Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Το σώμα μου να γίνει Ναός, το αίμα μου ποτάμι, και τα μαλλιά μου δέντρα


ΕΙ ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΕΙΠΟΝ ΥΜΙΝ ΚΑΙ ΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ,ΠΩΣ ΕΑΝ ΕΙΠΩ ΥΜΙΝ ΤΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΑ ΠΙΣΤΕΥΣΕΤΕ;


Δεν υπάρχει διπλα του ουτε ενα πρασινο φύλλο, ουτε ένα χορταρακι. (σημάδι απουσίας νερού)
...εδώ τρέφει ενα δεντρο , δεν θα θρέψει εμάς.....

Στέκοντας μόνο του στην καρδιά της ερήμου, μίλια μακρυά από οποιαδήποτε πηγή νερού και άλλης βλάστησης, το Δένδρο της Ζωής, στο Μπαχρέιν, αποτελεί ένα από τα πιο αξιοπρόσεκτα φαινόμενα παγκοσμίως.

Το φυσικό αυτό θαύμα της φύσης μετράει 400 χρόνια ζωής ιντριγκάρει βιολόγους και επιστήμονες εδώ και χρόνια για χρόνια, αφού ακόμα κι αν έχουν βρεί διάφορες θεωρίες, παραμένει ένα αίνιγμα. Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα δέντρο mesquite, κάποιοι ισχυρίζονται πως οι ρίζες του απλώνονται πολύ σε βάθος και πλάτος, φθάνοντας σε άγνωστες πηγές νερού, ωστόσο κανένας δεν έχει καταφέρει να αποδείξει κάτι τέτοιο.

Σύμφωνα με μια θεωρία κάποιων επιστημόνων που μελέτησαν τα δαχτυλίδια στον κορμό του «δέντρου» (μια σκληρή, αρχαία ακακία), λένε ότι είναι πάνω από 1500 ετών. Σχεδόν το κηρύσσουν ως την καλύτερη διατηρημένη κληρονομιά των 5000 ετών στη γη των "Dilmun" (που σημαίνει ευγενής), η οποία ήταν η αρχαία ονομασία του Μπαχρέιν.

Στο Έπος του Γκιλγκαμές (2500 π.Χ.) - ένα από τα παλαιότερα έπη του κόσμου, η «DILMUN» περιγράφεται ως μια χώρα, όπου: "Το κοράκι δεν γκρινιάζει, το λιοντάρι δεν σκοτώνει, και ο λύκος δεν κλέβει τις κατσίκες .... δεν υπάρχουν χήρες και δεν υπάρχουν ασθένειες, δεν υπάρχει γήρας και δεν υπάρχει θρήνος ».


ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΧΡΕΙΝ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ...

Στη μικρή αυτή εκκλησία η φύση έχει θαυματουργήσει. Δεκαεφτά πελώρια δένδρα είναι φυτρωμένα πάνω στη στέγη της, ενώ από τα θεμέλιά της αναβλύζουν τα νερά ενός κεφαλαριού.
Σύμφωνα με την παράδοση, η οσιομάρτυς εμαρτύρησε για την πίστη της και εκτελέστηκε εδώ από τους διώκτες της. Λίγο πριν εκτελεστεί, προσευχήθηκε: "...Κάνε Κύριε στο μνήμα μου να φυτρώσουν δέντρα που να μαρτυρούν την προστασία σου στην αγνότητά μου. Και το αίμα μου να γίνει νερό και να ποτίζει. Αμήν". Έτσι μετά το θάνατό της δεκαεπτά δένδρα που αντέχουν σε κάθε άνεμο, φύτρωσαν από θαύμα γύρω από το ναό.

Ο ναός της Αγίας Θεοδώρας αποτελεί μοναδικό φαινόμενο και είναι από τα πιο αξιόλογα αξιοθέατα της Αρκαδίας. Η εκκλησία κτίστηκε μεταξύ του 1050-1100 προς τιμήν της οσιομάρτυρος Θεοδώρας. Βρίσκεται κοντά στο χωριό Βάστα της Μεγαλόπολης σε μια κατάφυτη ειδυλλιακή ρεματιά με πυκνό δάσος από θεόρατες βελανιδιές.

Η Θεοδώρα, σύμφωνα με τη λαϊκή παράδοση, γεννημένη από γονείς φτωχούς, είχε ως τόπο κατοικίας της ένα μικρό χωριό κάπου στη Μεσσηνία.

Εκεί, ζούσε μαζί με τους γονείς της και τις δύο αδελφές της. Εκείνο τον καιρό, κάπου στον 10ο αιώνα, υπήρχε στη χώρα νόμος του κράτους που ανάγκαζε τα αρσενικά μέλη των οικογενειών, να μπαίνουν στους κόλπους της εκκλησίας και να γίνονται στρατιώτες, ώστε να προστατεύουν την περιουσία της. Στην οικογένεια της Θεοδώρας όμως, όπως προείπαμε δεν υπήρχαν παιδιά αρσενικά, και ο πατέρας της ως υπερήλικας αδυνατούσε να κάνει αυτή την εργασία. Έτσι, η Θεοδώρα αποφάσισε να πάρει το δύσκολο έργο στις πλάτες της και να καταταγεί εκείνη μεταμφιέζοντας τον εαυτό της σε άντρα.

Έτσι κι έγινε, η νεαρή κοπέλα, έπειτα από λίγο καιρό κατάφερε να εισχωρήσει στο στρατόπεδο του γειτονικού μοναστηριού και σύντομα, μεταμορφώθηκε σε έναν λεβεντόκορμο μισθοφόρο στρατιώτη που το όνομά του ήταν Θεόδωρος.

Τα χρόνια περνούσαν και μια μέρα ο Θοδωρής στάλθηκε από τη μονή σε κάποια γειτονική πόλη, όπου θα διανυκτέρευε για μερικά βράδια σε σπίτια χριστιανών ώσπου να επιστρέψει. Η μοίρα όμως φύλαγε κακά μαντάτα για τον Θεόδωρο και ξαφνικά βρέθηκε να κατηγορείται από την οικογένεια μιας νεαρής κοπέλας στης οποίας το σπίτι είχε διανυκτερεύσει, ότι την άφησε έγκυο! Ο Θεόδωρος σύντομα προσήχθη σε τοπικό δικαστήριο όπου ορίστηκε η εκτέλεσή του.

Τελικά ο μοναχός οδηγήθηκε σ' ένα ερημικό μέρος κοντά στο χωριό «Βάστα» και αφού προσευχήθηκε εκτελέστηκε με αποκεφαλισμό. Σύμφωνα με την παράδοση, η Αγία Θεοδώρα κατά τη διάρκεια της προσευχής της είπε: «Κύριε, το σώμα μου να γίνει Ναός, το αίμα μου ποτάμι, και τα μαλλιά μου δέντρα».

Αφού έγινε αντιληπτό από όλους το λάθος που έκαναν(ότι δηλαδή σκότωσαν άδικα μια γυναίκα πιστεύοντας πως ήταν ο άντρας που είχε αφήσει έγκυο τη νεαρή κοπέλα που αναφέραμε νωρίτερα) έγινε σύντομα το μνήμα της τόπος προσκυνήματος και η Θεοδώρα χαρακτηρίστηκε «Αγία». Τον 12ο αιώνα στον τόπο του μνήματός της, έκτισαν κάποιοι ένα εκκλησάκι που στη στέγη του κατά περίεργο τρόπο φύτρωσαν δέντρα, δεκαεπτά στο σύνολο, των οποίων οι ρίζες τους χάνονται μέσα στην πέτρινη σκεπή του μικρού ναού. Και έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τη χριστιανική παράδοση, το σώμα της Αγίας έγινε ναός, τα μαλλιά της δέντρα, και το αίμα της ποτάμι, καθώς δίπλα ακριβώς από το εκκλησάκι κυλάει ένας μικρός αλλά όμορφος ποταμός.


« Πρέπει να πεθάνεις,
πριν να πεθάνεις,
για να μην πεθάνεις,
όταν πεθάνεις!»
Αθωνίτικη ρήση.

11 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΑΣ kiriakid

ΓΙΑ ΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ...

ΦΟΥΤΖΙ ΜΕ ΝΕΟ ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

καλημέρα!

και σήμερα εμπνευσμένος και δημιουργικός...

ταξιδιώτισσα

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Είναι ανάγκη αυτές τις άγιες ημέρες να διορθώσουμε την πορεία της ζωής μας, να στραφούμε στο δρόμο του Χριστού και να ακολουθήσουμε τα βήματά Του προς το Πάθος. Πρέπει να αντιταχθούμε σθεναρά στον κακό εαυτό μας, ο οποίος με τις ισχυρές ελκτικές του έξεις προς την αμαρτία μας οδηγεί στην απώλεια και στον πνευματικό θάνατο. Στην αντίθετη περίπτωση θα παραμείνουμε για μια ακόμα φορά αμέτοχοι των δωρεών που απορρέουν από τα εκούσια Παθήματα και τη Σταυρική Θυσία του Λυτρωτή μας Ιησού Χριστού και θα έχουμε εν τέλει την τύχη της ακάρπου συκής..........ή "Το σώμα μου να γίνει Ναός, το αίμα μου ποτάμι, και τα μαλλιά μου δέντρα"
Καλημέρα Αδερφέ μου με τα όμορφά σου!

zkcome είπε...

ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΕΓΕΙΝΑΜΕΝ ΣΥΜΦΥΤΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΟΜΕΝ ΕΙΣΘΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ.
ΤΟΥΤΟ ΓΙΝΩΣΚΟΝΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΛΑΙΟΣ ΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΥΝΕΣΤΑΥΡΩΘΗ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΗΜΕΘΑ ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ.

ΔΙΟΤΙ ΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΥΠΗΡΧΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
ΤΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΡΠΟΝ ΕΙΧΕΤΕ ΤΟΤΕ ΕΞ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΩΡΑ ΑΙΣΧΥΝΕΣΘΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΚΕΙΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ.
ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΩΘΕΝΤΕΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟΝ ΣΑΣ ΕΙΣ ΑΓΙΑΣΜΟΝ ΤΟ ΔΕ ΤΕΛΟΣ ΖΩΗΝ ΑΙΩΝΙΟΝ.
ΔΙΟΤΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟ ΔΕ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΙΑ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ.

PISTOS788 είπε...

Στρίβει κάπως άτσαλα ο παπά Φώτης με το Υugo του και πέφτει πάνω σε μια Ferrari που ερχόταν από την άλλη μεριά και γίνεται μια τρομακτική σύγκρουση από την οποία καταστρέφoνται ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα.
Οι οδηγοί τους όμως δεν έχουν ούτε μια γρατζουνιά. Βγαίνει από τις λαμαρίνες ο οδηγός της Ferrari και κατεβάζει όλα τα καντήλια στον παπά Φώτη.

Ατάραχος ο παπάς Φώτης απεγκλωβίζεται κι αυτός από το Yugo του και πράος του λέει:...

-Τέκνον μου ηρέμησε. Είναι αμαρτία να βρίζεις αυτή την στιγμή που έχει επιτελεστεί ένα πραγματικό θαύμα! Τα αυτοκίνητά μας καταστράφηκαν τελείως όμως εμείς δεν πάθαμε απολύτως τίποτα! Αυτό δεν είναι θαύμα;

Ο τύπος συνειδητοποιεί πράγματι πως είναι σώος και αβλαβής και ότι επιπλέον μιλάει με έναν παπά και δαγκώνεται:
-Εεε... παπά μου,ναι... ίσως έχεις κάποιο δίκιο, συγγνώμη...

-Κι όχι μόνο αυτό τέκνον μου, συνεχίζει ακάθεκτος ο παπάς, αλλά μας δίνεται ευκαιρία να δοξάσουμε τον Κύριο πίνοντας από αυτό το κρασί που προόριζα για την Θεία Κοινωνία...

Και του δείχνει ένα μπουκάλι μαυροδάφνη που ήταν άθικτο από τη σύγκρουση στη θέση του συνοδηγού.Το ανοίγει ο παπάς και του το προσφέρει. Ο τύπος με ύφος αποκάλυψης το παίρνει και κατεβάζει το μισό μπουκάλι για να στανιάρει
-Πάτερ μου δεν ξέρω τι να πω... είναι πράγματι ένα θαύμα. Πιες κι εσύ για να δοξάσεις τον Κύριο...
-Α,όχι τέκνον μου, εγώ θα περιμένω την αστυνομία για το αλκοτέστ...

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ.

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ;

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ...ΘΕΛΕΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ...

ΤΟΓΙΟ;

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ!ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ 7 ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΩ!
ΕΚΕΙ Ο ΑΠΙΣΤΟΣ ΘΩΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΟΣ!
ΚΑΙ Ο ΠΙΣΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΓΙΟΣ!


ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!

http://www.youtube.com/watch?v=pbc5av0d5Rg


Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΕΙΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΗΙΝΗ ΔΥΝΑΜΗ!ΝΕΒΙΛ

ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΥΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ!ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΝΟΥΣ!
ΟΛΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ!

ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ = ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΙ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΑΝΕΡΩΣΕ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ!


http://www.youtube.com/watch?v=pbc5av0d5Rg

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!ΕΛΑΧΙΣΤΕ!ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!ΚΟΙΤΑΑΑΑΑ!

ΘΑΥΜΑΣΤΟΣ ΣΥ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΩΝ
ΧΕΙΡΩΝ ΣΟΥ!

ΤΟ ΞΑΝΑΕΒΑΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΦΙΛΗ ΕΚΛΕΚΤΗ,ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ...

ΤΕΛΙΝΙΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΜΕΡΑ!

ΘΑ ΤΟ ΔΩ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες