Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ-ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ-UFO- ΒΡΕΤΑΝΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ

ΠΩ-ΠΩ ΜΙΑ ΠΥΛΗ...
Η Πορτάρα, η γιγαντιαία πύλη του ναού που ήταν αφιερωμένος στον θεό Απόλλωνα-ΝΑΞΟΣ...

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ...













ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΟΑΤΙΑ - ΠΕΡΝΑ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΥΜΑ;

Ο ιός της «Αραβικής επανάστασης» φαίνεται ότι εξαπλώνεται στην Ευρώπη.

Μαζικές διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης πραγματοποιήθηκε στην Κροατία. Έλαβαν χώρα σφοδρότατες συγκρούσεις διαδηλωτών με την αστυνομία.

Οι περισσότεροι από τους διαδηλωτές είναι νέοι άνθρωποι και κλήθηκαν από ειδική ομάδα στο Facebook. Το κύριο αίτημά τους είναι να μπει τέλος στη διαφθορά που επικρατεί σε όλα σχεδόν τα επίπεδα εξουσίας. Παρόμοια επεισόδια έγιναν και στις 27 Φεβρουαρίου στο Ζάγκρεμπ όπου κατά τις συγκρούσεις 50 άτομα τραυματίστηκαν.

Τα γεγονότα αυτά σε συνδυασμό με τις πρόσφατες ταραχές στα Σκόπια, αλλά και το ότι χρησιμοποιήθηκε και στις δύο περιπτώσεις το διαδίκτυο και τα κινητά για να ξεσηκώσουν τον κόσμο, όπως είχε γίνει στην Ελλάδα τον προπερασμένο Δεκέμβριο που κάηκε το κέντρο της Αθήνας, αλλά και στην Αίγυπτο και στη Λιβύη και στην Υεμένη και στις υπόλοιπες βορειοαφρικανικές χώρες, ίσως σηματοδοτεί εξελίξεις ή προειδοποίηση εξελίξεων στα Βαλκάνια, ειδικά προς τις κυβερνήσεις που δεν θα συμμορφωθούν με τις εντολές τις νέας τάξης.

Τα παγκόσμια αφεντικά, δεν θέλουν πολέμους και ταραχές. Θέλουν όλα να γίνονται μεν ειρηνικά και χαλαρά, αλλά ΓΡΗΓΟΡΑ. Όποιος εντολοδόχος ηγέτης δεν εκτελεί γρήγορα τις εντολές τους θα έχει την τύχη του Μουμπάρακ, του Καντάφι, ή σε πιο χαλαρή έκδοση του Καραμανλή.

Να είστε σίγουροι ότι αν δείτε «εξεγερμένους» πολίτες να καίνε την Αθήνα, ή «εξεγερμένους» λαθρομετανάστες να σπάνε και να καίνε στους δρόμους, θα είναι επειδή το ΠΑΣΟΚ θα έχει μείνει πίσω στην εκτέλεση των εντολών της παγκόσμιας εξουσίας και όχι επειδή αυθόρμητα κάποιοι ξεσηκώθηκαν.

Θυμίζω ότι ως τώρα η κυβέρνηση ακολουθώντας (και μάλιστα όχι κατά γράμμα) το μνημόνιο, πήρε πρωτοφανή μέτρα και δεν κουνήθηκε φύλλο, εκτός από τις τυπικές και συνήθεις συνδικαλιστικές απεργιακές κινήσεις.

Όλες οι «πετυχημένες» εξεγέρσεις σε όλη την ανθρώπινη ιστορία πέτυχαν επειδή τις προκαλούσε το ίδιο το σύστημα για να πετύχει τους σκοπούς του.

Καλό Σάββατο

Λιακόπουλος Δημοσθένης

8 σχόλια:

zkcome είπε...

ΕΝΔΥΘΗΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΔΥΝΗΘΗΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΗΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΜΕΘΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΗ ΗΜΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑ, ΑΛΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΤΟΥΤΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΙΑΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙΣ.
ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΔΥΝΗΘΗΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ ΕΝ ΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΤΑΘΗΤΕ.
ΣΤΑΘΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΕΖΩΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΟΣΦΥΝ ΣΑΣ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ
ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΥΠΟΔΕΔΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΝ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.
ΕΠΙ ΠΑΣΙ ΔΕ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΥΝΗΘΗ ΝΑ ΣΒΕΣΗΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΤΑ ΠΕΠΥΡΩΜΕΝΑ
ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑΝ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΗΤΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ

zkcome είπε...

ΔΙΟΤΙ ΣΕΙΣ ΕΞΕΥΡΕΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΙ Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΩΣ ΚΛΕΠΤΗΣ ΕΝ ΝΥΚΤΙ ΟΥΤΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΤΑΝ ΛΕΓΩΣΙΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΤΕ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΕΠ ΑΥΤΟΥΣ ΑΙΦΝΙΔΙΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΚΑΘΩΣ ΑΙ ΩΔΙΝΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΚΦΥΓΕΙ.
ΑΛΛΑ ΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙ ΩΣΤΕ Η ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΘΑΣΗ ΩΣ ΚΛΕΠΤΗΣ.
ΠΑΝΤΕΣ ΣΕΙΣ ΕΙΣΘΕ ΥΙΟΙ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ ΗΜΕΡΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΕΘΑ ΝΥΚΤΟΣ ΟΥΔΕ ΣΚΟΤΟΥΣ.
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΣ ΜΗ ΚΟΙΜΩΜΕΘΑ ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΑΛΛ ΑΣ ΑΓΡΥΠΝΩΜΕΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΓΚΡΑΤΕΥΩΜΕΘΑ
ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΚΟΙΜΩΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΚΟΙΜΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΥΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΝΥΚΤΑ ΜΕΘΥΟΥΣΙΝ.
ΑΛΛ ΗΜΕΙΣ ΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΣ ΕΓΚΡΑΤΕΥΩΜΕΘΑ ΕΝΔΥΘΕΝΤΕΣ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
ΔΙΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΩΡΙΣΕΝ ΗΜΑΣ ΕΙΣ ΟΡΓΗΝ ΑΛΛ ΕΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΙΝ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΟΣΤΙΣ ΑΠΕΘΑΝΕΝ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ ΙΝΑ ΕΙΤΕ ΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕΝ ΕΙΤΕ ΚΟΙΜΩΜΕΘΑ ΖΗΣΩΜΕΝ ΜΕΤ ΑΥΤΟΥ.
ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΤΕ Ο ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΝΕΤΕ.

zkcome είπε...

ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ.

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΑΛΛΑ ΣΕΙΣ ΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΘΕ ΕΝ ΣΚΟΤΕΙ ΩΣΤΕ Η ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΦΘΑΣΗ ΩΣ ΚΛΕΠΤΗΣ.

ΑΨΟΓΟΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ...

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ωραία Πόρτα!!!....."τας θύρας τας θύρας εν σοφία πρόσχωμεν"

"U+R+R+I"Κλώνοι πνεύματος Ανομίας Αδερφέ ...κι αυτοί θα δουν την πλάνη

ΑΓΡΥΠΝΟΥΜΕΝ ΕΙΤΕ ΚΟΙΜΩΜΕΘΑ ΖΗΣΩΜΕΝ ΜΕΤ ΑΥΤΟΥ.
ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΔΟΜΕΙΤΕ Ο ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΜΝΕΤΕ.
...τόσο ενισχυτικά και γεμάτα παρηγοριά λόγια,........ ευχαριστούμε!
Καλό βράδυ και καλή Σαρακοστή Αδερφοί, εν Χριστό

PISTOS788 είπε...

BornGR

Ωραία Πόρτα!!!....."τας θύρας τας θύρας εν σοφία πρόσχωμεν"

ΚΑΛΟ ΜΠΡΑΔΕΡ...

ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ,ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΥΛΕΣ-ΠΟΡΤΕΣ...ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ...

ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Toυρκικό σχέδιο κατάληψης του Καστελόριζου - "Δεν ανήκει στην Ελλάδα" λέει εμμέσως ο Α.Νταβούτογλου

Σειρά σχεδίων του τουρκικού Γενικού Επιτελείου σε συνέχεια του σχεδίου SUGA που αποκάλυψε η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ για απόβαση σε τέσσερα νησιά του Αιγαίου, περιήλθαν στην κατοχή του ελληνικού Γενικού Επιτελείου Στρατού και προβλέπουν σε όλες τις περιπτώσεις είτε πρόκειται για ενέργεια στο βόρειο είτε στο κεντρικό ή νότιο Αιγαίο, απόβαση και κατάληψη του Καστελόριζου!

Το μικρό νησί που βρίσκεται στο μαλακό υπογάστριο της Τουρκίας κια κρίνει υπερ της Ελλάδας τα τεράστια κοιτάσματσ φυσικού αερίου και πετρελαίου της Ανατολικής Μεσογείου και αλλάζει ολόκληρο τον ενεργειακό χάρτη της περιοχής, φαίνεται ότι αποτελεί τον κορυφαίο στόχο της Τουρκίας σε περίπτωση ελληνοτουρκικής συγκρουσης.

Μία επιχείρηση η οποία δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες επιχειρησιακές δυσχέρειες αυτή καθ'εαυτή για τις τουρκικές δυνάμεις, έστω αν μετά θα κινδυνέψουν (από την στιγμή που υπάρχει ελληνική πολιτική ηγεσία διατεθειμένη να υπερσπιστεί τα ελληνικά εδάφη) με γενική σύγκρουση. Ήδη έχει εντοπιστεί συγκεκριμένο σενάριο κατάληψης από ομάδα Τούρκων πεζοναυτών το νησί, οι οποίοι θα μεταφερθούν με ταχύπλοα από την τουρκική ακτή. Θα είχε προηγηθεί αεραπόβαση ειδικής ομάδας με ελικόπτερα UH-60.

Στυο μεταξύ προς επίρρωσιν αυτών των σχεδίων ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Αχμέτ Νταβούτογλου μιλώντας για το Καστελόριζο σε συνέντευξή του στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, υποστήριξε ότι "δεν είναι μέρος του Αιγαίου,αλλά της Μεσογείου». Λίγα 24ωρα πριν αρχίσει την επίσκεψη-πρόκληση στην Ελλάδα, μετά από σχετική άδεια που τυο έδωσε η κυβέρνηση Παπανδρέου, υποστήριξε τα εξής άκρως αναθεωρητικά: «Το Καστελόριζο βρίσκεται στη Μεσόγειο. Σ΄ ότι αφορά το νησί του Καστελόριζου,η Τουρκία έχει βάσιμες νομικές και πολιτικές θέσεις, σε συμφωνία με το Διεθνές Δίκαιο και τη νομολογία των διεθνών δικαστηρίων,συμπεριλαμβανομένης και της Χάγης. Και γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα και η Τουρκία διαφωνούν σχετικά με τις θαλάσσιες ζώνες στην Ανατολική Μεσόγειο».

Το εντυπωσαικό είνμαι ότι και αυτός όπως πολλοί υπουργοί της κυβέρνησης Παπαπνδρέου, όπως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλος, επιτίθεται στα ελληνικά ΜΜΕ που επιμένουν τα προβάλουν τις τουρκικές προκλήσεις: «Είναι απογοητευτικό για εμάς ότι τα ελληνικά ΜΜΕ και ορισμένοι κύκλοι προσπαθούν να προσδώσουν διαφορετικό νόημα σ΄ αυτές τις διελεύσεις" είπε μιλώντας για τις τουρκιές κρουαζιέρες φρεγατών σε Σαρωνικό, Σούνιο και Ραφήνα.

"Μου είναι δύσκολο να τους καταλάβω. Δίνουν την εντύπωση ότι η Ελλαδα σταδιακά υιοθετεί τη θέση της πλήρους αποκοπής της Τουρκίας από το Αιγαίο. Δεν νομίζω ότι αυτή είναι η πραγματική πρόθεση της Ελλάδας. Πολεμικά και εμπορικά πλοία της Τουρκίας, όπως και κάθε άλλης χώρας,έχουν την ελευθερία να κινούνται στο Αιγαίο.

Σε ότι αφορά τα χωρικά ύδατα, η αρχή της «αβαλβούς διέλευσης» στο διεθνές δίκαιο είναι σαφής και δεν αφήνει χώρο για εθνικές ερμηνείες. Πρέπει επίσης να προσθέσω ότι αυτές οι διελεύσεις δεν συνιστούν απειλή για την Ελλάδα ή για οποιαδήποτε άλλη χώρα. Κατ΄ αναλογία,αν ένα ελληνικό πολεμικό πλοίο πραγματοποιήσει αβλαβή διέλευση από τα τουρκικά χωρικά ύδατα,ακόμη κι αν περάσει πολύ κοντά από την τουρκική ενδοχώρα,δεν θα αντιδράσουμε καθόλου.Τουναντίον θα το καλοσωρίσουμε σε κάποιο από τα λιμάνια μας και θα προσφέρουμε και μία κούπα καφέ στο πλήρωμά του».

Το ότι πολλάκις πάντα τα τουρκικά πολεμικά παραβαίνουν τους κανόνες της αβλαβούς διέλευσης, το κάνει ... γαργάρα ο θρασύτατος Νταβούτογλου...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

PISTOS788 είπε...

Ερωτηματικά προκαλεί η τοποθέτηση της Αφροδίτης Αλ Σαλέχ, στενής συνεργάτιδας του πρώην υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Σπύρου Βούγια, για το ζήτημα της απεργίας πείνας των λαθρομεταναστών στο μέγαρο Υπατεία. Όπως γράφει η ίδια στην ιστοσελίδα της η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να υποκύψει στον εκβιασμό των λαθρομεταναστών και να τους νομιμοποιήσει ενάντια στην πολιτική της ΕΕ για την απαγόρευση μαζικών νομιμοποιήσεων, διότι όπως αναφέρει η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ, αν ένας από αυτούς πεθάνει θα ξανακαεί η Αθήνα.

Με λίγα λόγια η συνεργάτιδα των πρώην υφυπουργού ΠΡΟΠΟ, ξεδιπλώνει με απλά λόγια τον αληθινό εκβιασμό των λαθρομεταναστών του μεγάρου Υπατείας, όχι μόνο απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση, αλλά και στους πολίτες της Αθήνας προειδοποιώντας τους για το τι θα συμβεί στην περιουσία τους και στη ζωή τους αν δεν υποταχτούν στην βούληση μερικών αλλοδαπών που εισήλθαν παράνομα στη χώρα. Ουσιαστικά η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ μας δείχνει το μέλλον της Ελλάδας. Μας επισημαίνει ότι στην Ελλάδα υπάρχει μία νέα δύναμη η οποία αν δεν ικανοποιείται στα αιτήματα της από την κυβέρνηση, θα μπορεί να καταστρέψει με εξεγέρσεις την εσωτερική ασφάλεια και οικονομική ζωή της χώρας.

Αξιοποιώντας τις τεράστιες μάζες των παράνομων μεταναστών, Έλληνες και αλλοδαποί καιροσκόποι θα μπορούν να κρατούν όμηρο έναν ολόκληρο λαό με την απειλή των εξεγέρσεων. Ουσιαστικά η Αφροδίτη Αλ Σαλέχ μας ξεκαθαρίζει με την εφιαλτική της πρόβλεψη ότι η οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση είναι στην εξουσία θα έχει να αντιμετωπίσει όχι μόνο την γνωστή σε όλους τουρκική απειλή, αλλά και μία δεύτερη αυτή τη φορά εσωτερική κάθε φορά που οι ινστρούχτορες των παράνομων μεταναστών πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν το δικό τους παιχνίδι και να κερδίσουν κάποια οφέλη.

Οι φωνές που ακούγονται τον τελευταίο καιρό για εξέγερση των παράνομων μεταναστών σε περίπτωση που ένας απεργός πεθάνει επιβεβαιώνουν τις τοποθετήσεις αρκετών αναλυτών που χρόνια πριν επεσήμαιναν τον πιθανό κίνδυνο για την εσωτερική ασφάλεια από την αθρόα και ανεξέλεγκτη με την ανοχή της Πολιτείας εισροής παράνομων μεταναστών στη χώρα. Για του λόγου το αληθές παρατίθεται το απόσπασμα του άρθρου της Αλ Σαλέχ και η διεύθυνση της ιστοσελίδας για την επιβεβαίωση των θέσεων της. Αυτά για να βλέπουμε ποιοι τελικά προκαλούν τις κοινωνικές εντάσεις σε μία χώρα που βασανίζεται από την χειρότερη κοινωνική και οικονομική κρίση μετά το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου.

«Οφείλουν δε οι καθ’ ύλην αρμόδιοι Υπουργοί να προστατεύσουν την ελληνική κοινωνία και το κύρος της χώρα εν γένει. Διότι είναι προφανές ότι εάν συμβεί το μοιραίο, εάν χάσει τη ζωή του κάποιος από τους απεργούς πείνας, θα ξανακαεί η Αθήνα και όχι μόνο - είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσει ως ντόμινο εξεγέρσεων από Παρίσι ως Λονδίνο και Βερολίνο. Θα γίνει ο δικός μας Mohamed Bouazizi.» (http://afroditealsalech.blogspot.com/2011/03/blog-post.html)

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες