Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2016

Επειδή η Eλευθερία Aρχίζει με το να λες την Aλήθεια. Σήμερα στην Ευρώπη, είναι Aπαγορευμένο να πεις την Aλήθεια...Σκιά του παλιότερου εαυτού της ήταν η Αθήνα. Βία, έγκλημα, ελευθεριότητα, πολυπολιτισμός, ανεργία. Ηθική κατάρρευση... Πόρνες παντού. Και απόγνωση. Ναι, απόγνωση. Δελτία για τα πάντα και ουρές. Μαύρη αγορά... Πήγαινες επίσκεψη; Τους πήγαινες μια κονσέρβα, ένα σαλατικό, κάτι φαγώσιμο και σε λάτρευαν. Άλλαξε το νόμισμα και η ζωή όλων. Πολλά μπορούσαν να κάνουν κάποιοι στην Αθήνα για ένα καφάσι με λαχανικά.


Πότε-πότε, η αγορά ανάσαινε. Αλλά, για λίγο, καθώς τα γεμάτα καφάσια έφερναν και επιθέσεις εποίκων. Οπότε, τα των προσόψεων κόπηκαν. Κι έτσι, η γειτονιά ήξερε, οι Έλληνες ήξεραν και ο μανάβης πουλούσε στη ζούλα, χωρίς φανφάρες. Άλλωστε, οι έποικοι είχαν την επιμελητεία τους: η κυβέρνηση φρόντιζε για τη βάση στήριξής της. Το νέο προλεταριάτο, έπρεπε να είναι καλοταϊσμένο, για να είναι σε θέση να εμπεδώσει την παρουσία του και να επιβληθεί στους Έλληνες.


Τους Έλληνες δεν τους κυβερνούσαν πια Έλληνες. Τους κυβερνούσαν εθνομηδενιστικά καθάρματα της αριστεράς ,τέως εφιάλτες, οι δήμιοι του διεθνισμού του νέου τριτοκοσμικού προλεταριάτου και του κεφαλαίου.


Άτομα που θησαύριζαν συνεργαζόμενα με κυκλώματα διακίνησης εποίκων , με εμπόρους ναρκωτικών, προσπαθώντας να αλλοιώσουν πληθυσμιακά τη χώρα, να διαλύσουν τον εθνικό κορμό και να επιβάλλουν την ελευθεριότητα.....


Το κράτος των Σκοπίων είχε αναγνωριστεί από την εθνομηδενιστική κυβέρνηση ως ¨ Μακεδονία¨ , ενώ η Τουρκία είχε για τα καλά πατήσει πόδι στο Αιγαίο.... Η 25 η Μαρτίου αποκαλείτο στα βιβλία ¨ εθνικιστική επανάσταση που διατάραξε την ειρηνική συμβίωση των λαών της Βαλκανικής Χερσονήσου στο πλαίσιο της πολυπολιτισμικής Οθωμανικής Αυτοκρατορίας


Η κυβέρνηση όμως αυτή είχε και συμμάχους από τα δεξιά... με κάποτε συνωμοσιολογική ρητορική, που είχαν καταστεί οι ίδιοι μια άθλια συνωμοσία. Αυτούς θα τους τιμωρούσε αργότερα ο λαός....

ΝΙΚΟΣ ΧΙΔΙΡΟΓΛΟΥ-ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.


Συγκλονιστικές, πραγματικά, ήταν οι δηλώσεις του δημάρχου Παιονίας που έκανε στην εκπομπή (23/3/2016) «Εκρηκτικό Δελτίο» της τηλεόρασης «Αρτ», όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή του.
«Η κατάσταση είναι στα άκρα. Κάποιοι χρήσιμοι ηλίθιοι έχουν παρεμβληθεί και ωθούν στα άκρα.

Οργανώνουν τους «πρόσφυγες» σε ενέργειες κατά της έννομης τάξης. Κλείνουν δρόμους και μιλάνε για δικαιώματα! Και κανένας δεν παρεμβαίνει σε αυτό, ενώ σε ανάλογη περίπτωση η κυβέρνηση έβαλε απέναντι στους αγρότες τα ΜΑΤ για να τους διαλύσει. Αυτή τη στιγμή κινδυνεύουν Έλληνες».

Όταν ρωτήθηκε ο δήμαρχος Παιονίας από τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, τι εννοεί στην αναφορά του για οργάνωση των προσφύγων από τους «αναρχοκομμουνιστές», εάν υποκινούν τους "πρόσφυγες" σε εξέγερση, ο κ. Γκουντενούδης ήταν απολύτως σαφής λέγοντας "αυτό ακριβώς, ναι!".

Η συγκεκριμένη δήλωση, αποτελεί αδιάψευστη μαρτυρία για συντονισμένη (μήπως και μεθοδευμένη) ενέργεια συγκεκριμένων ανθρώπων, που κινούνται στο πολιτικό περιθώριο αλλά «καλύπτονται» (μέχρι στιγμής) από την κυβέρνηση, η οποία επιτρέπει την «δράση» τους κατά της έννομης τάξης, της ειρήνης και της ασφάλειας στην χώρα.


Η μαρτυρία του Δημάρχου Παιονίας, ουσιαστικά ξεσκεπάζει μέρος ενός καλά οργανωμένου (και πολιτικά καλυπτόμενου) δικτύου, που προκαλεί την δημιουργία καταστάσεων μη ελεγχόμενων, οι οποίες με απόλυτη βεβαιότητα θα δράσουν ως πυροκροτητής για σειρά «εκρήξεων» από την πλευρά των προσφύγων, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και στοιχεία που δεν συνάδουν με τη νομιμότητα και χαρακτηρίζονται από τις μυστικές υπηρεσίες όλου του πλανήτη ως ιδιαζόντως επικίνδυνοι και άμεσα σχετιζόμενοι με οργανώσεις συνδεόμενες με την ισλαμική τρομοκρατία.

Τι ακριβώς θέλουν να δημιουργήσουν αυτοί οι αριστεροκομμουνιστές στην Ειδομένη;

Τι κάνουν οι ελληνικές αρμόδιες υπηρεσίες;

Τι συμβουλές έχει δώσει η ΕΥΠ του κ. Ρουμπάτη στην κυβέρνηση;

Τι κάνει η Κρατική Ασφάλεια και γιατί ο αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας δεν έχει διατάξει την σύλληψη και προσαγωγή των εμπλεκόμενων σε μείζονος επικινδυνότητας ενέργειες των αριστεροαναρχικών της Ειδομένης;

Ποιοι κρύβονται πίσω από την θρασύτητα των συγκεκριμένων «πολιτών» που δεν διστάζουν να ωθήσουν τους «πρόσφυγες» στην εκκίνηση μίας διαδικασίας που θα επιφέρει χάος και πολύ αίμα;


Υπάρχουν στην Ειδομένη (αλλά και στον Πειραιά ή στα άλλα hot spots) πράκτορες ή έμμισθοι συνεργαζόμενοι από ξένες μυστικές υπηρεσίες που στοχεύουν στην δημιουργία χάους στην Ελλάδα;

Εν αναμονή των συλλήψεων όλων αυτών που στο όνομα της δημοκρατίας και των δικαιωμάτων των «προσφύγων» βιάζουν το Ελληνικό Σύνταγμα, καταπατούν τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και σχεδιάζουν την επιβολή χάους στο εσωτερικό της Ελλάδας, με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένουμε τις δηλώσεις αρμοδίων και αναρμοδίων υπουργών της συγκυβέρνησης Τσίπρα - Καμμένου για το συγκεκριμένο θέμα.


«Σήμανε η ώρα της αντίστασης! Σύμμαχοι μαζευτείτε!» Συγκλονιστική ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού: «Εχθρός μας είναι ο φανατικός διεθνισμός των Βρυξελλών. Δικό τους σχέδιο είναι η μεταναστευτική πλημμυρίδα. Θέλουν να μας αναμίξουν, να εξαλείψουν κάθε τι εθνικό, να φτιάξουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης και να μας κάνουν δούλους»Κυρίες και κύριοι, η Ευρώπη δεν είναι ελεύθερη. Επειδή η ελευθερία αρχίζει με το να λες την αλήθεια. Σήμερα στην Ευρώπη, είναι απαγορευμένο να πεις την αλήθεια. Ακόμη και αν είναι κατασκευασμένο από μετάξι, ένα φίμωτρο είναι φίμωτρο.

Απαγορεύεται να πεις ότι αυτοί που φθάνουν δεν είναι πρόσφυγες, αλλά ότι η Ευρώπη απειλείται από τη μετανάστευση. Απαγορεύεται να πεις ότι δεκάδες εκατομμύρια είναι έτοιμοι να έρθουν προς τα εδώ.

Απαγορεύεται να πεις ότι η μετανάστευση φέρνει έγκλημα και τρομοκρατία στις χώρες μας. Απαγορεύεται να επισημάνεις ότι οι μάζες που καταφθάνουν από άλλους πολιτισμούς θέτουν σε κίνδυνο τον τρόπο ζωής μας, τον πολιτισμό μας, τα έθιμά μας και τις χριστιανικές παραδόσεις μας.

Απαγορεύεται να επισημάνεις ότι εκείνοι που έφτασαν νωρίτερα έχουν ήδη δημιουργήσει τον δικό τους νέο, ξεχωριστό κόσμο για του ίδιους, με τους δικούς του νόμους και τα ιδανικά του, ξεχωριστά από τις χιλιόχρονες δομές της Ευρώπης.

Απαγορεύεται να επισημάνεις ότι αυτό δεν είναι μια τυχαία και ακούσια αλυσίδα συνεπειών, αλλά μια προσχεδιασμένη και ενορχηστρωμένη επιχείρηση. Μάζες ανθρώπων που κατευθύνονται προς εμάς. Απαγορεύεται να πεις «ότι στις Βρυξέλλες επινοούν συστήματα για να μεταφέρουν αλλοδαπούς εδώ όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να εγκατασταθούν εδώ ανάμεσά μας.

Απαγορεύεται να επισημάνεις ότι ο σκοπός της εγκατάστασης ανθρώπων εδώ είναι η αναμόρφωση του θρησκευτικού και πολιτιστικού τοπίου της Ευρώπης, και η επαναδημιουργία των εθνοτικών θεμελίων της - εξαλείφοντας έτσι το τελευταίο φράγμα για τον διεθνισμό: τα έθνη - κράτη.

Απαγορεύεται να πεις ότι οι Βρυξέλλες ύπουλα πλέον καταβροχθίζουν όλο και περισσότερες φέτες της εθνικής μας κυριαρχίας, και στις Βρυξέλλες πολλοί κάνουν τώρα σχέδια για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης - κάτι για το οποίο κανείς δεν τους έδωσε ποτέ άδεια....Αχ να `ξερες τι δύναμη μου δίνει η δύναμή σου...8 σχόλια:

zkcome είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ.

PISTOS 788 είπε...

zkcome!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ,ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΖΚΕ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

zkcome είπε...

«Εγώ είμαι η οδός και η αλήθεια και η ζωή. Κανείς δεν έρχεται προς τον Πατέρα παρά μόνο διαμέσου εμένα.
Αλήθεια, αλήθεια σας λέω, όποιος πιστεύει σ' εμένα τα έργα που εγώ κάνω κι εκείνος θα κάνει. Και μεγαλύτερα από αυτά θα κάνει, γιατί εγώ πορεύομαι προς τον Πατέρα. Και ό,τι ζητήσετε στο όνομά μου αυτό θα το κάνω, για να δοξαστεί ο Πατέρας μέσω του Υιού. Αν κάτι μου ζητήσετε στο όνομά μου, εγώ θα το κάνω».

Ανώνυμος είπε...

Πέτρος

Κάποια στιγμή(σύντομα) φτάνουμε στο σημείο που θα υπάρχουν 2 στρατόπεδα οι "φασίστες" και οι ισλαμοφασίστες.
Με το θάρρος του ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και με τους ακόλουθους του προγραμμάτισαν ένα θαύμα. Είπε:Όταν αποφασίσαμε να κάμωμε την Επανάσταση, δεν εσυλλογισθήκαμε ούτε πόσοι είμεθα ούτε πως δεν έχομε άρματα ούτε ότι οι Τούρκοι εβαστούσαν τα κάστρα και τας πόλεις ούτε κανένας φρόνιμος μας είπε «πού πάτε εδώ να πολεμήσετε με σιταροκάραβα βατσέλα.

PISTOS 788 είπε...

zkcome!

...Αν κάτι μου ζητήσετε στο όνομά μου, εγώ θα το κάνω...

ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ...ΖΚΕ...

PISTOS 788 είπε...

Πέτρος!

ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΔΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ...ΚΑΙ ΝΕΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ...

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ...

PISTOS 788 είπε...

Σε ένα σχολείο κάπου στην Αθήνα, την πρώτη μέρα της νέας σχολικής χρονιάς η δασκάλα παίρνει παρουσίες.
– Μεχμέτ Αλί Αρκαντάν;
– Παρών.
– Μουχτάρ Αλ Σαρουί ;
– Παρών.
– Γιόν Κιμ Λι Γκονγκ ;
– Παρών.

– Χατζή Λαζά Ρουμίχ Αλής;

Τίποτα! Ησυχία...

– Χατζή Λαζά Ρουμίχ Αλής, επαναλαμβάνει η δασκάλα.

Πάλι τίποτα. Κι εκεί που ετοιμάζεται να σημειώσει απουσία η δασκάλα, ένα παιδάκι δειλά-δειλά σηκώνει το χέρι του από την τελευταία σειρά και λέει:
– Κυρία, μάλλον εγώ είμαι αυτός, αλλά το όνομά μου δεν διαβάζεται έτσι, Χατζηλαζάρου Μιχάλη με λένε!

zkcome είπε...

Ένας μηχανικός αυτοκινήτων άλλαζε ένα πιστόνι όταν ένας περίφημος μεγαλογιατρός, ειδικός στον τομέα μεταμοσχεύσεων καρδιάς πήγε στο συνεργείο.
– Γιατρέ να σου κάνω μια ερώτηση; λέει ο μηχανικός.
Ο περίφημος καρδιολόγος παραξενεμένος περπάτησε προς την μεριά όπου βρισκόταν ο μηχανικός. – Γιατρέ βλέπεις αυτή εδώ την μηχανή, την άνοιξα, της άλλαξα μπιέλες, κυλίνδρους, πιστόνια, δακτυλίδια, βαλβίδες και όταν τελειώσω το δέσιμο θα είναι καλύτερη από καινούργια. Εγώ και εσύ κάνουμε περίπου την ίδια δουλειά, πως γίνεται η αμοιβή μου να είναι ψίχουλα ενώ εσύ να αμείβεσαι πολλά χρήματα;
Ο γιατρός σκέφτηκε λίγο και με κρυφό χαμόγελο του απαντάει:
– Προσπάθησε να το κάνεις ενώ η μηχανή δουλεύει…!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (4) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (53) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (1) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (56) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (1) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (51) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (1) ΤΟΓΙΟ; (17) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (4) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.