Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ,Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟ ΑΠΟΘΗΡΙΩΝΕΙ.


ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ,ΕΝΩ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΤΤΑΜΕ ΚΑΤΑΜΑΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΤΟΣΟ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ,Η ΚΑΛΩΣΥΝΗ, Η ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΠΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.
ΜΟΝΟ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ,Η ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΤΟ ΑΠΟΘΗΡΙΩΝΕΙ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΓΕΦΥΡΕΣ ΔΥΟ ΚΟΣΜΩΝ,ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ,ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΑΝΟΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΟ ΧΑΡΙΤΟΣ , ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΑΡΗ.
ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ,ΣΤΟ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΘΟΥΝ,ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΝ.
π.ΦΙΛΟΘΕΟΣ ΦΑΡΟΣ.

ΟΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΕΙΣΡΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ,ΤΟΤΕ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΔΟΝΟΥΜΕΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΜΕ.

ΟΤΑΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΜΑΣ,ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ,

ΤΟΤΕ ΕΝΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΠΕΔΙΟ ΔΥΝΑΜΗΣ ΘΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ,ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΜΑΣ.

ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.
ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΓΝΗΣΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΘΑ ΑΝΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

ΝΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣΩΜΕΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΞΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΕΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ.
ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΩΜΕΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑΝ ΑΥΤΗΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΑΣΩΜΕΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΩΜΕΝ ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟΝ ΔΙΔΑΚΤΟΙ ΘΕΟΥ,ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟΝ.


Η ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΣΙΣ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΟΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ,ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΟΥ ΖΩΗΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ-ΖΩΣΑ ΠΙΣΤΙΣ,ΑΓΑΠΗ,ΣΟΦΙΑ,ΣΥΝΕΣΙΣ,ΕΙΡΗΝΗ,ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.


Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΣΙΝ ΑΥΤΗΝ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εαν συνηδειτοποιησουμε ότι ειμαστε ΚΑΘ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΙ , οτι δηλαδη η πρωτη υλη μας ειναι ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ ΘΕΟΥ, τοτε η συνδεση γινεται αυτοματα, ο καθαρισμος επιβαλλεται, ο ανθρωπος πραγματωνεται..
ΑΝΘΡΩΠΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ
ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΔΟΞΑ ΣΟΙ ΜΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ
ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΣ
ΤΟΤΕ ΘΑ ΘΥΜΗΘΕΙΣ
ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΨΥΧΗΣ
TRINITY

BornGR είπε...

Φάρος ο Φ.Φάρος...
Ο αββάς Ισαάκ αναφέρει ότι αυτόν που έχει ταπείνωση τον τιμά όλη η κτίση και υποκλίνεται ενώπιόν του. Αυτό συνέβη στον Κύριό μας Ιησού. Εισήλθε στα Ιεροσόλυμα με όλη του τη θεϊκή και βασιλική δόξα. Παρόμοια και εμείς, μπορούμε να μετάσχουμε στη θεΙκή δόξα του Κυρίου, κατά το βαθμό που πορευόμαστε στη ζωή μας ταπεινά και αθόρυβα, τιμώντας και προκρίνοντας όχι τον εαυτό μας, αλλά τον Θεό και τους συνανθρώπους μας.
ΘΡΙΑΜΒΕΥΤΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
......άξιζε η αναμονή
Καλή Ανάσταση Αδερφέ μου

PISTOS 788 είπε...

-Μπαμπά, μπαμπά στο σχολείο, με φωνάζουν μαφιόζο...
-Καλά, θα περάσω να το κανονίσω.
-Ωραία, κοίτα να φανεί σαν ατύχημα ε;

ΧΑΧΑ ΟΚ,ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

PISTOS 788 είπε...

BornGR!

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ....

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

telitsa είπε...

ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΟΥ ΦΕΤΟΣ
Η ΘΛΙΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΗ,ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΜΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΣ!
ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ!

ΘΑ ΙΔΩΘΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!Η ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΑΓΙΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!

ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΕΩΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ!

ΓΙΑΤΙ Ο ΑΙΩΝΑΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ,ΑΦΘΑΡΤΟ ΣΟΥ ΣΩΜΑ ΘΑ ΔΟΞΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!

ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΝΙΚΗΤΗΣ!ΤΗΣ ΖΩΗΣ!ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΔΗ!

ΑΡΑΤΕ ΠΥΛΑΣ ΑΔΟΥ!ΜΠΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ!ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ !ΕΝΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΥΠΕΡΝΙΚΗΤΗΣ!

ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΟ ΝΟΣΟ 16 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΟΓΓΥΣΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΜΑΣ!

ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΣΥΝΤΑΦΙΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ!

ΣΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΧΑΡΗ ΜΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!ΓΙΑΤΙ ΛΕΥΚΑΝΕΣ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΥΤΡΩΤΗ ΣΟΥ!


ΕΙΣΑΙ ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!

http://www.youtube.com/watch?v=w3ZATWD5GXM

PISTOS 788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΧΑΡΗ,ΚΑΙ ΚΑΛΞ ΕΠ-ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΤΟΥ...

ΕΚΕΙΝΟΣ...ΝΙΚΗΣΕ...ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ...ΖΚΕ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

kiriakid είπε...

Δάσκαλος: Νικολάκη…ήρθε ένα πουλάκι και μου είπε ότι παίρνεις ναρκωτικά…
Νικολάκης: Μα καλά κύριε, εσύ κουβεντιάζεις με τα πουλιά… .εγώ παίρνω τα ναρκωτικά;
Θέλω να πώ το εξής. Ας ασχοληθεί ο καθένας με τα δικά του Θηρία, ΚΑΤΑΜΑΤΑ ‘όπως ακριβώς το λές. Ενας συνειδητοποιημένος, ένας πνευματικός άνθρωπος θα βγάλει ένα ασφαλές συμπέρασμα ….ότι δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα θηρία των άλλων . Δυστυχώς είναι αρκετοί αυτοί που ασχολούνται με τα θηρία των άλλων και ορισμένοι μάλιστα ασχολούνται και με τα θηρία των πεθαμένων. Ευχομαι σε άλλους καλή φώτιση και σε άλλους καλή υπομονή….
Καλή ανάσταση και χρόνια πολλά σε όλους.

PISTOS 788 είπε...

kiriakid!

ΚΑΛΟΟ ΜΠΡΑΔΕΡ!!!

ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΛΕΙΨΕΙ ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΣΟΦΙΕΣ...

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (4) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (53) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (56) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (1) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (51) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (1) ΤΟΓΙΟ; (17) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (4) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.