Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ Τ'ΑΦΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ.



ΑΥΤΗ Η ΥΠΝΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ,ΚΙ ΕΤΣΙ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ,ΑΡΧΕΤΥΠΙΚΗ ΟΨΗ,ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΥΛΙΚΟ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΓΛΙΣΤΡΗΜΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΚΙΕΣ,ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΩ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΓΩ.
ΦΙΛΙΠ Κ.ΝΤΙΚ























ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ,ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΟΘΗΚΕ ΜΙΑ ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΑΧΗ.
ΟΙ ΔΥΟ ΜΟΡΦΕΣ,ΟΡΘΙΕΣ,Η ΜΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΑΝΤΑΛΑΣΣΑΝ ΚΑΤΑΡΕΣ,ΞΟΡΚΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ.
ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΠΑΘΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ,ΕΝΩ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΕΜΟΙΑΖΕ ΝΑ ΣΦΑΔΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ.
ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ Τ'ΑΦΤΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΑ Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΚΡΑΥΓΕΣ.



Η ΜΑΣΚΑ ΤΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΤΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΡΩΜΑ,Η ΛΑΜΨΗ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ,ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΡΕΨΑ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΗ ΩΡΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ.
ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΟΤΙ,ΞΑΦΝΙΚΑ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΔΥΣΦΟΡΙΑΣ ΧΑΘΗΚΕ ΚΙ ΟΤΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΤΗΧΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΑΝΑΣ ΕΣΒΗΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ...
Ε.MARTIN

8 σχόλια:

zkcome είπε...

Κι εγώ θα παρακαλέσω τον Πατέρα και θα σας δώσει άλλον Παράκλητο, για να είναι μαζί σας στον αιώνα: το Πνεύμα της αλήθειας, που ο κόσμος δε δύναται να το λάβει, γιατί δεν το βλέπει ούτε το γνωρίζει. Εσείς το γνωρίζετε, γιατί μένει κοντά σας και θα είναι μέσα σας. Δε θα σας αφήσω ορφανούς, έρχομαι προς εσάς.

Αλλά ο Παράκλητος, το Πνεύμα το Άγιο, που θα στείλει ο Πατέρας στο όνομά μου Εκείνος θα σας τα διδάξει όλα και θα σας υπενθυμίσει όλα όσα σας είπα εγώ. Ειρήνη αφήνω σ' εσάς, την ειρήνη τη δική μου δίνω σ' εσάς. εγώ δε σας δίνω ειρήνη καθώς ο κόσμος δίνει. Ας μην ταράζεται η καρδιά σας μήτε να δειλιάζει.

Ανώνυμος είπε...

πετρος

Το ματι αυτο ειναι ολοηδιο με τον υποθαλαμο του εγκεφαλου αν του καναμε μια τομη. Η υποφηση ειναι το κεντρο που μας ενωνει με τα 2 ανωτερα σωματα οπως το αιθαιρικο και το αστρικο(μεσω του αιθερικου). Το παρομοιο ματι το βλεπουμε και στο συμβολο των ιλλουμινατι ομως κατω απο το ματι η πυραμιδα κοβεται στα 2,εχει κενο,αυτο συμβολιζει την μη ολοκληρωση(ας πουμε θεωση) του ανθρωπου. Ειναι αυτοι που εμποδιζουν τον ανθρωπο για να μην φτασει μεχρι το ματι,δηλαδη να φτασει ο ανθρωπος στο ματι του δηλαδη τον υποθαλαμο του. Ο ανθρωπος στην βαση τηςν σπονδυλικης του στυλης εχει ενα οστο που ονομαζεται το ''ιερον οστον''. Ονομαζεται γιατι απο εκει ξεκιναει η φιδοειδης ιερη φωτια οπου οταν την ξυπνησει σιγα σιγα περναει απο τα τσακρα και ενεργοποιει τα ακριβως αντιστοιχα τσακρα του αστρικου σωματος. Ετσι ''ενωνονται'' τα αιθερικα τσακρα με τα αστρικα ενα ενα μεχρι να φτασει στο τελευταιο(υποθαλαμο-ματι) και απο εκει να παει ακομα πιο πανω αυτη η φωτια(απλα φευγει,εκανε το βασηκο σκοπο της,εκανε την συνδεση). Τοτε ο ανθρωπος αποκτα αυτο που λενε την υπερσυνηδειτοτητα. Πιθανον αυτοι οι ανθρωποι που λεγοταν το ΜΑΤΙ να ειχαν φτασει σε αυτο το επιπεδο με θρυλικες δυναμεις,που ισως αυτοι να καταφεραν να φτασουν σε αυτη την ολοκληρωση και ας ειχαν τους δικους τους ιλλουμινατι που να τους εμποδιζαν.Οπως εχουμε εμεις τους δικους μας ιλλουμινατι.

ΤΗν ταινια την εχω δει εχει κρυμενα μυστηκα δεν την εφτιαξαν τυχαια. Για οσους την εχουν δει,πιστευω πως το ακαταλαβιστικο τελος οπου η ηρωες μπαινουν στο καρουζελ που τρεχει με τρομαχτικη ταχυτητα ειναι το βραβειο τους για οσα εκαναν. Το καρουζελ ηταν ενα δωρο-μυηση.Οπου μετα αυτοι συνεχισαν σε αλλο επιπεδο.

Ο τυπος με τα χαρτια εκανε κολπα και τραβουσε την προσοχη ενω κατι αλλο παντα παιζοτανε. Ισως το κολπο με τα χαρτια να ηταν το ολο σκηνικο να φυλακισουμε τους ΧΑ για να βαλουμε νομους οπως στο βιντεακι της προηγουμενης αναρτησης. Και να μπουμε στο μνημονειο 3.

Εμαθα οτι ο Δενδιας ζητησε να παραιτηθει,ισως το κανουν και αλλοι,ισως μπει στην εξουσια η Χ.Α. και μεσω ενως πραξικοπηματος η εθνικης διοικησης το ΔΝΤ την κανει και πεσει πεινα, Αν και δεν νομιζω το ΔΝΤ να παραιτηθει ευκολα.

Oι μεθυσμένοι, τα παιδιά και τα κολάν λένε πάντα την αλήθεια.

PISTOS788 είπε...

zkcome!

ΕΙΡΗΝΗ,ΕΙΡΗΝΗ,ΕΙΡΗΝΗ...ΑΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ,ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΑΣ,ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ...

ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ!!!

ΓΕΝΟΙΤΟ ΓΕΝΟΙΤΟ ΑΜΗΝ!

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΠΕΤΡΟΣ!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΕΤΡΟ...

ΑΣ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΠΕΤΡΟ!

PISTOS788 είπε...

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ...

ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΜΕ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...ΑΣ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΩΩΔΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ...

ΟΡΓΙΖΕΣΘΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΜΑΡΤΑΝΕΤΕ...

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ανοίγεις πύλες βάθους και πλάτους για να ανοίξουν τα μάτια μας! ...και σκέφτομαι ή "ανάγκα με πείθεις" να σκεφτώ...(ὅτι μ᾿ αὐτά καί μ’ αὐτά ἐφτάσαμε σέ κάτι πού θά μοῦ ἐπιτρέψετε νά ὀνομάσω «ψευδοφάνεια».)
..κι επειδή, όπως αναφέρει και ο αδερφός zkcome, δεν μας άφησε ορφανούς και μόνους, αλλά με τον πνεύμα το άγιο "παράκλητος", μας στηρίζει και μας ενημερώνει για να μην ταράζεται και δειλιάζει η καρδιά μας, βεβαιώνεται η αγάπη του! Άλλωστε το δικό του οικοδόμημα δεν έπεσε ποτέ, δεν κατάφερε κανείς να το νικήσει, ούτε πριν, ούτε τώρα, ούτε στους αιώνες των αιώνων. Αμήν
Η δύναμή τους εξουσιάζει την άγνοια όπως ένα σκιάχτρο στο χωράφι! Άψυχα φωνάζει, άψυχα τρομάζει!
Κατά βάθος δεν μας τρομάζει η απώλεια της ζωής, αλλά οι αμαρτίες που δεν έχουμε μετανοήσει! Εκεί έχει δύναμη το σκιάχτρο!
Τίποτα δεν μας απομονώνει τόσο όσο τα μυστικά μας.
Καλημέρα όλη μέρα!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ο άνθρωπος χρειάζεται δυσκολίες. Είναι απαραίτητες για την υγεία.
Karl Jung

PISTOS788 είπε...

BornGR!

Η δύναμή τους εξουσιάζει την άγνοια όπως ένα σκιάχτρο στο χωράφι! Άψυχα φωνάζει, άψυχα τρομάζει!

Κατά βάθος δεν μας τρομάζει η απώλεια της ζωής, αλλά οι αμαρτίες που δεν έχουμε μετανοήσει!

Εκεί έχει δύναμη το σκιάχτρο!

ΕΓΡΑΨΕΣ ΜΠΡΟ ΜΟΥ...

ΓΙΝΟΥ ΠΙΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΣΟΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΑΔΕΡ ΜΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες