Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

ΛΥΚΑΥΓΕΣ


Το διάστημα που διανύει η ψυχή οδεύοντας προς την ένωση με τον Θεό το ονομάζουμε "νύχτα" για τρείς λόγους:

Ο πρώτος λόγος πηγάζει από το σημείο απ'όπου ξεκινά η ψυχή. Πρέπει να αρχίσει με την στέρηση της επιθυμίας για όλα τα επίγεια αγαθά που έως εκείνη την στιγμή κατείχε και να τα απαρνηθεί. Η στέρηση και η αποχή από κάθε απόλαυση είναι ένα είδος "νύχτας" για τις αισθήσεις του ανθρώπου, δηλαδή της ψυχής.

Ο δεύτερος λόγος πηγάζει από το μέσον ή τον δρόμο τον οποίο πρέπει να ακολουθήσει η ψυχή για να φθάσει στην ένωση με τον Θεό, και που είναι η Πίστη. Αυτός ο δρόμος είναι σκοτεινός για τον νου, όπως η νύχτα.

Ο τρίτος λόγος πηγάζει από το τέρμα προς το οποίο βαδίζει η ψυχή που είναι ο Θεός και που σε κάθε περίπτωση είναι μία "σκοτεινή νύχτα" για την ψυχή. Όσο καιρό βρίσκεται ακόμη σ'αυτή την ζωή. Οι τρείς αυτές νύχτες πρέπει να περάσουν μέσα από την ψυχή ή πιο σωστά, η ψυχή να περάσει μέσα από αυτές για να φθάσει στην Θεία Ένωση.

...Αυτά τα τρία στάδια της "νύχτας" αποτελούν στην πραγματικότητα μία και μόνη "νύχτα" που έχει τρία μέρη, όπως μία συνηθισμένη νύχτα.
Το πρώτο στάδιο, που αναφέρεται στις αισθήσεις, αντιστοιχεί στο πρώτο μέρος της νύχτας, όταν δηλαδή χάνεται το όραμα των πραγμάτων που μας τριγυρίζουν.
Το δεύτερο στάδιο που αφορά στην πίστη αντιστοιχεί στο μεσονύκτιο όπου επικρατεί απόλυτο σκοτάδι και το τρίτο στάδιο, το τελευταίο που αντιστοιχεί στην παρουσία του Θεού, είναι εκείνο που μεσολαβεί πριν το φως της ημέρας.
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.

ΛΥΚΑΥΓΕΣ=ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΥΓΗ...ΖΚΕ

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.vimeo.com/15895153


ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΣΑΣ ΤΟ ΜΕΤΑΦΕΡΩ.


http://www.youtube.com/watch?v=RgboPMoYV0o&feature=related


ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΝΥΧΤΑ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΘΕΛΕΙ ΣΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ!
ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΟΔΟΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ!
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΑΚΟΛΟΥΘΩΝ ΕΜΟΙ ΟΥ ΠΕΡΙΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ?
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΟ?
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΣΟ Ο ΘΕΟΣ ΩΣΤΕ
ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟ?ΤΙ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ?
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥΣ?
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΝ
ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΕΝΩ ΟΤΙ ΦΥΛΛΑΔΑ,ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ
ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ?
ΓΙΑΤΙ?

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ο Γέροντας Παΐσιος έλεγε ότι η φιληδονία είναι η Αιτία για την άρνηση του ανθρώπου να δεχθεί την αλήθεια και να περάσει στην σταύρωση των παθών....όλα τα άλλα είναι προφάσεις!
Ας ευχηθούμε ο καλός Θεός, ο θέλων πάντας ανθρώπους σωθήναι, και εις επίγνωσιν αληθείας ελθείν.
Γνώριζες την σημερινή μου αναζήτηση αδερφέ και αυτό είναι ευλογία.... Ευγνώμων γιατί μέσα απο την χάρη του θεού η αναζήτηση έρχεται με απλότητα και οι απαντήσεις χτυπούν την πόρτα μας.
Καλό βράδυ

ANAZHTHΣH είπε...

Πιστέ μου ποιητική και φιλοσοφική η ανάρτησή σου, υπέροχη.
Και το κείμενο και η μουσική επένδυση και η επιλογή των φωτογραφιών μα και η σύνθεση όλων αυτών.
Και η αίσθηση που μας αφήνει...

Ανώνυμος είπε...

PETER

Μου ειναι δυσκολο να εκφρασω καποια πραγματα....Καποια στιγμη θα ζουμε απο την ψυχη μας και οχι απο το επιπεδο που η κοινωνια μας θεωρει<>και το οποιο δεν εχει καμια σχεση με την ουσια της υπαρξης μας.Οσοι το εχουνε καταφερει να ζουν απο την ψυχη τους θεωρουνται υπερανθρωποι.Εμεις απλα τους αποκαλουμε <>.Οποτε καποια στιγμη θα εχουμε και ενα φως μεσα στην νυχτα που πηγαινουμε.<>Τι ακριβως εννοω?Και το ποιο δυνατο σιδερο καποια στιγμη σκουριαζει και θελει το αντισκουριακο του σπρει για να ξαναδουλεψει ειτε σαν εμβολο ειτε σαν γραναζι ειτε σαν μοχλος κτλ.Οτι ολοι οι λαοι οσο ποιο πολυ καιρο μενουν σε υλιστηκες διαστασεις η δαιμονοκρατουμενες η εστω συζουντες στην ιδια ενεργειακη βαση με εμας,φθειρομαστε χαλαμε και καποια στιγμη θελουμε ανανεωση απο τον Κυριο η χαστουκι για να ισιωσουμε[εννοω τους δυσκολους καιρους].Σε λιγο καιρο ερχετε το αντισκουριακο[αυτο θα ειναι το φως το πνευματικο που χαριζει νικες].Επισης πως εχουμε τον αρρωστο στο κρεβατι αλλα εχουμε και τον αρρωστο που κανει κανονικα την δουλεια και την ζωη του.Ετσι εχουμε και τον δαιμονισμενο που χτυπιετε με αφρους και ουρλιαζει αλλα εχουμε και τον δαιμονισμενο που ειναι κανονικος ανθρωπος δειτε οσους προαγουν και υπερασπιζουν την παιδοφιλια-ραστια[ολλανδια] τους gay-γαμους το αδικαιολογιτο μισος για το θεο η να μην ακουνε για αυτον η τον χρηστο ειναι δαιμονοπληκτοι εχει μπει σκοτος μεσα τους.Οπως ενας χωρος ο οποιος μπαζει δεν φταιει το κρυο αλλα αυτος που εχει τον χωρο μεσα στις τρυπες και οι τρυπες δημιουργηθηκαν απο τα παθοι τον υλισμο κτλ και την μονιμη και αδικαιολογιτη προσκοληση τους σε αυτα.

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΚΑΛΟ...

ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑ...ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΓΕΥΕΤΑΙ ...ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ...

ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ...

ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ...

ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΕΛΙΝΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

Ας ευχηθούμε ο καλός Θεός, ο θέλων πάντας ανθρώπους σωθήναι, και εις επίγνωσιν αληθείας ελθείν.

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...

ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΘΕΛΕΙ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...

Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΣ...ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ANAZHTHΣH!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!

PISTOS788 είπε...

PETER

Μου ειναι δυσκολο να εκφρασω καποια πραγματα...

Η ΠΗΓΗ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ...

ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΑΜΙ...

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΠΕΤΕΡ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΕ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΜΕ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ!
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ!ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΣΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΓΠΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ,ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΓΛΥΚΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ!


ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΞΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗΣ!
ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ
ΜΟΥ ΑΥΤΗ!

ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΣΕ ΑΔΙΚΟΥΝ,ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΧΑΡΑ!

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ!

ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΘΕΕ ΜΟΥ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΑΠΕΙΝΟΣ!ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ,ΟΛΟΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΝΕ!
ΟΛΟΙ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΥΜΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΔΩΡΕΑ!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Τα έργα των ανθρώπων είναι σκοτεινά. Αν έλθουν στο Θεό που είναι φως ( ο Χριστός είναι το φώς το φωτίζων πάντα άνθρωπο ερχόμενο εις τον κόσμον)τότε αποκαλύπτεται το σκοτεινό των έργων των. Αυτό δεν το επιθυμούν και γι' αυτό δεν θέλουν να πλησιάσουν στο Θεό.

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΟΛΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ...ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Ο/Η Ανώνυμος

ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΕ-Η ΜΟΥ!

Trinity είπε...

Telitsa πολυ σωστα όλα οσα λες, και εγω πολλες φορες οχι μονο στεναχωριεμαι για τον Θεο και αυτα που βλέπει, αλλα τσαντιζομαι κιολας..!

Οπως έγραψε ομως και ο πολυ σοφος Peter στην προηγουμενη ανάρτηση, τα όπλα μας ειναι λίγα και καλά: ΑΓΑΠΗ ΠΙΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

Εμεις τουλαχιστον ειμαστε πολυ τυχεροι γιατι στους δυσκολους καιρους που ζουμε βρηκαμε το οπλα. Να μπορεσουμε να τα δειξουμε και στα υπολοιπα αδερφια μας και να μην σταματησουμε τον αγωνα

ΓΙΑΤΙ ΝΟ ΑΓΩΝΑΣ ΝΟ ΜΕΤΑΛΙΟ

Ανώνυμος είπε...

ΤΡΙΝΙΤΥ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΞΗ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ
ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΑΝΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

ΤΡΙΝΙΤΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ!
ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ!ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΣ!ΑΛΛΑ Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ!
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες