Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ...



Η ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ[ROSCOSMOS] ΜΕ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥΤΙΝ,ΣΤΙΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ…ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ…
ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ ΖΗΤΟΥΝ…ΤΟΝ ΑΜΕΣΟ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΦΟΔΙΑ,ΤΩΝ 5.000 ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΩΝ,ΠΟΥ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ 2012…



ΣΥΝΔΥΑΣΕ...

Ο ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ Ignacio Ferrin, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Antioquia ΤΗΣ ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ ,ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟ Monthly Notices ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ…Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ISON ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ 132 ΗΜΕΡΕΣ…
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.



ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΜΕ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΚΟΜΗΤΗ ISON ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ ΚΟΜΗΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, Η ΟΥΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ,ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ,ΟΣΟ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΜΕ ΓΥΜΝΟ ΜΑΤΙ.

ΠΗΓΗ –ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙΣ...


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΡΒΗΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ...

...Ο πλανήτης Χ έρχεται, και η Νορβηγία έχει ξεκινήσει την αποθήκευση τροφίμων και σπόρων στην περιοχή Svalbard της Αρκτικής και στο Βορρά, με τη βοήθεια των ΗΠΑ της ΕΕ και όλων των χωρών γύρω στη Νορβηγία. Θα σώσουν μόνο αυτούς που βρίσκονται στην ελίτ της εξουσίας και εκείνους που μπορούν να συμβάλουν σε μία εκ νέου δημιουργία: δηλ. γιατρούς, επιστήμονες, και ούτω καθεξής...


...Να θυμάστε ότι εκείνοι που θα είναι μέσα και γύρω από τις αστικές περιοχές (πόλεις) είναι εκείνοι που θα πληγούν και θα πεθάνουν πρώτοι. Αργότερα, ο στρατός θα "αναλάβει" τους υπόλοιπους επιζώντες, έχοντας εντολή να πυροβολήσουν και να σκοτώσουν, σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αντίσταση στη μεταφορά στα στρατόπεδα, όπου ο καθένας θα πάρει σήμανση με έναν αριθμό και ένα tag...



...Ο κόσμος δεν θα γνωρίζει τι θα συμβεί μέχρι το τέλος, διότι η κυβέρνηση δεν θέλει να δημιουργήσει μαζική υστερία. Τα πάντα θα γίνουν αθόρυβα και η κυβέρνηση απλά θα εξαφανιστεί.

Αλλά εγώ λέω: μην πηγαίνετε σιωπηλά στο σκοτάδι. Λάβετε προφυλάξεις για να είστε ασφαλής με την οικογένειά σας. Ενωθείτε μαζί με άλλους. Εργαστείτε από κοινού για να βρείτε τρόπους για την επίλυση των πολλών προβλημάτων που θα παρουσιαστούν.






ΖΚΕ...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ιππο

Ετοιμοι ειμαστε. Αμην !!! Να τελιωνουμε γτ αυτη η αναμονη σκοτωνει οτι εχει απομεινει!!!
Η υπαρξη αναμεσα στους δυο κοσμους, στις δυο πραγματικοτες, Αυτη η μονοδιαστατη υπαρξη, σε ενα συνειδητα ψευτικο σκηνικο, μας απομυζει καθε αντοχη.
Καποιοι προσευχονται για αναβολες και καθυστερησεις... οπως ομως λεει και ο Γεροντας Καλλιστρατος σε καθε αναβολη ερχεται ενας συνειδητος εν μετανοια και χανονται πεντε!! Γρηγορειτε και προσευχεστε να γινει το Θελημα Του γρηγορα. Ταχυστα!!!
Δυναμις! Γενοιτω !

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

http://greekvoices.blogspot.gr/2013/03/blog-post_29.html
έχει κάποιες σχετικές πληροφορίες σύμφωνες με τις δικές σου αδερφέ!
Αυτο που με βεβαιότητα μπορώ να συμπληρώσω είναι ότι ο τρόπος που ζούμε, ο τρόπος που δρούμε, φέρνει απο μόνος του όλα τα κακά! Η Νέμεσις, δύσκολα θα αποφευχθεί! Όχι γιατί μου αρέσει να κινδυνολογώ, ούτε γιατί οι δυσκολίες μου εξάπτουν τις συνομοσιολογικές φαντασιώσεις, αλλά οι φυσικοί νόμοι μαζί με τους πνευματικούς δεν εκπίπτουν εις τους αιώνες των αιώνων.
Yio Bro

zkcome είπε...

ΑΠΟ ΔΕ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΟΥ ΕΩΣ ΤΟΥ ΝΥΝ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΑΣΤΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΣΙΝ ΑΥΤΗΝ.

PISTOS788 είπε...

Ιππο!

ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΩΣΟΙ...
ΥΠΟΜΟΝΗ ΙΠΠΟ ΜΑΣ,ΚΟΝΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...


ἔπεσεν, ἔπεσε Βαβυλὼν ἡ μεγάλη, καὶ ἐγένετο κατοικητήριον δαιμονίων καὶ φυλακὴ παντὸς πνεύματος ἀκαθάρτου καὶ φυλακὴ παντὸς ὀρνέου ἀκαθάρτου καὶ μεμισημένου·
ὅτι ἐκ τοῦ οἴνου τοῦ θυμοῦ τῆς πορνείας αὐτῆς πέπωκαν πάντα τὰ ἔθνη, καὶ οἱ βασιλεῖς τῆς γῆς μετ᾿ αὐτῆς ἐπόρνευσαν, καὶ οἱ ἔμποροι τῆς γῆς ἐκ τῆς δυνάμεως τοῦ στρήνους αὐτῆς ἐπλούτησαν.
Καὶ ἤκουσα ἄλλην φωνὴν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ λέγουσαν· ἔξελθε ἐξ αὐτῆς ὁ λαός μου, ἵνα μὴ συγκοινωνήσητε ταῖς ἁμαρτίαις αὐτῆς, καὶ ἵνα ἐκ τῶν πληγῶν αὐτῆς μὴ λάβητε...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΙΠΠΟ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

BornGR!

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ...ΜΠΡΟ ΜΟΥ!

ΤΟ ΕΙΔΑ...

Πρέπει να σταματήσεις να πίνεις αν δεν θέλεις να καταστρέψεις το συκώτι σου.
- Ρε γιατρέ , όλο τα ίδια λες όταν έρχεται η σειρά σου να κεράσεις …

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΠΡΑΔΕΡΑΚΟ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

zkcome!

S-500...ΚΑΙ ΒΑΛΕ...

ΦΟΥΤΖΙΤΣΟΥ...ΖΚΕ...

Ανώνυμος είπε...

Πετρος

Με εκνευριζει το στυλακι των επιστημονων,ερευνητων κτλ που λενε ετοιμαστειται κτλ ερχεται κτλ. Θα γινω κατανοητος. Ο επιστημονας αυτος προεβλεπε πλανητες,ουρανια σωματα,ερχομενους σεισμους με χρονικη ακρηβεια και τοποθεσια, και αλλα πολλα. Οκ η ουρα του κομητη και οχι μονο αυτο το γεγονος θα προκαλεσουν πολλες ζημιες στην Γη στους ανθρωπους. Ωραια πες τι ζημιες ακριβως θα γινουν.
Π,χ, λεει στα συνορα γαλλιας ισπανιας θα υπαρχουν μεταβολες γεωλογικες και εμφανησεις απο ηφαιστειακες δραστηριοτητες και θα εχουμε αναστροφη πολων. Αντι να πει οσοι μενεται στα συνορα γαλλιας-ισπανιας, ξεκουμπισθηται η Γη θα υποχωρει και θα φυτρωνουν ηφαιστεια θα βγουν αερια που θα σας σκωτωνουν και πιθανη εμφανιση οξυνης βροχης, εσεις στην ινδονησια και στα τροπικα μεροι φυγεται απο τις ακτες θα εχεται πολλα τσουναμι απο την αποτομη αναστροφη πολων ολα αυτα θα γινουν ας πουμε το 10/2/2015. Απλα και σταρατα λογια, τα πολλα και τα πλαγια και τα μασημενα λογια ειναι λαθος βασηκα ειναι μια μ....α. Και δεν τιθεται θεμα υστεριας ενας επιστημονακος ειναι που τα λεει δεν το λεει η κυβερνηση,τα λογια του επιστημονα θα τα εχουν στην ακρη του μυαλου τους.
Να και εδω ο λιακοπουλος λεει για νεφελιμ κτλ δεν το λεει η κυβερνηση για να εχουμε υστερια, ενας επιστημονας φυσικος τα λεει,ετσι ο κοσμος,πολυς,αποδεχεται αλλα δεν παθενει και υστερια.

Θα ελεγα πως σωστο θα ηταν να μαθουμε γνωσεις πρωτων βοηθειων, να φτιαξουμε μια αποθηκη μικρη η ενα μπαουλο με μια λιστα. Συντωμος θα φτιαξω την απολυτη λιστα για επιβιωση 2 ατομων(γυναικα&αντρα) για 1 χρονο, θα την αναρτησω σε ενα υποτιποδες site και θα την ανεβασω.

Αν μπω στον ουρανο η περασω απο αυτον και κριθω για να παω προς τα κατω... σιγουρα και στις 2 περιπτωσεις δεν θα ειμαι περιφανος για το προσωπο μου και τις πραξεις μου,ομως θα ειμαι περιφανος γιατι θα εχω καταφερει να σταθω αρκετα δυνατος σε αυτα τα ζορικα πραγματα που θα μας ερθουν πνευματικα η φυσικα(κυριως).


Σχετικα με τα ασχημα πραγματα που μας περιμενουν εχουν βγαλει και ενα πολυ ωραιο παιχνιδι http://www.youtube.com/watch?v=W01L70IGBgE οσοι εχουν playstation αξιζει πολυ,ειναι ενα ειδος προετοιμασιας.

--------------

Σκέψου ο Όπτιμους Πράιμ να ήταν γυναίκα. Θα θέλανε 2 ταινίες μόνο μέχρι να παρκάρει...

Δε μπορω να καταλαβω τις γυναικες. Αγορασε προστυχα εσωρουχα και μου λεει "Για σενα τα πηρα" και οταν τα φορεσα τσαντιστηκε..

PISTOS788 είπε...

Πετρος!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΙΔΕΑ Η ΛΙΣΤΑ...ΑΝΑΝΕΝΟΥΜΕ...

ΚΑΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...ΙΣΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ...

ΚΑΛΟ!!!

Αυτός - Έχω λόξιγκα, τρόμαξε με λίγο...
Αυτή -είμαι έγκυος...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΡΟ!

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες