Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ,ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΚΟΨΕΙ...ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ!!!

Οι πιο ένδοξες στιγμές της ζωής δεν είναι οι λεγόμενες μέρες επιτυχίας, αλλά, περισσότερο, οι μέρες εκείνες που, μετά από απόρριψη και απελπισία, αισθάνεσαι να μεγαλώνει μέσα σου η θέληση για ζωή και η υπόσχεση για μελλοντικά επιτεύγματα.
Gustave Flaubert,


ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΕ!!!

Ο δυνατός άνθρωπος συνήθως υποφέρει χωρίς να παραπονιέται, ενώ ο αδύναμος παραπονιέται χωρίς να υποφέρει.
Pierre Claude Boiste



ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...
Ο Andre Rieu είναι ένας 62χρονος Ολλανδός βιολιστής, από τα μεγαλύτερα εν ζωή ονόματα μαέστρων κλασικής μουσικής σήμερα στον κόσμο.Θεωρείται ο κορυφαίος ερμηνευτής στον κόσμο, των βάλς των Γιόχαν Στράους (πατέρα & υιού). Από το 1987 δημιουργεί την διάσημη ορχήστρα του: Johann Strauss Orchestra, με 50 περίπου εξαιρετικούς μουσικούς. Έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και έχει παίξει στα μεγαλύτερα θέατρα & αίθουσες του κόσμου. Του έχει απονεμηθεί 2 φορές το World Music Award (κάτι σαν Όσκαρ για την παγκόσμια μουσική σκηνή κάθε είδους..) και έχει αρκετούς χρυσούς και πλατινένιους δίσκους σε ευρωπαικές χώρες, Αυστραλία και Βρετανία...

Το 2001 δίνει στήν ιστορικότερη αίθουσα συναυλιών της Βρετανίας (και μιά από τις πιό γνωστές ανα το κόσμο, μαζί με τη Σκάλα του Μιλάνου, το Madison Square Garden της Ν. Υόρκης κ.τ.λ), στο Royal Albert Hall του Λονδίνου,(έχουν παίξει και ερμηνεύσει εκεί κατά καιρούς όλοι οι μεγάλοι του 20αι.-από Κάλλας και Έντιθ Πιάφ μέχρι U2 kai Beatles) μια από τις σπουδαιότερες συναυλίες του, το Millenium Concert, (η οποία μάλιστα ηχογραφείται ζωντανά και βγαίνει αργότερα σε δίσκο).

Επιλέγει για το κλείσιμο μιάς συναυλίας, με έργα Strauss, Sostakovich, George Gersuin Glen Miller, και άλλων μεγάλων κλασικών των προηγούμενων, αλλά κυρίως του 20 αι., το κομμάτι που περιλαμβάνει το βίντεο που ακολουθεί απ'το you tube. Το τι επακολουθεί στην αίθουσα το "περιγράφει" το ίδιο το βίντεο..

Η συναυλία δεν είχε καμμιά απολύτως σχέση με το επίσημο Ελληνικό Κράτος , δεν διοργανώθηκε από κάποιο κρατικό ή ιδιωτικό ελληνικό φορέα, ούτε συμμετέχει σ'αυτήν με οποιονδήποτε τρόπο κάποιος Έλληνας, σαν μουσικός , μάνατζερ, οργανωτής ή απλός θεατής..(Το θέατρο είναι κατάμεστο από ..Βρετανούς -και όχι μόνο- όλων των ηλικιών).
Αυτός που "τιμάται" όμως από τον Andre Rieu, με την επιλογή του, είναι ένας κλασικός του 20αι. που έχει ξεπεράσει προ πολλού τα στενά όρια της νεοελληνικής μιζέριας και έχει γίνει μέρος της παγκόσμιας μουσικής πολιτιστικής κληρονομιάς εις το διηνεκές...

Απολαύστε υπεύθυνα..

14 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Ένα συγκλονιστικό μάθημα ζωής, όπως δήλωσε και ο ίδιος, πήρε ο Γιώργος Τσαλίκης. Στην πολύχρονη, πλέον, καριέρα του, ο Γιώργος Τσαλίκης έζησε μία πραγματικά απίστευτη στιγμή στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδάει καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι θαμώνες του μαγαζιού συγκινήθηκαν πραγματικά από το ζεϊμπέκικο ενός νέου ο οποίος είναι καθηλωμένος, λόγω προβλήματος υγείας, σε αναπηρικό καροτσάκι. "Πήρα ένα συγκλονιστικό μάθημα ζωής" έλεγε σε φίλους του ο Γιώργος Τσαλίκης, συγκινημένος.

zkcome είπε...

Ο δυνατός άνθρωπος συνήθως υποφέρει χωρίς να παραπονιέται, ενώ ο αδύναμος παραπονιέται χωρίς να υποφέρει.......

Ο ΔΕ ΙΗΣΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΠΑΤΕΡ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΝ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΞΕΥΡΟΥΣΙ ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΣΙ.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Που θα μπορούσαν να κρυφτούν οι άγγελοι?.....
Εκεί που δεν θα κοιτάξει κανείς, παρά μόνον τα μάτια της καρδιάς …
Όσο υπέροχη μπορεί να είναι μια μουσική σύνθεση που μας καθηλώνει, τόσο και πολλαπλάσια τόσο είναι η μουσική που βγαίνει από τις συχνότητες των ισημερινών του «Είναι» και είναι πάντα “Ζ”ωή” πάντα “Κ”αρδιάς”, πάντα “Ε”λληνική”…… Z.K.E
Yio brother Yio

PISTOS788 είπε...

zkcome

Ο ανώτερος άνθρωπος έχει απαιτήσεις από τον εαυτό του. Ο κατώτερος άνθρωπος από τους άλλους.
Κομφούκιος,

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...

ΖΚΕ!!!

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΚΥΒΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΜΑΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ!

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΞΕΡΩ,ΟΤΙ ΣΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΙΣΜΟΣ!

ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΟΛΟΣΤΡΟΓΓΥΛΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ!

ΑΝΕΥ ΕΜΟΥ ΟΥ ΔΥΝΑΣΘΕ ΠΟΙΕΙΝ ΟΥΔΕΝ!

ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙΣ ΠΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ?
ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΙΣΧΥΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ,ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ!

PISTOS788 είπε...

Περίεργα και δύσκολα πράγματα αναφέρονται στο νέο νομοσχέδιο για τις μεταμοσχεύσεις.

Εν δυνάμει δότες οργάνων για να χρησιμοποιηθούν σε μεταμόσχευση, θα είμαστε στο εξής όλοι , σύμφωνα με τα όσα προβλέπει το νέο προσχέδιο νόμου για τις μεταμοσχεύσεις, που δόθηκε στη δημοσιότητα.

Μόνο όσοι θα έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους, όσο ζουν, με δήλωση στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων, δεν θα είναι εν δυνάμει δότες.

Συγκεκριμένα το προσχέδιο νόμου αναφέρει ότι η αφαίρεση ενός ή περισσοτέρων οργάνων από ενήλικο, θανόν πρόσωπο, πραγματοποιείται εφόσον δεν είχε εκφράσει την αντίθεσή του .

Όπως αναφέρεται στο προσχέδιο, κάθε πολίτης που έχει ενηλικιωθεί, μπορεί να δηλώνει την αντίθεσή του στην αφαίρεση οργάνων του μετά θάνατον, σε ειδικό αρχείο που θα τηρείται στον ΕΟΜ. Η σχετική δήλωσή του θα πρέπει να φέρει βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής.

Αυτό όμως βάζει σε ενέργεια και τις απαραίτητες διαδικασίες για να εφαρμοστεί, αλλιώς δεν έχει νόημα να ψηφιστεί.

Όλα δηλαδή τα παιδιά κάτω των 18 θα είναι αναγκαστικά δότες οργάνων, αφού δεν μπορούν να αρνηθούν πριν ενηλικιωθούν.

Αυτό σημαίνει ότι το κάθε μωρό που γεννιέται θα πρέπει να δίνει δείγμα DNA που θα περιλαμβάνεται στον ιατρικό φάκελο που θα το συνοδεύει μέσω της κάρτας του πολίτη σε όλη του τη ζωή. Έτσι αν σκοτωθεί ή πεθάνειο άτομο κάτω των 18, το σώμα του θα πρέπει να παραδίδεται στις "αρμόδιες αρχές", όπου και θα αφαιρούνται τα όργανά του και θα μπαίνουν σε κατάψυξη.

Θα χρησιμοποιούνται όλα τα όργανα στην Ελλάδα; ή θα κατάσχονται από το ΔΝΤ σαν περιουσία του ελληνικού κράτους;

Αφού όλα τα ανήλικα παιδιά θα θεωρούνται δότες και τα στοιχεία τους αναγκαστικά θα υπάρχουν σε κάποιο αρχείο, ποιός εξασφαλίζει το ότι κάποιοι κύκλοι δεν θα σκοτώνουν, για να πάρουν αυτοδικαίως τα όργανα των ανυπεράσπιστων απέναντι στο νόμο παιδιών; Είναι ανθρώπινο και λογικό να θέλει κάποιος να βοηθήσει τον συνάνθρωπό του με δωρεά οργάνων, το υποχρεωτικό και το χουντικό και το "είσαι εξάρτημα της μηχανής κι ο γιος σου το ανταλλακτικό" όμως είναι κάτι το σιχαμερό.

Ανταλλακτικά λοιπόν όλοι οι Έλληνες;

Στο προσχέδιο προβλέπονται αυστηρότατες ποινές για όσους με τη δική τους συναίνεση δίνουν όργανά τους προς μεταμόσχευση και πολύ αυστηρές ρυθμίσεις του, προβλέπουν ακόμη και φυλάκιση δέκα ετών και πρόστιμο 290.000 ευρώ για οργανωμένες ομάδες που συμμετέχουν στη διακίνηση και εμπορία οργάνων.
Επίσης, το νέο προσχέδιο αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να γίνονται κατά περίπτωση μεταμοσχεύσεις και από ιδιωτικά νοσοκομεία. Η δυνατότητα για χειρουργική αφαίρεση οργάνων ή μεταμόσχευση δίνεται πλέον σε νοσηλευτικά ιδρύματα - νομικά πρόσωπα ιδιωτικού και δημοσίου δικαίου κοινωφελούς και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα αλλά και ιδιωτικές κλινικές.

Συμπέρασμα από τα πρώτα που καταλάβαμε.

Θα δημιουργηθεί μία τεράστια τράπεζα οργάνων και βλαστοκυττάρων που θα θεωρείται περιουσία του δημοσίου.

Σύμφωνα με το μνημόνιο το ΔΝΤ μπορεί να κατάσχει την δημόσια περιουσία, ή η δημόσια περιουσία μπορεί να εκποιηθεί για να πληρωθεί το δημόσιο χρέος.

Θα μπορούν δηλαδή να πάρουν, νεφρά, ήπαρ, πάγκρεας, πνευμόνια, καρδιά, επινεφρίδια, όλα δηλαδή τα όργανα, οστά, μυελό των οστών , μάτια, δέρμα κτλ.

ΣΦΑΓΕΊΟΝ Η ΕΛΛΑΣ;

Θέλουμε να δούμε τις αντιδράσεις όλων αυτών που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Ίδωμεν
ΠΗΓΗ-http://www.liako.gr/news/home/32318-liakopoulos-nwo.html

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΡΘΕΙ...

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ...

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ...ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΩΝ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

kiriakid είπε...

Πριν εκατομμύρια χρόνια το φως κυριάρχησε στο σκοτάδι.
Αυτό σημαινει το ... "εξήλθε νικών και ινα νικήσει".
Αυτή η δυναμική δεν πρόκειται ποτέ να ανατραπεί. Εφόσον έγινε έστω και μία φορά, αυτό και μόνο δείχνει την ανωτερότητα..... "και το σκότος δεν κατέλαβε αυτό"...
Μακάρι να μετατρέψουμε την ζωή μας, έτσι όπως περνάει μέσα από την ζωή των "άλλων", σε φωτεινή κηλίδα που δεν θα ξεχωρίζει στο απέραντο φως.

Ανώνυμος είπε...

άντε να έρθει η μέρα που θα σηκωθεί ο Κωνσταντίνος από την καρέκλα του και κάθε πονεμένος θα τινάξει το ζυγό του...

ταξιδιώτισσα

PISTOS788 είπε...

kiriakid

ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΣΚΟΤΟΥΣ,ΑΣ ΦΕΓΓΕΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ...

Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

ΖΚΕ

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ...ΤΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ...
ΕΛΘΕΤΩ...

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

Και η σταύρωση θα ήταν κατάπικρη και εξουθενωτική αν δεν υπήρχε η ΑΝΑΣΤΑΣΗ.

ΗΛΘΕ ΟΜΩΣ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.

Ας απολαύσωμε την μεγάλη ημέρα όπως περιγράφει ο Ιωάνης ο Χρυσόστομος :

Εί τις ευσεβής και φιλόθεος, απολαυέτω της καλής ταύτης και λαμπράς πανηγύρεως.
Εί τις ευγνώμων, εισελθέτω χαίρων εις την χαράν του Κυρίου αυτού.
Εί τις έκαμε νηστεύων, απολαυέτω νύν το δηνάριον.
Εί τις από της πρώτης ώρας ειργάσατο, δεχέσθω σήμερον το δίκαιον όφλημα.
Εί τις μετά την τρίτην ήλθεν, ευχαρίστως εορτασάτω.
Εί τις μετά την έκτην έφθασε, μηδέν αμφιβαλλέτω˙ και γάρ ουδέν ζημειούται.
Εί τις υστέρησεν εις την ενάτην, προσελθέτω, μηδέν ενδοιάζων.
Εί τις εις μόνην έφθασε την ενδεκάτην, μη φοβηθή την βραδύτητα˙ φιλότιμος γάρ ων ο Δεσπότης, δέχεται τον έσχατον καθάπερ και τον πρώτον˙ αναπαύει τον της ενδεκάτης, ως τον εργασάμενον από της πρώτης˙ και τον ύστερον ελεεί και τον πρώτον θεραπεύει˙ κακείνω δίδωσι και τούτω χαρίζεται˙ και τα έργα δέχεται και την γνώμην ασπάζεται˙ και την πράξιν τιμά και την πρόθεσιν επαινεί. Ουκούν εισέλθετε πάντες εις την χαράν του Κυρίου υμών˙ και πρώτοι και δεύτεροι τον μισθόν απολαύετε. Πλούσιοι και πένητες μετ’ αλλήλων χορεύσατε˙ εγκρατείς και ράθυμοι την ημέραν τιμήσατε˙ νηστεύσαντες και μη νηστεύσαντες, ευφράνθητε σήμερον. Η τράπεζα γέμει, τρυφήσατε πάντες. Ο μόσχος πολύς, μηδείς εξέλθη πεινών. Πάντες απολαύσατε του συμποσίου της πίστεως˙ πάντες απολαύσατε του πλούτου της χρηστότητος. Μηδείς θρηνείτω πενίαν˙ εφάνη γάρ η κοινή Βασιλεία. Μηδείς οδυρέσθω πταίσματα˙ συγνώμη γάρ εκ του τάφου ανέτειλε. Μηδείς φοβείσθω θάνατον˙ ηλευθέρωσε γάρ ημάς ο του Σωτήρος θάνατος. Έσβεσεν αυτόν, υπ’ αυτού κατεχόμενος. Εσκύλευσε τον άδην ο κατελθών εις τον άδην. Επίκρανεν αυτόν, γευσάμενον της σαρκός αυτού. Και τούτο προλαβών Ησαϊας εβόησεν˙ ο άδης φησίν, επικράνθη, συναντήσας σοι κάτω.
Επικράνθη˙ και γάρ κατηργήθη.
Επικράνθη˙ και γάρ ενεπαίχθη.
Επικράνθη˙ και γάρ ενεκρώθη.
Επικράνθη˙ και γάρ καθηρέθη.
Επικράνθη˙ και γάρ εδεσμεύθη.
Έλαβε σώμα και Θεώ περιέτυχεν.
Έλαβε γήν και συνήντησεν ουρανώ.
Έλαβεν όπερ έβλεπε και πέπτωκεν όθεν ουκ έβλεπε.
Πού σου, θάνατε, το κέντρον;
Πού σου, άδη, το νίκος;
Ανέστη Χριστός και σύ καταβέβλησαι.
Ανέστη Χριστός και πεπτώκασι δαίμονες.
Ανέστη Χριστός και χαίρουσιν άγγελοι.
ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΖΩΗΝ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ
Ανέστη Χριστός και νεκρός ουδείς επί μνήματος.
Χριστός γάρ εγερθείς εκ νεκρών, απαρχή των κεκοιμημένων εγένετο.
Αυτώ η δόξα και το κράτος εις τους αιώνας των αιώνων.

Αμήν.

ΙΩΑΝΝΗΣ

PISTOS788 είπε...

Ανέστη Χριστός και σύ καταβέβλησαι.
Ανέστη Χριστός και πεπτώκασι δαίμονες.
Ανέστη Χριστός και χαίρουσιν άγγελοι.
ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΖΩΗΝ ΠΟΛΙΤΕΥΕΤΑΙ
Ανέστη Χριστός και νεκρός ουδείς επί μνήματος.

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΟ....ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες