Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...



ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΟΥΣ...







ΙΠΠΟ...


ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΑΔΕΡΦΟΥΣ...


Η ΜΑΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ...ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ...


καὶ ἰδοὺ σεισμὸς μέγας ἐγένετο ἐν τῇ θαλάσσῃ, ὥστε τὸ πλοῖον καλύπτεσθαι ὑπὸ τῶν κυμάτων· Αὐτὸς δὲ ἐκάθευδε...


Ο Κύριος εμβάς μετά των μαθητών εις πλοίον τινά, έξαφνα κατά την διάρκεια της πορείας των, εγείρεται θαλασσοταραχή εξαιρετικής σφοδρότητος. Οι μαθηταί τα χάνουν, παρά τας απεγνωσμένας προσπαθείας των, το πλοίον αρχίζει να καταποντίζεται. Ο Κύριος εκοιμάτο.


Φίλε αναγνώστα, συναντάς δυσκολίας εις την ζωήν σου, νομίζεις πολλές φορές ότι το ναυάγιο είναι αναπόφευκτο, οι ελπίδες σου διαλύονται, θλιβερά και δυσάρεστα γεγονότα ως αλλεπάλληλα κύματα σε κτυπούν και μικροψυχείς; Να φαίνεται ότι μέσα στο σκάφος της ζωής σου δεν φιλοξενείς τον Κύριον των Δυνάμεων, κοιμόμενον και αναπαυόμενον, ώστε εις έσχατον κίνδυνον να σε ελευθερώσει και να σε σώσει;


Εάν μέχρι σήμερον δεν έβαζες πηδαλιούχον της ζωής σου τον Κύριον, φρόντισε να το πράξεις. Στηρίξου εις τον Χριστόν. Φώναξέ τον να έλθει να κατοικήσει εις την ψυχήν σου, δια να διαλυθεί η αβεβαιότης του μέλλοντος και τα μαύρα κύματα του ορίζοντος. Πρέπει να ξέρεις ότι μέσα εις το πλοίον εις το οποίον ευρίσκεται ο Χριστός, δεν υπάρχει κίνδυνος να καταποντισθείς και να χαθείς.


Εάν το Πιστεύετε, Θά το Λάβετε…


Θα στεγνώσω τα μάτια σου
Θα ηρεμήσω τους φόβους σας
Θα σας δείξω πώς είστε όμορφοι, όμορφοι!!!


Θα περπατήσω μαζί σου
Στη μακρινή θάλασσα
Και δεν θα φύγω ποτέ...


Όταν υπάρχει μια πόρτα που δεν μπορείτε να ανοίξετε...


Όταν υπάρχει ένας πόλεμος που δεν μπορείτε να κερδίσετε...


Θα το κάνω Εγώ...ΖΚΕ...



ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΤΟΠΟΣ ΟΠΟΥ ΑΝΗΚΩ…

ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ…

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ…

8 σχόλια:

zkcome είπε...

Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή. Κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα παρά μόνο διαμέσου εμένα. Αν με έχετε γνωρίσει, θα γνωρίσετε και τον Πατέρα μου. Αλλά από τώρα τον γνωρίζετε και τον έχετε δει.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

...Αλλά από τώρα τον γνωρίζετε και τον έχετε δει...

ΤΟΓΙΟ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΑΣ!!!!

Iππο είπε...

Δε γνωριζει μονο ο ουρανος ... Γνωριζει και ο Ανθρωπος....
Ολοι μεσα μας γνωριζουμε ποιος ειναι ο Πατερας μας και τι εχει κανει για εμας...
Πρεπει μονο να γδυθουμε απο οτι κοσμικο μας δενει με την κτιστοτητα...
Να γδυθουμε απο φοβους και ανασφαλειες και εγωισμους....
Να αδιαφορησουμε για το τι μπορουμε να "χασουμε" σ αυτη τη διασταση.
Παλευουμε καθημερινα με την αγωνια, να προλαβουμε να ζησουμε τη ζωη μας, να προλαβουμε να παμε στη δουλεια, να προλαβουμε να δουμε τους φιλους και συγγενεις μας...
Σταματα Ανθρωπε για λιγο!!!!
Σταματα και κοιτα γυρω σου. Πατα παυση. Ακου την ψυχη σου. Κοιτα ψηλα στον Ηλιο ανοιξε τα χερια και παραδωσου... Στο Θελημα Του!!!
Αστον να σου δειξει τι εχει ετοιμασει για σενα!!! Τι μεγαλειο σε περιμενει!!!
Μεγαλειο Πνευματικο !!!
Νιωσε την ανιδιοτελη αγαπη, την αυλη υπαρξη, την απολυτη γαληνη και διαυγεια, τα ταξιδια σε διαστασεις πνευματικες που δε φανταζεσαι ....
Τη Γνωση της υπαρξης στο απειρο...
Ζητα την επιστροφη στην Πατριδα σου...
Στους δικους σου Ανθρωπους...
Και οταν ο δρομος σου φανερωθει πες σ αυτους που σε ρωτουν :
«Της Γης παιδί είμαι και του έναστρου Ουρανού. Το γένος μου είναι βεβαίως ουράνιο. Αυτό το γνωρίζετε και οι ίδιοι. Φλέγομαι από την δίψα μου και χάνομαι. Δώστε μου γρήγορα κρύο νερό που αναβρύζει από της Μνημοσύνης την λίμνη»
https://www.youtube.com/watch?v=GcP7Mj0SJEw
Δυναμις!!!

Trinity είπε...

Τον αγαπω. Ευχομαι καποια στιγμη να με αξιωσει να Του το πω απο κοντα μαζι με ενα Τερααααστιο ευχαριστω που μιλησε στην καρδια μου και θυσιαστηκε για να σωθω.Αν σωθω...
Εαν πιστεψουμε με ολη μας την καρδια πως η θυσια Του πανω στον σταυρο εγινε προσωπικα για τον καθενα μας τοτε θα αλλαξει η ζωη μας.
Ζκ.

PISTOS788 είπε...



Iππο!

Αστον να σου δειξει τι εχει ετοιμασει για σενα!!! Τι μεγαλειο σε περιμενει!!!
Μεγαλειο Πνευματικο !!!
Νιωσε την ανιδιοτελη αγαπη, την αυλη υπαρξη, την απολυτη γαληνη και διαυγεια, τα ταξιδια σε διαστασεις πνευματικες που δε φανταζεσαι ....
Τη Γνωση της υπαρξης στο απειρο...
Ζητα την επιστροφη στην Πατριδα σου...
Στους δικους σου Ανθρωπους...
Και οταν ο δρομος σου φανερωθει πες σ αυτους που σε ρωτουν :
«Της Γης παιδί είμαι και του έναστρου Ουρανού. Το γένος μου είναι βεβαίως ουράνιο. Αυτό το γνωρίζετε και οι ίδιοι. Φλέγομαι από την δίψα μου και χάνομαι. Δώστε μου γρήγορα κρύο νερό που αναβρύζει από της Μνημοσύνης την λίμνη»

ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ...ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ...

PISTOS788 είπε...

Trinity!

ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ...ΣΕ ΑΓΑΠΑ...ΚΑΙ ΣΕΝΑ,ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

ΛΑΧΤΑΡΑΕΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ...

ΣΥΝΤΟΜΑ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΑΣ!

Unknown είπε...

ΕΥΛΟΓΗΤΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΡ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ,Ο ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟΥ ΕΛΕΟΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΑΣ ΗΜΑΣ ΕΙΣ ΕΛΠΙΔΑ ΖΩΣΑΝ ΔΙ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΙΗΣΟΥ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ,ΕΙΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΝ ΑΦΘΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΑΜΙΑΝΤΟΝ ΚΑΙ ΑΜΑΡΑΝΤΟΝ,ΤΕΤΗΡΗΜΕΝΗΝ ΕΝ ΟΥΡΑΝΟΙΣ ΕΙΣ ΗΜΑΣ.ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΕΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΕΤΟΙΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΝΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΣΧΑΤΩ.Α. ΠΕΤΡΟΥ ΕΔ.3,4,5.ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΕΥΝΟΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΧΑΡΙΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΑΔΙ.ΖΚΕ.

PISTOS788 είπε...

ζαχαρουλα δαβαρη!

...ΤΟΥΣ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΕΟΥ ΦΡΟΥΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ ΕΙΣ ΣΩΤΗΡΙΑΝ ΕΤΟΙΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΝΑΙ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΣΧΑΤΩ...

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ...ΖΚΕ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες