Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΕΝΑΡΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ....

Ήσαν δε τινες Έλληνες εκ των αναβαινόντων ίνα προσκυνήσωσιν εν τη εορτή ούτοι ουν προσήλθον Φιλίππω από Βηθσαϊδά της Γαλιλαίας και πρώτουν αυτόν λέγοντες, Κύριε θέλομεν τον Ιησούν ιδείν. Έρχεται Φίλιππος και λέγει τω Ανδρέα, και πάλιν Ανδρέας και Φίλιππος λέγουσι τω Ιησού. Ο δε Ιησούς απεκρίνατο αυτοίς λέγων: ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΕΛΛΑΣ ΓΑΡ ΜΟΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΕΙ, ΦΥΤΟΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΑ ΘΕΙΟΝ ΗΚΡΙΒΩΜΕΝΟΝ. ΛΟΓΙΣΜΟΝ ΑΠΟΤΙΚΤΟΥΣΑ ΟΙΚΕΙΟΥΜΕΝΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗΝ.
Καινή Διαθήκη , Ιωάννη ΙΒ' 20-23

"Ελλάς γαρ μόνη ανθρωπογενεί, φυτόν ουράνιον και βλάστημα Θείον ηκριβωμένον. Λογισμόν αποτίκτουσα οικειούμενον επιστήμην."
Εδάφιο από κρυμμένο χειρόγραφο που ανακάλυψε στα αρχεία του Βατικανό ο Ευσέβιος ο Πάμφιλος επίσκοπος Καισαρείας (265-340).
Πρόκειται για τη συνέχεια της φράσης "Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο υιός του ανθρώπου" ειπωμένη από τον Ιησού Χριστό, όπως αναφέρεται στο ευαγγέλιο του Ιωάννη. Το υπόλοιπο του εδαφίου είχε αφαιρεθεί από το κείμενο του ευαγγελίου.




18 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Προσπαθούν με κάθε τρόπο να μας καθησυχάσουν και χρησιμοποιούν όλα τα τεχνάσματα που μπορεί να διαθέτει η σύγχρονη "πολιτική"....πάντα μιλάμε για ψεύδος και τίποτα που να αγγίζει την πραγματικότητα.
Η αντίσταση στο ψεύδος είναι η Αλήθεια που πρέπει να καλλιεργούμε μέσα στην καρδιά μας και στην συνείδησή μας.
Θα παρακαλέσω να θυμόμαστε ότι η ανθρωπιά είναι γνώρισμα του Έλληνα και η Πίστη στα ιδανικά. Η προάσπιση αυτών με κάθε τρόπο δεν πρέπει να οδηγεί σε εμφύλιο γιατί η αστυνομία και οι δυνάμεις ασφαλείας είναι τα αδέρφια μας. Υπάρχει πολύ θυμός και πόνος σε ολόκληρη την Ελλάδα από την απώλεια ανθρώπων και περιουσιών τον οποίο και θα πρέπει να στρέψουμε προς τον δημιουργό αυτής της κατάστασης που είναι πρώτα ο κακός μας εαυτός και έπειτα Στον πρωτεργάτη του ψεύδους, αιώνιο αντίπαλο της αλήθειας και όσων προσκυνούν και υπερασπίζονται τα συμφέροντά του.

ήρθε ο καιρός λοιπόν.....
Φωτίζου, φωτίζου......

Καλό βράδυ Αδερφέ μου

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ.

ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ .ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ....

ΚΑΙ ΥΛΙΚΕΣ.....ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ.....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

PISTOS788 είπε...

Από τον Βασίλη Μπόνιο -


Κι ενώ βρισκόμαστε στα πρόθυρα του Αγίου Πέτρου, αφήνουμε τα λεπτά να κυλούν ως την ώρα που το δηλητήριο που βρίσκεται ήδη στις φλέβες μας επιφέρει το θάνατο. Μια τέτοια ομαδική μαλάκυνση μόνο ένας συνδυασμός κορυφαίων ιστορικών αναλυτών και ψυχολόγων μπορεί να διαλευκάνει. Τι περιμένουν οι επιφανείς επιχειρηματίες της χώρας; Τι ....
περιμένουν οι πνευματικοί ταγοί της; Τι περιμένουν τέλος πάντων οι ισχυροί ιδιοκτήτες των ΜΜΕ;

Μήπως περιμένουν από τους 300 καλοαναθρεμμένους προνομιούχους προύχοντες της Βουλής να εγκαταλείψουν τους παχυλούς μισθούς και τα προνόμιά τους-εν μέσω εξαθλιωμένων ζητιάνων πολιτών- και να προσφύγουν σε εκλογές;
Τι περιμένουμε ΟΛΟΙ μας και δεν απαιτούμε εδώ και τώρα εκλογές, τη μόνη δημοκρατική διέξοδο, στο κολασμένο αδιέξοδο που μας οδηγεί μια τόσο επικίνδυνη κυβέρνηση;
Κι αν οι 300 χλιδάτοι της Βουλής, που έχουν βολέψει τα σόγια τους υπερασπίζονται το σάπιο Βυζάντιό τους, όλοι εμείς γιατί τους ανεχόμαστε;
Δεν κάνουμε τίποτε άλλο παρά να δολοφονούμε το μέλλον μας κάθε μέρα που περνάει μ αυτό το πολιτικό προσωπικό.
Είναι εντυπωσιακή η παθητική στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, ο οποίος όπως ανέφερε πρόσφατο δημοσίευμα της «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ» λαμβάνει ως αποζημίωση 360.000 ευρώ το χρόνο-1000 ευρώ τη μέρα-και εξαντλείται σε αναποτελεσματικές πατρικές συμβουλές.
Όφειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να προκαλέσει εκλογές παραιτούμενος ΣΗΜΕΡΑ από τα καθήκοντά του, επικαλούμενος λόγους εθνικής επιβίωσης η νομιμοποίησης μιας κυβέρνησης που συνταγογραφεί ένα μετά το άλλο τα Μνημόνια στον κλινικά νεκρό ασθενή.
Η παραίτηση Παπούλια-στο χέρι του είναι να είναι ξανά υποψήφιος-οι εκλογές και η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών στη δημιουργία μιας ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΡΙΣΤΩΝ είναι μια τελευταία σοβαρή προσπάθεια διάσωσης της χώρας.
Ανάλογα με τα ποσοστά που θα λάβουν τα κόμματα θα προτείνουν με υπευθυνότητα τους ΑΡΙΣΤΟΥΣ για την επάνδρωση των υπουργείων χωρίς απαραίτητα να είναι κομματικά τους στελέχη τα πρόσωπα που θα υποδείξουν.
Μόνο μια πανστρατιά των ΑΡΙΣΤΩΝ όπου κι αν βρίσκονται, πέρα από ιδεοληψίες και μικροκομματικές σκοπιμότητες μπορούν να διασώσουν τη χώρα.
Αλλά ακόμη κι αν αποτύχουν-αποτύχουμε, οφείλουμε να δοκιμάσουμε ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, το τελευταίο σχέδιο διάσωσης της χώρας.
Αν έχει κανείς κάποιο καλύτερο, ας το προτείνει…
http://greeknation.blogspot.com/2011/05/blog-post_14.html

PISTOS788 είπε...

Παΐσιος: "Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε"...
Share14"...θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους, αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν"
"...ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες"...
"...θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί...
"Σειρά από προφητείες μεγάλων γερόντων της Εκκλησίας, που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τις άκουγαν και γελούσαν. Σήμερα, όλα.... δείχνουν να είναι τόσο κοντά σε αυτές τις προρήσεις, που μερικοί μάλιστα λένε απερίφραστα πως "όποιος διαβάζει τις προφητείες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα"!!! Διαβάζοντας τον πολύ καλό "Χασάπη", νιώθει κανείς πως ζούμε τα "γεγονότα", όπως έλεγε και ο γέροντας Παΐσιος. Γεγονότα που θα αναδείξουν την Ελλάδα και τους Έλληνες σε όλο τον κόσμο. Γεγονότα, τα οποία θα περάσουν από τη φωτιά και το αμόνι όλους μας, μέχρις ότου φανερωθεί η αλήθεια.
Τι να πιστέψει και τι να μην πιστέψει σήμερα ο Έλληνας από όλα αυτά; Τό μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει την πραγματικότητα... βλέποντας μία ανύπαρκτη κυβέρνηση να προσπαθεί μέσα από επικοινωνιακά κόλπα να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία. Μία παραμονή που μόνο ως βλαπτική μπορεί να χαρακτηρισθεί, αφού με επικοινωνιακές φούσκες το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να γκρεμίζεται και η αξιοπιστία της εν γένει πολιτικής και να "χτίζονται" τεράστια τείχη αποκρύπτοντας την οποιαδήποτε διέξοδο υπάρχει...

http://greeknation.blogspot.com/2011/05/blog-post_1956.html

PISTOS788 είπε...

Γράφει ο Δημήτρης Ιατρόπουλος
Ετούτη η χώρα, η πατρίδα μας περνάει δύσκολες ημέρες. Και ετούτες τις ημέρες τις βλέπουμε να γίνονται πιό δύσκολες, βαδίζοντας συνάμα σε ένα άθλιο αύριο...!
Μας θέλουν δουλικά αδέρφια. Ετούτες τις ημέρες πρέπει να γίνουν πράγματα, μικρά και μεγάλα, αλλά όλα τους να είναι σημαντικά. Έτσι, απαιτούνται: Παραίτηση του Κάρολου με ταυτόχρονο σχηματισμό αρίστων, τεχνοκρατών κυρίως, για να συντονίσουν το Νέο Σύνταγμα. Και τη μετατροπή του Πολιτεύματος από Προεδρευόμενη σε Προεδρική Δημοκρατία.
Αμέσως μετά εκλογές με Υποψήφιους, ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ. Εκλογή νέου Προέδρου από το Λαό. Και εκλογή των καλύτερων 150 και όχι 300, για τη Βουλή. Σχηματισμός Κυβέρνησης ΟΧΙ από τους Βουλευτές. Εξωκοινοβουλευτικοί όλοι τους: Τεχνοκράτες, Διανοούμενοι, Επιστήμονες, Νομικοί, όλοι τους πανελλήνιας αποδοχής.
Και μετά: Κήρυξη του Χρέους ως Επαχθούς. Ούτε δεκάρα πια στους αλήτες.
Ό,τι φάγανε-φάγανε. Αποχώρηση από την Ευρωπαϊκή Ψευτοένωση του Αγγλογερμανογαλλικού Τραπεζικού Διευθυντηρίου, διότι περί αυτού πρόκειται. Επιστροφή της Δραχμής, ακύρωση όλων των Συμφωνιών και πρόσδεση στο άρμα της Ρωσίας και άνοιγμα προς την Κίνα.
Για να ξεκινήσει η πατρίδα ξανά. Όλοι οι παλιοί πολιτικοί να κριθούν από το λαό, δεν είναι και οι 300 πουλημένοι,μην τα ισοπεδώνουμε όλα,αυτά μας φάγανε. Όσους ο λαός αποφασίσει να ξαναγυρίσουν στη διαχείριση των Κοινών.
Και κάποιες άλλες λεπτομέρειες: Όχι δικαστήρια εκδίκησης. Αλλά δήμευση των περιουσιών που αποδεδειγμένα αποκτήθηκαν παράνομα.
Αλλαγή του Εκπαιδευτικού, μήπως και σώσουμε κάτι από τη νέα γενιά.
Αξιοποίηση των Εθνικών Πόρων. Είμαστε από τις πλουσιότερες χώρες του πλανήτη. Απλώς δεν το ξέρουμε. Μας άφησαν αγράμματους, πάνε να μας κάνουνε ανθέλληνες και μας μαστουριάσανε με την τηλετύφλωση όπως πολύ ωραία την αποκάλεσε κάποτε ο φίλος μου ο Βασίλης Βασιλικός.
Οι μετανάστες που προσφέρουν στον τόπο δεν μας φταίνε σε τίποτε. Να μείνουν και να γίνουν και πολίτες, όπως τόσες γενιές δικές μας έγιναν πολίτες στην ξενιτιά. Οι προκομένοι χρειάζονται παντού. Οι άλλοι όλοι, με ήρεμο τρόπο, σταδιακά, χωρίς να ανοίξει ρουθούνι, γιατί δε συμφέρει τον τόπο, να ξαναγυρίσουν εκεί απ όπου ήρθανε οι άνθρωποι, δε χωράμε άλλοι.
Και σιγά-σιγά, να ξαναδέσει το γλυκό της πατρίδας. Ασφάλεια, τάξη, προκοπή. Θα πάρει κάποιο χρόνο, αλλά θα σώσει τη χώρα μια τέτοια ειρηνική ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ. Γιατί οι άλλες λέξεις, Αλλαγή, Επανάσταση, Εξέγερση, Μεταρρύθμιση, Ανατροπή και τα ρέστα, έγιναν πλέον λέξεις-μπατίρια, δε σημαίνουν τίποτε.
Όλο αυτό είναι μια πρώτη, πρόταση πιστεύω. Δεν είναι δική μου, δεν υπάρχει μάγκας στην παρέα, ας τελειώνει αυτή η νεοελληνική αφασία εδώ. Είναι από κουβέντες με το λαό μας στα καφενεία, στα γήπεδα, στις εκκλησίες, στις ταβέρνες, παντού όπου ανασαίνει και συναθροίζεται ο ΄Ελληνας.
Τι λες λοιπόν; Το πάμε;
Πηγή


Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/05/blog-post_6332.html#ixzz1MLAmbc2S

PISTOS788 είπε...

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
Από το Μαρικάκι

Ήρθεν η ώρα τους; Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν και οι ΜΚΟ, ο αγαπημένος θεσμός του Γιώργου Παπανδρέου, για όσα έφαγαν όλα αυτά τα χρόνια;
Εισαγγελική παραγγελία ζητά να ελεγχθούν οι χρηματοδοτήσεις (από το Δημόσιο και την ΕΕ) και οι δραστηριότητες 600 ΜΚΟ που έδρασαν ή δρουν από το 1997 έως σήμερα.
Κατά τη συζήτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την αναμόρφωση του πλαισίου που διέπει τις ΜΚΟ, προέκυψε το εξής στοιχείο: μόνο την πενταετία 1999-2004 (διάστημα κατά το οποίο υπουργός Εξωτερικών ήταν ο σημερινός πρωθυπουργός) δόθηκαν 68 εκ. ευρώ σε ΜΚΟ, μέσω ΥΠΕΞ. Μέχρι και το ΙΣΤΑΜΕ εμφανίζεται να έχει πάρει χρήματα ως ΜΚΟ.

Δεκάδες εκατομμύρια ευρώ έρευσαν προς διάφορες κατευθύνσεις, άλλοτε σε ΜΚΟ που μπορεί με το έργο τους (χρηματοδοτούμενο και από δημόσιες πηγές) να υποκαθιστούσαν έργο που όφειλε να κάνει η Πολιτεία, άλλοτε σε ΜΚΟ βιτρίνες ή ΜΚΟ με ανέλεγκτες ή περίεργες δραστηριότητες και πάει λέγοντας.
Οι ΜΚΟ λοιπόν, που τόσο επαινέθηκαν ως μετουσίωση της κοινωνίας των πολιτών και προβλήθηκαν ως «ακομμάτιστες» και «ανεξάρτητες», για χρόνια επιτέλεσαν διάφορες λειτουργείες πέρα από αυτές για τις οποίες υποτίθεται ότι χρηματοδοτούνταν (αδρά).
Χρησιμοποιήθηκαν συνειδητά στην καλλιέργεια της «απολιτίκ» σκέψης η οποία στη συνέχεια προέβαλλε επιχείρηματα απαξίωσης των κομμάτων αφού πατώντας σε υπαρκτές αδυναμίες και στρεβλώσεις τους τα εμφάνιζε ως διεφθαρμένους γραφειοκρατικούς μηχανισμούς, αποσυνδέοντας τα από τις πολιτικοϊδεολογικές τους στοχεύσεις ή αναφορές.
Τι χρειαζόντουσαν τα κόμματα (ειδικά της αριστεράς), όταν οι ΜΚΟ ήταν εκεί για να προσφέρουν τη βοήθειά τους άμεσα σε όσους τη χρειάζονταν; Ποιος χρειάζεται τη «στείρα» κριτική στο σύστημα, όταν υπάρχουν άνθρωποι πρόθυμοι να το βοηθήσουν να ξεπλυθεί και να στρέψουν την προσοχή στις «δράσεις» ανακούφισης των προβλημάτων, μακριά από τις αιτίες που τα γεννούν;
Έτσι, μετά ήρθε ο Γιωργάκης στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ και ανέλαβε να το «θεραπεύσει» και αυτό, ισοπεδώνοντας τα όργανα προς χάριν του (δικού του) συγκεντρωτισμού, ο οποίος θα ξερίζωνε τυχόν «σοσιαλιστικά» κατάλοιπα – εμπόδια, στο νέο κόμμα που ήθελε να φτιάξει.
Κρατικοδίαιτες τελικώς και οι ΜΚΟ, παρήγαγαν στρατιές ανθρώπων – χειροκροτητών του συστήματος που ατύπως, και με τη βιτρίνα του «ακομμάτιστου», προώθησαν κάθε εκσυγχρονιστική λογική και δράση προσπαθώντας παράλληλα να αμβλύνουν τις αντιδράσεις και την καχυποψία απέναντι στο «καινούριο» και το «εξωστρεφές».
Η προσωπική και ξεκομμενη από ιδεολογικές τοποθετήσεις συνεισφορά/χορηγία/δωρεά για να διορθωθούν τα στραβά του συστήματος για τα οποία στο κάτω κάτω "φταίμε όλοι" αναδείχθηκε σε υπέρτατη αξία ώσπου ήρθε εκείνη η μέρα που ο πρωθυπουργός συνάντησε στο δρόμο τον "ανθρωπο του μόχθου"...
http://www.topontiki.gr/article/13996

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ!
ΟΙ ΥΛΙΚΕΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ!ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΥ!

ΚΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΕΤΟΥΝ ΦΩΤΙΕΣ!

ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ!

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΙ!

ΣΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ!ΠΟΙΟΣ ΑΡΑΓΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Η ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ...

ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΗΜΕΙΑ!ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!ΤΡΕΛΛΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ!

ΕΛΛΑΔΑ ΞΥΠΝΑ!ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ!


http://www.youtube.com/watch?v=iCO32LCKhts

ΧΑΙΡΕΤΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!ΚΙ ΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΟΥΝΙΑ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=1znGp4cZw18&feature=related


ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΟΙ ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ-ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ.

ΕΛΘΕΕΕ ΚΥΡΙΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Πανστρατειά ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ χρειάζεται με αίτημα την ολοκληρωτική την τελική και την αμετάκλητη ΣΩΤΗΡΙΑ του ανθρωπίνου γένους.

Ποιός μπορεί να πει μετά βεβαιότητος ότι ο Πολυέσπλαχνος δεν θα αλλάξει απόφαση αφού εμείς θα έχουμε αποδείξει ότι αλλάξαμε με κατεύθυνση προς το άγιο θέλημά του ;

ΙΩΑΝΝΗΣ

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Δημάρχου Ηρακλείου, Γιάννη Κουράκη!

....ανεξάρτητη κρήτη??? οεο ??? βόμβες στους μη συμφωνούντες??? οεο???

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

τυχαίο????
http://www.youtube.com/watch?v=fHpLUeS_Jrs&feature=related

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ,ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ....

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ....ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ....

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ,ΑΛΛΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΟΚ....

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ....ΑΡΤΙ ΑΦΙΧΘΕΙΣ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΒΙΓΚΑΣ
Η εν ψυχρώ δολοφονία ενός συμπολίτη μας, από «μελαψούς» εγκληματίες, με οδηγεί σε θλιβερές διαπιστώσεις...!
Ας δούμε χωρίς φόβο και προκαταλήψεις τι συμβαίνει σήμερα στην χώρα μας. Οι λεγόμενοι οικονομικοί μετανάστες, νόμιμοι και παράνομοι, στο μεγαλύτερο ποσοστό τους μωαμεθανοί, έχουν κατακλύσει την Ελλάδα. Ευρίσκονται διάσπαρτοι σε όλη την επικράτεια, αλλά μεγάλος αριθμός από αυτούς, έχουν συγκεντρωθεί σε συγκεκριμένες περιοχές των μεγάλων πόλεων, εκτοπίζοντας τους Έλληνες.
Υπάρχουν δημόσια σχολεία όπου οι περισσότεροι μαθητές είναι αλλοδαποί. Στα δημόσια νοσοκομεία τα κρεβάτια φιλοξενούν πολλούς μετανάστες, με αποτέλεσμα οι συμπατριώτες μας να καταφεύγουν σε ιδιωτικές κλινικές, πληρώνοντας αδρά τις υπηρεσίες υγείας. Η εγκληματικότητα με πρωταγωνιστές αλλοδαπούς, έχει αυξηθεί δραματικά.
Ειδικώς για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας άκουσα πριν λίγες ημέρες τον δήμαρχο Αθηναίων, συνήγορο κάθε πολυπολιτισμικής φαιδρολογίας, να προτείνει κοινές!!! περιπολίες αστυνομικών της ΕΛ.ΑΣ και δημοτικών αστυνομικών. Δηλαδή, ο κ. Καμίνης πιστεύει ότι μπορεί να κυκλοφορούν σε περιοχές υψηλής εγκληματικότητας και κατά συνέπεια μεγάλης επικινδυνότητας δύο, στοιχειωδώς έστω, εκπαιδευμένοι και οπλισμένοι αστυνομικοί, συνοδευόμενοι από έναν δυστυχή άοπλο δημοτικό αστυνομικό, που η εκπαίδευση του αρχίζει και τελειώνει στην βεβαίωση τροχαίων παραβάσεων, με εξειδίκευση στο παράνομο παρκάρισμα.
Με απλά λόγια, σε μια ενδεχόμενη ένοπλη συμπλοκή, οι αστυνομικοί της ΕΛ.ΑΣ θα πρέπει εκτός από τους εαυτούς τους, να μεριμνήσουν και για την ασφάλεια του δημοτικού αστυνομικού που θα βρίσκεται δίπλα τους άοπλος, ανίκανος να αντιδράσει, αλλά και για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών. Ιδού λοιπόν ένα κλασσικό δείγμα θριάμβου της μπουρδολογίας επί της κοινής λογικής. Όμως αυτή είναι η τραγική πραγματικότητα, αυτή είναι η εγκληματική ανευθυνότητα που διακρίνει και την κυβέρνηση, τόσο στο θέμα της μετανάστευσης, όσο κι της από αυτήν πηγάζουσας εγκληματικότητας.

PISTOS788 είπε...

Οι καλύτεροι Έλληνες
Θυμάμαι πριν αρκετό καιρό, ο κ. Ραγκούσης είχε πει, αναφερόμενος στους μετανάστες και στα παιδιά τους, ότι : «….τα παιδιά αυτά θα γίνουν καλύτεροι Έλληνες και από εμάς …».
Δεν γνωρίζω αν ο κ. Ραγκούσης πιστεύει πραγματικά ότι μπορεί έστω και ένας ελληνοποιημένος πακιστανός, αλβανός, νιγηριανός κλπ να αισθανθεί Έλληνας πολίτης, όχι τόσο με την εθνικιστική έννοια του όρου «Έλληνας πολίτης», αλλά κυρίως με την πολιτισμική, πολιτιστική και κοινωνική διάστασή του. Ο λόγος είναι απλούστατος. Οι πάσης φύσεως μετανάστες είναι στην συντριπτική πλειονότητά τους μουσουλμάνοι. Το Ισλάμ που εκτός από θρησκεία είναι πολιτική, είναι κοινωνική, είναι πολιτισμική φιλοσοφία, είναι τρόπος ζωής, εμποδίζει και απαγορεύει την ενσωμάτωση των πιστών σε κάποια άλλη μη μουσουλμανική κοινότητα. Παράδειγμα η μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη. Έχουν περάσει τόσα χρόνια από την συνθήκη της Λωζάννης του 1923 και σήμερα στην δυτική Θράκη ισχύει και εφαρμόζεται η σαρία. Διερωτώμαι λοιπόν ποιό είναι το σκεπτικό του ιδεολογήματος του κ Ραγκούση, βάσει του οποίου οι μουσουλμάνοι θα γίνουν καλύτεροι Έλληνες από εμάς; Είναι προφανές ότι δεν υπάρχει καν, ούτε ως υπόθεση εργασίας.
Όπως είχα αναφέρει στο παρελθόν, το έγκλημα και ο εγκληματίας της σημερινής εποχής δεν έχουν καμία σχέση, σε σύγκριση με τις περασμένες δεκαετίες. Σήμερα κυριαρχεί, στην πλειονότητα των εγκληματιών, η νοοτροπία του κόβω το χέρι για να κλέψω το ρολόϊ. Δυστυχώς η επιβεβαίωση είναι καθημερινή, με πλέον πρόσφατη την δολοφονία ενός πολίτη για να του κλέψουν μια βιντεοκάμερα.
Κατοχή και αντίσταση
Έχω την αίσθηση ότι δεν απέχουμε πολύ από το σημείο που θα πρυτανεύσει στους Έλληνες πολίτες το ένστικτο της αυτοσυντηρήσεως και θα οδηγηθούν σε άγριες πράξεις, για να προφυλάξουν τη ζωή τους και τα υπάρχοντά τους.
Χωρίς καμία διάθεση υπερβολής θέλω να επισημάνω ότι η κοινωνία μας σήμερα, βρίσκονται σε καθημερινό πόλεμο με την εγκληματικότητα και τους εγκληματίες. Οι δυνάμεις της αστυνομίας δεν επαρκούν και είναι πρακτικά αδύνατο να επαρκέσουν, ώστε να παράσχουν πλήρη προστασία στους πολίτες. Κατά συνέπεια δύο λύσεις υπάρχουν: να δεχθούμε παθητικά την επιβολή των εγκληματιών ως στρατευμάτων μιας ιδιότυπης κατοχής, ή να αντισταθούμε με κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο στην εγκληματικότητα.
Τώρα είναι αργά για κροκοδείλια δάκρυα και υποσχέσεις. Τώρα είναι ώρα για την άμεση εφαρμογή πολιτικών που έχουν δοκιμαστεί σε διεθνές επίπεδο και έχουν αποδώσει καρπούς. Δεν θα χρειαστεί να ανακαλύψουμε την Αμερική. Απλώς το μόνο που πρέπει να γίνει από σήμερα, είναι η εγκατάλειψη πολιτικών βιτρίνας, που ευκαιριακά δίνουν πολιτικά οφέλη και παράλληλα οδηγούν πολίτες και αστυνομικούς στον θάνατο.


Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/05/blog-post_9730.html#ixzz1MXybqoJ3

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.ΤΟΝ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.

ΕΙΠΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΣΩΣΤΑ. ΣΥΝΤΟΜΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΛΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ.Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΗ?

ΤΥΧΑΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ.

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ!
ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΟΥΜΕ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ?
ΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΗΡΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ Η ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΝ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗ?

Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ.Ο ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΣΕΒΗ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ.

ΕΝΑΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ
ΚΑΙ ΟΤΙ ΞΕΦΥΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ.
ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΟΥ.

ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ.ΘΑ ΤΟΝ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ.

ΜΕ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΠΡΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΕΞΙΚΑΚΟΣ.

ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΑΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ.

ΑΥΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΣΕΒΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΤΥΦΛΩΣΕ Η ΚΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΗΣΑΝ ΤΑ ΑΝΕΞΕΡΕΥΝΗΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΟΥΤΕ ΔΙΑΝΟΗΘΗΚΑΝ ΠΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΘΑ ΑΝΤΑΜΕΙΒΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ.

ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ.ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΕΒΩΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΑΝ.Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ Η ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΟΥΣ ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΑΙΩΝΙΑ.

ΚΙ ΑΝ ΥΠΕΦΕΡΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ,ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΕ ΑΞΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΣΟΦΙΑ ΣΟΛΟΜΩΝΤΟΣ

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ....ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΟΥΝ....

ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες