Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΝΑ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ...





Είμαστε αυτό που προσποιούμαστε, γι’ αυτό πρέπει να προσέχουμε τι προσποιούμαστε...
Kurt Vonnegu





Δεν υποχωρούμε, απλώς προχωρούμε προς άλλη κατεύθυνση.
Oliver P. Smith, Αμερικανός στρατηγός στον πόλεμο της Κορέας


ΠΩΣ ΤΟ ΟΧΙ...ΕΓΙΝΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...


Να υπόσχεσαι μόνο όσα μπορείς να πραγματοποιήσεις. Να πραγματοποιείς, όμως, περισσότερα απ’ όσα υποσχέθηκες.
H. Jackson Brown, Jr.





ΟΙ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΝ...



ΕΑΝ ΕΚΖΗΤΕΙΣ,ΑΥΤΟΝ,ΘΕΛΕΙ ΕΥΡΙΣΚΕΣΘΑΙ ΥΠΟ ΣΟΥ,

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΗΣ ΑΥΤΟΝ, ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ...


ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΚΗ Η ΝΙΚΗΣΑΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, Η ΠΙΣΤΙΣ ΗΜΩΝ...


ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ...ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...


ΖΚΕ...ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

9 σχόλια:

Ταξιδιώτισσα είπε...

Ο απεγκλωβισμός ολοένα και περισσότερων ανθρώπων κάθε ηλικίας, αλλά κυρίως νέων, από την στενάχωρη οπτική του χρηματοοικονομικού συστήματος εντός του οποίου (επι)βιώνουν ως άτομα, η επαφή τους με την παραμελημένη ανθρώπινή τους υπόσταση και η απελευθέρωσή τους ως φυσικά πλάσματα εντός του απέραντου οικοσυστήματος, η συνειδητοποίηση της ψευδαίσθησης που τους είχεκαλλιεργηθεί ότι το χρήμα αποτελεί φυσικό πόρο και η πλήρης πλέον συναίσθηση ότι οι πραγματικοί φυσικοί πόροι είναι αρχέγονα αγαθά κοινοκτημοσύνης όλων των πλασμάτων και όχι καταναλωτικά προϊόντα προορισμένα μόνο για την ανθρωπότητα των ατόμων καταναλωτών που διαθέτουν το χρήμα, η απόδρασή τους από την νοοτροπία της «μη ευθύνης» για οτιδήποτε δεν ορίζεται ως ατομική ιδιοκτησία τους και η προσωπική ανάληψη της ευθύνης για όσα αφορούν στη ζωή τους, στην υγεία τους, στην μόρφωσή τους, στην διαχείριση των φυσικών πόρων που χρειάζονται για να ζήσουν, η απεξάρτησή τους από την πλήρη υποταγή στα κουπόνια του μηνιαίου μισθού και η στροφή τους προς την φυσική ζωή, διατροφή, καλλιέργεια, η ενασχόλησή τους με την παραγωγή της τροφής τους, η έξοδός τους από τον μηχανισμό καθημερινής κυκλοφορίας του χρήματος και η δημιουργία νέων δομών και κοινωνιών που βασίζονται στην ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών αλλά και νέων μορφών και διαδικασιών πολιτικής εκπροσώπησης αποτελούν το ιδεολογικό υπόβαθρο της νέας πορείας και τις μεθόδους με τις οποίες αυτή υλοποιείται. Γιάννης Μακριδάκης

PISTOS788 είπε...

Ταξιδιώτισσα!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ...

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ...ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ιππο

Ωραιος!!!
Ξεκινησε. Το μονο σιγουρο!
Τα δωσε ολα ο κρητικος!!!
Δυναμις!!!
https://www.youtube.com/watch?v=b-WZ7u7HsxM

PISTOS788 είπε...

Ιππο!

Χορεύει ο κόσμος ξέφρενα, καθένας στο ρυθμό του...

Για να 'βρει ταίρι ένας τρελός, πουλάει τον εαυτό του...
Αν δεν πιστεύεις μη ρωτάς, κι αν δεν ακούς μη με κοιτάς...
Αν δε φαντάζεσαι φωτιές, με κάρβουνα μην παίζεις...

Εεεεεεεεε....
Γυρνάει ο κόσμος γρήγορα και γίναμε όλοι σκλάβοι,
Κι ένας τρελος φρένο πατά, τον κόσμο να προλάβει...
Αν δεν μπορείς να προσκυνάς, κι αν όλα τα κατέχεις,
Τον κόσμο σου να κυβερνάς, μα σ' αγκαλιές μην πέφτεις...

Μεγάλα ψέματα μη λες, γιατί θα τα πιστέψεις...
Για τον ψηλό σου το λαιμό, χίλιες θηλειές θα πλέξεις...

Εεεεεεεεε...
Ξεχνάει ο κόσμος στη στιγμή, και ιστορίες γράφει...
Την πόρτα κλείνει ο τρελός, μήπως και δει τα λάθη...
ʼμα δεν νοιώθεις, μη μιλάς...Σώπα και μη δικάζεις...
Χίλια κεφάλια πέφτουνε, όταν εσύ δειλιάζεις...

Αν δεν πιστεύεις μη ρωτάς, κι αν δεν ακούς μη με κοιτάς...
Αν δε φαντάζεσαι φωτιές, με κάρβουνα μην παίζεις...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ...ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Εεεεεεεεε...
Ξεχνάει ο κόσμος στη στιγμή, και ιστορίες γράφει...
Την πόρτα κλείνει ο τρελός, μήπως και δει τα λάθη...
ʼμα δεν νοιώθεις, μη μιλάς...Σώπα και μη δικάζεις...
Χίλια κεφάλια πέφτουνε, όταν εσύ δειλιάζεις...

Ανώνυμος είπε...

Trinity
Μιλαμε πλεον για τον μεγαλυτερο πολιτικο πινοκιο που περασε ποτε...Σιγουρα εδρασε βασει οργανωμενου σχεδιου _ πειραματος . Ειδαμε ποσο ευκολα προωθησε την αχρηματη κοινωνια. αποψε μεσα σε ολα ψηφιζουν την ποινικοποίηση των μετρητων και σιγουρα την πληρη εξαθλιωση της χωρας μας. Αθεος .ντροπη για τους πραγματικους πατριωτες αριστερους.
Το 50 % των ελληνων συμφωνα με ερευνα του ΑΘΗΝΑ δεν εχει διαβασει ΠΟΤΕ...εστω και ενα βιβλιο!!!
Ετσι εξηγουνται ΠΟΛΛΑ....
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ, ΕΛΠΙΖΩ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

PISTOS788 είπε...

Trinity!

ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ...ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΠΛΑ...ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ...

ΓΙΝΕΤΑΙ ΩΡΑΙΟ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

zkcome είπε...

«Εγώ είμαι ο άρτος της ζωής. Όποιος έρχεται προς εμένα δε θα πεινάσει, και όποιος πιστεύει σ' εμένα δε θα διψάσει ποτέ. Αλλά σας είπα ότι και με έχετε δει και δεν πιστεύετε. Καθετί που μου δίνει ο Πατέρας θα έρθει προς εμένα, και αυτόν που έρχεται προς εμένα δε θα τον βγάλω έξω, γιατί έχω κατεβεί από τον ουρανό όχι για να κάνω το θέλημα το δικό μου, αλλά το θέλημα εκείνου που με έστειλε. Και αυτό είναι το θέλημα εκείνου που με έστειλε: να μη χάσω από Αυτόν τίποτα από ό,τι μου έχει δώσει, αλλά να το αναστήσω την έσχατη ημέρα. Γιατί αυτό είναι το θέλημα του Πατέρα μου: καθένας που βλέπει τον Υιό και πιστεύει σ' αυτόν να έχει ζωή αιώνια και εγώ θα τον αναστήσω την έσχατη ημέρα».

Εγώ είμαι ο άρτος ο ζωντανός που κατέβηκε από τον ουρανό. Αν κάποιος φάει από τούτον τον άρτο, θα ζήσει στον αιώνα. Και ο άρτος, λοιπόν, που εγώ θα δώσω είναι η σάρκα μου υπέρ της ζωής του κόσμου».

«Αλήθεια, αλήθεια σας λέω, αν δε φάτε τη σάρκα του Υιού του ανθρώπου και δεν πιείτε το αίμα του, δεν έχετε ζωή μέσα σας. Εκείνος που μου τρώει τη σάρκα και μου πίνει το αίμα έχει ζωή αιώνια, κι εγώ θα τον αναστήσω την έσχατη ημέρα. Γιατί η σάρκα μου είναι αληθινή τροφή και το αίμα μου είναι αληθινό ποτό. Όποιος μου τρώει τη σάρκα και μου πίνει το αίμα, μένει μέσα μου κι εγώ μέσα του. Καθώς με απέστειλε ο ζωντανός Πατέρας κι εγώ ζω για τον Πατέρα, έτσι και όποιος με τρώει θα ζήσει κι εκείνος για μένα.

PISTOS788 είπε...

zkcome!


Η χώρα μας επιλέχθηκε για το μεγάλο «παιχνίδι» των έσχατων καιρών
...ότι θα γίνει εδώ θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο!
Chris_Hedges

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Αυτό που ζουν σήμερα οι Έλληνες, το ζει εδώ και χρόνια η πλειοψηφία των Αμερικανών πολιτών που έχουν καταδικαστεί σε μια ανεπανάληπτη μιζέρια από την παγκόσμια ελίτ. Την τραγωδία πoυ ζει σήμερα ο ελληνικός λαός, αύριο θα την ζήσουν και πολλοί άλλοι λαοί καθώς το σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ είναι οι λαοί να φτωχοποιηθούν ακόμα περισσότερο και να καταντήσουν άβουλα όντα χωρίς καμία δύναμη αντίστασης στα καταχθόνια σχέδια τους.

Αυτά υποστηρίζει σε ένα πρόσφατο άρθρο του ο Chris Hedges, πασίγνωστος Αμερικανός δημοσιογράφος, επί πολλά χρόνια πολεμικός ανταποκριτής, σήμερα πρόεδρος του «Nation Institute in New York City», συγγραφέας του περίφημου βιβλίου με τον τίτλο: «War is a Force That Gives Us Meaning» (2002) όπου αναλύει τα καταχθόνια σχέδια της παγκόσμιας δικτατορίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Σύμφωνα με τον Chris Hedges, η περίπτωση της Ελλάδας και του λαού της που τον βυθίζουν ολοένα και περισσότερο σε μια πρωτοφανή μιζέρια χωρίς να του δίνεται καμία δυνατότητα να σηκώσει κεφάλι, δεν είναι παρά ο «δρόμος» που έχει χαράξει η παγκόσμια ελίτ για όλη την ανθρωπότητα.
Αναφερόμενος στην κατάσταση που υπάρχει σήμερα στις ΗΠΑ που αποτελεί το σύμβολο επικράτησης της Νέας Τάξης αναφέρει τα εξής χαρακτηριστικά : «We now live in a nation where doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the press destroys information, religion destroys morals, and our banks destroy the economy».

Δηλαδή, «Ζούμε σε ένα έθνος όπου οι γιατροί καταστρέφουν την υγεία, οι δικηγόροι καταστρέφουν την δικαιοσύνη, τα πανεπιστήμια καταστρέφουν την γνώση, οι κυβερνήσεις καταστρέφουν την ελευθερία, τα ΜΜΕ καταστρέφουν τη είδηση, η θρησκεία καταστρέφει τα ήθη και οι τράπεζες καταστρέφουν την οικονομία». Έτσι περιγράφει το πρότυπο ενός «συγχρόνου» κράτους υπό τις προδιαγραφές της παγκόσμιας ελίτ και έτσι πρέπει να λειτουργεί για τους πολίτες του.
Η Ελλάδα, που τώρα βαδίζει σύμφωνα με αυτό το σχέδιο, είναι το μεγάλο πείραμα της Νέας Τάξης που θα αποτελέσει το παράδειγμα μετά τις ΗΠΑ για την επικράτηση αυτών των αρχών της, σε όλη την ανθρωπότητα.
Βέβαια ακόμα και η Νέα Τάξη σχεδιάζεται από ανθρώπους που σαν άνθρωποι δεν είναι τέλεια όντα και οι σχεδιασμοί τους συχνά ανατρέπονται. Σήμερα υπάρχουν αρκετά αναχώματα στην παγκόσμια επέλαση της, κάτι που όμως προκαλεί την περαιτέρω σκλήρυνση της στάσης της και αυτό το δοκιμάζουμε εμείς σήμερα στην δική μας χώρα.

Καταλήγοντας ο Chris Hedges προειδοποιεί ότι, αν οι Έλληνες υποταχτούν ολοκληρωτικά σε αυτά τα καταστροφικά σχέδια, αν δεν υπάρξει κάποια αναστροφή σε αυτά τα δολοφονικά σχέδια, η κατάσταση θα επιδεινωθεί πολύ άσχημα όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τους λαούς όλου του κόσμου.
Ας μην τρέφομαι άλλες αυταπάτες για ότι συμβαίνει γύρω μας στην περίοδο που ζούμε!
Η χώρα μας επιλέγει για το μεγάλο «παιχνίδι» των έσχατων καιρών και αυτό φαίνεται ξεκάθαρα αν ρίξει κανείς μια ματιά στα παγκόσμια ΜΜΕ. Γι αυτό και ότι θα γίνει εδώ θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο!

ΠΟΛΥ ΤΟΓΙΟ...ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Επιστολή προς τον πρωθυπουργό
Σακοράφα: «Ιστορική στρέβλωση και στρατηγική ήττα» το νέο μνημόνιο

Απευθυνόμενη στον Αλέξη Τσίπρα, μετά την ψήφιση των προαπαιτούμενων μέτρων για τη συμφωνία, η Σοφία Σακοράφα κάνει λόγο για «στρατηγική ήττα» της πρώτης κυβέρνησης με κορμό την Αριστερά.

Η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλεί, μέσω επιστολής, τον πρωθυπουργό να οργανώσει, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει άμεσα σχέδιο που θα «θωρακίσει» την κυβέρνηση και κυρίως την κοινωνία «απέναντι στο βέβαια επερχόμενο νέο εκβιασμό».

«Συναισθανόμενη πλήρως την πίεση των συντρόφων μου βουλευτών, αφού μία άλλη στιγμή, πριν πέντε χρόνια, ένιωθα την ίδια πίεση προκειμένου να συναινέσω στην πρώτη "σωτηρία" της Ελλάδας, θέλησα να δημοσιοποιήσω τη θέση μου, μετά την ψηφοφορία στην Βουλή.

» Η συμφωνία που ψηφίστηκε χτες, αποτελεί όχι μόνον τακτική, αλλά και στρατηγική ήττα της πρώτης κυβέρνησης με κορμό την Αριστερά. Τη μετατρέπει στην τέταρτη, από το 2010, μνημονιακή κυβέρνηση και αυτό, αποτελεί βαριά ιστορική στρέβλωση, βαριά ιδεολογική ανωμαλία, βαρύ πολιτικό πλήγμα.

» Ο πρωθυπουργός επικαλέστηκε έναν ωμό εκβιασμό ανάμεσα στην αποδοχή αυτής της συμφωνίας και την καταστροφή του λαού. Κι όπως ο ίδιος παραδέχθηκε οι "λάθος εκτιμήσεις" τον οδήγησαν σε απόλυτη ανετοιμότητα, σε μη επεξεργασία ενός σχεδίου διαφυγής, με αποτέλεσμα να υποκύψει σε αυτόν τον εκβιασμό.

» Επειδή είναι ολοφάνερο ότι όταν ένας εκβιασμός αποδίδει, επαναλαμβάνεται.

» Επειδή το πρόγραμμα, το οποίο καθομολογία του πρωθυπουργού δεν βγαίνει, είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει πολύ σύντομα σε ένα νέο παρόμοιο ή χειρότερο εκβιασμό, αρνούμαι να χαρίσω την κυβέρνηση, την Αριστερά αλλά και το μεγαλειώδες ΟΧΙ του λαού μας, στους εκβιαστές.

» Καλώ τον Πρωθυπουργό από σήμερα κιόλας με την πλήρη γνώση που απέκτησε - και αυτός και οι στενοί του συνεργάτες - γύρω από τις απάνθρωπες μεθοδεύσεις του διευθυντηρίου της Ευρώπης, δηλαδή γύρω από την ανθρωποφάγα φύση του νεοφιλελευθερισμού, να εγκαταλείψει τις μεταφυσικές βεβαιότητες που μας οδήγησαν έως εδώ.

» Τον καλώ τόσο μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια αυτής της συμφωνίας, αλλά κυρίως έξω από αυτά τα πλαίσια, να φανεί ρεαλιστής. Να οργανώσει, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει άμεσα το σχέδιο εκείνο που θα θωρακίσει την κυβέρνηση, την Αριστερά και κυρίως την κοινωνία μας απέναντι στο βέβαια επερχόμενο νέο εκβιασμό.

» Τούτο αποτελεί ιστορική αναγκαιότητα και υπερώριμη πολιτική δυνατότητα.

» Ο άμεσος και χωρίς εκπτώσεις έλεγχος των διαπλεκόμενων ΜΜΕ, ο έλεγχος και η εξυγίανση του σκοτεινού τραπεζικού συστήματος (βλέπε ΚτΕ, Εθνική, eurobank κτλ), η επιλογή συνεργατών που δε θα μας συντρίψουν ξανά στα βράχια των αφελών εκτιμήσεων και της λανθασμένης ανάγνωσης των ευρωπαϊκών συσχετισμών, ο σεβασμός της ηθικής – πολιτικής επιλογής των 38 συντρόφων βουλευτών, η επαναλειτουργία του κόμματος και των συλλογικών του οργάνων, η υπεύθυνη περιγραφή του εναλλακτικού σχεδίου στο λαό μας, η δυναμική διεκδίκηση των πολεμικών αποζημιώσεων, η σε κάθε δυνατό επίπεδο αξιοποίηση των προκαταρκτικών συμπερασμάτων της Επιτροπής Αλήθειας και η ειλικρινής – και όχι προσχηματική – υποστήριξη για τη συνέχιση των εργασιών της είναι μερικά από αυτά που από χτες έπρεπε ήδη να είναι η ατζέντα του Αλέξη Τσίπρα.

» Σε αυτή του την προσπάθεια -και στο βαθμό που θα την καταβάλει- θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, από τη θέση μου ως ευρωβουλευτής. Είναι επίσης αυτονόητο ότι συμμετέχω ενεργά στον αγώνα του λαού μας, των κινημάτων και της νεολαίας μας, ώστε να αποτρέψω την ψήφιση των επαχθών εφαρμοστικών νόμων που θα ακολουθήσουν την επονείδιστη συμφωνία, ώστε να μην «ξεπλυθούν» αυτοί που επί πολλά χρόνια με πράξεις και παραλείψεις προετοίμασαν το συντελεσμένο από το 2010 έγκλημα κατά του λαού μας.

» Σύντροφε Πρόεδρε "… εγώ δεν παραδέχθηκα την ήττα" , περιμένω από σήμερα κιόλας να σώσεις τα "κρυμμένα τιμαλφή" μας. Αύριο θα είναι αργά!» καταλήγει η επιστολή της Σοφίας Σακοράφα.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες