Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΗΜΕΡΑ ΓΕΛΙΟΥ...








15 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

ΓΙΑΝΝΗ...ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ...

christina1981 είπε...

πάει ο Μητροπάνος στο περίπτερο, και ζήτάει απο τον περιπτερά, ένα liposan και ένα μπουκαλάκι νερό.
Τον ρωτάει ο περιπτέρας, τι τα χρείάζετε....
και απαντά ο Μητροπάνος :
"τα χείλη μου ξερά και διψασμένα"

:P καλημέρα αδελφέ....

όλες να είναι μέρες γέλιου, να έχουμε εμπιστοσύνη και όλες θα είναι μέρες γέλιου.

zkcome είπε...

ΚΑΙ ΜΟΙ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΘΑΡΟΝ ΠΟΤΑΜΟΝ ΥΔΑΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ ΩΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΝ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΥ.
ΕΝ ΤΩ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΗΤΟ ΤΟ ΔΕΝΔΡΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΦΕΡΟΝ ΚΑΡΠΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑ ΚΑΘ ΕΚΑΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΜΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΡΠΟΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.
ΚΑΙ ΟΥΔΕΝ ΑΝΑΘΕΜΑ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ Ο ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΝΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΕΝ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΟΥΣΙ ΛΑΤΡΕΥΣΕΙ ΑΥΤΟΝ.
ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΙΔΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ.
ΚΑΙ ΝΥΞ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΣΙ ΧΡΕΙΑΝ ΛΥΧΝΟΥ ΚΑΙ ΦΩΤΟΣ ΗΛΙΟΥ ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ.

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ. Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΓΕΛΙΟΥ.

PISTOS788 είπε...

christina1981

ΚΑΛΟΟ!!!ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ...

Ένας αλλόθρησκος αποφάσισε να γίνει χριστιανός και θέλησε να εξετάσει τις εκδοχές του Χριστιανισμού για να επιλέξει. Βρίσκει λοιπόν έναν ορθόδοξο, έναν προτεστάντη κι έναν παπικό. Τους λέει τις προθέσεις του κι εκείνοι συμφωνούν να τον «ξεναγήσουν» στις εκκλησίες τους.

Πάει ο αλλόθρησκος με τον προτεστάντη μια Κυριακή, μπαίνει στο ναό και βλέπει τους ανθρώπους ταχτοποιημένους με τα καλά τους ρούχα, ο καθένας στο κάθισμά του, μπροστά από τον κάθε πιστό μια Καινή Διαθήκη, χορωδία να λέει τους ύμνους αρμονικά, τα πάντα να λάμπουν από καθαριότητα και μετά το τέλος όλοι του φέρθηκαν ευγενικά με πολύ καλούς τρόπους.

Την επομένη Κυριακή συνεννοήθηκε με τον παπικό να πάει στο δικό του ναό. Μπαίνει μέσα, πλένει τα χέρια, ρίχνει το κέρμα ν’ ανάψει το λαμπάκι αντί για κερί και κάθεται. Ούτε εκεί όρθιοι, όλοι στα καθίσματά τους με τάξη και αρμονία. Άκουσε και την εγκύκλιο του Πάπα, είδε και τις φωτογραφίες του που δέσποζαν ακόμα και εντός του ναού. Πέρασε η ώρα, τέλειωσε η λειτουργία, τον καλοδέχτηκαν, τον κέρασαν κι έφυγε.

Την τρίτη Κυριακή κανόνισε να πάει στην ορθόδοξη εκκλησία. Μπαίνει μέσα και βλέπει άλλους να μιλάνε μεταξύ τους, πολλούς όρθιους γιατί δεν έφταναν τα καθίσματα, τη νεωκόρο να μαλώνει με μια κυρία γιατί της έσβησε γρήγορα το κερί που άναψε, άκουγε τα μωρά να τσιρίζουν και να μη τα παρατηρεί κανείς, ο παπάς να φωνάζει στον ψάλτη να τελειώσει τα τεριρέμ κλπ. Μόλις τελείωσε η λειτουργία άρχισαν και τα μνημόσυνα, όπου άλλοι έβγαιναν στην εκκλησία κι άλλοι έμπαιναν με θόρυβο και φασαρία. Ο ορθόδοξος απογοητεύτηκε από την εικόνα που είδε ο αλλόθρησκος…

Την επομένη εβδομάδα συναντήθηκαν όλοι για να μάθουν τι αποφάσισε. Όταν βρέθηκαν όλοι μαζί, τους λέει:
- Στην προτεσταντική εκκλησία είδα μεγάλη τάξη και ευγένεια. Στην παπική είδα μεγάλη αφοσίωση στον πνευματικό σας αρχηγό και τις οδηγίες του ιερέα σας. Στην ορθόδοξη εκκλησία είδα τέτοιο μπάχαλο που δεν το περίμενα!

Ο ορθόδοξος σκυθρώπιασε απογοητευμένος, ενώ οι άλλοι δυο αναθάρρησαν.

Και καταλήγει ο αλλόθρησκος:
- Θα γίνω ορθόδοξος!
- Μα πώς; αναρωτιούνται οι άλλοι.
- Ακούστε, λέει ο αλλόθρησκος. Τα δικά σας δικαιολογούνται με την τάξη που έχει ο ένας και την πειθαρχία που έχει ο άλλος. Τούτου εδώ -και δείχνει τον ορθόδοξο- δεν δικαιολογείται αλλιώς. Με τέτοιο μπάχαλο μόνο αν έχεις τον Θεό μαζί σου διατηρείσαι 2000 και πλέον χρόνια!

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ...ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ...ΝΕΑ ΓΗ,ΚΑΙ ΝΕΟ ΟΥΡΑΝΟ...

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ. Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΙΩΝΙΟΥ ΓΕΛΙΟΥ
ΦΟΥΤΖΙ...ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΗ
ΖΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Χριστός στελνει τον Αγιο Πέτρο στη Γη να δει το επίπεδο της μαγκιάς. Παιρνει τηλεφωνο το Χριστό την πρωτη μέρα και του λέει:
- Καλημέρα Χριστέ μου, ήθελα να σε ενημερώσω οτι το επίπεδο της μαγκιάς στη Γη εχει πάει στο δεκα τοις εκατο (10%)
Την επόμενη μέρα:
- Καλημέρα Χριστέ μου, ήθελα να σε ενημερώσω οτι το επίπεδο τη ς μαγκιάς στη Γη εχει πάει στο είκοσι τοις εκατό (20%)
Και συνεχίζεται αυτό για πολλές μέρες και τον παιρνει μια μέρα και του λέει:
-Έλα Χριστάρα μου, Πετράν εδώ...

ταξιδιώτισσα

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=I3DVN7XMiQk&feature=related

Yio brother

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα!
ΚΑΛΟ!
ΔΙΚΟ ΣΟΥ...
Στον παράδεισο ένας άγγελος λέει σε έναν νεκρό:
- Θα σου διαβάσω ένα χωρίο το οποίο δεν αναφέρεται επίσημα στις Γραφές και δείχνει την πλεονεξία και την απληστία των ανθρώπων.
-Και ο Ιησούς επολλαπλασίασε τούς άρτους και τάς ιχθύας και έφαγαν όλοι και εχορτάσθησαν. Και είτα έστρεψαν το βλέμμα εις τον Ιησού και ερώτησαν:
Φρούτο δεν έχει;
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

PISTOS788 είπε...

BornGR
ΚΑΛΟ ΜΠΡΑΔΕΡ...

ΔΙΚΟ ΣΟΥ

Είναι ο Χριστός και περπατάει πάνω στο νερό. Οι μαθητές του ακολουθούν κολυμπώντας και τότε ο Ιωάννης του λέει:
- Δάσκαλε, έμπα! Ζεστά είναι!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

....Δεν θα κάτσω να περιμένω άλλον ένα αιώνα.......
http://www.youtube.com/watch?v=5mADY2a0P1g&feature=related

Καλό βράδυ Αδερφέ μου

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΟΜΟΡΦΟ!

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ BORNGR...
ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ...

Ανώνυμος είπε...

PETER

1 E E E φρουτο δεν εχει? χαχααχαχαχα

2 χαχαχαχαχαχαχα ε ε ρε τι μαλακα προθυπουργο που εχουμε ουτε δυσλεξια να ειχε.Με τετοιο προθυπουργο ουτε να ντραπεις δεν μπορεις μονο να απορεις.

3 για να εχουμε τετοιους καραγκιοζιδες πολιτικους κατι παραπανω θα ξερει ο Θεος που το επιτρεπει.Ευτυχως που ερχετε η αλλαγη......COMING SOON

PISTOS788 είπε...

PETER

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΤΕΡ!

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ...ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ...

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ!

christina1981 είπε...

χαχαχ ...ειστε απιστευτοι!!!!
εκπληκτικά όλα!!!!!
καλημέρα σας!!

PISTOS788 είπε...

christina1981

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες