Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΟΤΑΝ Η ΣΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ...ΟΤΑΝ Η ΜΑΧΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ...ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ...





Transhumanism.

Ο μετανθρωπισμός είναι ένα διεθνές πνευματικό κίνημα που στοχεύει στη μεταμόρφωση της ανθρώπινης κατάστασης αναπτύσσοντας και καθιστώντας ευρέως διαθέσιμες εξελιγμένες τεχνολογίες για να ενισχύσει σημαντικά την ανθρώπινη διάνοια και τη φυσιολογία.



Οι διανθρωπιστές στοχαστές μελετούν τα πιθανά οφέλη και τους κινδύνους των αναδυόμενων τεχνολογιών που θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τους θεμελιώδεις ανθρώπινους περιορισμούς καθώς και τους ηθικούς περιορισμούς της χρήσης τέτοιων τεχνολογιών.


Η πιο κοινή διανθρωπιστική διατριβή είναι ότι οι άνθρωποι μπορούν τελικά να μεταμορφωθούν σε διαφορετικά όντα με ικανότητες τόσο εκτεταμένες από τη φυσική κατάσταση ώστε να αξίζουν την ετικέτα των μετα-ανθρωπίνων όντων.

Βικιπαίδεια!


Τα θανατηφόρα αυτόνομα όπλα (LAW) είναι ένα είδος στρατιωτικού ρομπότ που έχει σχεδιαστεί για την επιλογή και την επίθεση στρατιωτικών στόχων (ανθρώπων, εγκαταστάσεων) χωρίς την παρέμβαση ενός ανθρώπινου χειριστή.





Μερικοί από τους κορυφαίους πρωτοπόρους ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στον κόσμο καλούν τα Ηνωμένα Έθνη να απαγορεύσουν την ανάπτυξη και χρήση ρομπότ δολοφόνων.

«Μόλις αναπτυχθούν, τα θανατηφόρα αυτόνομα όπλα θα επιτρέψουν να διεξάγονται ένοπλες συγκρούσεις σε κλίμακα μεγαλύτερη από ποτέ και σε χρονοδιαγράμματα ταχύτερα από ότι οι άνθρωποι μπορούν να κατανοήσουν. Αυτά μπορεί να είναι όπλα τρομοκρατίας, όπλα που οι δεσπότες και οι τρομοκράτες χρησιμοποιούν ενάντια στους αθώους πληθυσμούς και τα όπλα να συμπεριφέρονται με ανεπιθύμητους τρόπους.

"Δεν έχουμε πολύ χρόνο να δράσουμε. Μόλις ανοίξει το κουτί της Πανδώρας, θα είναι δύσκολο να κλείσει. "


Ο Toby Walsh, καθηγητής τεχνητής νοημοσύνης Scientia στο Πανεπιστήμιο της Νέας Νότιας Ουαλίας στο Σίδνεϊ, δήλωσε: "Σχεδόν κάθε τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό και κακό και η τεχνητή νοημοσύνη δεν διαφέρει. Μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση πολλών από τα πιεστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η κοινωνία: η ανισότητα και η φτώχεια, οι προκλήσεις που θέτει η κλιματική αλλαγή και η συνεχιζόμενη παγκόσμια οικονομική κρίση.

"Ωστόσο, η ίδια τεχνολογία μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε αυτόνομα όπλα για την εκβιομηχάνιση του πολέμου. Πρέπει να αποφασίσουμε σήμερα να επιλέξουμε ποια από αυτά τα μελλοντικά συμβόλαια θέλουμε. "


Όταν η σκιά δεν θα φύγει...
Όταν η μάχη δεν σταματήσει...
Και κάθε ανάσα που αναπνέετε...
Λαμβάνει όλα όσα έχετε...



Ακούστε τον Κύριο του ουρανού να λέει

Θα σας κρατήσω όταν σπάτε...
Όπως ένας πατέρας και ένας φίλος...
Και θα σε μεταφέρω μέσα από το σκοτάδι...
«Μέχρι να δούμε ξανά τον ήλιο...




TRINITY!-ΙΠΠΟ!

8 σχόλια:

zkcome είπε...

«Τι εξήλθατε στην έρημο να δείτε με θαυμασμό; Καλάμι που σαλεύεται από άνεμο; Αλλά τι εξήλθατε να δείτε; Προφήτη; Ναι, σας λέω, και περισσότερο από προφήτη.

PISTOS788 είπε...

zkcome !

Έχω μια περίεργη αισιοδοξία σήμερα. Θα δω ειδήσεις να μου περάσει...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!!!

Unknown είπε...

Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗ ΘΕΩΡΙΣΗ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ.ΣΤΙΣ ΜΟΝΟΘΕΙΣΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ Η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΕΠΙΤΥΝΧΑΝΕΤΑΙ(ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ)ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΝΑΣΤΗΘΕΙΣ ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΣ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΗΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΙΣΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΙΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟΝ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟ..ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΓΓΕΙΞΑ ΛΙΓΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΕΙΜΑΙ ΕΚΤΟΣ?ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ.ΝΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ,ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ.ΖΚΕ.

Iππο είπε...

Η Αιωνια Παγιδα...
Μπορει ο Ανθρωπος να πραξει το θελημα του Θεου;
Ναι μπορει αλλα οχι με επιγεια μεσα.
Μπορει να αναβαθμισει το πνευμα του, μεσα απο την ταπεινοτητα και την αγαπη για το Θειο...
Το σωμα θα το αναβαθμισει Αλλος ... Ειναι περα απο τις ικανοτητες μας στην ανωριμη υπαρξη μας.
Δεν υπαρχει Αρειο σωμα υπαρχει Αρεια ψυχη και αυτη φανερωνεται μετα τη μυηση μας...
Ακομα και οι εκλεκτοι θα πλανευτουν...
Η ψυχη δεν εχει μορφολογικα χαρακτηριστικα....
Η Αρεια ψυχη θα ειναι αυτη που θα εκπληρωσει το σκοπο της!!!
Οπως ειπες Καποιοι μας θελουν δουλους και καποιος για αδελφους....
Και στους δουλους τα δεσμα τα πουλανε σε χρυσο περιτυλλιγμα... Αυτο που καποιοι πλασαρουν ως ελευθερια, τελικα θα ειναι η φυλακη τους σε κατωτερα στρωματα....
Καθε φορα που ο Ανθρωπος ενεργει στο ονομα του Θεου χωρις ταπεινοφροσυνη δημιουργουνται εκτρωματα !!
Αλλωστε ο πρωτος που πιστεψε πως μπορει και μονος του να ανυψωθει στο επακρο, ξερουμε που κατελειξε ...
Μη σε πλανεψουν τα επιγεια Ανθρωπε...
Απο αλλου ερχεσαι και αλλου πηγαινεις!!!
Και μέσα σε κοιλάδα σκιάς θανάτου αν περπατήσω, δεν θα φοβηθώ κακό·
https://www.youtube.com/watch?v=5Z4DNhncO5o
Δυναμις!!!

PISTOS788 είπε...

ζαχαρουλα δαβαρη!

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ...ΚΑΙ ΑΝΑΜΟΝΗ...ΓΙΑΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

PISTOS788 είπε...

Iππο!

...Αυτο που καποιοι πλασαρουν ως ελευθερια, τελικα θα ειναι η φυλακη τους σε κατωτερα στρωματα....

ΕΙΘΕ...ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Ποσο πολυ θα απογοητευτουν οι ανθρωποι και οι επιστημονες που προσπαθουν να φτιαξουν μετα-ανθρωπους, ποσο πολυ θα απογοητευτουν και σοκαριστουν οταν μαθουν ή δουν οτι ο ανθρωπος ολα αυτα μπορει να τα εχει χωρις την τεχνολογια, και δεν μιλαω για τις δυναμεις του Θεου που μπορουν να παραχωρηθουν κατα χαρην. Μιλαω για αλλα πραματα πιο προσβασιμα και αποκτησιμα. Και ποιες ειναι αυτες και πως αποκτιουνται αυτες οι υπερδυνατοτητες;; Ετσι οπως ο Θεος μπορει να δωσει δυναμεις και χαρισματα και θαυματα, ετσι μπορει να σε οδηγησει και σε γνωσεις πρακτικες...
Ειτε με τεχνολογια ειτε με τροπους που ξεκλειδωνεις το δυναμικο ειτε με το Θεο, οι δυναμεις φερνουν παραπανω ευθυνη και μηδεν εξελιξη στο πνευμα. Ετσι οπως χανουμε το σωμα μας ετσι χανουμε κατα τα επομενα σταδια του θανατου μας τις δυνατοτητες μας και μενουμε με τις αποσκευες μας που ειναι τα εργα μας και η σταση πνευματος μας. Ο ανθρωπος του πνευματος πρεπει να γνωριζει οτι σημασια εχουν τα εργα του σε συναρτηση και με την σταση πνευματος του. Αν βοηθσας εναν φτωχο απο καταναγκασμο ή για να δειχθεις δεν μετραει η πραξη αυτη ουτε για παραδεισο αλλα ουτε και για δυνατοτητες... γιατι η καρδια ειναι τσιγγουνα και ψυχρη, η καρδια ειναι η κεντρικη βαλβιδα, αν δεν ανοιξει η καρδια οι δυνατοτητες μενουν κλειδωμενες. Αν παλι καποιος το παλεψει πολυ και αποκτησει και δυνατοτητες... θα γινει χειροτερος, γιατι καθως μεγαλωνουμε μεγαλωνει και αυτο που εχουμε μεσα μας.
ΟΙ δυνατοτητες ειτε με τεχνολογια ειτε με οποιοδιποτε αλλο τροπο πρεπει να ειναι το μεσο και οχι ο στοχος-σκοπος. Αν ειναι ο στοχος αυτος τοτε θα γινει κακη χρηση=κακη καταληξη της ψυχης.

PISTOS788 είπε...

πετρος!

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟ...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ...ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες