Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...ΤΣΙΜΠΙΕΣΑΙ...ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ...ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ...





ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ...







ΤΣΙΜΠΙΕΣΑΙ...





Γιώργος Τράγκας: “KEEP CALM AND FUCK THEM. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Η απάνθρωπη πολιτική του Μητσοτακισμού και το σικέ παιχνίδι με την αντιπολίτευση, θα ανατραπούν από την Δημοκρατική πλειοψηφία του λαού!





Διατηρείστε την ψυχραιμία σας. Η απάνθρωπη πολιτική του Μητσοτακισμού και το σικέ παιχνίδι με την αντιπολίτευση, θα ανατραπούν από την Δημοκρατική πλειοψηφία του λαού!

Άφησα να περάσουν λίγες ώρες πριν γράψω τις εντυπώσεις μου για τη «μονομαχία» Μητσοτάκη – Τσίπρα στη Βουλή γύρω από τις φωτιές του καλοκαιριού που κατέστρεψαν τις περιουσίες  χιλιάδων Ελλήνων. Μια κακόγουστη θεατρική πρόζα, που σίγουρα δεν θα ανέβαζε ο φίλους μου Μάρκος Σεφερλής στο «Δελφινάριο».

Κακοί ηθοποιοί, πανάθλιοι διάλογοι. Καθυστέρησα, να γράψω τα σχόλιά μου για να μη μειώσω στο ελάχιστο την σημασία που είχε η επίσκεψη στην Αθήνα του Αμερικανού γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ, ενός πραγματικού φίλου της Ελλάδος, με συνεργάτες του οποίου (Ελληνοαμερικανούς δικηγόρους) με συνδέει πολύχρονη φιλία.





Η παρουσία του Μενέντεζ στην Αθήνα ήταν μια διπλωματική και πολιτική ανάσα, σε μία περίοδο ασφυκτική για την Ελληνική κοινωνία και επικίνδυνη για τα εθνικά θέματα. Ο Αμερικανός φιλέλληνας με επιδέξια και έμπειρη διπλωματική γλώσσα, είπε ως όφειλε ως επισκέπτης «τρία καλά λόγια» για τη κυβέρνηση, αλλά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αφόρητο πόνο εκείνων που έχασαν τα υπάρχοντά τους από τις πυρκαγιές.

Επίσης, ο διακεκριμένος Αμερικανός πολιτικός, ανάμεσα σε όσα είπε υπό την σκιάν της Ακροπόλεως, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα σχέδια του Πεκίνου και στην κινεζική απειλή. Υπενθύμισε δηλαδή τα όσα γράφουν ορισμένα έγκυρα αμερικανικά έντυπα, για τις σχέσεις του κ. Μητσοτάκη με το Πεκίνο και την Cosco. Φυσικά, ο Μπομπ Μενέντεζ  ήταν και είναι σταθερός στις  επικρίσεις του, απέναντι στην τουρκική επεκτατική πολιτική.

 


Παρουσία της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, έγινε επίτιμος δημότης των Αθηνών. Η μητέρα, φροντίζει την πορεία του δημάρχου και τις διεθνείς επαφές του, ελπίζοντας πάντα να τον δει σε υψηλότερα αξιώματα εντός της αλωθείσας από το Μητσοτακείκο, μη Καραμανλικής και αγνώριστης πλέον, Νέας Δημοκρατίας.



Η συζήτηση για τις πυρκαγιές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, έγινε μεταξύ, νεκροπομπών και τυμβωρύχων. Άναυδη η Ελληνική κοινωνία, είδε τους δύο πολιτικούς αρχηγούς να συναγωνίζονται ο ένας τον άλλον, σε «βλακώδη» και άνευ ουσίας επιχειρήματα. Μητσοτάκης: «Εσείς είχατε θύματα, εμείς είχαμε καμένα στρέμματα»! «Θέλετε να μιλήσουμε για το τι κάνατε εσείς στο Μάτι; Για το θέατρο που παίξατε εκείνη τη νύχτα»; Τσίπρας: «Είστε τυμβωρύχοι –  Το επόμενο 112 θα σημάνει την εκκένωση, όχι του λαού από μια περιοχή, αλλά τη δική σας από την κυβέρνηση».

 Ένα θέατρο του παραλόγου, ένας στημένος διάλογος, αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα πραγματικά προβλήματα του τόπου, που συμπληρώθηκε από το παράπονο της κ. Φώφης Γεννηματά ότι «την υποτιμούν επειδή είναι γυναίκα»!!

 

Οι πολιτικοί αρχηγοί στην Ελλάδα, δεν κουβέντιασαν, δεν αναρωτήθηκαν γιατί δεν είχαμε εναέριες και επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις… Ούτε λέξη για τις μεγάλες οικονομικές  καταστροφές που σημειώθηκαν και μεγάλωσαν την απελπισία και τη απόγνωση εκατομμυρίων ανθρώπων, οι οποίοι επί ένα χρόνο και πλέον ήταν φυλακισμένοι, έμειναν άνεργοι, ή έχασαν τις επιχειρήσεις τους.

Ούτε οι πλημμυροπαθείς στην Καρδίτσα πήραν χρήματα, ούτε οι σεισμοπαθείς στη Σάμο αποζημιώθηκαν, ούτε τα θύματα του «Ιανού» αποκαταστάθηκαν και φυσικά ούτε τώρα οι πυρόπληκτοι της Βαρυμπόμπης και της Εύβοιας, πρόκειται να πάρουν αποζημιώσεις με τις οποίες θα ξαναφτιάξουν τα σπίτια τους!

 

Κανένας από τους δύο δεν θέλει πρόωρες εκλογές, γιατί σε όλη τη χώρα φυσάει άνεμος πικρίας, θυμού και απελπισίας. Δεν είναι τυχαίο, ότι σε όλη την Ελλάδα υβρίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όλα τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη! Δεν είναι συμπτωματικό ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων, αισθάνεται ότι η αντιπολίτευση τα έχει βρει πλήρως με την κυβέρνηση και παίρνει μερίδιο από τα κέρδη της εξουσίας. Ο Τσίπρας δημοσκοπικά είναι στα ίδια επίπεδα και γι αυτό αντιμετωπίζει τον εφιαλτικό Μητσοτάκη, με πολιτικό savoir vivre που θα άρμοζε σε μία κυβέρνηση, που κάνει ελάχιστα λάθη.


Η Κουμουνδούρου δεν βλέπει πουθενά τα πλήγματα στη Δημοκρατία, στα ατομικά δικαιώματα και στο Σύνταγμα. Η τρομοκρατία και οι εκβιασμοί για τους εμβολιασμούς, η παραβίαση των αποφάσεων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για συναινετικό και μόνο συναινετικό εμβολιασμό, δεν αναφέρεται καν από τους εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι απλά φωνάζουν «η κυβέρνηση απέτυχε στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Είμαστε υπέρ του καθολικού εμβολιασμού».




Θα είχε τελειώσει η υπόθεση των lockdown και της οικονομικής κρίσης με τα δωρεάν rapid test και το πιθανότερο είναι ότι θα είχαν αυξηθεί σιγά – σιγά και οι εμβολιασμοί. Ο διχασμός όμως, ο πόλεμος των εμβολίων, συμφέρει, γιατί καλύπτει τις οιμωγές του λαού που υποφέρει από ανεργία και δεν έχει να συντηρήσει την οικογένειά του.

Δεν απασχολούνται με τα προβλήματα και τα κενά που θα δημιουργηθούν στη δημόσια υγεία, γιατί ήδη λένε ότι αυτά θα καλυφθούν από τον ιδιωτικό τομέα!!! Πρόκειται για μια απάνθρωπη και κανιβαλίστικη πολιτική που δημιουργεί προβλήματα για να εξυπηρετήσει δόλιους σκοπούς και οργανωμένα συμφέροντα, παραπλανώντας ταυτόχρονα την κοινή γνώμη, με χυδαία προπαγάνδα




ΩΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ, ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΑΖΙΚΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ, ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΔΙΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΌΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ “KEEP CALM AND FUCK THEM”! Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΑΣΤΙΛΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ!
Γιώργος Τράγκας








5 σχόλια:

zkcome είπε...

Ιερουσαλήμ, Ιερουσαλήμ - που σκοτώνει τους προφήτες και λιθοβολεί τους απεσταλμένους προς αυτήν - πόσες φορές θέλησα να συνάξω στο ίδιο μέρος τα τέκνα σου με τον τρόπο που η όρνιθα συνάζει τους δικούς της νεοσσούς κάτω από τις φτερούγες της, αλλά δεν το θελήσατε. Ιδού, αφήνεται σ' εσάς ο οίκος σας έρημος. Και σας λέω, δε θα με δείτε, ωσότου θα έχει έρθει η ώρα που θα πείτε: Ευλογημένος ο ερχόμενος στο όνομα του Κυρίου».

PISTOS788 είπε...

zkcome!


Πηγαίνετε εκεί που ανήκετε, στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.

ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΑΣ!!!

Trinity είπε...

ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ , ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟ ΛΟΜΠΙ...ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥΡΗ ΕΧΟΥΝ

PISTOS788 είπε...

Trinity!

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΑΣ!!!

Ο ΥΠΟΜΕΙΝΑΣ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ...ΟΥΤΟΣ ΣΩΘΗΣΕΤΑΙ...

PISTOS788 είπε...


Καταρχας ολοι πρεπει να καταλαβουμε οτι Ηρωες ειναι αυτοι που σημερα δηλωνουν οτι δεν συναινουν , οτι δεν υποτασονται, αυτοι που δηλωνουν παραιτηση, αυτοι που λογο τιμης τους ρισκαρουν το μελλον τους και την καριερα τους !

Αυτοι που επιλεγουν απο Ηθος , Τιμη και προστασια στους συνανθρωπους τους να αλλαξουν το επιπεδο ζωης τους και να περασουν στην ανεργεια και το ρισκο για να συνεχισουν !

Τωρα πρεπει να ριξουμε χειροκροτημα και οχι οταν εκτελουσαν το καθηκον τους και τον ορκο τους ! Το να κανεις αυτο που αποφασισες να κανεις στην ζωη σου γιατι το αγαπας , γιατι ετσι ειναι η ψυχη σου δεν θελει χειροκροτημα ..το να ξεριζωσεις το ειναι σου , την αποστολη σου , για να σταθεις εμποδιο σε λαθος αποφασεις και σχεδιασμους …ΘΕΛΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ !

Τωρα εχουμε Ηρωες και οχι χτες , οχι με την αφηγηση του σκοτους ..που πριν χειροκροτουσε και τωρα κυνηγα τους Ηρωες του !

Εμεις οι ανθρωποι δεν ειμαστε το σκοτος, ειμαστε αυτοι που κατανοουν την ΘΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ και θα ειμαστε και αυτοι που θα σας στηριξουν σαν τους πρωτους Ηρωες θυματα αυτου του δολοφονικου σχεδιου !

Οταν λυγιζεις τους πυλωνες της χωρας, την Υγεια και τον Στρατο ..εχει σκοτεινες βλεψεις …αλλα εμεις οι ανθρωποι παρατηρουμε τις πραξεις τους , το εγκλημα τους !

Θελουν να σας κανουν ολους να λυγισετε , να υποταχθειτε , δεν θα τα καταφερουν !

Τους Ηρωες μας εμεις οι Ελληνες Ανθρωποι τους τιμουμε και τους προστατευουμε , Ο υγειονομικος , ο στρατιωτικος που σημερα αντιστεκεται ειναι οι Πρωτοι Ηρωες που εβαλαν κορμι μπροστα στην Νεα Ταξη Πραγματων !

Ειμαστε εδω να σας στηριξουμε απολυτα , καθολικα , σε ολα τα επιπεδα ολους οσους αντιστεκονται ,

Εμεις οι ανθρωποι θα δημιουργησουμε ταμειο ωστε να συλλεγουμε της προσφορες ολων για να υποστηριξουμε την μαχη που δινεται !

Θα πρεπει να κατανοησουν οι υπαλληλοι της νεας ταξης πραγματων οτι εχουν αγγιξει πλεον την εσχατη προδοσια κατα τους Εθνους , θα τιμωρηθουν για αυτες της πραξεις παραδειγματικα !

Σας ευχαριστουμε ολους απο καρδιας για της ηρωικες σας πραξεις , σας ευχαριστουμε που τιματε τους ορκους σας , σας ευχαριστουμε που σταθηκατε και θα σταθειτε στο Υψος που αρμοζει σε Ελευθερο Ελληνα !

Θα δημιουργησουμε λιστες , με την βοηθεια σας θα ειναι πολυ πιο εφικτο , με τους Ελληνες τιμητες των αξιων της ζωης και του καθηκοντος και εμεις οι Ελληνες ελευθεροι ανθρωποι ..που ειμαστε εκατομμυρια θα σας στηριξουμε σε οτι χρειαστειτε, σε ολα τα επιπεδα , ειναι ενας υβριδικος πολεμος , πολυπαραγοντικος , πολυσυνθετος και ειστε οι πρωτοι στο πεδιο μαχης , κρατηστε την γραμμη αμυνας μας … Εμεις οι Ελευθεροι Ελληνες Ανθρωποι ερχομαστε να σταθουμε διπλα στα αδερφια μας !

Κρατηστε και κερδιστε χρονο για ολους μας , κανεις δεν θα μεινει μονος , κανεις δεν θα μεινει αβοηθητος ..!

Ειναι τιμη μου να γραφω ενα αρθρο για τους Ηρωες Ελληνες την εποχη του σκοτους και της συγκομιδης !

Stranger…

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες