Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Το να βλέπεις, είναι ένα πράγμα. Το να βλέπεις αυτό που κοιτάς, είναι ένα άλλο.


Το να βλέπεις, είναι ένα πράγμα. Το να βλέπεις αυτό που κοιτάς, είναι ένα άλλο. Το να καταλαβαίνεις αυτό που βλέπεις, είναι άλλο. Το να μαθαίνεις από αυτό, είναι κάτι άλλο. Αλλά το να ενεργείς με βάση αυτό που μαθαίνεις, είναι αυτό που πραγματικά έχει σημασία.
Ουίνστον Τσώρτσιλ,
ΣΚΟΝΑΚΙ-ΜΑΘΗΤΗΣ...

Να σημειώσουμε πως η κάρτα δειχνει 2:55 στο ρολόι... την ωρα ακριβώς που εγινε ο σεισμός...Το ρολόι ονομάζετε Wako

Αυτό που όλοι νόμιζαν ότι δείχνει(η κάρτα), δηλαδή το big ben στην Αγγλία

Αυτό που δείχνει στη πραγματικότητα είναι το ρολόι στη περιοχή του Τόκιο που λέγεται Ginza
Ταιριάζει απόλυτα μέχρι και τα κολονάκια στη κορυφή του. Οι άνθρωποι στη κάρτα είναι ασιάτες. Το κείμενο της κάρτας γράφει "συνδιασμός δύο καταστροφών στον ίδιο τόπο", όπως και είναι, σεισμός και πυρηνική καταστροφή. Η ώρα στο ρολόι της καρτας είναι στη θέση 11 και 3… Κάτι σημαίνει αυτό. Το αγαπημένο νούμερο των illuminati είναι το 11




Όλα όσα βλέπουμε είναι η σκιά που ρίχνουν αυτά που δεν βλέπουμε.
Martin Luther King,

8 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Ελληνική αρμάδα στη Λιβύη: Συμμετοχή σε ληστεία!

19-03-2011 17:08:35

Μια επιχείρηση που σε τακτικό επίπεδο είναι χωρίς ΑΝΣΚ -Αντικειμενικό Σκοπό (και μετά τους βομβαρδισμούς, τι;), ενώ σε πολιτικό επίπεδο θυμίζει περισσότερο ... ληστεία, παρά «ανθρωπιστική επιχείρηση» είναι αυτή που χθες αποφάσισε η κυβέρνηση δια του ΚΥΣΕΑ να εμπλέξει τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Μία εβδομάδα πριν, το Σάββατο 12/03 δεν υπήρχε ένα σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού να εμποδίσει την νηοψία-πειρατεία της τουρκικής κορβέτας κατά του ιταλικού σκάφους που δημιούργησε ένα γεωπολιτικό προηγούμενο ανάλογο με αυτό των Ιμίων στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και την δυνητική ΑΟΖ και χθες η κυβέρνηση, ελαφρά τη καρδία, αποφάσισε να στείλει ολόκληρη αεροναυτική δύναμη στην Λιβύη για να κάνουν, τι; Να υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια κάποιων φυλάρχων-βεδουίνων της βορειοαφρικανικής χώρας!

Και να πολεμήσει εναντίον κάποιων άλλων φυλάρχων-βεδουίνων που υπερασπίζουν έναν ηγέτη τον οποίο μέχρι πριν ένα μήνα όλοι στην Δύση «έγλυφαν», παρά τα δεδομένα εγκλήματά του (Λόκερμπι κλπ).

Πόσο ηθικό είναι να ληστεύεις έναν δολοφόνο με τον οποίο μέχρι χθες συνεργαζόσουν, ενώ είχες πλήρη γνώση ότι επρόκειτο περί δολοφόνου;

Και σε ότι αφορά την ελληνική συμμετοχή για να μιλήσουμε και εντελώς ψυχρά, πόσο έξυπνο είναι να συμμετέχεις σε μία ληστεία, χωρίς να έχεις κανένα όφελος από την λεία; Υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει ότι θα υπάρξει όφελος για την Ελλάδα αν καταρρίψουν τα ελληνικά μαχητικά π.χ. έστω ένα MiG-23; Το πιθανότερο είναι κάποιος τρελός μουσουλμάνος αύριο να μας σκάσει κάποια βόμβα στην πλατεία Συντάγματος για αντεκδίκηση.

Χθες έμαθαν οι δυτικοί και ο πρωθυπουργός μας Γιώργος Παπανδρέου για τον Καντάφι, περί τίνος επρόκειτο; H φωτό που δημοσιεύουμε είναι από την επίσκεψη του Γ.Παπανδρέου πριν μερικούς μήνες στην Λιβύη με δεκάδες Έλληνες επιχειρηματίες. Όλοι μαζί παρακαλούσαν έναν, εν γνώση τους, δολοφόνο, να τους δώσει κανένα ψιλοσυμβόλαιο.

Δεν ήξεραν ότι είχε βάλει βόμβες και είχε σκοτώσει κόσμο στην ντισκοτέκ στο Βερολίνο το 1986; Ότι είχε δώσει εντολή και είχαν πυροβολήσει μια γυναίκα αστυνομικό στο Λονδίνο, μέσα από την πρεσβεία; Ότι είχε δώσει την εντολή να μπει η βόμβα στο αεροπλάνο στο Λόκερμπι, σκοτώνοντας τόσους αθώους; Και όμως, για να πάρουν κάποια συμβόλαια έκαναν τα "στραβά μάτια".

Μέχρι και τον βομβιστή του Λόκερμπι παρέδωσε η Βρετανία, τάχαμου ότι είχε καρκίνο, για να πάρει η BP ένα συμβόλαιο σε πετρελαιοπηγή της νότιας Λιβύης. Και ξαφνικά αποφάσισαν να πάρουν όλο το πετρέλαιο, για να μην ... πληρώνουν μεσιτικά στον Καντάφι. Και επικαλούνται «ανθρωπιστικούς» λόγους.

Στη Ρουάντα που σκοτώθηκαν 1,5 εκατ. άνθρωποι μέσα σε 40 μέρες δεν υπήρχαν «ανθρωπιστικοί λόγοι».

Το φοβερό είναι ότι οι υπερασπιστές της ελληνικής πολεμικής εμπλοκής μιλάνε για «συμμαχικές υποχρεώσεις». Δέχθηκε επίθεση καμια χώρα του ΝΑΤΟ; Κτυπήθηκαν συμμαχικά στρατεύματα; Εν πάση περιπτώσει πάμε να απελευθερώσουμε καμιά χώρα όπως έγινε με το Κουβέϊτ το 1991; Εισέβαλε κάποιο κράτος με ολοκληρωτικό καθεστώς σε δημοκρατική χώρα, όπως έγινε το 1950 στη Κορέα και πρέπει να υπερασπιστούμε τον ελεύθερο κόσμο; Όχι βέβαια!

Απλά διαθέτουμε όπλα, ανθρώπους, εγκαταστάσεις και πόρους για να πάρουν οι άλλοι τα συμβόλαια των πετρελαίων.

Εκεί έχει φτάσει η αλλοτριώση της εξωτερικής μας πολιτικής: Να μην υπερασπιζόμαστε τα εθνικά δικαιώματα, αλλά να πολεμάμε ως αποικιακά στρατεύματα. Αλλά αυτό είναι ύβρις με την αρχαία έννοια. Και η ύβρις τιμωρείται από τον Θεό...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

PISTOS788 είπε...

Η ΑΟΖ φέρνει πόλεμο;

Η Τουρκία πραγματοποίησε την πρώτη επίσημη «εχθροπραξία» κατά της χώρας μας στο πεδίο μάχης της ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) επιλέγοντας για μια ακόμη φορά τη χρήση στρατιωτικών μέσων

Του Γιάννη Θεοδωράτου
Με τη χρήση πολεμικού πλοίου, εφάρμοσε για μία ακόμη φορά τη γνωστή της στρατηγική προκειμένου να αμφισβητήσει τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα στην περιοχή του Καστελόριζου, προκαλώντας παράλληλα και την ισραηλινή αντίδραση.

Το ελληνικό Υπουργείο των Εξωτερικών, με καθυστέρηση δύο τουλάχιστον ημερών, έδωσε στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία αναφορικά με την παρενόχληση του ιταλικού ερευνητικού σκάφους OGS-Explora, το οποίο είχε μισθωθεί από την ισραηλινή κυβέρνηση με σκοπό την εκτέλεση βυθομέτρησης εντός της ελληνικής και της κυπριακής ΑΟΖ.

Η Τουρκία αντέδρασε δυναμικά αποστέλλοντας την κορβέτα «Bandirma» (F502), η οποία το Σάββατο 12 Μαρτίου προσέγγισε το ιταλικό σκάφος προειδοποιώντας το να διακόψει τις μετρήσεις και να εγκαταλείψει την περιοχή, ενημερώνοντας ότι βρίσκεται παράνομα (χωρίς άδεια) εντός της τουρκικής ΑΟΖ! Το ιταλικό σκάφος που εκτελούσε τις υποθαλάσσιες έρευνες – μετά το πέρας των οποίων θα ποντιζόταν καλώδιο οπτικών ινών που θα συνέδεε το Ισραήλ με την Ιταλία – είχε ζητήσει και λάβει σχετική άδεια από την Υδρογραφική Υπηρεσία του Πολεμικού Ναυτικού (ΠΝ).

Ο κυβερνήτης του πλοίου ενημέρωσε την αρμόδια εταιρεία με την οποία συνεργαζόταν, καθότι το πλοίο (που δεν είναι πολεμικό) δεν είχε καμία απολύτως σχέση / αρμοδιότητα να επικοινωνήσει με τις ελληνικές αρχές. Η εταιρεία στη συνέχεια ενημέρωσε για το συμβάν την Υδρογραφική Υπηρεσία του ΠΝ, οπότε το θέμα έφθασε στο ΓΕΕΘΑ, πλην όμως τον χειρισμό του ανέλαβε το Υπουργείο των Εξωτερικών.

Το ιταλικό πλοίο διέκοψε τις έρευνες και στη συνέχεια κινήθηκε με τη συνοδεία της τουρκικής κορβέτας εκτός της ελληνικής ΑΟΖ. Όταν εισήλθε στην κυπριακή, η «Bandirma» απομακρύνθηκε, έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη καταγεγραμμένη εχθροπραξία, η οποία έληξε με την καταγραφή των τουρκικών διεκδικήσεων. Το ελληνικό ΥΠΕΞ απέκρυψε το γεγονός, προκειμένου να κρατηθούν κατά την πάγια τακτική χαμηλοί τόνοι, μέχρις ότου (άγνωστο πως) υπήρξε διαρροή στην εφημερίδα «Αυγή». Η μη ανακήρυξη ΑΟΖ εκ μέρους της Αθήνας δημιουργεί ένα «ύποπτο κενό» στην περιοχή του Καστελορίζου (βλ. τις αποκαλύψεις Ρολάνδη στο τρέχον τεύχος Μαρτίου του περιοδικού ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ τ.13 που κυκλοφορεί πανελλαδικά), που έρχεται να καλύψει η Άγκυρα!

PISTOS788 είπε...

Η τουρκική ενέργεια προκάλεσε την ισραηλινή αντίδραση, η οποία σύντομα αναμένεται να λάβει πιο σαφή μορφή, διότι παρεμποδίστηκε ένα έργο που αφορά τα συμφέροντα του εβραϊκού κράτους και διέρχεται μέσω της ελληνικής ΑΟΖ. Ωστόσο πρέπει να επισημανθούν τρία σημεία:

Α. Η τουρκική αντίδραση δεν πραγματοποιήθηκε μέσω της αποστολής σκάφους της Ακτοφυλακής αλλά του Τουρκικού Ναυτικού, το οποίο μάλιστα φαίνεται ότι περιπολεί βάσει σχεδίου στην περιοχή της ελληνικής ΑΟΖ με αποστολή να αποτρέψει οποιαδήποτε ενέργεια ξένης δύναμης / εταιρείας, η οποία δεν θα έχει λάβει την άδεια από την Άγκυρα. Συνεπώς η Τουρκία προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα και έχει προσδιορίσει κανόνες εμπλοκής.

Β. Η ελληνική πλευρά υπέστη την πρώτη της ήττα στον πόλεμο της ΑΟΖ καθότι η τουρκική κορβέτα όχι μόνο προσδιόρισε το εύρος της τουρκικής διεκδίκησης δίνοντας το στίγμα (!) γεωγραφικού μήκους 32ο 16΄18’’ δυτικά του οποίου (ανοικτά των κυπριακών ακτών) η Τουρκία έχει νόμιμα δικαιώματα, αλλά κατέστησε άμεσα σαφές προς την Ελλάδα, την Κύπρο και ειδικά το Ισραήλ, ότι δεν υφίσταται συνέχεια των μεταξύ του ΑΟΖ, «εξουδετερώνοντας το φρούριο» του Καστελόριζου.

Γ. Αποτελεί παράδοξο το γεγονός της αναφοράς – σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες – των τουρκικών στρατιωτικών αρχών σε ύπαρξη τουρκικής ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ είναι γνωστό ότι η Άγκυρα δεν έχει υπογράψει τη Συνθήκη του Μοντέγκο Μπέι (1982, ενεργοποιήθηκε μετά τη συλλογή των προβλεπόμενων κυρώσεων στις αρχές της δεκαετίας του 1990) και συνεπώς δεν αναγνωρίζει τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή (εξαίρεση αποτελεί ο καθορισμός ΑΟΖ στην κλειστή Μαύρη Θάλασσα).

Η εμπλοκή συνιστά επιβεβαίωση του «κρυφού casus belli» που έχει γνωστοποιηθεί στη χώρα μας και είναι συνέχεια της δήλωσης Νταβούτογλου περί τοποθέτησης του Καστελορίζου στην Μεσόγειο. Η επιθετική αυτή ενέργεια έρχεται να απαντήσει σε ισραηλινές δηλώσεις περί ελληνικής ΑΟΖ, η οποία εσφαλμένα δεν ανακηρύσσεται. Πιθανόν η Άγκυρα να σκέφτεται σοβαρά να προχωρήσει και σε ανακήρυξη ΑΟΖ, σταθμίζοντας τα υπέρ και τα κατά που θα προκύψουν από μια τέτοια απόφαση.

Συμπερασματικά, θα πρέπει να αναμένονται τις επόμενες εβδομάδες νέες κινήσεις στο μέτωπο της ΑΟΖ, όπου η ισραηλινή εμπλοκή αναμένεται να είναι πολύ πιο συγκεκριμένη διότι επηρεάζονται πλέον ανοικτά και ισραηλινά συμφέροντα. Σε Αθήνα, Λευκωσία, Τελ Αβίβ και φυσικά στην Ουάσιγκτον γνωρίζουν ότι η τουρκική ενέργεια αποτελεί προοίμιο πρόκλησης προσχεδιασμένη κρίσης στην ανατολική Μεσόγειο, με σκοπό να διαπιστωθεί η «αντοχή» του πιο αδύναμου κρίκου της αλυσίδας, που είναι χωρίς αμφιβολία η Ελλάδα…

PISTOS788 είπε...

Λεφτά υπάρχουν… για την επισκευή ανενεργών τζαμιών!

18-03-2011 13:29:22

Όπως αναφέρει η μειονοτική εφημερίδα Μπιρλίκ σε δημοσίευμα της το υπουργείο Πολιτισμού σε συνεννόηση με το υπουργείο Εσωτερικών αποφάσισε να ξεκινήσει το έργο για την επισκευή του ιστορικού τζαμιού του Σουλτάνου Βαγιαζήτ στο Διδυμότειχο.

Το συνολικό ποσό για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στο Τζαμί φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ που αποτελεί το μεγαλύτερο σε κόστος έργο του ΕΣΠΑ στην συγκεκριμένη περιφέρεια. Τα έξοδα για την επισκευή του τζαμιού θα διατεθούν από το Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ για τις εργασίες θα υπογραφεί και συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Πολιτισμού, την σχολή μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου και τον δήμο Διδυμοτείχου.

Από όσο είναι γνωστό το συγκεκριμένο Τζαμί δεν είναι σε λειτουργία. Αναμφίβολα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα δείγματα της αρχιτεκτονικής της οθωμανικής περιόδου, αλλά η χρονική συγκυρία της έναρξης των εργασιών επισκευής προκαλεί ερωτηματικά, όταν οι χαμηλοσυνταξιούχοι κάτοικοι του ακριτικού Διδυμότειχου, που πιθανόν να ζούν και δίπλα στο Τζαμί, δεν είχαν αρκετά χρήματα για την θέρμανση τους αυτό το χειμώνα.

Τελικά σε αυτή την χώρα λεφτά όντως υπάρχουν, αλλά χάνονται στους δαιδαλώδεις διαδρόμους των λανθασμένων προτεραιοτήτων του ελληνικού κράτους. Αυτά για να γνωρίζουμε γιατί δεν υπάρχουν κονδύλια εκεί που τα χρήματα θα έκαναν τη διαφορά στην ποιότητα ζωής των πολιτών ή πιθανώς θα έσωζαν τη ζωή ενός αστυνομικού, ενός πυροσβέστη, ενός πολίτη.

zkcome είπε...

ΜΗ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΤΕ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΠΟΥ ΣΚΩΛΗΞ ΚΑΙ ΣΚΩΡΙΑ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΛΕΠΤΑΙ ΔΙΑΤΡΥΠΟΥΣΙ ΚΑΙ ΚΛΕΠΤΟΥΣΙΝ.
ΑΛΛΑ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΤΕ ΕΙΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ ΕΝ ΟΥΡΑΝΩ ΟΠΟΥ ΟΥΤΕ ΣΚΩΛΗΞ ΟΥΤΕ ΣΚΩΡΙΑ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΚΛΕΠΤΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΥΠΟΥΣΙΝ ΟΥΔΕ ΚΛΕΠΤΟΥΣΙΝ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ.
Ο ΛΥΧΝΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΣΟΥ ΗΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΛΟΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΦΩΤΕΙΝΟΝ.
ΕΑΝ ΟΜΩΣ Ο ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΣΟΥ ΗΝΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΟΛΟΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΝ ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΕΝ ΣΟΙ ΗΝΑΙ ΣΚΟΤΟΣ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΣΟΝ;
ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΗ ΔΙΟΤΙ Η ΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΜΙΣΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΓΑΠΗΣΕΙ Η ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΤΑΦΡΟΝΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΔΥΝΑΣΘΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΗΤΕ ΘΕΟΝ ΚΑΙ ΜΑΜΜΩΝΑ.

zkcome είπε...

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙ...ΧΡΙΣΤΟΥ. ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.......

zkcome είπε...

ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΗΓΜΕΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΜΩΣΙ ΠΟΛΕΜΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΝΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΑΥΤΟΥ.
ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΘΗ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΟΣΤΙΣ ΕΚΑΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΟΥ ΖΩΝΤΕΣ ΕΡΡΙΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ.
ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΕΦΟΝΕΥΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΟΜΦΑΙΑΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΗΝ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΟΡΝΕΑ ΕΧΟΡΤΑΣΘΗΣΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΣΑΡΚΩΝ ΑΥΤΩΝ.

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΧΑΜΠΑΡΙ...

ΤΟΓΙΟ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ;

ΖΚΕ

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες