας ζητούμε να σεβασθείτε το Σύνταγμα της Ελλάδος, το οποίο έχετε ορκισθεί να υπερασπίζεσθε και, σύμφωνα με το άρθρο 11 του οποίου το δικαίωμα του συναθροίζεσθαι στην Ελλάδα αποτελεί ρητώς κατηγορηματικώς αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών και μόνων αυτών, να απαγορεύσετε την πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων και να ενεργήσετε προς αποτροπή τους σε περίπτωση που οιοσδήποτε, αλλοδαπός ή Έλληνας, επιχειρήσει να μην συμμορφωθεί.

Σε αντίθετη περίπτωση θα είμαστε αναγκασμένοι να προχωρήσουμε μαζικά στα ένδικα μέσα και να ζητήσουμε αφενός την ποινική δίωξη παντός υπευθύνου, συμπεριλαμβανομένου και υμών και αφετέρου την αποζημίωσή μας για τα διαφυγόντα κέρδη αλλά και την πιθανή ηθική βλάβη που η ανωτέρω παράβαση θα μας προξενήσει.

Για τους «Ελευθέρους Επιχειρηματίες»

Παναγιώτης Δούμας
Μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες