Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΤΙ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΡΙΣΗ;ΠΟΛΛΑ....





Στην αρχή του δρόμου για να νικήσεις το θυμό , σωπαίνουν τα χείλη σου ενώ η καρδιά σου είναι ταραγμένη.

Στα μισά του δρόμου , σωπαίνουν οι σκέψεις σου , ενώ η ψυχή σου ‘εχει ελαφριά ταραχή.

Και στο τέρμα έχεις ακύμαντη γαλήνη, ενώ φυσούν ακάθαρτοι άνεμοι.
Ισαάκ ο Σύρος

14 σχόλια:

kiriakid είπε...

Μονο καλό μπορεί να φέρει.
Λες και ειναι παγκόσμιος νόμος. "για να σου δοθεί κάτι πρέπει πρώτα να το εκτιμήσεις".
Παγκόσμια αλήθεια.."γιατί ξοδεύεται τον κοπον σας ουχι εις αρτον"
Αλλη αλήθεια.."Ιδού η ανομία σου Σόδομα, υπερηφάνια, ΠΛΗΣΜΟΝΗ ΑΡΤΟΥ, και ΑΥΘΟΝΙΑ ΤΡΥΦΗΛΟΤΗΤΑΣ".
Μαζεύαμε χρήματα, επενδύαμε,καλοπερνούσαμε και λοιπόν; γίναμε καλύτεροι άνθρωποι; ή απομακρυνθήκαμε περισσότερο από τις αξίες μας, τον Δημιουργό μας.

Να πώ και τη δική μου αλήθεια "μ αρέσει αυτό το μικρό ανάγκασον" μας φέρνει πιο κοντά..

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

θα ήταν αδύνατον να μας αφήσει στον μονόδρομο της φθοράς και της κατηφόρας που πήραμε..........ας δεχθούμε την ταπείνωση που προσφέρεται για την ανάγνωση των παθών και των λαθών, των καλών και των Αρετών.

Ευφραίνου καρδιά μου, χαίρε και δες τον πλούτο της αγάπης του και της μακροθυμίας του, που το κακό το μετατρέπει σε Καλό.

Αυτή η Γέννα φέρνει 2 τόκους...Χριστό και Αντίχριστο, τόσο φανερούς όσο δύο ήλιοι στον ουρανό που ένας φωτίζει ενώ ο άλλος, όχι.
Καλό βράδυ αδερφέ μου

zkcome είπε...

Γιε μου, μην αδιαφορείς
για την παιδεία του Κυρίου,
μήτε να αποθαρρύνεσαι όταν ελέγχεσαι από αυτόν.
γιατί αυτόν που αγαπά ο Κύριος παιδεύει
και μαστιγώνει κάθε γιο που παραδέχεται.
Για την παιδεία σας υπομένετε. Ο Θεός φέρεται προς εσάς όπως σε γιους. Γιατί ποιος είναι ο γιος που δεν τον παιδεύει ο πατέρας του; Αν όμως είστε χωρίς παιδεία, στην οποία όλοι έχουν γίνει μέτοχοι, τότε είστε νόθοι και όχι γιοι. Έπειτα, αφενός τους σαρκικούς μας πατέρες είχαμε εκπαιδευτές και τους ντρεπόμασταν, αφετέρου δε θα υποταχτούμε πολύ περισσότερο στον Πατέρα των πνευμάτων και έτσι να ζήσουμε; Γιατί αυτοί μας εκπαίδευαν για λίγες ημέρες σύμφωνα με αυτό που θεωρούσαν σωστό, εκείνος όμως για το συμφέρον μας, για να λάβουμε μέρος στην αγιότητά του. Και κάθε παιδεία προς το παρόν, βέβαια, δε φαίνεται να προξενεί χαρά αλλά λύπη, ύστερα όμως αποδίδει καρπό ειρηνικό δικαιοσύνης σ' εκείνους που έχουν γυμναστεί με αυτήν.

PISTOS788 είπε...

kiriakid

ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΣ ΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΟΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΣΩΤΗΡΙΟ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ....

ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ....ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ....ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΟΝ ΣΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ;

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΣΧΕΔΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟ ΠΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ....ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ....

ΛΑΟΣ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ,ΟΜΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΝΗ ΑΠΟ ΑΙΩΝΟΣ....ΟΥΤΟΙ ΕΙΣΙ ΟΙ ΥΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ....

ΖΚΕ!!!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ....ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΧΕΡΙ....

ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ,ΜΕΤΑ-ΝΟΗΣΑ....

ΤΟΓΙΟ;

ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΟΥΤΖΙΚΟΥΡΑ....

PISTOS788 είπε...

彼は強制的に = ΑΝΑΓΚΑΣΟΝ

ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΡΙ ΟΤΟ ΣΕΤΕ ΓΚΙΝΙ -ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ

zkcome είπε...

ΑΝΑΓΚΑΣΟΝ = 彼は強制的に

Ζ.Κ + Ε = 主にリビング、今後

Ιδού έρχομαι γρήγορα, και ο μισθός μου είναι μαζί μου, για να αποδώσω σε καθέναν όπως είναι το έργο του = 見よ私はすぐに来る私の報酬になるの仕事している全員に与えるために、私と一緒にされ

Εγώ είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, ο πρώτος και ο έσχατος, η αρχή και το τέλος = 私はアルファであり、オメガ、最後、最初最初と最後です

Μακάριοι όσοι πλένουν τις στολές τους, για να είναι η εξουσία τους πάνω στο δέντρο της ζωής, και για να εισέλθουν στην πόλη από τις πύλες = 祝福された人は、生命の木に彼らの力に街の門を入力するには、彼らのユニフォームを洗うものです

Έξω οι ομοφυλόφιλοι και οι μάγοι και οι πόρνοι και οι φονιάδες και οι ειδωλολάτρες και καθένας που αγαπά και πράττει το ψεύδος = ゲイの魔術師と姦淫を犯した者や殺人者と多神教徒、皆アウト人が大好きで、嘘をついていません

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Κανένα μεγάλο παραδοσιακό μέσο ενημέρωσης δεν αναμεταδίδει αυτή την στιγμή ότι χιλιάδες άνθρωποι δηλώνουν συμμετοχή στις διαδηλώσεις.
Από την ΕΥΠ παρακολουθούνται όλα τα blogs και το Facebook και γίνονται επίθεσεις στις σελίδες με τις προσκλήσεις καθώς ειδοποιούνται κομματικοί μηχανισμοί και αναφέρουν τις σελίδες ως κακόβουλες.

http://eothetis.blogspot.com/2011/05/blog-post_5103.html
να το, Γιατί δεν μπορείς!

PISTOS788 είπε...

zkcome

完璧な=ΑΨΟΓΟΣ....

ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕΣ....

ΖΚΕ!!!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ-ΣΙΚ ΜΕΘΟΔΟΥΣ....

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ....

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ,Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΗΞΕ....

ΑΛΛΟΣ ΚΙΝΕΙ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ....

ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΔΟ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ

PISTOS788 είπε...

Για σενάρια απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ, καθώς και για μεθόδευση των σεναρίων αυτών κάνει λόγο η Ευρωπαία επίτροπος Μαρία Δαμανάκη.

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει: «Η μεγαλύτερη κατάκτηση της μεταπολεμικής Ελλάδας, το ευρώ και η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας είναι σε κίνδυνο.

Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ βρίσκεται πλέον στο τραπέζι, καθώς και η μεθόδευσή του.

» Είμαι υποχρεωμένη να μιλήσω ανοικτά.

» Έχουμε ιστορική ευθύνη να δούμε το δίλημμα καθαρά: Ή συμφωνούμε με τους δανειστές μας σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών με αποτελέσματα, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες για το παρελθόν μας ή επιστρέφουμε πίσω στη δραχμή.

» Όλα τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα στις σημερινές συνθήκες.»

PISTOS788 είπε...

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ > "Κελεπούρια" για τους Τούρκους τα λιμάνια μας - Θέλουν να αγοράσουν Πειραιά και Θεσσαλονίκη
Η έγκυρη τουρκική εφημερίδα Radikal στο πρωτοσέλιδο της έχει ως βασικό θέμα την απόφαση του ξεπουλήματος τις κρατικής περιουσίας που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση.
για τη μείωση του δημόσιου χρέους.
"Κελεπούρι απο τη γείτονική χώρα " είναι ο βασικό τίτλος της εφημερίδας που γράφει "η Ελλάδα που παλεύει με την οικονομική κρίση αποφάσισε να πουλήσει τα πάντα. Εχει μπει πωλητήριο απο λιμάνια μέχρι και στους αυτοκινητοδρόμους".

Η τουρκική εφημερίδα αποκαλύπτει οτι ήδη τουρκικές εταιρείες ενδιαφέρονται να αγοράσουν κάποια απο τα λιμάνια που θα βγουν προς πώληση. " Θα εξετάσουμε τους όρους της πώλησης και ισως εντός 15 ημερών πάρουμε την απόφαση της επένδυσης στα λιμάνια. Η Ελλάδα είναι δύσκολη αγορά, ισως συνεργαστούμε με ελληνική εταιρεία" δηλώνει ο Νιχάτ Οζντεμίρ, διευθυντής της τουρκικής εταιρείας Limak που διαχειρίζεται πολλά τούρκικα λιμάνια. Η εταιρεία θα ενδιαφερθεί πιθανότατα για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά.

PISTOS788 είπε...

Γράφει ο Χρήστος Κουκουδέας

Εξ αιτίας τού καλοσχεδιασμένου κατά τών λαών καί υπέρ των ολίγων Διεθνών Τραπεζιτών, σύστημα Ευρώ , έρχεται η ολοκληρωτική καταστροφή μας!!! Καταχρεωμένα πλέον τα Κράτη τών Ευρωπαϊκών Λαών, σε λίγο θα σέρνονται μέσα στήν μιζέρια της Οικονομικής σκλαβιάς!!! Τότε θα μας.....
φέρουν τόν ΜΕΣΣΙΑ της Παγκοσμιοποίησης για να μας σώσει!!! Απλώς σας λέγω τούτο. Θυμηθείτε ότι η αφορμή πού ο Λαός της Γερμανίας αποδέχθηκε τόν Χίτλερ ως Σωτήρα, για να το μετανοιώσει οικτρά κατόπιν, ήταν η ανεργία και....
η φτώχεια!!
Αυτά τα δύο κακά, δημιουργήθηκαν ΤΕΧΝΙΚΑ από τούς σκληρούς όρους πού επέβαλε η συμμαχία τής ΑΝΤΑΝΤ, στόν ηττημένο Γερμανικό Λαό μετά το τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, γιά την αποπληρωμή τών τεραστίων πολεμικών αποζημιώσεων και με απώτερο σκοπό την παντοτεινή εξάλειψη τού Γερμανικού κινδύνου!!! Φυσικά το (φτιαχτό από τούς Τραπεζίτες της Wall Street) ΚΡΑΧ τού 1929, δεν βοήθησε την Δημοκρατία στήν Γερμανία και αλλού, καθόλου !!!!!!

Το 1933 λοιπόν ο Γερμανικός λαός ήταν ώριμος να υποδεχθεί τό ΤΕΡΑΣ, πού θα τόν «έσωζε» από την φτώχεια και μετά θα τόν οδηγούσε στόν θάνατο και την καταστροφή!!! Από τούς δύο πολέμους οι Τραπεζίτες κέρδισαν δισεκατομμύρια!!!! Πιστεύω ότι κάτι παρόμοιο μαγειρεύεται και για την Ευρώπη τών Τραπεζιτών, τών ψεύτικων πληθωρισμών, τών Επιτοκίων, και τών πουλημένων Πολιτικών του σήμερα, ως μέρος ευρύτερου σχεδίου της Παγκοσμιοποίησης! Αρχής γενομένης από εμάς τούς αγαθούς καί ευκολόπιστους Ελληνες, πού βλέπουμε τόν Μεσσία πού έρχεται δήθεν να μας σώσει, στόν κάθε μεγαλοαπατεώνα ή απατεωνίσκο "Πατριώτη" πού θα χαϊδέψει τα αυτιά μας με τίς λέξεις, Πατρίδα, Θρησκεία, οικογένεια και στό τέλος...... ψηφίζει Μνημόνιο για την καταδίκη και τόν αφάνισμό μας!!!!!

Αναλογισθείτε τούς ηγέτες πού περάσανε από την Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση, από τον “Εθνάρχη” Καραμανλή, μέχρι τίς σημερινές μαριονέτες τών Τραπεζιτών και τών Εργολάβων. Κανείς τους δεν σκέφθηκε την Ελλάδα και τούς Ελληνες παρά μόνον την προσωπική του ανάδειξη και τήν τσέπη του!!! Λοιπόν Πατριωτάκια δέν νομίζετε ότι είναι πιά καιρός να δώσουμε κλωτσιά στά κλεφτοκόμματα και να δούμε τί θα κάνουμε και πώς θα το κάνουμε, ώστε να γίνουμε επιτέλους ανεξάρτητοι;;;
Δεν μπορούμε να οργανωθούμε λίγο σαν Κράτος;
Να απογαλακτισθούμε από το: «ανήκομεν εις την Δύσιν» και να αποκτήσει πλέον νόημα και ουσία το: «Η Ελλάδα στους Έλληνες»; Πρέπει πάντοτε να φέρνουμε άλλους ......ανθέλληνες να μας κυβερνήσουν;;;; Δέν υπάρχουν πιά γνήσιοι Πατριώτες;;;;;;;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ....ΤΟΓΙΟ;

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες