Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ…


… ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΣΕ ΜΟΝΟ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ.
ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΠΟΝΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ…
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕ ΤΟ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΟ ΔΡΟΜΟ,ΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ ΤΟΥ ΕΓΩΪΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΖΩΗ,ΒΟΥΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΠΑΛΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ,ΤΗΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.

ΕΙΧΕ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΡΑΣΟ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΘΕΣΜΟ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΙΒΔΗΛΟ ΚΥΡΟΣ.


ΕΙΧΕ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΨΙΑ.
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΧΑΡΑ;
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΕΚΣΤΑΣΗ;
ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΑΘΩΟΤΗΤΑ;
ΤΑ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ…ΕΙΧΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ…


ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΧΑΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ,ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΙ ΕΙΧΑΝ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ ΠΟΤΕ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΤΥΦΛΟ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟ,ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΙΔΕΑΛΙΣΜΟΥΣ.

ΕΚΕΙΝΕΣ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΘΑ ΕΜΕΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ.

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ…ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΠΑΛΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…


Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟΥ ΕΚΕΙΝΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ…

Η ΕΛΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ,ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ,Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA ΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΣΣΟΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΟΝ….


ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΡΙΑ.



ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ,ΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΑ ΔΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ DNA ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.

Ο HOMO SAPIENS ΘΑ ΕΠΑΥΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ…


Ο ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ,ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟΣ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΥΤΟ.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΛΜΟΣ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΜΥΗΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ,ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΞΑΓΝΙΣΜΟΥΣ,ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ…

ΕΚΕΙΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
ΔΕ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ,ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΕΡΓΑ,ΟΙ ΚΕΝΟΙ ΛΟΓΟΙ , Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΟΨΗ…

ΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ,ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΑΛΛΟ.
ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΜΟΥ…
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΑΛΛΟΝΤΑΝ ΣΕ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,Η ΚΑΡΔΙΑ,ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΕΝΙΩΣΑΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΩΔΥΝΗ ΠΙΕΣΗ…

ΕΒΓΑΛΕ ΜΙΑ ΣΤΕΡΝΗ ΑΝΑΣΑ,ΜΙΑ ΕΚΠΝΟΗ ΑΓΩΝΙΑΣ…
G.FERRARA.



ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΑΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ…

Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ…ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΝΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΕΝΑ ΣΚΛΗΡΟ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΣΥΝΗΘΕΙΑΣ…

ΤΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΛΥΦΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ…ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ,
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΚΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ…



ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΘΗΣΕΤΑΙ Η ΙΣΧΥΣ ΣΟΥ,ΩΣΑΝ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ...ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΣΑΪΑΣ

ΙΠΠΟ...

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιππο

-Θυμός είναι μια έντονη έξαψη κι ένα ξέσπασμα του πάθους. Ενώ οργή είναι μια μόνιμη λύπη και μια διαρκής τάση για εκδίκηση, σαν να φλέγεται η ψυχή από τον πόθο ν’ ανταποδώσει το κακό. Οι άνθρωποι αμαρτάνουν και με τις δυο καταστάσεις. Άλλοτε ορμούν απερίσκεπτα να χτυπήσουν όσους τους προκάλεσαν και άλλοτε καιροφυλακτούν δόλια να εκδικηθούν όσους τους λύπησαν. Εμείς και τα δυο πρέπει να τ’ αποφεύγουμε …
Ας συμμορφωθούμε, λοιπόν, με την εντολή του αποστόλου Παύλου, «Διώξτε μακριά σας κάθε δυσαρέσκεια, θυμό, οργή, κραυγή, κατηγόρια, καθώς και κάθε άλλη κακότητα» (Εφ. 4,31), και ας περιμένουμε την εκπλήρωση της υποσχέσεως που έδωσε ο Κύριος στους πράους: «Μακάριοι είναι οι πράοι, γιατί αυτοί θα κληρονομήσουν τη γη της επαγγελίας»
ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ: ΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙ ΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΟΡΓΗΣ

- Η τέλεια θεραπεία της ασθένειας της οργής είναι αυτή: να πιστέψομε ότι ούτε για δίκαιες ούτε για άδικες αφορμές επιτρέπεται ποτέ να θυμώνομε. Επειδή όταν η οργή σκοτίσει τη διάνοια, ούτε διάκριση, ούτε σωστή σκέψη, ούτε δικαιοσύνη θα βρεθεί μέσα μας, ούτε και ναός του Αγίου Πνεύματος μπορεί να γίνει η ψυχή μας, αλλά θα μας κατακυριεύσει το πνεύμα της οργής σκοτίζοντας τη διάνοια μας. Τελευταίο απ' όλα, πρέπει να έχομε εμπρός στα μάτια μας κάθε ημέρα, την αβεβαιότητα της ώρας του θανάτου μας, κι έτσι να φυλαγόμαστε από την οργή. Και ας γνωρίζομε ότι ούτε η σωφροσύνη, ούτε η απάρνηση του υλικού κόσμου, ούτε οι νηστείες και αγρυπνίες θα μας ωφελήσουν κατά την ημέρα της κρίσεως, αν βρεθούμε ένοχοι επειδή κατεχόμαστε από οργή και μίσος.

ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ τόμος Α' ΑΓΙΟΣ ΚΑΣΣΙΑΝΟΣ Ο ΡΩΜΑΙΟΣ περί των οχτώ λογισμών της κακίας
http://www.youtube.com/watch?v=dKG7wCp2JUw

PISTOS788 είπε...

Ιππο!

ΣΩΣΤΑ...

Σαν Αυγή Απλώνεται επάνω στα βουνά ένας Πολυπληθής Λαός και Ισχυρός·
όμοιός του δεν στάθηκε από τον Αιώνα ούτε θα σταθεί ποτέ πλέον ύστερα απ' αυτόν, σε γενεές γενεών.
Φωτιά κατατρώει μπροστά του, και φλόγα κατακαίει πίσω του·
η γη είναι μπροστά του σαν τον παράδεισο της Εδέμ, και πίσω του πεδιάδα αφανισμένη· και, βέβαια, απ' αυτόν δεν θα ξεφύγει τίποτε.
Η Θέα τους είναι σαν Θέα αλόγων· και σαν καβαλάρηδες, έτσι θα τρέχουν.
5Σαν κρότος αμαξών θα πηδούν επάνω στις κορυφές των βουνών, σαν ήχος φλόγας φωτιάς, που κατατρώει το καλάμι·
σαν Ισχυρός Λαός, Παραταγμένος σε Μάχη.
Μπροστά του οι λαοί θα κατατρομάξουν· όλα τα πρόσωπα θα αποσβολωθούν...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΟΜΟΡΦΟ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

zkcome είπε...

Υπήρχε τότε ένας άνθρωπος από τους Φαρισαίους, Νικόδημος ήταν το όνομά του, άρχοντας των Ιουδαίων. Αυτός ήρθε προς αυτόν μια νύχτα και του είπε: «Ραβί, ξέρουμε ότι έχεις έρθει από το Θεό ως δάσκαλος. Γιατί κανείς δε δύναται να κάνει αυτά τα θαυματουργικά σημεία που εσύ κάνεις, αν δεν είναι ο Θεός μαζί του». Ο Ιησούς αποκρίθηκε και του είπε: «Αλήθεια, αλήθεια σου λέω, αν κάποιος δεν αναγεννηθεί, δε δύναται να δει τη βασιλεία του Θεού». Ο Νικόδημος λέει προς αυτόν: «Πώς δύναται ένας άνθρωπος να γεννηθεί όταν είναι γέρος; Μήπως δύναται να εισέλθει στην κοιλιά της μητέρας του για δεύτερη φορά και να γεννηθεί;» Αποκρίθηκε ο Ιησούς: «Αλήθεια, αλήθεια σου λέω, αν κάποιος δε γεννηθεί από νερό και Πνεύμα, δε δύναται να εισέλθει στη βασιλεία του Θεού. Το γεννημένο από τη σάρκα είναι σάρκα, και το γεννημένο από το Πνεύμα είναι πνεύμα. Μη θαυμάσεις επειδή σου είπα, “εσείς πρέπει να αναγεννηθείτε. Ο άνεμος πνέει όπου θέλει, και τη φωνή του την ακούς, αλλά δεν ξέρεις από πού έρχεται και πού πηγαίνει. Έτσι είναι καθένας που έχει γεννηθεί από το Πνεύμα».

PISTOS788 είπε...

zkcome!

關閉

好 夜 ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ...ΖΚΕ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΤΡΟΣ

ολες οι υπερφυσικες δυναμεις ειναι εντυπωσιακες,μα καμια υπερφυσικη δυναμη δεν μπορει να σε εντυπωσιαση οσο το αποτελεσμα της προσευχης. Δεν μιλαω για καπια πνευματικη εκσταση η θεωση οπου προσπαθοντας να την εκφρασω με λογια να φαινομαι τρελος. Υπαρχουν στιγμες οπου τα πραγματα ειναι τοσο περιπλοκα-περισυνθετα και ζορικα που δεν υπαρχει καποια συγκεκρημενη υπερφυσικη δυναμη που να εφερνε λυση.Και ξαφνηκα με προσευχη συνεχες ξαφνηκα σε λιγες μερες να λυνονται τα αλυτα και τα ακατωρθωτα.


Ολοι οι σουπερ ηρωες εχουν ενα κοινο απο τον super man μεχρι τον μπατμαν,ολοι εχουν μια απαραβιαστη και ακλονητη ηθικη και σκοπο.Οπως και οι αγιοι, οσοι δεν φτασουν σε αυτο το επιπεδο μεσω καποιας χρονιας πνευματικης καθαρσης και δυσκολιων δεν μπορουν να φτασουν σε αυτο το επιπεδο!Αλλα αν φτασουν η ξεκλειδωσουν καποιες δυναμεις πριν την ωρα τους θα τους γινει μπελας,η θα τους καθυστερηση πνευματικος.

Οταν εισαι ετοιμος... τοτε ερχεται ο δασκαλος... Η η γνωση.

-------------
Γιατί έπλασε ο Θεός πρώτα τον Αδάμ; Για να προλάβει να πει κι αυτός κάτι..

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΟΚ...

ΑΝΑΜΕΝΩ...

ΠΡΟΧΩ...

ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΠΕΤΡΟ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Αυτή η τρελή πορεία της αλλαγής του κόσμου προς την υποδούλωση και τον εκφυλισμό, χωρίς ουσιαστική αντίσταση απο τον άνθρωπο, προσπαθεί να μας πίσει ότι θα γίνει της "παγκοσμιοποίησης".
Χρειάζεται αντίσταση σε ό,τι ανίερο, αναληθές και άτιμο. Η ελευθερία του ανθρωπίνου προσώπου είναι κάτι πολύ σημαντικό και θα πρέπει παντού και πάντοτε να υπερασπίζεται με κάθε τρόπο. Όλο το ενδιαφέρον μας θα πρέπει να στραφεί σε ό,τι είναι ουσιαστικό, καίριο και αληθινό ...μόνο σε αυτά.

Το του Θεού θα γίνει...αλλά τον τρόπο (διαδικασία) ίσως λίγοι τον αντιμετωπίσουν ορθά, λίγοι τον αντέξουν.
Οι "Ελάχιστοι" θα την αντέξουν!
....................
Μην επιτρέπεις αυτό που δεν μπορείς να κάνεις να επηρεάζει αυτό που μπορείς να κάνεις.

Καλό ξημέρωμα Αδερφέ μου!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

...Μην επιτρέπεις αυτό που δεν μπορείς να κάνεις να επηρεάζει αυτό που μπορείς να κάνεις...

ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ...

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΩ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

officer

Κυριως προς αυτους που επειδιωκουν το υπερφυσικο για να το εφρμοασουν στην ζωη τους.


Δεν υπαρχει καποια μαγικη μυηση η τελετη οπου ξαφνηκα σε ενα βραδυ η μερικα θα αποκτηση καποιος υπερφυσικες δυναμεις κτλ Ακομα και ενωση με πνευματα βοηθους.
Θελω να πω,πως ειτε με σωστο τροπο ειτε με βλεβερο δυναμεις δεν αποκτιουνται, παρα μονο αμα τις δωσει ο Θεος-Πατερας η αν καποιος ασχοληθει πολυ σοβαρα με τους δαιμονες και αν! Το καθετι μα το καθετι απαιτει πολυ κοπο και χρονο και δουλεια. Χωρις εσωτερικη καθαρση καμια δυναμη δεν μπορει επιτευχθει,και αν ναι γινεται η καταστροφη μας.

Η περισευομενη αιθερικη ενεργεια που περισευει εκπνεεται απο το αιθερικο δερμα και εμεις την βλεπουμε σαν αυρα.
Ολοι μπορουν να την δουν τουλαχιστον το πρωτο υποστρωμα μεσα σε λιγα λεπτα:
Βαλτε καποιον χωρις ρουχα απο την μεση και παω σε ασπρο,ελαφρυ μπεζ, Η κρεμ ουδετερο ελαφρυ χρωμα τοιχου η πορτας και βαλτε τον με την πλατη σε αποσταση 10-50cm. Εστιαστειστε σε αποσταση 3-5 μετρων απο τον φιλο σας στο περιγραμα των ομων του,μην κοιτατε εστιασμενοι τον τοιχο η η τους ομους του αλλα καπου ενδιαμεσα, αφηστε το βλεμας σας να χαθει να θολενει, στην αρχη μετα απο μισο με 3 λεπτα να δειτε την επιφανεια των ομων να ειναι τρεμαμενη.Αυτο ειναι το ζωτικο ρευμα,εαν επιμεινεται θα δειται με απο αλλο 1-5 λεπτα το πρωτο χρωμα επιστροσης της αυρας.Δοκιμαστε και με γλαστρες οταν θα ειστε εξασκησμενοι,δεν εχει νοημα αν δεν το κανεται καθε μερα, ειναι μια γυμναστικη με τον καιρο θα βλεπεται παραπανω πραγματα. Υπαρχουν πολλα πραγματα και παραμετροι,οποιος θελει ας ρωτησει.

Oσοι παλευεται με διαφορες,ασκησεις για ενεργοποιηση της κουνταλινι ειναι ματαιοπονια.Η κινητηριος δυναμης της ειναι η θεληση σε συνδιασμο με καποιες πολυ συγκεκρημενες ασκησεις καμια πλευρα και απο τις 2 δεν θελει να εχει ανθρωπους με τετοιες δυναμεις,αν ειναι να μην εχει υψηλους σκοπους καλους η κακους. Η προωρη ενεργοποιηση της θα καψει τα αιθερικα μονοπατια του σωματος μας γιατι ακομα ειναι ατροφικα,αυτο σημαινει οτι θα εχουμε τρομερους πονους που μπορει να υποχωρησουν η και να πεθανουμε. Και αν δεν ειμαστε σε πολυ καλο επιπεδο καθαρσης η κουταλινι παει προς τα κατω,και τοτε επιστροφη δεν υπαρχει δεν υπαρχει ανρθωπινη δυναμη που να την σταματαει,ισως σταματησει στις αρχες με την θεληση μας αν ειναι δυνατη. Τοτε ο ανθρωπος γινεται υπερανθρωπα υλιστης,εξυπνος και ικανος μονο προς καθε ικανοποιηση και συνηθως ειναι αρρωστημενη, γινεται δυνατος και διεστραμενος ταυτοχρονα σε βαθμο που ξεπερναει τα ανθρωπινα ορια,γινεται σιγα σιγα ενας ανεξελεκτος καλιγουλας,η μετα θανατον ζωη του γινεται μια κολαση και οχι μονο,θα χρειαστει παρα πολλες ζωες για να ξαναγινει κανονικος.

Αν θελεται να ειστε πιο ικανοι πιο εξυπνοι πιο δραστηριοι σε εμφανη βαθμο, σταματηστε τον καπνο,αλκοολ,ναρκωτικα,κρεας,οτιδιποτε εχει βαρεα μεταλα.
Zητηστε και αναζητηστε τον τροπο προς την εσωτερικη γαληνη,μπορει να αποκτηθει ανεξαρτητως των εξωτερικων συνθηκων εκτος αν ειναι ακραιων. Μελετηστε και δουλεψτε πολυ με αυτο το βιβλιο http://www.biblionet.gr/book/46619/Silva,_Jos%C3%A9/%CE%9C%CE%AD%CE%B8%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%82_Silva_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CF%84%CE%BF%CE%BD_%CE%AD%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%BD%CE%BF%CF%85

ΑΝ δεν πιστευεται στο Θεο,ζητηστε μια αποδηξη για την υπαρξη του,ποτε κανεις δεν ζημειωθηκε ζητωντας μια αποδηξη απο καποιον που δεν υπαρχει. Το θεμα δεν ειναι καποιος να πιστεψει για να πιστεψει και να στραφει προς καποια θρησκεια,αλλα για βρει εναν Πατερα περα διανοησεως οπου αγαπαει τοσο που συγχωρει τα παντα επι το που αν μετανοιωνουμε, και ειναι προθυμος να δωσει οτι ζητησουμε αν ειναι να μας κανει καλο.
Ζητηστε στο Πατερα οτι θελεται και μετα πειτε ναι αλλα αν ολα αυτα ειναι ενα τιποτα μπροστα σε αυτα που μπορεις να μου δωσεις για να με κανεις πιο χαρουμενο και ολοκληρωμενο τοτε κανε εσυ το κουμαντο και θα δεχθω καθε αλλαγη, στις αρχες συνηθως ειναι ασχημες οι αλλαγες. Με τον καιρο και την συνεχες αιτηση καθοδηγησης το μυαλο ανοιγει και κατανοουμε καλυτερα αυτα που δεν κατανοουμε.

PISTOS788 είπε...

officer

Ζητηστε στο Πατερα οτι θελετε και μετα πειτε ναι αλλα αν ολα αυτα ειναι ενα τιποτα μπροστα σε αυτα που μπορεις να μου δωσεις για να με κανεις πιο χαρουμενο και ολοκληρωμενο τοτε κανε εσυ το κουμαντο και θα δεχθω καθε αλλαγη,
στις αρχες συνηθως ειναι ασχημες οι αλλαγες. Με τον καιρο και την συνεχες αιτηση καθοδηγησης το μυαλο ανοιγει και κατανοουμε καλυτερα αυτα που δεν κατανοουμε.

ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ...ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ...ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ OFFISER;;;

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες