Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΥΒΡΙΣ-ΝΕΜΕΣΙΣ-ΚΑΘΑΡΣΙΣ!




ΟΦΕΙΣ,ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ!ΠΩΣ ΦΥΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΕΕΝΗΣ; ΜΑΤΘ ΚΓ-33 ΥΒΡΙΣ.
ΝΕΜΕΣΙΣ.
ΚΑΘΑΡΣΙΣ.


10 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Η Αλήθεια οδηγεί στην Ελευθερία.. Η εσωτερική γαλήνη χτίζεται ανακαλύπτοντας τον δημιουργό σου και τον σκοπό σου...Η Γνώση είναι δύναμη!!!!

Φωτοδόχον λαμπάδα, τοις εν σκότει φανείσαν,
ορώμεν τήν αγίαν Παρθένον·
το γάρ άϋλον άπτουσα φως
οδηγεί πρός γνώσιν θεϊκήν άπαντας...

πρός τους αποδήμους της αυτού χάριτος·
καί σχίσας το χειρόγραφον,
ακούει παρά πάντων ούτως·

Πολλές φορές τα θέματά σου είναι πύλες προς την αναζήτηση της γνώσης, πέρα από την συμβατική της "λογικής". Προϋπόθεση ο ανοιχτός ορίζοντας μακριά από προκαταλήψεις …..
Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε την πλάνη των Φαρισαίων, που έπεσαν μέσα στον λάκκο των δικών τους εξηγήσεων και έχασαν την ουσία και την Αλήθεια μέσα από τα «χέρια τους» αφού γεννήθηκε με σάρκα μέσα στον δικό τους κόσμο.
Καλή Φώτιση σε όλους μας.

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ,ΕΡΕΥΝΑΤΕ....

Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ,ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΚΑΙ ΜΗ ΕΡΕΥΝΑ....
ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ....

ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΔΙΑΒΑΣΜΑ,ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ....ΦΑΝΤΑΣΙΑ....

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΠΥΛΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ....
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΝΗΠΙΟΣ,ΩΣ ΝΗΠΙΟΣ ΕΛΑΛΟΥΝ....
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑ ΤΑ ΤΟΥ ΝΗΠΙΟΥ....

PISTOS788 είπε...

Να μειωθεί η κρατική επιχορήγηση στα πολιτικά κόμματα και οι μισθοί των βουλευτών κατά 50% πρότεινε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ . Χρεοκοπημένα χαρακτήρισε τα κόμματα που έχουν προεισπράξει την κρατική επιχορήγηση μέχρι και το 2016
Μείωση της κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα και των μισθών των βουλευτών κατά 50% προτείνει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, Γιώργος Καρατζαφέρης, επισημαίνοντας ότι αυτή την πρόταση δεν τη....δέχτηκε κανένα κόμμα.
"Πιστεύω στα χρόνια της κρίσης η χρηματοδότηση από το κράτος προς τα κόμματα έπρεπε να πέσει στο 50% για να δείξουμε στους πολίτες πως όλες οι εκροές του Δημοσίου έχουν μειωθεί. Δεν το δέχθηκε κανένα κόμμα συμπεριλαμβανομένου και του δήθεν φιλολαϊκού κόμματος, του ΚΚΕ.Και αυτό συμπληρώνω με μείωση των μισθών όλων των βουλευτών κατά 50%. Κανένας βουλευτής δεν θα παραιτηθεί επειδή ο μισθός του μειώθηκε από τα 6500 θα πάει στα 3250. Για να βλέπει και ο πολίτης ότι εκτός από τα δικά του εισοδήματα κατά 10 με 12% μειώθηκαν και των βουλευτών κατά 50%", ανέφερε σε συνέντευξή του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.Ερωτηθείς για το γεγονός πως τα κόμματα στην πλειοψηφία τους έχουν ουσιαστικά προεισπράξει την κρατική επιχορήγηση που δικαιούται έως και το 2016 με δάνεια που έχουν λάβει από τις τράπεζες, επισήμανε ότι ουσιαστικά τα κόμματα έχουν πτωχεύσει."Μου κάνει εντύπωση πως το ΠΑΣΟΚ μπορεί να φτιάξει την οικονομία της χώρας όταν δεν μπορεί να φτιάξει τα δικά του οικονομικά. Το ίδιο και η Νέα Δημοκρατία. Από εκεί και μόνο ορμώμενοι οι ψηφοφόροι τους, έπρεπε να ξέρουν ότι είναι ανίκανοι να διαχειριστούν λογαριασμούς. Εμείς δεν έχουμε πάρει προκαταβολή ούτε ένα ευρώ από την επόμενη χρονιά", συμπλήρωσε.
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/04/50_14.html

PISTOS788 είπε...

ΑΣΥΛΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ

Tου Πασχου Mανδραβελη

O Τζέιμς Γουότσον είναι ο μεγαλύτερος εν ζωή επιστήμονας. Μαζί με τον Φράνσις Κρικ είναι αυτοί που αποκάλυψαν το θαύμα της ζωής, την διπλή έλικα του DNA. Γι’ αυτό τιμήθηκαν με το Νομπέλ Ιατρικής. Πριν από μερικά χρόνια έκανε κάποιες δηλώσεις για το μέλλον της Αφρικής που θεωρήθηκαν ρατσιστικές. Ο ίδιος είπε ότι δεν τις εννοούσε, αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό.


Ο Τζέιμς Γουότσον προφανώς δεν ήξερε ότι στην Ελλάδα υπάρχει νομοθετικά κατοχυρωμένο το άσυλο που εξασφαλίζει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών. Προφανώς ξέρει τον άρρητο κανόνα που ισχύει στα πανεπιστήμια ακόμη και της Μποτσουάνα. Οι επιστημονικές διαμάχες είναι σκληρές, αλλά γίνονται με ευπρέπεια. Δεν διανοείται κανείς να λογοκρίνει κανένα, ούτε να τον φιμώσει. Πόσω δε μάλλον να τον προπηλακίσει.


Ετσι όταν τον κάλεσαν να μιλήσει σε συνέδριο Χημείας, νόμιζε ότι πήγαινε σε ΑΕΙ χώρας του Πρώτου Κόσμου. Ή έστω του Τρίτου Κόσμου. Πίστευε ότι η ακαδημαϊκή κοινότητα είχε φροντίσει να περιφρουρήσει τον χώρο από ποικιλώνυμους αλήτες . Ισως πάλι να νόμιζε ότι οι πανεπιστημιακοί μας, αν διαπίστωναν ότι δεν μπορούν να περιφρουρήσουν την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών, θα καλούσαν τον αρμόδιο γι’ αυτές τις υποθέσεις, δηλαδή την Αστυνομία.


Φευ! Στην ελληνική ακαδημαϊκή κοινότητα επικρατούν τα «ανθρωπάκια», όπως είχε γράψει επιτυχώς προ καιρού ο κ. Αλέξης Παπαχελάς. Αυτά τρέμουν την ισχύ των τραμπούκων που διαφεντεύουν τα πανεπιστήμια. Οι τελευταίοι χτίζουν τους καθηγητές μέσα στα γραφεία τους (και μετά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο κ. Τάσος Κουράκης, τρέχουν να τους αθωώσουν στα δικαστήρια), προπηλακίζουν όποιον θέλει να εκφράσει διαφορετική άποψη, ξυλοφορτώνουν «ενοχλητικούς» πανεπιστημιακούς όπως τον κ. Γιάννη Πανούση ή τον πρόεδρο του Παιδαγωγικού Tμήματος κ. Iωάννη Παπαδάτο.


Κι όμως ουδείς -της πολιτικής ηγεσίας συμπεριλαμβανομένης- δεν μπορεί να ψελλίσει μια απλή κουβέντα και την απλή λύση: Το άσυλο δεν προστατεύει πια την ελεύθερη διακίνηση των ιδεών. Προστατεύει μόνο τους αλήτες που διαφεντεύουν τα ΑΕΙ και απειλούν ακόμη και 84χρονους σεβάσμιους καθηγητές. Αντιτίθεται στην ελευθερία διακίνησης των ιδεών. Τι άλλο πρέπει να συμβεί για να καταργηθεί; Η ανοχή στην παρανομία το μόνο που παράγει είναι περισσότερη αλητεία.
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

PISTOS788 είπε...

ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ ΥΠΑΤΙΑΣ: ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ.

ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ (να τον χαίρεστε κ.Κούρτοβικ και Σια)
Το συμβάν δεν αναφέρθηκε καν στα «ψιλά» του αστυνομικού ρεπορτάζ. Σαν να μην έγινε ποτέ. Η «δημοκρατία» όμως αποκαλύπτει την σκοτεινή υπόθεση που αποτελεί ακτινογραφία της ιδιότυπης μαφίας που εκμεταλλεύεται την φτώχεια,την ανάγκη και την εξαθλίωση οικονομικών μεταναστών που γυρνάνε σαν φαντάσματα στα....παλιόσπιτα του υποβαθμισμένου κέντρου της Αθήνας. Πρωταγωνιστής, ένας δήθεν απεργός πείνας.
Την ημέρα φίλος και συναγωνιστής- προφανώς- των γνωστών «αλληλέγγυων»
που εξακολουθούν να πρωτοστατούν στις fake ανταρσίες δυστυχισμένων, μετά την νίκη που κατήγαγαν στην Υπατία με αντίπαλο μια ανίκανη κυβέρνηση. Την νύχτα, λήσταρχος και σκληρό μέλος εγκληματικής συμμορίας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που δύσκολα διαψεύδονται, ο Αφγανός Αλί Μ, 35 ετών, συνελήφθη την Τρίτη 5 Απριλίου μαζί με άλλους 6 ομοεθνείς του κάτω από την γέφυρα επί των οδών Ραιδεστού και Κωνσταντινουπόλεως στον Κολωνό. Την Πέμπτη 7 Απριλίου μετήχθη για να λογοδοτήσει στην ελληνική δικαιοσύνη. Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο, έπεσαν οι μάσκες. Αστυνομικοί που τον συνέλαβαν υποστήριξαν ότι ο Αλί έκανε τρεις ζωές μέσα σε 24 ώρες. Το πρωί εργαζόταν ως μέλος συνεργείου καθαρισμού σε γνωστό τραπεζικό όμιλο στον πεζόδρομο της οδού Αμερικής. Μισθός; 480 ευρώ το μήνα. Μαύρη ή αδήλωτη εργασία; Δύσκολο να το αποδείξει ή να το αρνηθεί κάποιος με ένα Υπουργείο Απασχόλησης και πολιτικούς προϊσταμένους που κυριολεκτικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται στον εργασιακό χάρτη της ζούγκλας . Μέχρι το μεσημέρι πεταγόταν στα κλεφτά απέναντι στα Προπύλαια και έβαζε ένα χεράκι στην απεργία πείνας και στην κατάληψη της εισόδου του πανεπιστημιακού χώρου. Την ώρα που περνούσαν οι τουρίστες των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μας περιγελούσαν. Εξασφαλίζοντας την «κόκκινη» κάρτα παραμονής ομοεθνή του, από το απόγευμα άρχιζε άλλο μεροκάματο. Μαζί με την παρέα του(κατά το κατηγορητήριο και το διαβιβαστικό της ασφάλειας)συμμετείχε σε εγκληματική ομάδα που με χαντζάρια, μαχαίρια και σιδερογροθιές διέπρατταν ένοπλες ληστείες σε πεζούς, κυρίως σε γυναίκες. Λάφυρα ήταν σταυροί, ρολόγια, χρήματα, ασημικά. Βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν μια ζυγαριά ακριβείας(που παραπέμπει σε ναρκωτικά), διαρρηκτικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα και ένας προτζέκτορας. Φόβος και τρόμος δηλαδή της οδού Κωνσταντινουπόλεως.

PISTOS788 είπε...

Ο 35χρονος Αφγανός, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία της προανάκρισης, ενοικίαζε από Έλληνες ιδιοκτήτες δύο τριάρια διαμερίσματα. Το ένα στον Κολωνό και το άλλο στην οδό Αγίου Μελετίου. Στη συνέχεια, υπενοικίαζε τα σπίτια σε λαθρομετανάστες. Σε κάθε διαμέρισμα διέμεναν καθημερινά από 50 αλλοδαποί που πλήρωναν τρία ευρώ ο καθένας για την διανυκτέρευση. Από πληροφορίες, δίπορτο το σπίτι της Αγίου Μελετίου το είχαν και αλλοδαποί που συμμετείχαν στην απεργία πείνας της Υπατίας και πετάγονταν την νύχτα να κάνουν μπάνιο ή να τυλιχθούν με καμιά κουβέρτα αφού δεν άντεχαν το κρύο στο παγωμένο ανάκτορο του Ρουτζούνη. Γείτονες της περιοχής είπαν στην «δημοκρατία» ότι το ίδιο σύστημα λειτουργούσε και σε άλλο διαμέρισμα επί της οδού Νικοπόλεως(με έτερο ενοικιαστή) όπου έβρισκαν στέγη και φαγητό απεργοί πείνας(;) έναντι χρηματικού τιμήματος.
Από έρευνα διαπιστώθηκε ότι στον λογαριασμό τραπέζης του 35χρονου Αφγανού επιχειρηματία-λαθροδιακινητή και ληστή, εντοπίστηκε ασυνήθιστη ροή 24.000 ευρώ που δεν προσιδιάζει σε φτωχό μετανάστη που αιτείται ασύλου από την ελληνική κυβέρνηση. Από τον προηγούμενο Αύγουστο ο λογαριασμός του παρουσίασε καταθέσεις και αναλήψεις μεγάλων ποσών(2 και 3.000 ευρώ κάθε φορά)ενώ στα τέλη Μαρτίου με δύο αναλήψεις ο κύριος Αλί σήκωσε όλο το ποσό για άγνωστους λόγους.
Γράφει ο Στέφανος Χίος

http://www.triklopodia.com/2011/04/blog-post_19.html

PISTOS788 είπε...

Κοινό μέτωπο Ελλάδας-Ισραήλ εναντίον Τουρκίας για ΑΟΖ

«Καθορίστε την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη σας με την Κύπρο, και οποιαδήποτε απειλή, αντίδραση και πρωτοβουλία της Τουρκίας εναντίον της Ελλάδας θα θεωρείται για εμάς Casus Belli».
Αυτό είναι το μήνυμα το οποίο μετέφεραν την προηγούμενη εβδομάδα Ισραηλινοί αξιωματούχοι σε ανώτατα στελέχη του..... ελληνικού υπουργείου Εθνικής Άμυνας.
Όπως αναφέρει πολύ καλά πληροφορημένη πηγή, «Οι Ισραηλινοί είναι έτοιμοι να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου. Είναι στο χέρι της ελληνικής κυβέρνησης να προχωρήσει με τολμηρά βήματα».
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Ισραήλ είναι έτοιμο να παράσχει οποιαδήποτε στήριξη στην Ελλάδα, από την στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση αποφασίσει να προχωρήσει στον καθορισμό της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της συμπεριλαμβανομένου και του Καστελόριζου.


Ιδιαίτερα δε μετά τον χαρακτηρισμό του Ισραήλ στην τουρκική «Κόκκινη Βίβλο» ως «βασική απειλή», το Τελ Αβίβ είναι αποφασισμένο όσο ποτέ να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την στρατιωτική συνεργασία με την Ελλάδα.
Εξάλλου, τους τελευταίους μήνες τα δείγματα στο πεδίο της προσέγγισης της Αθήνας με το Ισραήλ στον στρατιωτικό τομέα υπήρξαν θετικά.
Η επικοινωνία και οι επαφές ανάμεσα στα ανώτατα κλιμάκια των ενόπλων δυνάμεων της Ελλάδας και του Ισραήλ είναι συνεχείς τους τελευταίους μήνες, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί μυστικές συναντήσεις ανάμεσα σε ανώτερους και ανώτατους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων των δύο χωρών στην Αθήνα, με αντικείμενο τόσο την στρατιωτική συνεργασία, όσο και την μελλοντική προμήθεια ισραηλινών εξοπλιστικών προγραμμάτων (εννοείται όταν και αν η Ελλάδα αντιμετωπίσει με επιτυχία την σφοδρή οικονομική κρίση).
Ενιαίος χώρος
Το Ισραήλ επιθυμεί να δημιουργηθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα ένας «ενιαίος», επί της ουσίας, χώρος Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών με την Κύπρο και την Ελλάδα, στο πλαίσιο της εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου και πετρελαίου στην ανατολική λεκάνη της Μεσογείου.
Εξάλλου δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το Τελ Αβίβ με δική του πρωτοβουλία έδωσε στη δημοσιότητα χάρτες με βάση τους οποίους αναγνώριζε την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Ελλάδας.
Η προοπτική του καθορισμού της ελληνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης θα αποτελέσει την βάση για την υλοποίηση του σχεδίου κατασκευής αγωγού μεταφοράς φυσικού αερίου από το Ισραήλ στην Ελλάδα, με τη χώρα μας να αναλαμβάνει ρόλο διαμετακομιστικού κέντρου του φυσικού αερίου προς την Ευρώπη.
Ήδη η Ισραηλινή πλευρά από το περασμένο καλοκαίρι έχει υποβάλει αυτή την πρόταση προς την ελληνική. Ταυτόχρονα ο καθορισμός Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης από την πλευρά της Ελλάδας, θα ενισχύσει την προοπτική απόκτησης του απαραίτητου για το Ισραήλ στρατηγικού βάθους στη Μεσόγειο.
Στο Τελ Αβίβ, θεωρούν ότι στην παρούσα συγκυρία οι προϋποθέσεις είναι οι κατάλληλες, ώστε η Ελλάδα να προχωρήσει με τολμηρά βήματα στον καθορισμό των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών, δεδομένου ότι η κατάσταση στην ανατολική μεσόγειο, εξαιτίας των ραγδαίων εξελίξεων στον αραβικό κόσμο και ειδικότερα στο βορειο-αφρικανικό χώρο, ευνοεί τις τολμηρές, αλλά και εξαιρετικά μεγάλης στρατηγικής σημασίας αποφάσεις.

PISTOS788 είπε...

Κύπρος
Το Ισραήλ παρακολουθεί πολύ στενά τις εξελίξεις στην βόρειο Κύπρο και τις αντιδράσεις των Τουρκοκυπρίων, οι οποίοι ζητούν την απομάκρυνση του τουρκικού στρατού κατοχής και καθιστούν δηλωτική την επιθυμία τους για αποδέσμευση από την Τουρκία.
Σε αυτό το πλαίσιο το ενδιαφέρον τόσο της Αθήνας, όσο και του Τελ Αβίβ προκάλεσε η συνάντηση εκπροσώπων ελληνοκυπριακών και τουρκοκυπριακών κομμάτων στο ξενοδοχείο «Λήδρα Palace» στη Λευκωσία, με αντικείμενο συζήτησης το θέμα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης. Σε σχετική ανακοίνωση, σημειώνεται μεταξύ άλλων ότι «Τα οφέλη των φυσικών πόρων πρέπει να προκύπτουν για όλους τους Κυπρίους και να μπορούν να συμβάλλουν στην χρηματοδότηση της λύσης του Κυπριακού».
Η ένταση και οι αντιδράσεις που εκδηλώνονται στην κατεχόμενη βόρεια Κύπρο εναντίον της Τουρκίας, μπορεί να επηρεάσουν μελλοντικά και τις εξελίξεις στο θέμα του καθορισμού των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών, δεδομένου ότι επίκειται επιτάχυνση των επαφών στο πλαίσιο της διαπραγματευτικής διαδικασίας επίλυσης του Κυπριακού.
Τον περασμένο Φεβρουάριο η ηγεσία του τουρκοκυπριακού ψευδοκράτους προανήγγειλε την διεξαγωγή ερευνών για κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου και ταυτόχρονα έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει σε καθορισμό Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης με την Τουρκία και όλα αυτά εν μέσω των σφοδρών αντιδράσεων και των διαδηλώσεων εναντίωσης προς την τουρκική παρουσία στο βόρειο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου.
Καλά πληροφορημένοι διπλωματικοί κύκλοι εκτιμούν ότι εκείνη η απόφαση της τουρκοκυπριακή ηγεσίας, σε εκείνη τη συγκυρία αποτελούσε ένα ακόμη δείγμα εκνευρισμού.
Σύμφωνα με τους ίδιους διπλωματικούς κύκλους «Οι Τουρκοκύπριοι πρέπει να κοιτάξουν το μέλλον τους, να αξιολογήσουν τα υπέρ και τα κατά της τουρκικής κατοχής, η οποία τους οδηγεί σε απομόνωση και σε ένα μέλλον οικονομικής καταστροφής».
http://epilarhia.blogspot.com/2011/04/blog-post_1661.html

zkcome είπε...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

Ζ.Κ + Ε

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΖΚΕ-ΖΚΕ-ΖΚΕ-ΖΚΕ-ΖΚΕ-ΖΚΕ-ΖΚΕ-ΖΚΕ-ΖΚΕ

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες