Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ MIND CONTROL.


ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΟΣ....ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ....

Μια φορά κι ένα καιρό ζούσε ένας αυτοκράτορας στον οποίο άρεσαν τόσο πολύ οι καινούριες φορεσιές καί ξόδευε όλα του τα χρήματα για να ντύνεται όμορφα. Το μοναδικό του ενδιαφέρον ήταν να πηγαίνει στα θέατρα με την άμαξά του και να επιδεικνύει τα καινούρια του ρούχα. Είχε διαφορετική στολή για κάθε ώρα της μέρας.
Μια μέρα δύο πανέξυπνοι άνθρωποι αποφάσισαν να δώσουν ένα μάθημα στην ματαιοδοξία του βασιλιά.
Είπαν ότι ήταν υφαντές και ράφτες, υποστηρίζοντας πως ήξεραν να φτιάχνουν τα καλύτερα ρούχα που μπορούσε να φανταστεί κανείς. Δεν ήταν μόνο υπέροχα τα σχέδια και τα χρώματα που δούλευαν, αλλά υποστήριξαν πως γνώριζαν έναν τρόπο να κατασκευάζουν ένα ύφασμα που είχε την εκπληκτική ιδιότητα να είναι αόρατο σε όποιον ήταν απατεώνας ή ηλίθιος.

"Θα ήταν υπέροχο να είχα ρούχα φτιαγμένα από τέτοιο ύφασμα" σκέφτηκε ο αυτοκράτορας. "Έτσι θα γνώριζα ποιοι από τους υπηκόους μου δεν ταιριάζουν στις θέσεις τους και θα ξεχώριζα τους έξυπνους και τους τίμιους από τους ανόητους και τους απατεωνες.
Έτσι αμέσως τους έδωσε ένα μεγάλο ποσόν για να του υφάνουν τη στολή του.
Έστησαν λοιπόν τους αργαλειούς τους και άρχισαν να προσποιούνται ότι δουλεύουν, αν και δεν υπήρχε τίποτα απολύτως σ' αυτούς. Ζητούσαν το καλύτερο μετάξι και το αγνότερο χρυσάφι, και μόλις τους τα έδιναν αυτοί τα έκρυβαν, συνεχίζοντας να δουλεύουν στον άδειο αργαλειό, ακόμα και αργά τη νύχτα.
Μετά από κάμποσες μέρες ο αυτοκράτορας σκέφτηκε: "Θα στείλω τον πιστό μου πρωθυπουργό στους ράφτες. Είναι ο πιο κατάλληλος για να δει πως πάει η κατασκευή του υφάσματος. Είναι πολύ λογικός και κανείς άλλος δεν αξίζει περισσότερο από αυτόν τη θέση που κατέχει."
Έτσι ο καλός γέρο -πρωθυπουργός, πήγε στην αίθουσα όπου οι δύο ράφτες δούλευαν στους άδειους τους αργαλειούς. "Κύριε ελέησον!" σκέφτηκε, γουρλώνοντας τα μάτια του. "Δεν βλέπω τίποτα!". Δεν τόλμησε όμως να το παραδεχτεί…
Οι δυο υποτιθέμενοι ράφτες τον κάλεσαν να πλησιάσει, και να τους πει αν η φορεσιά δεν ήταν τέλεια, και αν τα χρώματα δεν ήταν υπέροχα. Του έδειξαν τον άδειο αργαλειό, κι ο καημένος ο πρωθυπουργός, άνοιξε τα μάτια του ακόμα περισσότερο, χωρίς και πάλι να μπορέσει να δει τίποτα. "Θεέ μου, σκέφτηκε, αν το μάθει ο βασιλιάς θα σκεφτεί ότι είμαι βλάκας η απατεώνας….. Όχι, δεν θα πω ποτέ ότι δεν κατάφερα να δω το ύφασμα."
"Δεν λέτε τίποτε…", του είπαν οι ράφτες. "Ω, μα είναι υπέροχη! Τέλεια!", είπε ο πρωθυπουργός, κοιτάζοντας με προσοχή μες απ' τα γυαλιά του. "Τι υπέροχο σχέδιο, τι χρώματα! Μάλιστα, θα πω στον αυτοκράτορα ότι είμαι πολύ ικανοποιημένος μαζί σας!"

Ο Αυτοκράτορας, έστειλε κι άλλους αξιωματούχους να παρακολουθήσουν την πρόοδο των υφαντών. Στην αρχή ξαφνιάζονταν κι αυτοί όταν δεν έβλεπαν τίποτα,
μετά όμως έκαναν όλοι την ίδια σκέψη,ότι αφού το βλέπουν οι άλλοι αν έλεγαν αυτοί ότι δεν το έβλεπαν,θα τους κατηγορούσαν είτε για απατεώνες η για ηλίθιους….
Και έτσι όταν γύριζαν πίσω, και ανέφεραν πόσο σπουδαίο ύφασμα ήταν, και τον συμβούλευαν να φορέσει τη νέα στολή του σε κάποια μεγάλη παρέλαση. Όλη η πόλη ζούσε παινεύοντας τα ρούχα!

Όλο το βράδυ, πριν την παρέλαση οι ράφτες έμειναν ξύπνιοι, "δουλεύοντας" πυρετωδώς. Όλοι μπορούσαν να δουν ότι βιάζονταν να τελειώσουν τα καινούρια ρούχα του αυτοκράτορα. Προσποιούνταν πως έβγαζαν το ύφασμα από τους αργαλειούς τους. Το έκοβαν με μεγάλα ψαλίδια. Το έραβαν με βελόνες που δεν είχαν κλωστή. Τελικά ανακοίνωσαν: "Ορίστε! Τα ρούχα τέλειωσαν!"
Το πρωί ο αυτοκράτορας παρουσιάστηκε με δύο από τους πιο διακεκριμένους του ιππότες. Οι ράφτες ύψωσαν τα χέρια τους, σαν να κρατούσαν κάτι και είπαν: "Κοιτάξτε αυτό το παντελόνι! Να και το πουκάμισο! Δεν είναι εκπληκτικός αυτός ο χιτώνας; Είναι τόσο αραχνοΰφαντα που θα νομίσετε ότι δεν φοράτε τίποτα. Κι αυτό είναι το σπουδαιότερο!"
"Ναι", είπαν οι ιππότες, αν και δεν μπορούσαν να δουν τίποτα, αφού δεν υπήρχε τίποτα να δουν…
Ο ίδιος ο βασιλιάς δεν τολμούσε να πει ότι δεν υπάρχει ύφασμα,σκεφτόμενος ότι οι άλλοι όλοι θα έλεγαν από μέσα τους ,ότι ο βασιλιάς τους είναι ηλίθιος η απατεώνας
"Θα μπορούσε η Μεγαλειότητά σας να βγάλει τα ρούχα Της;" είπαν οι απατεώνες. "Στη συνέχεια θα σας φορέσουμε τα καινούρια, μπροστά σ' αυτό το μεγάλο καθρέφτη".
Ο αυτοκράτορας έβγαλε όλα του τα ρούχα και οι ράφτες προσποιήθηκαν ότι τον έντυναν, ένα - ένα τα καινούρια ρούχα που είχαν φτιάξει. Τέλος ο βασιλιάς κοιτάχτηκε στον καθρέφτη.
"Ναι, είμαι έτοιμος", είπε ο αυτοκράτορας. "Δεν μου πάνε υπέροχα;" Κοίταξε μια φορά ακόμη τον καθρέφτη, διότι έπρεπε να φανεί ότι θαύμαζε τον εαυτό του σε όλο του το μεγαλείο.
Οι αυλάρχες που θα κρατούσαν την ουρά της στολής, ακούμπησαν τα χέρια τους στο πάτωμα σαν να έπιαναν τις άκρες της. Καθώς περπατούσαν, έκαναν πως κρατούσαν την ουρά ψηλά, γιατί δεν έπρεπε να καταλάβει κανείς πως δεν έβλεπαν τίποτα.

Ο αυτοκράτορας προχώρησε κάτω από μια ολοστόλιστη τέντα προς την παρέλαση, και όλοι οι άνθρωποι στα παράθυρα και τους δρόμους έλεγαν: "Θεέ μου, η καινούρια στολή του αυτοκράτορα είναι ασύγκριτη! Τι πανέμορφη ουρά που έχει! Πόσο του ταιριάζει!" Κανείς δεν ήθελε να παραδεχτεί πως δεν έβλεπε τίποτε, γιατί τότε θα έλεγαν ότι είναι απατεώνας ή ότι ήταν ηλίθιος.
"Μα αυτός είναι ολόγυμνος!", είπε ένα μικρό παιδί.
"Μα το Θεό, το παιδί έχει δίκιο", είπε ο πατέρας του και ψιθύρισε στο διπλανό του τι είπε ο μικρός.
"Ένα παιδί είπε ότι δεν φοράει τίποτα".
Τελικά όλοι το παραδέχθηκαν: "Δεν φοράει τίποτα!"
Παραμύθι - Χανς Κρίστιαν Άντερσεν

ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ....ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ....ΦΩΝΑΖΕΙΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ....Η ΚΟΥΝΑΣ ΕΠΙΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ;

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΑΛΛΗ ΠΗΓΗ ΔΥΝΑΜΗΣ....

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ....ΔΕΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ....ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ....

ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΩΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ....


ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ....
http://www.youtube.com/watch?v=mZIIm2TDEPo&feature=related

12 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Διεθνές συνέδριο στην Αθήνα ζητά την διαγραφή του ελληνικού χρέους ως παράνομο και απεχθές

Γράφει ο Μάνος Μεϊμαράκης
Αν τη Νομική σχολή καταλάμβαναν λαθρομετανάστες θα γινόταν πρώτη είδηση σε χρόνο μηδέν. Αυτή τη φορά όμως δεν πρόκειται για λαθρομετανάστες, αλλά για διεθνή αποστολή ειδικών επιστημόνων και προσωπικοτήτων απ' όλο τον κόσμο που θα συνεδριάσουν στην Νομική Σχολή των Αθηνών για να διερευνήσουν το ελληνικό χρέος και να επικοινωνήσουν από την Αθήνα σε..... όλο τον κόσμο την διαγραφή του ως παράνομο και απεχθές.


Γι' αυτό το λόγο κανένα ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν πρόκειται να ασχοληθεί μαζί τους. Για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της υποκρισίας, της διαφθοράς και της κουκούλας που βασιλεύει στην χώρα, αυτό που απασχολεί εκατοντάδες ειδικούς επιστήμονες, πολιτικούς, οικονομολόγους, καλλιτέχνες, κ.α. σε όλον τον κόσμο -διαγραφή του ελληνικού χρέους- ακόμα δεν έχει συζητηθεί στη Βουλή των Ελλήνων (είναι μονίμως απασχολημένη με το κουκούλωμα των σκανδάλων και δεν...
περισσεύει χρόνος).

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Η Επιτροπή Ελέγχου Χρέους στο Εκουαδόρ ανακάλυψε ότι το 70% του χρέους της χώρας οφείλεται σε αδιαφανείς συμβάσεις και πολιτική διαφθορά.

Από την Αθήνα σε όλον τον κόσμο

Ωστόσο, η Ελληνική Πρωτοβουλία για τη συγκρότηση Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου (ΕΛΕ) του ελληνικού δημόσιου χρέους, με το διεθνές συνέδριο που διοργανώνει στην Αθήνα για τις 6,7 και 8 Μαΐου επιδιώκει να διαμορφώσει την «Διακήρυξη των Αθηνών» με την συμμετοχή πολιτικών προσωπικοτήτων, ειδικών επιστημόνων, συνδικαλιστών, μέλη κινημάτων και καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Με στόχο να οργανωθεί η κοινή δράση των κινημάτων, σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, ώστε να υπάρξει συντονισμός δράσης για τον έλεγχο και την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους σε κάθε χώρα της περιφέρειας της Ευρωζώνης.

PISTOS788 είπε...

Τα μέτρα λιτότητας με τα οποία μαστιγώνει τον ελληνικό λαό η κυβέρνηση, λαμβάνονται σύμφωνα με το σημερινό ύψος του δημοσίου χρέους. Αν επιτευχθεί η διαγραφή μέρους αυτού ως παράνομο και απεχθές, η Ελλάδα δεν θα χρειασθεί να πουλήσει πλουτοπαραγωγικές πηγές της ή άλλη δημόσια περιουσία Κατά το τριήμερο της συνάντησης στη Νομική θα υπάρχουν κύκλοι συζητήσεων με τους εξής άξονες:
Η πραγματικότητα της κρίσης στην Ελλάδα,
Το χρέος στην Ευρώπη: βασικοί παράγοντες και η τρέχουσα πολιτική,
Το παγκόσμιο πρόβλημα του χρέους: Οι κρίσεις χρέους στο Νότο,
Εναλλακτικές λύσεις στην αντιμετώπιση του χρέους - διεθνή διδάγματα,
Εμπειρίες Επιτροπών Ελέγχου του Χρέους από όλο τον κόσμο,
Οι επιπτώσεις του χρέους σε διαφορετικές χώρες της Ευρωζώνης,
Αιτήματα και κινήματα για μια δίκαιη λύση στο πρόβλημα του χρέους.
Συμμετοχές απ' όλον τον κόσμο

Ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή προσωπικότητες από την Ευρώπη, από χώρες της Λατινικής Αμερικής , αλλά και την Αφρική και την Ασία.
Μεταξύ αυτών είναι οι κ.κ. Ερίκ Τουσέν (Βέλγιο) από την Επιτροπή για την Κατάργηση του Χρέους του Τρίτου Κόσμου, Αντι Στόρεϊ (Ιρλανδία) - καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Δουβλίνου, Αντρέ Χούνκο (Γερμανία)-βουλευτής του Die Linke, Ντενί Ντιράν (Γαλλία) - γ.γ. της Ομοσπονδίας Γάλλων Τραπεζοϋπαλλήλων της CGT, Ντάριους Ζαλέγκα (Πολωνία) - συνδικαλιστής και δημοσιογράφος της Le Monde Diplomatique, Νικ Ντίαρντεν (Ηνωμένο Βασίλειο) από την Jubilee Debt Campaign, Οσκαρ Ουγκαρτέτσε, σύμβουλος Κεντρικών Τραπεζών Νικαράγουας -Βολιβίας στην αναδιάρθρωση του χρέους, Αλαν Σίμπιλς ( Αργεντινή), οικονομολόγος, ερευνητής, ειδικός στη σχέση Αργεντινής-ΔΝΤ, Κλαούντιο Λοσάνο βουλευτής από την Αργεντινή, Μ. Ραχμάνι (Μαρόκο) και Φάτι Τσαμκί (Τυνησία), οι οποίοι είναι μέλη των επιτροπών για την κατάργηση του χρέους στον Τρίτο Κόσμο και της Attac, Φάνγουελ Μποκόσι από το Αφρικανικό Δίκτυο και το Φόρουμ για το Χρέος και την Ανάπτυξη και οι κυρίες Μαρία-Λουσία Φατορέλι (Βραζιλία) από την Επιτροπή Ελέγχου του Χρέους, Λίντι Νασπίλ, από την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου των Φιλιππίνων.


Από την Ελλάδα θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές κ. Π. Λαφαζάνης και κυρία Σοφία Σακοράφα, ο οικονομολόγος κ. Λ. Βατικιώτης, η συγγραφέας κυρία Ν. Βαλαβάνη, ο συνδικαλιστής κ. Ν. Γουρλάς, ο καθηγητής εργατικού δικαίου κ. Αρις Καζάκος, ο συνταγματολόγος - πανεπιστημιακός κ. Γ. Κατρούγκαλος , ο καθηγητής οικονομικών κ. Κ. Λαπαβίτσας, ο πανεπιστημιακός κ. Ν. Μαριάς, ο ακτιβιστής κ. Γ. Μητραλιάς (CADTM Ελλάδας), το μέλος του ΔΣ της ΑΔΕΔΥ κυρία Δέσποινα Σπανού, ο πανεπιστημιακός κ. Π. Σωτήρης, ο οικονομολόγος κ. Γ. Τόλιος, μέλη των κινημάτων "Δεν Πληρώνω", όπως ο κ. Γ. Θεοδωρόπουλος από τη Θεσσαλονίκη, δήμαρχοι, όπως ο κ. Π. Φιλίππου (Σαρωνικού), αγρότες συνδικαλιστές, όπως ο κ. Β. Γκανής από τη Φθιώτιδα.

ΠΗΓΗ-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_8474.html

Ανώνυμος είπε...

σε μεγάλα ¨κέφια¨σε βρίσκω φίλε μου Πιστέ...

ταξιδιώτισσα

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ο φόβος σε κρατάει μακρυά από τα όνειρα σου

Ο φόβος της αποτυχίας και ο φόβος της απόρριψης είναι αντιδράσεις που μάθαμε όταν ήμαστε παιδιά, πριν τα 5 μας χρόνια. Ότι κάνουμε στην υπόλοιπή μας ζωή εξαρτάται από τα μαθήματα φόβου που βάλαμε στο υποσεινήδητό μας στα πρώτα χρόνια της ζωής μας.

Όλοι μας έχουμε μία ζώνη άνεσης που ορίζεται από τους φόβους μας. Μπορούμε να κάνουμε κάτι άνετα μέχρι το σημείο που δεν υπάρχει κάτι να μας φοβίζει.
....
Κάθε μέρα να κάνεις κάτι που σε φοβίζει και σύντομα ο φόβος δε θα επηρεάζει αρνητικά τις αποφάσεις που καθορίζουν τη ζωή σου.
Ευτύχης Μπλέτσας

Πιστεύω ότι τα ΜΜΕ ψάχνουν.... "που είναι η μπάλα οεο"??!!!....έχουν μείνει πολύ πίσω στα γεγονότα!
Κάποιος/οι Πήραν το κόκκινο χαπάκι......
Όμορφο Βράδυ Μπράδερ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΑΚΛΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ....

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΩΣ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΝ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΔΕ ΡΕΥΜΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΠΙ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

Να μη χαρίζεσαι κι όπου κι αν πας,
να χαμογελάς μπροστά στις κουφάλες.
Τις μικρές στιγμές ν' αγαπάς
και μακρυα απ' τις μεγάλες αγκάλες.
Έναν όρκο μονάχα δος μου
βρες τα καλά και γερά κράτησέ τα
κι αν με στριμώξουν στη γωνιά αυτή του κόσμου
ό,τι κι αν γίνει "μην πετάξεις πετσέτα".

ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ-ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΕΙΣ ΠΕΤΕΤΑ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΡΑΔΕΡ-ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=LLOXlhdxDMc&feature=related

ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ!

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ!ΤΗΣ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ!
ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!
ΠΗΓΑ ΣΤΟΝ ΣΙΝΕΜΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ Ο ΜΠΕΛΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΞΙΑΓΑΠΗΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΝΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙΑ!

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΠΛΕΙΜΠΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ!

ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ!Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΘΩΟΤΗΤΑ!ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΓΑΘΟ!

ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ!ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Έναν όρκο μονάχα δος μου
βρες τα καλά και γερά κράτησέ τα...
Όμορφο και ουσιαστικό,...όχι άδικα αγαπημένο
Να είσαι Καλά Αδερφέ Μου

http://www.youtube.com/watch?v=8vRjUUqrJVQ&feature=related

PISTOS788 είπε...

telitsa-κινεζιτσα

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.....

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ,
ΟΤΙ ΟΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟΤΕΡΟΙ=ΕΞΥΠΝΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΥΙΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ....

ΕΡΓΣΘΗΚΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ,ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ....

ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ....
Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ....ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ....ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΑΥΛΙΤΣΑ,Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ!!!!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ.....ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ,ΜΕ ΜΕΣΤΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ....

ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ.....

Ανώνυμος είπε...

πετερ

Πλακα ειχε η ιστοριουλα χαχαχαχαχαχαχαχα.Θα ηθελα να ημουν πολυ ενας ραφτης ενως αορατου set ρουχων.
Αν δεν γινετε σαν τα παιδια.Ποσο απλο ειναι και ποσο δυσκολο να το κατανοησουν πραγματικα...οι περισσοτεροι δεν μπορουν να το κατανοησουν.Αυτο ειναι το προβλημα να το κατανοησουνε βαθεια μεσα τους,και να ξυπνησει ενας νεο ποιο αγνος[οχι χαζος] εαυτος αν γινει αυτο ειναι ευκολο μετα.
Θα ηθελα να δω τον βασηλια στην τουαλετα που δεν θα τον εβλεπε κανεις,τι θα εκανε?θα κεταβαζε το παντελονι?\ του?

PISTOS788 είπε...

πετερ

ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΟΝΤΕΡΝΑΣ ΤΕΧΝΗΣ-ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ-ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΑ ....ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ....ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ....ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ....ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΨΗ....
ΤΟΓΙΟ;

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΕΡ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες