Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

-ΜΠΑΜΠΑ,ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ;

-ΜΠΑΜΠΑ,ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ;
ΨΑΧΝΩ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΥ.
ΨΑΧΝΩ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥ.
ΨΑΧΝΩ ΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.
ΑΦΑΝΤΑ ΟΛΑ!

ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ,
ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ,
ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΛΕΒΕΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ!


ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ,ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΜΕ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΞΕΔΙΑΛΥΝΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ.
ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΤΟΧΟΥΣ,ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΤΕΡΙΩΣΑΝ,ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΚΑΤΑΒΟΘΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ,ΡΟΥΦΩΝΤΑΣ ΚΙ ΕΜΑΣ ΚΑΙ Τ’ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΜΑΣ.


ΑΦΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΡΧΕΣΘΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕ,ΚΑΙ ΜΗ ΚΩΛΥΕΤΕ ΑΥΤΑ.ΤΩΝ ΓΑΡ ΤΟΙΟΥΤΩΝ ΕΣΤΙΝ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ:ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ;
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ,ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ;
ΣΕ ΤΙ ΥΠΕΡΕΧΟΥΝ; ΤΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ;
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΚΙ ΕΞΙ ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ;


ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑ: ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ.
ΟΥΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑΡΙΣΜΑΤΑ.
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΙΘΑΣΟ,ΒΙΑΙΟ,ΑΝΥΠΑΚΟΥΟ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΓΕΝΝΗΤΟΡΑ,ΕΧΕΙ ΓΕΝΕΑ,ΕΧΕΙ ΠΡΙΝ…ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…
ΕΧΕΙ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ,ΕΧΕΙ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ,ΕΧΕΙ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ,ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΠΕΤΑΓΜΑΤΩΝ.

ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΕΧΕΙ ΓΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ,ΕΧΕΙ ΓΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΕΧΕΙ ΓΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΝΟΜΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΕΧΕΙ ΓΟΝΙΟ ΓΙΑ Ν’ΑΓΑΠΗΣΕΙ,ΕΧΕΙ ΓΟΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΜΟΙΑΣΕΙ.

ΓΙ’ΑΥΤΟ ,ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΚΟΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ: ΩΡΙΜΟΙ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΤΕΛΕΙΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.



ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΤΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΡΟΣ ΥΨΗΛΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΦΗ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.
ΚΙ ΑΥΤΟΣ ,ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ,ΣΑΝ ΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟ ΜΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ,ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΙΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΣΑ Η ΗΛΙΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΑ ΔΕΙΛΙΝΟ,ΜΕ ΕΠΑΘΛΟ ΕΝΑ ΧΑΔΙ ΤΡΥΦΕΡΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΚΟΥΡΕΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΛΗ.
ΗΛΙΑ ΛΙΑΜΗ.

24 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΤΑ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ

- Σε άλλο περιστατικό 15 άτομα επιτέθηκαν σε περαστικό για να του πάρουν λεφτά και κινητό

- Επίθεση σε ανήλικους για να τους πάρουν τα ποδήλατα

- Εισβολές σε δυο σπίτια, ταχυφαγεία και βενζινάδικα

- Δεν έγινε καμία σύλληψη

Οκτώ ληστείες σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας σε σπίτια, καταστήματα, βενζινάδικα και περαστικούς. Περίπου στις 9 χθες βράδυ, στην Αγία Παρασκευή, επτά άτομα, τα οποία σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν αλλοδαποί, επιτέθηκαν σε τρεις ανήλικους, 14-15 ετών, οι οποίοι έκαναν βόλτα με τα ποδήλατα τους, τους ακινητοποίησαν, τους άρπαξαν τα ποδήλατα και τα κινητά τους τηλέφωνα και εξαφανίστηκαν.

Αντιμέτωποι με 25 άτομα ήρθαν δύο άνδρες τη νύχτα στη Δραπετσώνα. Η ώρα ήταν περίπου 1.30 τα ξημερώματα όταν στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και Αδριανού, 25 άγνωστοι επιτέθηκαν σε 2 άτομα που εκείνη την ώρα περνούσαν από το σημείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, αφού τους χτύπησαν, τους άρπαξαν τα κινητά τους τηλέφωνα καθώς και προσωπικά τους έγγραφα.Τα θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ενώ οι δράστες εγιναν καπνός.

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αν. Τσόχα και Δ. Σούτσου, στην Αθήνα, 15 άγνωστοι χτύπησαν έναν περαστικό και του άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν πάνω του, το κινητό του τηλέφωνο καθώς και προσωπικά του έγγραφα.

Σαράντα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, στην λεωφόρο Κηφισίας 51 στους Αμπελόκηπους, τρεις άγνωστοι εισήλθαν σε σπιτι, ιδιοκτησίας δύο νεαρών και με την απειλή όπλου, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στις 3.36, δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε σπίτι, στη Νέα Ερυθραία. Με την απειλή των όπλων τους άρπαξαν 2.500 €, 2 κινητά τηλέφωνα, 2 πιστωτικές κάρτες και τα κλειδιά του αυτοκινητου του ηλικιωμένου ζευγαριού με το οποίο εξαφανίστηκαν.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Μενίδι, δύο άγνωστοι εισέβαλαν σε φαστ-φουντ και με την απειλή των όπλων τους άρπαξαν άγνωστο μέρχι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στις 2.26 στο Περιστέρι άγνωστος δράστης “μπούκαρε” σε πρατήριο υγρών καυσίμων και με την απειλή πιστολιού, άρπαξε απο τον αλλοδαπό υπάλληλο άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Στην ίδια περιοχή λίγο αργότερα άγνωστος μπήκε επίσης σε βενζινάδικο και με την απειλή μαχαιριού, πήρε απο τον αλλοδαπό υπάλληλο τα χρήματα απο το ταμείο.(newsit)

πηγη-http://www.liako.gr/news/home/38023-2012-06-03-10-23-33.html

PISTOS788 είπε...

MIA MATIA ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΜΙΝΗ .....!!!!

Οδός Αριστοτέλους, Αθήνα
Κεντρικός Αραβικός-Βαλκανικός-μαφιόζικος δρόμος, πρωτεύουσας του Τρίτου Κόσμου


Εξαθλιωμένοι αλλοδαποί πληθυσμοί, άρτι αφιχθέντες λαθρομετανάστες, μπούργκες, Ασιάτες με παραδοσιακές στολές και καπελάκια στο κεφάλι, μουλάδες, Αφρικανοί, Ρομά που μεταφέρουν ό,τι σκουπίδι βρουν, αλβανικές, βουλγάρικες, ρώσικες, γεωργιανές μαφίες περιφέρονται στον δρόμο ουρλιάζοντας σε σαράντα διαφορετικές γλώσσες, εκ των οποίων καμία δεν είναι ελληνικά, συχνάζοντας στα δεκάδες παρακμιακά μαγαζιά κυρίως Μπαγκλαντεσιάνων που ήρθαν στην χώρα χτες και που κατέλαβαν όλη την Αριστοτέλους, την Αχαρνών και τους πέριξ δρόμους και στα επίσης δεκάδες παράνομα τριτοκοσμικά τζαμιά, τα οποία τα ανοιγουν με ιδιαίτερη ευκολία «σύλλογοι» και κανείς δεν τους ενοχλεί. Φωνές, βρώμα, εκμετάλλευση και κάργα ξέπλυμα χρήματος μέσα από τα παρακμιακά
μπακάλικα, Ιντερνετ καφέ και κομμωτήρια που ο Δήμος αδειοδοτεί αφειδώς, αλλά δεν θέλει να κλείσει.
Όλοι με ένα κινητό στο χέρι να μιλάνε κάπου και να αναρωτιέται όλη η γειτονιά πού τα βρήκαν τα λεφτά και για το κινητό και για τον λογαριασμό.
Αυτοσχέδιες ανακοινώσεις στα Αραβικά με αριθμούς τηλεφώνων κολλημένες όπου βρουν, σε κολώνες, σε τζάμια, σε πολυκατοικίες. Είναι προφανές πως πρόκειται για δουλέμπορους, για πωλητές πλαστών εγγράφων, για μαστροπούς που αφήνουν το τηλεφωνάκι τους όπου βρουν σε κεντρικά πάντα σημεία για να το δει όποιος τους χρειαστεί.
Αλλοδαποί με καροτσάκια «ψειρίζουν» τους κάδους σκουπιδιών συνεχώς και πάνε και έρχονται επίσης ανενόχλητοι σε κεντρικούς δρόμους. Ενίοτε πιο πολλά είναι τα καροτσάκια από τα αυτοκίνητα. Ανενόχλητοι περνάνε και μπροστά από το αστυνομικό τμήμα της περιοχής περιφέροντας με άνεση τα σκουπίδια τους.
Όλα τα μαγαζιά των αλλοδαπών (δεκάδες πάνω στην Αριστοτέλους) ανοιχτά πάντα μέχρι τις 1.00-2.00 το βράδυ και φυσικά και τις Κυριακές. Η αστυνομία δεν έρχεται και ο Δήμος για τις Κυριακές δεν έχει λέει δύναμη να στείλει. Ας το πει στους ελάχιστους Ελληνες καταστηματάρχες που προσπαθούν να επιβιώσουν νόμιμα και οι οποίοι είναι σαν την καρέτα καρέτα στην Αριστοτέλους και γενικότερα στην περιοχή, είδος προς εξαφάνιση.

PISTOS788 είπε...

Φρουτάκια, παράνομα καζίνο, αλβανικά μπουζουκοκαφέπορνεία, συμπληρώνουν το σκηνικό και την κατάντια ενός δρόμου και μίας άλλοτε καλής και αστικής περιοχής. Οι οίκοι ανοχής άπειροι. Και επειδή δεν μας φτάνει η Φυλής και οι γύρω δρόμοι, μεταφέραμε την πορνεία στον δρόμο, αλλά και μέσα στα διαμερίσματα των πολυκατοικιών, που λειτουργούν πιο κυριλέ ως στούντιο, όπου πορνόγεροι και καταπιεσμένοι ξεδίνουν πάνω σε θύματα trafficking, ελεγχόμενα από τους νόμιμους Βαλκάνιους μετανάστες και δικά μας φυντάνια.
Τέτοιου είδους διαμερίσματα, όπως και αυτά που στοιβάζονται αλλοδαποί, καταστήματα ξεπλύματος και λοιποί παράνομοι χώροι ενοικιάζονται κυρίως από Ελληναράδες της επαρχίας, οι οποίοι είναι προφανές πως ξερνάνε όλο τους το κόμπλεξ πάνω στην πρωτεύουσα. Στο καφενείο του χωριού, μέσα στον καθαρό αέρα, πού να καταλάβεις πάνω σε ποιούς και σε πόσους ασελγείς για να πάρεις το ενοίκιο σου; Ασε που είναι και οι καλύτεροι πελάτες του trafficking.
Μία από τα ίδια οι κάτοικοι Βορείων και Νοτίων Προαστίων, καθώς και Παγκρατίου, οι οποίοι το παίζουν «εγώ στην Αθήνα μένω, ξέρω», αλλά στο μεταξύ νοικιάζουν ότι υπόγειο και απαράδεκτο διαμέρισμα έχουν, όπου βρουν και οι υπόλοιποι ένοικοι μαζί με όλη την γειτονιά να πάνε να πνιγούν. Οι δε ιδιοκτήτες κάτοικοι Δυτικών Προαστίων, αρχοντοχωριάτες με τα όλα τους.
Φυσικά δεν πάνε πίσω κάτι δικηγόροι, κάτι μεσίτες και κάτι τυχοδιώκτες που άδραξαν την ευκαιρία να πλουτίσουν συνεργαζόμενοι με κάθε εγκληματία και κάθε δουλέμπορο.
Ελάχιστες και φωτεινές οι εξαιρέσεις που έχουν κρατήσει τις ιδιοκτησίες τους κλειστές σεβόμενοι τόσο την περιουσία τους όσο και τους συμπολίτες τους. Για τους υπόλοιπους έχουμε να πούμε πως ελάχιστα διαφέρουν από τους τριτοκοσμικούς που κουβαλούν στα σπίτια μας. Πέρασαν δίπλα από τον πολιτισμό και δεν ακούμπησαν. Μόνο δίποδα ζώα μπορούμε να τους χαρακτηρίσουμε.

PISTOS788 είπε...

Αυτή είναι η ζωή μας. Αυτοί είναι οι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρεφόμαστε καθημερινά, αυτό είναι το χάλι όλης της πόλης, αυτή είναι η κατάντια μίας Πολιτείας, ενός Δήμου, ενός Κράτους που θεώρησε πολύ φυσιολογικό να χάσει τον έλεγχο ολόκληρων περιοχών του κέντρου της πρωτεύουσας και να το αφήσει στα χέρια κάθε εγκληματία, ο οποίος άνετος και ωραίος ασελγεί πάνω μας χωρίς κανείς να τον ενοχλεί, με τις ευλογίες και την υποστήριξη ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ.
Κανείς Ελληνας δεν περνάει πια από την Αριστοτέλους, μόνο από πείσμα, για να μην παραδώσουμε τελείως τον δρόμο. Εάν βρεθεί κανείς κατά λάθος αλλάζει δρόμο.
Θέλουμε την ζωή μας πίσω. Θέλουμε τον δρόμο μας πίσω. Θέλουμε την πόλη μας πίσω.
Νανά Σ.
πηγη-http://olympia.gr/2012/06/03/%CE%B7-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%BD%CE%B7/#more-158190

Ανώνυμος είπε...

Κατερίνα

ΓΙ’ΑΥΤΟ ,ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΚΟΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ: ΩΡΙΜΟΙ,ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ,ΤΕΛΕΙΟΙ ΓΙΟΙ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΤΕΡΑ.


Τι θάματα αλήθεια είναι το μάτι, το αυτί, το μυαλό του παιδιού, πως ρουφούν αχόρταγα τον κόσμο τούτο και γεμίζουν! Ένα πουλί με κόκκινες, πράσινες, κίτρινες φτερούγες, ο κόσμος, και πως το κυνηγάει το παιδί να το πιάσει!

Αληθινά, τίποτα δεν μοιάζει περισσότερο με το μάτι του Θεού όσο το μάτι του παιδιού, που, για πρώτη φορά, βλέπει και δημιουργεί τον κόσμο. Χάος ήταν πρωτύτερα ο κόσμος, τα πλάσματα όλα, ζώα, δέντρα, άνθρωποι, πέτρες, έρρεαν αξεδιάλυτα μπροστά από το μάτι του παιδιού, όχι μπροστά του, μέσα του, όλα, σχήματα, χρώματα, φωνές, μυρωδιές, αστραπές, και δεν μπορούσε να τα στερεώσει, να βάλει τάξη. Ο κόσμος του παιδιού δεν είναι καμωμένος από λάσπη ν’ αντέχει, είναι από σύννεφο, δροσερό αεράκι φυσούσε από τα μελίγγια του παιδιού κι ο κόσμος πύκνωνε, αραίωνε κι αφανίζονταν. Όμοια, πριν από τη Δημιουργία, θα περνούσε και από το μάτι του Θεού το χάος.

Το ασήμαντο αυτό ξεσκεπάζει ολάκερη μέθοδο που αντικρίζω την πραγματικότητα.

Ο φοβητσιάρης νους τρέμει μην ξεστομίσει καμιά ανοησία και πληγωθεί η αξιοπρέπειά του, με άναντρη, φρόνιμη αοριστολογία ονοματίζει ό,τι είναι ανίκανος να ξεδιαλύνει. Φωνάζει, εξηγάει, αποδείχνει, διαμαρτύρεται, μα μια φωνή μέσα μου σηκώνεται: «Σώπα, μυαλό, ν’ ακούσουμε την καρδιά», του φωνάζει. Ποια καρδιά; την ουσία της ζωής, την παραφροσύνη.

Κι η καρδιά αρχίζει και κελαηδάει.

Δεν μπορούμε ν’ αλλάξουμε την πραγματικότητα, ας αλλάξουμε τότε το μάτι που βλέπει την πραγματικότητα. Αυτό έκανα όταν ήμουν παιδί, αυτό κάνω και τώρα.

Απόσπασμα από την Ασκητική του Νίκου Καζαντζάκη


Χρόνια Πολλά!!!

PISTOS788 είπε...

Κατερίνα!

Δεν μπορούμε ν’ αλλάξουμε την πραγματικότητα, ας αλλάξουμε τότε το μάτι που βλέπει την πραγματικότητα. Αυτό έκανα όταν ήμουν παιδί, αυτό κάνω και τώρα.

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Υπάρχουν, φαντάζομαι, άνθρωποι που δεν τολμήσανε να ζήσουν, από υπερβολική ευαισθησία. Η ευαισθησία, για να είναι χρήσιμη, πρέπει να συντροφεύεται από ανάλογη δύναμη.
Γιώργος Σεφέρης



Φαίνεται πως η εντολή της ζωής είναι τέτοια: να ιδρώσεις, να σκοντάψεις, να δακρύσεις, ώσπου, μέσα στην απέραντη βουρκοθάλασσα, ν’ αγγίξεις κάποια στιγμή με τ’ ακροδάχτυλα το σπάνιο διαμάντι της χαράς, που μόλις το βρεις το χάνεις, κι αρχίζεις πάλι από την αρχή.
Άγγελος Τερζάκης

Άγγιξες την καρδιά μου....ξύπνησες αναμνήσεις....όμορφες.....Ζωή!
Καλησπέρα Αδερφέ μου

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ...ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΙΣΩ...ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΠΟΡΝΑΚΟ!!!

PISTOS788 είπε...

Γράφει ο Παναγιώτης Τελεβάντος


Να συγχαρούμε θερμά τον ευσεβή χριστιανό, αληθινό πατριώτη και έγκυρο αναλυτή κ. Κωνσταντίνο Χολέβα για την αρθρογραφία του αναφορικά με τον θανάσιμο κίνδυνο που διατρέχει η πατρίδα μας από την σχεδόν βέβαιη κατάληψη της εξουσίας από τους εκκλησιομάχους και τους εθνομηδενιστές του “Σύριζα”.
Οι δυνάμεις που είναι συνασπισμένες στις "συνιστώσες" του “Σύριζα” υπήρξαν πρωτοπόρες στην εμπέδωση της Εκκλησιομαχίας και του εθνομηδενισμού για δεκαετίες στην πατρίδα μας.
Είναι οι άνθρωποι που ζητούν την κατάργηση της πρωινής προσευχής στα σχολεία, που θέλουν να αποκαθηλώσουν τις εικόνες από τα σχολεία και τα δημόσια κτίρια, που μεθοδεύουν τον εξοστρακισμό των θρησκευτικών από την παιδεία, που επιζητούν τον χωρισμό της Εκκλησίας από την Πολιτεία, που θέλουν να αρπάξουν τα απομεινάρια της εκκλησιαστικής περιουσίας για να μην μπορεί η Εκκλησία να επιτελεί το φιλανθρωπικό και άλλο έργο Της.
Είναι οι άνθρωποι που επιχειρηματολογούσαν υπέρ του σχεδίου Ανάν, που αναγνωρίζουν Τουρκική μειονότητα στη Θράκη, που πανηγυρίζουν στα Σκόπια με τους όσους επιβουλεύονται την ελληνικό χαρακτήρα της Μακεδονίας, που θέλουν να μειώσουν τους εξοπλισμούς, την ώρα που η Τουρκία μας απαγορεύει την ανακήρυξη της ΑΟΖ, μας εμποδίζει να επεκτείνουμε την αιγιαλίτιδα ζώνη μας σύμφωνα με τον Διεθνές Δίκαιο, προχώρησε στο σχέδιο Β΄στην Κύπρο αφού εξασφάλισε όλες τις παραχωρήσεις από τον κ. Χριστόφια χωρίς να δώσει τίποτα ως αντάλλαγμα και μεθοδεύει την Κοσσοβοποίηση της Θράκης μας.
Δεν θα έχουμε ευθύνη απέναντι στο Θεό αν αυτοί οι άνθρωποι καταλάβουν την εξουσία με την “τιμία” ψήφο μας, με την “τιμία” αποχή μας και με την υπερψήφιση λιλλιπούτειων κομμάτων που αποκλείεται να μπουν στη Βουλή και έτσι το πρώτο κόμμα σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο καρπούται την ψήφο μας;
Παραθέτουμε στη συνέχεια το περισπούδαστο άρθρο του κ. Χολέβα που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.
*****

PISTOS788 είπε...

ΜΕ ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ;
Του Κωνσταντίνου Χολέβα
=================
Ώστε έτσι, λοιπόν! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Μπαλάφας προτείνει να κοπούν όλες οι δαπάνες για εξοπλισμούς και να αφήσουμε την Εθνική μας Άμυνα στην τύχη της. «Θα το ρισκάρουμε», δηλαδή αν μείνουμε άοπλοι και απαράσκευοι απέναντι σε μία Τουρκία που εξοπλίζεται συστηματικά και σχεδιάζει κακά εναντίον μας, μας λέει το στέλεχος αυτό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς.


Βέβαια αφού κάποιοι σφύριξαν στον κ. Τσίπρα ότι έγινε σοβαρό ολίσθημα εθνικών και διεθνών διαστάσεων, ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε με τις διάφορες συνιστώσες και αφού έβγαλε συμπέρασμα – αν κατόρθωσε να βγάλει - έσπευσε να επισκεφθεί το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης για να αλλάξει το κλίμα. Οι δηλώσεις Μπαλάφα δεν ανακλήθηκαν ούτε υπήρξε επίσημη κομματική διάψευσή τους. Απλώς οι κ. κ. Τσίπρας και Γλέζος μαζί με την κυρία Δούρου κατέφυγαν σε ανέξοδα λογίδρια κατά του κακού συστήματος παραγγελίας των εξοπλιστικών συστημάτων.
Το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων απορεί και εξίσταται με τις τραγελαφικές θέσεις, αντιθέσεις και συνθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η Άγκυρα και οι στρατηγοί της τρίβουν τα χέρια τους ελπίζοντας να είναι η Ριζοσπαστική Αριστερά πρώτο κόμμα στις 18 Ιουνίου.
Άλλωστε η ψήφος των Μουσουλμάνων της Θράκης, εκ των οποίων πολλοί παίρνουν γραμμή από το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής, εστράφη μαζικά προς τον ΣΥΡΙΖΑ την Κυριακή 6 Μαίου.
Όλοι αυτοί οι τζάμπα ειρηνιστές και αντιμιλιταριστές του γλυκού νερού μάλλον δεν έχουν καμία αίσθηση της πραγματικότητος.
Η γείτων Τουρκία διά του Υπουργού Εξωτερικών της, του κ. Νταβούτογλου, έχει επανειλημμένως διακηρύξει με λόγια και με κείμενα ότι θέλει να μετατρέψει τη Δυτική Θράκη σε νέο Κόσσοβο, δηλαδή να την αποσχίσει από την Ελλάδα.
Η Τουρκία εξ άλλου απειλεί με πόλεμο αν επεκτείνουμε τα χωρικά μας ύδατα, αμφισβητεί το δικαίωμά μας να ανακηρύξουμε ΑΟΖ, κατατάσσει το Καστελλόριζο εκτός ελληνικών συνόρων, κατέχει το 40% της Κύπρου και προχωρεί το Σχέδιο Β για διεθνή αναγνώριση ξεχωριστού τουρκοκυπριακού κράτους.

PISTOS788 είπε...

Επιπλέον ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός με ποια Τουρκία έχουμε να κάνουμε, αφού ισχυρίζεται ότι είναι ευαίσθητος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Η Τουρκία, κ. Τσίπρα και κ. Μπαλάφα με την οποία θέλετε να ρισκάρουμε αλλά και να παζαρέψουμε αν θα έχουμε ΑΟΖ ή όχι, είναι η πρώτη χώρα σε όλη την Ευρώπη σε αριθμό καταδικαστικών αποφάσεων από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η Τουρκία εξάλλου μόλις προσφάτως υποβαθμίσθηκε από το Αμερικανικό ΥΠΕΞ ως προς την τήρηση των στοιχειωδών ελευθεριών. Από τη κατηγορία των χωρών «υπό επιτήρηση» μετακινήθηκαν στην κατηγορία των «χωρών που προκαλούν ανησυχία».
Και φυσικά δεν πρέπει να μας διαφεύγει και η εκτενής επιστολή της Κυπριακής Δημοκρατίας που απεστάλη προ εβδομάδος στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης σχετικά με την ατιμωρησία του τουρκικού στρατού για τα εγκλήματα του Αττίλα στην Κύπρο. Η επιστολή καταγγέλλει ότι η Άγκυρα, παρά τις εις βάρος της αποφάσεις του ΕΔΑΔ, αρνείται να βοηθήσει το έργο της Επιτροπής Αγνοουμένων. Σημειώνεται επίσης ότι μέχρι τώρα ο κατοχικός στρατός στην Κύπρο αρνείται να επιτρέψει τις έρευνες και τις εκταφές αγνοουμένων σε στρατόπεδα και άλλους στρατιωτικούς χώρους.
Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες που βασίζονται σε απομνημονεύματα Τούρκων αξιωματικών και αποδεικνύουν εγκλήματα του Αττίλα κατά αμάχων τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974. Μέχρι και αποκεφαλισμοί ανδρών και γυναικών αναφέρονται! Η Τουρκία δεν έχει ζητήσει συγγνώμην, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται μην την ενοχλήσουμε! Με αυτά τα μυαλά θέλουν να μας κυβερνήσουν;

kiriakid είπε...

Αραγε θα γίνει κάποτε πράξη το ονειρο του ποιητή....

Πιστεύω ναι, αν βρεθούν κάποιοι να τραγουδίσουν για να σμίξουνε τον κόσμο

Και να αδερφέ μου
που μάθαμε να κουβεντιάζουμε
ήσυχα, ήσυχα κι απλά.
Καταλαβαινόμαστε τώρα
δε χρειάζονται περισσότερα.

Κι αύριο λέω θα γίνουμε
ακόμα πιο απλοί.
Θα βρούμε αυτά τα λόγια
που παίρνουνε το ίδιο βάρος
σ' όλες τις καρδιές,
σ' όλα τα χείλη,
έτσι να λέμε πια
τα σύκα-σύκα
και τη σκάφη-σκάφη.

Κι έτσι που να χαμογελάνε οι άλλοι
και να λένε:
"Τέτοια ποιήματα
σου φτιάχνω εκατό την ώρα".
Αυτό θέλουμε κι εμείς.

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε
για να ξεχωρίσουμε, αδελφέ μου,
απ' τον κόσμο.




Εμείς τραγουδάμε
για να
σμίξουμε σμίξουμε σμίξουμε σμίξουμε
σμίξουμε σμίξουμε σμίξουμε σμίξουμε
σμίξουμε σμίξουμε σμίξουμε σμίξουμε
τον κόσμο.

PISTOS788 είπε...

kiriakid!

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ...

ΕΙΣ ΚΙΝΔΥΝΟΝ ΡΙΠΤΟΜΕΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΜΕΤΕΡΟΥΣ...
Ι.ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ!

ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ,ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ1

PISTOS788 είπε...

ΜΕΣΟΓΑΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: "Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 17ΗΣ ΙΟΥΝΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ"

Ήρθε η ώρα που πρέπει να ξυπνήσουμε. Ας αρχίσουμε με εκτενείς προσευχές και λιτανείες, εξηγεί στο κύρηγμά του για την εορτή της Πεντηκοστής ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος. Παράλληλα ο Ιεράρχης ρίχνε τα ΄΄βέλη΄΄του κατά των πολιτικών υπογραμίζοντας ότι…
οι πολιτικές υποχέσεις μεταμφιέστηκαν σε ανόητα ψέματα, ακατανόητα επιχειρήματα και αδικαιολόγητες επιλογές. Ένας κόσμος δίχως τόλμη και ηρωϊσμό, δίχως εξυπνάδα και πρωτοτυπία, δίχως ποιότητα και πειστικότητα, δίχως πνεύμα και ζωή.

Ο ψευτοθεός της δημοκρατίας και των ατομικών δικαιωμάτων εκφυλίσθηκε σε δικαίωμα εκλο-γικής επιλογής ανάμεσα σε καταστροφικά σενάρια και σε ανίκανους διαχειριστές της καθημερινότητάς μας”.Η εγκύκλιος του Σεβασμιωτάτου μητροπολίτη Νικολάου.
Πέρασε η κατανυκτική περίοδος του Τριωδίου, γιορτάσαμε το Πάσχα και την Ανάσταση του Κυρίου και ήδη ολοκληρώνεται και το Πεντηκοστάριο. Γιορτές γεμάτες νόημα, ευκαιρίες πλημμυρισμένες από επαγγελίες χαράς και ελπίδας, χαραγμένες από αλήθεια και προοπτική πνευματικής ελευθερίας.
Αλήθειες όπως η ψηλάφηση του Θεού από τον Θωμά, η θέα του Αναστάντος από τις Μυροφόρες, η συνάντησή Του με τους μαθητές, η συνομιλία και η φανέρωσή Του με τους δύο προς Εμμαούς, η έκχυση του Αγίου Πνεύματος που γιορτάζουμε σήμερα, προσφέρονται όχι για να τις ακούσουμε ως ιστορικές περιγραφές, ούτε για να τις παραδεχθούμε ως θρησκευτικά ιδεολογήματα, αλλά για να τις πιστεύσουμε και να διηθήσουν όλες τις λεπτομέρειες της ζωής μας.
Αυτός είναι ο κόσμος του Θεού που η Εκκλησία μας προτείνει για τον καθένα μας χωριστά και για όλους μαζί ως κοινωνία και ως οικουμένη.
Δίπλα σε αυτήν την πρόταση ζωής και ήθους στέκεται η θλιβερή εμπειρία της κοσμικής πραγματικότητος, όπως τη ζούμε στις μέρες μας. Μια κατάσταση χωρίς όραμα, χωρίς ελπίδα, χωρίς φως.

PISTOS788 είπε...

Η ανθρώπινη αποτυχία σε όλη της την έκταση. Το οικονομικό σύστημα σε κατάρρευση. Το Ευρωπαϊκό όραμα μετατράπηκε σε εφιαλτικό όνειρο.
Οι πολιτικές υποχέσεις μεταμφιέστηκαν σε ανόητα ψέματα, ακατανόητα επιχειρήματα και αδικαιολόγητες επιλογές. Ένας κόσμος δίχως τόλμη και ηρωϊσμό, δίχως εξυπνάδα και πρωτοτυπία, δίχως ποιότητα και πειστικότητα, δίχως πνεύμα και ζωή.
Ο ψευτοθεός της δημοκρατίας και των ατομικών δικαιωμάτων εκφυλίσθηκε σε δικαίωμα εκλο-γικής επιλογής ανάμεσα σε καταστροφικά σενάρια και σε ανίκανους διαχειριστές της καθημερινότητάς μας.
Την ιστορική δόξα του παρελθόντος μας τη διαδέχθηκε ο παγκόσμιος διασυρμός μας και οι συνεχείς απειλές. Το μόνο που πλέον γεννά η χώρα μας είναι αδιέξοδα και αναξιοπιστία, ασυνεννοησία και ακυβερνησία.
Οι μισθοί και οι συντάξεις περικόπηκαν, τα επιδόματα αφαιρέθηκαν, τα χρέη αυξήθηκαν, τα σπίτια μας φορολογήθηκαν, τα συσσίτια πλήθυναν, η φτώχεια και η ανέχεια περίσσεψαν, οι άνεργοι συναγωνίζονται σε αριθμούς τους εργαζόμενους, οι γέροντες αγωνιούν, οι νέοι ξενητεύονται, οι αναπνοές μας περιορίσθηκαν, οι ελπίδες μας στέρεψαν, τα οράματα πέθαναν.
«Τα γαρ έθνη και οι βασιλείς οίτινες ου δουλεύσουσί σοι απολούνται» (Ησ. ξ 12) και «φυλή ανόμων ερημωθήσεται» (Σοφ. Σειράχ ιστ 4). Αυτό παθαμε.
Εγκαταλείψαμε τον Θεό και ζούμε την ερήμωση και την απώλειά μας. Η παιδεία μας χωρίς αγωγή, η ιστορία μας χωρίς δόξα, η Εκκλησία μας χωρίς ομορφιά, η ζωή μας χωρίς αλήθεια, η πορεία μας χωρίς αξία. Αυτή είναι η αιτία του σημερινού μας καταντήματος. Και δεν το έχουμε καταλάβει. Το γκρέμισμα των πνευματικών θεμελίων μας συνεχίζεται απρόσκοπτα. Κάναμε το λάθος να ελπίσουμε εκεί που δεν έπρεπε. Κάναμε τον κόπο να ψηφίσουμε αυτούς που δεν αξίζουν. Κάνουμε το έγκλημα να μη μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Τελικά ούτε κυβέρνηση βλέπουμε ούτε αληθινούς ηγέτες και άρχοντες διακρίνουμε ούτε λύσεις διαφαίνονται. Όπως γράφει κάπου ο άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος, «ο πλους εν νυκτί, πυρσός ουδαμού, Χριστός καθεύδει», η πορεία μας είναι στο σκοτάδι, φως πουθενά, και ο Χριστός κοιμάται…
Όχι, όμως αγαπητοί μου, αδελφοί∙ ο Χριστός δεν κοιμάται. Εμείς βυθι- σθήκαμε σε λησμοσύνη και σε βαθύ ύπνο. Εμείς κοιμόμαστε. Γι’ αυτό «ώρα ημάς εκ του ύπνου εγερθήναι» (Ρωμ. ιγ 11).

PISTOS788 είπε...

Καιρός να ξυπνήσουμε. Η μέρα δεν θα έρθει από μόνη της. Αυτή τη μέρα θα την φέρουμε εμείς∙ και μάλιστα όχι τόσο με τα σωστά έργα η τις ορθές επιλογές μας, όσο με την ομολογία της πίστης και την προσευχή μας.
Οι κοσμικές πολιτικές επιλογές προσδοκούν «πότε θα κάνει ξαστεριά»∙ δεν μπορούν να μας βγάλουν από τη νύχτα, ελπίζουν σε αστεράκια. Εμείς προσδοκούμε ημέρα με ήλιο, τον Ήλιο της δικαιο-σύνης.
Δεν προσδοκούμε έναν θεό που θα μας λύσει τα επίγεια προβλήματα για να Τον ξαναξεχάσουμε∙ ούτε θα αμνηστεύσει τα λάθη μας για να τα επαναλάβουμε. Πιστεύουμε στον Χριστό, στον αληθινό Θεό για να δεχθεί τη μετάνοιά μας και την πίστη μας, για να τις ποτίσει με τη χάρι Του και έτσι να φανερώσει την παρουσία Του.
Ναι! Είναι δυνατόν μέσα από το σημερινό κατάντημα να προκύψει δόξα και μεγάλη ευλογία, διότι «Μακάριον έθνος ου εστι Κύριος ο Θεός αυτού» (Ψαλμ. λβ 12)∙ μακάριο και ευλογημένο είναι το έθνος που έχει τον αληθινό Θεό ως Κύριό Του.
Αυτή είναι μια αιώνια αλήθεια που δεν ερμηνεύεται τόσο λογικά, όσο επαληθεύεται ιστορικά και δικαιολο-γείται πνευματικά. Ο δρόμος του Θεού παραμένει πάντα ανοιχτός.
Ήρθε η ώρα που πρέπει να ξυπνήσουμε. Ας αρχίσουμε με εκτενείς προσευχές και λιτανείες.
Όχι για να γλιτώσουμε από την καταστροφή. Όχι για να μας απαλλάξουν από τα μνημόνια. Όχι για να μας σβήσουν τα χρέη. Όχι για να μειωθεί η ανεργία. Όχι για να ξεφύγουμε την χρεωκοπία. Αυτά ξέρει ο Θεός αν και πως και πότε θα τα φτιάξει.
Αυτό που χρειαζόμαστε είναι πρώτον∙ όσοι αληθινά πιστεύουμε να μετανοήσουμε.
Να μετανοήσουμε διότι Τον ξεχάσαμε, διότι Τον εγκαταλείψαμε, Τον περιφρονήσαμε, Τον πολεμή-σαμε, απορρίψαμε τον δρόμο και τις εντολές Του. Ακόμη και όσοι Τον ομολογούμε, δυστυχώς επιλέξαμε να ζήσουμε χωρίς τη δύναμή Του.
Καλούμαστε να Τον δοξάσουμε όχι για τις επίγειες χαρές μας. Δεν υπάρχουν πλέον τέτοιες.
Να Τον δοξάσουμε για την παρουσία και την αλή-θεια Του, για το έλεος και την αγάπη Του∙ για τη μακροθυμία Του.
Καλούμαστε να Τον ομολογήσουμε σήμερα. Να ομολογήσουμε ότι «ούτοι εν άρμασι και ούτοι εν ίπποις, ημείς δε εν ονόματι Κυρίου Θεού ημών μεγαλυνθησόμεθα» (Ψαλμ. ιθ 8). Ελπίδα μας και επιστηριγμός μας είναι το όνομα του Θεού και μόνον.
Αυτός είναι το μέλλον μας και η προοπτική μας.
Και τέλος, καλούμαστε να ζητήσουμε ο Κύριος να αναδείξει άρχοντες ικανούς να αναλάβουν τις ευθύνες του τόπου μας, την προστασία της ιστορίας μας, τον σεβασμό της πίστης και της παράδοσής μας∙ ηγέτες με φόβο Θεού, με νουν Χριστού, ανιδιοτελείς πατριώτες με ξεκάθαρη προαίρεση, πολιτική σύνεση και ηρωική βούληση, διότι τέτοιους χρειαζόμαστε, μόνο τέτοιους μπορούμε να ψηφίσουμε και τέτοιους μόνο αξίζει αυτό που ονομάζεται Ελληνική ταυτό-τητα και Ορθόδοξη συνείδηση.

PISTOS788 είπε...

Παράλληλα, η δική μας γενιά, που και αυτή φαίνεται ανίκανη να υλο-ποιήσει το Τάμα των προγόνων μας, πρέπει οπωσδήποτε να το ανανεώσει με ένα νέο Τάμα. Τώρα που πεινάμε, τώρα να κτίσουμε τον ναό του Τάματός μας.
Όπως η Ορθόδοξη Αλβανία στο κέντρο των Τιράνων αυτές τις μέρες εγκαι-νιάζει το Πνευματικό Κέντρο της πίστης της, όπως οι Σέρβοι στο Βελιγράδι, οι Ρουμάνοι στο Βουκουρέστι και οι Ρώσοι στη Μόσχα, πρόσφατα μέσα στη φτώχεια τους έκτισαν τους ναούς του Σωτήρος και των Αγίων τους, κατά μείζονα λόγο εμείς τώρα πρέπει να εκπληρώσουμε το παλιό και το σύγχρονο Τάμα μας. Αυτό αξίζει περισσότερο και από τις προσευχές μας.
Γιατί τις συνοδεύει και με έργα. Σήμερα πρέπει να δείξουμε ότι περισσότερο από το να συντηρήσουμε το σώμα μας έχουμε ανάγκη να ζωογονήσουμε την πίστη μας.
Αυτό που μας λείπει δεν είναι η υλική τροφή, αλλά η σχέση μας με το πρόσωπο του Χριστού.
Αυτό που αποτελεί τη δοκιμασία μας δεν είναι η φτω-χεια και η πείνα μας, αλλά η αποξένωση από τον Θεό και η στέρησή Του.
Σας καλώ λοιπόν όλους, αγαπητοί μου αδελφοί, όσοι συμμερίζεστε αυτή την ανάγκη, όσοι συντηρούμε ψήγματα πίστης μέσα μας, να επιρρίψου-με την ελπίδα μας «επί τον Κύριον», λιτανεύοντες και προσευχόμενοι.
Να ομολογήσουμε με συντριβή την απομάκρυνσή μας από το θέλημα του Θεού και τη διάθεση της επιστροφής μας στην αδιάψευστη ελπίδα Του∙ στα δωμάτιά μας μόνοι με δάκρυα στα μάτια, στους ναούς μας όλοι μαζί με προσευχές και ολονύκτιες δεήσεις, ενδεχομένως στους δρόμους και στις πλατείες με κεριά και λαμπάδες.
Αυτά δεν είναι άγνωστα στην ιστορία μας, είναι δοκιμασμένοι δρόμοι στη ζωή του Έθνους και της Εκκλησίας μας.
Η ελπίδα μας, αδελφοί μου, δεν βρίσκεται στις εκλογές της 17ης Ιου-νίου -εκεί ίσως βρίσκεται μέρος μόνον της ευθύνης μας.
Το σύνολο των ελπίδων μας βρίσκεται στη σημερινή εορτή της Πεντηκοστής. Γιατί στα αυτιά μας ηχεί η προτροπή του προφητάνακτος Δαβίδ: «Μη πεποίθατε επ’ άρχοντας επί υιούς ανθρώπων οις ουκ εστι σωτηρία» (Ψαλμ. ιμε 3).
Γιατί δεν πιστεύουμε σε πολιτικούς που αλλάζουν τις υποσχέσεις τους, αλλά στο Πανάγιο Πνεύμα που αλλοιώνει τους μαθητές και «πανσόφους τους αλιείς αναδεικνύει».
Όχι σε αυτούς που διχασμένοι δεν μπορούν να φτιάξουν μια κυβέρνηση, αλλά σε Αυτόν που «εις ενότητα πάντας καλεί».
Όχι στην αλαζονική σύγχυση της σύγχρονης Βαβέλ, αλλά στην καθαρότητα του θελήματος του Θεού. Όχι στις άκαρπες προσπάθειες των ηγετών αυτού του κόσμου, αλλά στην παγκαρπία του Αγίου Πνεύματος.
«Αδελφοί, στήκετε εν τη πίστει, ανδρίζεσθε, κραταιούσθε» (Α Κορ. ιστ 13)
«Ει ο Θεός μεθ’ ημών ουδείς καθ’ ημών»

Ανώνυμος είπε...

πετρος

1 Χωρις κουραγιο δεν υπαρχει δοξα.
2 Αυτα που σου περισευουν ειναι ο πλουτος σου.
3 Σε μια μαχη οταν πονας εχει σημασια τοτε εσυ τι κανεις.
4 Σε αυτους που ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ... αν ο θανατος ειναι κομματι της ζωης και οχι το τελος της ΤΟΤΕ μετα τον θανατο εχει να πεσει πολυ γελιο.
5 Αν δεν γινουμε σαν τα παιδια
ΔΗΛΑΔΗ

1 Νο αγωνας? Νο μεταλιο! Δεν γινεται αγωνας χωρις κουραγιο το βλεπω και οταν εκανα 85 χιλ με το ποδηλατο σχεδον χωρις διαλειμα η οταν πηγαινα σε αγωνα αντοχης αν δεν εχεις το κουραγιο χανετε η θεληση η ελπιδα πανε ολα! ετσι και εδω θελουμε κουραγιο.

2 Δεν μπορω να πω πως εχω χρηματα αλλα μπορω να φαω οτι θελησω η να παρω καποιο ρουχο, εχω καποια πραγματα παραπανω απο τα βασικα ειναι και αυτα πλουτος! Ζουμε σε μια κοινωνια που ο ανθρωπος μπορει να εχει τοσα πολλα και παλι ομως δεν ειναι ευχαρηστημενος ειμαι και εγω μεσα σε αυτους κατα καποιο βαθμο.

3 Στα δυσκολα φεναιτε ο ανθρωπος. Τωρα θα αποδηξουμε τι αξιζουμε, τωρα στα δυσκολα, σε συλλογικο και ατομικο επιπεδο.

4 Ειμαστε επισκεπτες εδω, οσοι δεν το πιστευουν θα το δουν αλλα θα ειναι αργα.

% Αν δεν γινουμε σαν τα παιδια ακομα το αποκρυπτογραφω ειναι και αλλα παρα πολλα που εννωσουσε. Εαν παρουμε το παιχνιδι απο ενα παιδακια αυτο θα κλαιει γιατι εχει εγωισμο ειναι δικο του δεν θελει να το δωσει αν ομως κανουμε οτι κλαιμε θα μας στο δωσει, στους μεγαλους δεν υσχυει αυτο γιατι εχουμε σκληρυνει στην καρδια. Τα παιδια συγχωρουν ευκολα και γρηγορα και το ξεχνουν οι μεγταλοι οχι, τι δουλεια εχει ενας στον παραδεισο που δεν ειναι τετοιος?

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΜΩΡΟ ΗΤΑΝ.
ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΕ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΚΑΛΟ,ΝΑ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΛΥΠΑΜΑΙ,ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑΜΑΙ!

ΜΑΘΕ ΜΕ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΔΙΚΙΟ ,ΑΛΗΘΕΙΑ
ΠΡΟΚΟΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΕΕ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΩΣΜΟΥ!

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ!

ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!

ΓΙΝΟΥ ΠΑΙΔΙ ΣΟΦΟ ,ΓΙΝΟΥ ΘΕΟΣ!

ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!
ΠΑΝΣΟΦΟ!ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

kiriakid είπε...

Οι μεταναστες πάντοτε
προς το φαι πηγαίνουν…
Το ιδιο θα έκανες και συ…
…αν τα κουκια δεν βγαίνουν

Οι μετανάστες δεν κάνουν τίποτε παραπάνω από αυτό που έκανε πάντα η ανθρωπότητα. Έχουν πορεία προς το καλύτερο, πορεία προς τη γη της επαγγελίας
προς τον παράδεισο, είτε οικονομικος είναι αυτός είτε αστυνομικός (ατιμωρησία).
Αυτό είναι κανόνας αναμφισβήτητος όπως είναι ο νομος της βαρύτητας…..

Το ερώτημα είναι εμείς τι κάνουμε σαν κράτος.
Πάντως δεν μπόρεσε ούτε η Αμερική με τα ηλεκτροφόρα καλώδια ,ούτε το Ισραήλ με το τείχος 12 μέτρων να τους σταματήσουν.

Θάρθει όμως ώρα που όλα θα ελέγχονται, μόνο που αυτός ο έλεγχος θα γυρίσει μπούμερανγκ και σε μας


Και κάτι άλλο, μην ξεχνάμε ότι κι Χριστός υπήρξε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ… από μωρό.

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΤΡΟ...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΛΩΝΟΥΝ ΣΥΧΝΑ...ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΞΕΧΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΠΑΛΙ...
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ...

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!

ΝΑ ΕΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΩΡΙΜΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

kiriakid!

ΟΜΟΡΦΗ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ...ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΜΑ...

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ...ΕΚΤΕΛΟΥΝ...ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ...

ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ Η ΑΝΟΧΗ ΔΕΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ...

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ...


Πάντως δεν μπόρεσε ούτε η Αμερική με τα ηλεκτροφόρα καλώδια ,ούτε το Ισραήλ με το τείχος 12 μέτρων να τους σταματήσουν.

Θάρθει όμως ώρα που όλα θα ελέγχονται, μόνο που αυτός ο έλεγχος θα γυρίσει μπούμερανγκ και σε μας

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΣΟΦΙΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕΝΗ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Σοκ: Ισλαμιστής αποκεφαλίζει Χριστιανό – Τυνησία (Η ΣΚΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ)

Υπέμεινε το μαρτύριό του με απίστευτη ηρεμία και έφυγε από τη ζωή με έναν τρόπο που παραπέμπει σε άλλες εποχές και τους μάρτυρες της χριστιανικής πίστης.
Κι όλα αυτά συνέβησαν το σωτήριο έτος 2012 στην Τυνησία, στη μοναδική χώρα όπου η Τουρκία του Ερντογάν διαθέτει πραγματική επιρροή.
Άραγε τι θα πει η χώρα που φιλοδοξεί να αναδειχθεί σε ηγέτιδα του μουσουλμανικού κόσμου;
Ο δήμιός του, προφανώς ανώμαλος φανατικός ισλαμιστής, οπαδός όσων αναφέρουν ότι οι «άπιστοι» πρέπει να θανατώνονται με τον πιο φριχτό τρόπο διότι αυτό είναι το θέλημα του Αλλάχ.

Και οπλισμένος με την πεποίθηση της «Θείας εντολής» έκοβε επί δύο λεπτά το κεφάλι του συνανθρώπου του φωνάζοντας «ο Θεός είναι μεγάλος» και συνέχιζε να πανηγυρίζει κρατώντας το λάφυρο στα χέρια του.
Η εκτέλεση δεν έγινε καν όπως στη Σαουδική Αραβία για παράδειγμα (σε εγκληματίες), μία και έξω… Το «αμάρτημα» που διέπραξε ήταν το ότι αλλαξοπίστησε και ασπάσθηκε τον Χριστιανισμό…
Είναι δυνατόν να υπάρχει Θεός – δυνάστης και όχι ο Θεός της αγάπης; Για να αποδώσουμε όμως τα του Καίσαρος τω Καίσαρι, θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το φρικιαστικό βίντεο μεταδόθηκε από την αιγυπτιακή τηλεόραση με τον προοδευτικό παρουσιαστή να είναι συγκλονισμένος και να αναφωνεί:
«Είναι δυνατόν να είναι αυτό το Ισλάμ;» Δυστυχώς ένα κομμάτι της ισλαμικής θρησκείας είναι…
Προβληματιστήκαμε πολύ αν θα έπρεπε να παρουσιάσουμε το συγκεκριμένο βίντεο για προφανείς λόγους.
Αποφασίσαμε να παραπέμψουμε απευθείας στη διεύθυνση όπου το εντοπίσαμε, προειδοποιώντας παράλληλα ότι το θέαμα είναι αποτρόπαιο και δεν είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ μόνο για ανηλίκους. Οι φίλοι μας δεν χρειάζεται καν να το επισκεφθούν και να το παρακολουθήσουν.
Η περιγραφή που κάναμε είναι ακριβής. Είναι όμως απίστευτο το να διαπιστώνεις την αγριότητα του ζώου που λέγεται άνθρωπος…
Ας προσέξουμε τουλάχιστον στο εσωτερικό της χώρας διότι φορείς τέτοιων ιδεών και απόψεων, όσο και να μας φαίνεται αδύνατο, υπάρχουν και στην πατρίδα μας, άρρωστα άτομα που ζουν και αναπνέουν για τον «ιερό πόλεμο» (τζιχάντ) εναντίον των «απίστων», όλων μας που επιμένουμε να πιστεύουμε και να υποστηρίζουμε ότι κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να πιστεύει τον Θεό που επιθυμεί και να γίνεται η επιλογή του απόλυτα σεβαστή.
Φανταζόμαστε ότι όλος ο χριστιανικός κόσμος, ανεξαρτήτως δόγματος, έχει μπροστά του μια περίπτωση ενός νεομάρτυρα Αγίου και είναι θέμα χρόνου η αγιοποίησή του…
Επαναλαμβάνοντας την ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για το περιεχόμενο του βίντεο, δίνουμε τη διεύθυνση που αποδεικνύει του λόγου το αληθές:
http://www.meforum.org/3256/tunisia-muslims-slaughter-christian-convert

www.defence-point.gr

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες