Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ!!!


ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΟΥ...ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΠΑΔΙ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ...
ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ...


Ποια είναι η θέση του γνήσιου ανθρώπου στη σημερινή εποχή; Θέση, νομίζουμε, μάρτυρα και ήρωα. Στους ώμους του ακουμπά ολόκληρη η καθημαγμένη ανθρωπότητα, ζητώντας από αυτόν να σώσει την τιμή της και να φροντίσει να μεταδώσει τα φώτα της εντιμότητάς του προς εκείνους που έρχονται. Προβάλλει και υπογραμμίζει με ειλικρίνεια τη θέση του, ζητεί το σεβασμό της προσωπικότητάς του με σεμνότητα και ευγένεια, αλλά και αμετάπειστη επιμονή και σταθερότητα. Νιώθει πως ζει, κινείται και εξελίσσεται μέσα στον κόσμο.
Χωρίς αυτούς τους λίγους, γνήσιους, εσωτερικά άγρυπνους ανθρώπους η ζωή δε θα είχε νόημα, ούτε ο κόσμος αξία. Οι περισσότεροι λιποτακτούν από το υπαρξιακό τους χρέος, αρνούνται η φοβούνται να προσπαθήσουν να γνωρίσουν τον εαυτό τους. Προτιμούν να χαθούν μέσα στον πηλό, να εξαφανιστούν στην υπνηλία της ανωνυμίας, εκεί στα χαμηλά, που η ιστορία ποτέ δεν πατεί το πόδι της.
Αλλά ο γνήσιος άνθρωπος περπατάει στις κορυφογραμμές, είναι σύντροφός και ο συνεργάτης της Ιστορίας. Ό,τι μπορέσει να σωθεί σ' αυτήν την κοσμοχαλασιά, που περνάμε, θα σωθεί χάρη σ' αυτόν.
Κ. Τσιρόπουλος






Ο Θεός δεν μας στέλνει την απελπισία για να μας σκοτώσει, τη στέλνει για να μας δώσει τη δυνατότητα να βρούμε έναν καινούργιο τρόπο ζωής.
Χ.Έσσε


Όσο λιγότερο πιστεύω στην εποχή μας και όσο πιο άγονη και διεφθαρμένη παρουσιάζεται η ανθρωπότητα στα μάτια μου, τόσο λιγότερο βλέπω την επανάσταση σαν λύση και τόσο περισσότερο πιστεύω στη μαγική δύναμη της αγάπης.
Χ.Έσσε

14 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

ΕΞΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ,ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ...
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ...
ΖΚΕ...

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

"Όλα είναι ένα και τα ένα για να γίνουν όλα, θέλουν τον Ένα"
Η τελευταίες έρευνες επάνω στα βλαστοκύτταρα (μικρόκοσμος) έχουν αποδείξει ότι το κάθε κύτταρο είναι ουδέτερο και περιμένει να πάρει μια θέση στο σώμα του ανθρώπου που αναπτύσσεται μέσα στον πλακούντα.
Τα κύτταρα της καρδιάς είναι ανεξάρτητα και μπορούν να πάλλονται ακόμη κι αν αποκοπούν από το όργανο, μόνο που χάνουν τον συγχρονισμό με τα υπόλοιπα, τα οποία κατευθύνονται απο ένα κύτταρο που ονομάζουμε "Μαέστρο". Σε περιπτώσεις αρρυθμίας (διπλός μαέστρος), καυτηριάζεται ο δεύτερος παράσιτος.
Τα καρκινικά κύτταρα είναι πάλι ένας καθρέφτης του μεγαλόκοσμου, στον μικρόκοσμο. Αδερφά κύτταρα του ίδιου οργανισμού στρέφονται εναντίον του, με τα γνωστά αποτελέσματα.
Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου. Αδερφέ μου Ευχαριστώ!!! ήταν αυτό που χρειαζόμουν.
Ζει Εις Τους Αιώνες
Καλό βράδυ

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ένα βράδυ ένας γέρος ινδιάνος της φυλής Τσερόκι, μίλησε στον εγγονό του για τη μάχη που γίνεται μέσα στην ψυχή των ανθρώπων και του είπε:
- Γιέ μου, η μάχη γίνεται ανάμεσα σε δυο λύκους που έχουμε όλοι μέσα μας. Ο ένας είναι το Κακό. Είναι ο θυμός, η ζήλια, η θλίψη, η απογοήτευση, η απληστία, η αλαζονία, η ενοχή, η προσβολή, τα ψέματα, η ματαιοδοξία, η υπεροψία, και το εγώ.
Ο άλλος είναι το Καλό. Είναι η χαρά, η ειρήνη, η αγάπη, η ελπίδα, η ηρεμία, η ταπεινοφροσύνη, η ευγένεια, η φιλανθρωπία, η συμπόνια, η γενναιοδωρία, η αλήθεια, η ευσπλαχνία.
Ο εγγονός το σκέφτηκε για ένα λεπτό και μετά ρώτησε τον παππού του:
- Και ποιος λύκος νικάει;
Ο γέρος Ινδιάνος Τσερόκι απάντησε απλά:
- Αυτός που ταΐζεις.

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΟΜΟΡΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

ΜΑΕΣΤΡΟ ΠΑΜΕ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ-ΖΗ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Πολύ καλά κείμενα,εύστοχα και σοφά,που σηκώνουν ενδιαφέρουσα συζήτηση φίλε Πιστέ.

ταξιδιώτισσα

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ,ΚΑΙ ΓΟΝΙΜΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ...

zkcome είπε...

ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΤΙΣ ΕΛΠΙΣ ΑΓΑΠΗ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΑΥΤΑ, ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΑ ΔΕ ΤΟΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΑΠΗ.

PISTOS788 είπε...

zkcome

Μια μέρα, ένας σοφός Ινδιάνος έκανε την παρακάτω ερώτηση στους μαθητές
του:
-"Γιατί οι άνθρωποι ουρλιάζουν όταν εξοργίζονται;"

-"Γιατί χάνουν την ηρεμία τους" απάντησε ο ένας.

-"Μα γιατί πρέπει να ξεφωνίζουν παρότι ο άλλος βρίσκεται δίπλα τους;"
ξαναρωτά ο σοφός.

-"Ξεφωνίζουμε, όταν θέλουμε να μας ακούσει ο άλλος"

είπε ένας άλλος μαθητής

Και ο δάσκαλος επανήλθε στην ερώτηση: "Μα τότε
δεν
είναι δυνατόν να του μιλήσει με χαμηλή φωνή;

Διάφορες απαντήσεις δόθηκαν αλλά.. καμμιά δεν ικανοποίησε τον δάσκαλο..

"Ξέρετε γιατί ουρλιάζουμε κυριολεκτικά όταν είμαστε θυμωμένοι;

Γιατί όταν θυμώνουν δυό άνθρωποι, οι καρδιές τους απομακρύνονται πολύ..

και για να μπορέσει ο ένας να ακούσει τον άλλο θα πρέπει να φωνάξει
δυνατά,


για να καλύψει την απόσταση..

Όσο πιο οργισμένοι είναι, τόσο πιό δυνατά θα πρέπει να φωνάξουν για
ν'ακουστούν.

Ενώ αντίθετα τι συμβαίνει όταν είναι ερωτευμένοι;

Δεν έχουν ανάγκη να ξεφωνήσουν, κάθε άλλο, μιλούν σιγανά και τρυφερά..

Γιατί; Επειδή οι καρδιές τους είναι πολύ πολύ κοντά. Η απόσταση μεταξύ
τους
είναι ελάχιστη. Μερικές φορές είναι τόσο κοντά που δεν χρειάζεται ούτε
καν
να μιλήσουν... παρά μονάχα ψιθυρίζουν.

Και όταν η αγάπη τους είναι πολύ δυνατή δεν είναι αναγκαίο ούτε καν να
μιλήσουν, τους αρκεί να κοιταχθούν. Έτσι συμβαίνει όταν δυό άνθρωποι που
αγαπιούνται πλησιάζουν ο ένας προς τον άλλον.

Στο τέλος ο Σοφός είπε συμπερασματικά:

"Οταν συζητάτε μην αφήνετε τις καρδιές σας να απομακρυνθούν, μην λέτε
λόγια
που σαν απομακραίνουν, γιατί θα φτάσει μια μέρα που η απόσταση θα γίνει
τόσο
μεγάλη που δεν θα βρίσκουν πιά τα λόγια σας το δρόμο του γυρισμού"


Mahatma Gandhi

ΤΟΓΙΟ;

PISTOS788 είπε...

-Γράφει ο Δημήτρης Ιατρόπουλος-
Το έθνος, έγινε μια κουρασμένη αφίσα, που τροφοδοτεί τις υπόγειες αναμοχλεύσεις κάποιων ρομαντικών, μέσα στους οποίους παρακαλώ να συνυπολογιστεί και ο Γράφων...

Μύρισε… γκρεμός!
Τελικά, αρχίζει να κουράζει όλη αυτή η ιστορία με την ελληνική κατάσταση. Μοιάζει σαν να διαλύθηκε κάθε συνοχή σε όλα τα επίπεδα του κοινωνικού ιστού και μάλλον ζούμε εδώ μέσα όλοι μας από σύμπτωση, από κάποιο θαύμα ή λόγω κεκτημένης (ιστορικής…) ταχύτητας!
Βλέπω να διεξάγεται ψυχολογικά αλυσοδεμένη η ζωή μας, κι αναρωτιέμαι πόσο ακόμη θα κρατήσει αυτή η στοιχειώδης έστω ευνομία, η πρωτογενής επαφή με κάποιες αξίες, έστω τυπικές, ακόμη και εκχωρημένες στα προσχήματα ή στα κατά συνθήκην ψεύδη .
Γιατί όλα δείχνουν να «τσουλάνε» σ έναν κατήφορο που όλο μεγαλώνει η κλίση του και μυρίζει γκρεμό!
Μια κεντρική αίσθηση κυκλοφορεί στο συλλογικό μας υποσυνείδητο, καθημερινά περιμένουμε και κάτι χειρότερο, δίχως να εμφανίζεται κάποιος ή κάτι που να φρενάρει αυτή την ψυχολογική «Απαισιοδρομία», για να φτιάξω και μια λέξη, αφού με τις υπάρχουσες δεν μπορώ να καλύψω αυτή την αίσθηση...

Κατρακυλάμε λοιπόν, αλλά προς τα πού;
Το αστείο είναι ότι και οι θεσμοί διαλύονται και μάλιστα χωρίς καμιάν απολύτως «επαναστατική» παρουσία των μαζών σ αυτό το δρώμενο! Διαλύονται απλώς επειδή οι θεσμοφύλακες από ιστορική τεμπελιά κάποιοι, και κάποιοι άλλοι από στοχευμένη αδιαφορία, που μετατρέπεται σε επικίνδυνο φλερτ με την έννοια της εσχάτης προδοσίας πλέον, αποσυνθέτουν, μεθοδικά θα έλεγε κανείς, και μάλιστα στο τσακ-μπαμ, ένα κράτος, που υποτίθεται ότι κάποτε διαχειριζόταν τις αξίες ενός έθνους.
Έτσι όμως και το ίδιο το έθνος παύει να λειτουργεί ως ιστορική μονάδα ομαδικής συνύπαρξης. ΄Εγινε μια κουρασμένη αφίσα που τροφοδοτεί τις υπόγειες αναμοχλεύσεις κάποιων ρομαντικών, μέσα στους οποίους παρακαλώ να συνυπολογιστεί και ο Γράφων με όλο το συνεπακόλουθο κόστος που επιφέρει πλέον, κάθε παρόμοια δημόσια δήλωση..

Πολίτης, ή Πελάτης, τελικά;
Κάτι που αγγίζει τα όρια του τραγελαφικού επίσης είναι πως οι κρυφές, μυστικές αλήθειες, τα μέχρι πρότινος συνομωσιολογικά σενάρια, περνάνε πλέον από χέρι σε χέρι, κουβεντιάζονται ανοιχτά στα καφενεία και στους διαδρόμους.
Τόσος κόσμος παρακολουθεί τα δελτία ειδήσεων, και οι περισσότεροι δηλώνουν, όχι μόνο σε κατ΄ ιδίαν συζητήσεις αλλά και ανοιχτά όπου βρεθούν, ότι όλα είναι στημένα από αυτούς που αποφάσισαν να διαλύσουν τη μεσαία τάξη της χώρας, και μετά, όποιον πάρει ο χάρος, κι ό,τι ήθελε προκύψει.
Εντούτοις όμως τα παρακολουθούν κάθε βράδυ, μαζοχιστικά, προς τέρψιν κάποιων «υπηρεσιών» που τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, ενώ οι ίδιοι νομίζουν πως το κάνουν για το κουτσομπολιό των «ρόλων», που παίζουν οι παραθυρόβιοι των δελτίων.
Ο πολίτης έτσι, σταδιακά μετατρέπεται σ’ έναν ιδιότυπα πωρωμένο πελάτη ειδήσεων, που γνωρίζει ότι είναι εναντίον του, και περιμένει να δει μέχρι πού θα φτάσουν τα πράγματα.

PISTOS788 είπε...

Άλλα περιμένανε...
Κι εδώ εμφανίζεται το ελληνικό παράδοξο! Γιατί είναι πολλοί αυτοί που από το καλοκαίρι κιόλας, μιλούσαν για δομικές ανατροπές του πολιτικού συστήματος μόλις θα έσκαγε ο Σεπτέμβρης. Τώρα εκπλήττονται λοιπόν όσοι περιμένανε να ξεσηκωθεί ο λαός, από την αβουλία, και το άραγμα στον καναπέ.
Διαβάζουμε καθημερινά για ποιο λόγο έγιναν όλα αυτά σ ένα μονάχα χρόνο στην πατρίδα μας. Ποιοι το στήσανε και πού το πάνε. Πού το φτάσανε και σ άλλες χώρες και πώς αντέδρασαν οι άλλοι λαοί.
Διαπιστώνουμε καθημερινά ότι οδηγούμαστε άσφαλτα στο απόλυτο μηδέν ως χώρα και ως εθνικό ανθρωποσύνολο. Κι όμως τρώγοντας από τα έτοιμα της προπέρσινης ευημερίας, περιμένουμε πότε να τελειώσουνε κι αυτά για να φτάσουμε στο τέρμα.
Διαβάζουμε και άγρια πράγματα, ότι στην Αργεντινή φερ ειπείν βγήκανε με πριόνια και κόβανε τους λαιμούς των τηλεπαρουσιαστών δεν ξέρω αν υπήρξε τέτοιο γεγονός, όμως κυκλοφορεί.
Είναι ο Έλληνας έτοιμος για τέτοια βάρβαρα παιχνίδια; Δε νομίζω. Το σφάξιμο στο γόνατο, δεν περνάει πια στον σημερινό τριαντάρη. Για σκεφτείτε την εικόνα:

Τρέμε… Παύλε!
Ξύπνησε στις έντεκα το πρωί, η μαμά, του έχει ετοιμάσει το πρωινό, περνάει φουριόζος απ το χολ, αρπάζει το χαρτζιλίκι της ημέρας, τα κινητά του, τα «σέα» και τα «μέα» του, (προσωπικά δεδομένα κατά περίπτωση, δεν συνεχίζω επ’ αυτών), και μπαίνει στην αμαξάρα του για την καφετέρια. Εκεί θα βρει τα φιλαράκια του και θα τα πούνε στο άνετο, στο χλιδάτο, στο ξεκούραστο.. Ε, πώς το φαντάζεστε τώρα; Ξαφνικά με αφετηρία μιαν είδηση ας πούμε, ξεκινάει σαν τρελός, πάει στο υποστατικό του μπαμπά, αρπάζει ένα πριόνι και παρκάρει π.χ. έξω από το «MEGA» περιμένοντας πότε θα σχολάσει ο Τσίμας (λέμε τώρα κάποιον στην τύχη για την οικονομία του κειμένου και μόνο) για να του.. κόψει το λαιμό;
Δε νομίζω...
Απλώς, όταν και τα ρέστα πλέον του μπαμπά θα κάνουνε φτερά, μάλλον από του χρόνου και μετά που θα έχει κλείσει και τα τριανταένα ο κανακάρης, θα έρθει στα ζόρια. Ακριβότερη βενζίνη, ακριβότερος νεσκαφέ, χαρτζιλίκι λιγότερο, οπότε;
Ε, αυτό το «οπότε», λυπάμαι πολύ Κυρίες και Κύριοι, το ελέγχουν εδώ και αρκετές δεκαετίες οι Τ.Τ. με τα ντόπια τσιράκια τους. (Τ.Τ.: Τοκογλύφοι Τραπεζίτες).

«Οπότε», δεν έχουν τίποτε να φοβηθούν. Προς το παρόν τουλάχιστον, αφού έτσι πάνε τα πράγματα... Ποιός ξέρει, βέβαια, μπορεί κάτι που δεν το έχουμε υπολογίσει να τα αλλάξει όλα. Ίσως η…σύγκρουση με τον πλανήτη Νιμπίρου το 2012, όπως αρκετοί ευαγγελίζονται ή φοβούνται, στον μαγικό κόσμο του (επίσης ελεγχόμενου)

Ανώνυμος είπε...

PETER

Ο γοριλας μπορει να μαθει ως 7000 λεξεις.Εαν παρουμε απειρους γοριλες και πληκτρολογουν σε μια γραφομηχανη
στο απειρο ποτε δεν θα γραψουνε ενα μυθιστορημα σαν του ιουλιου βερν η σαν του ντοστογεφσκιη του λεο μπουσκαλια.Ποτε μα ποτε δεν θα μπορουσε καμια μετερεολογικη συγκηρια η δυναμη κτλ να φτιαξει την ακροπολη.Ο λογος?γιατι ποτε μα ποτε δεν μπορει να δημιουργηθει ενα αριστουργημα στην τυχη!Και εμεις ειμαστε ενα αριστουργημα δειτε το και ψαχτειτε.Βιολογικα μοριακα γεννετικα χυμηκα ψυχολογικα εξελικτηκα ποσες απειρες και αδιανοητα εξυπνες και θεικες συγκηριες και συστηχιες ολων αυτων αλλα και δυναμεις εχουνε συμβαλει ωστε να συνθεθει και να υπαρχει ενα αριστουργημα το οποιο ειναι ο ανθρωπος,ειτε μας αρεσει ειτε οχι στο μυαλουδακι μας.
Ενα αυτοκινητο χωρις τιμονι η φρενα ειναι επικηνδυνο ετσι ειναι και ο ανθρωπος οταν κυριευετε απο κακο η ειναι μακρυα απο το θεο.Ειναι αριστουργημα ο ανθρωπος και ας εχει η κανει ολα τα κακα του κοσμου.Εαν ειμασταν η καταστροφη του συμπαντος ο θεος θα μας ειχε κανει delete επι το που.Ειμαστε μια εκφραση του συμπαντος,του Θεου και ο καθε ανθρωπος ειναι μια μοναδικη πινελια εκφρασης της αγαπης του θεου,και μονο και μονο για αυτο ωφειλουμε σεβασμο,στους συνανθρωπους μας.Ο Θεος δεν μας εχει εγκαταληψει ουτε ειμαστε ερμαια των νεο-ταξικων ειμαστε τα παιδια του,αυτο δεν σημαινει οτι θα πρεπει να τα περιμενουμε ολα απλοχερα.Μονο και μονο οτι υπαρχουμε ακομα ειναι ενα αδιαψευτο ελπιδοφορο μυνημα οτι κατι πρεπει να κανουμε και οτι Θεος εχει ενα δικο του σχεδιο αποκαταστασης των παντων.Να μην απελπιζομαστε αλλα να αγωνιζομαστε,ο Θεος δεν θελει με τιποτα να ειμαστε δυστηχησμενοι θελει να εχουμε αγαπη και πιστη σε αυτον να δινουμε αγωνες συνεχεια και θα ειναι παντα διπλα μας οσο το ζηταμε και το θελουμε.Ενα παραδειγμα...Εχει τεραστια διαφορα να αντιμετοπιζουμε κατι μονοι με το να αντιμετοπιζουμε κατι οταν προσευχομαστε και να εχουμε πιστη αγαπη υπομονη και επιμονη στον αγωνα μας και τον Θεο.

Ανώνυμος είπε...

Peter

2 ειναι οι τροποι που μπορει να σωθει η κατασταση στην Ελλαδα.
(1)Σε ενα βραδυ εκτελουνται οι πολιτικοι δημοσιογραφοι συντακες-αρχισυντακτες οτι κομματοσκυλο υπαρχει επισης κουμουνιστες αναρχικοι
κτλ επισης οι οικογενειες τους τα παιδακια τους ολοι!!!!Μια σφαιρα ο καθενας στο κεφαλι ολοι τους μαζι καπου στους 50,000-80,000 να ειναι.Αυτο ειναι μια μεγαλη επιχειρηση...η κανουμε πραξικοπημα η τον παιζουμε.Η χρυση αυγη δεν εχει κανει καμια κινηση ισα ισα ο προεδρος της βαζει υποψηφιοτητα για δημαρχος Αθηνων,και τωρα ειναι η καλητερη περιοδος.Επισης δεν θα διναμε τιποτα απο χρηματα σε κανεναν!και αν ξεκινησει κανεις εκβιασμους τοτε απειλουμε να καταστρεψουμε οτι θελουνε τους θυσαυρους μας,το πετραιλεο μας να του βαζαμε μπουρλοτο,το χρυσο μας στο μπατο του αιγαιου 3,500 μετρα να το πεταξουμε,εκει που εχουμε οσμιο δυναμιτες.Θα καναμε μια ενδηκτικη κινηση αυτων,οι αλλοι.... δνε ειναι κουτοι θα κοιταξουν να μας ηρεμεσουν αν δουν οτι δεν μασαμε και τα μμε τα δικα μας τα χειριζομαστε οπως θελουμε.Αυτα για αρχη,μπορουνε να γινουνε αλλα ανικουνε στην σφαιρα του φανταστικου προς το απρον.
(2)θα εχουμε καποιο ειδος υπερβασης εμεις οι ανθρωποι και ο κοσμος μας.Νεες συνθηκες νεες δυναμεις νεα αλλαγη.Η οποια ειναι η μονη σιγουρη.

PISTOS788 είπε...

PETER

και οτι Θεος εχει ενα δικο του σχεδιο αποκαταστασης των παντων.Να μην απελπιζομαστε αλλα να αγωνιζομαστε,ο Θεος δεν θελει με τιποτα να ειμαστε δυστηχησμενοι θελει να εχουμε αγαπη και πιστη σε αυτον να δινουμε αγωνες συνεχεια και θα ειναι παντα διπλα μας οσο το ζηταμε και το θελουμε.Ενα παραδειγμα...Εχει τεραστια διαφορα να αντιμετοπιζουμε κατι μονοι με το να αντιμετοπιζουμε κατι οταν προσευχομαστε και να εχουμε πιστη αγαπη υπομονη και επιμονη στον αγωνα μας και τον Θεο.

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...

PISTOS788 είπε...

Peter

θα εχουμε καποιο ειδος υπερβασης εμεις οι ανθρωποι και ο κοσμος μας.Νεες συνθηκες νεες δυναμεις νεα αλλαγη.

ΑΥΤΟ...

ΟΧΙ ΚΟΨΕΙ ΚΕΦΑΛΙ...ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΕΦΑΛΙ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΕΡ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες