Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ GAY-ΓΚΕΙ,ΚΑΙ Π@ΥΣΤΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ...



Ένας γελοίος δήμαρχος. Ο Ψινάκης.

Το εξοργιστικό ψέμα του δήμαρχου Μαραθώνα ότι κάηκε το σπίτι του (ενώ είναι ανέπαφο), την ώρα που οι δημότες του πέθαιναν αβοήθητοι κατά δεκάδες… ΠΩΛΙΝ ΚΟΚΛΑ 26.7.2018


Πόσο γελοίος, πόσο ασύστολος, πόσο επικίνδυνος. Ο δήμαρχος μιας περιοχής που θρηνεί δεκάδες δημότες, εμφανίζεται με χαριτόβρυτη άνεση, σχεδόν ανεμελιά (λυμένη γραβάτα και μαύρα γυαλιά, σαν να βγαίνει ντάγκλα απ΄τα μπουζούκια), να δηλώσει ότι κάηκε το σπίτι του.

«Ευτυχως- γιατί θα έλεγαν ότι έβαλα εγώ τη φωτιά!» συμπληρώνει με ένα γελάκι. Θεωρεί ότι κάνει και χιούμορ, τέτοιες ώρες.

Αλλά αποδεικνύεται την άλλη μέρα ότι ο κύριος δήμαρχος έχει κάνει κάτι πολύ χειρότερο: έχει πει ένα ελεεινό ψέμα, στους δημότες του και στο πανελλήνιο.

Φωτογραφίες δείχνουν ότι η βίλλα του, ένα τεραστιο κτίσμα πολλών τετραγωνικών, έχει μείνει εντελώς ανέπαφη. Κι ότι είπε ένα ψέμα, εντελώς ανέντιμο: είτε γιατί μέσα στην τρέλα των μεγαλείων του νομίζει ότι ο κόσμος ακόμη και τώρα ασχολείται μαζί του· είτε για να καλύψει με την πονοψυχία του κοινού την ανικανότητα και απραξία που επέδειξε στις κρίσιμες ώρες.

«Απαγορεύεται να κάνουμε κάτι εμείς… τέτοιες ώρες αναλαμβάνει το … τάδε… των έκτακτων αναγκών» συμπληρώνει (δεν ξέρει καν το όνομα του φορέα). 25.7.2018 ΣΚΑΪ: Το σπίτι του Ψινάκη είναι κατοικήσιμο – Χαμός στο Twitter Όσο κι αν αντιμετωπίζεις τον Ψινάκη σαν μια ελαφρολαϊκή περσόνα που μπήκε στην πολιτική χρησιμοποιώντας ως γόητρο το επιθετικό αυτοκράζεσθαι, η ψεύτικη αυτή δήλωση σού προκαλεί ναυτία και αληθινή ντροπή.



Είναι αυτός δήμαρχος ενός δήμου με ανθρώπους που τρέχουν να σωθούν αλλόφρονες, με πτώματα παιδιών που πλέουν στη θάλασσα και δεκάδες ανθρώπους που απαναθρακώνονται αγκαλιασμένοι;

Όχι βέβαια. Αυτός δεν είναι δήμαρχος. Δεν είναι καν σοβαρός πολίτης.

Είναι ένας κωμωδός του lifestyle, ένας καραγκιόζης των κουτσομπολίστικων περιοδικών, που αν είχε ίχνος αυτοσεβασμού (sic) θα έπρεπε να παραιτηθεί ΤΩΡΑ.

Ψέμματα λέει κι ο Τσίπρας. Και η (μακιαβελλική) Δούρου. Και λίγο-πολύ, όλοι σχεδόν οι Έλληνες πολιτικοί ― αυτός ο χαμηλός παρονομαστής της κοινωνίας.

Αλλά τέτοιο ακραίο και εξοργιστικό ψέμμα δεν τόλμησε να πει κανείς! Ωστόσο, η κατάσταση μπάζει από παντού.

Ο Ψινάκης ζει σε ένα έθνος που το φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει· του σκίζουν τα μνημόνια και μετά πληρώνει φόρους βαρύτερους παρά ποτέ· του λένε κατάμουτρα ψέματα και μετά ψαναψηφίζει τους ψεύτες.

Ένα έθνος σαδομαζοχιστικό. Σαν περιοδικό του Κωστόπουλου που το εκδίδει ο Σύριζα. Το πιθανότερο είναι ότι ο καιρός θα περάσει και οι ψηφοφόροι του θα τον ξαναβρούν χαριτωμένο. Θα πουν «τι ωραία που τα λέει ο μπαγάσας», έτσι όπως διασκέδαζαν με τον Σταύρο Παράβα στο ρόλο του Φίφη. Μόνο που ο Φίφης ήταν κωμωδία στο σινεμά. Ενώ εδώ μιλάμε για μια τραγωδία της πραγματικότητας.

ΠΩΛΙΝ ΚΟΚΛΑ Η Πωλίν Κόκλα δημοσιογραφεί στη LIFO σποραδικά, για ποικίλα θέματα που της προκαλούν το ενδιαφέρον Πηγή: http://www.lifo.gr



Υπάρχουν κάποιοι Χειρότεροι από τους Ανίκανους: είναι Αυτοί που είναι Ικανοί για Όλα...

Robert Sabatier,


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ GAY-ΓΚΕΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ Π@ΥΣΤΗΣ...


ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ GAY-ΓΚΕΙ...ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Π@ΥΣΤΗΣ...


ΑΛΛΑ ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ GAY-ΓΚΕΙ,ΚΑΙ Π@ΥΣΤΗΣ...ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ...


ΑΝΗΡ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ... ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ...


ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ,ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ...












15 σχόλια:

zkcome είπε...

Και η πόλη δεν έχει ανάγκη τον ήλιο ούτε τη σελήνη, για να φέγγουν σ' αυτή, γιατί η δόξα του Θεού φώτισε αυτήν και ο λύχνος της είναι το Αρνίο. Και θα περπατήσουν τα έθνη με το φως της, και οι βασιλιάδες της γης θα φέρουν τη δόξα τους σ' αυτή. Και οι πύλες της δε θα κλειστούν την ημέρα, γιατί νύχτα δε θα υπάρχει εκεί. Και θα φέρνουν τη δόξα και την τιμή των εθνών σ' αυτή. Και δε θα εισέλθει σ' αυτήν κανένα πράγμα ακάθαρτο και όποιος κάνει βδέλυγμα και ψέμα παρά μόνο οι γραμμένοι στο βιβλίο της ζωής του Αρνίου.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

... Και δε θα εισέλθει σ' αυτήν κανένα πράγμα Ακάθαρτο και όποιος κάνει Βδέλυγμα και Ψέμα παρά μόνο οι Γραμμένοι στο Βιβλίο της Ζωής του Αρνίου...

ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΡΤΑ...ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΟΛΠΑΚΙΑ ΠΟΝΗΡΑ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΦΟΥΤΖΙ!

Iππο είπε...

Ένας θρύλος του 19ου αιώνα λέει, ότι η Αλήθεια και Το Ψέμα συναντήθηκαν κάποτε. Το Ψέμα καλημέρισε την Αλήθεια και της είπε: «Ωραία μέρα σήμερα». Η Αλήθεια για να βεβαιωθεί, κοίταξε γύρω και τον ουρανό.Όντως η μέρα ήταν ωραία.

Περπάτησαν για λίγο, ώσπου έφτασαν σε ένα μεγάλο πηγάδι γεμάτο νερό. Το Ψέμα βούτηξε το χέρι του στο νερό και γυρίζοντας στην Αλήθεια της είπε: «Ωραίο και ζεστό το νερό. Θες να κολυμπήσουμε μαζί;» Και πάλι η Αλήθεια ήταν καχύποπτη. Δοκίμασε όμως με το χέρι της το νερό και πράγματι ήταν ζεστό. Μπήκαν λοιπόν και οι δυο τους στο νερό και κολυμπούσαν για αρκετή ώρα, όταν ξαφνικά το Ψέμα βγήκε από το πηγάδι, φόρεσε τα ρούχα της Αλήθειας και εξαφανίστηκε.

Η Αλήθεια θυμωμένη βγήκε γυμνή τρέχοντας παντού, ψάχνοντας για το Ψέμα, για να πάρει τα ρούχα της. Ο κόσμος που την έβλεπε γυμνή, γύριζε το βλέμμα του αλλού, είτε από ντροπή είτε από θυμό. Η φτωχή Αλήθεια ντροπιασμένη γύρισε στο πηγάδι και χώθηκε εκεί για πάντα.

Έκτοτε το Ψέμα γυρίζει ανενόχλητο ντυμένο σαν Αλήθεια, ικανοποιώντας τα τερτίπια του κόσμου, ο οποίος με κανένα τρόπο δεν θέλει να δει την γυμνή Αλήθεια.

https://www.youtube.com/watch?v=PqWUgKVKbOQ

https://www.youtube.com/watch?v=WwRa0SWLISQ

PISTOS788 είπε...

Iππο!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ...

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ...

Τα Γεγονότα, Καλέ μου Σάντζο, Είναι οι Εχθροί της Αλήθειας...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!


Σ είπε...

Όλοι αυτοί, μαζί με τον Τσε Γκεβάρα της φαπας της Καρπαζιας και του γες μαν. Μας αποτελειωνουν.-

Σ είπε...

Ο Τόσκας ο Αλατάς είναι αν δείτε ανθρώπους να καίγονται κάντε ότι κοιμαστε.-

Σ είπε...

Αυτοί που τους οπλισαν το χέρι με την ψήφο τους διπλά υποχρεωμένοι απεναντι σε νεκρούς και ζωντανούς.-

PISTOS788 είπε...

Σ!

ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ...ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ...ΑΘΛΙΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...

PISTOS788 είπε...

ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΕΞΗ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΘΑΨΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΟΥ...

Το παίζεις ψευτόμαγκας γιατί υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ – πολίτες – πολιτικοί που περιμένουν, ως είθισται από αρχαιοτάτων χρόνων, να ταφούν οι νεκροί τους για να σου απαντήσουν. Υπάρχουν δημοκράτες που περιμένουν να καταλαγιάσει ακόμα κ ο θυμός τους πριν σου απαντήσουν.
Οι δικοί μου νεκροί, ότι απέμεινε από το κορμάκι τους, βρίσκονται πια στο χώμα… για πάντα.
Άκου λοιπόν Αλέξη,
Από σήμερα εσυ κ οι όμοιοί σου είστε εχθροί μου.
Προσωπικοί εχθροί μου, όχι της χώρας. Δικοί μου εχθροί.
ΟΧΙ γιατί είπες τερατώδη ψέμματα σ έναν βασανισμένο λαό για να αρπάξεις την εξουσία
ΟΧΙ γιατί έριξες τη χώρα στο γκρεμό την ώρα που απέφευγε το χείλος του
Όχι γιατί μου πρότεινες το βράδυ των εκλογών από το μπαλκόνι σου, ή να με τελειώσεις ή να σε τελειώσω
ΟΧΙ γιατί έκανες στροφή στον «κυβερνητισμό» !!! 360ο μοιρών στροφή, μόνο αυτή έμαθες στο Πολυτεχνείο
ΟΧΙ γιατί μισείς τη μεσαία τάξη που σε γέννησε και σε εξέθρεψε κηφήνα – αμπελοφιλόσοφο
ΟΧΙ γιατί συνθλίβεις κάθε παραγωγική δύναμη που σπρώχνει τη χώρα προς τα πάνω
ΟΧΙ γιατί ελέγχεις όλες τις διακριτές εξουσίες ως άλλος δικτατορίσκος
ΟΧΙ γιατί μισείς την ελεύθερη γνώμη και προσπαθείς συνειδητά για την εξόντωση όσων διαφωνούν
ΟΧΙ γιατί έδωσες σύνθημα στα φιλαράκια σου για πλιάτσικο στη δημόσια ζωή της χώρας
ΟΧΙ γιατί πουλάς Τιμαλφή – Ιερά κ Όσια και γίνεσαι ο ικανότερος σφουγγοκωλαριος όλων των εποχών
ΟΧΙ γιατί χαϊδεύεις τη βία κ τους νταβαντζηδες της για να γαλουχήσεις με δηλητήριο τη νέα γενιά
ΟΧΙ γιατί με αναγκάζεις να φυγαδεύσω τα παιδιά μου από τη χώρα
ΟΧΙ γιατί άφησες ανθρώπους να καούν στο βωμό της ασχετοσύνης σου
Αλλά γιατί ….
μ έκανες να ντρέπομαι για τον τρόπο που μεγάλωσα στο σπίτι ενός αριστερού ΕΑΜίτη που, αμούστακος ακόμη, έτρεξε πίσω από τον Άρη. Πίστεψε σ έναν καλύτερο – δίκαιο κόσμο… πολέμησε … έχασε … διδάχτηκε.
Ντρέπομαι να πω αυτό που άλλοτε καυχιόμουν και ηλπιζα να το διδάξω στα παιδιά μου, τώρα που μεγαλώνουν σ έναν στρεβλό κόσμο.
Ντρέπομαι να πω πως έχω ήθος, ηθική, ανθρωπιά, αλληλεγγύη, ταπεινότητα, αξίες της αριστεράς με τις οποίες πορεύτηκα κ έγινα 50 χρόνων.
Για να έρθεις εσύ και να ντραπώ. Πολύ. Και να μην ξέρω τι να πω στα παιδιά μου.
Ξέρεις Αλέξη;
Υπήρξαν μεγάλοι Έλληνες πολιτικοί που μαζί, με τον πατέρα μου κ όσους έζησαν εμφύλιο, έκατσαν και έφτιαξαν μια δημοκρατία. Με κόπο κ πόνο είναι η αλήθεια … Μια δημοκρατία που σου επέτρεψε να εκλεγείς, εσυ και οι όμοιοί σου.
Και ήρθες για να ανασύρεις από την ψυχή του Έλληνα τα πιο ταπεινά του ένστικτα, αυτά που μπορείς να αναγνωρίσεις καλά και να τα ελέγξεις.
Εμφύλιος λοιπόν;
Τελείωσες την κοινή λογική, θα τελειώσεις και τη δημοκρατία;
Σε μια ύστατη προσπάθεια να καταλαγιάζω το θυμό μου και να φανώ αντάξια του δημοκράτη πατέρα μου, σου ζητώ εκλογές. Τώρα, όχι όποτε σε βολέψει.
Να κριθείς δημοκρατικά από το λαό. Για τις προθέσεις, τις πράξεις, τα λάθη κ τις παραλείψεις σου. Για την κυβέρνηση σου. Για τους συνεργάτες σου.
Δημοκρατικά από το λαό.
Αλλιώς, δεν μου αφήνεις άλλο περιθώριο από την προτροπή σου: ή να με τελειώσεις ή να σε τελειώσω.
Από σήμερα εχθρός μου λοιπόν, ο ΠΘ της χώρας μου. Προσωπικός εχθρός μου.
Το οφείλω. Στα δυο ξανθά αγγελούδια που έθαψα σήμερα.
Το οφείλω. Στο τελευταίο άδειο βλέμμα της ΜΑΝΑΣ τους, πριν αποσυρθεί από τα εγκόσμια για πάντα.
Αννίτα Π.
Ντροπιασμένη
Αηδιασμένη
Άοπλη στρατιώτης της δημοκρατικής λογικής

Πηγή: Οργισμένη επιστολή από φίλη της οικογένειας Φύτρου: Ακου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου... | iefimerida.gr

Σ είπε...

Ελλάς εν καιρώ ειρήνης, ....υποτιθέμενης....2009-2018 πόσοι Έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί πέθαναν; Αν τους μετρήσετε, ξαναβγειτε όλες οι επωνυμες βίζιτες στο facebook με γυμνοσελφυ για να πείτε ότι λυπάστε για το ολοκαύτωμα.- ΥΓ αφού από αυτούς τους ρυπαρους χαίρεστε όλα αυτά τα υλικα αγαθά που σας παρεχουν, εφιάλτες πώς λυγίζετε; ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Η ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΊΑ. ΕΙΜΕΊ ΠΕΡΉΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΉΘΗΚΑ ΕΛΛΗΝ. Γιεννιεμαι μικρός και αθεος μα ΜΕΓΑΛΟΣ πολεμάω και δίνω την μικρή ζωή μου στον ΘΕΟ.-

PISTOS788 είπε...

Άι χάσου μωρή Λουγκρατία
Δημήτρης Δανίκας

Ενας εκ των πρωταγωνιστών της απίστευτης και ανείπωτης συμφοράς. Ενας εκ των μεγάλων απόντων που με πρωτοφανή θρασύτητα, προφανώς από τα συστηματικά «ρουφήγματα», παριστάνει την ζωντανή παρθενορραφή. Ενας εκ των ιθυνόντων που χωρίς τσίπα αμολάει ότι του καπνίσει και ότι προκύψει σ αυτή την ολότελα άδεια κούτρα του. Χωρίς τσίπα ούτε αρσενική, ούτε θηλυκή ούτε αρσενικοθήλυκη μα ούτε ομοφυλοφιλική. Ενας εκ των πρώτων ηθικών αυτουργών μιας γενοκτονίας, στη μικροκλίμακα την τοπική. Ενα σούργελο δηλαδή

Κατάλληλο ανθρωποειδές με αποκλειστική αρμοδιότητα να στολίζει γαργαλιστικές κουτσομπολίστικες στήλες βλαχοπεριοδικών ενός βλαχο-starsystem μιας καραβλαχοκοσμικής παρέας περιφερόμενης, σε εικοσιτετράωρη βάρδια μεταξύ του Nammos της Μυκόνου και κάθε άλλης καραβλαχομοδάτης Αθηναικής στέγης

Ενας συμπολίτης μας που με την δική μας ανοχή, ακόμα και την ελπίδα πως «διάολε μπορεί τούτο εδώ το πράγμα να αποδειχθεί κάπως καλύτερος απ όλες αυτές τις γραφικές γραβάτες και τα γαλαζόγκριζα κοστούμια που διεκδικούν τη ψήφο μας για την πρώτη θέση στο Δήμο και την Δημαρχεία της περιοχής, όχι για βελτίωση και προστασία αλλά για να διευκολύνουν την προσωπική τους και την παραταξιακής του πελατεία»

Ενας τύπος, μια γραφική φωτογραφία, αποτελούμενη από μακριά, λαμπρίζουσα, βαμμένη χαίτη, με κάτι σαν εσάρπα να σέρνεται από τους ώμους του μέχρι το χώμα, με γυαλιά ηλίου για να κρύβουν την ηλικία του και με μια τσακισμένη και αρσενικοθήλυκη φωνή, επίτηδες για να υπογραμμίζει τις σεξουαλικές του «πολυδιάστατες» προτιμήσεις ώστε να προκαλεί, σάμπως όλοι εμείς να είμαστε οι θεατές του, που από τη μια χασκογελάμε και από την άλλη μελαγχολούμε με τα καμώματά του, χωρίς ο ίδιος να έχει αντιληφθεί ότι «μωρέ δε πάει να το κάνει και με τετράποδα ούτε που με νοιάζει»


Ενας μόνιμος θαμώνας των πεντάστερων σαλονιών που τον φιλοξενούν και τον ανέχονται προκειμένου να σκάνε από τα γέλια όταν από το στόμα του εξέρχονται περιγραφές και κουτσομπολιά,προερχόμενα από μια κλειδαρότρυπα που το μέγεθός της και η εμβέλειά της αρχίζει από τους καμπινέδες της Ομόμοιας και καταλήγει στις πιο λουσάτες κρεβατοκάμαρες και τα πιο φορτωμένα φαγοπότια της Αθηναικής, καλής, κοινωνίας

Αυτός η η αυτοαυτή λοιπόν. Ουδεμία σημασία. Που αναρριχήθηκε με συντριπτική πλειοψηφία, ως ο καλύτερος και ο πιο αρμόδιος της τοπικής κοινωνίας με έξι στους δέκα να τον πριμοδοτούν και να ελπίζουν πως κάτι θα γίνει, κάτι θα κάνει, κάτι θα αλλάξει

Αυτός η η αυτοαυτή λοιπόν. Δεν είναι ο μοναδικός ένοχος μιας απουσίας εξωφρενικής. Μιας μετάθεσης ευθυνών πρωτοφανούς θρασύτητας. Που μοιάζει με ασέλγεια στον τάφο και τη μνήμη των νεκρών. Δεν είναι μόνο αυτός. Είναι και όλοι αυτοί που τον ψήφισαν. Είμαστε και εμείς, όσοι ελπίσαμε και γράψαμε γι αυτόν

Δύο πράγματα πρέπει να γίνουν. Ετσι ως απειροελάχιστος σεβασμός προς τη μνήμη των μικρών, αγκαλιασμένων, απανθρακωμένων παιδιών. Το πρώτο όλοι οι ψηφοφόροι του να αναρτήσουν την μεταμέλειά τους και την οργή τους. Να αυτομαστιγωθούν δημοσίως δηλαδή. Και το δεύτερο όλες οι πόρτες να κλείσουν ερμητικά γι αυτόν που ανερυθριάστως κοπρίζει πάνω στς στάχτες των πτωμάτων. Να κλείσουν με την επωδό ¨αι χάσου μωρή Λουγκρατία απ εδώ»!

Iππο είπε...

1. Ἄκουε, σύ Οὐρανέ, καί σύ, ἡ γῆ, ὁ Κύριος πρόκειται νά μιλήσει.
2. Υἱούς ἐγέννησα καί τούς δόξασα· αὐτοί ὅμως μέ ἐγκατέλειψαν.
3. Ἀλίμονο σ᾿ ἐσένα, ἔθνος ἁμαρτωλό, λαέ ὁ ὁποῖος εἶσαι γεμάτος ἁμαρτίες, γενεά προγόνων πονηρῶν, γενεά ἀπογόνων παρανόμων.
4. Ἡ χώρα σας θά μείνει ἔρημη ἀπό κατοίκους καί οἱ πόλεις σας θά παραδοθοῦν στή φωτιά.
5. Ξένοι λαοί θά καταφάγουν τούς καρπούς τῆς χώρας σας μπροστά στά μάτια σας, χωρίς νά μπορεῖτε νά κάνετε τίποτα.
6. Ἡ χώρα σας θά καταντήσει ἔρημη, κατεστραμμένη ἀπό τούς ξένους λαούς.
7. Οἱ ἄρχοντές σου μοιάζουν μέ τούς ἄρχοντες τῶν Σοδόμων καί σύ, ὁ λαός, ἔγινες ὅμοιος μέ τόν λαό τῶν Γομμόρων.
8. Οἱ ἀρχηγοί σου γίνονται...συνεργοί μέ τούς κλέπτες, δέχονται νά δωροδοκοῦνται, ἐπιδιώκουν μάλιστα τά δῶρα καί ἔτσι δέν κρίνουν μέ δικαιοσύνη τά ὀρφανά καί τίς χῆρες.
9. Θά περάσετε μέσα ἀπό τή φωτιά, ὅπως τό ἀσήμι, γιά νά καθαρισθεῖτε.
10. Θά καταστραφοῦν αὐτοί πού δέν ὑπακοῦνε, θά ἐξαφανισθοῦν ἀπό μέσα σας ὅλοι ἐκεῖνοι πού παραβαίνουν τόν νόμο τοῦ Θεοῦ καί θά ταπεινωθοῦν ὅλοι οἱ ὑπερήφανοι.
11. Θά συντριβοῦν οἱ παράνομοι καί οἱ ἁμαρτωλοί ὅλοι μαζί. Καί ὅσοι ἐγκατέλειψαν τόν Κύριο θά ἐξολοθρευθοῦν τελείως.
12. Τά πονηρά ἔργα τους θά γίνουν σπίθες φωτιᾶς καί ἔτσι θά καοῦν οἱ ἄνομοι καί οἱ ἁμαρτωλοί ὅλοι μαζί χωρίς νά βρεθεῖ κάποιος νά τούς σώσει σβήνοντας τήν πυρκαγιά τους.
13. Ὁ Θεός στέρησε τόν λαό ἀπό τήν πρόνοιά Του, διότι ὅλη ἡ χώρα εἶναι πλήρης μαντειῶν, ὅλοι οἱ κάτοικοί της ἀσχολοῦνται μέ μαντεῖες καί μαγεῖες, εἰδωλολατρικές συνήθειες καί πονηρές διδασκαλίες.
14. Ἀπό τήν ἐπιμιξία τους μέ τά ἀλλόφυλα ἔθνη ἀπέκτησαν ἀπ᾿ αὐτούς πολλά παιδιά καί γι᾿ αὐτό διεφθάρησαν.
15. Ὁ Κύριος θά ἐπιτρέψει νά ἀφαιρεθεῖ ἀπό τούς κατοίκους τῆς χώρας αὐτῆς ὁποιαδήποτε δύναμη πού προέρχεται ἀπό ἄνδρα ἤ γυναίκα. Κάθε δύναμη πού προέρχεται ἀπό φαγητό καί νερό.
16. Ὁ Κύριος θά ἀφαιρέσει κάθε ἰσχυρό ἄνδρα, κάθε ἄξιο δικαστή, κάθε ἄνθρωπο πού διαθέτει θεῖα χαρίσματα, κάθε συνετό καί ἱκανό νά συμβουλεύει ὀρθά.
17. Θά ἀφαιρέσει κάθε ἀληθινό ἄρχοντα, κάθε ἀξιόλογο σύμβουλο, κάθε σημαντικό πρόσωπο καί κάθε λογικό ἀκροατή.
18. Τότε θά ἀποκτήσουν ὡς ἀρχηγούς νεαρούς ἄνδρες χωρίς πείρα. Ἀπατεῶνες θά γίνουν ἄρχοντες αὐτῶν καί θά τούς κυβερνήσουν.
19. Ὁ λαός θά βρεθεῖ σέ πλήρη σύγχυση.
20. Αὐτά θά γίνουν, ἐπειδή ἡ χώρα ἔχει ἐγκαταλείψει τόν Θεό. Οἱ γλῶσσες τῶν κατοίκων της ἀσεβοῦσαν πρός τόν Θεό.
21. Διεκήρυξαν καί δημοσίευσαν μάλιστα τήν ἁ­­μαρτία τους ὅπως οἱ κάτοικοι τῶν Σοδόμων (παρελάσεις ὑπερηφανείας τῶν ὁμοφυλοφίλων κ.ἄ.).
22. Λαέ μου, οἱ ἄρχοντές σου σάν εἰσπράκτορες σέ καταληστεύουν. Ἀπαιτοῦν φόρους μέ θράσος καί σέ ἀπογυμνώνουν ἀπ᾿ ὅλα τά ὑπάρχοντά σου.
23. Λαέ μου, ἐκεῖνοι πού σέ μακαρίζουν, στήν πραγματικότητα σέ παραπλανοῦν μέ ψεύτικες ἐλπίδες.
24. Τώρα ὁ Κύριος θά καθίσει γιά νά κρίνει τόν λαό Του καί νά τόν δικάσει. Ὁ Ἴδιος ὁ Κύριος θά δικάσει τούς κυβερνῆτες τοῦ λαοῦ Του καί ὅλους τούς ἄρχοντές του.
25. Ὤ ἄρχοντες ἄδικοι, παρεδώσατε στή φωτιά τόν ἀμπελώνα μου, τόν λαό μου. Ἁρπάξατε τήν περιουσία ἀπό τούς φτωχούς καί βρίσκεται τώρα στήν κατοχή σας.
26. Γιατί ἐσεῖς ἀδικεῖτε τόν λαό μου ἁρπάζοντας τά ὑπάρχοντά του καί καταντροπιάζετε μέ τήν ἀδικία σας τό πρόσωπο τῶν φτωχῶν ἀνθρώπων;
27. Ὁ Θεός θά καλέσει τά ἐχθρικά εἰδωλολατρικά ἔθνη πού βρίσκονται μακριά καί θά σαλπίσει ὥστε νά ἀκουσθεῖ ἀπό λαούς πού βρίσκονται στήν ἄκρη τοῦ κόσμου γιά νά ἔρθουν. Καί νά, ἔρχονται πολύ γρήγορα, σάν νά ἔχουν φτερά στά πόδια τους. Τά ἀλλόφυλα ἔθνη καταφθάνουν ὡς εἰσβολεῖς στή χώρα σας.
28. Ὁ λαός ἔκλεισε τά μάτια τῆς ψυχῆς του γιά νά μήν δεῖ μέ τά μάτια του τά πράγματα, νά μήν ἀκούσει μέ τά αὐτιά του τά λόγια τοῦ Θεοῦ καί νά καταλάβει καί νά κατανοήσει, ὥστε νά ἐπιστρέψει πρός τόν Θεό γιά νά τόν θεραπεύσει.
29. Μακάριοι εἶναι ἐκεῖνοι οἱ ὁποῖοι θά πιστέψουν.
30. Αὐτά λέγει ὁ Κύριος πρός τόν λαό Του.

Iππο είπε...

Εγώ δε του τους οίμαι πονηροτάτους είναι δαίμονας δεθέντας εν τη Χριστού Παρουσία· ούς κατά θείον πρόσταγμα εκ του υπερουρανίου θυσιαστηρίου εξερχομένους, ους είν το εν τη παλαιά σκηνή αντίτυπον, υπό θείου αγγέλου λύεσθαι, ώστε ταράξαι τα έθνη, ου μόνον κατά Χριστιανών, αλλά και κατ’ αλλήλων· ως αν οι μεν δόκιμοι και πιστοί φανεροί γένονται, και μειζόνων αμοιβών και των άνω μονών άξιοι φανώσιν, ως σίτος ώριμος

PISTOS788 είπε...

Iππο!

Όλα φτάνουν στην ώρα τους για εκείνους που ξέρουν να περιμένουν...

Σ είπε...

Σκουρλέτη να σε πάνε πηδώντας μέχρι το τέλος και το τελος να είναι σε 81 λεπτά από τώρα

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες