Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΒΑΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ...


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΨΙΕΣ...ΓΙΑ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ...ΤΟΣΟ ΑΘΩΟΙ;ΑΦΕΛΕΙΣ; Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;

Η Κάρυστος αποτεφρώνεται από τις πολεμικές εμπρηστικές επιχειρήσεις των μυστικών υπηρεσιών και όπως πάντα οι πάντες σιωπούν.
Το ίδιο, εμπρηστικά πύρινα μέτωπα έχουν ανοίξει, οι καταστροφείς της Ελλάδας και της υφηλίου, στο Ρέθυμνο και την Ιεράπετρα.
Αυτόν τον πολεμικό εφιάλτη τον ζούμε χρόνια και χρόνια και κανείς δεν μιλάει ανοικτά. Κανείς δεν καταγγέλλει ανοικτά τους μεθοδευμένους εμπρησμούς, τους σχεδιαστές, τους εκτελεστές και τους στόχους αυτού του μακάβριου εμπρηστικού πολέμου.



Το ελληνικό κατεστημένο, ΜΜΕ και ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, οι πολύχρωμοι διανοούμενοι (άλλες πόρνες), καθώς και η επιδοτούμενη «αριστερίστικη» σκουριά, ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ αυτή την νεοταξική θηριωδία, τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και τα εκτελεστικά του όργανα: Τις μυστικές του υπηρεσίες.

ΟΥΔΕΙΣ τολμάει να μιλήσει ανοικτά και να αποκαλύψει τους εγκληματίες, να αποκαλύψει τα μακάβρια μέσα της τεχνολογικής «προόδου» που χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον πόλεμο της πύρινης αποτέφρωσης.

Και η «αριστερά», η δήθεν αντι-ιμπεριαλιστική, ΣΙΩΠΑ σκανδαλωδώς και αραδιάζει ποικίλα παραμύθια περί οικοπεδοφάγων και άλλων παραπλανητικών τριχών…

ΟΥΔΕΙΣ λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ τον αφήνουνε στην αμηχανία του, στο έλεος του τρόμου των πύρινων κολάσεων, της καταστροφής και της τρομοκρατίας.





ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ μοχθούν να πετύχει τα σχέδια του το πλανητικό κτήνος: να καταστρέψει ολοσχερώς την ελληνική κοινωνία, να μετατρέψει την Ελλάδα σε στάχτες και αποκαΐδια και να εξαναγκάσει τον ελληνικό λαό να ανταλλάξει τον ΤΡΟΜΟ του με την ολοκληρωτική ΥΠΟΤΑΓΗ του…

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ…
ΠΗΓΗ-http://resaltomag.blogspot.com/2010/08/blog-post_22.html



ΕΤΣΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ...ΑΛΛΙΩΣ...ΖΚΕ!

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=e2eH9ImtsP4&feature=related



http://www.youtube.com/watch?v=tMDr06oh0L8&feature=related


ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ANAZHTHΣH είπε...

Εμείς λαχταράμε να Τον δούμε να ολοκληρώνει το σχέδιό Του, να λέει την τελευταία Του λέξη, Εκείνος ξέρει...
Μέχρι τότε τα παιδιά Του ας κάνουν τον αγώνα τον καλό.

Unknown είπε...

χμμμ... καθενας τα πιστευω του..

εγω θελω το χαππι που δινει ο πιστος !!!

τζαι κανει !!!

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλιτσα

Είναι δύσκολο να γράψεις ένα άρθρο για κάτι που άκουσες και δεν μπορείς ο ίδιος σου να ερευνήσεις αν τελικά αυτό ισχύει. Όμως είναι τόσο μεγάλη η πίστη μου στο θεό, που τέτοια γεγονότα, δε θέλουν έρευνα (προσωπικά για μένα).
Ειδικά αν έχεις διαβάσει βιβλία,όπως του Γέροντα Παϊσίου.
Συγκεκριμένα, χθες μετά τη ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ στην ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΕΞΙΑ της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, αγιορείτης μοναχός, που νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ της Θεσσαλονίκης, μας εκμυστηρεύτηκε κάτι πολύ δυνατό για την πίστη μας, που του το είπαν "συνάδελφοι" του μοναχοί από το Άγιο όρος, μια και τον επισκέφτηκαν πρόσφατα στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, μετά τη χειρουργική επέμβαση-επέμβαση ρουτίνας-που του έκαναν οι γιατροί.
Συγκεκριμένα...:
Ο Γέροντας Παΐσιος, περπατούσε πριν από δύο εβδομάδες έξω από τη ΜΟΝΗ του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΟΣ, ώσπου το συνάντησαν 3 νέοι Μοναχοί(νέοι σε ηλικία).
Ανεξάρτητα την έκπληξη που νιώσανε στην αρχή οι Μοναχοί, πήγαν αμέσως να ζητήσουν την ευχή του Γέροντος.
Μόνο που ο Γέροντας τραβήχτηκε,δεν τους έδωσε την ευχή του,αλλά με τρεμάμενη φωνή τους είπε:
"Tραβήξτε στο Γέροντά σας και πείτε του να αγοράσει μεγάλες ποσότητες λάδι και αλεύρι γιατί σε 3 μήνες από τώρα θα έχουμε "πόλεμο" στην Ελλάδα, κι ο κόσμος θα πεινάσει" και συνέχισε...:
"Να του πείτε του Γέροντα, να επικοινωνήσει και με τα υπόλοιπα ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ..."
Μέχρι να συνέλθουν οι Μοναχοί,ο Γέροντας Παίσιος είχε χαθεί μέσα στο μονοπάτι...
Δεν πιστεύω να είχε κανένα λόγο ο αγιορείτης να έπλασε τη συγκεκριμένο γεγονός, γιατί έχει και συνέχεια, όμως μέσα από ένα πολιτικό μπλογκ, όπως είναι το δικό μου,καλύτερα είναι να το σταματήσουμε εδώ.
Η είδηση είναι πως όντως την τελευταία εβδομάδα στα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΜΑΚΡΟ (τα γνωστά των εμπόρων... εργάζεται ο φίλος μου ο Κώστας), εδώ στη Θεσσαλονίκη, παρατηρήθηκε πως μοναχοί αγιορείτες "σήκωσαν" από τα ράφια πολλά κιλά ελαιόλαδο,αλλά και αλεύρι και μάλιστα δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στους υπεύθυνους τόσο του υποκαταστήματος Εγνατίας,όσο και της Ν.Ιωνίας.
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Εγώ θα αναμείνω το 3μηνο,αν και πιστεύω όταν λέει ο Γέροντας πόλεμο,εννοεί μάλλον πως ο λαός μας θα ξεσπάσει απέναντι στο Δ.Ν.Τ. και κατ επέκταση στην ΤΡΟΙΚΑ και στην σκληρή πολιτική τους,και θα γίνουν χειρότερα από αυτά που ζήσαμε μετά τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου.
Πού αλλού να πάει δηλαδή το μυαλό μου;
Τέλος αναμετάδοσης
ΠΗΓΗ-http://kostasxan.blogspot.com/2010/08/blog-post_1266.html

ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΖΚΕ-ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

ANAZHTHΣH

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ...

ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ...ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ...

ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

PISTOS788 είπε...

paccos-ael

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΧΑΠΙ...

ΧΑΠΙ-END

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Πάλι φως έχει σε τούτο το σπιτικό!..και "φωτιά"!
Σοφά λόγια και πίστη με διάκριση συναντώ και πολύ με αναπαύει.
όλα γίνονται όπως μας έχουν προ-πει και όλα είναι στο σχέδιο για την δοκιμασία της πίστης μας.
"Αμαρτωλοί, ανάξιοι, άγιοι και φτασμένοι στον ίδιο τόπο κατοικούν κι ο πειρασμός προσμένει". . . όλες τις πόρτες θα χτυπήσει.....
("Σοφίας", αγάπης, πίστης, ελπίδας).....προσεχώς
Καλό βράδυ Αδερφοί

PISTOS788 είπε...

ΟΤΙ ΠΑΝ ΤΟ ΓΕΓΕΝΝΗΜΕΝΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΙΚΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ,
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΣΤΙΝ Η ΝΙΚΗ Η ΝΙΚΗΣΑΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ,
Η ΠΙΣΤΙΣ ΗΜΩΝ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

zkcome είπε...

ΟΣΟΙ ΔΕ ΕΔΕΧΘΗΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΔΩΚΕΝ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΝΑ ΓΕΙΝΩΣΙ ΤΕΚΝΑ ΘΕΟΥ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ.
ΟΙΤΙΝΕΣ ΟΥΧΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΩΝ ΟΥΔΕ ΕΚ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΣΑΡΚΟΣ ΟΥΔΕ ΕΚ ΘΕΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΟΣ ΑΛΛ ΕΚ ΘΕΟΥ ΕΓΕΝΝΗΘΗΣΑΝ.
ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΓΕΙΝΕ ΣΑΡΞ ΚΑΙ ΚΑΤΩΚΗΣΕ ΜΕΤΑΞΥ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΟΜΕΝ ΤΗΝ ΔΟΞΑΝ ΑΥΤΟΥ ΔΟΞΑΝ ΩΣ ΜΟΝΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΠΛΗΡΗΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

Z.K + E

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ!

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΦΟΥΤΖΙ;

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ...ΖΚΕ

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες