Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΛΑΩΝ...ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ...




Δίχως προδότη, κάστρο δεν πατιέται...














Έχουμε γίνει οι άνθρωποι από τους οποίους οι γονείς μας μάς είχαν προειδοποιήσει να φυλαγόμαστε.



ΙΠΠΟ!

10 σχόλια:

zkcome είπε...

«Έλα, θα σου δείξω την κατάκριση της πόρνης της μεγάλης που κάθεται πάνω σε νερά πολλά, με την οποία πόρνευσαν οι βασιλιάδες της γης και μέθυσαν όσοι κατοικούν τη γη από το κρασί της πορνείας της». Και με μετέφερε σε μια έρημο μέσα σε πνευματική έκσταση. Και τότε είδα μια γυναίκα να κάθεται πάνω σε θηρίο κόκκινο, γεμάτο βλάστημα ονόματα, που έχει εφτά κεφάλια και δέκα κέρατα. Και η γυναίκα ήταν ντυμένη με πορφυρό και κόκκινο, και επικαλυμμένη με χρυσάφι και με πολύτιμους λίθους και με μαργαριτάρια, έχοντας χρυσό ποτήρι στο χέρι της γεμάτο με βδελύγματα και με τις ακαθαρσίες της πορνείας της. Και πάνω στο μέτωπό της ένα όνομα γραμμένο, ένα μυστήριο: “Βαβυλώνα η μεγάλη, η μητέρα των πορνών και των βδελυγμάτων της γης”. Και είδα τη γυναίκα να μεθάει από το αίμα των αγίων και από το αίμα των μαρτύρων του Ιησού.


«Έπεσε, έπεσε η Βαβυλώνα η μεγάλη,
και έγινε κατοικητήριο δαιμονίων
και φυλακή για κάθε πνεύμα ακάθαρτο
και φυλακή για κάθε όρνιο ακάθαρτο
και φυλακή για κάθε θηρίο ακάθαρτο
και μισημένο.
Γιατί από το κρασί του θυμού της πορνείας της
έχουν πιει όλα τα έθνη,
και οι βασιλιάδες της γης μαζί της πόρνευσαν,
και οι έμποροι της γης από τη δύναμη
της ακολασίας της πλούτισαν».
Και άκουσα άλλη φωνή από τον ουρανό να λέει:
«Εξέλθετε λαέ μου από αυτή,
για να μη συμμεριστείτε τις αμαρτίες της
και από τις πληγές της να μη λάβετε.
γιατί έφτασαν οι αμαρτίες της
και κόλλησαν μέχρι τον ουρανό,
και θυμήθηκε ο Θεός τα αδικήματά της.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΦΟΥΤΖΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ...

ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...

Και άκουσα άλλη φωνή από τον ουρανό να λέει:
«Εξέλθετε λαέ μου από αυτή,
για να μη συμμεριστείτε τις αμαρτίες της
και από τις πληγές της να μη λάβετε.
γιατί έφτασαν οι αμαρτίες της
και κόλλησαν μέχρι τον ουρανό,
και θυμήθηκε ο Θεός τα αδικήματά της.

Unknown είπε...

ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΟΥΝ ΔΕΚΑ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΥΡΙΟ.ΑΥΤΟΙ,ΙΔΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ-ΓΝΩΜΗ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΘΥΡΙΟ-ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ.ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΡΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙ.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΕΓΜΕΝΟΙ,ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΙ.....ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΕΙΣΗ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΜΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.Η ΠΙΣΤΗ Η ΖΩΣΑ ΚΑΙ Η ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΣ ΛΑΒΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΘ.ΗΜΩΝ.ΝΑΣΤΑΙ ΚΑΛΑ ,ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ.

PISTOS788 είπε...

ζαχαρουλα δαβαρη!

ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

ΠΙΣΤΗ,ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ...

Iππο είπε...

Έχουμε γίνει οι άνθρωποι από τους οποίους οι γονείς μας μάς είχαν προειδοποιήσει να φυλαγόμαστε.
Οι γονεις μας προειδοποιησαν... αλλα δεν εδρασαν... παρακολουθουσαν και παρακολουθουν αμετοχοι με το φοβο μη στιγματιστουν και μη μας στιγματισουν... ακομα κι αν αυτο εχει ως αποτελεσμα να μας αφανισουν.......
Κι ακομα φοβουνται .... και περιμενουν καποιον αλλον να τους σωσει καποιον που δε θα ταραξει τους "κυκλους τους"..... Καποιον που δε θα τους ζητησει να ιδρωσουν, να κοπιασουν ή και να ματωσουν ακομα.....
Καποιον αλλον που να μην εχει σχεση με αυτους....
Αλλα να τα κανει ολα γι αυτους....
Μονο ενα θαυμα Πιστε μου....
Μονο το ελεος Του....
Και δε ξερω αν το αξιζουμε .. Αν το κερδισαμε κι αν θα το κερδισουμε εν τελει...

Οι άνθρωποι ταυτίζουν την Ορθοδοξία με την παράδοση, με τους θεσμούς, με τα αξιώματα, με το ιερατείο, με την ιστορία. Την θεωρούν κάτι το ξεπερασμένο, απαραίτητο όμως γιατί πολλοί και αδύναμοι εξακολουθούν να την εμπιστεύονται. Την θέλουν όμως ευχάριστη. Βοηθητική και παρακλητική. Που να συμβάλλει στο να βλέπουν τη ζωή θετικά. Που να προβάλλει έναν Θεό που δεν ζητά τίποτε, αλλά μόνο δίνει. Και δεν μπορούν να αποδεχθούν έναν Θεό που παιδαγωγεί τον άνθρωπο. Μια Εκκλησία που χωρίς να παραθεωρεί την δοτικότητα, κηρύττει δρόμους δύσκολους. Που τολμά να μιλά και να δείχνει δρόμους μαρτυρικούς. Αυταπάρνησης. Ρήξης με τη νοοτροπία κάθε εποχής. Ακόμη κι αν αυτή η ρήξη δεν κάνει θόρυβο.
Ίσως κι εμείς οι χριστιανοί, μέσα από την ανάγκη για αυτοβεβαίωση που ως άνθρωποι αισθανόμαστε, λόγω του ότι εξακολουθούμε να πιστεύουμε σε αξίες και τρόπους που δεν είναι συμβατές με τη νοοτροπία του κόσμου και της σύγχρονης πραγματικότητας, να συμβάλουμε στην αίσθηση ότι η πίστη στο Θεό και η Ορθοδοξία είναι δρόμος και τρόπος εύκολος, που δίνει μαγικές λύσεις στον άνθρωπο.
Ίσως να αισθανόμαστε περισσότερο από όσο πρέπει την ανάγκη να αποδείξουμε την χρησιμότητά μας στον κόσμο. Ότι έχουμε λόγο ύπαρξης. Όμως η Ορθοδοξία χωρίς παιδεία, χωρίς διαπαιδαγώγηση, δεν είναι αληθινά ακέραιη. Ωραιοποιεί, αλλά δεν λυτρώνει. Ζητά από τους ανθρώπους να παραδώσουν τα φορτία τους χωρίς καν να κουραστούν να τα κουβαλήσουν. Μετατοπίζει τις ευθύνες στο Θεό, τους θεσμούς, το ιερατείο και αφήνει στην άκρη την ανάληψη του προσωπικού σταυρού από τον καθέναν. Έτσι όμως παραποιεί και το τι σημαίνει αληθινή χαρά, η οποία πηγάζει μέσα από την κοινωνία με το Θεό, την μετοχή στην αγιότητά Του. Είναι κοπιώδης ο δρόμος και ο τρόπος της Ορθοδοξίας.Στενός και τεθλιμμένος. Αλλά όχι μοναχικός. Είναι παρών ο Χριστός στη ζωή αυτού που Τον ακολουθεί. Και είναι τόση πολλή η αγάπη, το φως και η αλήθεια την οποία βιώνει αυτός που δεν φοβάται την παιδεία, ώστε να αλλάζει και να βοηθά και άλλους να αλλάξουν μαζί του.
Μια τέτοια Ορθοδοξία χρειαζόμαστε. Όχι ως θεωρητικό πρότυπο, αλλά ως στάση ύπαρξης και ζωής. Στην ενορία. Στο μοναστήρι. Στο διακόνημά του ο καθένας. Στην μικρότερη ή μεγαλύτερη κοινότητα. Στην πατρίδα. Στον κόσμο. Κι ας μην φαίνεται χρήσιμη μια τέτοια Ορθοδοξία. Ποτέ δεν ήμασταν «χαλκός ηχών ή κύμβαλον αλαλάζον» (Α’ Κορ. 13, 1). Πάντοτε θα παραμένουμε η μικρά ζύμη, ο κόκκος του σιναπιού, το άλας της γης. Οι έχοντες επιλέξει τα δύσκολα. Του Σταυρού που φέρνει Ανάσταση.

Δυναμις!!!
https://www.youtube.com/watch?v=_QLSndlBiN0&ab_channel=billyidol68

PISTOS788 είπε...

Iππο!

Και δε ξερω αν το αξιζουμε .. Αν το κερδισαμε κι αν θα το κερδισουμε εν τελει...

ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΥΤΡΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ...ΕΧΟΥΝ ΑΝΕΚΤΙΚΗΤΗ ΑΞΙΑ...ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ...

. Όμως η Ορθοδοξία χωρίς παιδεία, χωρίς διαπαιδαγώγηση, δεν είναι αληθινά ακέραιη. Ωραιοποιεί, αλλά δεν λυτρώνει. Ζητά από τους ανθρώπους να παραδώσουν τα φορτία τους χωρίς καν να κουραστούν να τα κουβαλήσουν. Μετατοπίζει τις ευθύνες στο Θεό, τους θεσμούς, το ιερατείο και αφήνει στην άκρη την ανάληψη του προσωπικού σταυρού από τον καθέναν. Έτσι όμως παραποιεί και το τι σημαίνει αληθινή χαρά, η οποία πηγάζει μέσα από την κοινωνία με το Θεό, την μετοχή στην αγιότητά Του. Είναι κοπιώδης ο δρόμος και ο τρόπος της Ορθοδοξίας.Στενός και τεθλιμμένος. Αλλά όχι μοναχικός. Είναι παρών ο Χριστός στη ζωή αυτού που Τον ακολουθεί. Και είναι τόση πολλή η αγάπη, το φως και η αλήθεια την οποία βιώνει αυτός που δεν φοβάται την παιδεία, ώστε να αλλάζει και να βοηθά και άλλους να αλλάξουν μαζί του.
Μια τέτοια Ορθοδοξία χρειαζόμαστε. Όχι ως θεωρητικό πρότυπο, αλλά ως στάση ύπαρξης και ζωής.

ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΠΡΑΞΙΑ...ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ...

ΙΠΠΟ ΜΑΣ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΙΣ!!!!!!!!


Hey you, out there in the cold
Getting lonely, getting old
Can you feel me?
Hey you, standing in the aisles
With itchy feet and fading smiles
Can you feel me?
Hey you, dont help them to bury the light

ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Trinity είπε...

O μπαμπάς μου έλεγε παντα :
Το τυρί το είδες, την φάκα οχι?

PISTOS788 είπε...

Trinity!

ΚΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΤΡΙΝΙΤΟΥΛΑ ΜΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Ενας αποκρυφιστης παλιος ονοματι Edwin Arnold ειχε γραψει ένα ασμα-ποιημα ως απαντηση γιατι ο Θεος τα επιτρεπει.

Συνθετει και αποσυνθετει,επιδιορθωνοντας τα παντα και οτι γραφει ειναι καλυτερο απο εκείνο που είχε γραψει. Αργα αργα ξεδυπλωνεται το μεγαλειωδες εργο υφασμενο απο τα γεματα μελαγχολικη λαχταρα χερια του. Ετσι λειτουργει ο νομος με δικαιοσυνη, που κανεις δεν μπορει να αποφυγει η να αλλαξει. Η καρδια του ειναι αγαπη,το τερμα του η γαληνη και γλυκια απορροφηση.

PISTOS788 είπε...

Πετρος!

... Αργα αργα ξεδυπλωνεται το μεγαλειωδες εργο υφασμενο απο τα γεματα μελαγχολικη λαχταρα χερια του...

ΩΡΑΙΟΣ!!!

Υπάρχει στον κόσμο τούτον ένας μυστικός νόμος - αν δεν υπήρχε, ο κόσμος θα ‘ταν από χιλιάδες χρόνια χαμένος - σκληρός κι απαραβίαστος: το κακό πάντα στην αρχή θριαμβεύει και πάντα στο τέλος νικάται.
Ν.Καζαντζάκης!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες