Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Ελαίω Πυρ Σβεννύεις...«Ἀρχαία» καλεῖται κι ὅμως εἶναι τό μέλλον.
Τό σύστημα πού ἀναγνωρίζει, αὐτό τῶν Ἀγγέλων.
Κακίας ριζοτόμος, ἀρετῆς φυτοκόμος,
ὁ Νόμος τοῦ Φωτός, ἀλαστόρων ὁ τρόμος!
Στύλος ἀκλόνητος μέσα στήν πτώση.
Αὐτή πού θά σώσει καί θά δώσει τήν ὤση.


Βακτηρία ἀπερίτρεπτη, μέσα στό χάος,
φάρος τηλαυγής, ὑπερκόσμιον φάος!
Αὐτή ἀγρυπνεῖ ὅταν ὁ κόσμος καθεύδει,
γρηγορεῖ ὅταν εἶναι σέ ρέμβη. Τροχοπέδη,
στά σκοτεινά τά σχέδια τῶν τεχνουργῶν,
τοῦ ὕπνου καί τῆς ἀπωλείας τῶν ψυχῶν!


Ἀρχαία Τάξις Πραγμάτων!
Δέν ἀπαρτίζεται ἀπό ἄνδρες αἱμάτων.
Δέν ἐπιβάλλεται διά μέσου τῶν ὅπλων.
Μαρτυρία τοῦ Φωτός,
τοῦ ἐκ τοῦ Πατρός τῶν Φώτων!Δέν εἶναι ἡ ἀρχή τῆς ἐκ τοῦ κόσμου τούτου.
Δέν ἔχει στόχο τή συγκέντρωση πλούτου.
Δέν κάθεται ἐπί καθέδρας λοιμῶν, καί
δέν πορεύεται ἐν βουλῇ ἀσεβῶν.


Δέν ἀγαπᾶ ρήματα καταποντισμοῦ.
Δέν συντηρεῖ τό μεσότοιχον τοῦ φραγμοῦ.
Δέν εἶναι πονηρευομένων συναγωγή,
ἀπό τή γῆ στούς οὐρανούς, εἴν' ἡ διαφυγή!


Ἀρχαία Τάξις Πραγμάτων!
Δέν ἀπαρτίζεται ἀπό ἄνδρες αἱμάτων.


Δέν ἐπιβάλλεται διά μέσου τῶν ὅπλων.
Μαρτυρία τοῦ Φωτός,
τοῦ ἐκ τοῦ Πατρός τῶν Φώτων!


ΤΑΤΙΑΝΙΕΣ...Ελαίω πυρ σβεννύεις...Οι περισσότεροι άνθρωποι φοβούνται το κακό όνομα, αλλά λίγοι φοβούνται τη συνείδησή τους.
Πλίνιος ο Πρεσβύτερος,15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιππο

Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί Και πήραν τις δουλειές των χτιστών και των εργατών της γης
Κι εγώ, που δεν ήμουν τίποτα από τα δυό, είπα: Καλά είναι γίνονται και οι δουλειές φθηνότερα
Και μετά άρχισαν να κλέβουν τα σπίτια στα χωριά. Αλλά εγώ, που δεν έχω σπίτι σε χωριό, είπα δεν πειράζει. Τι κι αν μας μισούν, κι αν δεν συνυπογράφουν ΑΟΖ, Τι κι αν έδωσαν τον Αυλώνα ΜΑΣ στον προαιώνιο εχθρό για να ελλιμενίζει το Στόλο του στα νώτα μας και να μας χτυπήσει πισώπλατα; Ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι. Κι αυτά τα ΟΥΚ και το Λιμενικό, όλοι Φασίστες είναι. Μα συνθήματα ήταν αυτά στην παρέλαση; Εκθέτουν τη χώρα διεθνώς! Πώς; Οι Αλβανοί γράφουν στα σχολικά τους βιβλία για Τσαμουριά και Μεγάλη (Φυσική) Αλβανία; Σιγά μην πέσουμε στο επίπεδό τους! Εμείς είμαστε Ελευθεριακοί!!!
Μετά ήρθαν οι Μαύροι. Και άρχισαν πουλώντας CDs και DVDs πειρατικά, καταστρέφοντας τα μαγαζιά. Κι εγώ, που δεν είχα videoclub ή δισκοπωλείο, είπα: Δεν πειράζει. Αγόραζα και κανένα πειρατικό που και που κι έκανα και το μάγκα στην παρέα παζαρεύοντας (άσχετα που τα μισά δεν «παίζανε»)Και φέρανε πρέζα με AIDS και εξαπλασιάστηκαν τα κρούσματα στους εξαρτημένους. Αλλά εγώ, που εξαρτώμαι μόνο από τα λεφτά, είπα και τι έγινε;Βγαίνουν από τη μέση τα πρεζόνια. Αργότερα ήρθαν οι Κινέζοι. Και έφεραν ρούχα φτηνά και παράνομα και ρήμαξαν τις βιοτεχνίες και τα μαγαζιά. Κι εγώ, που φοράω μόνο ξένα επώνυμα, είπα άσε τη φτωχολογιά να ντυθεί φτηνά. Και τι με νοιάζει που η Ιταλική Μαφία είναι από πίσω; Ή μπας κι έχω φυτείες βαμβάκι και θα χάσω έσοδα; Κάπου τότε ήρθαν οι Ρουμάνοι. Κλέφτες με ακροβατική δεινότητα που έμπαιναν και στα πιο ψηλά σπίτια. Αλλά αγόρασα συναγερμούς και πόρτες ασφαλείας και χρηματοκιβώτιο.Και είπα: Άσε τους χαζούς να ανησυχούν. Και θαύμαζα πώς σκαρφαλώνανε τόσο ψηλά κάθε που έκλεβαν γνωστό μου. Μαζί ήρθαν και οι Ανατολικιές. Και οι νέες κι όμορφες έγιναν πουτάνες και οι γριες γηροκομούσαν.Και γ@μήσ@με, εγώ κι οι φίλοι μου, μ@@@ που δεν βλέπαμε ούτε στα όνειρά μας. Και οι συνταξιούχοι χήροι παντρεύτηκαν με δέλεαρ τη σύνταξή τους. Και οι αναλογιστικές μελέτες των ταμείων τινάχτηκαν στον αέρα. Αλλά είπα: Ας είναι καλά η ιδιωτική ασφάλεια, δεν έχω ν’ανησυχώ. Κι αντί να υπάρχουν οργανωμένα και νόμιμα γηροκομεία, όπου οι γέροι θα ζούσαν παρέα με επιστημονική φροντίδα, οι φίλοι μου τους άφησαν απομονωμένους με γηροκόμες που τους κλέβουν. Και είπα: Καλύτερα, ας μείνουν στα σπίτια τους. Και οι Πολωνές και οι Ουκρανές γίναν καθαρίστριες και υπηρέτριες και ξέμαθα να βάζω πλυντήριο και να σιδερώνω Και η γυναίκα μου κάνει μανικιούρ κάθε εβδομάδα, οπότε γιατί να τα χαλάει; Ούτως ή άλλως άμα δεν της έχω «γυναίκα» να καθαρίζει, κουράζεται και τσαντίζεται. Ενώ τώρα είναι ξεκούραστη από το άραγμα όλη μέρα στον καναπέ. Πώς πληρώνω; Εννοείται μαύρα, τρελός είμαι να μου βάλουν τεκμήριο; Και η Ελλάδα έγινε ένα απέραντο Εργοτάξιο. Κι αντί να ανακαινιστούν τα παλιά, ωραία κτήρια, χτίζονταν ολοένα καινούρια. Και η Αθήνα απλώθηκε σα ροχάλα στο πρόσωπο της Αττικής.Και τινάχτηκε στον αέρα κάθε αστικός προγραμματισμός. Και χρειάστηκαν νέες γραμμές ΜιΜιΜι και ηλεκτροδότησης και υδροδότησης και αποχέτευσης και ΟΤΕ. Αλλά έχουμε μεγαλύτερα σπίτια και επιτέλους γίναμε «Όπως Αμερική». Και κονομήσανε χοντρά οι εργολάβοι που χρησιμοποιούσαν ανασφάλιστο προσωπικό και φοροδιέφευγαν.

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά αργότερα έφτασαν οι ΑφγανοΠακιστανοΜπαγκλαντεσιανοί. Καιρός ήταν γιατί οι Αλβανοί είχαν ακριβύνει πολύ. Άσε που σήκωναν κεφάλι και αγόραζαν και ακίνητα και γίνονταν κι εργολάβοι.Και τα σχολεία είχαν γεμίσει Ανατολικάκια (αλλά εγώ το δικό μου σε ιδιωτικό… Αυτοί μας έφεραν Ελονοσία (που είχε εκριζωθεί το 1973) και Ηπατίτιδες. Αλλά εγώ καίω ΚΑΤΟΛ όλη μέρα και βάζω ΑΟΥΤΑΝ και δε κινδυνεύω. Κι εμβολιάστηκα (πάντα Δημοσία Δαπάνη – τζάμπα εισφοροδιαφεύγω…) Αυτοί κυττάνε τις γυναίκες μας σαν πουτάνες, γιατί δε φοράνε χιτζάμπ. Και κλέβουν τσάντες στο δρόμο και μέσα από τ’ αυτοκίνητα. Και χτυπάνε αλύπητα ηλικιωμένους και γυναίκες και κλέβουν τα κοσμήματα σκίζοντάς τους τα αυτιά και τα μούτρα. Κι είπα στη γυναίκα μου: Δε θα φοράς κοσμήματα και αντί για τσάντα θα φορά κατάσαρκα τα χρήματα και καλύτερα να κινούμαστε μόνο με πλαστικό χρήμα. Τι πειράζει που έτσι θα παρακολουθείται κάθε αγορά μας; Είμαστε όμως ασφαλέστεροι. Μετά ήρθαν κι αυτοί από το Μαγκρέμπ. Και η Αραβική «Άνοιξη» γέμισε με τους καρπούς της την Ελλάδα (ας είναι καλά οι Τούρκοι δουλέμποροι που έβγαλαν πάνω από 20 ΔΙΣ ευρώ από όσους μας ξερνάνε). Κι αυτοί είναι χειρότεροι από όλους τους άλλους, γιατί είναι και φανατικοί Μουσουλμάνοι και απαίτησαν και Τζαμί στην Αθήνα, 200 χρόνια μετά που ξεφορτωθήκαμε το βδέλυγμα. Αλλά εγώ, που δεν έχω πατήσει Εκκλησία 25 χρόνια τώρα, είπα: Τι διαόλο; Φτιάξτε τους ένα Τζαμί να προσεύχονται στο θεό τους που ζητάει τη σφαγή των αλλόθρησκων… Εμείς ας είμαστε ανοικτόμυαλοι!!! Και οι Γύφτοι όλης της Ευρώπης μαζεύτηκαν εδώ. Διωγμένοι από τις οργανωμένες χώρες, που αναγνωρίζουν τη γάγγραινα και την κόβουν. Και πήραν τον έλεγχο των χωματερών και έστησαν παράνομα παζάρια. Και κλέβουν ζώα και ρήμαξαν τα μέταλλα και τα καλώδια της ΔΕΗ. Και το ρεύμα κόβεται στα χωριά κάθε που κλέβουν μετασχηματιστές. Και ο ΟΣΕ καταστρέφεται από το ρήμαγμα και οι ΟΤΑ το ίδιο. Αλλά εμένα το μόνο που με πείραξε είναι που δεν είχαμε φώτα στο Λυκαβηττό όταν έκλεψαν κι από εκεί τα καλώδια για το χαλκό. Εξάλλου δεν είναι πολιτικά ορθό να καταφέρομαι ενάντια στους Γύφτους, δείτε τι ωραίοι που είναι στις ταινίες και στην Ισπανία (άσχετο που εκεί η Χωροφυλακή ελέγχει κάθε εβδομάδα τους καταυλισμούς τους). Α, ναι: Και κατέλαβαν οικόπεδα και γη ιδιωτών και κρατική και την έκαναν καταυλισμούς και παράνομα χυτήρια. Και πληρώνει αποζημιώσεις το Κράτος και η αναπνοή μας γίνεται βαριά από τα ιχνοστοιχεία που γεμίζουν την ατμόσφαιρα, αλλά «άνθρωποι είναι κι αυτοί, πρέπει να ζήσουν». Άλλωστε βαριέμαι να πάω στην ανακύκλωση ή να φωνάξω το Δήμο. Οι Γύφτοι είναι πάντα εκεί για να πάρουν όποια παλιά συσκευή παρατήσω εκεί που δεν πρέπει… (συνεχιζεται...)

Ανώνυμος είπε...

Μ΄αυτά και μ’ αυτά το Κέντρο έγινε ακατοίκητο. Και πήρα τη γυναίκα και τα παιδιά και πήγα στα Βόρεια Προάστια. Εδώ είναι καλύτερα, άσε τους φτωχομπινέδες να τα βρούνε με το συρφετό. Κι αυτοί στον Άγιο Παντελεήμονα που φωνάζουν είναι Φασίστες. Εγώ, γνήσιο τέκνο της Γενιάς του Πολυτεχνείου, δεν μπορώ να ακούω τις παραφωνίες τους: Ζήτω η Παγκοσμιοποίηση και η Ανεκτική Κοινωνία!!! Πώς είπατε; 20πλάσια πιθανότητα να εγκληματεί ο Αλλοδαπός; Μα φταίει η κοινωνία μας που δεν τους δίνει όσα ζητάνε! Και πρέπει να πάρουνε και Άσυλο, είναι όλοι Πολιτικοί Πρόσφυγες. Άσχετο που οι εταίροι μας σε αυτή την περίπτωση θα κλείσουν τα σύνορα… Και που ρήμαξαν τα μαγαζιά του Κέντρου, τι πειράζει; Εγώ μπαίνω στην Τζιπ-άρα (σιγά μην έπαιρνα station-wagon να με λένε οικογενειάρχη – SUV που δείχνει ότι είμαι περιπετειώδης, άσχετο που το έβαλα μια φορά στην άμμο και φώναζα την ΕΛΠΑ να με βγάλει…), χώνομαι στο, παράνομο – το ξέρω, διαβάζω εφημερίδες – MALL, ψωνίζω όσα αντέχει η κάρτα και φεύγω ασφαλής. Πώς είπατε; Τα ξενοίκιαστα ανήκουν στα Ταμεία και θα μείνουμε χωρίς συντάξεις; Καλά να πάθετε, είπαμε έχω ιδιωτική!!! Μόνο που να… τώρα τελευταία άρχισα να φοβάμαι πολύ…Είναι που μπαίνουν σε σπίτια Προαστίων και όχι μόνο κλέβουν αλλά και βιάζουν και χτυπάνε και σκοτώνουν. Κι ένας φίλος που τον έκλεψαν είπε απλά: Ήταν η σειρά μου. Κι ένα σαν κι εμένα τον έσφαξαν λέει για μια κωλοκάμερα… Και στο ναό-Βασιλόπουλο μπήκαν μέρα-μεσημέρι με Καλάσνικωφ… Και οι φυλακές τιγκάρισαν και δε χωράνε άλλους… Και κάθε μήνα η Αστυνομία συλλαμβάνει 15-20.000, αλλά δεν έχουν πού να τους βάλουν και τους αφήνουν ελεύθερους και αυτοί ξαναεγκληματούν (να, ο Πακιστανός που έσφαξε για την κάμερα είχε αφεθεί με «αποσυμφόρηση» – και τι όρος είναι αυτός, λες και οι φυλακές είναι λεωφόρος…). Κι ούτε στην Εθνική κυκλοφορείς πια ήρεμος γιατί τρέχουν με κλεμμένα αυτοκίνητα οι λαθροδιακινητές και γίνονται πολύνεκρα όταν τους κυνηγούν. Άσε που πυροβολούν ενάντια στην Αστυνομία και μπορεί να με πάρει καμμιά αδέσποτη. Και γύρισαν τα παιδιά μου δαρμένα και κλεμμένα από κάτι Αλβανάκια 2ης γενιάς…Φαίνεται τελικά δεν ενσωματώνονται (όπως γνωρίζουν οι εταίροι μας εδώ και δεκαετίες) και το περίφημο «χωνευτήρι» αποδείχτηκε ΜΥΘΟΣ σαν τη μπύρα, μόνο που δεν καταπίνεται… Και με την κρίση δεν έχω πια χρήματα για security και patrol, άσε που κι αυτοί αλλοδαπούς χρησιμοποιούν (βάλαμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα)… Είμαι κι αγύμναστος, γαμώτο. Και μου έμεινε ξενοίκιαστο και το πατρικό στην Πλ. Βικτωρίας (ποιός πάει να μείνει μέσα στους Μαύρους…) κι έχει κι έξοδα και εισφορές… Κι ο Στρατός; Τι κάνει ο Στρατός; Ξέχασα που εγώ έκανα μειωμένη σε θέση γραφείου (είχα σοβαρότερα πράγματα να κάνω…) και ζητάω να επέμβει να μας σώσει, γιατί μας τρώνε ζωντανούς…
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ: ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΡΩΗΝ ΕΥΠΟΡΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΤΗΝΗ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ!!
https://www.youtube.com/watch?v=l1JaZeeyMdE
Δυναμις !!!

Ανώνυμος είπε...

Λυκάων...Δυστηχώς το εθνικιστικό κίνημα έκανε κάποια λάθη επι της αρχής ,λάθη όμως που τους ωρίμασαν ωστέ να επανέλθουν και αυτοί στην αποστολή τους-μας η οποία σε έναν πολυεπίπεδο πόλεμο όπου μέσα εμπεριέχεται και αυτός της πολτικής έιναι μία... Να βοηθήσουν στην πτώση του Ψευτορωμαίικου ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΔΕΊΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΉΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ το κατάφεραν πάρα τα όσα μύρια ...
Πλεόν γνωρίζουν το διατυμπανίζουν για αυτό και ο Θεός ευλογεί τόσο όσο πρέπει ώστε να προκληθεί ποιο τάχυστα η αποδόμηση..Και αν οι Έλληνες δεν έιχαν φοβηθεί λόγω της φήμης και άκουγαν την συνείδηση τους όλα θα είχαν συμβεί ταχύτερα...Άγνωστες όμως οι βουλές Του...Οι επιλογές όμως είναι δικές μας ο Ελληνικός λαός δεν πρέπει να φοβηθεί και να δώσει σε αυτούς που δεν θα προδώσουν την τόση λίγη δύναμη που αρκεί για να έρθουν τα ''πάνω κάτω'' ...Η αποδόμηση πλέον απαιτείτε ...Και πάλι όμως όλα θα εξαρτηθούν απο την ελέυθερη βούληση...Θέλουμε πραγματικά;;;Αυτό περιμένει Εκείνος.. Φρεντοτσίνο δεν θα πίνουμε έχει μάχες...Το ΌΧΙ ο Έλληνας όπως και πριν δύο μήνες οφείλει να το επαναλάβει ξεκάθαρα...Και δεν χρειάζονται 6 στους δέκα Έλληνες πλέον αρκέί ''ενάμιση ''στους δέκα...Ναι ''ενάμισης Έλληνας και όλα θα μπούν στον δρόμο Του..Ο πόλεμος είναι πολυεπίπεδος σε κάθε πόλεμο μάχεσαι πότε σαν Αλεπού και πότε σαν Λιοντάρι...
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ....Σύντομα...

PISTOS 788 είπε...

Ιππο!

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ...

ΚΑΛΟ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

PISTOS 788 είπε...

Λυκάων!

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ...

Ο πόλεμος είναι πολυεπίπεδος σε κάθε πόλεμο μάχεσαι πότε σαν Αλεπού και πότε σαν Λιοντάρι...
ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ....Σύντομα...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Ο συριζα ειναι το πριτι κολαν των μνημονιων δεν σκιζει τιποτα

PISTOS 788 είπε...

Ανώνυμος!

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...

ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

zkcome είπε...

Αλίμονο σ' εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί καθαρίζετε το απέξω του ποτηριού και του πιάτου, ενώ από μέσα είναι γεμάτα από αρπαγή και ακράτεια. Φαρισαίε τυφλέ, καθάρισε πρώτα το εντός του ποτηριού, για να γίνει και το έξω του καθαρό.
Αλίμονο σ' εσάς, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριτές, γιατί μοιάζετε με τάφους ασβεστωμένους, οι οποίοι απέξω βέβαια φαίνονται ωραίοι, αλλά από μέσα είναι γεμάτοι από οστά νεκρών και από κάθε ακαθαρσία. Έτσι κι εσείς απέξω βέβαια φαίνεστε στους ανθρώπους δίκαιοι, αλλά από μέσα είστε γεμάτοι υποκρισία και ανομία.

Φίδια, γεννήματα εχιδνών, πώς θα αποφύγετε την κρίση της γέεννας;

PISTOS 788 είπε...

zkcome!

ΤΗΝ ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΦΥΣΙΚΑ...

S-400 Ο ΦΟΥΤΖΙ...

ΤΟΓΙΟ...

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Αααχχχ αγαπητε ελληνα και κοροϊδο αφου σε ποιανουν κοροϊδο. Είναι δυνατον να πολεμησεις το θηριο με εκλογες? Αν ο κοσμος αλλαζε με εκλογες θα ηταν παρανομες.

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟ ΘΗΡΙΟ... ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ?

Δεν υπαρχει διαπραγματευση,και ουτε θα υπαρξη!παρα μονο στο μυαλο σου αγαπητε ελληνα. Ολα ειναι επικοινωνιακα κολπα και καραγκιοζιλικια ειναι και θα ειναι ολα, να διαπραγματευτης τι? και με ποιους? με αυτους που θελουν να σε και μας πηδηξ@@ν? το μονο ... διαπραγματευετε, ειναι πως θα στο κανουν....
Ο τσιπρας και το καθε κομμα κουκλοθεατρο θα πουλαει για να παραμεινει στ εξουσια τοσο οσο πρεπει για να πουλησει τον ελληνικο λαο οπως και το εκανε! ΑΠΛα ο τσιπρας ΠΑΙΖΕΙ να ειναι ο μονος στην ελληνικη ιστορια που να κανει εκλογες ο λαος να λεει ΟΧΙ αυτος να πρατει ΝΑΙ ενω τον ρωτησε τον λαο τι θελει. Το μονο που στ κυριολεξια αλλα στ κυριολεξια που διαπραγματευετε ειναι το θεατρο που πουλαει με τους δανειστες κτλ εις βαρος του ελληνα, ο οποιος απο οσο δειχνουν οι στατιστικες θα τον ξαναψηφισει. ΕΔΩ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΚΛΑΙΜΕ

Απλα τα πραματα γινονται δυσκολα γιατι πλεον, στο προσεχως μελλον, οποιος δεν κανει αυτα που του λενε, ξαφνικα θα εχεις μια τραγωδια απο εξτρεμιστες μουσουλαμνους, και δεν θα μπορεις να κανεις κατι, παλιο ρατσιστη φασιστα. Και τι θα μας σωσει τοτε?
1 Μια ομοβροντια ελληνικη
2 Μια μορφωμενη μαζα,μορφη πνευματος οχι αμορφος, οχι τοσο γνωση
3 ενα σπιρτο! το σπιρτο βαζει φωτια αλλα καιγεται. ΕΔΩ ΣΤΗ ΑΡΕΝΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ,καθε επανασταση καθε μαχη που δεν ειναι εγκεκρημενη η μεθοδευμενη απο αυτον..., παντα πεθαινει και εχει αδοξο τελος. Θα το φανε θα το καψουν το σπιρτο, Ομως δεν ειναι αχρηστο το σπιρτο, γτ καθυστερει τα σχεδια και αναβαλονται... και η μαζα ενεργοποιειτε.

Δυσκολο παιχνιδι, το παιχνιδι παιζεται απο ψηλα, δυσκολο να το καταλαβεις,ευκολο να τα παρατησεις να απελπηστεις να παραδοθεις.

Ελληνα να εχεις το θαρρος να μιλας μη φοβασαι την κατακραυγη, εισαι ελληνας. Οταν εκφραζεις αυτο που φοβουνται οι αλλοι εκπνεες δυναμη και κινητοποιεις. Αν φοβασαι εστω να μιλησεις, τι το ελπιδοφορο να περιμενεις? ο Θεος να σε σωσει? Κανε αυτα που μπορεις και τα αλλα που δεν μπορεις... θα τα κανει αυτος.


-πες τις το ρε,πρεπει να της το πεις!
-Μα κοιματε ρε!
-Ξυπνα την ρε ηλιθιε!!!!!!!!!!!
-Μωρο μου?
-μμμμ
-Θα μας φτιαξεις 3 τοστ?

Ανώνυμος είπε...

Νεο κομμα ζωης Κωνσταντόπουλου:
Πανελληνιο ΛΑικο ΒΗμα η αλλιως ΠΑ.ΛΑ.ΒΗ

TRINITY

PISTOS 788 είπε...

Πετρος!

... ενα σπιρτο! το σπιρτο βαζει φωτια αλλα καιγεται. ΕΔΩ ΣΤΗ ΑΡΕΝΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ,καθε επανασταση καθε μαχη που δεν ειναι εγκεκρημενη η μεθοδευμενη απο αυτον..., παντα πεθαινει και εχει αδοξο τελος. Θα το φανε θα το καψουν το σπιρτο, Ομως δεν ειναι αχρηστο το σπιρτο, γτ καθυστερει τα σχεδια και αναβαλονται... και η μαζα ενεργοποιειτε.

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟ!

PISTOS 788 είπε...

TRINITY!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...

Κάνοντας πράξη τα λεγόμενα του περί υποστήριξης του Χριστιανισμού και της Ορθοδοξίας αλλά και θέλοντας να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα προς τους τζιχαντιστές, ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, έδωσε εντολή να χτιστεί το υψηλότερο άγαλμα του Ιησού στον κόσμο στο Βλαδιβοστόκ ως σύμβολο της αναγέννησης της ρωσικής Άπω Ανατολής και του Χριστιανισμού παγκοσμίως!

Με προσωπική έγκριση του Ρώσου Προέδρου και την συνδρομή της ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας θα χτιστεί το ψηλότερο άγαλμα του Ιησού στον κόσμο στην ρωσική Άπω Ανατολή και συγκεκριμένα στο Βλαδιβιστόκ, αναφέρει ρωσικό δημοσίευμα .

Το άγαλμα του Ιησού θα είναι ψηλότερο από αυτό του Ρίο ντε Τζανέιρο και του αγάλματος της Λισαβόνας. Προορίζεται δε ως σύμβολο της αναγέννησης της ρωσικής Άπω Ανατολής και της αναγέννησης του Χριστιανισμού παγκοσμίως!

Σύμφωνα με τα σχέδια θα έχει ύψος 80 μέτρα και την κατασκευή του εμπνεύστηκε ένας τοπικός επιχειρηματίας ο Alexei Shchepin, ο οποίος δώρισε δύο εκτάρια γης με θέα τη θάλασσα στη Χερσόνησο Τσούρκιν για να μπορεί να κατασκευαστεί. Πιθανόν το άγαλμα να είναι ορατό στην Ιαπωνία.

Το άγαλμα του Ιησού θα είναι 50 μέτρα ψηλότερο από το παγκοσμίως διάσημο «Χριστό Λυτρωτή» στο Ρίο ντε Τζανέιρο, και δύο μέτρα ψηλότερο από τον «Βασιλέα Χριστό» στη Λισαβόνα.

Στο Βλαδιβοστόκ, το μνημείο θα αποτελείται από δύο μέρη: το ίδιο το άγαλμα και το καθεδρικό ναό προς τιμήν του Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι το μνημείο, θα έχει την υποστήριξη της ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και θα ενθαρρύνει τους κατοίκους του Βλαδιβοστόκ να πιστεύουν στο Θεό.

Ο Ρώσος Πρόεδρος σε μια κρίσιμη καμπή για τον κόσμο, τη στιγμή που οι θρησκευτικές συγκρούσεις και οι φρικαλεότητες των τζιχαντιστών της ISIS κυριαρχούν στη Μέση Ανατολή αλλά και αλλού, δίνει μια «απάντηση» στην δύση και στην Νέα Τάξη Πραγμάτων αφού η Ρωσία εμφανίζεται με την κίνηση αυτή ότι αναλαμβάνει τα ηνία της προστάτιδας δύναμης των Ορθοδόξων παγκοσμίως!

Ο Β.Πούτιν έχει τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι η Ρωσία βρίσκεται στο πλευρό του Θεού. Η Ευρω-Ατλαντική συμμαχία όμως έχει ξεφύγει από τις ρίζες της και τις Χριστιανικές αξίες, και «κυλιέται στον βούρκο της αμαρτίας»....

Από ότι φαίνεται λοιπόν θα έχουμε ένα νέον ανελέητο πόλεμο μεταξύ της Δύσης και της Ανατολής ο οποίος αποκτά πλέον και παγκόσμιες θρησκευτικές εκτός από γεωπολιτικές διαστάσεις σε μια κρίσιμη περίοδο που οι τζιχαντιστές θέλουν να "χτυπήσουν" και στην Ευρώπη και οι Αλβανοί μας γκρεμίζουν τις εκκλησίες λέγοντας πως είναι..."γκαράζ"!

Υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες ότι το νέο ρωσικό δόγμα προετοιμάζει έναν ορθόδοξο άξονα χωρών, για «αυτά που έρχονται». Αυτός ο άξονας θα περιλαμβάνει εθελοντικά όλες τις ορθόδοξες χώρες στην αρχή. Ήδη ενεργοποιείται ο αμυντικός άξονας Ρωσίας- Σερβίας-Λευκορωσίας-Αρμενίας με πλήθος στρατιωτικών ασκήσεων...

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Εγω στην θεση του, θα το εκανα 1 χιλιομετρο, και οποιος με ελεγε παλαβο θα εβαζα αλλο ενα χιλιομετρο υψος. Καλα εισαι τρελος? εγω τρελος?Στην κινα φτιαχνουν 6οροφη πολυκατοικια σε 7 ημερες!!! τα κτηρια τους πλεον τα κανουν 500 μετρα και τα μελλοντικα βαση υπαρχων σχεδιων θα τα κανουν στο χιλιομετρο+ υψος. Θα μου πεις αλλο πυργος αλλο ανθρωπος με ανοιχτα χερια. ΝΑΙ συμφωνω, η κατασκευη θα εχει τρελες απαιτησεις και δομες, ειναι τρελα. Δεν το θεωρω τρελα αν θες να γραφτεις στην ιστορια την τωρινη αλλα και των επομενων χιλιετιων και οι εχθροι παντα να σε εχουν στο μυαλο τους. Θελει τρελα.... Το μισο χιλιομετρο η 1χιλιομετρο+ βαλε υψος θα τρομαζει και θα δημιουργει δεος στους παντες για παντα ακομα και στους εαυτους τους. Το θεωρω ωραια κινηση, αλλα οχι τοσο ουαου οσο το βλεπουν.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (4) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (53) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (28) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΥΑΙ (2) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (56) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (1) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (51) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (4) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (1) ΤΟΓΙΟ; (17) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (4) UFOs (8)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.