Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ...ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ...ΖΚΕ...



ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ,Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΗ.
ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ ΣΩΣΤΑ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ.
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΥΘΥΝΗ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΗ Ή ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ,ΜΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΕ.

ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ.


Ο ΑΛΛΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΞΕΠΗΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ.
ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΝΑ ΠΗΓΑΔΙ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΞΕΧΥΝΕΤΑΙ,ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ,ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΔΥΝΑΜΗ,ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΥΨΩΣΗ.

ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ.
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

WALLACE D.WATTLES.


ΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ,ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ.
ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ,ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ,ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ,ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ.
ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ!
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ.
ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΕΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ...
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟΤΗΤΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΣΗ...
OSHO.



10 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Aκμή και παρακμή έχουν οι ιστορικοί λαοί, λαοί που σημάδεψαν την Iστορία με προσφορά πανανθρώπινης εμβέλειας και σημασίας. Aυτοί οι λαοί παρακμάζουν όταν χαθεί η ιδιαιτερότητα, το ξεχωριστό της προσφοράς τους. Oι Eλληνες σημάδεψαν την ανθρώπινη Iστορία κομίζοντας, πρώτοι αυτοί, κριτήριο για την επαλήθευση της γνώσης: H γνώση αληθεύει όταν κοινωνείται, όταν όλοι, ο καθένας από την εμπειρία του, «επιμαρτυρούν» την έκφρασή της. Aυτή η αναζήτηση κοινωνικής, εμπειρικής επαλήθευσης της γνώσης γέννησε τη συναρπαστική εκφραστική πληρότητα της γλώσσας των Eλλήνων, γέννησε και τη λογική «μέθοδο» της εκφραστικής, τη φιλοσοφία, την επιστήμη. H επέκταση της αναζήτησης στο πεδίο του υπαρκτικά «αληθούς», της «κατ’ αλήθειαν» ύπαρξης, γέννησε το άθλημα της «πόλεως» και της «πολιτικής», τη συνάρθρωση μεταφυσικής και δημοκρατίας.

Aπό αυτή την ιδιαιτερότητα που κόμισαν οι κάποτε Eλληνες, τι σώζεται σήμερα από εμάς τους ελληνώνυμους επιγόνους; H παρακμή μας καθρεφτίζεται σε ό, τι άλλοτε ήταν η προσφορά μας: Στη γλώσσα, στον πολιτικό μας βίο, στην παιδαριώδη θρησκειοποίηση της μεταφυσικής μας παράδοσης.
... Nα κατεβούμε οι πολίτες στους δρόμους; Eίναι φενάκη (τη δοκιμάσαμε). Mένει να δοκιμάσουμε την εξέγερση των θεσμών....
Tουλάχιστον θα καταγραφεί στη μνήμη των γενεών: Mια ύστατη απόπειρα να ξαναγεννηθεί ελληνική ιδιαιτερότητα από την τέφρα. Aκριβέστερα: από τον υπόνομο...!
Χρῆστος Γιανναρᾶς

Ευκαιριάρα Μπρο!

Ανώνυμος είπε...

Η ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΠΛΗΘΗ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ!
ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ.

ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΓΕΝΕΣΙΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΑΓΑΠΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΡΕΤΗ!

ΓΕΝΕΣΙΣ ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

http://www.youtube.com/watch?v=DzdXiOixfWI


ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΚΑΛΟ ΜΠΡΑΔΕΡ...

ΞΕΡΕΙΣ Η ΚΟΠΡΙΑ-ΥΠΟΝΟΜΟΣ...ΤΙ ΚΑΛΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ,Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

ΥΓ-ΟΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ...ΖΚΕ...

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΩΡΑΙΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...

ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΜΗΝ!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

zkcome είπε...

ΟΣΤΙΣ ΟΜΩΣ ΠΙΗ ΕΚ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΔΩΣΕΙ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΨΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΥΔΩΡ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΩ ΔΩΣΕΙ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΓΕΙΝΕΙ ΕΝ ΑΥΤΩ ΠΗΓΗ ΥΔΑΤΟΣ ΑΝΑΒΛΥΖΟΝΤΟΣ ΕΙΣ ΖΩΗΝ ΑΙΩΝΙΟΝ.

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Εχουμε ενα αραπακι και εναν ελληνα και ζουνε και οι 2 τις ιδιες ζορικες καταστασεις, αλλιως θα παλεψει και θα αντιμετοπισει τις καταστασεις ζορικες και αντιξοες συνθηκες το αραπακι και αλλιως ο ελληνας οταν ξερει την ιστορια του και τους προγονους του, της αξιες του και τα ιδανικα του.

Γενικα υπαρχουν 3 κατηγοριες ανθρωπων (1)ανθρωποι κατω απο μεσο ορο η στο μεσο ορο ΙQ και ΕQ-συναισθηματικη νοημοσυνη ειναι το 70%, (2)μετα εχουμε τους "εξυπνους" ανθρωπους 25% ειναι αυτοι που ξεχωριζουν δεν ειναι απαραιτητο να ειναι και γνωστοι η μπορει να εχουν χαραμιστει, και τελος εχουμε τους ηγετες τους ανθρωπους φαινομενα αυτοι αποτελουν το 5%.
Οι ηγετες ειναι για να καθοδηγουν το πληθος, αν ειχαμε πολλους ηγετες θα τρωγομασταν. Το βλεπουμε και με τα κοτετσια αν βαλουμε πολλους κοκορες θα φαγωθουν, εξισου και οι κοκορομαχιες. Χρειαζομαστε καλους ηγετες και εξυπνους ανθρωπους σε δραση. Οι ελληνες τρωγονται γιατι εχουνε στο DNA την ηγετικοτητα λεμε αχ να ημουν εγω διευθυντης, κατσε να ειχα λεφτα και θα σου ελεγα εγω, η ολο κριτηκαρουμε τους ηγετες για το τι κανουν σωστα και τι οχι στο εξωτερικο ομως που ημουν κανεις δεν εχει τετοια συμπεριφορα ματσομενος η οχι, ουτε ερμανια,ελβετια,ιταλια,τσαχια,γαλλια, και με φιλους καπετανιους που εχω τα ιδια μου λενε. Για αυτο τρωγομαστε απο την αρχαιοτητα.
Ο λογος που τα λεω αυτα ειναι για τον WALLACE D.WATTLES.(στην αναρτηση) που λεει για 2 τυπους ανθρωπων. ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ,ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ αυτοι ειναι η μαζα που χρειαζεται καθοδηγηση και η αλλη σπανια κατηγορια Η ΔΥΝΑΜΗ ΞΕΠΗΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ κτλ ειναι οι ηγετες και μια μεριδα απο τους εξυνους ανθρωπους. Φυσικα αυτο ειναι μια γενικη εικονα κατανομης της δυναμηκοτητας και ενεργητικοτητας πνευματος των ανθρωπων.
Για να ειναι ετσι η αναλογια σε αυτην την εποχη τουλαχιστον θα υπαρχει σοβαρος λογος αρμονιας και εξελιξης κυριε WALLACE D.WATTLES. Οι ελληνες παλι διαδωσουν το φως, "ηγετες" της αληθειας.

Οταν λεει μεσα στην μοναχικοτητα φτανεις στην φωτιση,εννοει: Tην αυτογνωσια και την απαλαγη απο τα παθοι που ειναι η βρωμα τα βαρυδια και η δισδιακρητικοτητα της ψυχης μπορουν να φυγουν αν τα παλεψεις μονος σου μεσα στην μοναξια δηλαδη οι εξωτερικοι παραγοντες φιλοι,διδασκαλοι,σοφοι,βιβλια κτλ ειναι τα εργαλεια σου ή αλλιως επιπροσθετη βοηθεια σου, αλλα ειναι αχρηστα αν δεν δουλεψεις μονος αν εσυ δεν κουνησεις το δαχτυλακι σου, αυτη η δουλεια θελει μοναξια θελει μονο εσενα, θελει εσενα να εργαστεις.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

Ο Κύριος φανερώθηκε στον Νώε που έμενε στην Ελλάδα και του είπε:

Σε ένα χρόνο θα ρίξω βροχή και θα σκεπάσω ολόκληρη τη Γη με νερό και θα καταστρέψω τα πάντα. Αλλά θέλω εσύ να σώσεις τους δίκαιους και ευσεβείς ανθρώπους και δύο ζώα από κάθε είδος που υπάρχει στη Γη.
Σε προστάζω να χτίσεις μία Κιβωτό.

Και ο Θεός παραδίδει στον Νώε τα σχέδια για την Κιβωτό. Με φόβο Κυρίου ο Νώε παίρνει τα σχέδια και συμφωνεί να φτιάξει την Κιβωτό.

Θυμήσου, είπε ο Κύριος, Πρέπει να έχεις τελειώσει την Κιβωτό και να έχεις μαζέψει όλα τα ζώα σε ένα χρόνο.

Ένα χρόνο αργότερα, αρχίζει να σχηματίζεται μια καταιγίδα και όλες οι θάλασσες της Γης έχουν φουρτούνα. Ο Θεός κοιτάει τι γίνεται και βλέπει τον Νώε να κάθεται στην αυλή του και να κλαίει.

Νώε! Ανακράζει, Που είναι η Κιβωτός;

Συγχώρεσε με Κύριε, παρακαλά ο Νώε, έκανα ό,τι μπορούσα αλλά αντιμετώπισα μεγάλα προβλήματα.

Πρώτα-πρώτα έπρεπε να πάρω άδεια για την κατασκευή και τα σχέδια που μου έδωσες δε συμφωνούσαν με τον ισχύοντα κανονισμό.

Χρειάστηκε να προσλάβω ναυπηγό και να ξαναγίνουν τα σχέδια από την αρχή.

Μετά βρέθηκα σε διαμάχη με το Λιμενικό για το αν χρειαζόταν η Κιβωτός σύστημα πυρασφάλειας, βάρκες και σωσίβια.

Μετά μου έκανε καταγγελία ο γείτονας μου, γιατί παραβίαζα λέει τα όρια δόμησης χτίζοντας την Κιβωτό στην αυλή του, και έτσι χρειάστηκα άδεια και από την Πολεοδομία.

Είχα πρόβλημα και να βρω ξύλα για την Κιβωτό γιατί υπήρχε απαγόρευση υλοτόμησης για την προστασία της Πιτσιλωτής Κουκουβάγιας. Τελικά κατάφερα να πείσω την Υπηρεσία Προστασίας Δασών πως χρειαζόμουν το ξύλο για να σώσω τις κουκουβάγιες.

Αλλά όμως ο Οργανισμός Προστασίας Ζώων δεν με άφηνε να πιάσω κουκουβάγιες. Και έτσι δεν έχουμε κουκουβάγιες.

Μετά οι ξυλουργοί κατέβηκαν σε απεργία, αλλά κατάφερα να έρθω σε συμφωνία με το σύλλογο τους. Τώρα έχω 16 ξυλουργούς να δουλεύουν στην Κιβωτό, αλλά δεν έχω κουκουβάγιες.

Όταν άρχισα να μαζεύω τα υπόλοιπα ζώα, μου έκανε μήνυση μία ομάδα ακτιβιστών, γιατί θα έπαιρνα μόνο δύο από κάθε είδος.

Όταν ξεμπέρδεψα με αυτή τη μήνυση με ενημέρωσαν από το ΥΠΕΧΩΔΕ ότι δεν γινόταν να συνεχιστούν οι εργασίες αν δεν κάνω δήλωση για την επίδραση στο περιβάλλον του σχεδιαζόμενου κατακλυσμού. Δεν τους αρέσει η ιδέα ότι δεν έχουν αρμοδιότητα στις αποφάσεις του Δημιουργού του Σύμπαντος.

Μετά οι τοπογράφοι του Στρατού απαίτησαν χάρτη της προτεινόμενης ροής των υδάτων του κατακλυσμού. Εγώ τους έστειλα μία υδρόγειο.

Αυτές τις μέρες προσπαθώ να λύσω ένα ζήτημα με την Επιτροπή Ισότητας, που λένε ότι κάνω διακρίσεις επειδή δεν θα πάρω ανθρώπους που δεν πιστεύουν σε Εσένα, Κύριε.

Μου έστειλαν και αυτή την ειδοποίηση με δικαστικό επιμελητή ότι οφείλω φόρο και πρόστιμο γιατί δεν δήλωσα την Κιβωτό ως σκάφος αναψυχής.

Τώρα η εφορία έχει παγώσει τις καταθέσεις μου γιατί πιστεύουν ότι φτιάχνω την Κιβωτό για να φύγω από την χώρα για να μην πληρώσω φόρους.

Και ακόμη δεν έχει αποφασίσει το Συμβούλιο της Επικρατείας αν ο Κατακλυσμός είναι αντισυνταγματικός, αφού πρόκειται για θρησκευτική πράξη.

Πραγματικά, δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω για τουλάχιστον 5 – 6 χρόνια.

Και τότε άρχισε να καθαρίζει ο ουρανός, να λάμπει ο ήλιος και να ηρεμούν οι θάλασσες. Το ουράνιο τόξο στόλισε τον ορίζοντα.

Ο Νώε κοίταξε τον Θεό με ελπίδα.

Κύριε, αυτό σημαίνει ότι δεν θα τα καταστρέψεις όλα;;;

Και απάντησε ο Θεός,

Μπα, δε βαριέσαι. Ας το κάνει το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ,ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ...ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ...

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΜΠΡΑΒΟ!!!

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑ-ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ!

Trinity είπε...

Φράση της Ρωσσο-Αμερικανίδας Ayn Rand (Εβραία, δραπέτης από τη Ρωσία το 1920 και πήγε στην
Αμερική όπου ζήτησε και της δόθηκε πολιτικό άσυλο ):

"Όταν καταλάβεις ότι, για να δημιουργήσεις κάτι, πρέπει να πάρεις άδεια από κάποιον που δεν δημιουργεί απολύτως τίποτα,
Όταν αποδείξεις ότι τα λεφτά δεν τα παίρνεις εσύ που δουλεύεις τίμια αλλά πάνε σε αυτόν που κάνει ύποπτες δουλειές ή έχει μια θέση με μέσον,
Όταν καταλάβεις ότι πολλοί γίνονται πλούσιοι όχι με τη δουλειά αλλά με δωροδοκίες και κρατικά χρήματα επειδή ελέγχουν το πολιτικό σύστημα, και ότι δεν τους προστατεύουν οι νόμοι αλλά το αντίθετο και όμως τους προστατεύεις εσύ ο ίδιος,
Όταν καταλάβεις ότι η διαφθορά ανταμείβεται ενώ η τιμιότητα μετατρέπεται σε θυσία,
Τότε μπορείς να βεβαιώσεις χωρίς το φόβο να κάνεις λάθος ότι,
Η κοινωνία σου, Η πατρίδα σου, είναι ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΕΣ".

Alissa Zinovievna Rosenbaum

PISTOS788 είπε...

Trinity!

ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΟΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ...ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΡΑ ΤΩ ΘΕΩ ΕΣΤΙΝ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ,Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες