Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΕΝΔΥΜΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ...


16 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ο Κλάους Κένεθ γεννήθηκε στην Τσεχοσλοβακία το 1945, τη νύχτα που ο κόκκινος στρατός κατέλυε το Γ΄ Ράιχ. Την παιδική του ηλικία σημάδεψαν οι τεράστιες κακουχίες και η γονεϊκή εγκατάλειψη. Σε νεαρή ηλικία κακοποιείται σεξουαλικά από έναν ρωμαιοκαθολικό ιερέα, πράγμα που τον κάνει να αποστραφεί βαθιά το χριστιανισμό..
«Γεννήθηκα για να μισώ – αναγεννήθηκα για ν’ αγαπώ»
Κλάους Κένεθ, Χιλιάδες μίλια προς τον τόπο της καρδιάς – Από το σκοτάδι του μίσους στον Γέροντα Σωφρόνιο, Εκδ. "Εν Πλω" 2009.
Αξίζει!
Η Ανομία βιάζει την ψυχή μας είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο!

Ανώνυμος είπε...

O ΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΜΠΤΟΣ,ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΟΣ,ΝΗΦΑΛΙΟΣ,ΣΩΦΡΩΝ,ΚΟΣΜΙΟΣ,ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ,ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΣ,ΟΧΙ ΜΕΘΥΣΟΣ,ΟΧΙ ΒΙΑΙΟΣ,ΟΧΙ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΗΣ,ΑΛΛ'ΕΠΙΕΙΚΗΣ,ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ,Α-ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ,ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ,ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΩΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΜΝΟΤΗΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ,ΠΩΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ?-ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΔΙΑΚΟΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.......ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ Α'κεφ3.


ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΤΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΤΗΣ ΠΡΙΖΑΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΩ ΑΝ Η ΠΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΩΣ.
ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ.
Η ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
ΟΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΚΥΡΙΟΥ!


Ο ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΟΤΕ,ΚΑΙ Ο ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΗΤΑΝ ΙΕΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΚΡΥΦΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!

ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ.ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΝΙΚΟΔΗΜΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΦΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΙΜΝΙΟΥ!

ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,ΠΛΥΣΕΙΣ ΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΝΕΤΕ.ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ ΚΕΦ7

Ο ΟΙΚΟΣ ΜΟΥ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΟΙΚΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ,ΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΤΕ ΦΩΛΙΑ ΛΗΣΤΩΝ.ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΚΕΦ.21

http://www.youtube.com/watch?v=nCFNg6aaRLI&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=0XdPR9BmxcI&feature=related



ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ!
ΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΣ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Y4AezQYcJfA&feature=related

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=UphVL6efTwg&feature=related

Unknown είπε...

Aν πιασω εναν τετοιον ιερεα και του σπασω σαν φρυγανια ενα ενα το καθε δακτυλακι του στην πορτα με ολα τα κεφια,να δω εγω μετα τι λυκος με ενδυμα προβατου που θα ειμαι.
Το λιγοτερο και ποιο επιηκες θα ητανε ισοβια σε ενα κελι με ηχομονωση.......

PISTOS788 είπε...

«Γεννήθηκα για να μισώ – αναγεννήθηκα για ν’ αγαπώ»

ΣΠΟΥΔΑΙΟ!!!

ΘΑ ΤΟ ΔΩ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Η ΜΑΧΗ ΔΙΝΕΤΑΙ...Η ΣΑΛΠΙΓΓΑ ΚΑΛΕΙ...ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΤΑΙ...ΠΑΡΩΝ...ΑΠΩΝ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΥΠΟΠΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ...

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ...ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΙΚΟΔΗΜΟΙ...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΟΤΙ Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΙΑ...ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ...

ΖΚΕ-ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΦΟΥΤΖΙ;

PISTOS788 είπε...

peter

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΦΕΡΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΩ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...
ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΚΑΝΩ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...

ΑΣ ΦΩΤΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ PETER!

ANAZHTHΣH είπε...

Αυτή η ασχήμια - βδελυγμία δίπλα στην αναγνωρισμένη ομορφιά είναι που μας πληγώνει...
Ελπίζουμε στην αποκατάσταση, στις απαντήσεις...
Καλόν αγώνα φίλοι μου.

Trinity είπε...

Αδερφια μου, τετοιες πραξεις ειναι που μας φανερωνουν οτι επιβιωνουμε στην διασταση της κολασης και των δαιμονων γιατι μονο αυτοι μπορουν να κανουν τετοιες ασχημιες σε αγγελικα παιδικα πλασματα.
Να θυμομαστε για να σβηνει απο μεσα μας το μισος οτι και ο Μεγαλος μας αδερφος στην προσευχη που μας κληροδοτησε ζητησε να ''ΕΡΘΕΙ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ ΩΣ ΕΝ ΟΥΡΑΝΩ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ''.
Αφου βγηκαμε απο τον παραδεισο..καιρος να κανουμε την κολαση παραδεισο με οποιο τροπο μπορουμε

PISTOS788 είπε...

ANAZHTHΣH

ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΟΤΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ!

PISTOS788 είπε...

Trinity

ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.

ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΘΕΤΩ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΣΟΥ...

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ...ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΗΡΘΑΝ...

ΖΚΕ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

kiriakid είπε...

Δεν ειναι μακρυα ο καιρός που θα δούμε δυο εκκλησίες...μία με λάμψη,πλούτη,μεγαλοπρέπεια που θα τροφοδοτείται από το κοσμικό σύστημα και μια άλλη, που απλά θα κοιτάζεις τον άλλο στα μάτια και θα ξέρεις ότι ειναι αδελφός σου...

Πάντως στην φωτογραφία ο λύκος είναι πολύ συμπαθητικός...
Έτσι θα είναι στην χιλιετή βασιλεία, όπου πολλοί δεν θα μπορούν να εκδηλώσουν το κακό , γιατί δεν θα υπάρχουν οι συνθήκες.

Μακάρι να αξιωθούμε να μπούμε...

Εως τότε όμως επειδή θα δούμε πολλά και χειρότερα, ας παροτρύνει ο ένας τον άλλο στην εγκράτεια.....

kiriakid είπε...

Αντιγραφή απο "ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ"

Φανταστείτε μια εκκλησία που δεν διδάσκει κανένα δόγμα, δεν λέει στα μέλη της τι να πιστέψουν και δεν έχει σχέση με κανένα δόγμα ή ομολογία, αλλά τιμά και σέβεται όλες τις θρησκείες και όλα τα δόγματα. Φανταστείτε μια εκκλησία που τους καλωσορίζει όλους, άσχετα ποια θρησκεία ακολουθούν, Ινδουιστική, Μουσουλμανική, Παγανιστική, Ταοϊστική, Ιουδαϊκή, Χριστιανική, Βουδιστική, Ινδιάνικη και ό,τι άλλο.

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2010 μία τέτοια εκκλησία ξεκίνησε στην περιοχή Harrisburg της Pennsylvania των ΗΠΑ, υπό την ‘αιδεσιμότατη’ Donna M. Kopitsky, που είναι επίσημη ‘διαθρησκειακή’ λειτουργός, αφού παρακολούθησε ένα πρόγραμμα δύο ετών στο New Seminary της Νέας Υόρκης. [Να σημειώσω εδώ ότι το ‘New Seminary’ είναι από το 2002 μία αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ Μη Κυβερνητική Οργάνωση - NGO (Non Governmental Organization). Είναι γνωστό το έντονα διαθρησκειακό - νεοεποχίτικο προφίλ του ΟΗΕ. Θα γίνει αναφορά προσεχώς από τον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ. Πρωτοπόρος του ‘New Seminary’ είναι ο Ραββίνος Joseph H. Gelberman, που ξεκίνησε τέτοιου είδους διαθρησκειακές συνάξεις το 1979. Άλλοι ιδρυτές ήταν ο (πρώην) Μεθοδιστής Rev. Jon Mundy, ο Fr. Giles Spoonhour, και ο Sri Swami Satchidananda (Sri Gurudev), αιδεσιμότατος - δάσκαλος γιόγκα].

Η αποστολή της λεγόμενης ‘Beloved Community Interfaith church’ (Διαθρησκειακή Εκκλησία της Αγαπημένης Κοινότητας’. Να πούμε ότι ‘Beloved Community’ ήταν φράση του Martin Luther King που είχε ως όραμα όλοι οι άνθρωποι να ζουν «με ειρήνη και αρμονία»), είναι κατά την ‘αιδεσιμότατη’, να είναι μια κοινότητα της ‘Θείας Αγάπης’ που είναι παρούσα σε όλες τις θρησκείες και να εκφράσει αυτό το ‘Φως’ και την ‘Αγάπη’ που όλοι σκεφτόμαστε, λέμε και κάνουμε. Το όραμα της ‘Beloved εκκλησίας’ είναι η δημιουργία μίας ‘ζωντανής, δυναμικής κοινότητας πνευματικών αναζητητών’ που εμπνέει, ανυψώνει και άνευ όρων υποστηρίζει, αγαπάει και αποδέχεται όλους όσους έρχονται στις γιορτές και στις δραστηριότητές μας. Η εκκλησία είναι μία φιλόξενη σύναξη, χωρίς αποκλεισμούς.


Σύμφωνα πάντοτε με την ‘αιδεσιμότατη’:

Οι κυριακάτικες λειτουργίες δεν είναι λατρευτικές, αλλά γιορτές της ζωής, της αγάπης και της ειρήνης. Αυτή η διαθρησκειακή εκκλησία ποτέ δεν θα σας πει τι να πιστέψετε, αλλά σας προσφέρει εργαλεία για την πνευματική σας ανάπτυξη, ώστε ο καθένας που συμμετέχει να μπορεί να γαλουχήσει τη δική του θεότητα που είναι μέσα σε κάθε έναν από εμάς. Αυτή η διαθρησκειακή κοινότητα στηρίζει και οδηγεί τα μέλη της να εκφράσουν την αγάπη και τη συμπόνια του Θεού και να βοηθούν στην επούλωση εκείνων που είναι ανίκανοι σε αυτό.
Ο στόχος της είναι να βοηθήσει στην αποδέσμευση των εμποδίων που κρατούν τους ανθρώπους των διαφόρων θρησκειών χωριστά και που αποτρέπει τους ανθρώπους από το να είναι αυτό που στην πραγματικότητα είναι, αγαπημένα παιδιά του Θείου. Μουσική, προσευχές, μαζί με διαλογισμό και θεραπεία είναι αυτά που συμβαίνουν κάθε φορά που μαζεύεται η κοινότητα. Είναι μια κοινότητα όπου όσοι την παρακολουθούν έρχονται μαζί για να γιορτάσουν την Ενότητα, να συνδεθούν μεταξύ τους και με το Θείο. Δεν υπάρχουν απαιτήσεις ή προϋποθέσεις για την συμμετοχή, εκτός από να έρθεις με ανοιχτό μυαλό και καρδιά. Η Φυλή μας είναι η Ανθρώπινη. Ο Θεός μας είναι η Αγάπη. Η θρησκεία μας είναι η Ενότητα. "Να δούμε όπως ο Θεός βλέπει, να γνωρίζουμε όπως ο Θεός γνωρίζει, να αισθανθούμε όπως ο Θεός αισθάνεται. Οι αγαπημένοι βλέπουν μόνο τον αγαπημένο." Αυτό είναι το όραμά μας, ο στόχος μας, η μόνη μας επιθυμία.

PISTOS788 είπε...

kiriakid

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ!

ΟΙ ΤΕΧΝΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ... ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ...
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΓΥΜΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΟΔΟ...
ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΑ ΤΥΠΙΚΑ...ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΒΑΡΗ...ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ...ΣΕ ΝΗΠΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...

ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ...ΕΙΣ ΜΕΤΡΟΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ...

ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ...

Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...

ΥΓ.ΚΙΝΑ-ΙΑΠΩΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ...

PISTOS788 είπε...

Τρελαθείτε μαζί μας θα έλεγε κανείς, όταν ο Αχμαντινετζάντ, μιλώντας μετά τον Παπανδρέου στον ΟΗΕ για την ολοκλήρωση του σχεδίου ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ, εκτός από την παγκόσμια κυβέρνηση, για την οποία μίλησε και ο Παπανδρέου, μίλησε και για τον ΕΝΑ ΕΚΛΕΚΤΟ, που θα κατορθώσει να ολοκληρώσει το σχέδιο που έχει όριο εκπλήρωσης το 2015.

Την ώρα που ο Αχμαντινετζάντ άρχισε να μιλά για τον ΕΝΑ ΕΚΛΕΚΤΟ, σταμάτησε να μεταφράζει η μεταφράστρια και έγινε εκεί μέσα του...Πούτιν. Γιατί λοιπόν διέκοψαν τον Αχμαντινετζάντ;

Θυμίζουμε ότι ο Αχμαντινετζάντ, πρόεδρος του Ιράν στηρίζεται από την Μαύρη Αδελφότητα, όπως και ο Πούτιν και γι αυτό είναι εναντίον του σιωνιστικού Ισραήλ, που ιδρύθηκε και στηρίζεται από την Λευκή Αδελφότητα.

Ποιοί ήταν σε θέση να εκπονήσουν ΧΙΛΙΕΤΕΣ ΣΧΕΔΙΟ;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το σχέδιο αυτό έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί το 2000 μ.Χ.αλλά λόγω Πούτιν, που εμπόδιζε την ολοκλήρωσή του, δόθηκε παράταση έως το 2015, ώστε να τα βρουν η Λευκή και η Μαύρη Αδελφότητα, πράγμα που φαίνεται να επιτυγχάνεται.

Θυμίζω όμως και το τι είπε ο γέροντας Παίσιος.

"Ολοι οι μεγάλοι έχουν τα δικά τους σχέδια. Θέλουν δε θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του Θεού."

Ποιοί δεν ήθελαν να ακουστούν αυτά που πήγε να πει ο Αχμαντινετζάντ για τον ΕΝΑ ΕΚΛΕΚΤΟ;

ΠΗΓΗ- http://www.liako.gr/news/

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες