Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Πολλά μικρά πράγματα, από πολλούς μικρούς ανθρώπους σε πολλούς μικρούς τόπους, μπορούν να αλλάξουν το πρόσωπο του κόσμου.






Ένας αρχαίος κινέζικος θρύλος λέει ότι κάποιος μαθητής ρώτησε τον δάσκαλο του:
«Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στον Παράδεισο και στην Κόλαση;»
Ο δάσκαλος του απάντησε:
«Πολύ μικρή κι ωστόσο, έχει μεγάλες συνέπειες. Έλα να σου δείξω την Κόλαση».

Μπήκαν σε ένα δωμάτιο, όπου μια ομάδα ανθρώπων καθόταν γύρω από μια μεγάλη χύτρα με ρύζι.
Όλοι ήταν πεινασμένοι και απελπισμένοι καθένας είχε από ένα κουτάλι που το κρατούσε από την άκρη
με προσοχή κι έφτανε ως τη χύτρα. Κάθε κουτάλι, όμως, είχε τόσο μακρύ χερούλι, που δεν μπορούσαν
να το φέρουν στο στόμα.
Η απελπισία και η ταλαιπωρία ήταν φοβερή.

«Έλα» είπε ο δάσκαλος λίγο μετά. «Τώρα θα σου δείξω τον Παράδεισο».
Μπήκαν σε ένα άλλο δωμάτιο, πανομοιότυπο με το πρώτο,υπήρχε η χύτρα του ρυζιού, η ομάδα ανθρώπων,
τα ίδια μακριά κουτάλια, όμως εκεί όλοι ήταν ευτυχισμένοι και χορτάτοι.
«Δεν καταλαβαίνω» είπε ο μαθητής. «Γιατί είναι τόσο ευτυχισμένοι εδώ ενώ στο άλλο δωμάτιο είναι τόσο
δυστυχισμένοι, τη στιγμή που όλα είναι ίδια;»
«Δεν το κατάλαβες;»,
χαμογέλασε ο δάσκαλος.
«Καθώς τα κουτάλια έχουν μακριά χερούλια και δεν μπορούν να φέρνουν το φαγητό στο στόμα τους,
εδώ έμαθαν όλοι να ταΐζουν ο ένας τον άλλον...

14 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Αίσθηση της φυσικής πλέον διαφθοράς του ανθρώπου και του φρικτού πολέμου που διεξάγεται μέσα στον παλαιό της αμαρτίας άνθρωπο, όπως τον ονομάζει ο απόστολος Παύλος, είχαν και οι αρχαίοι Έλληνες και έλεγαν:

«Και μανθάνω μεν οία δραν μέλλω κακά.
θυμός δε κρείσσων των εμών βουλευμάτων».

Βλέπω και καταλαβαίνω τι κακά πρόκειται να κάνω και θέλω να τα αποφύγω, αλλά το πάθος του κακού μέσα μου είναι πιο ισχυρό από τη θέλησή μου και έτσι χάνω τις καλές μου σκέψεις και αποφάσεις, διότι αιχμαλωτίζομαι από το πάθος.

Ο Γάλλος ποιητής Ρακίνας έχει διαμορφώσει τους παραπάνω λόγους του Αποστόλου στους εξής ποιητικούς του στίχους:

«Τι πόλεμος φρικτός, Θεέ, στην ύπαρξή μου!
Δύο βρίσκω μέσα μου ανθρώπους εναντίους·
Ο ένας με ζήλο ένθεο φλογίζει την ψυχή μου.
Ανθίσταται ο άλλος στις αγίες Σου βουλές,
με κάνει να καταπατώ τις θείες εντολές».

Κάποτε ένας γέροντας μου είπε: «ψάχνετε τον Χριστό», αλλά αυτός είναι εκεί, όπου προσπαθείτε να φύγετε!
Καλημέρα Μπράδερ

ταξιδιώτισσα είπε...

ζεσταίνεται η ψυχή αυτές τις κρύες μέρες...

PISTOS788 είπε...

BornGR

«Οὐ γάρ ὅ θέλω ποιῶ ἀγαθόν, ἀλλ’ ὅ οὐ θέλω κακόν, τοῦτο πράσσω» (Ρωμ. 7,19). Καί στή συνέχεια: «Βλέπω ἕτερον νόμον ἐν τοῖς μέλεσί μου ἀντιστρατευόμενον τῷ νόμῳ τοῦ νοός μου καί αἰχμαλωτίζοντά με ἐν τῷ νόμῳ τῆς ἁμαρτίας τῷ ὄντι ἐν τοῖς μέλεσί μου. Ταλαίπωρος ἐγώ ἄνθρωπος· τίς με ῥύσεται ἐκ τοῦ σώματος τοῦ θανάτου τούτου;» (Ρωμ. 7, 23-24)

ΣΚΛΗΡΗ Η ΜΑΧΗ...ΚΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ...ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΡΟΟ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΙ,ΑΡΚΕΤΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ....
ΜΑΡΝΤΕΝ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ είπε...

Η αναρτήσεις σου έχουν πάντα κάτι ενδιαφέρον να πουν με πρωτότυπο τρόπω ! Καλή χρονιά εύχομαι , Το Φωτάκι έφτιαξε μια γλυκιά αλχημεία για την Ζωή που είναι τόσο μα τόσο Θαυμαστή και ωραία !!! στο μπλοκάκι μου που είχα να μπω καιρό . Να είσαι πάντα καλά PISTΕ 788 !

Φως Ιλαρόν

zkcome είπε...

Εμείς αγαπούμε, γιατί αυτός πρώτος μάς αγάπησε. Αν κάποιος πει: «Αγαπώ το Θεό», και τον αδελφό του τον μισεί, είναι ψεύτης. Γιατί αυτός που δεν αγαπά τον αδελφό του, που έχει δει, δε δύναται να αγαπά το Θεό, που δεν έχει δει. Και αυτήν την εντολή έχουμε από Αυτόν: όποιος αγαπά το Θεό να αγαπά και τον αδελφό του.

PISTOS788 είπε...

ΦΩΣ ΙΛΑΡΟΝ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ!

ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΝΑ ΔΩ,ΤΗΝ ΓΛΥΛΕΙΑ ΑΛΧΗΜΕΙΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΕΓΩ ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ-ΦΟΥΤΖΙ...

PISTOS788 είπε...

Ανώτατος αξιωματικός του Ναυτικού των ΗΠΑ: «Ένα αεροπλανοφόρο σημαίνει ειρήνη, δύο προετοιμασία για πόλεμο, τρία πόλεμος»


Σε συγκέντρωση δυνάμεων επίθεσης προχωρά το αμερικανικό Ναυτικό (USN) στην περιοχή του Κόλπου και της ζώνης ευθύνης του 5ου Στόλου σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές που είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα, με τρία αεροπλανοφόρα να παίρνουν θέσεις μάχης στον Κόλπο.


Όπως έγινε γνωστό το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln (CVN 72) το οποίο είναι ενταγμένο στον 7ο Στόλο, - με ζώνη ευθύνης στον Ινδικό Ωκεανό- απέπλευσε εχθές από την Ταϊλάνδη όπου βρισκόταν για 4ήμερη επίσκεψη με σκοπό να ενισχύσει τις "υπάρχουσες συμμαχικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή ευθύνης του 5ου Στόλου (Περσικός Κόλπος)" όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του αμερικανικού Ναυτικού.


Το Abraham Lincoln συνοδεύεται από το καταδρομικό κατευθυνόμενων βλημάτων Cape St. George (CG 71) κλάσης Ticonderoga εξοπλισμένο με βλήματα επιφανείας-εδάφους BGM-109 Tomahawk. Η συγκέντρωση δυνάμεων για το αμερικανικό Ναυτικό στην περιοχή είναι μεγάλη, καθώς ο κανονικός προγραμματισμός αφορά την παρουσία ενός αεροπλανοφόρου σε κάθε Στόλο, ενώ και με την άφιξη του Abraham Lincoln στην περιοχή θα υπάρχουν τρία!


Αυτό γιατί εκτός του υπάρχοντος USS John C. Stennis (CVN 74) τη Δευτέρα αφίχθη στην περιοχή ακόμη ένα αεροπλανοφόρο το USS Carl Vinson (CVN 70). Το τελευταίο συνοδεύεται από το καταδρομικό USS Bunker Hill (CG 52) επίσης της κλάσης Ticonderoga και το καταδρομικό USS Halsey (DDG 97) κλάσης Arleigh Burke.


Στο USS Carl Vinson επιχειρεί η 17η Πτέρυγα Ναυτικού (CVW 17) στην οποία περιλαμβάνονται οι Μοίρες, VFA 22 με αεροσκάφη F/A-18F Super Hornet, η VFA 113 με αεροσκάφη F/A-18E Super Hornet, η (VFA) 25 με F/A-18C, η WAQ-134 με αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου ΕΑ-6Β, η VAW-125 με αεροσκάφη έγκαιρης προειδοποίησης E-2C Hawkeye και η Μοίρα ελικοπτέρων HS-15 με SH-60F και HH-60H.


Επιπρόσθετα ακόμη ένα καταδρομικό κλάσης Arleigh Burke το USS Milius (DDG-69) απέπλευσε σήμερα από το San Diego για εξάμηνη αποστολή στην περιοχή του Κόλπου και της Αραβικής Θάλασσας. Ακόμη ένα αεροπλανοφόρο το USS Enterprise (CVN 65) το οποίο βρίσκεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, είναι άγνωστο το που πρόκειται να κατευθυνθεί, καθώς υπάρχει πλήρης σιγή από τα Ναυτικό των ΗΠΑ για την μελλοντική του ανάπτυξη. Μάλιστα η σελίδα του στο facebook έχει να ανανεωθεί από τα Χριστούγεννα.
defencenet

PISTOS788 είπε...

600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΗ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟΝ ΣΟΡΟΣ ...!!!

Συνεχίζεi το μπαράζ των καταγγελιών ο ανεξάρτητος βουλευτής Πανος Καμμενος στην ιστοσελίδα του στο Facebook για την οικογένεια Παπανδρέου.
Συγκεκριμένα αποκαλύπτει πως η τράπεζα Dexia και ο Τζόρτζ Σόρος, θησαύρισαν με την ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου για δημοψήφισμα.

Ο κ. Καμμένος αποκαλύπτει πως η εταιρεία Unigestion που πληρώνει τον Ανδρίκο Παπανδρέου, είναι εκείνη που διαχειρίζεται την τράπεζα Dexia και δισεκατομμύρια ευρώ σε συνάλλαγμα.

Ο βουλευτής προχωρά ένα βήμα παραπέρα και δηλώνει πως η ανακοίνωση του δημοψηφίσματος από τον Γιώργο Παπανδρέου, χάρισε στον μεγαλοεπενδυτή Τζόρτζ Σόρος 600 δισ. ευρώ. Το θέμα είναι πότε επιτέλους θα ελεγχθούν οι καταγγελίες αυτές οι οποίες αν αληθεύουν, θέλουμε να δούμε πως θα πείσουν τον κόσμο να συνεχίσει να πληρώνει παρανοικούς φόρους και να δέχεται να του παίρνουν το σπίτι με σκυμμένο το κεφάλι.

PISTOS788 είπε...

Καθηγητής Πανεπιστημίου και πυρηνικός επιστήμονας σκοτώθηκε, όταν εξερράγη βόμβα που είχε τοποθετηθεί στο αυτοκίνητό του από οδηγό μοτοσικλέτας στην Τεχεράνη. Δύο άνθρωποι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα που προσέγγισε το αυτοκίνητο του Ιρανού επιστήμονα. Ο ένας τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο.

Ο Ιρανός επιστήμονας εργαζόταν στον σταθμό εμπλουτισμού ουρανίου της Νατάνζ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Mehr. Ο αντικυβερνήτης της Τεχεράνης δήλωσε ότι το Ισραήλ βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του καθηγητή πανεπιστημίου στην Τεχεράνη και ότι στόχος της είναι η όξυνση της κατάστασης και η διατάραξη των εκλογών στο Ιράν, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Fars.

Η επίθεση θυμίζει αρκετά τις επιθέσεις κατά πυρηνικών επιστημόνων στο Ιράν πριν από ένα περίπου χρόνο. «Η βόμβα ήταν μαγνητική, όμοια με εκείνες που χρησιμοποιήθηκαν για τη δολοφονία των επιστημόνων (πριν από έναν χρόνο στην Τεχεράνη) και είναι έργο των σιωνιστών (Ισραηλινών)» δήλωσε ο αντικυβερνήτης Σαφαράλι Μπαράτλου.

Για τις δολοφονίες Ιρανών επιστημόνων το 2010, το Ιράν είχε ρίξει το φταίξιμο στις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Και οι δύο χώρες αρνούνται τις κατηγορίες.

Ανώνυμος είπε...

Και ο βράχος που στέκεται στην κορφή στο πανύψηλο βουνό,
μήπως είναι πιο σπουδαίος από τον πιο χαμηλό?
Αν θέλεις να βρείς την αξια σου τον δρόμο του θεού,
μην κοιτάζεις μέσα απ τα ματια σου,
να κοιτάς μοναχα,
μέσα απ τα ματια τ' ουρανού.

Η λίμνη που έχει χρυσά φλουριά τι αξίζει χωρίς νερό?
και το πρόβατο που χάθηκε γυρεύει πάντα τον βοσκό.
αν ότι έφτιαξες καταστράφηκε δεν τελειώνει κι η ζωή,
καιρός να ξεκινήσεις άλλη μια καινούρια αρχή.
μα πως το μετράς? τι αξίζει κανεις, πιο μέτρο να ναι αυτό,
τα λεφτά κοιτάς η την καρδια μετράς,
να κοιτάς μοναχα να κοιτάς μοναχα καρδια και νου,
να κοιτάς με τα ματια τ΄ ουρανού.
και μάθε λοιπόν να μοιράζεσαι την αξια της ζωής,
αγάπη όταν νιώσεις όλα τ' αλλα θα τα βρείς......................................................
(Ο Πριγκιπάς της Αιγύπτου)


Καλό βράδυ!!!
Κατερίνα

PISTOS788 είπε...

Κατερίνα

να κοιτάς μοναχα να κοιτάς μοναχα καρδια και νου,
να κοιτάς με τα ματια τ΄ ουρανού.
και μάθε λοιπόν να μοιράζεσαι την αξια της ζωής,
αγάπη όταν νιώσεις όλα τ' αλλα θα τα βρείς......................................................

ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!!!

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ,ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ...ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ...

PISTOS788 είπε...

Μετά την Επιστολή Συμπαράστασης της Ιεράς Κοινότητας του Αγίου Όρους υπέρ του γέροντα Εφραίμ και της Μονής Βατοπαιδίου σύσσωμο όλο το Άγιο Όρος υπογράφει δήλωση διαμαρτυρίας και συμπαραστάσεως στον Ηγούμενο Εφραίμ.

Το κείμενο έχει ως εξής:

Στις 10/23.12.2011 ελήφθη μία δικαστική απόφαση από το Συμβούλιο Εφετών που δεν έχει προηγούμενο.

Η απόφαση προφυλακίσεως του Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου Αρχιμανδρίτου Εφραίμ συγκλόνισε την πλειονότητα των Αγιορειτών πατέρων, όλο τον μοναχικό κόσμο και τους πιστούς ανά το πανελλήνιο.

Μάλιστα η εσπευσμένη ανακοίνωση της προ των μεγάλων εορτών αποτελεί πλήγμα ιδιαίτερης σημασίας και κλονίζει την σοβαρότητα και το κύρος του δικαστικού σώματος.

Δεν θέλουμε, αλλά αναγκαζόμαστε να πιστεύσουμε ότι υπήρξαν αφόρητες πολιτικές πιέσεις, που υπηρετούν πολιτικά συμφέροντα.

Είναι κρίμα, είναι άδικο και αναχρονιστικό, ακόμη και σήμερα η δικαστική εξουσία να ποδηγετείται και να επηρεάζεται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Είναι ανεπίτρεπτο και ακατανόητο να λέγεται ότι είναι επικίνδυνος για φυγή στο εξωτερικό και για διάπραξη περαιτέρω κακουργηματικών πράξεων.

Πλήθος έγκυρων νομικών και δικαστών απορούν και θεωρούν τουλάχιστον απαράδεκτη την απόφαση αυτή.

Πως είναι δυνατόν να το χωρέσει κοινός νους ότι όλοι όσοι σχετίζονται με την υπόθεση Βατοπεδίου η απηλλάγησαν η δεν προφυλακίστηκαν, ενώ όλο το βάρος πέφτει στον Γέροντα με το αφελές συμπέρασμα ότι είναι ύποπτος για συνέχιση διαπράξεως εγκλημάτων; Ποιός μπορεί να το πιστεύσει αυτό;

Οι κύριοι υπαίτιοι, που έφεραν σε αυτό το κατάντημα την πατρίδα μας, νομίζουν ότι έτσι φέρνουν την κάθαρση και την αποκατάσταση;

Όμως οι ημέρες αυτές των εορτών μας προτρέπουν να μετατρέψουμε την λύπη μας σε προσευχή θερμή και διαρκή και να μην εμπιστευόμαστε στους άρχοντες, αλλά στον εν φάτνη ανακλιθέντα Ιησού Χριστό.

Ο Γεννηθείς Χριστός θα ενισχύει τον σεβαστό και αγαπητό Καθηγούμενο Εφραίμ, ο οποίος έφυγε από τον κόσμο για το Άγιον Όρος από αγάπη στον Θεό και ποτέ δεν διανοήθηκε ν’ αναχωρήσει από τη χώρα, τότε που εύκολα μπορούσε.

Τον περιβάλλουμε με την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό, την εν Χριστώ αγάπη και την αμέριστη συμπαράσταση για το ξεπέρασμα και αυτής της δοκιμασίας.

Η απόφαση αυτή αποτελεί πόλεμο και διάθεση κακοπροαίρετης μεταχειρίσεως της Εκκλησίας, του μοναχισμού, του Αγίου Όρους, της Μονής Βατοπεδίου και του ιδίου.

Η αδελφότητα της Μονής αρραγής συνεχίζει απτόητη τον πνευματικό της αγώνα και δέεται ολόθερμα για τον πνευματικό της πατέρα.

Θα υπομείνει γενναία και τον πειρασμό αυτόν και θα ευλογηθεί πλούσια από τον Κύριο.

Σήμερα είναι μία φιλόπονη και φίλεργη αδελφότητα με περισσότερους από εκατό μοναχούς.

Πιστή στους μοναχικούς θεσμούς, στις νουθεσίες Γερόντων, στον Εσωτερικό Κανονισμό της μονής και στον Καταστατικό χάρτη του Αγίου Όρους, θα εξέλθει της παρούσης κρίσεως δυνατώτερη και ωριμώτερη.

Ορισμένοι πατέρες λέγουν πως η παρούσα προφυλάκιση, η οποία δεν έπεισε κανένα για την αναγκαιότητά της, είναι μία ένταση στην από καιρό πνευματική κρίση του τόπου μας, η οποία έφερε και την οικονομική κρίση.

Η σιωπή των ταγών για μία ακόμη φορά ανησυχεί. Υπογράφουμε πιστεύοντας πως θα υπάρξει ανάνηψη και τον τελευταίο λόγο θα πει ο Θεός.

Το λυπηρό αυτό γεγονός δεν μπορεί να στερήσει τη χαρά των Χριστουγέννων, μας οδηγεί όμως σε βαθειά περίσκεψη για το μέλλον μας, για την πορεία του έθνους μας.

Το άδικο ποτέ δεν ευλογείται. Ο πνευματικός νόμος λειτουργεί ανεμπόδιστα και όποιος συνεργεί στην αδικία θα λάβει τον δικό του «μισθό».

Ακολουθούν υπογραφές πέραν των διακοσίων Αγιορειτών Γερόντων μετά των συνοδειών τους.

πηγή:vatopaidi

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες