Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2017

ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΓΕΓΟΝΕΝ ΟΥΡΑΝΟΣ...Η ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ,ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ.Η ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΝΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΡΕΙΜΟΝΤ ΜΟΥΝΤΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ.

ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΧΕΙΡΗΣΗΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΣΕ ΚΩΜΑΤΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑΝ ΝΕΚΡΟ.

ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ,ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ.


ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΥΝΕΛ,ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΟ ΦΩΣ.

ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΩΣ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΠΟΥ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΟΥΣΕ ΤΗ ΒΑΘΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΣ.

ΑΥΤΗ Η ΑΓΑΠΗ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΗ,ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ,ΣΤΟ "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΠΙΤΙ",ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ.

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΜΩΣ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΤΗ ΓΗ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΚΟΜΗ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΚΡΕΜΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ...
ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ,ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΘΕΟΣ,ΚΑΤ'ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ.

ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ,ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΩΝ
ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΠΤΩΣΗ.

ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ...

ΤΕΤΟΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ...ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ Η ΤΑΡΑΧΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ,Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΑΛΗΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ,ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
ΓΙΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗ.

ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ,Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΣΠΑΝΙΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑΤΙ,ΕΞΑΙΤΙΑΣΤΗΣ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΤΑΡΑΧΗΣ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ.

ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΓΑΛΗΝΕΨΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ...

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΑΚΡΙΔΗΣ-ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ!


Ας Προσευχόμεθα δι’ όλον τον Κόσμον, όπως ο Αγαθός Θεός - Κύριος ελευθερώσει τα Πνεύματα όλων των Ανθρώπων και όλων των Λαών της Γης από την Δέσμευσιν της Αλογίας και τους φέρει εις την Ελευθερίαν του Πνεύματος και εις το Φως του Ευαγγελίου, διά να Αναπνέουν τον αρωματικόν αέραν της Ελευθερίας και να βλέπουν κάτω από το Φως του Ευαγγελίου και να Θεραπεύουν τα τραύματα της Ψυχής των, μέσα εις το Λουτρό του Πνεύματος, και να Καθαρίζονται με το Αίμα του Γολγοθά.


Να Καταλάβουν την Θέσιν από την οποίαν Εξέπεσαν.
Να Κατακτήσουν το Πνευματικό Διάστημα.
Να Γίνουν ο Ιδεώδης άνθρωπος, εις τον οποίον Ιδρύεται ο θρόνος του Θεού, που είναι η Αγάπη, η Ειρήνη και η Δικαιοσύνη Αυτού.

Γένοιτο. Αμήν.

ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ...


ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ,ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΠΡΟΣ ΕΝΑ ΜΑΚΑΡΙΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ.
ΤΑ ΕΠΙΓΕΙΑ ΓΕΓΟΝΕΝ ΟΥΡΑΝΟΣ...


6 σχόλια:

Iππο είπε...

Θελουν ομως μεγαλη προσοχη οι πλανες ....
Και με μεγαλη ταπεινοτητα το λεω γιατι εχω βιωσει και τα δυο.....
Και τα βιωματα συνεχιζονται... και συνεχιζονται...
Πρεπει παντα να εχουμε τις προστασιες μας..
και ποτε να μην ξεχναμε πως καμια δυναμη δεν ειναι δικη μας και δεν ειναι μονιμη...
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ αναφορα!!!
Ευχαριστουμε πιστε μου!!!
Δυναμις !!!

https://www.youtube.com/watch?v=L3wKzyIN1yk&ab_channel=RagnBoneManVEVO

https://www.youtube.com/watch?v=U2xz3do5_bY&ab_channel=TheCGBros

PISTOS 788 είπε...

Iππο!

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ...

Και τα βιωματα συνεχιζονται... και συνεχιζονται...

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ...

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

zkcome είπε...

Και έδωσε μαρτυρία ο Ιωάννης, λέγοντας: «Έχω δει το Πνεύμα να κατεβαίνει σαν περιστέρι από τον ουρανό, και έμεινε πάνω σ' αυτόν. Κι εγώ δεν τον ήξερα, αλλά εκείνος που με έστειλε να βαφτίζω σε νερό, εκείνος μου είπε: “Πάνω σ' όποιον δεις το Πνεύμα να κατεβαίνει και να μένει πάνω του, αυτός είναι που βαφτίζει με Πνεύμα Άγιο”. Κι εγώ έχω δει και έχω μαρτυρήσει ότι αυτός είναι ο Υιός του Θεού».

PISTOS 788 είπε...

zkcome!

οἶδα ἄνθρωπον ἐν Χριστῷ πρὸ ἐτῶν δεκατεσσάρων· εἴτε ἐν σώματι οὐκ οἶδα, εἴτε ἐκτὸς τοῦ σώματος οὐκ οἶδα, ὁ Θεὸς οἶδεν· ἁρπαγέντα τὸν τοιοῦτον ἕως τρίτου οὐρανοῦ.

καὶ οἶδα τὸν τοιοῦτον ἄνθρωπον· εἴτε ἐν σώματι εἴτε ἐκτὸς τοῦ σώματος οὐκ οἶδα, ὁ Θεὸς οἶδεν·

ὅτι ἡρπάγη εἰς τὸν παράδεισον καὶ ἤκουσεν ἄῤῥητα ῥήματα, ἃ οὐκ ἐξὸν ἀνθρώπῳ λαλῆσαι.

ΤΟΓΙΟ;;;

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

ζαχαρουλα δαβαρη είπε...

αρξαμενος δε ο πετρος εξετιθετο αυτοις καθεξης λεγων.εγω ημην εν πολει ιοππη προσευχομενος,και ειδον εν εκστασει οραμα,καταβαινων σκευος τι ως οθονην μεγαλην τεσσαρσειν αρχαις καθιεμενην εκ του ουρανου, και ηλθεν αχρις εμου.εις ην ατενισας κατενοουν, και ειδον τα τετραποδα της γης και τα θηρια και τα ερπετα και τα πετεινα του ουρανου.ηκουσα δε φωνης λεγουσης μοι.αναστας και φαγε.

PISTOS 788 είπε...

ζαχαρουλα δαβαρη!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!

ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΕΙΝΑ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (4) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (53) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (21) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (58) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (1) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (53) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (1) ΤΟΓΙΟ; (17) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.