Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Κάποιες μέρες ο Θεός μοιάζει τόσο μακρινός που μοιάζει απών...

Δεν είναι νερό δροσερό ο Θεός, όχι, δεν είναι νερό δροσερό, να το πιες, να δροσερέψεις. Είναι φωτιά, και πρέπει να περπατάς απάνω της. Κι όχι μονάχα να περπατάς, παρά, κι αυτό ‘ναι το πιο δύσκολο, παρά και να χορεύεις! Σίγουρα, ευτύς ως μπορέσεις να χορέψεις, η φωτιά γίνεται νερό δροσάτο, μα ώσπου να φτάσεις ως εκεί τι αγώνας, τι αγωνία, Θεέ μου!
Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ
Θα βρούμε, εκεί που πάμε, το Θεό. Και θα τον βρούμε, όχι όπως τον παριστάνουν όσοι δεν τον είδαν ποτέ τους, ένα ροδομάγουλο γέρο, που κάθεται μακάρια σε πουπουλένια σύννεφα και προστάζει. Μα σα μικρή φωνή που τινάζεται από τα σωθικά μας και σηκώνει πόλεμο.
Ν.ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ




ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙ ΣΩΣΤΑ-ΤΟ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ
Antoine de Saint-Exupery

22 σχόλια:

ταξιδιώτισσα είπε...

άντε να έρθει η μέρα

της λύτρωσης

της συμφιλίωσης

της κατάργησης της φθοράς και του θανάτου

των απαντήσεων...

Ναι !!! με ακόυτε ; είπε...

Άστροσχόλιο 452ο11770dixitAgathos2031

Θα Έρθει η μέρα ! είναι κοντά και οι τα φαύλα πράξαντες εις Ανάστασην κρίσεως, ει δε τα αγαθά πράξαντες εις Ανάστασην ζωής .


Παλιόφιλε ξαναγύρισα !

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ....ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ BornGR.

ΤΟ ΛΑΧΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

PISTOS788 είπε...

star gat

ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ,ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ....
Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Βρισκόμαστε μπροστά στο μυστήριο του πόνου.
Γιατί να πονάει τόσο ένας άνθρωπος; Γιατί να μην μπορεί κανείς να τον ανακουφίσει; Ποιος να του πάρει τον ψυχικό πόνο; Πως αυτός ο πόνος συνάδει με τα λεγόμενα περί αγάπης του Θεού; Γιατί ο πόνος να επιλέγει τους πελάτες του; Γιατί να μην μπορούμε να τον προβλέψουμε και να τον προλάβουμε; ........
Αν η ζωή και η αγάπη είναι τα μεγαλύτερα δώρα, τότε ο θάνατος ταυτίζεται με την μεγαλύτερη απώλεια.
Βρισκόμαστε μπροστά στο μυστήριο της ζωής και του κόσμου.
Τελικά σε τι κόσμο ζούμε;
....
Η πίστης είναι "Θεού Δώρον". Η πίστη είναι για να τη δώσει ο Θεός. Η Ελπίδα είναι για να τη δώσουμε Εμείς. Εμείς λοιπόν Μπορούμε και πρέπει να δώσουμε την ελπίδα της πίστεως με το δεδομένο ότι υπάρχει μέσα μας η βεβαιότητα της αλήθειας της.
Απόσπασμα απο το βιβλίο "Εκεί που δεν φαίνεται ο Θεός" Μητρ.Νικολάου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής.

Το Μυστήριο του θανάτου και του πόνου, μας φέρνει αντιμέτωπους με την Αλήθεια.........ιερή η σιωπή τούτες τις στιγμές.
Μου θύμισες κάτι που θέλω να ξεχνώ ακόμη κι αν γνωρίζω ότι θα το ζήσω, γιατί η μνήμη θανάτου....Σώζει!
Ευγνώμων Αδερφέ μου, Ο Θεός μαζί μας

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Αυτό για σένα και την γερόντισσά σου!

http://www.youtube.com/watch?v=vhTOi91vVQg&feature=related

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΟΜΟΡΦΟ ΣΧΟΛΙΟ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,ΕΚΕΙΝΟΝ....

ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!

http://www.youtube.com/watch?v=uktj7E1gsfY

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

PISTOS788 είπε...

Ενώ η Αθήνα παρακολουθεί αμήχανη την ραγδαία επιδείνωση στις σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ, παρά το γεγονός ότι υποτίθεται ότι έχει συνάψει στρατηγική συμμαχία με το δεύτερο, το Ισραήλ προχώρησε σε σφοδρή επίθεση κατά της Τουρκίας την οποία χαρακτηρίζει ως "κράτος που υποθάλπει την τρομοκρατία" και αποτελεί συνέχεια του "άξονα του κακού".
Σε επιστολή που έστειλε προς την Αμερικανίδα υπουργό Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, Ο εκπρόσωπος τύπου της Κνεσσέτ (της ισραηλινής Βουλής) Ντάνι Ντάνον κατήγγειλε ότι «η Τουρκία υποθάλπει την τρομοκρατία»!
Η επιστολή που είναι η πρώτη απάντηση του Ισραήλ στην Άγκυρα για την αποπομπή Ισραηλινού πρεσβευτή και τις "κυρώσεις" που ο αλαζονικός Α.Νταβούτογλου θεωρεί ότι θα κάμψουν το Ισραήλ είναι άκρως επιθετική κατά της Άγκυρας και την φέρνει στο ίδιο επίπεδο με το Ιράν: «Η Τουρκία έχει συσφίξει τις σχέσεις της με το Ιράν και αποτελεί τη συνέχεια του άξονα του κακού. Η αμερικανική κυβέρνηση πρέπει να ασχοληθεί με το τουρκικό πρόβλημα, πριν να είναι αργά»,αναφέρει μεταξύ άλλων η επιστολή.


Η αναφορά στον «άξονα του κακού» (καθεστώτα επιπέδου Ιράν και Βόρειας Κορέας) είναι κρίσιμη γιατί πλέον η Τουρκία παύει να αντιμετωπίζεται από το Ισραήλ ως "παρεξηγημένος σύμμαχος" και θεωρείται πλέον "εχθρός".
Ο Ισραηλινός αξιωματούχος καλεί τις ΗΠΑ να επιβάλουν οικονομικές και διπλωματικές κυρώσεις κατά της Τουρκίας, μέχρι η Τουρκία να «αλλάξει δρόμο», εξομοιώνοντάς την με τα καθεστώτα του Ιράν, της Συρίας και της Β.Κορέας! «Οι Τούρκοι έχουν ξεπεράσει τα όρια - συνεχίζει η επιστολή του Ντάνον. Υποστήριξαν τον στολίσκο για τη Γάζα και τολμούν να απαιτούν από το Ισραήλ να απολογηθεί», καταλήγει στην επιστολή του.


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Μπεγλίτης στο ταξίδι του που ξεκινά αύριο στο Ισραήλ θα τύχει υποδοχής στενού συμμάχου και στρατηγικού εταίρου, αναφέρουν πηγές από το Τελ Αβίβ. Και όλα αυτά μόλις δύο εβδομάδες πριν το γεωρύπανο της Noble Energy, σαλπάρει για την κυπριακή ΑΟΖ.

PISTOS788 είπε...

Το Ισραήλ έχει συμφωνήσει με την Κύπρο στην μοιρασιά των ποσοστών των κοιτασμάτων του οικοπέδου "12", αφού την Noble Energy το Ισραήλ την έστειλε στην Κύπρο και κατ'αυτό τον τρόπο αναλαμβάνουν και την ασφάλεια της γεώτρησης πέρα βέβαια από τον 6ο Στόλο.
Η κυπριακή κυβέρνηση σε συνεργασία με την εταιρία Noble Energy, έχουν ετοιμάσει τους σχετικούς χάρτες για το ση μείο που θα στηθεί η πλατφόρμα άντλησης του φυσικού αερίου, ακόμα και το σημείο που θα μεταφέρεται το προσωπικό με ελικόπτερο.
«Οι έρευνες θα αρχίσουν και θα συνεχισθούν χωρίς χρονοτριβή» παρά τις τουρκικές απειλές που εκτοξεύονται και σε κύκλους του ΟΗΕ που ζητούν αναβολή των γεωτρήσεων. Επίσης η Λευκωσία είναι έτοιμη να προκηρύξει την αδειοδότηση και για άλλα θαλάσσια οικόπεδα εντός της ΑΟΖ Κύπρου, σε Γαλλία και Ρωσία!


Στην Αθήνα φοβούνται (δεν υπάρχει άλλη λέξη για να περιγραφεί η συμπεριφορά της κυβέρνησης) ότι επειδή η Τουρκία δεν θα τολμήσει να πειράξει την πλατφόρμα της γεώτρησης θα επειχειρήσει να σηκώσει την ένταση και να την μετατρέψει σε "θερμή κρίση" στην Κύπρο (όπως σαφώς δήλωσε ο Ε.Μπαγίς) ή ακόμα και στο Αιγαίο.
Τα Επιτελεία βρίσκονται ήδη από τα τέλη Αυγούστου επί ποδός συναγερμού. Μετά τις ειδικές δυνάμεις και την 13η ΔΕΕ ο Α/ΓΕΣ, αντιστράτηγος Φραγκούλης Φράγκος, επισκέφθηεκε την 95 ΑΔΤΕ στα Δωδεκάνησα, όπου πάντα είναι πρώτα υποψήφια για τουρκική επιθετική ενέργεια. Χθες ο Αρχηγός του ΓΕΝ Δημήτρης Ελευσινιώτης πήγε στο αρχηγείο του Στόλου και προχώρησε σε επιθεώρηση επιχειρησιακής ετοιμότητας.
Απόλυτα έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι "Τουλάχιστον 10 ίσως και 11 φρεγάτες μπορούν ανά πάσα στιγμή να αναπτυχθούν στο Αιγαίο και την Α.Μεσόγειο και 5 υποβρύχια συν τον ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ και βέβαια όλες οι Super Vita. Και στις επάκτιες συστοιχίες Exocet MM-40 η διαθεσιμότητα είναι σε πολύ υψηλά νούμερα".
Που σημαίνει ότι ο τουρκικός στόλος μπορεί να "κλειδωθεί" ή να αποτελέσει το Αιγαίο απαγορευμένη θάλασσα. Το Π.Ν. έχει "το νου του" και στην Α.Μεσόγειο, α λλά η άποψη είναι ότι "Εκεί για την ώρα υπάρχουν κι άλλοι (σ.σ. εννοεί Ισραήλ, ΗΠΑ). Το Αιγαίο είναι προτεραιότητα».


Και στην Αεροπορία οι διαθεσιμότητες είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα.

PISTOS788 είπε...

Πλήρες ξεβράκωμα του συστήματος, στην πρώτη εμφάνιση της Δημοκρατικής Άμυνας στο σύνταγμα. ΜΑΤ και παρακρατικοί, σε άριστη – αλλά και αποτυχημένη – συνεργασία.

Δημοκρατική Άμυνα
Τηλ. 2103233582
Mail: dimamyna@gmail.com
Εντυπωσιακά αφελής έως πανικόβλητη ήταν η αντίδραση του συστήματος ΓΑΠ-Παγκόσμιας Διακυβέρνησης-Τοκογλύφων, στην πρώτη εμφάνιση της Δημοκρατικής Άμυνας στο Σύνταγμα.


Από το πρωί του Σαββάτου, όλα τα πληρωμένα από τον Σόρος και τους νεοταξίτες μπλόγκς του Διαδικτύου αλλά και άλλα «χρήσιμων ηλιθίων», καλούσαν τους «αντιεξουσιαστές» να αντιμετωπίσουν τους «ακροδεξιούς και παραστρατιωτικούς» της Δημοκρατικής Άμυνας.

Με στόχο την «παγίδευση» του συστήματος ώστε να δείξει τις πραγματικές του προθέσεις αλλά και τους επιχειρησιακούς σχεδιασμούς του, της «Αμύνης τα Παιδιά» κατέβηκαν στο Σύνταγμα, χωρίς συνθήματα και προκλήσεις, αλλά συντεταγμένα και με αποφασιστικότητα και φυσικά φορώντας διακριτά ρούχα, με τα δύο σημαντικότερα σύμβολα του ελληνικού πολιτισμού: Τον Παρθενώνα και τον Ήλιο της Βεργίνας.

Η πληροφορία πως απέναντι στης «Αμύνης τα Παιδιά» δεν θα είναι ΜΑΤ και άλλες αστυνομικές δυνάμεις, επιβεβαιώθηκε άμεσα. Πλήρης απουσία οποιουδήποτε αστυνομικού και εντυπωσιακά μεγάλη δύναμη «αντιεξουσιατών» με ρόπαλα και άλλα αιχμηρά αντικείμενα, καθώς και με κεντρικό σύνθημα «Ελλάδα, Τουρκία, Μακεδονία, Συμμαχία», συντεταγμένα και με στρατιωτική παράταξη, τοποθετήθηκαν αμέσως απέναντι στα παιδιά της Δημοκρατικής Άμυνας, προκαλώντας τους αδιάκοπα σε σύγκρουση.

Παρότι μεγάλο τμήμα των αντιεξουσιαστών, νεαρά κυρίως παιδιά, κατάλαβαν την παγίδα στην οποία τους οδηγούσαν κάποιοι «ινστρούχτορες», προφανώς από αυτούς που καθοδηγούνται και πληρώνονται από μυστικές υπηρεσίες και τα οποία διαφώνησαν μαζί τους για σύγκρουση, η μικρή αυτή ομάδα 4 και μόνο ατόμων, επιχείρησε να μετατρέψει το Σύνταγμα σε πεδίο μάχης.

PISTOS788 είπε...

Η ψύχραιμη αναδίπλωση των παιδιών της Δημοκρατικής Άμυνας για την αποφυγή αιματηρής σύγκρουσης με τους παρακρατικούς, απέδειξε το στημένο σχεδιασμό κράτους-παρακράτους: Αμέσως μετά την αποχώρηση των παιδιών της Δημοκρατικής Άμυνας και των παρακρατικών, εμφανίστηκαν σε πλήρη εξάρτηση τα ΜΑΤ, των οποίων η παρουσία ήταν μέχρι εκείνη τη στιγμή, παντελώς ανύπαρκτη. Και τα οποία φυσικά, ανέλαβαν τον φυσικό τους ρόλο: Της υπεράσπισης των «αντιεξουσιαστών» και της απώθησης του Κινήματος των Αποφασισμένων.

Η πρώτη παρουσία των παιδιών της Δημοκρατικής Άμυνας στο Σύνταγμα, έβγαλε ήδη – όπως και στόχευε – τα πρώτα της συμπεράσματα:

Το σύστημα θα χρησιμοποιήσει για να χτυπήσει το Λαϊκό Δημοκρατικό Κίνημα, πρώτα της εφεδρείες του:

Τους ελεγχόμενους από αυτό, υποτιθέμενους «αντιεξουσιαστές-αριστερούς», μέχρι φυσικά η μεγαλύτερη πλειοψηφία από αυτούς – όπως έγινε και στην Αργεντινή – αντιληφθεί το παιχνίδι που παίζουν με την οργή και την αποφασιστικότητά τους και να ταχθεί δίπλα στον αγωνιζόμενο ελληνικό Λαό.
Τις ομάδες ξένων λαθρομεταναστών, που εν γνώσει των μυστικών υπηρεσιών, οργανώνονται και οπλίζονται, για να τοποθετηθούν απέναντι στον «ρατσιστικό και φασιστικό ελληνικό Λαό», όταν αποφασισθεί αυτό ως χρήσιμο για την προστασία του σάπιου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος. Να μην ξεχνάμε πως αυτή η τακτική χρησιμοποιήθηκε το 2001 στην Αργεντινή, όταν και εκεί το σύστημα, κάλεσε ως εφεδρεία για να χτυπήσει τον εξεγερμένο Λαό, τους παρακρατικούς Κόνδορες, της εχθρικής μάλιστα στην Αργεντινή Παραγουάης.
Την ενεργοποίηση της Eurogentfor, της στρατοχωροφυλακής δηλαδή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οπότε Γερμανοί, Ολλανδοί και άλλοι ευρωπαίοι μισθοφόροι-στρατοχωροφύλακες, με βαρύ οπλισμό, θα τοποθετηθούν απέναντι στον ελληνικό Λαό, στο πλαίσιο φυσικά «ανθρωπιστικής επιχείρησης», για να «πατάξουν τους ρατσιστές και φασίστες, Έλληνες, οι οποίοι διώκουν τους πτωχούς και ταλαίπωρους λαθρομετανάστες».
Και τέλος, την ενεργοποίηση της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας του Κιλκίς η οποία τελεί υπό ΝΑΤΟικό έλεγχο και η οποία ήδη εκπαιδεύεται για να «πατάξει» τους εξεγερμένους Έλληνες «ταραξίες».

PISTOS788 είπε...

Φυσικά, το σενάριο της σε συνεργασία με τους Τούρκους, «δημιουργίας κατάστασης πολέμου», έτσι ώστε να ενεργοποιηθεί το άρθρο 53 παράγραφος 3 του ελληνικού Συντάγματος, το οποίο προβλέπει πως «σε περίπτωση πολέμου η βουλευτική περίοδος παρατείνεται σε όλη τη διάρκειά του. Αν η Βουλή έχει διαλυθεί, η διενέργεια των εκλογών αναστέλλεται εωσότου τελειώσει ο πόλεμος, ανακαλείται δε αυτοδικαίως η Βουλή που έχει διαλυθεί έως το τέλος του», παραμένει ανοιχτό, προς πάσα ερμηνεία και χρήση.

Όλα τα παραπάνω σημαίνουν πως, αν θέλουμε να σώσουμε την Πατρίδα μας και να υπερασπιστούμε τις Κατακτήσεις του Λαού μας, θα πρέπει να κατανοήσουμε και τις πραγματικές προθέσεις των νεοταξιτών που κυβερνούν τον τόπο. Και φυσικά να καταλάβουμε πως δεν είναι ώρα για κόμματα, βουλευτηλίκια και αξιώματα, αλλά για συμπαράταξη όλου του ελληνικού Λαού, στο βαθύτατα Δημοκρατικό μας Κίνημα και την Δημοκρατική Άμυνα, φέρνοντας στα χείλη μας αν θέλετε και ένα απόσπασμα από ένα λαϊκό τραγούδι που ακούσθηκε μετά την επανάσταση του 1909: «Της Αμύνης τα Παιδιά, έδιωξαν τους βουλευτάδες, τους ψευταράδες και τους μασκαράδες».

Όσον αφορά τις απειλές των παρακρατικών υπαλλήλων των μυστικών υπηρεσιών, που ακόμη καταφέρνουν να παρασύρουν νέα παιδιά στην πολιτική απάτη της «κοινωνίας των πολιτών, του melting pot και της παγκόσμιας διακυβέρνησης», η Δημοκρατική Άμυνα, στο δυναμικό της οποίας προστίθενται καθημερινά, όλο και περισσότεροι αποφασισμένοι Έλληνες, τους απαντά με τα λόγια του μεγάλου μας Στρατηγού, Γεώργιου Καραϊσκάκη: http://www.youtube.com/watch?v=EcO5iuio7Oo
Πηγη -http://anti-ntp.blogspot.com/2011/09/blog-post_5683.html

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=x0dSgoSGjHk

O ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΥΡΗ ΓΡΑΒΑΤΑ.ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΑΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΥΡΗ ΓΡΑΒΑΤΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.

ΠΕΝΘΩ ΤΗΝ ΘΝΗΣΚΟΥΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ...
ΚΑΙ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ....

ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΘΑΣ....ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΣ ΤΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ



http://www.youtube.com/watch?v=kTUSZpj9Pp8

Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΑΙ
ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ!Ο ΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ!

ΣΤΟΝ ΙΕΖΕΚΙΗΛ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ!
ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!



ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΙΕΖΕΚΙΗΛ.

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΟΥ ΣΟΦΗ, ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ!ΜΟΥ ΔΙΔΑΞΕΣ ΔΩΡΟ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΔΩΣΕΣ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ!

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΑΓΑΠΩ ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕΣ ΕΣΥ!

ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ ΦΥΛΑΧΤΟ!
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΩ,ΠΩΣ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ!

ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΔΥΟ ΟΡΦΑΝΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΙΑ ΑΦΑΝΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!

ΚΛΑΙΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΩΝΑΖΩ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ!

ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ!

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΥ!

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΩ !
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ!
ΜΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΕΚΕΙ!ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ!

ΣΥΜΜΟΡΦΟΙ ΤΟΥ ΔΟΞΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ο τέως πρόεδρος της Βουλής κύριος Κακλαμάνης ως καλεσμένος της ραδιοφωνικής εκπομπής του σταθμού Ράδιο

ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ..: "........ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ...ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ 1200 ΔΙΣ ..... ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.................. ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ....."

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΝΕΑ ΓΗ....ΚΑΙ ΝΕΟ ΟΥΡΑΝΟ....

ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑ....Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ....

ΖΚΕ...!!!

Ανώνυμος είπε...

"Υπάγω να σας ετοιμάσω τόπον. Και αφού υπάγω και σας ετοιμάσω τόπον, πάλιν έρχομαι και θέλω σας παραλάβει προς εμαυτόν, δια να είσθε και σεις όπου είμαι εγώ" (Κατά Ιωάννη: κεφ. 14:2-3).


Καλό βράδυ!!!
Κατερίνα

PISTOS788 είπε...

Κατερίνα

ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

zkcome είπε...

Και έκανε από έναν κάθε έθνος ανθρώπων, για να κατοικούν πάνω σε όλο το πρόσωπο της γης, αφού όρισε προσδιορισμένους καιρούς και τις οροθεσίες της κατοικίας τους, για να ζητούν το Θεό, μήπως άραγε μπορέσουν να τον ψηλαφήσουν και τον βρουν. αν και, βέβαια, δεν είναι μακριά από καθέναν από εμάς ξεχωριστά.
Γιατί μέσα σ' αυτόν ζούμε και κινούμαστε και υπάρχουμε, όπως και μερικοί από τους δικούς σας ποιητές έχουν πει:
“Γιατί είμαστε και γένος του”.

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ,ΜΟΥ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ...

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες