Κυριακή 17 Απριλίου 2011

In The End

ΕΙΠΕ…
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΣΠΕΙΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ…. ΠΟΛΛΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΤΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ…ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ…. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ,ΜΕΤΑ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ…. ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ…. ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΤΟΤΕ,ΠΑΡΙΣΤΑΝΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ…. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ…. ΕΙΠΑΝ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ,ΟΥΡΕΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΥΜΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΛΑΜΨΗ…. ΟΡΘΙΕΣ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ , ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ… ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ … ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…. ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ….ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ…. ΕΙΠΕ…
ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΜΗΝ ΕΝΩΘΟΥΝ….ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΠΑΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…. ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΙΤΙΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΖΕΤΕ…. ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΚΑΡΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ…. ΜΙΑ ΒΡΟΝΤΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΟΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ…

18 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=kSawPY-EtSA&feature=related

Με τον φόβο διοικούν.........

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Αν και δεν είναι στο κλίμα της εβδομάδας, ...αλλά λέει την Αλήθεια!

http://www.youtube.com/watch?v=RgdyKNqf4mg&feature=related

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ....
ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΘΕΙ....

ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ,ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

zkcome είπε...

ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΑΓΓΕΛΟΝ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΝΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΟΣΤΙΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙΟΝ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΥΣΙΝ ΜΕΓΑΛΗΝ ΕΝ ΤΗ ΧΕΙΡΙ ΑΥΤΟΥ.
ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΝ ΔΡΑΚΟΝΤΑ ΤΟΝ ΟΦΙΝ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΝ ΟΣΤΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΑΣ ΚΑΙ ΕΔΕΣΕΝ ΑΥΤΟΝ ΧΙΛΙΑ ΕΤΗ.
ΚΑΙ ΕΡΡΙΨΕΝ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟΝ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕΝ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΕΣΦΡΑΓΙΣΕΝ ΕΠΑΝΩ ΑΥΤΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΛΑΝΗΣΗ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΛΕΟΝ ΕΩΣΟΥ ΠΛΗΡΩΘΩΣΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΕΤΗ.

white είπε...

Υπάρχουν νόμοι στο Σύμπαν που κατοικούμε.
Μετά τα πάθη, ακολουθεί η Σταύρωση, έπεται ο Θάνατος και κορυφή όλων μας η Ανάσταση.
Η συγκεκριμένη ακολουθία δεν υφίσταται παραλείψεις.
Η ατραπός μας είναι αυτή και θα την βαδίσουμε.
Το σκότος θα διαλυθεί.
Καλημέρα :).

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=m-oiAsi3qoo&feature=player_embedded#at=67


ΟΙ ΛΙΘΟΙ--ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ--ΚΙΝΑ=ΨΥΧΡΟΙ
ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΣΟΦΟ!ΤΟ ΝΕΚΤΑΡ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!Η ΣΟΦΙΑ!
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ-ΣΟΦΙΑ,Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!

ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΛΙΘΟΙ!
ΛΙΘΟΙ=ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΡΟΙ!

ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΤΑΥΡΩΣΗ!ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ
ΕΦΕΡΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΟΦΙΑΣ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΡΩΓΟΝΙΑΙΟ ΛΙΘΟ!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε
εσύ που περπάτησες μαζί μας
βίωσες τον υπέρτατο πόνο,
την υπαρξιακή μοναξιά και εγκατάλειψη
ξέρεις από σάρκα που ματώνει
συναίσθημα που κομματιάζεται
χαρά και γιορτή που θέλει να διαρκέσει
κι όμως υφαρπάζεται, εκπνέει...

Κύριε
παλεύουν μέσα μας άγγελοι και θεριά ανήμερα
πότε μυρίζουμε ουρανό
και πότε βυθιζόμαστε στην άβυσσο...
μη στέκεις άλλο μακριά μας
κάλυψε την απόσταση που μας χωρίζει
ρίξε το μεσότοιχο
κατέβα από τις εικόνες και τα προσκυνητάρια
κι έλα Πατέρας κι αδελφός
μην μας αφήνεις άλλο μοναχούς

Κύριε
επιθυμούμε την έξοδο,τη μετάβαση
ταξίδια στις εσχατιές του σύμπαντος
την απελευθέρωση από την παγίδα του χρόνου και της φθοράς -ψυχής και σώματος-
και κείνο το δείπνο που μας έταξες με ενδύματα λευκά...
-γιατί μόνο εσύ ξέρεις πώς γίνεται να κρατήσει για πάντα η γιορτή...

καλή Ανάσταση αδέλφια

ταξιδιώισσα

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΩΡΑ ΕΚΕΙΝΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ....

ΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΑΘΟ ,Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ....

ΓΕΝΟΙΤΟ!

PISTOS788 είπε...

white

ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ....

ΟΙ ΕΠΙΜΟΝΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ,ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ...ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ....

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΣ ΤΗΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗ....ΣΟΦΙΑ!!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΗ,ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΩΘΕΝ ΣΟΦΙΑ....ΑΝΙΚΗΤΗ.....

ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ-ΑΦΕΣ ΑΥΤΟΙΣ-ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

Κύριε
παλεύουν μέσα μας άγγελοι και θεριά ανήμερα
πότε μυρίζουμε ουρανό
και πότε βυθιζόμαστε στην άβυσσο...
μη στέκεις άλλο μακριά μας
κάλυψε την απόσταση που μας χωρίζει
ρίξε το μεσότοιχο
κατέβα από τις εικόνες και τα προσκυνητάρια
κι έλα Πατέρας κι αδελφός
μην μας αφήνεις άλλο μοναχούς

Κύριε
επιθυμούμε την έξοδο,τη μετάβαση
ταξίδια στις εσχατιές του σύμπαντος
την απελευθέρωση από την παγίδα του χρόνου και της φθοράς -ψυχής και σώματος-
και κείνο το δείπνο που μας έταξες με ενδύματα λευκά...
-γιατί μόνο εσύ ξέρεις πώς γίνεται να κρατήσει για πάντα η γιορτή...

ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

PISTOS788 είπε...

Το είχα ακούσει, αλλά πραγματικά δεν το πίστευα... Μέχρι που το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι. Λόγω εργασίας κυκλοφορώ με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και μάλιστα -πείτε με βλάκα!- χτυπάω πάντα εισιτήριο. Χθες βρισκόμουν σε τρόλεϋ με κατεύθυνση το κέντρο της Αθήνας. Λίγο πριν την Ομόνοια μπήκαν ελεγκτές (3 γυναίκες και 1 άντρας) και βρήκαν τρεις αλλοδαπούς χωρίς εισιτήρια. Τους κατέβασαν απο το.....

λεωφορείο και δεν γνωρίζω τι έγινε μετά... Σήμερα όμως που επαναλήφθηκε το περιστατικό (μπήκαν στο τρόλεϋ 2 άντρες ελεγκτές) έτυχε να κατέβω στην ίδια στάση με τους αλλοδαπούς που δεν είχαν εισιτήριο και κάθισα για να παρακολουθήσω τι θα συμβεί. Οι 4 αλλοδαποί όχι μόνο δεν είχαν εισιτήρια, αλλά ούτε καν χαρτιά! Σε ποια στοιχεία λοιπόν θα έκοβαν το πρόστιμο οι ελεγκτές; Όπως μπορείτε να καταλάβετε, δεν κρατήθηκα. Πήγα στους ελεγκτές ωρυόμενος για την προσβολή και τις διακρίσεις που γίνονται εις βάρος των Ελλήνων από το ίδιο το κράτος. Όταν λοιπόν είπα στον έναν ελεγκτή "σε τι στοιχεία θα κόψεις το πρόστιμο; τι ονοματεπώνυμο θα σου δώσει; Αχμέτ Αλί του Χασάν;", ο ελεγκτής με κοίταξε και μου είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια: "έχετε δίκιο... αλλά αυτές είναι οι οδηγίες της υπηρεσίας"! Ποιες είναι οι οδηγίες; Να τους κατεβάζουν και να τους αφήνουν!!! Εάν αυτό δεν είναι καραμπινάτη ΕΧΘΡΟΠΑΘΕΙΑ κατά των Ελλήνων (τα ακούς κύριε Καστανίδη;) τι ακριβώς είναι;;;
Γιώργος Φωστηρόπουλος
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ

http://greekvoices.blogspot.com/

PISTOS788 είπε...

Ο πραγματικός λόγος για την επέμβαση στη Λιβύη

Αρκετοί σχολιαστές και αρθρογράφοι έχουν προβληματιστεί από το πραγματικά περίεργο γεγονός. ότι οι επαναστάτες της Λιβύης βρήκαν το χρόνο να συστήσουν τη δική τους κεντρική τράπεζα, πριν καν φτιάξουν κυβέρνηση.
Το Economic Policy Journal γράφει: «Ποτέ άλλοτε δεν ακούστηκε, εν μέσω εξέγερσης, να δημιουργείται μια κεντρική τράπεζα. Άρα δεν μιλάμε για κάποιους άξεστους αντάρτες, και μάλλον υπάρχουν κάποιες πολύ ισχυρές επιρροές…».
Το CNBC αναρωτιέται: «Πρώτη φορά βλέπουμε επαναστατική ομάδα να προχωρά σε δημιουργία κεντρικής τράπεζας εν μέσω εξέγερσης. Πόσο ισχυροί έχουν γίνει αυτοί οι κεντρικοί τραπεζίτες;».
Μια άλλη ανωμαλία, σε σχέση με την επίσημη δικαιολογία της επέμβασης της Λιβύη είναι η εξής: Υποτίθεται πως η επέμβαση έγινε για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Τα στοιχεία όμως άλλα λένε. Σύμφωνα με το Fox News, το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ επαινεί τη Λιβύη που «έχει κάνει τα ανθρώπινα δικαιώματα προτεραιότητα, και που προστατεύει νομικά τους πολίτες της».
Μια ρωσική αποστολή ιατρών, αναφέρει σε επίσημη αναφορά της προς τον πρόεδρο Medvedev ότι ελάχιστοι λαοί έχουν τόσες ανέσεις όσες ο λαός της Λιβύης. Διαθέτουν πολύ καλά νοσοκομεία και δωρεάν περίθαλψη. Τα νέα ζευγάρια επιδοτούνται, τα αυτοκίνητα κοστίζουν πολύ φτηνά, τα καύσιμα είναι επίσης φτηνά, οι αγρότες δεν φορολογούνται, κλπ.
Ακόμη κι αν όλα αυτά είναι προπαγάνδα, κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι ο Καντάφι έφερε νερό στην έρημο, κατασκευάζοντας το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο στην ιστορία, αξίας $33 δισ.
Η εξήγηση ότι όλα έγιναν για το πετρέλαιο είναι επίσης προβληματική. Η χώρα παράγει μόλις το 2% του παγκόσμιου πετρελαίου. Το κενό μπορεί κάλλιστα να αναπληρωθεί από τα αποθεματικά της Σ. Αραβίας. Άρα γιατί αυτή η σπουδή για δημιουργία κεντρικής τράπεζας;

PISTOS788 είπε...

Υπάρχει μια συνέντευξη του Αμερικανού στρατηγού ε.α Wesley Clark, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Όπως λέει ο στρατηγός, το 2001 τον ενημέρωσαν πως η Αμερική σκοπεύει να πολεμήσει με το Ιράκ, τη Συρία, τον Λίβανο, τη Σομαλία, το Σουδάν, το Ιράν, και τη Λιβύη.
Τι κοινό έχουν αυτές οι χώρες; Σε τραπεζικό επίπεδο, καμία τους δεν αποτελεί μέλος της Bank for International Settlements (BIS). Αυτό το στοιχείο τις εξαιρεί από το μακρύ χέρι των ελέγχων της «κεντρικής τράπεζας των κεντρικών τραπεζών» της Ελβετίας.
Οι πιο ανυπότακτες όλων είναι η Λιβύη και το Ιράκ. Και οι δυο έχουν ήδη δεχτεί επίθεση. Στο Examiner.com αναφέρεται πως 6 μήνες πριν οι ΗΠΑ μπουν στο Ιράκ, η χώρα είχε προχωρήσει στην αποδοχή ευρώ αντί δολαρίων για το πετρέλαιό της. Αυτή η κίνηση απειλούσε τη παγκόσμια κυριαρχία του δολαρίου ως «πετροδολάριο».
Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, ο Καντάφι είχε ξεκινήσει προσπάθεια άρνησης του δολαρίου και του ευρώ, και κάλεσε τις αφρικανικές και αραβικές χώρες να πουλάνε πετρέλαιο σε ένα νέο νόμισμα, το χρυσό δηνάριο. Μάλιστα προωθούσε την ιδέα μιας ενωμένης Αφρικής με 200 εκατομμύρια κατοίκους, που θα χρησιμοποιούσε αυτό το νέο νόμισμα. Οι μόνοι αντίθετοι στη πρόταση του ήταν η Νότιος Αφρική και ο επικεφαλής του Αραβικού Συνδέσμου. Αυτή η πρωτοβουλία θεωρήθηκε ως απειλή για την οικονομική σταθερότητα του πλανήτη, τόσο από τις ΗΠΑ όσο και από την ΕΕ. Ο Καντάφι όμως δεν φάνηκε να πτοείται.
Και έτσι ξαναγυρνάμε στο αίνιγμα της νέας λιβυκής κεντρικής τράπεζας. Όπως αναφέρει το Market Oracle, η κεντρική τράπεζα της Λιβύης είναι 100% κρατική. Η κυβέρνηση τυπώνει το δικό της χρήμα (δηνάριο) μέσω της δικής της τράπεζας. Η χώρα είναι αυτάρκης, διαθέτει πόρους, είναι κυρίαρχη, και συνεπώς μπορεί να ορίζει την οικονομική της μοίρα. Το μεγάλο πρόβλημα των τραπεζικών καρτέλ της παγκοσμιοποίησης είναι ότι για να κάνουν δουλειές με τη Λιβύη, πρέπει να περάσουν από τη κεντρική της τράπεζα, και το εθνικό της νόμισμα, στα οποία όμως δεν έχουν καμιά επιρροή. Για αυτό και η διάλυση αυτής της τράπεζας μπορεί να μην αναφέρεται στις ομιλίες του Ομπάμα και του Σαρκοζί, αλλά σίγουρα αποτελεί βασικό λόγο για την επίθεσή τους στον Καντάφι.
Η Λιβύη δεν διαθέτει μόνο πετρέλαιο. Σύμφωνα με το ΔΝΤ, η κεντρική της τράπεζα έχει περίπου 144 τόνους χρυσού στα θησαυροφυλάκια της. Με αυτόν τον θησαυρό, ποιος χρειάζεται BIS, ή το ΔΝΤ και τους κανόνες του;

Ανώνυμος είπε...

peter

1Aυτα τα 1000 χρονια που λενε οι γραφες για την ευμαρια που θα ερθει και το κακο που θα δεθει ειναι μεταφορικα η κυριολεκτικα?


2Τι το τοσο φοβερο θα συμβει στους χρηστιανους που θα θεωρουνται οι ποιο αγιοι ολων των εποχων?Τι τοσο χειροτερο απο οσα ολα οσα εχουνε συμβει στους αγιους μας?Προσπαθω να σκεφτω κατι ποιο σατανικο και δνε μου βγαινει,δεν μου παει το μυαλο.

PISTOS788 είπε...

Εν τω πρώτω έτει του Βαλτάσαρ βασιλέως της Βαβυλώνος ο Δανιήλ είδεν ενύπνιον και οράσεις της κεφαλής αυτού επί της κλίνης αυτού· τότε έγραψε το ενύπνιον και διηγήθη το κεφάλαιον των λόγων.
2 Ο Δανιήλ ελάλησε και είπεν, Εγώ εθεώρουν εν τω οράματί μου την νύκτα και ιδού οι τέσσαρες άνεμοι του ουρανού συνεφώρμησαν επί την θάλασσαν την μεγάλην.
3 Και τέσσαρα θηρία μεγάλα ανέβησαν εκ της θαλάσσης, διαφέροντα απ' αλλήλων.
4 Το πρώτον ήτο ως λέων και είχε πτέρυγας αετού· εθεώρουν εωσού απεσπάσθησαν αι πτέρυγες αυτού, και εσηκώθη από της γης και εστάθη επί τους πόδας ως άνθρωπος, και καρδία ανθρώπου εδόθη εις αυτό.
5 Και ιδού, έπειτα θηρίον δεύτερον όμοιον με άρκτον, και εσηκώθη κατά το εν πλάγιον, και είχε τρεις πλευράς εν τω στόματι αυτού μεταξύ των οδόντων αυτού· και έλεγον ούτω προς αυτό· Σηκώθητι, κατάφαγε σάρκας πολλάς.
6 Μετά τούτο εθεώρουν και ιδού, έτερον ως λεοπάρδαλις, έχον επί τα νώτα αυτού τέσσαρας πτέρυγας πτηνού· το θηρίον είχεν έτι τέσσαρας κεφαλάς· και εδόθη εξουσία εις αυτό.
7 Μετά τούτο είδον εν τοις οράμασι της νυκτός και ιδού, θηρίον τέταρτον, τρομερόν και καταπληκτικόν και ισχυρόν σφόδρα· και είχε μεγάλους σιδηρούς οδόντας· κατέτρωγε και κατεσύντριβε και κατεπάτει το υπόλοιπον με τους πόδας αυτού· και αυτό ήτο διάφορον πάντων των θηρίων των προ αυτού· και είχε δέκα κέρατα.
8 Παρετήρουν τα κέρατα και ιδού, έτερον μικρόν κέρας ανέβη μεταξύ αυτών, έμπροσθεν του οποίου τρία εκ των πρώτων κεράτων εξερριζώθησαν· και ιδού, εν τω κέρατι τούτω ήσαν οφθαλμοί ως οφθαλμοί ανθρώπου και στόμα λαλούν πράγματα μεγάλα.

ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΗΡΙΟ....

1000 ΕΤΗ-ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ....

ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΖΩΗΣ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΕΡ!

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΔΑΝΙΗΛ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ

Mysteri planet είπε...

Καλή Ανάσταση φίλε μου PISTE 788
Ο Κύριός μας νίκησε για πάντα τον θάνατο και δίδαξε στα πέρατα του κόσμου την ζωή. Ο Θεός που έγινε άνθρωπος, που έζησε, πόνεσε και πέθανε σαν άνθρωπος, ο δια της Σταύρωσής του αίρων τας αμαρτίας του κόσμου, κατέβηκε στον Άδη και τον κατήργησε.

Mysteri planet

PISTOS788 είπε...

Mysteri planet

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

ΕΝΙΚΗΣΕ,ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες