Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΘΟΝΙΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ....

Γιατί ο Σόρος πουλάει χρυσό και αγοράζει Γη;

Στο άρθρο του Mike Adams που ακολουθεί εξηγείται το γιατί η επένδυση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα τρόφιμα αποτελεί επένδυση στο μέλλον. Διαβάστε το προσεκτικά γιατί όλα συνηγορούν ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ακριβώς όπως τα περιγράφει!

Οι τιμές των τροφίμων έχουν εκτοξευτεί σε όλη την υφήλιο και δεν φαίνεται να υπάρξει σύντομα κάμψη. Ο ΟΗΕ αναφέρει ότι ο πληθωρισμός των τροφίμων είναι στο 30% ετησίως και η πτώση της αξίας του δολαρίου κάνει τις τιμές τους να φαίνονται ακόμη υψηλότερες. Καθώς το δολάριο χάνει την αξία του λόγω του χρήματος που τυπώνει η Federal Reserve, το κόστος εισαγωγής τροφίμων από άλλα κράτη φαίνεται ότι θα διπλασιαστεί τα επόμενα δύο χρόνια - και πιθανόν και τα δύο που θα ακολουθήσουν μετά από αυτά.

Γι' αυτό τον λόγο οι επενδυτές στρέφονται στα αγροκτήματα θεωρώντας τα την νέα βιομηχανία ανάπτυξης. "Οι επενδυτές τοποθετούνται σε αγροτική γη στις ΗΠΑ και σε άλλα μέρη στην Ευρώπη, την Λ. Αμερική και την Αφρική καθώς οι διεθνείς τιμές των τροφίμων εκτοξεύονται", αναφέρει το περιοδικό Bloomberg. "Ένα fund που ελέγχεται από τον εκατομμυριούχο hedge-fund manager, George Soros, κατέχει το 23.4% της αγροτικής επιχείρησης της Ν. Αμερικής Adecoagro SA".

Στο δημοσίευμα παρατίθενται και μια δήλωση του Jim Rogers, "έχω πολλάκις πει ότι μία από τις καλύτερες επενδύσεις παγκοσμίως θα είναι η αγροτική γη".

Αυτό οφείλεται στην αυξανόμενη ζήτηση των τροφίμων την στιγμή που οι κλιματικές αλλαγές, η απώλεια ενός μέρους των παροχών νερού και η αποτυχία των γενετικά μεταλλαγμένων καλλιεργειών μειώνουν την παραγωγή διεθνώς. Η Ceres Partners που επενδύει σε καλλιεργήσιμη γη έχει απόδοση της τάξης του 16% από τότε που πρωτοξεκίνησε του 2008. Και αυτό μάλιστα κατά την διάρκεια μιας υφεσιακής οικονομικής περιόδου στην οποία όλες οι άλλες βιομηχανίες κατέγραφαν ζημίες.

Γιατί η παραγωγή και αποθήκευση των τροφίμων μπορεί να αποδειχθεί χρυσωρυχείο
Μπορούμε να υπολογίζουμε σε 3 πράγματα που θα συμβούν τα χρόνια που έρχονται:
Πρόβλεψη 1) Τα αποθέματα τροφής θα μειωθούν περισσότερο.
Πρόβλεψη 2) Οι τιμές των τροφίμων θα διπλασιαστούν τα επόμενα 2-3 χρόνια και πιθανόν θα ξαναδιπλασιαστούν τα επόμενα 2-3 χρόνια που θα ακολουθήσουν μετά.
Πρόβλεψη 3) Όταν οι τιμές των τροφίμων θα είναι στο 400% των σημερινών επιπέδων, τα αγροκτήματα και οι λαχανόκηποι θα αποδίδουν τρομερά ποσά.
Με άλλα λόγια, καθώς οι τιμές των τροφίμων θα εκτοξεύονται, θα καθίσταται όλο και πιο βιώσιμη οικονομικά η καλλιέργεια του δικού μας φαγητού (ή η αποθήκευση αυτού τώρα που οι τιμές είναι χαμηλά).
[...] Δεν μπορούμε να καλλιεργήσουμε χρυσό. Δεν μπορούμε να τυπώσουμε το δικό μας νόμισμα. 'Ομως μπορούμε να καλλιεργήσουμε κάτι που είναι μεγαλύτερης αξίας από τον χρυσό και τα λεφτά: το Φαγητό!

Μαθήματα από την Ταΐβάν μετά τον Β' ΠΠ και γιατί το φαγητό είναι μεγαλύτερης αξίας από τον χρυσό
Έζησα στην Ταΐβάν για 2 χρόνια και είχα την ευκαιρία να μιλήσω με ανθρώπους που βίωσαν την κατάσταση μετά τον Β' ΠΠ. Στην διάρκεια του πολέμου βεβαίως, η Ταΐβάν βρίσκονταν υπό την κατοχή των Ιαπώνων.
Μετά το τέλος του πολέμου και την αποχώρηση των Ιαπώνων, η Ταΐβάν απέκτησε δικιά της κυβέρνηση υπό τον Τσανγκ Κάι-Σεκ. Το παλιό της νόμισμα τυπώθηκε αμέσως σε μεγάλες ποσότητες από την κυβέρνηση οδηγώντας σε πληθωρισμό αυτού που τώρα αποκαλείται "το παλιό ταϊβανέζικο δολάριο". Ωστόσο η κυβέρνηση εισήγαγε πολύ γρήγορα ένα νέο νόμισμα, το Νέο Ταϊβανέζικο δολάριο. Μέχρι το 1949 το παλιό ταϊβανέζικο δολάριο ανταλλάσσονταν με το νέο με μία ισοτιμία 40,000 προς 1!

Αυτά τα χρόνια μετά τον Β ΠΠ, εάν ήθελες να νοικιάσεις ένα διαμέρισμα, να αγοράσεις ένα σπίτι ή να βρεις ένα μέρος για να ζήσεις, τα μετρητά ήταν άχρηστα και ακόμη και ο χρυσός δεν θεωρούνταν τόσο χρήσιμος. Το μόνο πράγμα που αντιπροσώπευε πραγματική ευημερία ήταν το φαγητό. Εάν είχες φαγητό, μπορούσες να το ανταλλάξεις με τα πάντα: ένα αυτοκίνητο, ένα σπίτι, εργαλεία, ρούχα, ακόμη και με γη. Εάν δεν είχες φαγητό ήσουν χρεοκοπημένος ανεξάρτητα του πόσα μετρητά ή χρυσό είχες στην κατοχή σου.

Μια κότα που μπορούσε να κάνει αυγά άξιζε περισσότερο από μία ουγγιά χρυσού
Δεν μπορείς να φας το χρυσό και δεν μπορείς να φας το ασήμι. Όλοι έχουν ανάγκη από την τροφή για να ζήσουν και αυτό σημαίνει ότι όλοι χρειάζονται μια σταθερή παροχή τροφής απλά και μόνο για να συνεχίσουν να αναπνέουν. Γι' αυτό η επένδυση στα τρόφιμα έχει λογική.
Και λέγοντας "επένδυση στα τρόφιμα" εννοώ οτιδήποτε ή όλα τα παρακάτω:
• Επένδυση σε αποθήκευση τροφίμων που μπορείς να φυλάξεις στο ράφι και να χρησιμοποιήσεις μελλοντικά ή να τα παζαρέψεις.
• Επένδυση σε προσωπικές ικανότητες κηπουρικής ώστε να αποκτήσεις το know-how της παραγωγής τροφής όταν χρειάζεται.
• Επένδυση σε μη υβριδικούς σπόρους που δεν είναι στείροι.
• Επένδυση σε καλλιεργήσιμη γη - ειδικά κοντά σε νερό - που να είναι εύφορη και σε κλίμα κατάλληλο για την παραγωγή τροφίμων.
• Επένδυση σε εκπαιδευτικά σεμινάρια δημιουργίας τροφίμων μέσω μιας ποικιλίας μεθόδων.

Πηγή: http://center24.blogspot.com/2011/08/blog-post_23.html#ixzz1VvwHI8Ve


ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΓΗΣ ,ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΤΕ....

18 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ...

Ζούσε κάποτε ένας γέρος γεωργός που δούλευε στα χωράφια του για πολλά χρόνια.
Μια μέρα το άλογό του το έσκασε! Οι γείτονες έτρεξαν τότε να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους αφού χωρίς άλογο η εργασία του γεωργού θα γινόταν με δυσκολία.
"Πολύ κακή τύχη" έλεγαν με συμπάθεια.

"Θα δούμε" απαντούσε ο γεωργός...

Την επόμενη μέρα το άλογο γύρισε κι έφερε μαζί του τρία ακόμη άγρια άλογα.
"Τι καλοτυχία!" είπαν τότε οι γείτονες.

"Θα δούμε" απάντησε ο γεωργός...

Μια μέρα αργότερα, ο γιος του γεωργού δοκίμασε να δαμάσει ένα από τα άγρια άλογα και πέφτοντας έσπασε το πόδι του.
Οι γείτονας ήρθαν ξανά να εκφράσουν τη συμπόνια τους:
"Άτυχος στάθηκε ο γιος σου" έλεγαν με γνήσια πικρία.

"Θα δούμε" απαντούσε ο γεωργός...

Ξημερώνοντας η επόμενη μέρα, στρατιωτικοί αξιωματούχοι ήρθαν στο χωριό να στρατολογήσουν νέα παλληκάρια για τον επικείμενο πόλεμο που επρόκειτο να ξεσπάσει. Βλέποντας το σπασμένο πόδι του γιου του γεωργού, τον προσπέρασαν και δεν τον πήραν μαζί τους.
Οι γείτονες σχολίασαν με στόμφο την καλοτυχία του παιδιού και την τροπή που είχε πάρει το ατύχημά του.

Και ο γεωργός απάντησε:

"Θα δούμε..."

PISTOS788 είπε...

Κρίση, κρίση και επιστροφή...στη φύση

Χιλιάδες νέοι επενδύουν επαγγελματικά σε καλλιέργειες και κτηνοτροφία
Η μεγάλη πορεία των νέων που εγκαταλείπουν τα αστικά κέντρα και επιστρέφουν πίσω στην επαρχία και τις αγροτικές καλλιέργειες, γνωρίζει πλέον μαζικές διαστάσεις, καθώς η ανεργία, η διαβίωση ανάμεσα στο τσιμέντο και η ακρίβεια, δεν τους αφήνον πολλά περιθώρια.

Η «άφιξή» τους είχε αρχικά τον χαρακτήρα μεμονωμένου φαινομένου, αλλά στη συνέχεια αιφνιδίασε ευχάριστα ακόμη κι αυτούς τους υπέρμαχους της επιστροφής στο χωριό.

Άφησαν γραφεία, εταιρείες και επιχειρήσεις, παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους και με μόνα εφόδια μεταπτυχιακούς τίτλους και το internet, στράφηκαν σε παραδοσιακές καλλιέργειες και ασχολίες.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Realnews, οι πρώτες ενδείξεις για εσωτερική μετανάστευση εμφανίστηκαν το 2008, ενώ το 2009 η τάση ήταν συνεχώς ανοδική. Μάλιστα το 2010 καταγράφηκε εντυπωσιακή αύξηση της τάξεως του 8%, που σημαίνει πως 60.000 νέοι εντάχθηκαν στο αγροτικό επάγγελμα, ενώ οι πρώτες εκτιμήσεις του 2011, κάνουν λόγο για αύξηση που μπορεί να ξεπεράσει και το 10%.

Έτσι ο αγροτικός τομέας είναι σχεδόν ο μοναδικός που εμφανίζει αύξηση της απασχόλησης τα τελευταία δύο χρόνια.

ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ;

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Άρτι αφιχθείς απο το Όρος, και νομίζω ότι τα πράγματα μιλούν......το ίδιο και ο Αδερφός μου!
Σε όλη την διαδρομή παρατηρούσα ότι εκτός από τις δασικές εκτάσεις, ό,τι άλλη γη υπάρχει, είναι σε καλλιέργεια!!!! ....γιατί αυτός ο ευλογημένος τόπος, γεμάτος καρπούς ύλης και πνεύματος να είναι σε χρεωκοπία?.....είναι?....θα δούμε!
Σε όλη την επαρχία τα δέντρα είναι χιλιάδες και ανά 2 σπίτια σίγουρα υπάρχει ένας κήπος με λαχανικά! Η θάλασσα πλούσια σε ψάρια και το νερό αρκετό για να συντηρήσει με λογική χρήση όλον τον κόσμο.
Η δική μας στάση στα γεγονότα θα βάλει το πρόσημο (+ ή - ) και η προαίρεση για την αλήθεια ή το ψέμα, την εργασία ή την ψευτιά στην εικονική πραγματικότητα.
Στο βίντεο που παρουσιάζεις απο την ταινία "baraka" αποτυπώνεται η διαστροφή στην ζωή και στην δημιουργία του ανθρώπου, όταν τα "κτήνη", το ζωικό βασίλειο μπορεί να ζει πλούσια μέσα απο την απλή χρήση αυτών που προσφέρει η Γη "Εδέμ".
Ψάχνοντας την ιδεολογική μας ταυτότητα γίναμε ψυχολάτρες του αποκρυφισμού, ενώ δεν μπορούμε να σπείρουμε μια ντομάτα. Έτσι τα πράγματα έγιναν ανάποδα......σαν να ξεκινά ένα νήπιο απο το μεταπτυχιακό για να καταλήξει στο νηπιαγωγείο.

Αγία υπομονή και θα δούμε, το σχέδιο!
Καλό βράδυ Αδερφέ μου

zkcome είπε...

ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΣΤΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΣ ΕΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΨΗΣΕΙ ΠΩΠΟΤΕ.

ΑΛΗΘΩΣ ΑΛΗΘΩΣ ΣΑΣ ΛΕΓΩ Ο ΠΙΣΤΕΥΩΝ ΕΙΣ ΕΜΕ ΕΧΕΙ ΖΩΗΝ ΑΙΩΝΙΟΝ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ
ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΦΑΓΟΝ ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΕΝ ΤΗ ΕΡΗΜΩ ΚΑΙ ΑΠΕΘΑΝΟΝ.
ΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΒΑΙΝΩΝ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΦΑΓΗ ΤΙΣ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΑΠΟΘΑΝΗ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΤΟΣ Ο ΖΩΝ Ο ΚΑΤΑΒΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ, ΕΑΝ ΤΙΣ ΦΑΓΗ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΟΥ ΘΕΛΕΙ ΖΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΟΣ ΔΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΔΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΑΡΞ ΜΟΥ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΔΩΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΑΛΗΘΩΣ ΑΛΗΘΩΣ ΣΑΣ ΛΕΓΩ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΑΓΗΤΕ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΙΗΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΖΩΗΝ ΕΝ ΕΑΥΤΟΙΣ.
ΟΣΤΙΣ ΤΡΩΓΕΙ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΖΩΗΝ ΑΙΩΝΙΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΝ ΕΝ ΤΗ ΕΣΧΑΤΗ ΗΜΕΡΑ.
ΔΙΟΤΙ Η ΣΑΡΞ ΜΟΥ ΑΛΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΑΛΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΙΣ.
ΟΣΤΙΣ ΤΡΩΓΕΙ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ ΕΝ ΕΜΟΙ ΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝ ΑΥΤΩ.
ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕΝ Ο ΖΩΝ ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΕΓΩ ΖΩ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ. ΟΥΤΩ ΚΑΙ ΟΣΤΙΣ ΜΕ ΤΡΩΓΕΙ ΘΕΛΕΙ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΙ ΕΜΕ.
ΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΟΣ Ο ΚΑΤΑΒΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΟΥΧΙ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΣΑΣ ΕΦΑΓΟΝ ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΚΑΙ ΑΠΕΘΑΝΟΝ. ΟΣΤΙΣ ΤΡΩΓΕΙ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΖΗΣΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ.

kiriakid είπε...

Oxfam: Οι τιμές των τροφίμων θα υπερδιπλασιαστούν μέχρι το 2030

Η μέση τιμή των βασικών τροφίμων θα υπερδιπλασιαστεί τα επόμενα 20 χρόνια, οδηγώντας σε μια άνευ προηγουμένου ανατροπή στην ανθρώπινη ανάπτυξη, προειδοποίησε η Oxfam.
Οι φτωχότεροι άνθρωποι του κόσμου, οι οποίοι δαπανούν έως και το 80% του εισοδήματός τους για τρόφιμα, θα πληγούν περισσότερο, σύμφωνα με τη φιλανθρωπική οργάνωση. Ο κόσμος, εισέρχεται σε μια εποχή μόνιμης επισιτιστικής κρίσης, η οποία είναι πιθανό να συνοδεύεται από πολιτική αναταραχή που θα απαιτήσει τη ριζική μεταρρύθμιση του διεθνούς συστήματος τροφίμων.
Σύμφωνα με την έρευνα που θα δημοσιευθεί την Τετάρτη, οι προβλέψεις των διεθνών τιμών στα βασικά προϊόντα όπως το καλαμπόκι, αναφέρουν για αυξήσεις έως και 180% μέχρι το 2030, με το ήμισυ αυτής της αύξησης, να οφείλεται στις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.
Μετά από δεκαετίες σταθερής μείωσης του αριθμού των πεινασμένων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, οι αριθμοί αυξάνονται ραγδαία, καθώς η ζήτηση απαιτεί μεγαλύτερη συχνότητα παραγωγής τροφίμων. Ο μέσος ρυθμός ανάπτυξης στον τομέα των γεωργικών αποδόσεων έχει μειωθεί περίπου στα μισά από το 1990 και αναμένεται να μειωθεί περίπου 1% κατά την επόμενη δεκαετία.
Ένας καταστροφικός συνδυασμός παραγόντων όπως η αλλαγή του κλίματος, η εξάντληση των των φυσικών πόρων, η παγκόσμια "μάχη" για τη γη και το νερό, η βιασύνη να μετατρέψουμε τα τρόφιμα σε βιοκαύσιμα, ο αυξανόμενος παγκόσμιος πληθυσμός, καθώς και η μεταβολή των μοντέλων διατροφής, έχουν δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μια αύξηση της φτώχειας.
Η σύμβουλος της Oxfam, Μπάρμπαρα Στόκινγκ, είπε: "Ένας στους τέσσερις ανθρώπους στον πλανήτη πεινούν καθημερινά, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος είναι σε θέση να τους σιτίσει όλους. Το σύστημα των τροφίμων πρέπει να ανανεωθεί."


Πηγή: www.guardian.co.uk

YΓ. Υπενθύμιζε αυτή την ανάρτηση κάθε πρωτομηνιά, καλό θα κάνεις

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ,ΜΕ ΒΟΥΝΙΣΙΟ ΑΕΡΑ....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ,ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ....ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ....ΒΟΗΘΑΕΙ....

Αγία υπομονή και θα δούμε, το σχέδιο!
ΠΟΛΥ ΦΟΥΤΖΙ!!!

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΑΔΕΡ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ,ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙΣ...

ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ, ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΡΤΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΣΤΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΣ ΕΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΙΨΗΣΕΙ ΠΩΠΟΤΕ.

ΟΥΤΕ ΠΕΙΝΑ...ΟΥΤΕ ΔΙΨΑ....

ΤΟΓΙΟ!!!

PISTOS788 είπε...

kiriakid

ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΝΟΟΥΝ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΤΩΝ ΔΕ ΓΕΝΝΑΙΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΟΥΝ,ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
ΠΙΤΤΑΚΟΣ1

ΣΗΜΕΡΑ ΦΥΤΕΥΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ....ΜΠΡΟΚΟΛΑ ,ΛΑΧΑΝΑ,ΜΑΡΟΥΛΙΑ....
ΦΥΤΕΥΕ,ΦΥΤΕΥΕ....ΣΥΝΤΟΜΑ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΡΑΔΕΡ,ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΙΨΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ....ΜΕ ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ....

PISTOS788 είπε...

Με επίθεση στην Κύπρο απειλεί ευθέως η Άγκυρα. Σε δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα Ζαμάν ο Εγκεμέν Μπαγίς ξεκάθαρα απείλησε την Κύπρο με τη χρήση στρατιωτική βίας σε περίπτωση που η κυπριακή Δημοκρατία προχωρήσει στις έρευνες για φυσικό αέριο. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μπαγίς "Η Τουρκία δεν πρόκειται να δεχτεί τις κυπριακές έρευνες. Αν επιμένουν γι' αυτό υπάρχει ο στόλος».
Επίσης για τον τουρκικό στόλο, υπάρχει και ο ελληνικός Στόλος, αλλά αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει κανένας στην Αθήνα να του το απαντήσει...
Επίσης στις ίδιες δηλώσεις θέλοντας να κάνει την προηγούμενη δήλωση του πιο ξεκάθαρη συμπλήρωσε ότι «Στο παρελθόν η Ελληνοκυπριακή πλευρά είχε επιχειρήσει να κάνει παρόμοια πράγματα, αλλά υπάρχουν αυτοί που θυμούνται τι αντιμετώπισε», αναφερόμενος φυσικά στην τουρκική εισβολή στην Κύπρο το 1974 και απειλώντας ευθέως με επανάληψή της.
Απαντώντας σε ερώτηση του Τούρκου δημοσιογράφου της Ζαμάν ότι σε παλαιότερες κυπριακές έρευνες, πλοία του τουρκικού στόλου είχαν σταλεί στην περιοχή, ο Εγκεμέν Μπαγίς ανέφερε: "Γι΄αυτόν τον λόγο φτιάξαμε το στρατό μας και εκπαιδεύσαμε τους στρατιώτες". Δηλαδή για να κάνουμε εισβολές σε γειτονικά κράτη όταν κάνουν κάτi που δεν μας αρέσει!
"Είναι παράνομο να κάνουν έρευνες σε ύδατα που δεν τους ανήκουν. Η Τουρκία θα κάνει στο έπακρο χρήση όλων των δικαιωμάτων της, που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο και θα πράξει τα δέοντα. Γνωρίζουν τη σοβαρότητα που διακρίνει την Τουρκία", προειδόποιησε με θράσος "χιλίων πιθήκων" ο Ε.Μπαγίς.
Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος υπουργός πριν από ένα περίπου χρόνιο έλεγε στους Έλληνες δημοσιογράφους ότι δεν χρειαζόμαστε τους εξοπλισμούς, ότι πρέπει να προχωρήσουμε σε αμοιβαία μείωση των εξοπλιστικών προγραμμάτων ότι η Ελλάδα άδικα δαπανά τόσα χρήματα για όπλα, προφανώς διότι ήξερε ότι τα ωραία λόγια πάντα ακούγονται με χαρά από τα ευήκοα ώτα, άσχετα αν η χώρα του έφτιαξε Ένοπλες Δυνάμεις για να μπορεί να παρεμβαίνει στρατιωτικά όπου αυτή επιθυμεί κατά τα λεγόμενα του Τούρκου υπουργού.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ....

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_6NhzVf0mIM#!



ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!
ΟΤΑΝ ΠΑΣΧΕΙ ΕΝΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΑΡΑΣΤΑΘΕΙ!
ΟΧΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ!
ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΩΣ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΔΙΣΟΥΝ.



ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΤΟΜΙΚΑ!

ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ!

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΚΛΕΚΤΕ,ΑΚΟΥΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΕΣ!
ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΞΕΙ Ο ΘΕΟΣ!

Η ΑΓΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΕΦΥΓΕ!ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ,ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΤΕΙΣ?
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΘΗ!

ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΩΥΣΗ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥ!ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

Είμαστε στο απόγειο της ανομίας...

Αποτέλεσμα δικών μας επιλογών όλα αυτά που ζούμε σήμερα....


γι αυτό...
Κρίση, κρίση και επιστροφή...στη φύση
(καλο!!!!)


Καλημέρα!
Κατερίνα

Ανώνυμος είπε...

Ματθαίου από 14:20 μέχρι 14:21
καὶ ἔφαγον πάντες καὶ ἐχορτάσθησαν, καὶ ἦραν τὸ περισσεῦον τῶν κλασμάτων δώδεκα κοφίνους πλήρεις.
οἱ δὲ ἐσθίοντες ἦσαν ἄνδρες ὡσεὶ

πεντακισχίλιοι χωρὶς γυναικῶν καὶ παιδίων.

Ματθαίου από 15:32 μέχρι 15:38

Ὁ δὲ Ἰησοῦς προσκαλεσάμενος τοὺς μαθητὰς αὐτοῦ εἶπε• σπλαγχνίζομαι ἐπὶ τὸν ὄχλον, ὅτι ἤδη ἡμέραι τρεῖς προσμένουσί μοι καὶ οὐκ ἔχουσι τί φάγωσι• καὶ ἀπολῦσαι αὐτοὺς νήστεις οὐ θέλω, μήποτε ἐκλυθῶσιν ἐν τῇ ὁδῷ.
καὶ λέγουσιν αὐτῷ οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ• πόθεν ἡμῖν ἐν ἐρημίᾳ ἄρτοι τοσοῦτοι ὥστε χορτάσαι ὄχλον τοσοῦτον;
καὶ λέγει αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς• πόσους ἄρτους ἔχετε; οἱ δὲ εἶπον•

ἑπτά, καὶ ὀλίγα ἰχθύδια.

καὶ ἐκέλευσε τοῖς ὄχλοις ἀναπεσεῖν ἐπὶ τὴν γῆν.
καὶ λαβὼν τοὺς ἑπτὰ ἄρτους καὶ τοὺς ἰχθύας, εὐχαριστήσας ἔκλασε καὶ ἔδωκε τοῖς μαθηταῖς αὐτοῦ, οἱ δὲ μαθηταὶ τοῖς ὄχλοις.
καὶ ἔφαγον πάντες καὶ ἐχορτάσθησαν, καὶ ἦραν τὸ περισσεῦον τῶν κλασμάτων ἑπτὰ σπυρίδας πλήρεις•
οἱ δὲ ἐσθίοντες ἦσαν τετρακισχίλιοι ἄνδρες χωρὶς γυναικῶν καὶ παιδίων.
καὶ λέγει αὐτοῖς ὁ Ἰησοῦς• πόσους ἄρτους ἔχετε; οἱ δὲ εἶπον• ἑπτά, καὶ ὀλίγα ἰχθύδια.
καὶ ἐκέλευσε τοῖς ὄχλοις ἀναπεσεῖν ἐπὶ τὴν γῆν.
καὶ λαβὼν τοὺς ἑπτὰ ἄρτους καὶ τοὺς ἰχθύας, εὐχαριστήσας ἔκλασε καὶ ἔδωκε τοῖς μαθηταῖς αὐτοῦ, οἱ δὲ μαθηταὶ τοῖς ὄχλοις.
καὶ ἔφαγον πάντες καὶ ἐχορτάσθησαν, καὶ ἦραν τὸ περισσεῦον τῶν κλασμάτων ἑπτὰ σπυρίδας πλήρεις• οἱ δὲ ἐσθίοντες ἦσαν

τετρακισχίλιοι ἄνδρες χωρὶς γυναικῶν καὶ παιδίων.

1ο Βασιλειών 17:13
καὶ εἶπεν πρὸς αὐτὴν ηλιου θάρσει εἴσελθε καὶ ποίησον κατὰ τὸ ῥῆμά σου ἀλλὰ ποίησον ἐμοὶ ἐκεῖθεν ἐγκρυφίαν μικρὸν ἐν πρώτοις καὶ ἐξοίσεις μοι σαυτῇ δὲ καὶ τοῖς τέκνοις σου ποιήσεις ἐπ' ἐσχάτου
ὅτι τάδε λέγει κύριος ἡ ὑδρία τοῦ ἀλεύρου οὐκ ἐκλείψει καὶ ὁ καψάκης τοῦ ἐλαίου οὐκ ἐλαττονήσει ἕως ἡμέρας τοῦ δοῦναι κύριον τὸν ὑετὸν ἐπὶ τῆς γῆς
καὶ ἐπορεύθη ἡ γυνὴ καὶ ἐποίησεν καὶ ἤσθιεν αὐτὴ καὶ αὐτὸς καὶ τὰ τέκνα αὐτῆς
καὶ ἡ ὑδρία τοῦ ἀλεύρου οὐκ ἐξέλιπεν καὶ ὁ καψάκης τοῦ ἐλαίου οὐκ ἐλαττονώθη κατὰ τὸ ῥῆμα κυρίου ὃ ἐλάλησεν ἐν χειρὶ ηλιου

1ο Βασιλειών από 17: 5 μέχρι 17: 6
καὶ ἐποίησεν ηλιου κατὰ τὸ ῥῆμα κυρίου καὶ ἐκάθισεν ἐν τῷ χειμάρρῳ χορραθ ἐπὶ προσώπου τοῦ ιορδάνου
καὶ οἱ κόρακες ἔφερον αὐτῷ ἄρτους τὸ πρωὶ καὶ κρέα τὸ δείλης καὶ ἐκ τοῦ χειμάρρου ἔπινεν ὕδωρ.

Πέραν των ανωτέρω περιστατικών όπου διετράφησαν με υπερφυσικό τρόπο άνθρωποι του ΘΕΟΥ και απλοί άνθρωποι δια του ΘΕΟΥ μπορούμε ακόμη να προσθέσουμε τη διατροφή ολόκληρου του Εβραϊκου λαού στην έρημο επί σαράντα χρόνια με το ΜΑΝΝΑ.
Ο Δανιήλ όταν για δεύτερη φορά βρέθηκε στο λάκκο των λεόντων και τον άφησαν σ’ αυτόν περίπου μία εβδομάδα ο ΘΕΟΣ του έστειλε τροφή με τον προφήτη Αβακούμ και μάλιστα τηλεμεταφέροντας και τον προφήτη και την τροφή που είχε ετοιμάσει.

Αν οι ημέρες της αφθονίας της υλικής διατροφής τελειώνουν οι ημέρες των Πνευματικών ευλογιών και επεμβάσεων και υλικής ακόμη διατροφής με υπερφυσικό, τρόπο τώρα θα αρχίσουν να φαίνονται και να ακούγονται διαρκώς και περισσότερο.

Ας ανήκουμε στους ανθρώπους εκείνους που θα προκαλούν αυτές τις ευλογίες και συγχρόνως θα τις απολαμβάνουμε μαζί με τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας.

ΙΩΑΝΝΗΣ

kiriakid είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ πολύ σωστός....


"Ας ανήκουμε στους ανθρώπους εκείνους που θα προκαλούν αυτές τις ευλογίες και συγχρόνως θα τις απολαμβάνουμε ΜΑΖΙ με τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας."

Ξέρει τι είναι να χάσεις την βασιλεία για ένα αυγό.....

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα-τελίνιο

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΟΚ!!!

ΤΟ ΣEΧΔΙΟ ΠΡΟΧΩΡΑ ΟΛΟΤΑΧΩΣ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΩΡΑΙΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ BORNGR
- Η ΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ-

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΙΝΕ....
ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ....ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΟΜΩΣ....


ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ!

PISTOS788 είπε...

Κατερίνα

ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ...ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΚΕΙ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΝ....

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ...ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΧΩΡΙΟ,ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ....

Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ
ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ,ΜΑΣ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Ας ανήκουμε στους ανθρώπους εκείνους που θα προκαλούν αυτές τις ευλογίες και συγχρόνως θα τις απολαμβάνουμε μαζί με τους υπόλοιπους συνανθρώπους μας.
ΓΕΝΟΙΤΟ-ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΜΗΝ!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ,ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ....ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

kiriakid

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ,ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ....

ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ ΜΕ ΦΟΥΤΖΙ;

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

PISTOS788 είπε...

04-09-2011 00:30:02



Σοβαρό ζήτημα για την ελληνική κυβέρνηση και προσωπικά για τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου εγείρεται από την ερώτηση που κατέθεσε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Αυστριακός Ευρωβουλευτής Andreas Mölzer, καθώς θέτει εν αμφιβόλω την ... ακεραιότητα του.
Στην ερώτηση με θέμα «Κερδοσκοπία του Έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του» αναφερόμενος στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης το χειμώνα του 2009 για την πώληση των Credit Default Swaps του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, δηλαδή τα γνωστά ασφάλιστρα για την περίπτωση χρεοκοπίας της Ελλάδας!
Ο τίτλος της ερώτηση από μόνος του είναι εντυπωσιακός και ο αυστριακός ευρωβουλευτής ζητά να ενημερωθεί από την Επιτροπή της ΕΕ αν είναι γνώστης των κατηγοριών που έχουν αναφερθεί στο ελληνικό κοινοβούλιο όπως επισημαίνει, ενώ επιπλέον ζητά να μάθει τί έχει πράξει μέχρι σήμερα η Επιτροπή αναφορικά με αυτές τις κατηγορίες και αν δεν έχει κάνει κάτι, τι ακριβώς προβλέπεται να πράξει.

Ακολουθεί η ερώτηση όπως κατατέθηκε από τον αυστριακό ευρωβουλευτή.


Κοινοβουλευτικές ερωτήσεις
27 Ιουνίου 2011 E-006139/2011
Ερώτηση με αίτημα γραπτής απάντησης
προς την Επιτροπή
Άρθρο 117 του Κανονισμού
Andreas Mölzer (NI)


Θέμα: Κερδοσκοπία του Έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του
Ο πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου κατηγορήθηκε στο ελληνικό κοινοβούλιο ότι απέκτησε μια περιουσία εκμεταλλευόμενος εμπιστευτικές πληροφορίες για την ελληνική δυσχερή θέση.
Κατά το έτος 2009, η συντηρητική κυβέρνηση αγόρασε τις συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης (Credit Default Swaps) στην αξία του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ, οι οποίες πωλήθηκαν τον Οκτώβριο του ίδιου έτους στον Παπανδρέου με κέρδος σχεδόν 30 εκατομμυρίων ευρώ, επομένως σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία το πρόβλημα στη χρηματοπιστωτική αγορά δεν ήταν γνωστό, ενώ στα παρασκήνια ήδη γίνονταν διαπραγματεύσεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) για πακέτο ενίσχυσης.
Η πώληση των συμβάσεων ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης, μέσω της οποίας η ελληνική χρεοκοπία μπορεί να μετατραπεί σε κερδοφόρα επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε στην καλύτερη στιγμή για τον αγοραστή και στη χειρότερη για τον πωλητή.
Λόγω των πακέτων στήριξης, αυτές οι συμβάσεις ανταλλαγής κινδύνου αθέτησης θα αποκτούσαν στο μεταξύ αξία 22 δισεκατομμυρίων ευρώ. Επομένως, ο Παπανδρέου επωφελείται όσο η Ελλάδα δεν εξυγιαίνεται.
1. Γνωρίζει η Επιτροπή της ΕΕ τις εν λόγω κατηγορίες;
2. Πώς αντέδρασε ή θα αντιδράσει η Επιτροπή απέναντι σε αυτές τις κατηγορίες;
3. Εάν δεν έχει αντιδράσει, ποιες αντιδράσεις προβλέπονται;
4. Πώς θα αποτραπούν μιμητές σε άλλες χώρες, οι οποίοι από τη θέση ισχύος τους επηρεάζουν σημαντικά τη διαχείριση των χρεών;


Πηγή:
(http://www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-//EP//TEXT+WQ+E-2011-006139+0+DOC+XML+V0//EL)

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες