Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ-ΚΡΗΤΗ...ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ...ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΥΛΩΝ...ΜΑΓΙΑΣ...

Ο υπουργός Τουρισμού της μεξικανικής πολιτείας Καμπέτσε, Λουίς Αουγκούστο Γκαρσία Ροσάντο, δήλωσε πρόσφατα...
πως υπάρχουν νέα στοιχεία σχετικά με επαφές του πολιτισμού των Μάγια με εξωγήινες οντότητες. Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από την μετάφραση ορισμένων μυστικών κωδικών, τους οποίους η κυβέρνηση κρατούσε μυστικούς σε υπόγειες αποθήκες.
Η κυβέρνηση του Μεξικό έχει δώσει επίσημη άδεια στον Τζούλια-Λεβί να κινηματογραφήσει σε μέρη μέχρι τώρα άγνωστα, όπως 'δωμάτια' της πυραμίδας στο Καλακμούλ τα οποία δεν έχουν εξερευνηθεί ποτέ. Σύμφωνα με το Ρόιτερ, η Γουατέμαλα μπορεί να μην διαθέτει απόρρητα έγγραφα για UFO, ωστόσο είναι κι αυτή έτοιμη να αποκαλύψει καλά κρυμμένα αρχαιολογικά μυστικά στον παραγωγό. Όπως μάλιστα είπε ο υπουργός Τουρισμού της Γουατεμάλας, Γκιγιέρμο Νοβιέγι Κεσάδα, θα το κάνει για το «καλό της ανθρωπότητας».


ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΗ...Συμφωνα με την προφητεια του Αγιου Ανδρεα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις “πύλες” που είχαν ανοίξει.
Στην επαρχία Ζαμπούλ του Αφγανιστάν δεσπόζει στην πόλη το Κάστρο, κτισμένο πριν από 2.300 χρόνια από τον Μέγα Αλέξανδρο.
Το έκτισε ο Στρατηλάτης κατά την πορεία του από το Αφγανιστάν στην Ινδία. Παρέμεινε εκεί για τρία χρόνια. Δεν έμεινε όμως το Κάστρο αχρησιμοποίητο.
Πολλοί στρατοί έκτοτε χρησιμοποίησαν το οχυρό για στρατιωτικούς σκοπούς, το ίδιο γίνεται και σήμερα. Βρετανοί, Ρώσοι, και σήμερα Αμερικανοί
και Αφγανοί στρατιώτες το χρησιμοποιούν ως οχυρωμένο κατάλυμα.Ή ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ...
ΤΩΡΑ ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ-ΚΡΗΤΗ...ΔΙΠΛΟ ΕΨΙΛΟΝ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ...ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΥΛΩΝ...ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΣΩΝ ΚΑΙ ΤΟΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ... ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΟ...ΤΟΓΙΟ;



ΖΚΕ...

15 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Αυτά τα πολύ πολύ ψιλά γράμματα στην ιστορία και την μετάδοση της γνώσης, και όλες τις παραπομπές, οφείλουμε να αναζητήσουμε με πίστη, ότι θα γεννηθεί η βασιλεία ΤΟΥ μέσα στον νέο Αναστημένο Άνθρωπο για έναν Κόσμο, Αντάξιο του Δημιουργού Προς το Αγαπημένο Πλάσμα του.
Ο Σημερινός κόσμος υπάρχει γιατί θεμελιώθηκε στην Ελ-λάδα. Κάτι έχει συμβεί εκείνα τα χρόνια, ή κάτι μεταφέρθηκε λάθος στις επόμενες γενιές και αυτό είναι βέβαιο πλέον.
Μας μένει το Ελ=Φως το οποίο προσδοκούμε ώστε να απαντηθούν τα ερωτήματα!
Ζει Κύριος κ έρχεται Αναστημένο,ς Νικητής του Θανάτου και της Φύσης!
Όμορφο και ειρηνικό Βράδυ
Ο Ρασ-Πούτιν κατεβάσει καραβάκια...

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ...ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ...

ΖΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ...

ΖΚΕ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Αμερικανός A/ΓΕΕΘΑ: "Έρχεται πόλεμος στην Ευρώπη λόγω ευρώ"!

Σε πρωτοφανείς δηλώσεις γα μετατροπή της ευρωζώνης ή και της Ε.Ε. σε ένα τεράστιο πεδίο μάχης ανάλογο με αυτό του Β'Π.Π. ή στην καλύτερη περίπτωση δημιουργία ενός σκηνικού ου θα χαρακτηρίζεται από εσωτερική βία και συνοριακές συγκρούσεις, πορχώρησε ο ανώτατος στρατιωτικος ηγέτης των ΗΠΑ, ο Αρχηγός του Μικτού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ στρατηγός Martin Dempsey.
Η ζοφερή πρόβλεψη για αυτά που πρόκειται να συμβούν στην Ευρώπη, έχουν δημιουργήσει μεγάλη αναταραχή, αφού δεν βγαίνουν από το στόμα κάποιου τυχαίου, αλλά από τον ηγέτη της ισχυρότερης πολεμικής μηχανής παγκοσμίως, ο οποίος έχει στην διάθεσή του, εκτός των άλλων και τεράστια επιτελεία ειδικών αναλυτών...
«Η ευρωζώνη βρίσκεται προ μεγάλου κινδύνου. Μας απασχολεί εξαιρετικά το γεγονός ενός υγιούς και βιώσιμου ευρώ γιατί κατά κάποιο τρόπο είμαστε και εμείς εκτεθειμένοι σε αυτό, αλλά γιατί επίσης ένα μη βιώσιμο ευρώ έχει τη δυναμική να προκαλέσει κοινωνική αναταραχή, διεθνικές συγκρούσεις και διάλυση της ΕΕ, η ενότητα της οποίας σφυρηλατείται εδώ και τόσα χρόνια», δήλωσε ο στρατηγός Dempsey μετά το πέρας της συνάντησης κορυφής των ηγετών της ΕΕ εχθές Παρασκευή.
Το να φτάσει ο Αμερικανός Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων να προβεί σε προβλέψεις πρόκλησης πολεμικών συγκρούσεων για ένα θέμα οικονομικής φύσης και δη ευρωπαϊκό προβλέποντας σε περίπτωση που το ευρώ δε θα καταφέρει να σταθεροποιηθεί, τη διάλυση της ΕΕ και εκτεταμένες κοινωνικές αναταραχές στο ευρωπαϊκό έδαφος, σημαίνει πολλά: Σημαίνει κατ'αρχήν, ότι υπάρχουν πράγματα και καταστάσεις στο παρασκήνιο τα οποία αγνοούνται.
Συμβαίνουν πράγματα τα οποία σπρώχνουν την ευρωζώνη προς την άβυσσο, όχι της δημοσιονομικής αποτυχίας, αλλά προς τον όλεθρο του πολέμου.
Ποτέ στο παρελθόν Αμερικανός στρατιωτικός και μάλιστα της εμβέλειας του Αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ δεν είχε κάνει δηλώσεις για κάτι που στο τέλος είναι εσωτερική υπόθεση της Ευρώπης.
Η αναφορά ενός τόσο σημαίνοντος προσώπου για ένα γενικευμένο ρεύμα κοινωνικών αναταραχών και επανάληψης των διεθνικών συγκρούσεων στην Ευρώπη σημαίνει πως αυτό που επιχειρεί να προβλέψει ο ίδιος μπορεί και να πάρει εφιαλτικές διαστάσεις, διαστάσεις οι οποίες θα απειλήσουν τη σταθερότητα σε όλη στην ευρωπαϊκή ήπειρο.

PISTOS788 είπε...

Παράλληλα τόσο οι διαδηλώσεις στη Ρωσία και οι δηλώσεις Πούτιν ότι πίσω από αυτές κρύβεται αμερικανικός «δάκτυλος» συνθέτουν ένα ιδιαίτερο σύνθετο και δύσκολο στην εξέλιξή του σκηνικό. Οι διαφορές της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ για την αντιπυραυλική ζώνη, οι χθεσινές δηλώσεις Ρώσων αξιωματούχων ότι τυχόν εισδοχή της Γεωργίας στο ΝΑΤΟ μπορεί να σημάνει και πόλεμο, θέτουν τα όσα ελέχθησαν από τον Αμερικανό στρατηγό κάτω από ένα νέο πλαίσιο. Αυτό της πυριτιδαποθήκης που μπορεί να θυμίζει η Ευρώπη σε λίγο καιρό.
Υπάρχει βέβαια πάντα το ενδεχόμενο ο Αμερικανός στρατηγός να προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα πάνω στο οποίο θα στηριχθούν οι νέοι σχεδιασμοί των ΗΠΑ, καθώς η οικονομία της υπερδύναμης μαστίζεται σφόδρα και ο Barack Obama έχει αποτύχει να τη θέσει σε τροχιά ανάπτυξης και όλοι φανταζόμαστε αλλά φοβουμαστέ να ομολογήσουμε για το τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Το θέμα είναι τι κάνουμε στην Ελλάδα για τις Ένοπλες Δυνάμεις, τον μοναδικό οργανισμό, την μοναδική κρατική οντότητα που λειτουργεί ακόμα σε ανετκά επίπεδα: Η πολιτική ηγεσία, απο οποιοαδήποτε κόμμα και αν προέρχεται, τις ρίχνει στην απόλυτη ένδοια, τις καταδικάζει να στερούνται αξιοπρέπειας, τις συκοφαντεί με συνθυματολογία περασμένων δεκαετιών. Και αφήνει την χώρα, εν τέλει, απροστάτευτη...
defencenet.gr

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Έχω μια ερώτηση:
γιατί σε όλα τα προϊόντα υπάρχει ο κώδικα 6...6...6 και όλα τα συτηριτικά ειναι σε Ε? οεο?
Τι παράξενος κόσμος!
http://www.sintagespareas.gr/simboules/sosti-diatrofi/93-prostheta-kai-sintiritika

Ανώνυμος είπε...

"Πιο πέρα από τον Κόσμο, από το Χρόνο και το Χώρο, απ'όλα όσα κινούνται και αλλάζουν βρίσκεται η Ουσιώδης πραγματικότητα, η Θεμελιώδης Αλήθεια"


Καλό βράδυ!!!
Κατερίνα

zkcome είπε...

Και θα γίνει στις έσχατες ημέρες, λέει ο Θεός,
θα εκχύσω από το Πνεύμα μου πάνω σε κάθε σάρκα,
και θα προφητέψουν οι γιοι σας
και οι θυγατέρες σας
και οι νεαροί σας θα δουν οράματα
και οι πρεσβύτεροί σας στην ηλικία θα δουν όνειρα.
Και βέβαια πάνω στους δούλους μου
και στις δούλες μου
τις ημέρες εκείνες θα εκχύσω από το Πνεύμα μου,
και θα προφητέψουν.
Και θα δώσω τέρατα στον ουρανό πάνω,
και σημεία στη γη κάτω,
αίμα και φωτιά και στήλη καπνού.
Ο ήλιος θα μεταβληθεί σε σκοτάδι
και η σελήνη σε αίμα,
πριν έρθει η ημέρα του Κυρίου
η μεγάλη και επιφανής.
Και θα συμβεί καθένας που επικαλεστεί
το όνομα του Κυρίου να σωθεί.

Ανώνυμος είπε...

peter


Μηπως θα πρεπει να μην λεμε εξωγιηνοι αλλα να λεμε γειτονες?


Οταν εισαι αρρωστος τοτε εισαι παραγωγικος για το συστημα,το να αρρωσταινεις ειναι κατι καλο για καποιους.Ετσι οπως υπαρχει η αφελεια και η αμελεια για την ψυχη ετσι υπαρχει και για το σωμα.Πολυς κοσμος τα γνωριζει και παρ ολο αυτα τα καταναλωνει.Για χαρη της γλυκιας γευσης που μας δινουν τα 2 εκατοστα της γλωσσας πολλοι προτιμουν τα ετοιματζιδικα.Υπαρχει μια ουσια η γλουτανθιολη πανυσχυρη προστατευτικη παραγευετε οταν ο ανθρωπος γυμναζετε.

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΠΟΙΟ ΓΡΑΜΜΑ ΑΡΑΓΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ 6;

ΧΞς;;;

ΚΟΥΙΖ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΟ!

PISTOS788 είπε...

Κατερίνα

ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΙ...Η ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΔΙΨΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ...ΕΠΙΠΟΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

Και θα γίνει στις έσχατες ημέρες, λέει ο Θεός,
θα εκχύσω από το Πνεύμα μου πάνω σε κάθε σάρκα,

Και θα συμβεί καθένας που επικαλεστεί
το όνομα του Κυρίου να σωθεί.

!!!!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ-ΒΟΛΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ...

PISTOS788 είπε...

peter

Μηπως θα πρεπει να μην λεμε εξωγηινοι αλλα να λεμε γειτονες?

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΕΤΕΡ...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΟΥΣΙΑ...ΑΙΜΟΓΛΟΒΙΝΗ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΕΡ!

PISTOS788 είπε...

Διάβαζα λοιπόν ότι κάποιος δόκτωρ Μπρέσλερ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες, γράφει για τους ασθενείς του τέτοιες απίθανες συνταγές: οκτώ αγκαλιάσματα την ημέρα-από δυο το πρωί, το μεσημέρι, το απόγευμα και το βράδυ."Μα γιατρέ σοβαρολογείτε;" ρωτούν οι ασθενείς.Κι ο Μπρέσλερ εξηγεί πως η αιμογλοβίνη, αυτή που μεταφέρει ζωτικές ποσότητες οξυγόνου στην καρδιά και το μυαλό, αυξάνεται σημαντικά όταν σ΄αγγίζουν, σε χαϊδεύουν, σ' αγκαλιάζουν. Επιπλέον το αγκάλιασμα αλαφρώνει την ένταση, απαλύνει την κατάθλιψη κι ανανεώνει το αμυντικό σύστημα του οργανισμού.!

Ανώνυμος είπε...

ΗΞΕΡΑ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΗΝ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΑΓΑΠΑΣ.ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟΥ.Ο ΦΟΒΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΨΥΧΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΝΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ.ΗΤΑΝ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΜΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ.

ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΓΚΑΛΙΑ.

Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!

ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ
ΑΓΚΑΛΙΑ!ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ.Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ.

PISTOS788 είπε...

telitsa-paylitsa

ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΧΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΜΕ...ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...ΧΑΡΙΣΜΕΝΟ...ΖΚΕ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες