Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...

ΑΥΤΟΙ...ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ.ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΝΑ-ΝΟΗΜΟΝ ΡΟΜΠΟΤ-ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ.
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ,ΚΑΘΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ.
ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΥΣ;ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ;ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ,ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΞΗΜΕΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ;




ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ-ΣΚΕΨΟΥ ΤΑ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΔΙΔΑΞΩ-
ΕΡΜΗΣ-ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑΞΕ ΟΨΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΟΙΞΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΟΡΑΜΑ,ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΦΩΣ,ΕΝΑ ΓΑΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΦΩΣ.ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ.
ΚΙ'ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ,ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΕΡΙΑ.ΚΙ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ.ΥΣΤΕΡΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΥΓΡΟ,ΑΝΕΙΠΩΤΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΝΑΔΙΝΕ ΚΑΠΝΟ,ΣΑΝ ΝΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΕΝΑΣ ΑΠΕΡΙΓΡΑΠΤΑ ΘΡΗΝΗΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ....
....ΚΑΙ ΤΟΤΕ Ο ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ-ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ;ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥ ΑΠΟΚΡΙΘΗΚΑ-ΚΑΤΑΛΑΒΑ-
-ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΟΝ-ΠΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΙΜΑΝΔΡΗΣ-

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΕΣ ΛΕΞΑΡΙΘΜΟΙ
Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΝ Ε=2013
Η ΙΕΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΙΣ ΟΜΑΔΟΣ ΕΨΙΛΟΝ=2013

11 σχόλια:

zkcome είπε...

«Όταν λοιπόν δείτε το βδέλυγμα της ερημώσεως, που ειπώθηκε μέσω του Δανιήλ του προφήτη, να έχει σταθεί σε τόπο άγιο - ο αναγνώστης ας εννοήσει - τότε όσοι είναι στην Ιουδαία ας φεύγουν στα όρη, όποιος είναι πάνω στο δώμα ας μην κατεβεί, για να πάρει τα πράγματα από την οικία του. Και όποιος είναι στον αγρό ας μην επιστρέψει πίσω, για να πάρει το πανωφόρι του. Αλίμονο όμως σε όσες έχουν παιδιά στην κοιλιά και σε όσες θηλάζουν εκείνες τις ημέρες. Προσεύχεστε μάλιστα να μη γίνει η φυγή σας το χειμώνα μήτε το Σάββατο. Γιατί θα γίνει τότε θλίψη μεγάλη, τέτοια που δεν έχει γίνει από την αρχή του κόσμου ως τώρα, ούτε θα γίνει ξανά. Και αν δε συντομεύονταν οι ημέρες εκείνες, δε θα σωζόταν καμιά σάρκα. Για τους εκλεκτούς, όμως, θα συντομευτούν οι ημέρες εκείνες. Τότε, αν κάποιος σας πει: "Ιδού, εδώ ο Χριστός" ή "εδώ", μην το πιστέψετε. Γιατί θα εγερθούν ψευδόχριστοι και ψευδοπροφήτες και θα δώσουν σημεία μεγάλα και τέρατα, ώστε να πλανήσουν, αν είναι δυνατό, και τους εκλεκτούς. Ιδού, σας τα έχω προειπεί. Αν λοιπόν σας πουν: "Ιδού, στην έρημο είναι", μην εξέλθετε. "Ιδού, στα απόμερα δωμάτια", μην το πιστέψετε. Γιατί όπως ακριβώς η αστραπή εξέρχεται από τα ανατολικά και φαίνεται ως τα δυτικά, έτσι θα είναι η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

έλαβα ένα sms σήμερα, απο έναν αδερφό και όχι τυχαία φαντάζομαι!
"Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΝΗΦΑΛΙΟΥ ΕΚΣΤΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ + ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ + ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΑΥΤΩΝ.
ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΦΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΧΑΡΙΝ...
Ελλήνων Αφύπνιση, Ελλήνων Ανδρεία γιατί όλος ο πλούτος μας είναι παρακαταθήκη και οφείλουμε να τον μεταλαμπαδεύσουμε ως καλοί θεματοφύλακες στους επόμενους!
Είσαι μόνιμος, στα εντός Θέματος Αδερφέ Μου
Έχεις τους χαιρετισμούς της δική μου κοινωνίας! ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ

PISTOS788 είπε...

zkcome

Γιατί όπως ακριβώς η αστραπή εξέρχεται από τα ανατολικά και φαίνεται ως τα δυτικά, έτσι θα είναι η παρουσία του Υιού του ανθρώπου.
ΑΚΡΙΒΩΣ....

ΤΟΓΙΟ ΜΠΡΑΔΕΡ....ΤΟΓΙΟ....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

"Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΝΗΦΑΛΙΟΥ ΕΚΣΤΑΣΕΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ + ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ + ΝΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΑΥΤΩΝ.
ΤΟΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑ ΦΥΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΧΑΡΙΝ...

ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΖΚ+Ε

PISTOS788 είπε...

Απολύουν, κόβουν μισθούς & συντάξεις, οδηγούν στην εξαθλίωση το Έθνος. Η κυβέρνηση εκδικείται ειδικά τους στρατιωτικούς, τους αστυνομικούς, τους πολύτεκνους για τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα.

Μέτρα εξόντωσης για εργαζόμενους και συνταξιούχους του Δημοσίου, καθώς και για όλους τους φορολογούμενους, αποφάσισε σήμερα η Κυβερνητική Επιτροπή. Με αυτά τα μέτρα που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την εργασιακή εφεδρο-απόλυση 30.000 υπαλλήλων, περικοπές συντάξεων και χρονική επέκταση στην επιβολή του ειδικού τέλους ακινήτων μέχρι το 2014, πρακτικά μπαίνει η ταφόπλακα στην ελληνική οικονομία.

Η κυβέρνηση εκδικείται ειδικά τους στρατιωτικούς, τους αστυνομικούς, τους πολύτεκνους για τις υπηρεσίες τους στην πατρίδα, κόβοντας σε όσους είναι κάτω των 55 ετών την σύνταξη κατά 40%. Πώς τον ελεγαν εκείνο τον τίτλο βιβλίου; "Θα φτύσω στους τάφους σας"; Ε, ίσως είναι η μόνη απάντηση που τους αξίζει!

Στάση πληρωμών στο εξωτερικό και αλλαγή νομίσματος, δείχνει να είναι η μόνη λύση, πλέον.

Όπως αποφάσισε η κυβέρνηση Παπανδρέου πριν από λίγο:

- Σε εργασιακή εφεδρεία θα τεθούν 30.000 δημόσιοι υπάλληλοι εντός του 2011

- Οι κύριες συντάξεις άνω των 1.200 ευρώ θα περικοπούν κατά 20%

- Ακόμη μεγαλύτερη θα είναι η μείωση σε όσους έχουν συνταξιοδοτηθεί πριν από την ηλικία των 55 ετών, δηλαδή στρατιωτικοί, αστυνομικοί, πολύτεκνοι. Συγκεκριμένα, προβλέπεται μείωση 40% για το τμήμα της σύνταξης που ξεπερνά τα 1.000 ευρώ και μέχρι οι συνταξιούχοι να φτάσουν στην ηλικία των 55 ετών

- Η εξίσωση της φορολογίας στο πετρέλαιο θέρμανσης και στο πετρέλαιο κίνησης αναβάλλεται για το επόμενο έτος

- Το αφορολόγητο όριο μειώνεται στις 5.000 ευρώ, ενώ διατυπώθηκε πρόταση για μείωση στις 6.000 ευρώ

- Το ειδικό τέλος ακινήτων που επιβλήθηκε φέτος, θα εισπράττεται με χρονικό ορίζοντα το 2014

- Το νέο μισθολόγιο-βαθμολόγιο στο Δημόσιο θα είναι ενιαίο για το σύνολο των δημόσιων υπαλλήλων

- Επισπεύδονται οι αποκρατικοποιήσεις και η απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων.

PISTOS788 είπε...

STRATFOR: "Δεν αποκλείεται πλήγμα από Ελλάδα κατά της Τουρκίας"

Μια ανάλυση που δημιουργεί πολλά ερωτήματα και δεν αποκλείει πρώτο ελληνικό στρατιωτικό πλήγμα στην Τουρκία σε περίπτωση που η Τουρκία επιμείνει να στείλει σκάφη της στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ή ενοχλήσει την γεώτρηση της Κύπρου, δημοσιεύει το κέντρο στρατηγικών μελετών STRATFOR -http://www.stratfor.com/regions - (με τεράστια επιρροή στην Ουάσιγκτον και το ....
Πεντάγωνο), το οποίο στελεχώνεται από πρώην στελέχη της CIA, του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ κλπ.Στην ανάλυση αναφέρεται ότι «Μπορεί η Ελλάδα να είναι απασχολημένη με την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης αν όμως η Τουρκία επιμείνει και στείλει πολεμικά πλοία να συνοδεύσουν ερευνητικά σκάφη για τη διενέργεια δικών της ερευνών σε «αμφισβητούμενα» (disputed) ύδατα στην ελληνική υφαλοκρηπίδα ή την κυπριακή ΑΟΖ, τότε η ελληνική κυβέρνηση ίσως μπει στον πειρασμό να επιχειρήσει τη συσπείρωση του λαού της, οπότε μια σύγκρουση με την Τουρκία δεν προβάλει και ως μια τόσο κακή ιδέα»!
Αν το έλεγε οποιοσδήποτε άλλος θα ακουγόταν τουλάχιστον εκτός τόπου και χρόνου για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στην ελληνική πολιτική σκηνή, αλλά το STRATFO δεν είναι τυχαίος φορέας στρατηγικών αναλύσεων. Είναι γεγονός ότι σε όλες τις Πτέρυγες Μάχης της Π.Α. επικρατεί εδώ και είκοσι ημέρες επιχειρησιακός οργασμός (το STRATFOR, έχει εκφράσει στο παρελθόν το … δέος του για τις δυνατότητες της Π.Α.), αλλά μπορεί κανείς να φανταστεί τη νυν πολιτική ηγεσία να διατάσσει κάτι τέτοιο;
Πάντως στην ίδια ανάλυση σημειώνετια ότι Τουρκία το έχει παρακάνει και χρησιμοποιεί «σκληρή ρητορική η οποία όμως στερείται ουσίας: Εναντίον του Ισραήλ, με θετικά γι’ αυτήν αποτελέσματα σε επίπεδο δημόσιας εικόνας και επικοινωνιακής διείσδυσης στον αραβικό κόσμο, με σημαντικές όμως απώλειες στον τομέα της αξιοπιστίας, αφού όπως αναφέρεται στην ανάλυση, δεν φαίνονται οι Τούρκοι να είναι διατεθειμένοι να υλοποιήσουν τις απειλές τους για την αποστολή πολεμικών πλοίων που θα συνοδεύσουν έναν νέο «στόλο ελευθερίας» για τη Γάζα. Κάτι που έχει σημειώσει ήδη το defencenet.gr.
«Όντως οι ΗΠΑ είχαν μείνει εξαιρετικά σιωπηλές (extremely quiet) αν κυβερνητικοί αξιωματούχοι των ΗΠΑ έστειλαν ειδικά προς την Τουρκία αρνητικά μηνύματα». Με αυτό το σκεπτικό το STRATFOR προβλέπει ένταση στις σχέσεις ΗΠΑ-Τουρκίας το προσεχές διάστημα.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

PISTOS788 είπε...

ΤΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

1)ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΠΟΥ ΒΡΑΖΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ 2)ΓΚΑΖΑΚΙΑ(ΤΟ EL GRECO,ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ) 3)ΟΣΠΡΙΑ 4)ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ 5)ΚΟΡΝ ΦΛΕΗΚΣ 6)ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ 7)ΣΠΙΡΤΑ-ΑΝΑΠΤΗΡΕΣ(Ή ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΠΙΝΘΗΡΑ)...
8)ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ 9)ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ 10)ΣΕΡΒΙΕΤΕΣ-ΧΑΡΤΟΒΑΜΒΑΚΑΣ 11)ΡΥΖΙ-ΠΙΛΑΦΙ 12)ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΜΠΙΤΟΝΙΑ 13)ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ Ή ΗΛΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 14)ΦΑΚΟΣ+ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ 15)ΕΛΙΕΣ 16)ΛΑΔΙ 17)ΚΑΦΕΣ 18)ΖΑΧΑΡΗ 19)ΚΑΚΑΟ ΙΟΝ(ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ) 20)ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΙΟΝ Ι ΚΙΛΟ(ΜΕΓΑΛΗ) 21)ΤΥΡΙ ΜΥΖΗΘΡΑ ΞΕΡΟ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΚΤΟΣ ΨΥΓΕΙΟΥ 22)ΕΙΔΗ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ(ΣΑΠΟΥΝΙΑ ΚΛΠ) 23)ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ 24)ΤΟΜΑΤΟΠΟΛΤΟΣ 25)ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ 26)ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ-ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ 27)ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΣΕ ΑΕΡΟΣΤΕΓΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 28)ΞΥΡΑΦΑΚΙΑ 29)ΦΥΤΙΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΤΗΛΙ ΝΕΡΟΥ-ΛΑΔΙΟΥ 30)ΚΑΦΕΣ 31)ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ(ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΧΑΝΙΚΑ-ΦΡΟΥΤΑ, ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΜΙΑ ΚΑΘΕ 2Η ΜΕΡΑ) 32)ΤΡΑΧΑΝΑΣ 33)ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ 34)ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΜΥΡΩΔΙΚΑ 35)ΒΟΤΑΝΑ 36)ΜΕΛΙ 37)ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ(ΒΟΤΚΑ,ΚΟΝΙΑΚ) 38)ΠΟΔΗΛΑΤΟ 39)ΣΥΝΕΡΓΑ ΡΑΠΤΙΚΗΣ 40)ΤΣΙΓΑΡΑ Ή ΚΑΠΝΟ 41)ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΙΑΚΑ 42)ΦΑΡΚΑΚΕΙΟ: ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ-ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΑ, ΑΝΤΙΒΙΩΣΕΙΣ, ΒΑΜΒΑΚΙ, ΓΑΖΕΣ, ΙΩΔΙΟ, ΜΠΕΤΑΝΤΙΝ, ΒΡΟΓΧΟΔΙΑΣΤΑΛΤΙΚΟ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ(ΘΥΡΕΟΕΙΔΗΣ, ΣΑΚΧΑΡΟ ΚΛΠ),

πηγη-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/09/blog-post_2978.html

Ανώνυμος είπε...

peter

Συν ολα αυτα εχουμε και αλλα! ελληνες ναρκωμανης να περιφερονται 1000 αλοδαποι να πουλανε αφορολογητα,εμβολια να κανουνε παντου τα οποια ειναι για να κανουνε τους ανθρωπους μπουμπουνες,μπουταλαδες,κουτους νοητικα μειωνοντας την ευφηα και να αποκτουν καρκινο οι απογονοι,οταν η υπουργος παιδειας λεει δεν θα λεμε αλφα βητα γαμα δελτα κτλ αλλα θα λεμε α βου γου δου το οποιο μειωνει τα ερεθισματα που δεχεται ο εγκεφαλος κανοντας ανθρωπους με μειωμενη κριτικη σκεψη και διανοηση τα αρχαια οι περισπομενες η δασειες κτλ προστατευαν το εγκεφαλο και τον εκαναν εξυπνο οταν η λιγοστη ιστορια που κανουμε την κανουμε παραλαγμενη οταν οι μαθητες λενε σπουδαζω για να κανω ενα επαγγελμα και δεν λενε σπουδαζω για να μαθω οταν πολεμανε με καθε τροπο καθε τι ελληνικο και ορθοδοξο αυτο σημαινει οτι εχουμε πολεμο απλα δεν εχει βομβες!

Κατι πολυ καλο θα ητανε περα απο την προσευχη να εχουμε ενημερους τους κοντινους μας ανθρωπους συγγενης φιλους γνωστους απλα να μιλαμε οχι να παλευουμε να πειθουμε π.χ.Εχουμε εναν κυκλο μια μανα 10 φιλους 2 αδερφους καμια10 καλους γνωστους και φιλους εεε αυτους να νιωθουμε σαν χρεως να τους δινουμε λυσεις βοηθεια πραγματικη ενημερωση και μορφωση αυτο ασυναισθητα θα το κανουνε και στους δικους τους κυκλους οι αλλοι και οι αλλοι σε αλλους εχοντας στο τελος ειδος αλυσιδας.

Ενας αρρωστος το μονο που πρεπει να κανει ειναι να σκεφτεται θετικα και να θεραπευτει,ζουμε σε μια κοινωνια που αρρωστησε.Εγινε ενα πειραμα στην Νεα Υορκη οπου 100 σκεφτονταν ολη την μερα θετικα και μονο καλα πραγματα για την πολη.100 ατομα μειωσαν 50% τα εγκληματα της πολης εκεινη την μερα.Εχει σημασια πως σκεφτομαστε και αισθανομαστε το ματριξ σπαει και για να μην σπασει ενυσχυετε απο την αρνητικοτητα μας.

PISTOS788 είπε...

peter

ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΕΡ....

ΑΣ ΜΙΛΑΜΕ,ΑΣ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΙΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - ΜΑGIK είπε...

ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΕΞΕΙΣ:

ΔΕΟΜΕΝΟΙ ΑΡΧΟΝΤΟΣ ΔΙΙ
ΔΙΑ ΤΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΑ
ΔΕΟΜΕΝΟΙ ΔΕΩΜΕΝ ΣΟΙ
ΕΝ ΖΕΙ ΘΕΟΣ
ΖΗΤΩ ΤΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΘΕΕ
ΕΣΩ ΜΕΝ ΣΟΙ
ΔΙΑ ΕΛΑ.
ΔΙΑ ΕΛΑ.
ΔΙΑ ΕΛΑ.

PISTOS788 είπε...

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ - ΜΑGIK
ΔΙΚΟ ΣΟΥ...

"ΜΟΥΣΑΙΕ, ΜΟΥΝΟΝ ΔΈΣΟΡΑ ΚΟΣΜΟΙΟ ΑΝΑΚΤΑ. ΕΙΣ ΕΣΤ΄,ΑΥΤΟΓΕΝΗΣ,ΕΝΟΣ ΕΚΓΟΝΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΥΚΤΑΙ. ΕΝ ΔΆΥΤΟΙΣ ΑΥΤΟΣ ΠΕΡΙΝΙΣΣΕΤΑΙ. ΟΥΔΕ ΤΙΣ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣΟΡΑΆ ΘΝΗΤΩΝ. ΑΥΤΟΣ ΔΕ ΓΕ ΠΑΝΤΑΣ ΟΡΑΤΑΙ"._

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: "ΜΟΥΣΑΙΕ, ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΑΣΙΛΕΑ-ΘΕΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΒΑΣΙΛΗΑΣ-ΘΕΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΥΤΟΓΕΝΝΗΤΟΣ, ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΑΣ-ΘΕΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ. ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ"._

ΖΚΕ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες