Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

ΜΑ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ;



Αισιόδοξος ότι η Ελλάδα "περνάει τον κάβο" επιτυγχάνοντας τους στόχους της εμφανίστηκε από τη Νέα Υόρκη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, υποστηρίζοντας ότι "η προοπτική είναι θετική για την χώρα μας, οι κόποι και οι πόνοι τού λαού μας πιάνουν τόπο. Ήδη, έχουμε τις πρώτες θετικές ενδείξεις...
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ;

Νεοέλληνα, μάλλον κοιμάσαι και δεν κατάλαβες τι σου συμβαίνει
Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε εθνικιστή όταν έλεγες πως αγαπάς την Πατρίδα σου; Για να την πουλήσουν πιο εύκολα. Όταν κάθε λέξη που αρχίζει από -εθν. και -ελλ. έγινε ο δαίμονας που θα μας στερούσε από τον "εκσυγχρονισμό".

Κατάλαβες τώρα γιατί σε λέγανε ρατσιστή; Σε πολύ λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας σου, θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους τραπεζίτες και τ' αφεντικά τους που παριστάνουν την κυβέρνηση.

Κατάλαβες τώρα γιατί πριονίσανε την παιδεία και την υποβάθμισαν σε "εκπαίδευση"; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3.60. Να σε βάλουν πίσω από τον πάγκο των μπακάλικων τους, να σερβίρεις καφέδες και να πηγαίνεις με το παπί πίτσες στα πάρτυ του Χριστοφοράκου.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες; Για να σου πάρουν το πατρικό σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δoσεις σου, με.....

..χαρτιά τυπωμένα σου πήρανε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο; Όταν ένας πρωθυπουργός της χώρας προέτρεπε τον απλό κόσμο να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιγνίδι του χρηματιστηρίου, δεν εννοούσε ακριβώς για επενδύσεις. Κατάλαβες τώρα πως κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας πλούτο με αέρα;

Κατάλαβες τώρα γιατί γουστάρουν τόσο την "ελεύθερη αγορά";Για να κλείσει ο μπακάλης και να στέλνεις τον κόπο σου στα μεγαλομπακάλικα της Γερμανίας. Σε βγάλανε ψαράκι από τη γυάλα σου και σε πετάξανε στον ωκεανό με τα σκυλόψαρα, με τους δικούς τους κανόνες διατροφής.

Κατάλαβες τώρα γιατί τους αγαπάνε τους "μη νόμιμους μετανάστες" τόσο πολύ οι εκλεγμένοι αλήτες μας; Για να κάνουν με τη δυστυχία τους κι εμάς δυστυχισμένους.

Κατάλαβες τώρα ψαράκι πόσο αξίζει η γυάλα σου; Μήπως έχεις την καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο και στην κοστολογούν μόλις 300 δις; Τότε τα βράχια της ιρλανδίας πόσο κάνουν, τέσσερα δίφραγκα;
Κατάλαβες τώρα γιατί την Εθνική σου Οδό της αλλάζουν ονοματάκι; Θέλεις 20ευρώ για να πας από Αθήνα - Θεσσαλονίκη χρησιμοποιώντας την Εθνική σου Οδό, αυτήν που είναι υποχρέωση του κράτους να κατασκευάσει κι όχι να την ξεπουλήσει στο κάθε "όμορφο' που παριστάνει τον εργολάβο.

Κατάλαβες τώρα γιατί σου πουλάνε φθηνά τα χαζοκούτια; Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια της τηλεόρασης. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή χαζοβιόλα στον απογευματινό πληρωμένο τελάλη της προπαγάνδας τους. Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα" με ειδικότητα στον αέρα.

Κατάλαβες μήπως τώρα γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει ούτε ένας σοβαρός άνθρωπος; Επειδή αφορά ένα θίασο τριακοσίων διορισμένων από τις κομματικές λίστες οι οποίες συντάσσονται από ντόπιους τοποτηρητές που οι μεγάλοι επιλέγουν από τις "άγιες οικογένειες" του τόπου.

Δεν θα βρείτε κανέναν από τους Έλληνες λαμπρούς διανοητές κι επιστήμονες εκεί μέσα. Ούτε απ' έξω δεν πατάνε μη λερωθούν.

Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά; ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ.
Ούτε στο γένος ούτε στη σκέψη.

Don't worry be happy-Don't worry be happy-Don't worry be happy-Don't worry be happy

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ...ΜΑ ΘΑ ΣΤΑ ΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ...

Don't worry be happy-Don't worry be happy-Don't worry be happy-Don't worry be happy

18 σχόλια:

Trinity είπε...

Καλησπέρα αδερφέ μου. Διαβασα στο τελευταιο τριτο μάτι δυο καταπληκτικά αρθρα των εκδοτών του και σας τα συνιστω τα τα διαβάσετε και εσεις. Το πρωτο μιλάει για το πως σχεδιάζουν μεσα σε όλα να χτυπήσουν την πρώτη κατοικια μας , που ουσιαστικά ειναι και το τελευταιο οχυρό μας , και το δευτερο θετει πραγματικά ενα πάρα πολύ ανησυχητικό ερώτημα :
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ 'ΘΑΝΑΤΟ' ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ...
ΤΥΧΑΙΟ; Δ.Ν

Ανώνυμος είπε...

Πώς θα βγούμε από αυτό το τέλμα φίλε Πιστέ;
Βλέπεις κάτι να κινείται;
Μήπως είναι ώρα να επέμβει δυναμικά ο Μεγάλος;

ταξιδιώτισσα

kiriakid είπε...

"Οι ανθρωποι θέλουν αποψυχει εκ του φόβου και προσδοκίας των επερχομένων δεινών"
Κάτι παρόμοιο ξεκινάει τώρα με την ανασφάλεια που κυκλοφορεί.
Μακριά από μας αυτή η παγίδα.
Ανακύψατε...ο υπομείνας έως τέλους...

trinity. ο Εθνικός ύμνος λέει
...ήταν όλα σιωπηλά γιατι τα σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβια... κάτι τέτοιο τα σκιάζει και τώρα.
Καλό αγώνα σε όλους και αρκετή υπομονή.

PISTOS788 είπε...

Trinity

ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΡΘΡΑ...

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2008 ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ 'ΘΑΝΑΤΟ' ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ , ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΥΤΗ...

ΕΓΩ ΝΤΕΝ ΞΕΡΕΙ...ΝΤΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ -ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ...ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ...
ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΗΜΑ-ΑΜΕΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ,ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΧΑΟΣ...
ΤΡΙΤΟ ΒΗΜΑ-ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ...
ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ...ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ...
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ

PISTOS788 είπε...

kiriakid

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΗ...ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ...

ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΑΧΥ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΜΑ ΤΙ ΠΙΝΕΙ;

Unknown είπε...

ΑΜΑΝ !!!
ΜΑzi ΣΟΥ PISTΕ !!!
ΜΠΛE XAΠΠI EΠEIΓON !!!!

AMHN ...!!! MAKAPI NA AKOYEI !!!!

-> ΤΡΙΤΟ ΒΗΜΑ - ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ... <-

MΠEPΔΕMENA MOY TA ΛEΣ. AΛΛA ....ΓOYΣTAPΩ !!!!

PISTOS788 είπε...

paccos-ael

ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΜΠΛΕ;

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ;

ΠΡΟΣΕΧΩΣ...

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

...ανάσα είναι καυτερή και στέπα του Καυκάσου, η Σκέψη που παραμιλά και λέει τα όνειρά σου!
.....'οσες κι αν χτίζουν φυλακές,κι αν ο κλοιός στενεύει,ο νους μας είναι ΑΛΗΤΑΡΙΟ κι όλο θα δραπετεύει...'
Όλα στον σωστό Καιρό!
Θέλει Αλήτισσα την Πίστη

PISTOS788 είπε...

paccos-ael

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ...

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ...ΑΚΟΥΕΙ...

ΤΕΛΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ...ΠΛΗΣΙΟΝ...

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

¨Τότε, έρχεται μαζί τους ο Ιησούς σε ένα χωριό, που λέγεται Γεθσημανή· και λέει στους μαθητές: Καθίστε αυτού, μέχρις ότου πάω και προσευχηθώ εκεί. Και αφού παρέλαβε τον Πέτρο και τους δύο γιους τού Ζεβεδαίου, άρχισε να λυπάται και να αδημονεί. Τότε, τους λέει: Η ψυχή μου είναι περίλυπη μέχρι θανάτου· μείνετε εδώ και αγρυπνείτε μαζί μου. Και αφού προχώρησε λίγο, έπεσε με το πρόσωπό του στη γη, προσευχόμενος και λέγοντας: Πατέρα μου, αν είναι δυνατόν, ας παρέλθει από μένα αυτό το ποτήρι· όμως, όχι όπως εγώ θέλω, αλλ' όπως εσύ. Και έρχεται προς τους μαθητές, και τους βρίσκει να κοιμούνται, και λέει προς τον Πέτρο: Έτσι δεν μπορέσατε να αγρυπνήσετε μία ώρα μαζί μου; Αγρυπνείτε και προσεύχεστε, για να μη μπείτε σε πειρασμό· το μεν πνεύμα είναι πρόθυμο, η σάρκα όμως είναι αδύναμη. Ξανά, για δεύτερη φορά πήγε και προσευχήθηκε, λέγοντας: Πατέρα μου, αν δεν είναι δυνατόν να παρέλθει από μένα τούτο το ποτήρι, χωρίς να το πιω, ας γίνει το θέλημά σου. Και όταν ήρθε τούς βρίσκει πάλι να κοιμούνται· επειδή, τα μάτια τους ήσαν βαριά. Και αφού τους άφησε, πήγε ξανά και προσευχήθηκε για τρίτη φορά, λέγοντας τον ίδιο λόγο. ότε, έρχεται στους μαθητές, και τους λέει: Κοιμάστε, λοιπόν, και αναπαύεστε· να! πλησίασε η ώρα, και ο Υιός τού ανθρώπου παραδίνεται σε χέρια αμαρτωλών· σηκωθείτε, ας πάμε· δέστε, πλησίασε αυτός που με παραδίνει.¨ Ματθαίος 26:36-46.
Καλημέρα αδερφέ μου

PISTOS788 είπε...

paccos-ael

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!

ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΠΙ ΜΑΛΛΟΝ...

ΑΝ ΑΚΟΥΕΙ;

ΕΔΩ ΑΚΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ CIA-KGB...

ΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΕΙ;

PISTOS788 είπε...

paccos-ael

ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ -ΑΚΟΥΕΙ...

PISTOS788 είπε...

paccos-ael

ΜΙΑ ΑΟΡΑΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ -ΠΕΜΠΤΗ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΩ...

PISTOS788 είπε...

paccos-ael

Η ΕΚΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...
ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ...

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΑΓΡΥΠΝΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΑΙ...

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ...ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΟΧΥΡΑ ΜΑΣ...

Unknown είπε...

PISTE MOY !!!! !!!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες