Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΝΥΧΤΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ.

Η ώρα της καταστροφής είναι κοινή μοίρα των ανθρώπων. Κάποτε θα βρεθείς πάνω από τον γκρεμό σου – είτε μικρόν είτε μεγάλον. Οι άνθρωποι που είναι γύρω σου θ’ απλώσουν τα χέρια τους. Μερικοί θα σου πουν. “Μη αδελφέ μας, θα πέσεις”. Άλλοι δεν θα σου πουν τίποτα. Κι άλλοι θα σε σπρώξουν.
Σ. ΠΑΤΑΤΖΗΣ

Ο εαυτός βρίσκεται στο σκοτάδι γιατί τυφλώνεται από ένα Φως μεγαλύτερο από εκείνο που μπορεί ν’ ανεχθεί. Όσο καθαρότερο είναι το Φως τόσο περισσότερο τυφλώνει τα μάτια της κουκουβάγιας, κι όσο εντονότερες είναι οι ηλιακές αχτίδες τόσο περισσότερο τυφλώνουν τα οπτικά όργανα, τα παραλύει εξαιτίας της αδυναμίας τους, αποστερώντας τα από τη δύναμη της όρασης.
Έτσι και το Θείο Φως της ενατένισης, όταν προσκρούει πάνω σε μια ψυχή που δεν είναι ακόμη τέλεια φωτισμένη, προκαλεί πνευματικό σκοτάδι, όχι μόνο γιατί ξεπερνά τη δύναμή της αλλά γιατί την τυφλώνει και την αποστερεί από τις φυσικές της αντιλήψεις…… Όπως τα μάτια που είναι εξασθενημένα και θολά από τα δάκρυα, πονούν όταν το διαυγές φως πέσει πάνω τους, έτσι και η ψυχή, επειδή είναι ακάθαρτη, υποφέρει εξαιρετικά όταν το Θείο Φως λάμπει πραγματικά πάνω της.
Κι όταν οι αχτίδες αυτού του καθαρού φωτός λάμπουν πάνω στην ψυχή, για να εξαλείψουν τα μιάσματα, η ψυχή νιώθει πως είναι τόσο ακάθαρτη και άθλια ώστε μοιάζει σαν να έχει ταχθεί ο Ίδιος ο θεός ενάντιά της, κι αυτή ενάντια στο θεό… θαυμάσια αλλά και θλιβερή εικόνα! Τόσο μεγάλη είναι η αδυναμία και η ρυπαρότητα της ψυχής, ώστε το χέρι του θεού, που είναι τόσο απαλό και ευγενικό, το νιώθει σαν βαρύ και καταθλιπτικό, μολονότι δεν την πιέζει, ούτε πέφτει πάνω της, αλλά απλώς την αγγίζει, και αγγίζει την ψυχή ευσπλαχνικά.
Άγιος Ιωάννης του Σταυρού
Όταν η διαδικασία της μεταμόρφωσης φτάσει στο αποκορύφωμά της, στο τελικό και αποφασιστικό της στάδιο, σημαδεύεται κατά διαστήματα από μια περίοδο έντονης οδύνης και εσώτερης συσκότισης, που ονομάστηκε από τους Χριστιανούς μυστικιστές «η σκοτεινή νύχτα της ψυχής».
"Έχεις τα πινέλα, έχεις τις μπογιές, ζωγράφισε τον παράδεισο και μπες μέσα."
Νίκος Καζαντζάκης

9 σχόλια:

PISTOS 788 είπε...

Η Δευτέρα, όντως, θα είναι μια άλλη μέρα: Η ημέρα "Χ"...

Τελικά, αν ακούστηκε μια μεγάλη αλήθεια αυτές τις ημέρες, ήταν αυτή που ξεστόμισε ο υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος: «Η Δευτέρα θα είναι μία άλλη μέρα». Απλά μπέρδεψε τις Δευτέρες: Πρόκειται για την ερχόμενη Δευτέρα και όχι για την χθεσινή σκουπιδο-Δευτέρα.
Γιατί την ερχόμενη Κυριακή είτε έχουν ληφθεί αποφάσεις, είτε οι Γερμανοί έχουν σαμποτάρει για άλλη μια φορά την λύση εκμεταλλευόμενοι την ενδοτικότητα και το σκύψιμο κεφαλιού της ελληνικής κυβέρνησης (που πλέον εκτελεί χωρίς να ζητάει - «απλό μεταφραστή των απαιτήσεων της τρόικας» χαρακτήρισε τον Ε.Βενιζέλο συνάδελφός του υπουργός) και το «ευρωμπάχαλο», πραγματικά η Δευτέρα θα είναι μία άλλη μέρα.

Χρεοκοπία και χάος είναι δύο λέξεις που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τις εξελίξεις από την ερχόμενη εβδομάδα. Και οι δύο λέξεις ξεκινούν από το γράμμα "Χ" που παγκοσμίως σημαίνει το άγνωστο...

Τα ψέματα πλέον έχουν τελειώσει για όλους: Για την κυβέρνηση που υπέγραψε το Μνημόνιο χωρίς να ξέρει τι υπογράφει και έφερε ένα εθνικό νόμο-Φραγκενστάιν στην πλάτη του ελληνικού λαού (είναι συγκλονιστικές οι αφηγήσεις των υπουργών της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ στο κυριακάτικο «ΒΗΜΑ» για τις συνθήκες υπογραφής του Μνημονίου).

Για τους άπληστους τραπεζίτες που ήπιαν (θα μας επιτρέψετε την αγοραία έκφραση) «με το μπουρί της σόμπας» το αίμα των Ελλήνων πολιτών για να γίνουν οι ίδιοι πλουσιότεροι και η χώρα φτωχότερη.

Για τους συνδικαλιστές που τρέφονταν όπως ο Μινώταυρος από τις θυσίες των κυβερνήσεων - κυρίως του ΠΑΣΟΚ αυτοί τους εξέθρεψαν και οι άλλοι τους ανέχθηκαν- για να τους έχουν «ήρεμους», ξεχνώντας ότι ο συνδικαλισμός υπάρχει για να προστατεύεται ο εργαζόμενος από την εργοδοτική αυθαιρεσία και όχι για να ζει μία κάστα συνδικαλιστών (δεν λέμε εργαζομένων γιατί απλά δεν εργάζονταν) σε βάρος του κοινωνικού συνόλου.

Τώρα η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ πολεμά το τέρας που η ίδια εξέθρεψε. Κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι η συντριπτική πλειοψηφία των απεργών. Ούτε σταγόνα λύπησης για την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, αλλά και για τους συνδικαλιστές που ξεδοντιάζονται. Το πρόβλημα είναι καθαρά εσωτερικό τους. Λύπηση για την χώρα; Η κάθε χώρα και ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που της/του αξίζουν. Πρέπει να περάσουμε όλοι από το καθαρτήριο και μετά να δούμε τι θα κάνουμε.

PISTOS 788 είπε...

Και τέλος, τελείωσαν τα ψέματα για τον ίδιο τον Έλληνα πολίτη, ο οποίος όμως φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη, γιατί επέμενε να εκλέγει κυβερνήσεις είτε «με την καρδιά και όχι με το μυαλό», επιτρέποντας να άγεται και να φέρεται από λαοπλάνους, όπως ο Α. Παπανδρέου (μην ξεχνάμε ότι η χώρα πτώχευσε το 1989 και από τότε όλοι οι υπόλοιποι διαχειρίζονταν μία πτώχευση), είτε γιατί τον συνέφερε αυτή η πελατειακή σχέση κυβερνήσεων-πολιτών.

Ακόμα και για την άρνηση καταβολής φόρων και για την διαφθορά υπάρχει μία δικαιολογία: Τους προέτρεπαν οι κυβερνήσεις είτε με την αποδοχή «δώρων», είτε με την σιωπηρή αποδοχή μη καταβολής των φόρων. Αλλά όχι για τις επιλογές τους στην κάλπη. Όταν το 1981 όλοι οι νοήμονες φώναζαν "πού θα τα βρει για να τα κάνει όλα αυτά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ; Θέλει τρεις Προϋπολογισμούς" κανείς από την πλειοψηφία δεν άκουγε. Ακόμα και το υγιές τμήμα των πολιτών έχει ευθύνες: Δεν αντιστάθηκαν.

Για τις κυβερνήσεις της Ν.Δ. από το 1980 και μετά, τι να πούμε; Ουδέποτε η φεουδαρχία και η «κολλεγιοκρατία» έφεραν ευημερία σε μία χώρα.

Βασικό πρόβλημα της παράταξης αυτής είναι η παντελής αδυναμία παραγωγής πολιτικής και εθνικού οράματος, αποτέλεσμα της έλλειψης πολιτικών διεργασιών στο εσωτερικό του κόμματος, όπου η φυσική κληρονομικότητα καθόριζε τις πολιτικές εξελίξεις. Στο τέλος κατέληξαν σε «μία από τα ίδια» με τον πολιτικό τους αντίπαλο.

Και το τραγικότερο όλων είναι ότι πλην ελάχιστων φωτεινών εξαιρέσεων – και στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν αυτές οι "ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις" – εξακολουθούν να είναι «μία από τα ίδια» και τώρα.

Εν πάση περιπτώσει «τέλειωσε η μουσική, πέρασε η γιορτή» (“finito la musica, passato la fiesta”).

PISTOS 788 είπε...

Από την ερχόμενη Δευτέρα έρχονται εξελίξεις. Δραματικές εξελίξεις. Το τραπεζικό σύστημα καταρρέει. Σε λίγο θα περάσει στα χέρια των δανειστών μας (ήδη ακούγεται έντονα ότι αν το «κούρεμα» είναι πάνω από 35%, τίθεται εν αμφιβόλω η συγχώνευση Alpha-Eurobank).

Είτε αποφασιστεί το «κούρεμα» είτε όχι, είτε δοθεί η 6η δόση είτε όχι, το χρήμα που θα είναι διαθέσιμο δεν φτάνει. Αν υπάρξει και επίσημα πιστωτικό γεγονός, ουαί σε αυτούς που «έχουν λαμβάνειν» από δάνεια, επιταγές κλπ.

Το πιστωτικό γεγονός, η πτώχευση της χώρας είναι «ανωτέρα βία» και με την επίκληση «ανωτέρας βίας» ο οποιοσδήποτε χρωστά μπορεί να αρνηθεί να πληρώσει. Αυτό δεν το έχει σκεφτεί κανένας, αλλά είναι 100% πραγματικότητα.

Όταν η χώρα έχει χρεοκοπήσει και κηρύσσει στάση πληρωμών, στο εσωτερικό της χρεοκοπημένης χώρας όλες οι οικονομικές υποχρεώσεις, ακόμα και μεταξύ ιδιωτών, τίθενται νόμιμα υπό αίρεση…

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

BornGR είπε...

En τη δικαιοσύνη σου εξάξεις εκ θλίψεως την ψυχήν μου και εν τω ελέει σου εξολοθρεύσεις τους εχθρούς μου και απολείς πάντας τους θλίβοντας την ψυχήν μου, ότι εγώ δούλος σου ειμί.

Χ=Άγνωστος παράγοντας ή .....μεταβλητή....

Θέλω νὰ χτίσω ἕνα σπιτάκι

Θέλω νὰ χτίσω ἕνα σπιτάκι
στὴ μοναξιὰ καὶ στὴ σιωπή.
Ξέρω μιὰ πράσινη ραχούλα...
Δὲ θὰ τὸ χτίσω ἐκεῖ.

Ξέρω στὴ χώρα τὴ μεγάλη
τὸν πλούσιο δρόμο τὸν πλατύ,
μὲ τὰ παλάτια καὶ τοὺς κήπους...
Δὲ θὰ τὸ χτίσω ἐκεῖ.

Ξέρω τὸ πρόσχαρο ἀκρογιάλι,
ὅλο τὸ κῦμα τὸ φιλεῖ,
κρινόσπαρτη εἶναι ἡ ἀμμουδιά του...
Δὲ θὰ τὸ χτίσω ἐκεῖ.

Ἀτέλειωτη τραβάει μιὰ στράτα,
σκίζει μιὰ χέρσα ἁπλοχωριά,
σκληρὰ τὴ δέρνει τὸ ἀγριοκαίρι
κι ὁ λίβας τὴ χτυπᾶ.

Μιὰ στράτα χιλιοπατημένη,
τὸν καβαλλάρη νηστικό,
τὸν πεζοδρόμο διψασμένο
θάφτει στὸν κουρνιαχτό.

Ἐκεῖ τὸ σπίτι μου θὰ χτίσω
μὲ μιὰ βρυσούλα στὴν αὐλή,
πάντα ἡ γωνιά του θὰ καπνίζει
κι ἡ θύρα του θἆναι ἀνοιχτή
Κωστὴς Παλαμᾶς
Καλό βράδυ Αδερφέ μου....εμείς τσαγκαροδευτέρα!!!!!

zkcome είπε...

ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΒΗΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΩΝ ΑΠΟΚΤΕΙΝΟΝΤΩΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΝ ΔΕ ΨΥΧΗΝ ΜΗ ΔΥΝΑΜΕΝΩΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΕΙΝΩΣΙ, ΦΟΒΗΘΗΤΕ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΔΥΝΑΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΨΥΧΗΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΛΕΣΗ ΕΝ ΤΗ ΓΕΕΝΝΗ.

Ανώνυμος είπε...

Peter


Ο φωτογραφος επρεπε να ελεγε πειτε ολοι δυνατα τουρτααα,θα βγαινανε ολοι χαμογελαστοι χαχα.Τυχεροι οι σκυλοι δεν παθαινουν εγκαυματα απο τον ηλιο.


Ο ανθρωπος τινει να βρισκει το κακο στους αλλους και να μην βλεπει αυτο που κανει η που δεν κανει ενω θα επρεπε να κανει,ασχολειτε με διαφορα πραγματα ειναι συνεχεια απασχολημενος ετσι δεν εχει χρονο να 1δει τον εαυτο του,να 2πολεμησει τους δαιμονες του.Να δει τον εαυτο του εννοω να μελετηση τον εαυτο του επειδει θα πρεπει να τον ενδιαφερει αυτο το πραγμα ετσι θα αποχτησει αυτογνωσια,μια ικανοτητα που την ειχαν οι αγιοι,ετσι διωρθωναν συνεχεια τον εαυτο τους. Να πολεμησει τους δαιμονες του εννοω να πολεμα τα παθοι και τα λαθοι του θυμος εκδυκηση ζηλια εγωισμος μνησικακια κτλ. Αν δεν προσπαθει να τα κανει αυτα και επισης δεν προσευχετε τοτε δεν ερχονται αρετες και βελτιωσεις παρα μονο βελτιωσης στο επιπεδο γνωσης και βλεπει θολα γιατι βλεπει τα πραγματα μεσα απο τα λαθοι του.Ετσι λεμε ανθρωπος ειμαι εκανα λαθος.Ετσι το σκοταδι συνεχιζει να υπαρχει και οταν ερθει το φως... την συνεχεια την λεει η 2 παραγραφος του θεματος.

PISTOS 788 είπε...

BornGR

ΑΛΛΗ ΟΙΚΙΑ ΕΠΙΠΟΘΟΥΜΕ....ΑΝΩΘΕΝ....

ΠΟΤΕ;ΤΑΞΙΔΙ;

PISTOS 788 είπε...

zkcome

Απ’ όλα τα πράματα του κόσμου το πιο αλλόκοτο πράμα είναι ο άνθρωπος. Κανένας δεν ξέρει, πόσες δυνάμεις και πόσους κόσμους, πόσον ουρανό και πόση κόλαση κρύβει μέσα του. Αρκεί ναρθεί η περίσταση. Και τότε ξεγιεννέται από το ληστή ο άγιος κι από τον μωρό ο σοφός.
Ι. Μ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

ΥΓ.ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ...ΜΠΑΙΝΕΙ...

PISTOS 788 είπε...

Peter

ΕΝΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΠΕΤΕΡ...
ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΕΡ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (4) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (53) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (57) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (1) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (51) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (1) ΤΟΓΙΟ; (17) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.